maanantai 11. tammikuuta 2021

1500

Se aika vaan kulkee nopeasti kuin Timo Mäkinen aikanaan Minillä Monte Carlossa joten tässä vihablogissa tulee tällä päivämäärällä täyteen 1.500 vihakirjoitusta. Tai ainakin tämä on määritelty vihablogiksi.

Blogin alkuaikoja ja historiaa on tullut käsiteltyä jo aikaisemmissa tämän kaltaisissa postauksissa joten en väsytä lukijaa niitä toistamalla. Totean kumminkin sen, että ilokseni vanhatkin postaukset löytävät aina lukijoita. Huomaan sen tuolla bloggerin editoripuolella missä on sivupalkissa näkyvän viikon luetuimmat-osion lisäksi myös viimeisen kahden tunnin luetut-osio jossa niitä vanhoja luettuja postauksia jatkuvasti näkyy.

Se, mikä puolestaan harmittaa sen bloggerin kohdalla on gallup-mahdollisuuden poistuminen. Pidin niitä galluppeja aikanaan useasti ja osallistujakin oli mukavasti. Pitäisin gallupeja vieläkin mutta kun mahdollisuutta siihen ei ole. Yksi gallupeista oli kysely lukijan iästä ja se lienee nykyisin varsin sama kuin muutama vuosi sitten:

alle 20           2%

20 – 30          10%

30 – 40          19%

40 – 50          28%

50 – 60          23%

60 – 70          13%

yli 70             3%

Eli blogin lukijakunta ei ole aivan nuorta. Vaan enhän ole minäkään. Mutta mikä on tällaisten blogien merkitys? Ei tällaisella yksittäisellä blogilla ole juurikaan merkitystä mutta kysytään asia toisin päin. Entäs jos valtamedian märkä uni toteutuu ja sana internetissä on enää vain ja ainoastaan sen hallussa? Ja siihen suuntaanhan ollaan menossa sillä jos jopa Yhdysvaltojen istuvan presidentin some-tilit voidaan banaanoida niin helppohan meidät pikkukalat on hiljentää. Täytynee olla tyytyväinen että tämä mahdollisuus on vielä olemassa.

Joka tapauksessa kiitän kaikkia lukijoita ja erityisesti mainioita kommentoijia joilta kommentteja on tullut tähän mennessä 44.754 kappaletta ja joitten pläjäyksiä laitan tuttuun tapaan tähän muutaman:

MikkoK:

Suomessa kantasuomalaiset ovat ainoita, joilla ei ole lupaa edustaa mitään etnisyyttä. Meille ei ole tarjolla etuja, joita saisimme pelkästään etnisyytemme perusteella. Meillä ei ole lupaa kutsua kulttuuriamme oikeaksi kulttuuriksi. Meillä on vain velvollisuuksia muita etnisyyksiä kohtaan - ja nyt jopa muita, itseämme paljon suurempia EU-maita kohtaan. Näin ovat mainiot Bobrikovskaja-ministerimme linjanneet yhä innokkaammin.

*

Raksaäijä:

Suomessa tämä intersektionaalinen feminismi tulee olemaan 5 vuodessa kaikkea häiritsevä ja 10 vuodessa sietämätön olotila. "Pullonhenki" on nyt päästetty ulos ja sitä ei sinne takaisin saa, koska etuoikeuksia saaneet tahot eivät helpolla luovu "saavutetuista eduista".

*

tira+:

Ulkoministeriössä ei ole mainosalan ammattilaisia joten Suomi-kuvan kirkastaminen on delegoitu muille palkatuille toimijoille. Milloin se Suomi-kuva muuten samentui? Auttaisikohan kv. kirkastamista esim. se, että punamummolle laastari suun päälle?

Pyssymies:

80000 työperäistä maahanmuuttajaa. Tekemään mitä?

Suomi on menossa kiinni, yritykset irtisanovat joukolla, lomauttavat urakalla ja tilauskirjat ovat tyhjiä. Mitä nämä työperäiset tekisivät, vääntäisivät kebabbia?

*

tira+:

Miehille vaatimaton pyyntö: menkää joukolla takaisin politiikkaan ja käyttäkää mahdollisimman kieroja konsteja ja muistakaa, että ne ja selkäänpuukotus eivät ole naisten yksinoikeus. Tämä vetoomus siis kohdistettu 40+ ikäisille miehille jotka eivät pidä korvarengasta, maripaitaa tai miesnutturaa vain naisia miellyttääkseen.

*

Strix Senex:

Tiedostavaisto protestoi mielellään ja äänekkäästi, mutta vain silloin ja sellaisissa tapauksissa, että siitä ei koidu heille vaaraa. Natsi-Saksasta pidetään hirveää melua, kun sen kaatumisesta on kulunut aikaa jo 75 vuotta. Piiskataan urheasti täytetyn suden koinsyömää turkkia.

Rouva Ano:

Suomessa matematiikan opetuskin on pantu vituralleen eli kun lainataan tai peräti lahjoitetaan Eurooppaan kuusi miljardia euroa ja saadaan takaisin kolme, niin voitto on meidän ja hyvä diili!

*

Pinlaareni:

Narsistien touhut ovat äärimmäisen vaarallisia, koska yllättävän suuri osa ihmisistä on hyväuskoisia hölmöjä. Jotka siis uskovat narsistien olevan yhtä hyväntahtoisia kuin he.

*

Pate Pankavaarasta:

Mansen lahja kansalle Iris Suomela sanoi näiden viimeisten veronkorotusten arvostelijoille että lapsiperheet asuvat turhan väljästi. Ehkäpä ideaali tila olisi sodanjälkeisen ajan hellahuone ja kertapäivässä ajava onnikkavuoro niin jopa hallitsematon hiilijalanjälkikin pienenisi.

Acc:

Isommat taajamat muuttuvat ihmisvarastoiksi, joissa asukkaat joutuvat pakostakin kohtamaan aggressiivisten, täysin toisenlaisten kulttuurien edustajia, joita tuodaan ja päästetään maahan. Suomalaisille näistä varastoista tulee helvetti. Maahantuoduille elämä varastoituna sopinee, koska se on heille ilmaista. Päättäjämme rakentavat vihamielisten muukalaisten enklaaveja Suomeen.

*

Rigor.Mortis:

Niin. Aina kun bongaa jonkun viherpunakhmerin ylistävän monikulttuurin ihanuutta ja rikkautta, niin kannattaa, jos viitsii, tarkastaa missä kyseinen henkilö asuu. Jostain käsittämättömästä syystä nämä tyypit eivät tosiaan juuri koskaan asu voimavarojen ja huippuosaajien keskuudessa vaan jossain ihan muualla.

*

Qroquius Kad:

Mieleen tulee Appelsinin Aviisin lähimenneisyyden uudin valkopaskahanhia Helsingin keskustassa ruokkineesta eläkemummosta. Hän kun kävi ruokkimassa näitä "ihania mumisijoita" eikä voinut tajuta, miten joillakin ihmisillä voi olla jotain näitä vastaan.

Valkopaskahanhien jälkeensä jättämä runsas paska ei mummoa mitenkään haitannut;

Vaikka uutimessa ei suoraan muistaakseni mainittukaan, oli ilmeistä, että mummo asui jossain muualla, josta käsin kävi ruokkimassa ihania mumisijoitaan jättäen nämä paskomaan muiden asuinalueet täyteen.

Samalla tavoin hippiviherkommunistit tuovat maahamme vaarallisia lemmikkejään, joita käyvät ihastelemassa ja rakastelemassa näiden asuinalueilla. Siten he palaavat omille asuinalueilleen kauas vaarallisista lemmikeistään, jättäen nämä kylvämään tuhoa sinne aivan muualle sieltä, missä itse asuvat.

Historix:

Tuppurainen on kyllä, Ohisalon ohella, oppikirjaesimerkki siitä, mitä nainen yhteiskunnallisessa valta-asemassa tarkoittaa: heti valtaanpääsyn jälkeen nainen ensi töikseen vetää yhteiskuntaveneen pohjatapin irti ja ihastelee kun vesi niin somasti pulppuaa veneeseen.

Veneeseen, jonka miehet ovat rakentaneet, ylläpitäneet ja ohjanneet myrskyisillä ja karikkoisilla vesillä. Kunnes miehet hyvinvointinsa turmelemina taantuivat antaen valtansa naisille. Yhteiskuntaveneen hoitamisen vastuusta kieltäytyen, sen sijaan keskittyen kuin mitkäkin kakarat itsensä viihdyttämiseen kuka milläkin roskalla.

Jos arvostelet naista pohjatapin irrottamisesta, saat kuulla olevasi "naisvihamielinen". Veneen uusia kapteeneja ei ole soveliasta arvostella tai heidän tekemisiään kritisoida - edes perustellusti.

Näinhän ovat maailman sivu toimineet erilaiset despootit, tyrannit ja diktaattorit. Niin ja nykyisin nämä feminatsit, joilla on uskomaton kyky turmella kaikki mihin koskevat.

*

intrigööri:

Li "Gulag" Andersson muiden mekkoministerien kera ei osaisi pyörittää edes jädekioskia ilman täysiä valtion maksamia avustajia ja täysiä tukiaisia.

Silti hallituksen huipputasa-arvoiselta muotiosastolta sataa hyviä neuvoja kuin lonkalta ampuen vaikka Suomen suurimman kansainvälisen metsäfirman pääpomolle.

*

Pate Pankavaarasta:

Tämä EU-raha on täysin käsittämätöntä kansalle. Väki kuvittelee että viikottain Brysselin lennolta tulee valtiovarainministeriön virkamies virsut jalassa ja kontti selässä täynnä riihikuivia euroja. EU varat ovat kalleimpia veroeuroja mitä tämän katajaisen kansan selkänahasta on revitty.

MallasS:

"Anteeksi mutta hiukkasfysiikan työryhmässänne ei ole yhtään tummaihoista tutkijaa, joten mullistavasta läpimurrosta huolimatta tutkimuksenne ei täytä fysiikan Nobelin vaatimuksia"

*

Qroquius Kad:

Mutta mehän olemme nimenomaan reaalimaailmassa.

Siellä vallanpitäjät valitsevat poliisin ja turvallisuuspalvelun johtoon pätevien sijasta sopivia, eli poliittisen eliitin käskyt ja toimintaohjeet kyseenalaistamattomia ja niiden mukaan järkähtämättä toimivia, poliittisesti oikeaoppisia henkilöitä.

Mikäli Hilpeä Huti-Maisa valitsisikin jonkun noista muista hakijoista pitkine poliisipäällystökokemuksineen, olisimme livahtaneet utopiamaailmaan.

Nyt me elämme lujasti punavihreässä reaalimaailmassa.

Sillehän ei voi mitään, että se maailma on painajaismainen. Tai kyllä sille voisi, mutta kun suurin osa äänestäjistä ei sitä halua.

*

Ano:

Nämä Ihmeellisen Älykkäät Nuoret Naiset eivät vaan ymmärrä yhtä asiaa; nuo unelmat toimivat vain niin kauan kuin on jonkun toisen taskuja joista ne rahat otetaan.

*

labrotta:

Tuli tossa mieleen eräs asia jota tulin pohtineeksi parin olusen jälkeen joskus taannoin.

Mites menis jos vaikka mää ja parempi puolisko mentäis matkatoimistoon hesassa vaikka keskustassa. Ja selitettäis naama näkkärillä et haluttais kunnon lomamatka takaisin 90-luvulle tai vaikka samantien 80-luvulle koska sen aikanen maailma ei niin pahasti vituttanu.

Tän vois tehä piilokamerana.

Qroquius Kad:

Ellei Suomen tasavalta ylläpitäisi valtaisaa virastopöhöä, lukuisat ja alati lukuisammat julistavia yhteiskuntatanhuamisia ja vitunvirkkausta opiskelleet Nuoret Älykkäät Naiset eivät voisi saada mistään kykyjään vastaavaa suojavirkaa ja se olisi katastrofaalista se!

*

Vasarahammer:

Nykypäivän "eettisyys" ja "humanismi" on sitä, että annetaan ihmisille "oikeuksia". Näihin oikeuksiin ei sisälly mitään velvollisuuksia vaan pelkästään "ihmisyys velvoittaa", kuten eräs tunnettu Keijo tykkää sanoa.

Itseään kaikkein suurimpina humanistina pitävät eivät koskaan ole kiinnostuneita humanisminsa seurauksista.

*

Seppo Oikkonen:

Tämä suomalainen keskustelu on ollut yhtä kiertoilmaisujen kyhäilyä ja kerrostamista. Nyt ollaan jo täysin eksyksissä. Puhutaan edelleen esimerkiksi ”maahanmuutosta”, ”pakolaisuudesta”, ”siirtolaisuudesta” tai varsinkin ”turvapaikoista”, vaikka se mitä maailmassa nyt on tapahtumassa, on maailmanhistorian valtavimmaksi kasvava kansainvaellus.

Sillä ei todellakaan ole missään aiemmassa historiassa vertaa – se ei ole vain määrällisesti satoja tai tuhat kertaa kaikkia aikaisempia vaelluksia massiivisempi, vaan myös laadullisesti täysin kestämätön. Eikä sitä toistaiseksi pystytä käsittelemään kuin tekopyhien propagandististen oppien ja kiertoilmausten varassa.

*

Joppos123:

Jos pintaa raaputtaa niin kaikilla on se ihmisarvo mutta kun vastapuoli haistattaa sille paskat niin ei ne ymmärrä muuta kuin omaa kieltään.

*

Ano Nyymi:

Olen itse saanut seurata sivusta tätä nuoriso/lastensuojelu- ja muuta aiheeseen liittyvää toimintaa, ja jaan ihmetyksenne. Ennen oli ihan selvä, että nuorisogangsteri on nuorisogangsteri, ja jos iso osa ajasta kuluu rötöstellessä tai muuten hummaillessa mistään säällisestä elämästä välittämättä niin asiaan puututaan. Tarvittaessa kovallakin kädellä, eli koppihoitoa tarvittavan monta vuotta. Joku tietenkin voi sanoa, että siitä se alamäki vasta alkaakin, mutta jos jo alle rippikouluikäiset oppivat, että saa tehdä mitä vaan, kenelle vaan ja mistä syystä tahansa tai vaikka ilman syytä, niin eiköhän se alamäki ole jo valmiina odottamassa.

Taisteluvälineupseeri:

Kuinkas se A Einstein määritteli hulluuden?

"Toistaa samaa toimenpidettä kerta kerran jälkeen, odottaen erilaista lopputulemaa"

Kuvaa täydellisesti valtiohallintomme toimia sekä puheita.

Sitten vielä ihmetellään kuinka tilanne karkaa täsmälleen toisinnoksi siitä mitä muualla Euroopassa on tapahtunut/tapahtuu...

*

tira+:

Ohisalo huutaa Rassissmia. Suomessa kun on paljon alueita jossa ei olla "ruotsin tiellä." Ruotsissakin on paljon alueita jossa ei olla "ruotsin tiellä." Yhteistä näille alueille on tietysti erään aivan keskeisen elementin puuttuminen alueelta.

*

tira+:

En kutsuisi alhaista älykkyysosamäärää yhdistettynä olemattomaan impulssikontrolliin, houreiseen minä-kuvaan ja väkivaltaisuuteen miksikään tavoiteltaviksi päämääriksi Suomea monikulttuurisoitaessa.

Bongailen noita valtamedian uudissanoja, uusin löytöni on "päätösperusteinen työllinen". Se on hieno sanapari ja mikäli oikein ymmärsin tarkoittaa sitä, että kun hallitus kertoo että nyt päätetään pistää työllisyys nousuun, niin työtön siirtyy tilastoissa päätösperusteiseksi työlliseksi. Käytännössä tietenkin ihan yhtä työtön. Niin että ei ne mamujen rikostilastot ainoita putsattuja ole.

Strix Senex:

Maailman sivu on ollut näitä minä, minä, minä, minä -tyyppejä, jotka hakevat huomiota väittämällä, että milloin mikäkin muutaman tuhat vuotta toiminut instituutio tai käytäntö on taantumuksellinen. Näyttöjä ei luonnollisesti tarvita ja perusteluksi kelpaa sekava sanamagia.

*

KKi:

Asiahan on niin ettei tämä uniopistolainen suvaitseva poppoo oikein ymmärrä miten maailma toimii. Kuvaavaa on jonkun naistutkijan kuvittelevan olevansa veronmaksaja vaikka hänen palkkansa maksetaan verovaroista.

*

Taisteluvälineupseeri:

Kulttuurimarksismi etenee vääjämättä kaikilla elämanaloilla vai mitä mieltä olette seuraavasta?

Opinnäytetyössä huomioitavaa:

"Termeistä. Emme itse käytä sanaa naistentauti omassa viestinnässämme, koska edustamiemme sairauksien ja oireyhtymien kanssa elää myös ihmisiä, jotka eivät ole sukupuoli-identiteetiltään naisia, ja olemme toki olemassa myös heitä varten. Yleisesti ottaen puhumme gynekologisista sairauksista ja oireyhtymistä."

Että näin.

*

Janne:

Vaikka joku eukko olisi kuinka seinästä revästyn ruman äijän näkönen ja olonen ja vaikka olis kuinka leikkauttanu ittestään äijää, niin fakta on se, että kahdella x-kromosomilla se olento on naaras. Ihan sama mitä Tampereen punikkiopistossa opetetaan.

Ano:

Meillä on todellakin sisäministeri, jonka toiminta tähtää siihen, että maassa laittomasti oleville järjestetään veronmaksajien kustannuksella ylläpito, terveydenhoito ja turva viranomaisia vastaan. Eikö tuon nilviäisen estämiseksi löydy mitään lakia! Eikö tässä maassa ole enää ketään järkensä säilyttänyttä toimijaa, joka voisi jotenkin estää tuon tuholaisen touhut.

*

Strix Senex:

Meillä on muutamia pieniä ongelmia, kuten nopeasti kasvava huumerikollisuus, lisäaantyvä katuväkivalta ja vankiloiden vartijoiden turvallisuuden heikkeneminen. Mutta mitkä ovat turvallisuudesta vastaavan ministerin suurimmat huolenaiheet. Etuuksien lisääminen maassa laittomasti oleskeleville, heidän jatkuvan maassaolonsa turvaaminen ja terroristijärjestöihin läheisessä yhteydessä olevien saaminen Suomeen. On se harmi, että se Otto Ville Kuusinen ei enää elä. Siitä saisi Ohisalo arvoisensa pääministerin.

*

Joppos123:

Hyysäri "Helsingin Pravda" ja jopa Iltalehti julkaisi ensimmäisen tilaston siitä ketkä nappaa työttömyyskorvauksia. 6 prosentin sakki vie näistä rahoista 30 prosenttia. Pauli Vahtera huomautti hyvin ettei tässä ole kaikki vaan se loisten elättämiseen menevä summa on moninkertainen.

Mitäs me tuolta paskasakilta saadaan vastineeksi?

Ryöstöjä, raiskauksia, murhia ja pahoinpitelyitä.

*

Acc:

Pitäisiköhän ruveta seuraamaan valtamediaa, niin saisi elää tietämättömyyden unessa? Olisi helpompaa.

Qroquius Kad:

Näinhän se tietysti menee että kun raiskaamaan tulleille raiskauskulttuurin edustajille opetetaan ettei saa raiskata, he lakkaavat raiskaamasta.

Miksi ihmeessä tätä ei ole keksitty aiemmin? Suomessa ei enää tehtäisi minkäänlaisia rikoksia, jos jo itsenäisyyden alusta olisi kansakoulun ensimmäisellä luokalla opetettu, ettei saa tehdä rikoksia.

*

Rouva Ano:

Miksi media antaa tilaa näille jasminoille, joilla ei ole mitään järkevää sanottavaa (eikä tekemistä)? Paremminkin saattavat itsensä naurunalaisiksi, vaikka itse ja kanssasisarensa ihan muuta kuvittelevatkin.

Olisipa todella mielenkiintoista, jos vielä voisi saada toisen mummoni, kymmenen lapsen äidin ja maatalon emännän mielipide nykynaisten ongelmista ja puheenaiheista! Tulipa tässä mieleeni takavuosien juttu Lapista, jossa metsäsavotan miehet kävivät Rovaniemellä ravintolassa palkkapäivänä rentoutumassa ja näkivät siellä orkesterissa jonkinlaista kampaa soittavan miehen. Yksi raskaissa talviolosuhteissa työskennellyistä metsätyömiehistä kävi häneltä tauolla kysymässä, että ”kuule, elääks’ tuolla?” Enemmän tai vähemmän tärähtäneiden naisten rinnalla kampaa ravintolassa soittanut mies alkaa tuntua yhteiskunnan tukipilarilta.22 kommenttia:

Juha Kivela kirjoitti...

Kiitos Ykä loistavasta blogistasi.

Vaaralliseen suuntaan olemme sananvapauden ja vaihtoehtoisten mielipiteiden esittämisen osalta suuntaamassa, jos nykyinen kehityssuunta jatkuu. Toivoa sopii, ettei jatku. Sen tien päässä on aina ollut yksi totuus, tyrannia ja mielivalta.

Kaikkea hyvää Hotelli Yrjöperskeleen väelle ja tietysti itse isännälle erityisesti!

Santeri kirjoitti...

1500 on merkkipykälä. Ei ole todellakaan antautumisen aika, vaan voiman aika. Jatka ponnistuksiasi. Ajat näyttävät huonoilta mutta heräämistä on jo tapahtunut ja kun se voima kasvaa siitä seuraa vyöry. Hyvää alkanutta vuotta. Tv. Santeri

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle ja Santerille sekä lämmin kiitos. Sananvapauden kannalta ollaan todennäköisesti siirtymässä vieläkin kovempiin aikoihin. Niin Amerikoissa kuin täällä meilläkin.

Qroquius Kad kirjoitti...

Maailma se sen kun muuttuu.

Maakuntalehden toimittelija kertoili kolumnissaan tyhjentäneensä loppiaisena lehtikoriaan ja löytäneensä Helsingin Totuuden suomeksi toimittaman Economic-lehden vuonna 2019 julkaistun ennustuspläjäyksen vuodelle 2020.
Suurin osa oli mennyt metsään syystä, jota ei osattu tuolloin ennustaakaan. Sehän on tunnetusti vaikeaa, erityisesti tulevaisuuden ennustaminen on aivan erityisen vaikeaa.

Nykyhetken tiimoilta vallan ratkihauska oli tämä Aleksei Navalnyin kannanotto Trumpin sensurointiin:

https://twitter.com/navalny/status/1347970112205295616

Vaan näinhän se on, että Hyvät Ihmiset saavat tehdä pahojakin asioita, mutta Pahat Ihmiset eivät hyviäkään.

Lohduttavaa silti on, että toissavuonna tehdyt ennustukset edellisvuodesta menivät mehevästi metsään.
Tämä vuosi näyttää alkavan surkeissa merkeissä, mutta vuoden kuluttua saatamme ällistellä mitä kaikkea tapahtui, ja niin yllättävin tavoin.

Joka elää, se näkee.

Naislukija vm. 1984 kirjoitti...

Kiitos blogistasi! Olen muutaman päivän lukenut tätä alusta saakka uusiksi, ja 2011 olit mennyt pienelle tauolle, joten olen iloinen että blogisi on täällä vielä kymmenenkin vuoden jälkeen! Liian moni bloggari on lopettanut ja liian moni bloggari on myös poistunut ajasta iäisyyteen.

Hyvää talven jatkoa!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Naislukija vm. 1984:lle ja kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tuo Navalnyihan on ollut tiedostavaiston lemmikki ja nyt kun heppu julkaisi tuollaisen twiitin niin seurauksenahan on ilman muuta suvaitsevais-tiedostava painetila. Voi olla että heppu ignoroidaan kokonaan tiedostavaistossa tai ainakaan valtamedia ei kommentoi tuota twiittiä mitenkään. Joka tapauksessa veikkaan, että tämä vuosi on vielä huonompi kuin edellinen.

Naiskukija vm. 1984: Lämmin kiitos ja oikein hyvää talven jatkoa sinullekin.

Nimetön kirjoitti...

Kiitos Ykällekin.

Nämä jutut ovat kuin majakka pimeässä syysyössä, älyttömyyden meren keskellä.

Nyt alkaa meninki olla kuin dystopiasta amerikassa ja meidän kohjot painaa perässä. Olen optimisti - tilanne menee vielä paljon pahemmaksi. Koska ei suomalainen ennen herää. Sitten voi alkaa järkiintyminen.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies ja kiitokset. Olen otettu. Ja tilanne menee vielä paljon pahemmaksi ennen kuin se voi mennä paremmaksi.

Nimetön kirjoitti...

Kiitos kun jaksat, hengessä mukana ja seurattu on tiiviisti.
Kommentoida ei aina ehdi/jaksa/kykene/pysty/viitsi.

heppa

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, heppa ja kiitokset. Kommentointi ei ole pakollista mutta se otetaan joka kerta kiitollisena vastaan.

Nimetön kirjoitti...

Onnea Ykälle virstanpylvään saavuttamisesta, sekä jatkuvaa menestystä. Ei päivää, etteikö tarkistettaisi , josko olet kirjoittanut uuden blogin.

T: Ymmi

Nils- Aslak kirjoitti...

Onnittelen Ykää! Itselläni tulee ehkä tänä vuonna tuhat täyteen, yli 900 on jo reilusti.

Olen monasti aikonut jäädä jo siitokseen, mutta nyt olen päättänyt jatkaa aina kuolemaani asti. Tämä aika vaatii sitä ja historia on meidät vapauttava! Niin minut, kuin sinutkin, Ykä!

Tarvittaessa kovennamme kieltä. Minulla olisi hyvä kertomus akateemisesta pariskunnasta, joka oli äärimmäisen suvaitsevaisen viherfeministinen ja mies lopulta natsitteli minua, kun kehuin persuja. Monikymmenvuotinen ystävyys loppui siihen.

Myöhemmin he muuttivat kantojaan ja tuo kirjailijarouva kehui blogissaan persuja, kuten he myös vierailivat Israelissa. Naisen blogin kymmenet kommentit loppuivat kuin seinään ja lopulta koko blogi. He joutuivat juomaan pohjia myöten sen tekopyhän suvaitsevaisuutensa katkeran myrkjymaljan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ymmille ja Nils-Aslakille sekä lämpimimmät kiitokset.

Nimetön kirjoitti...

Hieno virstanpylväs, kommentoijat on myös huippuja. Aiheita, lukijoita ja kommentoijia varmasti riittää tänäkin vuonna. Onneksi löysin ykän blogin joskus vuonna 14 tai 15. T. Oloneuvos

Nimetön kirjoitti...

Tuossa alun kuvassahan on entisten aikojen pikavippi. Sillä erolla nykysiin, että sitä ei saanut yhtä helposti. Ja se oli kolme kuukautta ja jos et edes korkoja saanut kasaan nousi seinä eteen. Nimimerkillä kokemusta on, Myös nykyisistä. Valiettavasti. Tuosta entisestä "pikavipistä" vekselsitä kokemukset pääosin myöteisiä. Siksipä sitä aikoinaan kutsuttiinkin vekkuliksi. Monestakin syystä.
Vaan teki se Trumppi vielä viimeisillään toen mitä ei lännessä edes kuiskita, ja josta Beijin-Biden saa vielä harmia. Tunnusti Formosan itsenäisyyden,noin käytännössä, ei suoraan. Ja setuleekin hiertämäänbile-bidenin ja xipingpongin välejä hamaan maailma tappiin. Oikea media siitä kertoi.
Huru-ukko
PS. ja juu, nää Ykän jutut on kuin avain jo unohtuneeseen lapsuuteen ja nuoruuteen. KIITOS!!

Nimetön kirjoitti...

Se mulla unohtui edellisestä, että se vekkuli oli siitä vekkuli, että sun piti kirjoittaa nimi pitkittäin
(etupuoli) ja poikittain
(takapuoli). Siitä kai nimitys että pitkin poikin.
Moni tuon ajan elänytpienyrittäjä tietää ja tuntee tuon. Ja moni kiroaa sen ketkun pankijohtajan sukulaisen joka firman ryösti. Bulvaanina useinkin se vekkuliville, joka oli suosiolinen moiseen vedätykseen.
Kokemusta siitäkin on. Omasta perheestä.
Huru-ukko
PS. Onko toi tarkistuskuvajuttu peruja näistä jenkkien metakoista? Väärämielisten jahdista?

Nimetön kirjoitti...

Tervehdys Ykä ja onnittelut merkkipaalusta!

En pilaa päivää niin jätän kokonaan mainitsematta aamuisen kunnallisvaalitentin Maaseudun Tulevaisuudessa, sen voi jokainen katsoa MT:n nettisivuilta halutessaan.

Ei kun mainitsinkin sen. No kaikesta huolimatta Hals- und Beinbruch seuraavia 1500:aa varten.

Yst. terv. Ano Nyymi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Oloneuvokselle, Huru-ukolle ja Ano Nyymille & lämpimät kiitokset. Siitä tarkistuskuvajutusta en osaa sanoa mitään kun minä itse olen täällä aina kirjautuneena.

Tinahattu kirjoitti...

Vaalikarjan paimennus on vanha taito. Emil Hurja oli uranuurtaja alalla. Oli sentään rehellinen ja erosi roisto Rooseveltin koplasta.
___________________
http://www.arlingtoncemetery.net/eehurja.htm
[…]
Shortly after Roosevelt's landslide win, Hurja broke with the president.  The pollster was especially upset with FDR's court-packing scheme and the trend toward an imperial presidency.  Regretting his support for centralized government, Hurja became a Republican.  In fact, he returned to Crystal Falls in 1946 and ran for Congress in Michigan's 12th district.   He lost his race, but he advised other Republicans and thereby helped that party take control of Congress.
Yes, Hurja admitted, he trusted too much in Roosevelt, but he had the courage to admit his mistake and try to correct it.  Known as the "Crystal Gazer from Crystal Falls," Emil Hurja was a local boy with a national impact.
______________
The wizard of Washington : Emil Hurja, Franklin Roosevelt, and the birth of public opinion polling, by Melvin G. Holli
http://link.bu.edu/portal/The-wizard-of-Washington--Emil-Hurja-Franklin/J7jZTj6WYyA/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tinahattu. Tuo Emil Hurja oli mulle ihan uusi tuttavuus.

Nimetön kirjoitti...

En yleensä kommentoi näitä Ykän hienoja notskijuttuja koska katson että ne ovat miesten juttuja ja hyvä niin. Miehillä saa olla ihan omat jutut joista nauttia, ja naiset päästetään niihin piireihin vain jos kaikki ovat sitä mieltä että ihan ok on tuo naisekseen. Ei länkytä eikä jankkkaa hölmöjä. Naisilla on omat piirinsä. Vilkasta tunnepitoista horinaa.

Ykä, kuten moni muukin on sanonut, kun tiekkarin avaa niin sun uusimman sieltä kaivaa. Tuskinpa haluaisit olla "mestari", mutta kelpo jäbä olet kuitenkin. 1500, ihan nynnäritouhua kun voi pariinkin tonniin päästä, kepeästi.

Suuret kiitokset tähänastisesta.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+ ja lämmin kiitos. Ja kiitos omista hyvistä kommenteistasi. Ja juu, me miehet kaivataan tiettyjä omia juttuja. Sallimme naisille omat juttunsa.