keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

VÄRJÄTTY HISTORIA

Kirjoitin puolitoista vuotta sitten postauksen Uusi onnellisuus. Sen ideana oli se, että mitäpä tulee näkyville jos laittaa Googlen kuvahakuun ”happy white woman”. No, kävi ilmi että eihän valkoinen nainen voi olla onnellinen ilman mustaa miestä. Nyt törmäsin twitterissä väitteeseen että jos samaan Googlen kuvahakuun laittaa hauksi ”european people history” niin tulokset ovat yhtä lailla yllättävät. No, sehän piti testata. Ja minkäslaista Euroopan historiaa on tarjolla? No, tommosta:

Ja tommosta:

Ja tommosta:

Ja tommosta:

Ja tommosta:

Ja tommosta:

Ja kukas tuo karpaasi on?

Vastaus: No sehän on pakkosyötetyn diversiteetin esitaistelijan Netflixin mukaan muinaiskreikkalainen sankari Akhilleus. Ja muistutetaanpa minkälainen oli Netflixin näkemys muinaisesta viikinkimiehestä? Jep:

Vaan toisaalta, kun ottaa huomioon nykyisen propagandamyllytyksen niin eiväthän nämä tulokset oikeastaan olleet kovin yllättäviä. Sitä vaan pistää merkille itsessään – ja moni muu tekee varmasti samoin – että tuon parikymmentä vuotta jatkuneen pakkosyötetyn monikultturismipropagandan seurauksena pelkkä etnisesti edistyksellisen ihmisen valokuvan näkeminen aikaansaa inho- ja hylkimisreaktion. Mitä vielä joskus 1980-luvulla ei ollut ensinkään.

Ja se ei kai ollut sen propagandan tarkoitus. Mutta niinhän tuppaa usein käymään valheeseen pohjautuvalle pakkosyötölle.

40 kommenttia:

Historix kirjoitti...

Sattuipa tulemaan mainospostin mukana Euronics elektroniikkaketjun lehtinen. Siinä varsinaisten tuotteiden lisäksi kerrottiin Euronicsin tukevan jotakin naisten UEFA-cupin tms. kansainvälistä jalkapalloturnausta.

Isossa ryhmäkuvassa oli paljon eri etnisyyttä ja orvaskeden tummuutta edustaneita nuoria miehiä ja naisia, mutta yksi ihmisryhmä puuttui joukosta. Jep, arvasittekin jo: valkoista miestä eri siinä sakissa ollut mukana. Kuten Ykä totesit, alkaa tuollaisesta nousta inho- ja hylkimisreaktio. Tässä on yksi esimerkki siitä, minkälaista tasa-arvoa ja "inklusiivisuutta" naiset haluavat ja pakkosyöttävät.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Historix. Ja näitä esimerkkejä tulee lisääntyvällä vauhdilla.

Anonyymi kirjoitti...

Seköhän lie syynä ettei virheät halua itärajalle totaalisulkua, kun odottavat lisää smanmoista etnistä värinää Putinin avulla?
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Googlen yllättävistä hakutuloksista löytyi artikkeli täältä:

https://www.tweettabs.com/googling-european-people-history-takes-you-to-photos-of-black-people/

Kyseessä on ilmiö, jolle on annettu nimi Google Bombing. Google-firman työntekijät eivät ole itse saaneet sitä aikaan, mutta jotkut muut ovat tallentaneet nettiin tietynlaisia kuvia tietynlaisilla nimikkeillä siinä määrin, että sen seurauksena hakukone lopulta tuottaa oudon tuloksen.
Tuon artikkelin mukaan jonkin aikaa kävi niinkin, että jos Googleen kirjoitti hakusanaksi Idiot, niin sieltä tuli esiin Donald Trumpin kuva!

Anonyymi kirjoitti...

Voisivatkohan he tasapuolisuuden vuoksi järjestää niin, että jos hakukoneeseen kirjoittaa African people history, niin näkyviin tulee ensimmäiseksi suuri joukko Afrikassa asuneiden valkoisten ihmisten kuvia, siirtomaakaudelta taikka apartheidin ajan Etelä-Afrikasta.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, olen tästä aiheesta marmattanut myös toisessa yhteydessä. Kun tätä vihapuhetta nykyään nähdään ihan joka paikassa niin vähemmän vihaisetkin puhujat suuttuvat ennestään. Rajat hämärtyvät. Sama ilmiö kyseessä, samat levittäjät, ja samat mannekiinit kohteena. Ei minua ole musta pärstä ottanut päähän ennen kun sitä alettiin pakkotuputtamaan valkoisen naisen ja lapsien kanssa joka kuvaan, leipäpakettiin, tv-mainoksiin jne.

Kommenttipalstalle linkattu Google Bombing on taas yksi osoitus siitä kuinka kaksilla standardeilla yhteiskunta tällä hetkellä toimii. Jos Trump sanoo että hänellä on todisteita vaalivilpistä (mikä on totta) hänet sensuroidaan kaikkien sosiaalisenmedian jättien toimesta disinformaation esittäjänä. Kun guuglepommittajat järjestävät murjaanin valkoisen naisen viereen "eurooppalaisen onnen" mannekiiniksi tai keskiaikaiseksi hallitsijaksi niin ketään ei kiinnosta. Disinformaatiota siis saa levitää, ja siihen jopa kannustetaan kunhan viesti on oikea. Jos joku sitten erehtyy viittaamaan esim. raiskaustilastoon (toim.huom! ihan oikea ja virallinen tilasto siis) matu-puheiden yhteydessä niin käräjät kutsuvat.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Mannerheimkin oli ylenannon mukaan musta. Tosin en ole nähnyt yhtään aikalaiskuvaa tai -videota, jossa näin olisi, mutta ilmeisesti jossain tiedetään asia paremmin.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Ano1:lle, Ano2:lle, Puupääukolle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Se etninen värinä on niille sekä muoti että pakkomielle. Sitä on vaan otettava vastaan niin paljon kuin sitä tulee.

Ano1: Kiitos lisätiedosta. Jotkut tahot haluavat kovasti orwellisoida historian.

Ano2: Lisäksi muuten voisi hakukone kertoa vähän enemmänkin siitä että bantut eivät ole eteläisen Afrikan alkuasukkaita vaan tunkeilijoita ja valloittajia nekin.

Puupääukko: Hyvän kommenttiisi ei oikeastaan ole mitään lisäämistä.

Tapsa vaan: Todennäköisesti se musta Mannerheim tehtiin Ylellä sen merkiksi että nyt me ollaan pakkoverorahoitteisia, me voidaan tehdä ihan mitä huvittaa ja mehän tehdään ja lisäksi saadaan kiva turistimatka Keniaan.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Mää kommentoin tätä Ygän tänkertaista blogia yksinkertaisen miehen yksinkertaisin sanoin : Saatanan perkeleen vittu! - ja toivon, että kommenttini läpäisee seulan!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Terho. Seula läpäisty. Ja kun ottaa huomioon asian niin kommenttihan on vallan osuva.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Olisipa aika rohkea ratkaisu, jos jossain nykyisessä tv-draamasarjassa esitettäisiin Hitler mustana miehenä. Tai juutalaisena.

Teatteritaiteemme varsinainen isä Shakespeare, joka oli niin nerokas että vieläkin hänen näytelmistään irtoaa toistaiseksi ammentamatonta totuutta -- ja sitä paitsi likaa niin kipeitä totuuksia, etteivät omat teaitterikorkeakoululaisemme edes uskalla hänen tekstejään lukea -- kirjoitti Othelloon mustasukkaisuutensa myrkyttämän mustan maurin, ja Venetsian kauppiaaksi koko draamakirjallisuuden inhottavimman ja kostonhimoisimman lieron, juutalaisen Shylockin.

Eipä tulisi nykyään kuuloonkaan. Eikä näköön varsinkaan.

Oma suunnaton tekopyhyytemme on jotain historiallisesti ylittämätöntä. Olemme noituneet ymmärryksemme ylevöitetyillä yliyleistävillä yleiskäsitteillä, joiden varassa on rakennettu "ihmisarvo- ja -oikeusideologioita". Niissä elää ikioma versiomme yli-ihmisestä. Kun mainossivut avaa, siellä se tulee vastaan melkein jokaikisessä kaupallisessa mainoskuvassa. Ja jopa siis oppikirjoissa.

Unknown kirjoitti...

Terho tyhjensi kommentillaan pajatson. Meinasi lentää juuri siemaistu Pilsner Urguell kärsän kautta pöydälle. Ei tuohon pysty mitään lisäämään.
Joppos123.

Anonyymi kirjoitti...

Liittyneekö päivän epitolaan mitenkään, mutta nyt on kauhistuttu siitä, että seiskan kuvaaja on kuvannut sanna perseen. Voi kauhistuksen kanahäkki, että ihan pääministerin perse kuvattu kauhistelee joku mediatutkijaksi itseään kutsuva. Eihän se nyt sovi mitenkään moinen, sitä taas kehuttiin, että aah ja ooh miten hienoa, että samainen nainen esitteli olematonta tissivakoaan suuressa ämerikkäläisessä ämmäinlehdessä.
Ehkä syynä olikin se, että persettä näytettiin kotimaisessa seiskassa eikä jenkkien (me naisissa)
Huru-ukko

Veikko kirjoitti...

Theodore Dalrymple kirjoitti itäblokin propagandasta, kuinka kaikki kyllä tiesivät valheista, mutta propagandan tarkoitus ei ollutkaan vakuuttaminen. Propagandan piti nöyryyttää.

Eli me tiedämme valehtelevamme. Te tiedätte, että valehtelemme. Silti teidän on pakko kuunnella meitä ja myös uskoa ja julistaa, että 2+2=5. Tästähän Orwell yritti varoittaa.

Näiden kuvien tarkoitus on nöyryyttää. Me teemme, mitä haluamme, ettekä mahda meille mitään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle, Joppos123:lle, Huru-ukolle ja Veikolle & kiitos kommenteistanne.

Seppo: Joo, muistan tapauksen. Teatterikoululaisia ahdisti maailmankirjallisuuden klassikko joten sitä ei haluttu lukea. Pläjäyttivätpä vielä addressin:

”1 306 entistä ja nykyistä taidealan opiskelijaa vaati korkeakouluja ottamaan antirasistiset strategiat osaksi opetussuunnitelmaa. Tiedostamaan eurosentrismin ja opetuksen lävistävän valkoisuuden. Kirjoitettiin mikroaggressioista ja representaatioista.

Mukana oli lista huomioon otettavista asioista kursseja suunniteltaessa: kolonialismi ja dekolonialismi, sukupuolisensitiivisyys, turvallinen tila, intersektionaalinen feminismi, suomalaisuuden käsitteen laajentaminen. Välineiden, kuten kasvomaskien, soveltuvuus muille kuin keskikokoisille valkoisille miehille.”

Mitä tuohon enää sanoisi?

Joppos123: Onneksi pysyi sisällä. Olisi ollut hyvän oluen väärinkäyttöä.

Huru-ukko: Onhan se niin että jos kulkee housuissa jotka eivät jätä perseestä mitään mielikuvituksen varaan ja on vielä pääministeri niin joku sitä saattaa kuvata. Ja ehkä suuttumisen syy oli juuri se mitä uumoilit.

Veikko: Kyllä tuo on varmasti pitkälle totta. Tosin ehkä siinä on vielä mukana sitä pakkorakkauden vaatimusta.

Unknown kirjoitti...

En oikein ymmärrä kun samariinista kohistaan "kaunottarena". Omasta mielestäni lähinnä luiseva kuivan kesän orava.
Se on makuasia sanoi koira kun muniaan nuoli.

Unknown kirjoitti...

Täysin offtopic mutta pakko kommentoida. Taas yksi puten rakki ( Antodov) päästetty sinne kuuluisaan ryssän helvettiin.
Aika hyvin noi Ukrainan pojat noita pudottelee.
Se täällä pistää silmään, että joka paikka on ihan täynnä Ukrainan lippuja, myös valtion rakennukset.
Kuuluisan Kaarlen sillan molemmin puolin isot banderollit joissa kehotetaan ryssää poistumaan Ukrainasta.
Slava Ukraini.
Joppos123 ja Praha vetää seuraavaksi vähän unta palloon. Ainakin joppos.

KKi kirjoitti...

No joo, alan epäillä näiden tekijöiden olevan pahanlaisia rasisteja. Kyllä tuolla neekerin hehkuttamisella saa vähän suvakommankin rasistiksi.

Kuten täällä kirjoitettiin niin nykyään jo neekerin näkeminenkin nostaa vitutuksen. Netfkixin irtisanoin aikaa sitten, primevideo parempi.

Samoinhan on käynyt homoille. Ylenpalttinen homohypetys pistää vituttamaan.

Sen enempää homot kuin neekeritkään eivät juuri aiheuttanet sitä eikä tätä ennen hypetystä.

Veikkaanpa ilmastonmuutoshypetyskin saa ihmiset ostamaan isoja dieseleitä ihan vittuuksissaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Joppos123:lle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Ulkonäkö on sinänsä yhdentekevää. Teot ratkaisevat ja Marinin hallitus on tehnyt parhaansa romuttaakseen Suomen tulevaisuuden.

Joppos123: Ja se Andonov oli käsittääkseni hyvin vittumainen mies. Oli muuten burjaatti ja näyttää siltä että Venäjä käyttää Ukrainassa varsin paljon vähemmistöjään tykinruokana.

KKi: Olet oikeassa. Tässä vaan alkaa toivoa että se vastareaktio alkaisi tapahtua suuremmassa mittakaavassa.

Strix Senex kirjoitti...

Kirjoituksessa huomioitiin aivan oikein, että propagandamyllytys lopulta aiheuttaa torjunta- ja hylkimisreaktion.

Tämä ilmiö on tuttu niille, jotka olivat muutama vuosikymmen sitten työkseen tekemisissä mainonnan kanssa ja nimenomaan maksajan roolissa. He tunsivat hyvin Anheuser-Buschin tutkimuksen mainonnan määrän vaikutuksesta. Mainonnan määrää lisäämällä kyettiin aluksi lisäämään tuotteen myyntiä, kunnes saavutettiin saturaatiopiste, jonka jälkeen myynnin määrä ei enää kasvanut, vaikka mainontaa lisättiinkin. Jos mainontaa edelleen lisättiin, myynnin määrä alkoi pudota. Ylenmääräinen tyrkyttäminen koettiin niin vastenmielisenä, että tuotetta alettiin hylkiä, vaikka mainokset eivät sinällään olleet vastenmielisiä.

Muutamaa vuotta aikaisemman muodissa oli teoria, jonka mukaan mainoksen tuli olla ärsyttävä, jotta se huomattaisiin. Tätä teoriaa mainonnan tuottajat onnistuivat kaupittelemaan jonkin aikaa mainonnan ostajille, mutta se muoti loppui lyhyeen, kun huomattiin, että mainokseen kohdistunut vastenmielisyys ja ärtyneisyys alkoi hyvin nopeasti kohdistua myös mainostettuun tuotteeseen.

Markkinaehtoisessa toiminnassa nuo muodit tulevat ja menevät sillä useimpia voi vedättää jonkun aikaa, mutta ei kovin kauaa. Ongelmana ovat sellaiset toimijat ja sellainen toiminta, joka on onnistunut hankkiutumaan yleisön kannatuksesta, hyväksynnästä ja valmiudesta maksaa. No, mediajäteillä on toki omat keinonsa paketoida jotensakin kelvollisen tarjonnan kylkiäiseksi roskaa ja propagandaa ja silloin korjausliikkeen tapahtuminen ottaa enemmän aikaa. Yrityshistorioista kyllä löytyy hyviä esimerkkejä siitä, miksi ja miten se tapahtuu, mutta se on jo sitten oma tarinansa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex ja kiitos hyvästä lisäyksestä. Tämä monikulttuurismin mukanaan tuoma mainonnassa esiintyvä pakkosyöttö tuskin muuttaa ihmisten mieltä monikultturismia suosivaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Käykää museoissa, taidenäyttelyissä, ym. puhtaiden valkoisten ihojen väri ilahduttaa. Kas kummaa, eilen käytiin yhdessä ja todettiin, olipas kiva kokemus.

Anonyymi kirjoitti...

Testi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Se ilahduttaa muutenkin. Ja kai tuo testi sitten onnistui. Tuli ainakin läpi.

Kissamies kirjoitti...

Väinämöinenkin suuttui ja mustaksi muuttui. Ihmiset ovat tosiaan kypsiä tähän tyrkyttämiseen ja valkoisuuden kausiteluun, mikä on amerikkalaista kulttuuri-imperialismia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Kissamies. Sitä Väinämöistä tarvittaisiin. Ja Amerikoistahan tämä mielettömyys on kotoisin. Meidän nilkit seuraa perässä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Onko tämä peräisin Amerikoista?
Vai sittenkin KGB:n ulkomaantiedustelulta, joka alkoi 1960-luvulla voimallisen länsimaisten yliopistojen solutuksen USAa myöten?

Metodi oli saada mahdollisimman paljon kulttuurimarxilaisia professoreja ja dosentteja erityisesti
yhteiskuntatieteellisiin tiedekuntiin, jotta niistä valmistuisi Oikeinajatteluun ohjaavia toimittajia,
oikeustieteellisiin, jotta niistä valmistuisi syyttäjiä jotka eivät syytä rikoksista ja tuomareita jotka eivät tuomitse sekä
kasvatustieteellisiin, jotta niistä valmistuisi Oikeinajattelevia opettajia opettamaan se myös lapsille.

Tavoite oli mädättää Länsi kuten sanottu USAa myöten niin, ettei läntinen Eurooppa kykenisi puolustautumaan III maailmansodassa Varsovan Liittoa vastaan eikä USA tulisi apuun.
Nyt operaatio on saatu valmiiksi, mutta sen aloittaja on kadonnut historian romukoppaan ja siellä pysyy, vaikka putinistit niin kovin muuta haluaisivatkin.

Kypsä hedelmä putosi yllättäen Eurooppaan tunkeutuvien muslimien ja afrojen karvaisiin kämmeniin yllättäen ja pyytämättä kuin Annukka Jätevuoren faxi.
Me tuhoudumme nyt hiljaisessa III maailmansodassa, koska emme tajua olevamme siinä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. KGB sen aloitti.Toimi oikeasti ja ammattimaisesti ottaen huomioon sen tavoitteet. Mutta sanoisin, että lännestä löytyi vapaaehtoisia muutenkin. Tulella leikkiminen on muotia. Jos KGB olisi päässyt lopulliseen tavoitteeseensa niin tulella leikkijät olisi varmaankin ammuttu. Nyt ne näyttävät suuntaa edistyksellisyydelle.

Unknown kirjoitti...

Veli QK on vahvasti hajulla. KGB on ollut näitä masinoimassa laajemminkin. Hyvänä esimerkkinä mm 70-80-luvun "rauhanliikkeet" ja nykyisin vaikkapa elokapina. Nimi vaihtunut mutta toimintatavat ihan identtiset.
Ei tiedustelupiireissä ole epäselvää mistä mokutus tai eloapinat saavat käyttövoimansa.

Anonyymi kirjoitti...

Koettakaapa selittää wokeilijalle, että Othello on mielikuvitushahmo, kuten kaikkien näytelmien hahmot. Ja että teatteri ja näytelmät, kuten kaikki esittävä taide on nimenomaan näytelmää, mielikuvitusta jossa näyttelijät esittävät jotain sellaista mitä eivät ole. Sen vuoksi Othelloa voi esittää kuka tahansa. Paitsi wokeltajien mielestä. Mustaa roolia voi esittää vain pippel of kolor ja valkoista miesroolia kuka tahansa.

Mistä päästäänkin seuraavaan. Tunnetusti teatterikorkeakouluun päästään suhteilla ja sukulaisuudella vaikka Suomi on täynnä lahjakkaita nuoria, joilla olisi mahdollisuus teatteriuraan. Miksi ovet ei aukene heille, onko rotunsa syytä tää? Koska nyt on jo valittu African African-American (tätä ilmaisua on todella käytetty USA:ssa) ja aivan taatusti muun kuin lahjakkuuden perusteella. Väestön prosentuaalisen edustuksen perusteella kurssille voitaisiin valita vain neekerin pikkuvarvas tai korvanlehti.

Anonyymi kirjoitti...

Historian suvaitsevaiseen värittelyyn on puuttunut videobloggeri Metatron useammassakin jutussaan. Hajahuomioita: Egyptiläinen ei tarkoita musta, egypti on pitkä maa, välimereltä nuubiaan. Mm Ptolemaiokset - Keopatra- olivat makedonialaisia, eivät neekereitä.

Neekerinainen viikinkinä, yksi tumma vaimo oli oikeasti islantilaisella viikingillä. Idäntien tuliaisia. Taisi olle joku burjaatti tms., vaimo synnytti kaksoset - ja vaihtoi ne orjattaren lapsiin kun olivat niin rumia. Niin värisoikeita ja suvaitsevaisia olivat viikingit.

Pyssymies

Unknown kirjoitti...

Se on niin ettei "hanryssä" , soijalatteeen tottuneena lähde itseään tapattamaan. Tykinruoka täytyy löytyä muualta ja näkyy löytyvän.
Siansilmäisiä mulkkuja jotka pöllivät jopa akkojen kalsarit.
Eräs kalapuikoilla varustettu korpraali taisi olla oikeassa.
Ryssä on rämeihminen.

Unknown kirjoitti...

Sama sumutus koskee myös nykyistä "erikoisoperaatiota" . Eihän tavan ryssä tiedä mitä tapahtuu. Tapettavia löytyy vanhoista alusmaista.
Nyt on se paikka kun ryssä ajetaan koloonsa ja ihan vitun syvälle sinne.
Ryssän pitää olla siellä kolossa se 1000 vuotta.
Ajetaan örkit kivikauteen.
Slava Ukraini.

Anonyymi kirjoitti...


Tervehdys Ykä ja muut.

Qroquius Kad jo esittikin tuossa tärkeimmät,jätti jokseenkin sanattomaksi.
Niin loistava kooste että piti tallentaa.Jätän sen jälkipolville nähtäväksi.

Tänään kyselytunnilla opetusministeri koetti vastailla kysymyksiin yläasteelta tulleitten ongelmien ratkaisukeinoiksi.Lähes puolet ei osaa lukea,kirjoittaa,laskea jne.
Ja sitten pitäisi hakeutua ammattiopintoihin ?
Miten niitä voi auttaa kun opettajatkaan eivät nykyisin osaa enää mitään.
Tärkeää kuulosti olevan tasa-arvorahoituksen varmistaminen.

Samaan aikaan toisaalla:
Saksan Bundestag.Dr.Marc Jongen (AfD) julkituo että korkeakoulujen professoreita irtisanoutuu,kun luonnotieteellisiä faktoja ei enää pidetä totena.
Ja että ideologiaa tungetaan tieteeseen väkisin.
Hän mainitsee että tasa-arvorahoitukseen on liiennyt 33 miljoonaa kuluvana vuotena.

Rahallako sitä järkeä ostetaan ja keneltä.
Vai ostetaanko puolueille pisteitä niiltä jotka romuttavat yhteiskuntaa.

Theodore Kaczynskin manifestin allekirjoitan tänäkin päivänä.
Tämä kaikki menee kuten professori jo ennusti ajat sitten.
Rahaa löytyi hänen jäljittämiseen tarpeeksi...

Tolerance will reach such a level that intelligent people will be banned from thinking so as not to offend the imbeciles. ( Fjodor Dostoyevski)

Regards : Josef
Anonyymi kirjoitti...

Valkoisia hampaita, mustaa ihoa ja aina ehdttomasti niin että valkoinen nainen ja musta mies, ei koskan että valkoinen mies ja musta nainen mainoksissa. Keille näitä mainoksia - mikäli ovat mainoksia eivätkä aivopesua - oikein suunnataan? Latisha heilauttaa noin tonnin painoista fledaansa mainoksessa ja jopa nyt se suomalainen hiiritukka-eloveena tietääkin paikkansa! Ja jos ei se Saharassa sierettynyt naama hoidu samoilla rohdoilla kuin suomalaisilla, selkeää rasisimia.

Kaikki firmat kompastelee nolosti, kuka ekaks ehtii olla se edstyksellisin. Siis
haloo jopa nuo ketkut vakuutusyhtiötkin. Tunnemmekin jo kaikki - ihan kaikki- tämän kauhean Toni Varis casen. Ilmarisen kammottavan ihmisoikeusrkoksen. Potkut tuli koeajan jälkeen, ei ollut kaverista firmalle hyötyä. Mutta koska hän juuri ennen potkuja kertoi esihenkilölle että on homo, niin paska duunari saa olla eikä erottaa. Some raivoaa. Siis anteeks, onko teillä tapana puhua esihenkilönne kanssa perheasioista/sukupuolisesta suuntautumisestanne? Tämä case tullee jatkumaan, kuten nämä muutkin älyttömyydet. Tässä vaiheessa Toni ei halua missään tapauksessa duuniaan takaisin vaan messevän määrän korvausta. Mielpahastaaan. Siitä nykyrikoksista suurimasta.

Naisnäkökulmaa pääministerin persuukseen, sallittaneen. En ole tyylikonsultti, mutta kukaan täyspäinen yli 10-vuotias ei kävele valkoisissa leggareissa. Ei kukaan. Koska se on noloa. Persvako ja edessä ne kamelinvarpaat hävettävät vastaantulijoita. Ja miksi hän roudaa lähes viisvuotiasta vielä rattaissa? Saako lapsi sitten kävellä kun Sanna on hoitanut Suomen asiat kuntoon. Että meillä on kaiklla hyvä ja rauhaisa olo.

Saa sitä kehitellä salaliittoteorioita. Marin on marionetti. Isojen ay-poikien bimbo; näytä sä tissit ja revaa ja lue siitä paprusta mitä me kirjoitettiin niin hyvin menee. Ai Tampereella olit kova luu? No tervetuloa sitten vaan meidän maailmaan, jota ei mustallamakkaralla hoideta, ihan vaan rahalla, tytteli. Ei AYtä, ei EUta. Mutta mitäs haittaa siitä Suomelle ja sen rahvaallle olisi jos Marin menisi EUhun? Sinne Jutan jatkoksi, itkemään lisää rahaa afrikkalaisille poloisile ahkerille.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, tässä loistava esimerkki siitä mitä tuputtaminen saa aikaan normaalissa, rauhallisessa väestönosassa. https://pt-media.org/2022/06/10/vakava-rikos-oulussa-pride-lippuja-poltettiin-viime-kesana-esitutkinta-nyt-valmis/

Kun riittävän kauan kustaan murokuppiin niin ennemmin tai myöhemmin läikkyy yli.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Ja laitetaan vielä malliksi sitä tuputusta: https://www.iltalehti.fi/matkajutut/a/ea70ce0d-56ab-4160-a792-651f72b42ca9

Valtamediaan voi aina luottaa.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Unknown1:lle, Anolle, Pyssymiehelle, Unknown2:lle, Josefille, tira+:lle ja Puupääukolle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistänne. Muutama huomio:

- Wokeltajat saattavat itse asiassa uskoa, että wokeltava viihdeteollisuus kuvaa todellista maailmaa.

- Josefin kertoma tapaus Saksasta kertoo tilanteesta hälyttävästi. Tutkija ei saa olla enää tutkija vaan julistaja.

- tira+:n kertoma Ilmarinen-esimerkki kuvaa hyvin ajan henkeä. On meinaan selvää että jätkä valehtelee. Ei niin ison firman henkilöstöpäällikkö lähde kuittailemaan sukupuolisesta suuntautumisesta koska tietää hyvin minkälainen haisunäädän kusimyrsky siitä seuraa.

- Puupääukon linkit kuvaavat myös hyvin ajan henkeä.

Anonyymi kirjoitti...

Viitaten aikaisempaan kommenttiini teatterialan koulutuspaikkavalinnoista, jätän tämän vain tähän: https://www.is.fi/viihde/art-2000008881100.html

Kuinka ne kehtaavat.

t. ano nro jotain

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano nro jotain ja kiitos tuosta lisäyksestä.