perjantai 17. kesäkuuta 2022

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CLVII

1. Paskaa lapsille

Tulipa törmättyä sen Pride-pervokuukauden ohjelmatarjontaan eikä lapsiakaan ole unohdettu:

Mitenkähän me mukuloina oikein pärjättiin kun meillä ei ollut kuin niitä tavallisia satuja? Ja missähän vaiheessa maassamme saavutetaan se edistyksellinen tila että tuollainen on päiväkodeissa pakollista opetusmateriaalia ja samalla tavallisesta ydinperheestä puhuminen on kiellettyä?

Ja tähän Pride-kulkueeseen ei tietenkään pääse sellaiset tahot jotka puolustavat miesten oikeuksia:

Kas kun on olemassa sitä täydellistä tasa-arvoa eli väärää tasa-arvoa ja sitten sitä sovellettua interperspirationaalista tasa-arvoa. Ja vain sovellettu tasa-arvo on hyväksyttävää.

2. Prioriteetit kohdallaan

Suomessa ollaan menossa kohti hyvin epävakaita ja persaukisia aikoja mutta onneksi poliittisen älymystömme terävin kärki pitää huolen niistä kaikkein tärkeimmistä asioista:

Ja huomatkaa, kyselijänä on myös kokoomuksen Elina Valtonen. Se, että ykkösnimenä on Veronika Honkasalo ei ole yllätys. Onhan hän muistuttanut, ettei hän tiedä mistä verorahat tulevat:

3. Ammoin Iiris, edelleen Iiris

Vihreitten äärimmäinen lahjakkuusreservi Iiris Suomela muistutti hiljattain suomalaisia siitä, että mikä sitä katujen turvallisuutta oikein uhkaa:

Hotellin respassa ollaaan varmoja siitä että kyseinen Iiris julkaisi lauseensa aivan kirkkain silmin ja hän todella uskoo tuohon. Kun ihminen on elänyt tarpeeksi syvällä omassa kuplassaan hän alkaa uskoa kaikenlaista. Eikä itselleen valehteleminen ole enää vika vaan välttämätön ominaisuus. No, näissä merkeissä aloitellaan viikonloppu. Normaaleissa suomalaisissa kodeissa ilman pride-meininkiä.


32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vuonna 2011 eduskuntaan Uudeltamaalta pyrki Elina Lepomäki, joka jäi varasijalle, mutta Kataisen lähdettyä simpukkapatojen ääreen, pääsi eduskuntaan. Lepomäki oli tuolloin maahanmuuttovastainen ja EU-vastainen. Sekä erittäin paljon euro-vastainen. 2015 yritettiin molemmat eduskuntaan Uudeltamaalta, ja Lepomäen kanssa oltiin ehdokkaiden arvoasteikolla äärioikeistolaisia.

2016 olin hänen kokoomuksen puheenjohtajavaalikampanjassa positiivisesti mukana. Sitten tapahtui jotain. Lepomäki meni Bilderberg-kokoukseen ja käänsi kaikki 180 astetta eri suuntaan. Hän on poistanut vanhat kirjoituksensa netistä, mutta netin historiakannasta ne edelleen löytyvät.

Miten nainen voi muuttua yhdessä yössä näin totaalisesti. Hän vaihtoi nimensäkin, jotta mikään ei muistuta vanhoista ajatuksista. Taisi mennä aviomies samalla pihalle, koska miehet eivät muutu naisten mielenoikkujen mukana.

Naiset ovat tuottaneet elämääni paljon iloa, mutta myös pettymyksiä. Jotenkin koen, että Lepomäki on minulle ollut suurin pettymys. Pakko sanoa, etten koskaan opi ymmärtämään naisia.

Kirjoitan Suomen selviytymisohjelmaa. Yksi pelastusohjelman osa on humanitäärisen maahanmuuton lopettaminen kokonaan. Lepomäki ei olisi tuota afgaanikutsua allekirjoittanut, mutta Valtonen allekirjoitti.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä. Masentavaa todellisuutta. Mikä on nähtävissä ihan arkielämässä muunmuassa. Tuossa naapurissa on ns huoltoaseman " viisaat ", eli äijäporukka. Tullaan paikalle lähistöllä olevan amerikanrautojen korjaamon 5 litraisella tai työpaikoilta. Ja jutut ovat yhteiskunnan tilaa arvostelivia. Eli painokelvotonta tekstiä. Sakki on monenkirjavaa. Rekkakuskista työttömiin sekä eläkeläisiin. Yhteistuumin ollaan tultu johtopäätökseen. Nykyinen hallitus saatiin kusettamalla, sekä että tulevat vaalit ovat ratkaisevat. Kun seurattiin esim eilistä eduskunnan keskustelua, niin ne 8 akkaa ulos ja pihalle sieltä. Siis ne ministeriö aitiossa olleet eturivissä. Samoin koko eduskunnasta pitää vähentää naisten osuutta noin kolmannekseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kyseisestä naisesta on varsin paljon juuri tuollaisia havaintoja.

Ano2: Ja samanlaisia Veijo Esson Baareja on paljon. Miksei olisi. He ovat oikeassa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ne " Esson " baarin äijät ovat usein niitä Ruohonjuuri tason asiantuntijoita, joista tämä yhteiskunta pyörii. Ei ne pyöri joistain sosionomeista tms. Siellä tiedetään yhteiskunnan tosiasiat. Ei missään paperin pyörittelijöiden pöytien ääressä. Niitäkin pitää olla tottakai. Mutta niitä on liikaa. Kaikki on byrokratiaa ja kaikki pahoittavat mielensä kuka mistäkin. Mitään ei saa sanoa, mikä on päin v**Tua. Ja naisten yltiöpäinen halailu ympäriinsä. Rahaa jaetaan täysin järjettömiin kohteisiin, koska ihmisoikeudet yms. Miesviha Suomessa on saanut liian suuret mittasuhteet. Tämä ei tietenkään koske raiskaus sekä muissa tilastoissa olevia ongelmia, jotka loistavat kärjessä suhteessa kantiksiin. Puhumattakaan tulevasta ruotsin kaltaisesta katastrofista. Mikä on täysin väistämättä tulossa. Pisa tulokset laskevat kuin lehmän häntä, lasu on ongelmissa, poliisi varoittaa jengeistä ( lue KRP ) ei Taponen, luultavasti jossain kohti mennään siihen, että naiset eivät uskalla liikkua klo 20. 00 jälkeen, kuten ruotsissa.! Ja rahaa sekä aikaa menee oikeudella sekä poliisilla, kaiken sen paskan selvittämisessä, mitä nämä prkl:n rikastajat ovat aiheuttaneet. Ja sehän on muualta pois.

Pauli Vahtera kirjoitti...

Kas vain. Laitoin kyllä nimeni tekstiin "Vuonna 2011", mutta jotain häslinkiä tapahtui ja nimi tipahti siinä pois. Eli Vahterahan tuo pettynyt äärioikeistolainen on

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Pauli Vahteralle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Hyvään kommenttiisi ei oikeastaan ole mitään lisättävää.

Pauli: Okke, tämä tiedoksi.

Professori kirjoitti...

Joskus tuntuu, että maailma on tullut hulluksi. Tai siltä siis tuntuu päivä päivältä yhä enemmän. Eikä loppua näy...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Professori. Totta. Ja karmeinta lienee se, että ne, jotka sanovat maailman menneen hulluksi ja vielä perustellusti ovat niitä viha-ajattelijoita jotka tulisi hiljentää.

Anonyymi kirjoitti...

Sari Essayah on pettymys nimilistalla. Tosin ehkä häntä hieman pelastaa se, että Afganistanissa on vakavin vaino maailmassa kristittyjä kohtaan. Mutta eiköhän ne onnenonkijat ole kuitenkin pääosin musuja, jotka tänne tulee.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tapsa vaan. Joo. Kääntyvät sitten yllättäin kristityksi ja/tai homoksi kun ovat saaneet sen kolmannen hylsyn.

Anonyymi kirjoitti...

1. Ei sentään kuukautta kestä, mutta viikossakin jo onnistutaan saamaan paljon pahaa aikaan. Monikohan noista marssijoista muuten on autoilija - hehän yleensä eivät kovin suopeasti suhtaudu katujen tukkimiseen edes hetkellisesti, saati viikoksi. Toki julkinenkin liikenne jumittuu mutta mitä välii, aatteemme eteen täytyy kärsiä! Siis niiden muiden. - Onkos Ykä muuten kuinkakin iso kulkue sinne teillepäin odotettavissa?

Ehkäpä tuosta ohjelmasta oli vain lipsahtanut pari kirjainta pois ja lapsosille luetaan siis dragon-eikä drag-satuja? Lukijana tietenkin tämä kaikkien lohikäärmeiden kauhu ja afgaanien pelastajatar kirjastorouva Sunniva Drake (nomen est omen).

Jos suomenkielinen Nenäpäivä kerran kelpaa, miksi pride, miksei Munapäivä? Eihän noissa kulkueissa vaginaväkeä voittopuolisesti näy.

Eipä huolittu heteromiehiä mukaan joten se siitä tasa-arvosta. Ja tässä vaiheessa heräsi piru ja piti tarkistaa mitkäs tuon suomalaisen ihmisoikeus- ja sosiaalijärjestön tavoitteet ovat eli olkaapa hyvät: yhteiskunnallinen tasavertaisuus RIIPUMATTA ihmisen seksuaalisesta suuntautumisesta. - Ja kuten aina, toiminta rahoitetaan verovaroin, heterorahatkin kelpaavat. Jollekin saattaisi tulla sana tekopyhyys mieleen.

2. Tältä osin jatkuu seuraavassa (pitkähkö).

3. Tässä on nyt mennyt hieman sekaisin kuka vihreä milläkin rahilla istuu ja millä rahkeilla meitä alamaisia opettaa kun välillä käydään synnyttämässä ja jo parin kuukauden kuluttua ollaankin takaisin mutta ihan toisen alan ministerinä. Onneksi päättäjämme ovat alan kuin alan huippuosaajia, eihän tästä muuten mitään tulisi. Suomela siis taisi olla Ohisalon pj-tuuraaja, mutta en tiedä missä ominaisuudessa hän tämän twiittinsä laukoi. Mutta niin hienosti havaittu, ja oikeassahan hän oli. "Silloin kun Soldiers of Odin partioi kaduilla, moni vältteli keskusta-aluetta". 20 Abdhua vältteli ja 30 Mohista ja Alia vältteli. Näin valkoisena naisena pidän tätä erinomaisena asiana. Tuosta järjestöstä en tiedä mitään, mutta enpä ole roska-autoihinkaan sen kummemmin perehtynyt. Pääasia että toimivat tarkoituksenmukaisesti.
tira+

-TR- kirjoitti...

Lähiaikoina testataan suvaitsevaiston uskon lujuus. Kun energia kallistuu entisestään. Mahtaako olla hyvä juttu kun sähköön ei ole varaa on se sitten tuotettu millä tavalla hyvänsä.

Australiassa vasta valtaan noussut sosislistihallitus on myös pistänyt ilmastonmuutoksen vastustamisen nimissä tuulemaan. Nyt yksi maailman luonnonvaroiltaan rikkaimmista maista kärsii ajottaisista sähkökatkoksista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle ja TR:lle & kiitos kommenteistanne.

tira+.

1. Kyllähän se nykyisin on ihan Pride-kuukausi. Ja meillä huuthemmetissä ei tällaisia kulkueita kyllä ole. Ja kyllähän noissa kulkueissa vaginaväkeä näkyy. Suuntautumisestaan riippumatta. On vaan niin pirun hienoa ja tiedostavaa olla esillä. Tekopyhyys tulee mieleen minullakin.

2. Jään odottamaan.

3. Kyseessähän ovat sellaiset naiset joitten osaamispanosta maamme ei tarvitse, jotka ovat miesten elättämiä ja jotka eivät itse sitä tajua sillä he ovat sairaan yhteiskuntamme tuotoksia. Roska-autovertaus oli varsin osuva.

TR: Sanoit että uskon lujuus. Ja siinä olet oikeassa. Kysehän on uskonnosta. Ja uskovaisen kanssahan on paha neuvotella.

Anonyymi kirjoitti...

2. Ja mitenkäs se on nimenomaisesti 5,5 miljoonan asukkaan maan sisäministeriön tehtävä vaatia afgaaneille lisää kivoja reittejä 500-miljoonaiseen Eurooppaan? Onks Euroopalta kysytty? Oisko hieman suuruudenhulluutta kuviossa mukana? Tuomiojan nimi ei ihmetyttänyt; missä ihmisoikeuskyynel tirahtaa hän on sitä vanhasta muistista hellästi pyyhkimässä (Ukraina poislukien). Valtostakaan en hämmästele, Vahtera tuossa jo selittikin, joskin enemmän kuin yhteen Bilderbergin kokoukseen uskon nöyryytykseen kun kokoomuksen "isot pojat" vetivät kölin alta. Vapaavuori, Mykkänen, Vartiainen, Orpo, mikä upea kvartetti! Mutta että Suldaankin. Somalit eivät vihaa suomalaisia koska meitä voi hyödyntää heidän tarpeisiinsa, arabeja ja afgaaneja vihaavat verisesti ja nyt tietenkin ukrainalaisia koska heitä kohdellaan "epäreilun myötämielisesti". Tämä suora lainaus tämän alati ruikuttavan somalin suusta. On sitä kuulkaas meilläkin ollut sota ja kamalasti olen kärsinyt. Takaraivossa tietenkin jyskyttää kauhukuva että MEIDÄN edut pienenee jos NOITA tulee lisää.

Mutta ei hätää - kenelläkään paitsi suomalaisilla. Pilasin tänään miellyttävän aamuteehetkeni lukemalla Vahteran face-blogin (kiitos kuitenkin). Hallitus haluaa nyt helpottaa turvapaikan saaneiden perheenyhdistämistä. Alaikäisten vanhemmat ja sisarukset saisivat oleskeluluvan ilman turvatun toimeentulon edellytystä. Suomeksi tämä tarkoittaa, että perheenyhdistäjän ei tarvitse enää tienata senttiäkään perheensä elatukseen.

Ja näin sisäministeri Mikkonen tätä perustelee: nopea perheenyhdistäminen on paitsi inhimillisesti oikein, myös yhteiskunnan kannalta tavoiteltavaa. Se edistää kotoutumista ja säästää TUTKITUSTI sosiaali- ja terveydenhuollon kuluissa. Ja nyt jumalauta Krista se puolueeton säästötutkimus pöytään asap! Eihän kukaan järjissään oleva voi uskoa, että ekaks tulee "perheen paras poika" joka elää yhteiskunnan kustannuksella, ja sitten perässä iskä, äiskä ja esim. 10 sisarusta. 13 henkeä joilta on poistettu toi ikävä "toimeentulon edellytys". Kaikki ovat luonnollisesti trauma- vaan ei edes työperäisiä, iskä ja äiskä kärsivät ihan joka sairaudesta kun selviää että heillä on oikeus ilmaiseen terveyden- ja hammashuoltoon ennen suomalaisia ja sittenhän jo alkaakin takuueläke. Joten aikamoiselle mutkalle saa Mikkonen vääntyä jos yrittää selittää että tämä "on yhteiskunnan kannalta tavoiteltavaa". Jos siis ylipäänsä suomalaista yhteiskuntaa tarkoittaa.

O.t. ylessä juttu miten suomalaista naistaksaria vedetty paalulla turpaan. Pitkä juttu nykyisestä taksikaaoksesta, mutta ei sanaakaan mikä tämän on aiheuttanut eli ulkomaalaiset suharit jotka toimivat kuten kotimaissaan. Tämä asiakkaita erityisesti haittaava ja reiluja kuskeja pahasti rokottava ala on juuri se, mihin poliisien "valvontaresurssit eivät riitä". Jospa Taponen tonne assan tai Triplan aukiolle vähän yläfemmaa lyömään Alin kanssa ja kertomaan ettei naiskuskiakaan ole nyt hehheh ihan oikein tirvasta vaikka miten nuo akat päähän ottais. Kommentointia ei tietenkään sallittu kuten ei missään mikä saattaisi olla ikävää varsiaisia kohtaan. - Ja tästä yle-hipsuttelusta maksamme siis pakkoveroa. Joka ei siis ole progressiivinen, miljonääri maksaa saman kuin parikytdonaa tienaava eikä kumpikaan edes katso vaan maksaa sovinnolla suoratoistopalveluista.
tira+

Qroquius Kad kirjoitti...

Uudin 1:
PT-median kirjoituksesta sain käsityksen, että sadut ovat perinteisiä mutta niitä lukee tällainen satusetäti:

https://pt-media.org/2022/06/17/helsingin-kirjastossa-pride-ohjelmaa-jopa-alle-5-vuotiaille/

Mitä tulee Valkoisten Heteromiesten järjestön sulkemisesta Pride-karnevaalista, pitäisi kai eniten kysyä miksi ihmeessä he haluaisivat ylipäänsä olla mukana pervosirkuksessa?

Uudin 2:
Kuinka sisäministeriö varmistaa afganisteille turvattavan entistä parempia laillisia reittejä Eurooppaan?
Vastaus:
Kysymällä Frontexilta turvataanko afganistien uusia reittejä Eurooppaan varmasti paremmin kuin nykyisiä.
Kun vastaus on kyllä, Suomen vastuu asiasta loppuu siihen.
Oli helppoa kuin heinänteko!

Uudin 3:
Ehkäpä Iiris Rukka tarkoitti, että kun odinistit partioivat keskustassa, hän ei uskaltanut mennä sinne kikattamaan ja papattamaan siidereissän tyttökavereidensa kanssa?

Eipä lie ollut suuri menetys kaupunkikultuurille. – Soldiers of Odin oli sinänsä hyvä ideana, mutta suomalaisia kun olivat niin toteutus muistutti kansalaispartioijien sijasta retkujengiä.
Olisivat ottaneet esikuvaksi norjalaisen Natteravnene-järjestön, niin touhu olisi voinut lähteä lentoon.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Ykä
Antaa hyssyttää vaan. Mitä nopeammin kaikki menee perseelleen, sitä nopeammin alkaa korjausliike. Meidän sukupolvi ei siitä pääse enää nauttimaan, mutta jos edes meidän lapset, tai edes lapsenlapset. Toivon ainakin, vaikkei toivoa olekaan.
T. Ymmi

Jaska Brown kirjoitti...

No mutta Iirishän on aivan oikeassa. Soldiers of Odinin partioidessa moni tosiaan jätti tulematta keskusta-alueelle kun pelkäsi. Sitähän Iiris ei maininnut keitä nämä olivat. Vihje: eipä tainnut tapahtua puskaraiskauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tiedä valtiovarainministeri Saarikkokaan mistä verot tulevat, lausunnoistaan päätellen. Ulkona on asiasta kuin lumiukko.

Valtio perii 90 % tuloistaan liikevaihdon veroista eli kulutuksesta. Alle 10 % tuloveroista ja niitäkin maksavat lähinnä julkisissa viroissa olevat eli tulot niiltä osin ovat plusmiinus nolla. Julkisen sektorin palkat ovat olleet myös nousujohteisia pitkään. Eniten ovat nousseet miesten palkat valtion viroissa. Nykyisin hyvinvointialueiden johtajien palkoissa on ollut myös lievää nousua, kymppitonnista kahdeksaantoista tuhanteen kuussa. Melkein 100 %. Pitäähän johtajien hyvinvointi panna ensiksi kuntoon.

Toiseksi huvitti kun Ukrainan EU-jäsenyydestä sanovat että siellä pitää tehdä paljon "oikeusvaltio periaatteiden" noudattamiseksi ja korruption kitkemiseksi. Jos olisin ukrainalainen sanoisin Suomelle samat sanat.

Strix Senex kirjoitti...

"Hotellin respassa ollaaan varmoja siitä että kyseinen Iiris julkaisi lauseensa aivan kirkkain silmin ja hän todella uskoo tuohon". Minä puolestani olen täysin varma, että hän tekee tuon asioiden päinvastaiseksi vääntelyn täysin tietoisena siitä, että hän tietää valehtelevansa ja tietää, että ne katujengit koostuvat sieltä lähi-idästä ja Afrikan sarvesta tänne tuoduista. Sen verran hyvin tunsin siellä kaukaisella 70-luvulla sitä taistolaisporukkaa, että tunnistan edelleen myös heidän lällättelevän kommunikointityylinsä ja hiekkalaatikolta peräisin olevan argumentointtapansa. Se argumentointitapa, kuten niin selvästi nähdään, on sellainen, että omista ja kavereiden tihutöistä ja tuhotöistä syytetään aina samaa vakiovihollista silloinkin ja eritysesti silloin, kun kaikki päivän selvästi näkevät, mikä on asioiden todellinen laita.

Joppos123 kirjoitti...

Menee muutama vuosi niin nykyiset Pridekulkueet ja titityysakki alkaa olla jo taas niin yesterday. Lisää uutta värinää pitää saada joten mukaan hillotaan pedarit ja eläimiinsekaantujat.
Eikös osa vihreää klikkiä ole jo kovasti rummuttanut notta pedofiliä on ihan jees ja normaalia?
Kun seuraa TV-mainoksia niin olen tullut johtopäätökseen, että neekerit ovat maassamme enemmistö ja uutisten mukaan enemmistö kansasta on pervoja.
Pieni rajakahakka saattaisi tehdä hyvää tälle itseään tuhoavalle kansakunnalle. Ehkä se herättäisi todellisuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Olen ottanut talteen Ilta-Sanomista seuraavalla tavalla otsikoidun artikkelin 13.3.1999: Yksi lapsipakolainen Suomeen - perässä lentokoneellinen "perhettä". Kysymys oli nimenomaan somaleista ja silloin sai vielä tällaisenkin jutun julkaista. Tuon ajankohdan ja törkeiden huijausten jälkeen otettiin ilmeisesti dna käyttöön. Panee silti miettimään, kuinka paljon täällä onkaan väkeä, jotka viekkaudella ja vääryydellä ovat saaneet suomalaisen elintason pelkästään ilmestymällä tänne. Mikään ei kuitenkaan tunnu riittävän nykyiselle hallitukselle, sillä vaikka talous ei ole kasvanut yli kymmeneen vuoteen ja koko ajan eletään velaksi, niin meno jatkuu entistä hullumpana niin kauan kun rahahanat maailmalla ovat auki. Myös rajat ovat edelleen auki, koska hallitukselle kuka tahansa ulkomaan elävä on arvokkaampi kuin suomalainen. "Työperäiset maahanmuuttajat" ovat nyt niitä, joiden avulla suomalaisilta työttömiltä riisutaan viimeinenkin ihmisarvo.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Pride and Prejudice – ylpeys ja ennakkoluulo, Austenin kirja ja hyvin sopiva kuvaus pervokulkueelle.

”älymystömme terävin kärki” – ilmaisu hymyilytti äänekkäästi.

Vihreitten äärimmäinen lahjakkuusreservi Iiris Suomela – Onko meillä muka katujengejä! Haloo taponen! Nyt rasistinen natsi-iris kuriin.

PyssymiesQroquius Kad kirjoitti...

Mainoksessahan on nykyään siis oltava joko Etnisesti Edistyksellinen Oletettu yksinään tai Valkoisen Heteronaisen miehenä.
Valkoinen Heteromies saa olla pellenä, joka makaa sohvalla tai pakkaaa autoonsa kamat ja jättää lapsensa kyydistä.

Niinpä mainosmaakarit ovat käyneet huolimattomiksi:

https://www.iltalehti.fi/kauneus/a/1ca56146-cccf-4306-bf6e-d23d5f623a56

Iltalehden Kauneus-osion 15 kasvojenpuhdistusaineen testin kuvituskuvassa näkyy kasvojaan puhdistava neitonen, mutta voi kauhistus!
Hänen kauniit kasvonsahan ovat ruskeat!
Iltalehti siis vihjaa, että afrikkalaiset kasovt ovat ruskeat liasta, joka on puhdistettava Valkoisen Heteronaisen mainostamalla tuotteella!!!

Miksei tästä ole nostettu jo Taivaankorkeaa Joukkorääkynää, vaikka tuo Kauhistuttava Rassismi on ollut näytillä jo 6.6. lähtien?!

Saati sitten tämä uudempi uudin:

https://www.is.fi/jalkapallo/art-2000008894173.html

Siinähän BurnLootMurder-nekrujen edessä aiemmin niin nöyränä kontannut Teemu Pukki on pannut päähänsä perinteisen albanialaisen qeleshe-päähineen!
Miten rrraivostuttavaa kulttuurillista omimista!!

Eikö kukaan voi pysäyttää tätä?!
Miksei tuon Iltalehden kuvituskuvan valitsijaa sekä kilpailevan Iltapaskan urheilutoimittajaa ole vielä lynkatty?!?!

Pitääkö meidän väärämielisten nostaa häly näistä ilvoksuttavista ihmisoikeusloukkauksista, ennen kuin Etnisesti Edistykselliset Ihmiset saavat rippusenkaan ihmisarvoista kohtelua???

Eikö edes the Raija™ tee mitään?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle, Qroquius Kadille, Ymmille, Jaska Brownille, Anolle, Strix Senexille, Joppos123:lle, Rouva Anolle ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

tira+: Tiivistit sairaan nykypäivän varsin osuvasti.

Qroquius Kad:

Viesti1.

1: Voisiko olla niin, että ne laittoivat hakemuksen piruuttaan koska tiesivät että hylsy tulee aivan varmasti?

2: Joo, mutta elatusvastuu sitten vasta alkaakin.

3: Idea on erinomainen, toteuttamisessa on tosiaan hiomista.

Viesti2: Hyviä huomioita.

Ymmi: Saatat valitettavasti olla oikeassa.

Jaska Brown: Totta.

Ano: Olet oikeassa. Julkisen sektorin akateemisissa suojatyöntekijöissä on rahallinen aikapommi jolle ei edes haluta tehdä mitään.

Strix Senex: Mahdollista. Mutta tulee muistaa että kyseessä on nykyaikainen kaupunkivihreä jonka aivojen liikkeistä ei voi olla täysin varma.

Joppos123: Tuolla porukallahan tosiaan ruokahalu kasvaa syödessä. Itse veikkaan että tätä transhysteriaa tullaan lietsomaan vielä toiseen potenssiin.

Rouva Ano: Totta. Tosin siihen elatukseen ei olla tarvittu edes viekkautta kun täällä on ovet levällään ja kaupan päälle jaetaan vielä kansalaisuuksia kuin muoviämpäreitä kaupan avajaisissa.

Pyssymies: Iiris saataisiin kuriin äänestämällä ja se pistääkin miettimään että häntä äänesti viime vaaleissa melkein 5.000 ihmistä.

Anonyymi kirjoitti...

Ja lisää tuulivoimaa. Tuulivoima on netin kommenteissa
hieno juttu.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tuulivoima-heiluttelee-sahkon-hintaa-yha-voimakkaammin-voisi-teoriassa-tuottaa-enemman-sahkoa-kuin-olkiluodon-ja-loviisan-ydinvoimalat/8450772

Kuviteltuja uhkia, jotka eivät ole merkityksellisiä.
Jos on lukenut näitä Ukrainan sota uutisia,
sehän samanlaista taistellaan natseja ja fasismia vastaan.
Mielikuvitusta riittää.

Anonyymi kirjoitti...

2,5% prosenttia manselaisista riittää. Kyllä punayliopistokylässä sen verran kahjoja on. Valitettavasti.

Pyssymies


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Joo, tuo on sitä teoreettista sottailua. Teoriassa voisi olla näin. Käytännössä taas tuulivoima on hyvin epävarmaa.

Pyssymies: Valitettavan totta.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta vassaripisiksen kuvasta. Lapussa lie tarkoitus lukea, että HALUAN maksaa lisää. Vaan minun silmmäni siinä kyllä lukee, että HALVAN..siitä tuli ekana mieleen tämä lakumainos: HALVAN maukasta lakritsaa..
Lisää tuulivoimaa niin tarvitaan vielä nykyistä enemmän vakaata säätövoimaa, kas kun netuulumyllyt tuottavat sitä säköä kovin epätasaisesti. Huippu on melkoinen, melkein sama kuin atomiilut pukkaa vaan sitten se toinen pää, että kun tarvittaisiin esim. 2000 MW sitä saadaankin vain 20 MW. En nyt äkkiä muista noita määriä, mutta suhdeluku on tuo. Se oli joku tekniikan julkaisu tai sellainen jossa asiasta kerrottiin.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Nyt mä sen muistankin, se oli satakunnan kansassa se juttu. Kun siinä ihmeteltiin stakunnan alueen jokien vedenkorkeuden vaihtelua, niin se johtuu juurikin tuosta tuulimyllyjen sähköntuoton vaihtelusta, niin vesivoimaa tarvitaan paljon tasaamaan kulutuksen ja tuotannon vaihtelua.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko: Kaiken kaikkiaan hyviä huomioita.

Anonyymi kirjoitti...

Onkos Ykä ja muutkin seuranneet viime päivien Rydman-uutisointia?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Olen joo. En tietysti ole ollut kärpäsenä katossa mutta haiskahtaa väkisin tehdyltä ajojahdilta.