keskiviikko 13. tammikuuta 2021

UUSI ONNELLISUUS

Viime aikoina on ollut kovasti tapetilla – eikä syyttä – tämä suurten mediayhtiöiden harjoittama sensuuri ja sisällön manipulointi. Blogikollega Vasarahammer on kirjoittanut asiasta hyvän postauksen. Laitan pienen rikan rokkaan minäkin. Ottakaapas esille Googlen kuvahaku ja lyökää hakusanoiksi ”happy white woman”. Ja katsokaa mitä sieltä alkaa tulla. Jep, tommosta:No niin. Nythän se selvisi, mitä valkoinen nainen tarvitsee ollakseen onnellinen. Suomi on sen verran pieni kielialue että suomenkielistä kuvahakua ei olla vielä uusonnellistettu. Vaan ehkäpä meidänkin nilkit seuraavat perässä. Tässä oli yksi esimerkki nykyisestä ns. ajan hengestä.


31 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Puhdasta mielipidevaikuttamista jota on jatkunut toistakymmentä vuotta.
Ymmärtääkseni aika toimivaa mikäli kohde ei ole tiedostanut tätä.

Ari

Nimetön kirjoitti...

Samanlaista ei näy hakufraaseilla "happy white/asian -men", tai "happy black women". Ne antaa mitä tilaa. Toisaalta "happy caucasian woman" näyttää vain valkoihoisia naisia. Googlen nörteiltä paha lipsahdus:)

Timppa

Nimetön kirjoitti...

Hakusanoilla ”happy black woman” tulee Googlesta kuvia ilman pariskuntia, joissa olisi valkoinen mies ja musta nainen. Hakusanat ”happy swedish woman” tuottavat kuvia yksittäisistä ruotsalaisia onnellisia naisia ilman mustaa miestä.

DuckDuckGo tuottaa hakusanoilla ”happy white woman” kuvia valkoisista onnellisista naisista. Ei siis kuvia mustavalkoista pariskunnista. Samoin kävi Bing.comin ja Qwant.comin hauissa.

Johtopäätös. Google-haku on säädetty tuottamaan kuvia pariskunnista "valkoinen nainen - musta mies".

Acc

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Arille, Timpalle ja Acc:lle & kiitos kommenteistanne.

Ari: Totta joo. On jatkunut jo pitkään. Tämä kyseinen esimerkki on sinänsä sen verran härski että menee harvalle läpi.

Timppa: Ehkä ne nörtit korjaa virheen pian.

Acc: Johtopäätöksesi on oikea.

Nimetön kirjoitti...

Kokeileppa hakua white woman white baby
tai sama kuvahaulla...

Nimetön kirjoitti...

Sairasta, mielipuolista. Oletettavasti algoritmien tekijät tai niistä päättävät ovat valkoisia. Miksi nämä tyypit vihaavat omaa rotuaan näin järkyttävällä tavalla. Vitsihän tämä varmasti ei ole, vaikka sehän siitä ensimmäisenä tulee mieleen. Ilmeisesti afrikkalaisten saavutukset valkoisiin verrattuna ovat niin loistavat, että tälle on oikeutus.

Vasarahammer kirjoitti...

Douglas Murrayn kirjassa Madness of the Crowds on kerrottu nuo hakutekijät, joilla kuvahaku paljastaa hakukoneen käyttäjän rasistiksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Vasarahammerille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Joo, ei kun paranee vaan…

Ano2: Todennäköisesti ovat valkoisia. Mihin tällä kaikella pyritään?

Vasara: Kiitos vinkistä. Tässä saattaisi sinulla olla postauksen paikka. Osaat sen paremmin kuin minä.

Rigor.Mortis kirjoitti...

Niin. Kannattaa kokeilla myös sellaista kuvahakua kuin "American inventors" ja ihmetellä tuloksia..

Nimetön kirjoitti...

Samaa sontaahan se on tv-mainoksissakin.
Kiintiöpariskunnat ovat musta mies + valkoinen nainen sekä mieshomopari.

Dplay kun sai leijona-lätkän esitettäväkseen niin eikös vain ruudussa vilahda kuva 24 "leijonafanista", joista kolme on mustia eli väestöstä tuo olisi jotain 13%, vaikka tosin emme ilmeisesti vielä ole noin tummuneet... Tosin se ei ole kuin ajan kysymys koska afrikkalaisten väestönkasvulle ei ole mitään rajoitetta ja neurooppa tarvitsee heitä! Kuten meille eu-päättäjämme ovat kertoneet.


-Tvälups-

Nimetön kirjoitti...

Ovatkohan nuo naiset onnellisia vai "onnellisia"?

Muistaakseni yksi onnellisen ja kestävän parisuhteen edellytyksistä on se, että älykkyyksien välinen ero ei ole liian suuri. Jos muistelemme Vanhasen - Tatu - tutkimuksia kansakuntien älykkyyksistä, niin mustat ovat keskimäärin merkittävästi vähemmän älykkäitä. Myös impulssikontrolli on hieman heikoa. Tyhmän vaimonhakkaajan vaimo on siis googlen mukaan onnellinen?

Selevähän tuo.

Lisämutinaa: Neekereiden tunkeminen mainoksiin on suomessa aika hassua, kas kun meillä ei ole ollut siirtomaita, ei juuri ole ollut neekereitäkään vanhastaan. Eikä oikein luonnollista syytä merkittävään maahanmuuttoon. Niin, silti näköjään merkittävä osa väestöstä on neekereitä tai muita siirtomaalaisia. Dresmanin mainoksissa vetelehtii lähinnä levantin homoja. Kenties ne ovat suomessa merkittävä asiakasryhmä? Vai kuvitteleeko joku, että väestö haluaa semmoisiin samastua?

Huomattakoon vielä: kehitysmaista tulevat maahanmuuttajat ovat alaluokkaa, työttömiä tai matalapalkka-alan pätkätyöläisiä. Ovatko mainosmiesten mukaan yleisiä samastumiskohteita? Matkimisen arvoisia?

Ja kyllä, kyllä minä tiedän, että on tyhmiä valkoisia ja fiksuja neekereitä. Mutta keskimäärin ovat ryhmänsä keskimääräisiä.

Pyssymies

Nimetön kirjoitti...

Juuri kuin jostain sivulta, että eihän Edison hehkulappua keksinyt vaan joku neekeri. Jaa, no engelsmannin mukan hehkulampun keksi muuan eksentrinen aatelinen. Ja muistaakseni CCCP:n aikaan Reg Uspatoff - kuuluisa venäläinen keksijä.

Mutta oikeasti, ei Edison "keksinyt" hehkulamppua, Edison kehitti hehkulampun. Ja sähköverkon, voimalat ja muun infran lappujen käyttämiseksi. Se vaati työtä ja monia keksintöjä ja vuosien puurtamista.

Se engelsmannikaan ei saanut keksintöään yleistymään, valaisi vain kartanonsa.Joku väitetty neekerikeksijä ei sanut yhtään mitään aikaiseksi.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rigor.Mortisille, Taisteluvälineupseerille ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Rigor.Mortis: Joo, sieltä tulee aika outoja naamoja vastaan. Olenko ymmärtänyt historian ihan väärin?

Tvälups: Ne tv-mainokset ovat muuttuneet aika vastenmielisiksi. Ja me emme tarvitse afrikkalaisia mutta afrikkalaiset tarvitsevat meitä ruokkimaan heitä.

Pyssymies: Nuo naiset ovat uudelleenmääritellysti onnellisia. Ole onnellinen, tai itke ja ole onnellinen. Tatu Vanhasen tutkimuksia ei kukaan ole osoittanut vääräksi. Joten niistä tulee vaieta. Afrikkalaiset Suomessa eivät ole voimavara vaan jalustalle nostettu elätettävien ryhmä. Joitten jalusta-asemaa ja elättämistä ei saa arvostella. Neekerikeksijä sai hehkulampun aikaiseksi jos näin kerran virallisesti väitetään. Totuudella ei ole niin väliä.

Nimetön kirjoitti...

Eikös ne aiempina vuosina sanoneet niin, että Musta Tuntuu??? Eli pienimunaisten valkoloisten panettelua, ei paneskelua??
Ja kun katsoo, varsinkin ns. alan videoita, hevosenkaluiset on niissä pääosissa. Jollekin jenkkien ihmemaassa "töitä" tekevälle "naistähdelle" oli lääkäri kertonut, että jos aiot joskus lapsia hankkia niin pidä pitkähkö tauko noista "hevosmulkuista" ettei paikat hajoo...
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Tiedä tuosta kalun koosta. Mutta suvaitsevais-tiedostavalla naisella tunne menee aina yli järjen. Vai liekö niillä sitä järkeä ollenkaan?

Nimetön kirjoitti...

Ettei tämä kaikki sittenkin ole sitä kuuluisaa Kalergi-suunnitelmaa.
Joidenkin mielestä sellaiset kalerkit ovat kuitenkin niin hassuja että vallan naurattaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, tunnen kyseisen suunnitelman. Yksi tyyppi puhui pehmoisia yli sata vuotta sitten. Näillä nykyisillä on oma hulluutensa. En kyllä tiedä, että mihin ne sillä pyrkivät.

Trilisser kirjoitti...

Nimetön klo 2155:Taitaa olla niitä hevosmiesten tietotoimiston uutisia tuo "lääkärin määräys". Taitaa se totuus näet olla, että ei edes pimeimmästä Afrikasta niin isoa siemennintä, että vauvalle mitoitettu värkki siitä hajoaa. Ja mikäli alan videoita on tutkittu tarpeeksi tarkkaan, voi päätellä, että ne isoimmat siementimet ovat yhtä ryhdikkäitä kuin Jürgen Käteisen selkäranka. Ja naisen paikat ovat hyvinkin joustavat, katsoo vaikka jopa Varustelekankin mainostaman ukrainatar Hot Kinky Jon suoritteita... ��

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tähän "Neekerikeksijä sai hehkulampun aikaiseksi jos näin kerran virallisesti väitetään."
tämän verran:
- Amerikan Bidéé jollain videolla niin totesi. Nimetenkin kyseisen neekerin: Lewis Howard Latimer.
- Vaan ei se ihan niin mennyt.
- Wikipediankin mukaan kyseinen neekeri sai patentin menetelmälle jolla hehulampun se hehkulanka hiileytetään tai jotain.
- Oli englanniksi niin ehkä en ymmärtänyt täysin.
- Ja se patentti koski sen hehkulangan hiileytyksen 'parempaa/tehokkaampaa/erilaista' menetelmää kuin aiemmin.
- Eli ei se neekeri varsinaista hehkulampun hehkulangan hiileytystäkään keksinyt ekana.

Mutta muutoin ilmeisen älykäs lieni jos wikipediaa on uskominen.

Nimetön kirjoitti...

Media on lähtenyt vihervasemmiston aisapariksi tähän monikulttuurin ihanuuden pakkosyöttöön, vaikka vuosien varrella on tullut ihan riittävästi tietoa sen ja varsinkin haittamaahanmuuton todellisista vaikutuksista. Kaikkea vierasta tungetaan meille väkisin kuin käärmettä pyssyyn, mutta tänne tulevat saavat elää rauhassa omassa kuplassaan ja kulttuurissaan, siihen pumpataan jatkuvasti lisää ylivelkaantuneen maan rahaa ja resursseja ja sitä kutsutaan kotouttamiseksi.

Rouva Ano

MikkoK kirjoitti...

EU kyllä tuntee hyvin Richard Coudenhove-Kalergin ajatukset ja kunnioittaa niitä. Wikipedia toteaa: "Coudenhove-Kalergin ajatuksia vaalii vuonna 1978 perustettu European Society Coudenhove-Kalergi-säätiö. Säätiö jakaa Eurooppa-palkintoa"

Palkinnon saajia ovat mm. sellaiset Euroopan tuhoajat, kuin Angela Merkel (2010), Herman Van Rompuy (2012) ja Jean-Claude Juncker (2014)

Nimetön kirjoitti...

Vaihda selainta. Duck duck go ei anna moista roskaa, kun googlettaa happy white woman.

Kun selaan naisten vaatteita netissä, niin paljon ärsyttää mokutus ja vaatteiden myymisen politisointi, että siirryn nopeasti ohi ja etsin vaatteita, joita näytetään kaltaisteni vaaleiden naisten päällä. Sehän on jumankauta oma viiteryhmäni!!

Ne liikkeet, jotka sortuvat politikoimaan myymisen sijasta, en vain käytä niitä. 2015 esimerkiksi irtisanoin s-liikkeen korttini ja pankkitilini ja en ole kertaakaan käynyt niissä kaupoissa sen jälkeen. Taisi olla sama vuosi, kun ei pääsiäisenä löytynyt kuin australialaista halal-kidutettua lammasta, mutta sain lampaani toisesta kaupasta.

Nimetön kirjoitti...

Kirjoitin äsken, vaihtakaa selainta, tarkoitin hakukonetta. On myös mainosten esto -ohjelmat.

Kännyssä on selaimena Brave+DuckDuckGo, en tiedä onko se parempi, kun androidissa on kirjautuminen googlepaskalla eli gmaililla. Toisaalta älykänny jää pian vain selaimeksi, sillä oikeita puheluita varten otan taas käyttöön pienen perusluurin, jolla voi soittaa ja lähettää tekstareita ja akku kestää!

Pikaviestimiä en ole tähän päivään mennessä älypuhelimeeni asentanut, enkä muutakaan tarpeetonta roskaa.

Olen niitä harvoja ihmisiä, joihin ei ole koskaan mainokset purreet, itse tutkin aina silloin mitä on tarjolla, kun jotain tarvitsen. Sen verran mainos puree, että kun jotain uutta ja kätevää, elämää helpottavia keksintöjä tulee markkinoille, saatan tutkia kunnolla tarvitsenko. Keksin kyllä itsekin vaikka mitä, pöytälaatikkoon ja manailen, että kumma kun ei näitäkään vielä ole myynnissä...kunnes huomaan, että joo voi ollakin, mutta ei Suomessa, missä ei osata verkkomyynnin alkeitakaan.

Nimetön kirjoitti...

Asiasta jakoavaimeen; nyt minulle valkeni keitä ne on ne idiootit, jotka roskaavat mm luontoa, levähdyspaikkoja ja kaikkea missä kulkevatkaan. Nyt ne on helppo tunnistaa! Niillä on naamallaan sellainen hapensaantia hillitsevä rätti, joilla he tunnistautuvat heimolaistensa parissa ja merkitsevät reviirejään mm kauppojen tuulikaapeissa sekä oarkkipaikoilla, jonne he levittelevät noita jengivaatteitaan..!

s-tana!


-Tvälups-

Nimetön kirjoitti...

Ei kannata julkaista, mutta vaihdoin selaimeksi duckduckgo:n, eivätkä kommentit enää tule guukkelin alustoille läpi.
Ei ole heidän tilejään, ei veistuubeja saati vittereitä, eikä tule.
Kinuskien puhelin.
Täytyy värkätä kiertotie.
Kokkeillan...
voijumala###

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Trilisserille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Rouva Anolle, MikkoK:lle, Anolle, Taisteluvälineupseerille ja voijumalalle & kiitos kommenteistanne.

Trilisser: Meisselitaiteen parissa lienee monenlaista juttua ja huhua. En ota sen enempää kantaa.

VNV: Kiitos lisäyksestä.

Rouva Ano: Juuri näin.

MikkoK: En kiistä tuota. Veikkaan kyllä että tuskin Kalergi ihan suora toimintamanuaali on.

Ano: Noita toimia kannattaa harkita.

Tvälups: Tämmöisen olen pannut itsekin merkille.

voijumala: Julkaisin kumminkin, sillä kokeilin tätä blogia Duckduckgo:n kautta ja kommentit kyllä näkyvät. Vai tarkoititko jotain muuta?

Nimetön kirjoitti...

Joku asetus on täällä keturallaan, kun häviää komnentti bittiavaruuteen duckduckilla.
Operalla onnistunee.
Atk-tumpelo on atk-tumpelo vaikka niskaan ammuttais.
voijumala###

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, voijumala. Kyllä ne tänne joka tapauksessa perille tulee.

Hokki kirjoitti...

Katsottiin suomalaiskaverin kanssa Suomen peliä nuorten MM-kisoissa täällä Kanadassa. Tuli mainoskatko. Päätin sanoa ääneen mitä välillä sanon päässäni katsoessani mainoksia.

Neekeri, neekeri, neekeri, neekeri, neekeri, neekeri, neekeri jne.

Olisinkohan parin minuutin aikana sanonut neekeri noin 20 kertaa? Tai 30?
Kaverini näki paljon mustia naamoja ruudussa ja tajusi mistä oli kyse. Hän kuitenkin sanoi: "mutta et sanonut mitään kun oli valkoisia tai aasialaisia".

Totesin että Kanadan väestöstä noin kolme prosenttia on neekereitä. "Ymmärrät varmaan miten yliedustettuja nämä ovat mainoksissa?"

Ja vielä sellainen juttu, että täällä länsirannikolla ei ole paljon neekereitä ollenkaan.Ne ovat tietääkseni lähes kaikki (suurin osa, joka tapauksessa) Torontossa tai Montrealissa.

Eli neekeriyliedustus oli itse asiassa vieläkin räikeämpi kuin mitä kolmella prosentilla "pitäisi saada".

Aasialaisnaamoja täällä on runsaasti TV-ruudussa, mutta sen ymmärrän hyvin. Heitä on täällä todella paljon.Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Hokki. Ilmiö on kaikissa länsimaissa ikävän yleinen.

Nimetön kirjoitti...

Hyvä huomio Hokilta. Vietin aikoinaan paljon aikaa, (n. 5v epäsäännöllisen säännöllisesti) Albertassa ja koko aikana tapasin yhden mustan joka asui paikkakunnalla. Sekin kaveri oli jostain Montrealin seudulta alunperin, syntyperäinen kanadalainen ja kova työmies. No, niin siellä kuin täälläkin yrittää hallitus parhaansa tilanteen korjaamiseksi. Tosin tuloskin on sama, etupäässä lähi-itäläisiä on viime-aikoina ollut tarjouksessa.
t. Arskaparska