tiistai 19. tammikuuta 2021

VIHREÄN LOGIIKAN HUIPPUA

Hotellin respassa on eräänkin kerran ihmetelty sitä, että kun Suomi on hoitanut nämä ympäristö-, ilmasto- jne-asiat maailman mittakaavassa äärimmäisen esimerkillisesti ja on luonnonvarojen nettotuottaja – mikä taas johtuu siitä että Suomessa on pinta-alaan nähden sopivan vähän väestöä – niin minkä helvetin takia vihervasemmistolaiset vaativat, että Suomen elinkeinoelämä on tuhottava ilmastohysterian nimissä?

Ehkäpä muuan Ville Niinistö joka on vihreitten entinen puheenjohtaja ja nykyinen vihreitten eurokansanedustaja osaa selittää tätä logiikkaa:

Tämän selityksen edessä ei oikeastaan voi muuta kuin hiljentyä ja painaa päänsä. Ja ehkä tuumia, että kun loputtoman nälkäistä vihreän hyvän ihmisen egoa ruokitaan niin mikä tahansa selitys kelpaa. Ja ne selitykset otetaan vihervasemmistossa vakavissaan.

Hotellin respasta muistutetaan että vihreät ovat Suomessa vallassa oleva puolue ja se on asiassaan enemmän kuin tosissaan. Pelottaako? Eikö? Ehkä kannattaisi.


18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä se kuuluu näitten ihmisten luonteeseen.On tehtävä muutos vaikka se aiheuttaisi enemmän tuhoa kuin hyvää.Kaikkihan muistaa tarinan sammakosta ja skorpionista joka halusi vastarannalle sammakon selässä . Puolivälissä jokea: Sammakko "Miksi pistit,nyt hukumme molemmat".Skorppari:"Ei voi mitään, se on luontoni".

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä pelottaa. Vihreiltä puuttuu nykyisin looginen ajattelu täysin. On puuttunut jo pitkään. Eivät ne kymmenen prosentin kannatuksella saisi kovin paljon tuhoa aikaan, mutta kun muutkin puolueet. On välttämätöntä, ei ole vaihtoehtoa jne...

Kun kaikelle mikä liikkuu pannaan haittaverot, liikkuminen loppuu ensin köyhimmiltä. Ensin loppuu liikkuminen, sitten lämmittäminen, asuminen ja lopulta syöminenkin. Vihreä huulivoima ei pidä ketään hengissä, mutta tämä on heidän logiikkansa. Varakkaammat voivat nakata edelleen vihreille paskat. Myrkkyjen kaataminen luontoon ja sotimisen lopettaminen ei näytä juuri kiinnostavan. Hiilidioksidi se on kun pitää saada maailmasta loppumaan. Varmaan onnistuukin. Sitä kun ei ole 110 % ilmassa, niin kuin uutisoinnista voisi päätellä, vaan 0,04 %. Tärkeä viherkasveille jotka tuottavat happea meille hengitettäväksi. Enkä ole vielä nähnyt yhtään tutkimusta jossa ilmaston lämpeneminen johtuisi hiilidioksidista. Poisluettuna muunnellut väittämät.

Minulla on kohta 20 vuotta vanha diesel auto, puolisen miljoonaa kilometriä ajettu, vähäpäästöinen. Sellaisia käskettiin silloin hankkia. Viikossa tulee joskus tuhat kilometriä mittariin, kulutus 4,5 litraa sadalla. Bensiinillä ei tuohon pääse. Nyt dieselit ovat muuttuneet myrkyllisiksi poliittisilla päätöksillä.

Valtiontalous olisi pärjännyt paremmin jos olisin ajanut suuremmalla kulutuksella, romuttanut vanhan autoni kolmen vuoden välein ja ostanut uuden. Toista tonnia menee kyllä vuodessa erilaisiin veroihin vaikka en ajaisi metriäkään. Ja kun lähtee ajamaan, silloin vasta veroja meneekin. Huolloista valtio katsoo parhaaksi verottaa vielä neljänneksen. Mutta niin kuin Sipilä sanoi, jos ajaa dieselautolla saa verotukea. No en ole havainnut. Olen maksanut autoni arvon kerran autokauppaan ja kaksi- kolme kertaa valtiolle. Siitä huolimatta ajan tuolla autolla niin kauan kuin voin. On pakko. Tuloistani menee veroihin jo noin 70-80 %.

Tuesta puheenollen, rakettipommikauppiaskin sai kustannustukea valtiolta kun kauppa ei käynyt vuodenvaihteessa. Onhan rakettipommit meille elintärkeitä. Muuten vaikuttaa kepulaiselta talousosaamiselta. Jos kauppa ei käy, valtio maksakoon, mutta maksajat jätetään tyhjän päälle. Ministeri Ohisaloakaan ei näytä kiinnostavan enää köyhyystutkija Ohisalon tutkimukset köyhyydestä. Pieni valta turmelee pienen ihmisen, suuri valta kaikki.

Jaska Brown kirjoitti...

Suomi on nettotuottaja eli tuottaa enemmän luonnonvaroja kuin suomalaiset kuluttavat. Ja vaikka tämä fakta jätettäisiin huomioitta, millään ei ole mitään merkitystä niin kauan kuin kehitysmaissa väestö kasvaa aivan hillittömästi. Vaikka suomalaiset leikkaisivat päästöjään sata prosenttia tekemällä joukkoitsemurhan, tämä kuittautuisi pelkästään Afrikan väestönkasvulla alle kahdessa kuukaudessa. (Afrikan väkiluku 2020 noin 1341 miljoonaa ja vuotuinen kasvuprosentti 2,5, molemmat Wikipedian mukaan vieläpä alakanttiin arvioiden. Kasvua kahdessa kuukaudessa 1341 * 0,025 / 6 = noin 5,6 miljoonaa.
Eikä tässä ole huomioitu Euroopassa ja muissa sivistysmaissa asuvia afrikkalaisia. Aasian ja latinalaisen Amerikan kehitysmaalaisista nyt puhumattakaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Tämähän on sukua Suuren Aseasiantuntijan Annika Lapintien matematiikkakäsitykselle, että jos kaikki Itämeren yhdeksän rantavaltiota vähentävät päästöjään neljä prosenttia, kokonaispäästöt vähenevät 36 prosenttia.

Mahtaako täti Annika vieläkään ymmärtää, missä kohtaa meni vikaan? Pelkäänpä pahoin että ei, ja miksi olisi tarvettakaan:
niin monet kerrat hänet äänestettiin takaisin eduskuntaan ja ryhmänjohtajaksi, ja siellä olisi nytkin jos olisi vain halunnut.

Hänen hengenheimolaisiaan siis riittää Suomen kansassa, ja uusia tulee kuten nyt on nähty.
Itse puolueen nimellä ei ole merkitystä niin kauan kuin se ei ole Perussuomalaiset rp.:
kaikki muut ovat Feministisen puolueen osapuolueita muodostaen yhdessä Järjestelmäpuolueen.

Se hallitsee Suomea nyt, se hallitsee seuraavien eduskuntavaalien jälkeen ja voi hyvinkin olla, ettei sen jälkeen enää mitään vaaleja järjestetäkään.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, hiljaseks vetää ja vähän voimattomaksikin. Ite ei ole pystynyt lukemaan noita valevaltamedian höpötyksiä enään pitkiin aikoihin, mutta kiitos kun tuot noita välähdyksiä meikäläisenkin silmiin. “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.” Mark Twain. Eli sama suomeksi, älä kinastele tyhmien kanssa, he vetävät sinut alas tasolleen ja lyövät sinut kokemuksellaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ainoa rationaalinen johtopäätös on, että missään olosuhteissa
ei pidä päästää vihreitä enää yhteiskunnallisista asioista päättämään.

Sepi

Anonyymi kirjoitti...

villeniinistö on nykyvihreän prototyyppi. Mulkku, jonka mielestä on ihan ok ajella muijan - ulkoimailla rekisteröidyllä - autolla ylinopeutta. Sitten vinkua, et emmää tiänny. Kukaan aikuinen ihminen ei suomessa voi olla tietämätön autoverotuksen metkuista: Ulkomaille rekisteröidyllä autolla ei saa ajaa suomessa asuva suomalainen. Jos ei autosta ole maksettu suomeen veroja. Ihan vaan selvyyden vuoksi: se muija ei asunut enää suomessa, autolla ei ollut syytä olla enää suomessa - ei ainakaan ilman verojen maksua. Ylinopeuden ajelu on sekin kiellettyä. Ja ylinopeus kasvattaa hiilijalanjälkeä.

Muutenkin on villeniinistö sormi pystyssä opettamassa milloin mitäkin. Jos katsotaan henkilökohtaista hiilijalanjälkeä, mikä lie villeniinistön saavutus? Miksi katsoo voivansa saastuttaa lentelemällä ympäriinsä, pitämällä useampia asuntoja?

Pyssymies

Strix Senex kirjoitti...

No, tiedämmehän me ennestäänkin, että saivartelu on Villen leipälaji.

Vaan käytetäänpä Villen logiikkaa. Jos maailman jakaa Suomen kokoisiin lohkareihin ja vaatii, että jokaisessa on uusiutuvien luonnonvarojen tuoton ja kulutuksen suhde saatava Suomen tasolle, mikä on tulos? Tulos on tietenkin se, että meillä on joltisenkin vauras maailma, jossa uusiutuvista luonnonvaroista käytetään vain puolet.

Miten se saadaan aikaan? Nyt on sitten Villen vuoro vastata. Hänellä kun on tapana vaatia, että se kuuluisa ”joku muu” ratkaisee hänen esittämänsä ongelmat, niin todelliset kuin kuvitellutkin.

Anonyymi kirjoitti...

Josko viimein tällä korkeammalla matematiikalla ratkeaa pari vanhempaakin epäyhtälöä?
”Markalla ostaa. Kahdella myy. Prosentin voitto”. Kertoivat vanhemmat sedät joskus.
Käänteisesti samalla kaavalla EU:lle lahjoitettava lainasumma -ilmastohihhulointiinkin käytettävä- on siis hyvä diili. Jopa ”fantastinen”, saattaisi todeta eräskin patologinen väärinlaskija, ex-pääministeri (kok).
Ilmastovaikutus 0 %. Veronmaksajien lainan takaisinmaksu 100%.


Pienemmissäkin projekteissa on taas törmätty ns. merkonomimatematiikkaan.
Eli: Homman piti tuottaa voittoa 2 miljoonaa - tai ainakin usko oli laskijoilla kova. Voitto jäi kuitenkin vain miljoonaan .
Ilmoitettu tulos: Tuli taas tästäkin hommasta miljoona tappiota. Millähän teihinkin saisi vauhtia?
Toisaalta hyvä että syyllinen löytyi …
voijumala###

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Jaska Brownille, Qroquius Kadille, Ano3:lle, Sepille, Pyssymiehelle, Strix Senexille ja voijumalalle & kiitos kommenteistanne. Kai kaiken takana on se loputtoman nälkäinen vihreä ego. Halu saada tunne että he, juuri he ovat saaneet aikaiseksi niin paljon. Sillä ei ole väliä mitä ne aikaansaannokset saavat aikaan Suomen elinkeinoelämälle. Mutta vihervasemmisto on tiukasti vallankahvassa kiinni joten tuolla pakkomielteisellä logiikalla mennään jatkossakin.

Anonyymi kirjoitti...

Qroquius Kad olikin jo ansiokkaasti maininnut tämän Lapintien upean logiikan. Kun oikein vihreiden silmälasien lävitse suhteuttaa, niin kaikki näyttää vaan niin paremmalta.

Miettikäämme vaikka semmoista pientä lomakylää, jossa on vieraille uima-allas. Hotellissa majoittuu 1 henkilö kansalaisuutta X ja vähän isompi porukka, noin 270-henkeä, kansalaisuutta Y. Hotellin allas on käytössä ja kansalainen X uidessaan lirauttaa sinne desilitran kusta uidessaan. Hänen poistuttuaan tämä isompi porukka käy vuorostaan uimassa ja jokainen liruttaa mukavan lämpimässä vedessä uidessaan altaaseen hieman reilut 200 ml virtsaa. Vähän aikaa näin jatkuttua tulee hotellin allavirkailija nuhtelemaan kansalaista X, koska tämä on saanut valituksia kustuaan yhteiseen uima-altaaseen. Uima-allas, kuten ilmakehäkään ei liene niin perusta niistä suhteellisista osuuksista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. No suurinpiirteinhän tuo noin menee. Muistutetaan Lapintiestä vielä se kuuluisa ”itseladattava kertatulikonepistooli”.

Anonyymi kirjoitti...

Luonnonsuojelulla ja ilmastohysterialla ei ole mitään yhteistä nimittäjää. Hysteriat kuuluvat psykiatrisen hoidon piiriin.

Kissamies kirjoitti...

Tuo on sitä "ilmasto-oikeutta" joka on oivallinen syyllistämiseen ja hyvesignalointiin, mutta mitään järkeviä tuloksia päästöjen vähentämiseksi sillä ei saa aikaan.

Strix Senex kirjoitti...

Kun tuon vihreiden Ville Niinistön ohella tuli esiin myös vasemmistoliiton Lapintie ja vielä kunnallisvaalitkin lähestyvät, tuli mieleen kysymys vihervasemmiston yhteisestä motosta. Motto, kuten tiedämme, on lause tai sanonta, joka kuvaa lyhyesti yhteisön tai henkilön arvoja tai tavoitteita. Niinpä ajattelin tarjota auttavan käteni. Tuloksena oli motto:

”Varastaa ja väärentää” fiinimmässä muodossa ”furanture et falsificare”, joka sitten sopii präntätä kaikkiin julisteihin ja twiitteihin.

Tällä on vankka historiallinen perusta alkaen jakobiineista, jotka toteuttivat vapautta, veljeyttä ja tasa-arvoa giljotiinilla ja poistamalla puolustusasianajajat oikeusistuimista sillä ”eivät rikolliset tarvitse puolustajia ja eikä oikeuden aikaa sovi tuhlata turhiin puheisiin”.

Kuten hyvin muistetaan, myös bolsevikit rahoittivat aikoinaan poliittisen toimintansa pankkiryöstöillä ja rahakuljetusten ryöstöillä, jotka tapasivat olla hyvinkin väkivaltaisía. Tänä päivänä pankkiryöstöt on korvannut julkisen rahan rosvoaminen erilaisten peitejärjestöjen kautta.

Vakiintuneisiin menetelmiin on myös koko ajan kuulunut sanojen ja käsitteiden ryöstö ja väärentäminen, jota esimerkiksi Orwell on ansiokkaasti kuvannut. Niinpä kansandemokratioissa ei ollut demokratiaa, arvoliberaalisuudessa ole liberaalisuutta, tasa-arvo merkitsee eriarvoisuutta jne. jne.

Ps. Jos tämä kommentti eksyy jonkun latinistin silmiin, hän tulee varmuudella huomauttamaan, että muoto ”furanture et falsificare” on kieliopillisesti väärä. No, se on iskevämpi kuin kieliopillisesti oikea muoto ja eikös tässä yhteydessä asiaan kuulu, että valitaan iskevämmältä näyttävä muoto, vaikka asia menisikin sillä pieleen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Kissamiehelle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Jep. Samaan sarjaan kuuluu myös tämä nykyisin niin muodikas transhypetys.

Kissamies: Kysehän on vain egon ruokkimisesta. Ei mistään muusta.

Strix Senex: Me ollaan hyvää vauhtia menossa tilanteeseen jossa väärinajattelijoilla ei ole oikeutta puolustukseen. Sillä tuomiot on päätetty jo ennen oikeudenkäyntiä.

Anonyymi kirjoitti...

Suomi on jääkiekon maailmanmestari!


Ei liity taas mihinkään mutta pitää iloita näistä pienistä asioista joita meillä on.
Mikä onkin hassua sikäli koska vihervasemmisto vihaa nationalismia mutta sangen auliisti nuo kumminkin juhlivat mm mm-voittoa?

Kulttuurimarksismi jyrää ja kun sen lähetystyö sekä rahoitus loppui rautaesiripun romahduksen myötä ent. neuvostoliitosta ja sen itäeurooppalaisista satelliittimaista niin vetovastuu siirtyi kommunistiselle kiinalle (vai luuletteko tämän toiminnan mukamas olevan wanhoja peruja ja perinteitä?) Ehei! Cui bono = follow the money...


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Tuli muuten tuosta mieleen että jos tästä koronahommasta jotain opittiin niin ainakin se, että kannattikohan kaikki mahdollinen komponenttituotanto ulkoistaa Kiinaan.