tiistai 14. kesäkuuta 2022

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CLVI

1. Oikeaoppista palkintoa pukkaa jälleen

Tässä hiljattain tuli kirjoitettua siitä, että pääinkvisiittori Raija Toiviainen on saanut Oikeusteko-palkinnon. Erityisesti mainittiin Toiviaisen aktiivinen osuus sananvapauden tukemisessa ja siinähän mentiinkin jo mukavasti Orwellin tasolle. Nyt Helsingin kaupunki näyttää ajatelleen että osataan sitä täälläkin ja on antanut tunnetulle propagandapoliisille Jari Taposelle ”kultaisen Helsinki-mitalin kaupungin hyväksi tehdyistä ansioista”.

Mikäli näitä ansioita ovat ne, että jätkä on säännöllisesti vähätellyt ja jopa kieltänyt tuontitavarana hankitun ja jatkuvasti kasvavan väkivaltarikollisuuden olemassaolon niin voi todeta että Helsingin kaupungin näkemys ansioista on ehkä hieman erilainen kuin tavallisen ihmisen. Taposen näkokantahan on ollut se perinteinen eli ongelma ei ole ongelma mutta ongelmasta julkisesti puhuminen on suuri ongelma. Yksi palkintoperusteista on seuraava:

”Taposen johdolla Helsingin poliisin ymmärrys eriarvoistumisesta ja radikalismista on laajentunut merkittävästi. ”

Herää kysymys että mitähän hemmettiä tuo munkkilatina oikeastaan tarkoittaa ja kuinka pitkään tuota tuli muotoilla. Mutta ainakaan se ei tarkoita sitä, että tuontitavaran väkivaltarikollisuus Helsingissä millään muotoa vähenisi.

On sanonta että ei kahta ilman kolmatta. Nyt on nopealla aikataululla jaettu kaksi parodiahorisontin ylittävää palkintoa. Mikä olisi se kolmas?

Ehkä Tarja Haloselle vapaudenristi maanpuolustuksen eteen tehdystä vankkumattomasta työstä?

2. Ay-liike ja kokoomus

Pisti vaan silmään että SDP ja sen kanssa kompuksessa oleva ay-liike näyttävät haistelevan seuraavan hallituksen tuulensuuntaa ts. pyrkivät kokkareiden kanssa samaan hallitukseen. Sitä kuvaa hyvin kokkareiden puoluekokouksessa erään ”ay-vaikuttajan” lausunto:

Ratkaisevaan asemaan nousee tarve turvata työvoiman määrä Suomessa.

– Suomeen saapuu nyt vuodessa 20 000 työperäistä maahanmuuttajaa. Heistä 10 000 on kausityöntekijöitä. Työperäistä maahanmuuttoa tarvitaan vuodessa 30 000 ihmistä, jos haluamme turvata työvoiman riittävyyden, talouskasvun ja 1940- ja 1950-luvuilla syntyneiden ihmisten vanhuuden hoivan, ay-vaikuttaja arvioi.

Niin Kokoomus kuin tuo ay-vaikuttaja tietävät että korkean verotuksen ja korkean sosiaaliturvan Suomeen ei ole tulossa mitään muita kuin kehitysmaalaisia elätettäviä. Mistä nyt alkaa olla kokemusta jo kolmekymmentä vuotta. Mutta kumpikin kaipaa niitä elätettäviä lisää. Yhteinen sävel löytyy hallituksessa varmasti. Varsinkin kun kokoomus on sanonut että nykyisen hallituksen ilmastokiimaa ei millään muotoa jarrutella,

No, kokoomus jyrää gallupeissa ja kovin moni suomalainen kuvittelee löytävänsä sieltä pelastuksen. Ei kokoomus lähde korjaamaan niitä ongelmia mitä se itse on ollut viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana ollut aiheuttamassa.

Tällaisen tavallisen muurahaiskansalaisen näkövinkkelistä on vaan  jotenkin järkyttävää että niin oikeisto kuin vasemmisto pitävät Suomen tulevaisuuden kannalta välttämättömänä hankkia aina vain lisää elätettäviä. Eli jos joku on mennyt perseelleen jo kolmekymmentä vuotta niin jatketaan järkähtämättömästi samalla linjalla.

3. Naiset jyrää! Vai jyrääkö sittenkään?

Vuorossa esimerkki valtamedian uutisoinnista jossa otsikko ja varsinainen uutinen eivät ole ihan linjassaan. Tässä komea otsikko:

Ja uutisen lopussa pieni täsmennys:

Golfissa miehet lyövät keskimäärin pidempiä lyöntejä kuin naiset. Turnauksessa lyöntien pituuseroja oli tasoitettu niin, että miehet ja naiset pelasivat kentän eri pituisena.

Esimerkiksi suomalainen Gogolf kertoo, että virallisesti miehillä kentän pituus oli 6 402 metriä, naisilla 5 498 metriä.

Että sellaista jyräämistä. Mutta saatiinhan komea otsikko.

4. Rauhaa rajalle

Olen kirjoittanut aikaisemminkin eräästä hyvin rauhanomaisesta valtioiden välisestä konfliktista. Eli Tanskan ja Kanadan kiistasta Grönlannin länsipuolella sijaitsevasta Hans-saaresta, kooltaan 1,3 neliökilometriä. Tätä ”sotaa” on käyty lähinnä kiistan osapuolille lahjoitettujen viski- ja snapsipullojen voimalla.

Nyt tähän konfliktiin on sitten saatu päätös, saari jaetaan Tanskan ja Kanadan kesken ja raja kulkee suurinpiirtein saaren keskellä sijaitsevassa kuilussa:

51 vuotta kestäneen konfliktin saldo oli nolla kaatunutta, nolla haavoittunutta sekä eräitäkin juotuja pulloja. Tällaisesta konfliktien hoitamisesta tulisi muidenkin maiden ottaa oppia.


30 kommenttia:

KKi kirjoitti...

No juu, se seuraava hallintohimmeli tulee mitä todennäköisimmin olemaan kokkareet, demarit ja virheet. Kepulit kasvamaan oppositioon.

Kepulithan ovat jo saaneet haluamansa, toistaiseksi. On maakunnat joidenka virkoihin saadaan vähän vähäväkisemmätkin aikamiespojat ja kehopositiiviset tytöt suojavirkoihin.

Kokkareiden vuoro päästä hankkimaan kilpailukykyistä työvoimaa kioskeihinsa. Demarit komppaa mukana koska ihmisoikeudet.

Anonyymi kirjoitti...

Taposelta puuttuu poliisin sielu. Hän on pahainen kyökkisosiologi.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bd4c67d9-762a-4b7e-a21b-44f5e7425109

Jokopata taas supolla ja kytillä on rahapula eli täkyä esille. Tämä on ilmeisesti taas se Kankaanpään keissistä tuttu jengi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Ano1:lle ja Ano2:lle& kiitos kommenteistanne.

KKi: Hyvin paljon mahdollista. RKP tietysti kiilapojaksi. Kokkarit eivät vaan tajua että tällä menolla sitä kilpalukykyistä työvoimaa ei pian edes tarvita.

Ano1: Näin voisi sanoa. Väärä mies väärässä paikassa.

Ano2: Satanistinen uusnatsiverkosto ja ruumiita jo 1990-luvun alusta? Voisiko olla että Iltalehti tekee ihan omia johtopäätöksiään. Ei ihme, että tuo juttu on maksumuurin takana.

Anonyymi kirjoitti...

Pikkuisen nykysuomeksi "off-topic". Suomeahan on pitkään sanottu yhden totuuden maaksi, oliko poliittinen korrektius se viimeinen yksi totuus? Tekee meillä niin karmeaa jälkeä, jossakin muualla voi olla vastavoimiakin. (Vahvempiakin kuin "odinit".) -jussi n

Anonyymi kirjoitti...

Ihmetellyt olen minäkin kokkareiden touhuja. Ensin myydään/lahjoitetaan teollisuus ja kauppa ulkomaille ja sitten sinne hankitaan ilmaista/puoli-ilmaista työvoimaa jota valtio (me) joudutaan ylläpitämään. Eihän tästä jää meille kuin rupia persiiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Uutisia ei kannata lukea jos on korkea verenpaine. Hallitus esittää...
https://www.is.fi/autot/art-2000008883945.html

Siis 30 % korotus "liikenneturvallisuusmaksuun" jolla ylläpidetään kahta akateemista suojatyöpaikkaa, Liikenneturvaa ja Onnettomuustietoinstituuttia. Enpä ole mokomia suojatyöpaikkoja edes tiennyt olevan olemassa. Leikkauslistalle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys jussi n:lle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

jussi n: Olet oikeassa ja se Odiniin liittyvä Suomelan heitto oli mauttomuudessaan huippuluokkaa. Ämmä elää aivan omassa kuplassaan. PT-media kirjoitti asiasta hyvin:

https://pt-media.org/2022/06/14/iiris-suomela-odinit-pahempi-uhka-kuin-uussuomalaiset-katujengit/

Ano1: Tulee muistaa että kokoomus on täysverinen federalistinen puolue jolle Suomea ei ole olemassa enää muuta kuin EU:n maakuntana.

Ano2: Valtion ahneus on loputon. Ja täytyyhän niitä akateemisia suojatyöläisiä elättää. Muurahaiskansalaisesta ei ole niin väliä.

Anonyymi kirjoitti...

"Ilmarisen selvitys: Isosti uutisoituun työsuhteen päättämiseen ei liittynyt syrjintää

Työeläkeyhtiön laatima selvitys kiistää entisen työntekijänsä kertomuksen irtisanomisen kulusta. Yhtiö selvitti tapahtumia kulunvalvonta­tiedoista." - Aamulehti otsikoi.

Juttu lyhyesti: Hinttari valehteli, irtisanomiseen oli ihan muut, oikeat syyt.


Pyssymies

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Tilannetta voidaan mahdollisesti tulkita myös niin, että kun Suuren Yhteisen Kuplan sisällä alkaa se Epäilyksen Piru kurkistella vähän kaikkien käsitekäänteiden poimuista, tarvitaan ylimääräistä uskonvahvistusta -- ja mistäpä sitä muualta helpommin saisi kun henkilöimällä uskonopit johonkin julkisuudessa vaikuttavaan saarnaajaan, tässä tapauksessa siis syyttäjärouvaan ja poliisiherraan.

Ikään kuin sammumisuhkan alla olevan tulisieluisuuden elvytysyritys. Hengennostatusta. Puhalletaan uutta hönkää hiillokseen. Kyllä se siitä. Vähintäänkin saadaan ilmoitettua että hengissä ollaan eikä vakaumus ole mihinkään muuttunut.

Tällaiset aika ajoin tarvittavat terästysannokset ovat ryhmävahvistautumisessa tarpeen. Ideologisessa tunnustuksellisuudessa se tunnustautuminen on olennaisin elementti. Ja koska ne itse ajatukset -- periaatteet, totuudet, opit, ohjelmat -- eivät oikein todellisuuskosketusta kestä, yhteistuntoa saadaan myös vahvistamalla projektiivista viholliskuvaa -- sehän on mahdollista maalata räikein värein. "Soldiers of Odin". "Rasistit ja natsit". "Populistit". Ja niin edelleen.

Supokin tosiaan taas näyttää löytäneen itselleen turvallisuutta uhkaavan vihollisen. Kuka kertoisi näille ressukoille, ettei maailmassa missään koskaan yksikään ääriliike ole onnistunut taannuttamaan kansakuntaa totalitarismiin? Siihen tarvitaan nimittäin juuri tuo Suuri Yhteinen Valhe, kupla, jolla on kannatusta yli puoluerajojen ja jossa oppeihin liittyy niin paljon tabuvoimia, ettei ajattelua saa kritisoida vaan tarvitaan virallista sensuuria ja asialle omistautuneita viranhaltijoita.

Kukaanhan näistä ei tule koskaan ottaman lusikkaa kauniiseen käteensä ja sortumaan itsekritiikkiin. Ne ovat runoilijoita, ihanteellisuuden voimaannuttamia. Kuolo taikka voiton palmu! Laulu soimaan. Sateenkaariliput hulmuamaan.QroquiusKad kirjoitti...

Uudin 1:
Ylikomissionääri Pyllyttären palkitsi siis Hell-Sinkin kaupunki, joka on täysin viherkommunistien hallitsema.
Pyllytär on palvellut heitä pitkään ja ansiokkaasti, joten mitäpä kummastelemista tuossa siis on?

Uudin 2:
Kekkonen piti KaKon oppositiossa vuosikymmenet, koska Yleiset Syyt joita Itänaapurissa riitti.
Seurauksena KaKo lähtee mihin tahansa hallitukseen, johon pääsee mukaan;
jos PS saisi jostain käsittämättömästä syystä ensi keväällä Unkarilaisjytkyn, Petturi Urpo alkaisi heti julistaa olleensa aina samaa mieltä kaikesta Halla-ahon kanssa!
Mutta tätähän ei tapahdu, ja siksi KaKo toimii nyt ja vastakin viherkommunistien apupuolueena, niin hallituksessa kuin oppositiossa.

Uudin 3:
Pakkotoisto-foorumilla muuan kommentaattori muisteli tapausta, kun Serena Williams oli uhonnut voittavansa jokaisen miesammattilaisen, joka on tenniksen maailmanlistan 200 parhaan ulkopuolella.
Haasteeseen tarttui sijalla 203 ollut mies, joka tuli Serenaa vastaan golfkentältä, pelattuaan 18 reikää ja nautittuaan päälle klubilla pihvin oluen kera.
Sitten hän pisti Serenan kentänrakoon ja kutsui paikalla olleen isosisko Venusinkin koittamaan kykyjään.
Venushan tuli, mies pelasi häntä vastaan heti perään ja voitti samaan näytöstyyliin.
Kehtasipa lopuksi vielä toksisen maskuliinisesti sanoa, ettei Williamsin siskosten tarvitse haaveilla voittavansa yhtään miesammattilaista edes 500 parhaan joukosta!

Uudin 4:
Sota sortaa, rauha rakentaa ja viina on viisasten juoma!

Kommenteista:
Petri Jääskeläinen tuossa Iltalehden artikkelin ingressissä näyttää jo kättelyssä sekoittavan keskenään satanismin ja saatananpalvonnan jotka ovat kaksi täysin eri asiaa, joten se siitä.

Iiris Rukka puolestaan lienee oikeassa siinä, että kun odinistit partioivat kaupunkien keskustoissa, moni etnisesti edistynyt kulttuurinrikastaja ei uskaltautunut sinne rikastamaan kulttuuria, ja sekös Iiris Rukkaa tyttökavereineen fempsatti niin maan interperspirationaalisesti!

Anonyymi kirjoitti...

Ihailtavaa kriisinhallintaa

Anonyymi kirjoitti...

Selväähän se jo on. Nimittäin se, että seuraava jallitus on valittu. Ainut huoli niille on, että se " roska kansa " , joka asuu kehä 3 ulkopuolella, äänestää väärin. Tuli seurattua ns politiikan " superviikkoa " . Täysin läpinäkyvää teatteria. Kokkarit menevät natolla, demarit marininilla ( hyvä perse yms), virheet jollain ihmeellä. Ja sama meno jatkuu. Vielä entistäkin hirveämpänä.

Anonyymi kirjoitti...

Kun pridestadin pormestarikunta on tuon näköinen, niin Tapsukan kunnianimitystä ei liiemmin tarvi ihmetellä:

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/hallinto/organisaatio/pormestarit

Natsi razmiar, lumiukko Vartiainen, kainalosta tuettava Arhinmäki...kuka näitä äänestää? On jengi kyllä aika sekaisin, joku voisi todeta. Ei siinä auttanut H-a:n vetoomus nimityksen poistamisesta, kuinkas muuten.

Tässä taas mietiskelin, että milläköhän rahoilla ne mamut täällä ajelee tuliterillä urheiluautoilla...

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Lyhyesti vain toteaisin.

Suomalaisuuden psykologiasta on oikeastaan jäljellä vain kysymys, uskooko hän enää edes nälkää, kurjuutta tai jälkeläistensä hätää? Kurjistumisen käyrän kulmakerroin on mielestäni kovempi kuin 90-luvun alussa. Mitä mieltä on isäntämme Yrjö?

PS-lehdenjakaja

Anonyymi kirjoitti...

1. Tämän uutisen mukaan Hgin kaupunki myönsi mitskun eli kaupunki = Vartiainen, Sinnemäki, Arhinmäki ja Razmyar (Sazonov, kok., ei näyttänyt olevan mukana). Olen aikaisemmin ollut siinä lapsellisessa uskossa, että kaupungin muodostavat sen asukkaat. Jospa meiltä olisi kysytty, tai edes poliiseilta? Että kuinkas kivalta on tuntunut istua pers penkissä kuuntelemassa Taposen oppeja eriarvoistumisesta ja (oikeisto)radikalismista, samaan aikaan kun se veri vetäisi sinne kentälle hoitamaan niitä tehtäviä joista poliisikoulussa kerrottiin eli ottamaan rikollisia kiinni ja huolehtimaan kansalaisten turvallisuudesta. - Mutta siinä vaiheessa kun näitä Taposia ja Fobbia saatiin mediaan paistattelemaan, vankeja ja rikollisia ruvettiin kutsumaan asiakkaiksi, resursseja on kielletty kohdistamasta järkevästi (huippuesimerkkinä tuo, että kun poliisi ratsaa laittomasti maassa olevia niin papereita pitää kysyä tasapuolisesti myös umpisuomalaisiltakin), peli on menetetty. Mutta harvoinpa niitä mitskuja oikeilla perusteilla annetaan. hesarin vuotuiset 6.12. sivut kertovat karun totuuden.

Eiköhän Halosella jo noita vapaudenristejä ole - ei toki välttämättä kaikki suomalaisia mutta risti se on neukkuristikin ja ihan yhtä vapaa. - Olisikohan se kolmas parodiamitsku myönnettävä ihan tuon perusteella mitä ministereiltäkin vaaditaan eli hyvämaineinen ja rehelliseksi tunnettu, ja tähän lisäksi vielä suomalaisten etua ajava poliitikko. Jokainen puolue saisi ihan itse valita mitaliehdokkaansa. Tulisi upeaa mediaa kaikkien kesäisten grillausohjeiden lisäksi.

2. Vieläkään kukaan ei ole onnistunut selittämään mikä on tämä mystinen sana työ"peräinen". Suomalainen ei voi olla sellainen, hän on sohvallamakaava juoppo pummi joka elää yhteiskunnan siivellä. Vain ulkomaalainen voi olla peräinen. Ehkä se tarkoittaa sitä potentiaalia eli kuoriutumista. Ja kuulkaas, tässä asiassa ei kannata hötkyillä! Hiljaa hyvä tulee ja jos ei tulekaan niin lisää rahaa integroimiseen eli veden kantamiseen haluttomaan kaivoon - näinhän se on muuallakin Euroopassa onnistunut.

Jaa että 30.000 työperäistä/v. Tässä kannattaa ottaa laskutikku käyttöön. Nythän tosin migri on ruvennut puhumaan ihan röyhkeästi erityisosaajista, ilman lainausmerkkejä. Ja tuo ay-"vaikuttaja", varsinainen rimanalitus: vilkaisehan työllisyystilastoja näiden varsinaisten osalta. Joo, kylläpä nyt mahtaa olla turvattu olo 40- ja 50-luvulla syntyneillä kun etniset takaavat vanhuudenhoivamme. Pari vuotta sitten maahan tullut Mohis on toki maksanut valtion kassaan jo niin mittavan määrän että kyllä sillä nyt muutaman suomalaisen eläkepäivät turvaa.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Seppo Oikkoselle, Qroquius Kadille, Ano1:lle, Ano2:lle, Tapsalle vaan, PS-lehdenjakajalle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Siltä näyttää, mutta saattaa olla että tästä silti tulee ennakkotapaus. Meinaan jos Ilmarinen kaikesta huolimatta suostuu maksamaan joitain korvauksia niin sen jälkeen uhriutumispyramidiin kuuluvilla ei ole enää minkäänlaista todistustaakkaa.

Seppo: Joo, kyseessä taitaa olla sen yhteisen kuplan uskonvahvistusrituaalit. Koska saadaan Kahden Minuutin Viha? Mitä tulee siihen asiaan Supo vs. natsiporukka niin olisikohan toimittaja hieman laittanut omia tulkintojaan? Onhan se mukavan raflaava aihe.

Qroquius Kad:

1. Ei kummastella. Todetaan vain että voi näitä aikoja.

2. Mitä todennäköisimmin näin. Ja kokoomushan on koko lailla eri puolue kuin silloin Kekkosen aikaan.

3. Tuo on kyllä osuva esimerkki.

4. Eiköhän oteta pienet sille.

Tuo Iiris muuten todennäköisesti on niin syvällä omassa kuplassaan että hän uskoo kaiken minkä julistaa.

Ano1: Joo. Jos kriisin olemassaolo kiistetään, niin sitä ei tarvitse hallita.

Ano2: Olet oikeassa. Täytyy vielä toivoa että se kehä kolmosen ulkopuolella majaileva roskakansa heräisi.

Tapsa vaan: Olen samaa mieltä. Ei tuohon ole linsättävää.

PS-lehdenjakaja: En piru vie osaa sanoa. Mikä on se ylitettävä kynnys ennen kuin muutosta halutaan.

tira+:

1. Olet oikeassa noissa huomioissasi. Tietysti tuohon kaupunki vs. asukkaat-huomioon voi joku todeta että meillähän on edistyksellinen demokratia eikä rahvaan huutoäänestys. Ja valitettavasti sen edistyksellisen demokratian tulokset jylläävät Helsingissä. Niitä mitaleita jaetaan tosiaan 6.12. ja nykyisin moni mitalin saaja olisi aikanaan saanut mitalin sijasta maanpetossyytteen.

2. Se työperäinen on sitä newspeakia niin kuin kotouttaminenkin. Kuulostaa hienolta eikä tarkoita mitään. Muuta kuin persnettoa. Tuo kehitysmaalaisten tänne haluaminen menee jonnekin kauas järjen ulkopuolelle.

Anonyymi kirjoitti...

3. Ymmärsin toki pointtisi, mutta koska urheilu (liikunta eri asia) on mielestäni pelkkää viihdettä, olen paljon enemmän huolissani siitä nopeudesta jolla naiset jyräävät nyt niin politiikassa kuin virkamieskunnassakin. Kyllä, käytän tietoisesti ja pää pystyssä sanaa virkamies. Muistaakseni jo noissa 50-60-luvun Ollin ja Aapelin pakinoissa leikiteltiin sanalla virkahenkilö. Jos se mies-sana on niin kammottavan vastenmielinen, niin voihan puhua virkailijoista. Liian neutraali? Tullivirkailija - ei yhtään kantaaottava ammattinimike.

Jos naiset vaativat saada pelata samassa sarjassa miesten kanssa niin mikäs siinä, mutta tasotusta on turha vaatia. Eikös se ole just sitä positiivista diskriminisointia?

4. Kerrankin iloinen uutinen, en ole mokomasta kriisistä aikaisemmin kuullutkaan. Kertoisitko vielä mikä oli kiistan alkuperäinen syy? Tanskan roolin ymmärrän, mutta mikä ihmeen perustelu oli Kanadan vaatimuksen taustalla? Saari ei suorastaan houkuttelevalta näyttänyt - edes iloiseen delegaatioiden dokaamiseen - joten täytynee olla kyse periaatteesta "mehän ei kyllä periks anneta". Eli kahden järkevän valtion hiekkalaatikkoleikistä. Tai sitten vaan Kummeli-kamaa.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+.

3. Olet oikeassa mutta tässähän ei ollut oikeastaan kyse urheilusta vaan siitä, kuinka kovasti feministinen valtamedia siitä uutisoi. Ja ne naiset jyräävät siellä valtamediassakin.

4. Jos joskus tulee uutisia jotka saavat hyvälle tuulelle niin nehän pitää julkaista. Tuon kiistan tai ”kiistan” pohjasyynähän oli se että Grönlannin ja Kanadan välinen meriraja meni juuri Hans-saaren päältä.

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa mielenkiintoista tietää, tajutaanko palkintokomiteoissa, miten syvästi ja laajasti halveksittuja Toiviainen ja Taponen ovat? Toki on niin, että näitä eläkettä lähestyviä päälliköitä nyt aina palkitaan täysin tasosta riippumatta.

Valtsu

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Valtsu. Minä vähän veikkaan että ei tajuta. Eikä välitetä jos tajutaan. Noissa komiteoissa eletään ihan omissa kuvioissa. Joissa ei tarvitse ajatella muurahaiskansalaisen mielipidettä.

Anonyymi kirjoitti...

Case Ilmarinen:

Tuskinpa Ilmarinen maksaa yhtään mitään, voi käydä ihan päinvastoin. Se hintari on aukonut päätään ja syytellyt esimiestään ja firmaa siihen malliin, että saattaa oikeus määrätä maksuun yhtä & toista. Ilmarinen nimittäin kaivoi jo kulunvalvonnan tiedot ja todistajia. Kertomuksen mukaista tapaamista ei ole tapahtunut, eivät ole olleet samaan aikaan samassa paikassa, eikä ole ollut kuvauksen mukaista sananvaihtoa.

Ilmarisella on hynää, muskeleita ja syytä käydä oikeutta, jos se ääliö jatkaa loanheittoa.

Sopii miettiä kuinka käy, kun julkisuudessa on vastakkain on satojen tuhansien eläkeläisten eläke ja yksi limainen pervertikko, kuka maksaa kenelle.


Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Tuo on mahdollista ja järjen mukaista. Minä vaan olen vähän pessimistinen sen suhteen että kuinka mädäntynyt oikeusjärjestelmämme on. Jos niitä käräjiä lähdetään käymään. Joka tapauksessa niin ei saa käydä, että R- tai LGBTQTiiTyy-kortin esittäminen vapauttaa ihmisen todistusvastuusta. Ja maassamme on kyllä ihmisiä jotka haluaisivat tuota tilannetta.

Anonyymi kirjoitti...

1.) Lainaan tässä kohdassa USA:n istuvaa presidenttiä: "We choose truth over facts!" https://www.youtube.com/watch?v=SbCc1XZ0bQY Joebidee kiteytti nyky-yhteiskunnan paljon paremmin kun osasi toivoa. Osuu se sokeakin joskus maaliin kun riittävän pitkään sohii.

2.) Työperäiset maahanmuuttajat menevät ihan samaan kategoriaan kun hallituksen työttömyysluvut yleensä. Näitä ei edes tarvitse siirtää organisaatiosta toiseen, annetaan vaan Suomen passi niin eivät enää ole maahanmuuttajia. Tuo tuleva sinipuna nostaa jo nyt niskavillat pystyyn. Viherhumppa tulee jatkumaan aivan varmasti ja eiköhän se yhteinen sävel löydy muutenkin hämmästyttävän helposti. Valtion omistusten rippeet ainakin myytäneen pois omille intressipiireille. Hämmästyn suuresti jos vallanvaihto jollakin tavoin näkyy muurahaiskansalaiselle, tuskin vähenee Sannatyhjäpään palstatilakaan.

3.) Tämä huvitti itseänikin suuresti. Melkein kun olisivat samalta viivalta lähteneet, toisella kenttä on vaan 15% lyhyenpi! Huomionarvoista myös että toiseksi paras nainen taisi olla 17. sekä se että toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet miespelaajat ovat maailmanrankingissa sijoilla 150 ja 271. Sijalla 150 oleva Stenson (parhaimmillaan maailman ranking 1.) on 46v eikä pelaa enää kovin totisesti, eli sellainen kisa. tuosta QK:n mainitsemasta Williamsin sisarten nöyryytyksestä ainakin Serena otti opikseen. Vuonna 2013 hän oli David Lettermanin vieraana kun ottelua Andy Murrayta vastaan ehdotettiin. Molemmat olivat 2012 voittaneet olympiakultaa. Serena oli todennut että kyse on täysin eri pelistä ja hän häviäisi 6-0 10 minuutissa.

4.) Tällaisen rajaselkkauksen voisin aloittaa vaikka naapurin kanssa! Molemmat vosivat jättää aidan seipääseen perjantaipullot toisilleen.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Puupääukolle: mikä loistava idea! Tätähän voi soveltaa kerrostaloissakin. Kun jokaisen oven rivassa roikkuisi perjantaisin naapurin lahjoittama kossupullo tämä varmasti lähentäisi juroja kaupunkiasukkeja toisiinsa. Saattaisivat jopa rentoutua siinä määrin että peräti tervehtisivät. No, ehkä ei sentän.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Puupääukko:

1. Ja se Truth on nykyisin oikeaoppisesti määritelty. Siinä ei faktat paina. Tuli tuosta mieleen toinen youtube-pätkä eli ”emotions over facts”:

https://www.youtube.com/watch?v=CGMi3XLNAOw

2. Totta. Ja kun maahanmuuttajille annetaan Suomen passi niin niiden tekemät rikokset ovat, hokuspokus, suomalaisten tekemiä rikoksia.

3. Kiitos lisäyksestä.

Puupääukko & tira+: Riippuu tietysti siitä kuinka viina vaikuttaa. Joillekin viina on aina rähinäviinaa. Meillä maalla tervehditään selvinpäinkin.

Anonyymi kirjoitti...

Jatketaanpa tira+ kuvitelmaa: Naapuri ei ole viitsinyt/kehdannut mennä sanomaan, että mikä siinä seinänaapurin käytöksessä ottaa kupoliin. No, nyt kun on saanut sen perjantaipillon siemaistua niin jo, kyllä mie nyt menen sanomaan sille naapurin kusipäälle, että mitä kuuluu ja kuka käskee. Ja sitten soitetaankin muiden toimesta miekkataksi ja enstekshaalarimihet paikalle. Että sellaista naapurirakkautta on luvassa. Ja aivan osaton naapuri saa vihat päälleen, että toikin perkeleen mölli soitti kytät paikalle kun lapset muka pelkää.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Kyllähän tällainenkin episodi olisi aivan mahdollinen.

Dena kirjoitti...

Vähän myöhässä; mutta taponen on ollut tutkijana minuun kohdistuneissa rikoksissa ja olen antanut hyvät tuntomerkit ja kertonut mistä voivat etsiä ja nähnyt myöhemmin tapaukset ja ilmoitanut poliisille jne, no minulla on ikuinen kova tinnitus ja taponen on palvenuksena helsingin asukkaalle antanut vanhentua pöydälle oikein jeesuksen oppejen mukaan antanut puolestani anteeksi, en tiedä miten tämä palveli kaupunkia jossa olen ilman asuntoa aikaa viettänyt reippaasti mutta hienoa, että tuota pätevää poliisia palkitaa teoista jotka ovat olleet ilmeisen ensisijaisen tärkeitä koska on pitänyt sen takia tuollaisista pikkujuttuja(mm.törkeänä pahoinpitelynä se olisi mennyt) olla tutkimatta onhan nyt helsingin kaupungin etu aina etusijalla.. Tuskinpa olen ainut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Dena. Tuskin olet ainut. Valitettavasti.