perjantai 23. syyskuuta 2022

AJAN HENKI OSA VIII

Laitetaan tähän viikonlopuksi ja vaikkapa whiskyn kanssa maisteltavaksi pari twööttäystä. Ne eivät tule valtakoneistosta eikä valtamediasta. Ovatpahan parin naikkosen käsialaa mutta jotenkin niissä tiivistyy osa ajan henkeä.

Ensimmäisestä twööttäyksestä voidaan todeta että kun on julkinen miesvihaaja niin valehtelu ja yleistäminen ei ole ongelma:

Ja kun mies ei kerran sovellu siihen touhuun niin eihän sitä tarvitse muutenkaan:

Miettikääpäs piruuttanne, jos joku mies heittäisi naisista edes puoliksi samanlaista? Minkälainen joukkorääkyminen seuraisi? Mutta kun kyseessä on…

…niin asiahan on kaikin puolin ok. Emmekä me miehet ala rääkymään. Tämä tällainenhan on mainiota mainosta feminismiä vastaan. Varsinkin kun tili kiistää olevansa trollitili mikä äkkiseltään käy mielessä. Vaan laitetaan vielä toinen twööt ja siinä joku naishenkilö osoittaa seuraavansa transräpeltävää muotia:

Ja ennen suurempia naurunhörähdyksiä muistutetaan että tämä ei eroa enää kovin paljon siitä mitä mukuloille koulussa opetetaan. Voi hyvin olla mahdollista että tulevaisuudessa lapsen sukupuoli on [?] aikuisikään asti.

Ja nyt kun mietin, niin tämä postaushan oli sitä tulevan lain mukaista maalittamista. Sen lain mukaan olisin voinut julkaista nämä twöötit mutta minun olisi pitänyt kehua twööttääjiä eikä todeta että joillain siskoilla viiraaminen ei ole vika, vaan ominaisuus. Vaikka en kehottanut ketään lähettämään noille naisille mitään palautetta.


44 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo "Johanna Nieminen" on pelkkä parodiatili eikä oikea henkilö.

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa edelliseen: lisäksi tuo jälkimmäinen ei ole mikään "sisko" vaan muunsukupuoliseksi identifioituva naiseksi pukeutuva mies/transnainen, joka oli 2017 vihreiden kuntavaaliehdokkaana Porissa 17 äänen potilla.

Anonyymi kirjoitti...

Ei näitä kauaa enää tarvi katsella. Alkava maailmanpalo kyllä poistaa kaiken tällaisen. Meinaan tuli vaan mieleen, että Biden on suomalaismedian mukaan toistuvasti varoitellut Putinia ydinaseen käytöstä mikä tämän hallinnon track recordilla tarkoittaa, että ydinasetta tullaan lähes varmasti käyttämään. Jos nyt kävisi pahin mahdollinen ja ydinsota ei alkaisikaan vaan joutuisimme tulevaisuudessakin elämään wokelluksen vaikutuspiirissä niin Jumala meitä auttakoon.

Videolla näitä aktivisteja...voi suorastaan nähdä kuinka joku demoni tai muu saatana pyrkii pintaan kaiken aikaa...

https://m.youtube.com/watch?v=iU4uD9qXcUs

JJR kirjoitti...

Seuraava sisäministeri, arvaisin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja JJR:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1:

Viesti1: Oletko varma? Jos näin olisi, niin tunnustaisin loistavan trollitilin joka ylittää Keijo Kaarisateenkin.

Viesti2: Asia itsessään ei siitä mihinkään muutu.

Ano2: Ydinsotaa tuskin voi pitää pelastuksena.

JJR: Ettei opetusministeri?

Qroquius Kad kirjoitti...

Jaa Johanna onkin oikeasti Hannu?
Pitäisi kai sitten todeta kuten ihmiskunnan Suuri Opettaja Jeesus Martalle tämän moittiessa siskoaan Mariaa, joka istui Gurun jalkojen juuressa täysin lumoutuneena valmiina mihin tahansa:

Hannu on valinnut Hyvän Osan, eikä sitä oteta häneltä pois.
Hän on ryhtynyt Nuoreksi Älykkääksi Naiseksi ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Mito Islam kirjoitti...

Oli sitten parodia tai ei, mutta joskus 15 vuotta sitten asusteltiin puutalossa ja naapurikämpässä oli vastaeronneen lepakkopariskunnan lemmenpesä(toinen natiaisten kanssa vanhassa kämpässä, vaihto viikoittain). Sitä huutoa ja voihketta piisasi lähes päivittäin tuntikausia, pakko myöntää että tuli mietittyä että miten helvetissä nuo jaksaa, siinä vaiheessa vaimon kanssa oli lähes 20 vuotta yhteistä historiaa joten sellainen tunnin sessio oli jo aikamoinen saavutus 😂. Kysäisin joskus kiinnostaako käydä katsomassa mitä siellä tapahtuu, ei kiinnostanut joten kai sitä jotain osaa oikein tehdä😂.

Joppos123 kirjoitti...

Tuolla naamalla ja asenteella en kyllä ihmettele jos on jäänyt ilman. Se varmaan pännii.
Antaa näiden pissisten raakkua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Mito Islamille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Täsmennätkö tuota Hannua?

Mito Islam: Joihinkin lesbopariskuntiin olen tutustunut ja niitten ongelmat ovat tupanneet olla normaalien ongelmat potenssiin kaksi.

Joppos123: Sinänsä ulkonäöllä ei ole merkitystä. Ajatuksilla on.

Joppos123 kirjoitti...

Niin no, jos nyt tässä tulisi vastaan samariini ja ihan kuka vaan niin valitsisin jälkimmäisen.
Minun ei kovin kauan tarvitse enää välittää näistä.

KKi kirjoitti...

No juu, kyllähän tuo parodialta vaikuttaaa. Niin tosin vaikuttaa Rosa Meriläinenkin vitun virkkauksineen, joten paha sanoa.

Sinänsä Johannan mielipide ihan OK. Tunne miehillä varmasti sama. Johanna kun on ulkonäöltään yhtä viehättävä kuin eilisaamun kaurapuuro ja melipiteiltään noh... klishee femakko.

Tunnen, tiedän jokusen lepa... eikun homoseksuaalin naisen, eivätkä hekään taida oikein arvostaa näitä johannoja. Olivatpa keijoja taikka ei.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Valitettavasti et pääse heistä eroon eläkkeelläkään. He määräävät elämästäsi silloinkin.

KKi: Tässä vaiheessa en usko parodiatiliksi. Juuri noin fanaattisia feministejä löytyy. Jos tulee uutta tietoa, niin muutan mieleni. Esmes Keijo Kaarisateen huomaa heti parodiatiliksi. Tätä ei. Ja joo, on paljon homoseksuaaleja jotka eivät ole mielissään tästä pride-hypetyksestä. He vain haluavat elää rauhassa ja senhän me heille suomme.

Anonyymi kirjoitti...

Aina nuo sukupuoli- ja seksuaalivammaiset ovat esittävinään avarakatseisuutta totemalla nyt vaikka, että sukupuolia on useita. Silti tuo lesbon kuvatus yleistää miehet yhdeksi ryhmäksi, jota voi vihata ilman rikkiviisasta saivartelua. Tuolta munansa hukaanneelta tollolta voisi kysyä, onko hän kuullut koskaan x- ja y-kromosomeista, jotka kyllä riittävällä varmuudella kertovat sukupuolen, vaikka nupissa vähän viiraisikin.

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen normaaliälyinen huomaa Johanna Niemisen parodiatiliksi. Ei ole vaikea olla Keijo Kaarisadetta "loistavampi" parodiatili, kun Kaarisateen twiittien tasoista "komediaa" osaa kirjoittaa ihan kuka tahansa.

Ai että mitä se muuttaa, jos toinen noista twiittaajista sattuu olemaan transistori? Koska transistoriksi tuo yksilö on täysin massasta eroamaton oman alansa normaaliuden mittatikku eikä sen horinoita kannata sen enempää noteerata. Vain ehkä siinä tapauksessa, jos kyseessä olisikin oikea nainen.

Qroquius Kad kirjoitti...

Tarkoitin Hannulla ylempänä esitettyä väitettä Johannan transsellaisuudesta, että hän olisikin todellisuudessa naista leikkivä mies.

Googlettamalla selvisi lähinnä, että Suomessa on vaikka kuinka monta Johanna Niemistä, ja asianomaisestakaan ei muuta olennaista kuin että julistaa olevansa "poliittinen lesbo".
Sehän viittaisi hyvinkin juuri translarppaamiseen, mutta kun ei tarkempaa infoa löydy, olkoon sitten sellainen.

Itse asiahan ei muuksi siitä muutu;
hän on valinnut parhaan osan mitä Suomi voi tarjota:
Nuoren Älykkään Naisen.

Anonyymi kirjoitti...

Olisivatkin vain somessa nämä tyhjäntoimittajat. Mutta niitä on peijooni soikoon kuntien ja valtion virastot pullollaan. Stadin opetusvirastostakin pukkaa kaiken maailman pervoa agendaa lasten mieliä turmelemaan.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Johannan tunnistaa parodiatiliksi siitä, että se rummuttaa miesvihaansa joka välissä avoimesti. Oikea feministihän ei ikinä tunnustaisi sitä noin suoraan. Epäilyttävää on sekin, että kyseessä on omalla nimellään ja naamallaan esiintyvä henkilö, joka ei luettele kaikkia koulutuksiaan ja ammattialojaan profiilissaan. Hän ei myöskään väitetystä miesvihamielisyydestään huolimatta räyhää kenellekään eikä blokkaa jokaista kyseenalaistajaa. Vieläkö kaipaat lisää todisteita?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Qroquius Kadille, Tapsalle vaan ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne. Joo, kaipaan lisää todisteita. Sillä feministin vihaa ei pidä aliarvioida. Ja Tapsa vaan oli oikeassa. Li Anderssonin johdolla opetusministeriö tarjoaa jo tuota lapsille.

Qroquius Kad kirjoitti...

Olinpa huolimaton, se tyttöä larppaava poikatransistorihan on tuo Mäntysuopa eikä Nokka-Jonsu.
Jälkimmäisen trolliudesta on vakuuttunut tämä twiittailija:

https://twitter.com/J_Sohlberg/status/1553129858988924929

Vaan ei laita kyllä mitään perusteita, että mielipiteen tasolle vain tuokin jää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Mielipide joo. Seurataan.

Anonyymi kirjoitti...

...eikä siitä todellisuudessa nauti yksikään nainen. Missä tuon naikkosen todellisuus mahtaa olla? Minä en ole tavannut yhtään naista joka ei nauttisi seksistä. En silti yleistä että kaikki nauttisivat. En vaan tiedä yhtään joka ei nauti. Olen ilmeisesti onnistunut liikkumaan oikeassa ja normaalissa seurassa.

Anonyymi kirjoitti...

”Lääketieteessä on todettu, ettei sukupuolen määrittämiseen ole luotettavaa menetelmää.” - Lähdeviite? Lapsenpäästäjäeukot ja kätilöt on jo vuosituhansia osanneet määrittää sukupuolen. Toki on poikkeuksia, kummatkin värkit syntyvällä – mutta ne on poikkeuksia. Samoin myöhemmällä iällä ilmenevät perversiot. Lepakko tai hinttari ei ole sukupuoli vaan pervertikko.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Lauantaiaamun parhaat naurut, kiitos! Jos tuo nais/miesoletettu tai mikä nyt sitten ikinä onkaan, tosissaan kirjoittaa, niin sääliksi käy, sillä on jäänyt paljosta paitsi. Happamia, sanoi kettukin pihlajanmarjoista. Tuolle toiselle taas voisi antaa lahjaksi biologian kirjan; se ei valehtele, ainakaan jos on tarpeeksi vanha.


Rouva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Eläkkeellä olossa on se hyvä puoli ettei tartte enää olla sisäsiisti. Kukaan ei voi enää alkaa vaakkumaan "upseerista ja herrasmiehestä".
Kävin tuossa viimeviikolla metsästyskurssin. Perkeleesti eri sääntöjä siitä mitä, missä ja millä tavalla saa ampua.
Tulee aluksi olemaan vaikeaa kun on tottunut jo selviytyimisen kannalta siihen, että niin kauan luoti hiihtää kunnes liike lakkaa ja vasta sitten tehdään lajimääritys.
Kai tässä vielä oppii sivistyneille tavoille.
Jos en opi niin jatkan vaan kalastuslinjalla.

Qroquius Kad kirjoitti...

Sanotko sinä veli Joppos olevasi ammattisotilas joka ei metsästä?
Onko sellaisia oikeasti?

Anonyymi kirjoitti...

QK. Kyllä niitä on. Yksi sellainen on naimisisa mun nuoremman tyttären kanssa. Hieno mies:) Muistan ekan tapaamisen tämän herrasmihen kanssa eräänä sateisena iltana mutamassa varuskuntakaupungissa, kun vietiin likan kamoja. Tuli esittäytmään, kättä paikattiin ja sanoi nimensä selvällä suomenkielellä. ARVOSTAN.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Pyssymiehelle, Rouva Anolle, Joppos123:lle, Qroquius Kadille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Ano, Pyssymies & Rouva Ano: Kaiken kaikkiaan elämme aikaa jossa parodiaa ei enää voi oikein erottaa todellisuudesta.

Joppos123: Tervetuloa porukkaan. Metsästämisessä on tosiaan hieman erilainen filosofia. Varsinkaan sarjatulta ei suositella, jos aiotaan saada saaliista jotain kotiinvietävää.

Qroquius Kad & Huru-ukko: Minä tiedän myös kapiaisia jotka eivät metsästä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Toisaalta tarkka-ampujan toiminta on varsin lähellä metsästystä, etten sanoisi jopa nimenomaan;
eräänlaista ihmismetsästystähän se on.

Joppos123 kirjoitti...

QK on vähän hämillään mutta aika harva kapiainen metsästää. Useimmat kalastelee kuten itsekkin olen tähän asti tehnyt.
Duunissa saa pelata noiden aseiden kanssa ihan riittävästi.
Koskaan en ole ensimmäistäkään riistaelukkaa tai ihmistä ampunut, vain vihollisia.
Lintuja ajattelin näin aluksi jahdata.
Peuraa sitten myöhemmin jos lähistöltä löytyy sopiva meysästysseura.

Joppos123 kirjoitti...

Veli QK:lle vielä sen verran jotta jos jossain olen aina ollut hyvä niin se on aseet.Joskus vuonna kivi ja sakset koulutin tarkka-ampujia vekaralla.
Siinä mielessä tuo hirvilupaan vaadittava ampumatesti on aika naurettava.
Se on vissiin tehty mentaliteetillä, että kaikki pääsee läpi.
100 metriä, saa ampua makuulta ja tuelta kiikari- tai punapistetähtäimen avustavamana tukia hyväksi käyttäen. Eli siis "penkistä". Maali ei edes liiku.
Väitänpä yhtään liioittelematta, että laitan 10 laukausta 30 sekuntiin alle 10 centin kasaan noilla säännöillä.

Joppos123 kirjoitti...

Siis 10 centin kolikon kokoiseen kasaan.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Täällä myös käsi ylös, evp joka ei metsästä. En ole toistaiseksi edes harjoitellut ampumaan mitään mikä ei potentiaalisesti pysty ampumaan takaisin....

Qroquius Kad kirjoitti...

Henkilökohtaista näkemystäni vääristää oma kokemukseni Suomen Tasavallan Julkisessa Palveluksessa ylipäällikkö Koiviston aikaan:

kun hirvijahti oli alkava, kapiaiset laittoivat liikkeelle tiedon suusta suuhun, että kaikkien varusmiesten on suotavaa anoa lomaa.
Kaikki anomukset hyväksytään!

Niin vain kävi, että komppanian laiskamato oli onnistunut kuluttamaan kaikki liikenevät lomapäivät, ja muuan vääpeli joutui sitten jäämään hänen kanssaan kahdestaan kasarmille, mistä ei ollut lainkaan iloinen.

Ensi viikon alussa asianomainen sitten kertoi vääpelin sanoneen hänelle heidän jäätyään kahden, että lähde sinäkin vaan lomalle että minä pääsen hirvimetsälle!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Joppos123:lle ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistänne. Sitä hirvikoetta aikanaan helpotettiin, aikaisemmin se oli vaikeampi. Ja toivon, että Joppos löytää seuran. Tilanne on vähän parantunut mutta aika moni seura on vieläkin sellainen että se ei ota uutta jäsentä jos ei ole tarjolla manttaalia. Se tietysti aikaansaa seurojen ukkoontumisen mikä on suuri harmi. Mutta jos ei seuraan pääse niin valtion maille pääsee kyllä. Eräluvat-sivustolta voi katsella paikkoja.

Qroquius Kad kirjoitti...

Wanhan hywän ajan hirvikokeessa hirvihän liikkui!
Osattiinpa jopa neuvoa ennakko kaliberista riippuen:

.308:lla on tähdättävä hirven partaan.
.30-06:lla saattoi tähdätä suoraan napaviitoseen.

Ehkäpä hirvet eivät nykyään enää liiku tullessaan passimiehen hollille?

No, ainahan voidaan sitten peijaisissa nauttia todella vahvasta Riistan Mausta, kun hirveltä on ennen kaatumistaan ammuttu suolet ja rakko puhki.
Se se on marinadia se!

Anonyymi kirjoitti...

Hirvittäviä kokeita

Hirvikoetta helpotetiin jotta saataisiin kaaliin ajatus, etei ole fiksua haavoittaa hirveä. Pitää saada hengiltä.

Vanha sukulaisukko oli ampunut hirviä monena, hyvin monena syksynä. laaki ja vainaa -metodilla. Kas, yhtä laukausta ei kuulemma kukaan osaa paikallistaa, toinen ja kolmas paljastaa ampumapaikan. Hm, häh, ai niin:Vaatimattomana miehenä ei ollut ensimmäisinä vuosina tarvinnut herrojen kalliita lisenssejä.


Ampui vain ja ainoastaan seisovaa hirveä. Ja läheltä, 70m taisi kertoa maksimimatkaksi, mieluummin haulikkoholli - 40 metriä tai alle, jos vain mahdollista. Taisi olla 98 vuotias kun viimeinen hirvensä kaatui, hirvikortin uusiminen tuotti ongelmia kuitenkin monena vuotena ennen kuin liikkuvan kuvan ampumisesta luovuttiin.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

No ai hitto. Sithän mikei olisin saanut sen hrivikokeen läpi jos ja kun olisi ammuttu vaan siihen seisovaan kuvatukseen. Mie kun en ehtinyt/päässyt yhtään reenaamaan sitä juoksuun ampumista ennen koetta niin mönkäänhän se meni. Edelliseen, siihen ekaan meiän porukka harjotteli radalla parina iltana ja koe onnistui ihan hyvin. Eli mites ne ennen sanoa: harjoitus tekee metsurin) tai jotain sinne päin. Ja juu, en ollu kapitulantti mutta valtion elätti kumminkin. (ratavaltion hommissa)
Huru-ukko
PS. Hirvenlihaa tilauksessa kun kävin mun suosikkilihakaupassa to asioimassa laitoin tilaukseen, että kyllä mie tänäkin vuonna hirvipaistin makuun pääsen:)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Pyssymiehelle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne. Ja joo, seisovaan maaliin on aina fiksumpaa ampua kuin liikkuvaan. Ja kyllä 30-06 sekin jonkin verran ennakkoa tarvitsee. Itsehän en hirvijahdissa käy. Metsästän vain pienriistaa.

Joppos123 kirjoitti...

Hirvielukkaa ei kande ampua suolille mutta vihulaista kyllä. Suolille ammuttu sitoo sen kaksi kaveria mutta tämä ei koske ryssänbarbaareja. Nehän jättävät haavoittuneet taakseen kuten ovat aina tehneet.
Ei ihme jos taistelumotivaatiossa olisi snadisti parannettavaa.
Esimiehet ryöstävät jos on vähänkin rahaa, vetävät kuivana kakkoseen ja leipovat turpiin niinku tapiksi.
On Ukrainan ja koko maailman onni ettei ryssä ole kehittynyt rämeihmisestä kuin "inan". Se on muuten aika vähän.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Näin varmaan on. Ja sen myötä suomalaisten suuri venäläinen liittolainen on se dedovtshina-rääkkäyssysteemi. Kun venäläinen jantteri vihaa esimiestään enemmän kuin vihollista niin sehän on meille aina hyvä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Muistaakseni "Suomen Sotilas" -lehti jokin aika sitten mainitsi länsimaiden Kylmän sodan jälkeisissä sodissa haavoittuneiden määrän olleen yhtä kaatunutta kohti 6 - 9 haavoittunutta.
Kylmää sotaa edeltäneissä rytinöissä oli perinteisesti odotettu yhtä kaatunutta kohti olevan kolme haavoittunutta.

Suhdeluku on parantunut huikeasti, koska länsimainen lääkintähuolto pelastaa haavoittuneet elämälle.
Sen sijaan Ukrainasta on kuultu, että Ryssän tappiosuhde olisi yhtä kaatunutta kohti kaksi haavoittunutta.

Olisikohan jopa huonompi kuin II maailmansodassa?
Joka tapauksessa asianlaita ei liene niitä vahvimpia etulinjan taistelijan innoittajia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. En osaa sanoa noista luvuista mutta onhan selvää että venäläisten huolto on tökkinyt pahasti. Mukaan lukien se lääkintähuolto.

Anonyymi kirjoitti...

Kerrankin sanaton.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Tuki saakaa puista, te miestä kaatakaa kuin ruista - vai miten se nyt vänrikeissä menikään.

Aiemmin mainitsemani veteraani hirvestäjä otti myös epäurheilijamaisesti tukea passinn merkkipaaluista ja ampumalavan kaiteesta. Ja puista. Ampui istuviltaankin, ei urheilullisesti takajaloilla seisten - ohi. Apui tappaminen tarkoituksenaan.

Pyssymies