tiistai 20. syyskuuta 2022

HELSINGIN PRAVDAN AIKAKONE

Tarkkasilmäinen kommentoija Valtsu huomasi että Helsingin Pravda on kehittänyt aikakoneen ja pannut sillä alaleuan väpättämään vuoden 2015 tyyliin. Tuolloinhan oli menossa se edellinen elintasosiirtolaisten invaasio ja valtamediamme pursui nyyhkyjuttuja tyyliin ”anteeksi pakolaislapsi kun hukutimme sinut Välimereen”.

Sittemmin valtamediakin huomasi että minkälaista porukkaa tuolloin Suomeen pysyvästi rantautui ja se oli vähän aikaa rauhallisempi. Tosin tietysti vain vähän. Mutta nyt Hesari lyö vaihteen taas kakkoselle vuoden 2015 tyyliin ja kehittää nyyhkyjutun jonka pääosassa on – tietysti – nainen.

Jutussa kerrotaan kuinka hirveät kreikkalaiset rajaviranomaiset kuljettavat Rhodokselle saapuneet arabit Turkin aluevesille, lyövät pelastuslautalle ja käskevät painua helvettiin. Kun ottaa huomioon että Kreikka otti vastaan edellisessä invaasiossa yli miljoona tulijaa jotka saivat aikaan huomattavan määrän riehumista niin mitähän muuta se oikein pystyy tekemäänkään ja voiko siltä vaatia yhtään enempää? Kreikkalaiset tekevät juuri niin kuin pitääkin.

Jutun alaotsikossakin tehtiin kunnon nyyhkypornoa:

Syyrialainen Nada uskoi päässeensä turvaan Kreikkaan. Mutta sitten tulivat naamioituneet asemiehet, kuljettivat merelle ja sysäsivät kumilauttaan ajelehtimaan.

Naamioituneet asemiehet eli siis kreikkalaiset viranomaiset. Ja jutussa mukavasti mutkan kautta syyllistetään meitä suomalaisiakin muiden eurooppalaisten mukana:

Marmaris, Rodos, Kos. Ne ovat tuttuja nimiä, suomalaistenkin suosimia turistikeskuksia. Eurooppalaiset pitävät itsestäänselvänä, että niihin voi vapaasti matkustaa silloin, kun huvittaa. Euroopasta turvaa hakevia ihmisiä sen sijaan pidetään pakolla pois samoilta rannoilta.

Noille saarille tulevat suomalaiset ovat turisteja jotka tuovat rahaa Kreikalle. Kirjoituksen mainitsema porukka on tulossa Eurooppaan eurooppalaisten kustantamalle pysyvälle elatukselle niin kuin miljoonat ennen heitä. Siinä on se pieni ero. Tuossa kappaleessa muuten mainittiin ”turvaa hakevat” mutta muussa jutussa ei edes yritetä väittää muuta kuin että että kyseessä ovat siirtolaiset. Siirtolaiset, joita Eurooppa ei tarvitse. Joitten tulijamäärälle Hesari ei näytä hyväksyvän minkäänlaista rajaa.

Luonnollisesti jutun valokuvavalikoimakin on selkeästi valittu. Miehiä näkyy yhdessä kuvassa pienellä ja lähikuvat ovat sitten pienestä tytöstä ja suht eurooppalaisen näköisestä naisesta:

Valtamedian tarkoitus on tietysti muokata ihmisten mieltä sille kannalle että jokainen tulija tulee ottaa vastaan. Oli heitä kuinka paljon tahansa. Ei vaan onnistu omalla kohdalla. Pannaan siitä muistutuksena pari – vain pari – ihan tuoretta otsikkoa monikulttuurisesta Suomesta:

Ja:

Tuo on sitä, mitä monikultturismi tarjoaa meille ennen, nyt ja tulevaisuudessa. Siksi Pravdan alaleuanväpätykseen on hyvin helppo olla yhtymättä.

Kirjoitus tiivistettynä: Ihminen oppii virheistään. Valtamedian toimittaja ei, vaan hän haluaa ihmisten elävän hänen harhojensa mukaisesti.

Ja sitten vielä asiaa hieman sivuava kysymys. Tuossa toisessa otsikossa mainittiin tämä muuan Milan Jaff joka on meille monikulttuurisuuden mukana tullut arabirikollinen. Hänen mainostetaan myös olevan suosittu räppäri.

Kysymys: Kuinka se rap on voinut olla niin kauan niin suosittua? Kas kun kyseessä ei ole musiikki, vaan akustinen ympäristörikos.


19 kommenttia:

Turhautunut Kansalainen kirjoitti...

Vaan mikä positiivista on, että ihan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, toi hesarin mädätys ei mene läpi edes heidän omille lukijoilleen. Kommentit jutun alla hyvin kriittisiä juttua (ja tuota tapahtuvaa invaasiota) kohtaan ja siellä todetaan faktat siten kuten ne ovatkin.

Strix Senex kirjoitti...

Sanotaan, taas kerran, että viisaat osaavat ennakoida, tavan pulliaiset oppivat kantapään kautta ja varsinaiset typerykset eivät silloinkaan. Turvapaikkabisneksen junaileman maahantulon ongelmat ovat niin tunnetut ja selvät, että niiden kertaaminen on oikeastaan tarpeetonta. Tarpeetonta siinä mielessä, että kaikki ne näkevät ja tietävät. Niistä jatkuvasti muistuttaminen sen sijaan on kyllä hyvinkin tarpeellista.

Ruotsia voi pitää esimerkkinä niistä tavallisista pulliaisista, jotka oppivat - hissun kissun - kantapään kautta. Sitä voidaan myös pitää esimerkkinä siitä, että oppiminen on hidasta ja silloin kun oppi on riittävässä määrin perillä, se on jo myöhäistä. Siihen sopii anoppini suosima sanonta, että myöhäistä se on rykiä kun huonot on jo housuissa.

Ja näihin meidän vihreisiin ja hesareihin pätee se, että kun päivän selvää asiaa ei nähdä eikä haluta tunnustaa, syynä on joko typeryys tai epärehellisyys. Kun aikaa kuluu, typeryyskin putoaa mahdollisten selittävien tekijöiden listalta pois, koska raja se on typeryydelläkin. Niinpä jäljelle jää epärehellisyys eli tarkoitushakuinen vahingon tekeminen, jonka motiiveina ovat raha, valta tai silkka vahingonteon halu. Noilla toimijoilla on itse asiassa huumekauppiaan moraali. Eikä muuten liene mikään sattuma, että vihreät on selvästi Suomen huumemyönteisin puolue.

Anonyymi kirjoitti...

Pitikö tuon kuvan esittää libyalaista naista? Eipä taida olla Libyasta eikä edes nainen.

Rouva Ano

Mito Islam kirjoitti...

Jaffaliini on malliesimerkki hyvin kotoutuneesta, länsimaiset arvot ja tavat on hyvin omaksuttu, sattuivat nyt vaan olemaan Amerikan ghetto keenerin tavat ja arvot, yhtä kaikki länsimaiset, omassa maassaan olisi jo ajat sitten maannut kuopassa hiekkaa suussaan.
Räppi on paskaa on yhtä löysä heitto kuin rokki on paskaa, molemmista löytyy paskaa ja paskan seasta helmiä. Räpissä ne helmet ovat kyllä tukevasti piilossa, enkä yhtään ihmettele ihmisten vihaa kyseistä musiikkilajia kohtaan jos kokemukset siitä rajoittuvat valtavirta kuraan. Tämän hetken juttu jossa kultahampaiset ghetto apinat pullistelevat rahoillaan,aseillaan,huumeillaan ja autoillaan paksuperseisten ja kumihuulisten horojen ympäröimänä on silkkaa paskaa ja hyvää kasvualustaa Jaffoille. Parhaimmillaan räppi on lähes kalevalaista riimittelyä josta on poliittinen korrektius,sensitiivisyys ja wokellus kaukana asiat sanotaan juuri niin kuin ne on, sääli sinänsä että se hautautuu syvälle paskan alle.

Anonyymi kirjoitti...

Pravda ei seuraa Ruotsin tilannetta. Tai jos seuraakin, niin se luottaa Maria Petterssonien ja Alexander Stubbien syvääluotaaviin ja perusteellisiin analyyseihin.

Tapsa vaan

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Muistanpa hyvinkin nuo vuoden 2015 tapahtumat, mukaan lukien tuon hukkuneen lapsen, Aylan Kurdin, kuvat, jotka salanmannopeasti levisivät maailman lehdistössä ja pantiin palvelemaan agendajournalismia, vaikka vähäkin paneutuminen tuon asian taustoihin olisi oaljastanut että kyseessä oli oikein tosiruma esimerkki elintasopakolaisuudesta.

Kirjoitin asiasta tuolloin blogitekstin, ja tapaus oli yksi niistä jotka saivat minut vakavasti harkitsemaan lähtöä Uuden Suomen puheenvuoropalstoilta.

Olen hyvin pettynyt poliitikkoihin ja journalisteihin. Ne ovat kaksi ammattiryhmää, joihin valikoituu vain narsisteja, ja narsisteille riittää vain huomion keskipisteenä oleminen. He haluavat olla vaikutusten vastaanottajia, ja heidän juttunsa on vain vaikutuksen tekemistä. He jäävät aina omien ympyröidensä vangeiksi, ja he muuttavat miellyttämismenetelmiään -- eli mielipiteitään -- vain ja vasta äärimmäisen pakon edessä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Veli Nils-Aslak kommentoi tätä tapausta blogissaan huomauttaen seikasta, jonka itseään toimittajaksi kutsuva Siltsu julisti huomaamatta lainkaan siihen liittyvää hankalaa kysymystä:

nuo syyrialaisnaiset olivat maksaneet ihmissalakuljettajalle 12 000 euroa.
Sen ostovoima Damaskoskessa om monikymmenkertainen Eurooppaan verrattuna.
He olisivat saaneet niillä rahoilla veli Nils-Aslakia siteeraten Damaskoksesta asunnon ja pienen suklaapuodin.

Mutta Siltsu ei kysy miksi he eivät tehneet niin.
Hänestä on itsestään selvää, että niillä rahoilla pitää tulla Suomeen.
Ei tietenkään arabinaisina, vaan perheenyhdistäjinä vetämään perässään parikymmentä ryöstäjää, raiskaajaa, tappajaa ja terrorisoijaa.

Vaan mitäpä itseään toimittajaksi kutsuvaa Siltsua kyselemättämyydestä syyttämään;
eihän kukaan tee tunkeilijoille tuota kysymystä, vieläpä kahdessa osassa:

"1) Mistä saitte tuollaiset rahat?
2) Miksi ette järjestäneet niillä itsellenne mukavia elinoloja omaan maahanne, jossa sotaa käydää enää vain kaukana periferiassa?"

Mitä tulee Jaffa-Millan suosioon rap-artistina, se perustuu erityisesti poliittisen ja mediaeliitimme mielisuosioon;
kas, se kun edistää niin mainiosti väestönvaihtoa kaikilla osa-alueillaan.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, se on kumma juttu miten Suomessa halutaan vaan jatkuvasti ja rajattomasti, että Suomeen tulisi lisää näitä haittamaahamuuttajia.
Lisää vaan halutaan, vaikka seuraukset ovat nytkin selvästi kaikkien näkyvillä.
Olisi mielenkiintoista tehdä sellainen tosielämän koe joka toisin tulisi olla perutettavissa (näin niinkuin mielikuvitus mielessä)
Eli, otettaisiin Suomeen nyt vaikka esimerkiksi n. 8 miljoonaa afrikkalaista ja lähi-itäläistä kehitysmaalaista ja kyseltäisiin
parin-kolmen vuoden kuluttua vihervasemmistolaisilta feministeltä, että kuinka homma nyt etenee? Onko asiat nyt maailmalla ja suomessa paremmin?
Otetaanko sama satsi tuplana jos tämä ei vielä riitä? Meinaan tulijathan eivät maailmalta lopu.

-Luca

Anonyymi kirjoitti...

Mikä mahtaa olla noiden vuonna 2015 saapuneiden yli 30.000:n, lähinnä irakilaisen miehen työtilanne tänään, jos karsitaan pois maahanmuuttoon olennaisesti liittyvät ja positiivisen syrjinnän kautta saadut työpaikat sekä pizzeriat ja kebab-ravintolat? Odottelen edelleen niitä uusia fazereita ja finlaysoneita sekä hoitajia, jotka pitävät huolen vanhuksistamme, Akavaan valmiita korkeasti koulutettuja sekä moniosaajia, jotka muutaman vuoden jälkeen solahtavat tuosta vaan työhön kuin työhön. Ei ole tainnut Afrikasta tulla niitä koodareitakaan, vaikka bussi siellä isolla tukirahalla hiekka pöllyten kurvaili.

Ovatko meidän päättäjämme täysiä idiootteja? Maailmasta löytyy takuulla osaavalle ja maata vaihtamaan haluavalle mukavampia paikkoja kuin Suomi. Lähteehän täältä muualle myös paljon omaa koulutettua nuorta väkeä. Jos Suomi on jossakin onnellisuustilastossa maailman ykkönen (siinä on kyllä tutkittu etupäässä yhteiskunnan toimivuutta), niin onpa nyt saavutettu kärkipaikka myös toisessa; viimeisimmän OECD:n tutkimuksen mukaan Suomi on huipulla mitä tulee veroihin ja tulonsiirtoihin. Onneksi olkoon!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Turhautuneelle Kansalaiselle, Strix Senexille, Rouva Anolle, Mito Islamille, Tapsalle vaan, Seppo Oikkoselle, Qroquius Kadille ja Lucalle & kiitos kommenteistanne.

Turhautunut Kansalainen: Ja melkoinen osa varmaan jää Hesarin sensuuriin.

Strix Senex: Lisätään siihen epärehellisyyteen myös valtava pelko kasvojen menetyksestä.

Rouva Ano:

Viesti1: Kuvatekstin mukaan syyrialainen nainen.

Viesti2: Niin. Kun Suomi on korkean verotuksen ja korkean sosiaaliturvan maa joka jakaa sitä anteliaasti kaikille niin ei liene epäilystä keitä tänne on tulossa.

Mito Islam: Sanoisin, että jätkä toi maansa tavat tullessaan. Räpistä on turha keskustella kun se ei kuulu mielestäni kategorian musiikki alaisuuteen.

Tapsa vaan: Joo, ja tekee niitä analyysejä itse.

Seppo: Ja niin poliitikoilla kuin toimittajilla ei sitä äärimmäistä pakkoa ole näköpiirissä. Siksi tämä mielettömyys jatkuu.

Qroquius Kad: Erittäin hyviä huomioita.

Luca: Tuosta tulee kyllä kylmät väreet. Sillä en voi kuvitella tilannetta jossa vihervasemmistolainen feministi tunnustaisi olevansa väärässä.

Tapio Suhonen kirjoitti...

Timo Vihavainen mainitsi esseekokoelmassaan - löyhästi asiaan liittyen - aforistisesti: "Tulkitsee tilastoja kuin Helsingin Sanomien toimittaja"
HS on ideologinen lehti, jolla on erityisesti maahanmuuttoon liittyen, pysyvät dogmit.

Anonyymi kirjoitti...

Näitä nyyhkytarinoita voisi kehitellä ympäri maailman. Koko maailmaa emme voi pelastaa. Ottakoon Pravdan toimittelijat koteihinsa niin monta elätettävää kuin kukkaro kestää. Omassa lompakossa ei enää elä koiperhonenkaan, on sen verran joku vetänyt liiveihinsä tavallisen pulliaisen rahaa kohonneina hintoina.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapio Suhoselle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Tapio: Totta ja tuo vertaus on kyllä osuva.

Ano: Suositeltavaa. Ja ei siis taatusti tapahdu.

-TR- kirjoitti...

Englannin kielessä on osuva sana kuvaamaan nykyajan toimittajia. Presstitute.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TR. Joo, erittäin osuva. Presstituutio on Suomessakin suuri ongelma.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt taas normikoneen puikoissa ( on se reissukonekkin mutta paremmin suojattu)
Mutta itse asiaan.
On se jänskää kun vaikkapa tuolla Kroatiassa missä juuri olin niin ei vaan näy " sotaa ja vainoa" pakenevia nuoria miehiä.
Kroatia pitää edelleen rajaa kiinni Bosnian suuntaan ja kukaan ei korvaansa lotkauta. Saati, että alkaisi vaatimaan rajan aukaisemista.
Siellä on nimittäin ainakin noin 10000 karvakättä odottamassa.
Osa on jo odotellut muutaman vuoden ja osa on vaihtanut suuntaa.
Kroatiasta puuttuvat islamin perään kirkuvat suvakkiakat. Se on se syy ja jätkät isolla jäällä jotka estävät paskan valumisen maahansa.
Siellä soi perkeleen isolla kirkonkellot jokaisessa kylässä tasalta ja puolelta.
Nyt jo meikä toki kotimaassa taas.
"Ärjänteellä" tämän päivän antanut vinkkejä meidän tutkijaporukalle mistä suunnasta ja miten kandee tiettyjä hakupäitä vs soihdut mittailla ja miksi.
Huominen menee samoissa merkeissä.
Tällä kertaa on kysymyksessä lentävän kaluston jutut.
Noi meidän tutkijat ovat kovia omissa hommissaan mutta heiltä puuttuu tietty osaaminen siitä kuinka ryssä lentelisi tietyissä tilanteissa ja se tekee putkinäköä.
Laiskistaa ja se ei ole hyvä juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, kun näistä meidän kultamunista ja heidän kyvyistään on puhuttu tälläkin palstalla useampaan otteeseen ja eri yhteyksissä niin laitanpa pari aihetta sivuavaa linkkiä:
https://www.youtube.com/watch?v=5-Ur71ZnNVk
https://laptrinhx.com/news/thoughts-on-low-national-iqs-intellectual-disability-and-data-quality-nkYgBok/

Ensimmäisessä vihervasemmistosuvakkien vihaama Jordan Peterson puhuu Yhdysvaltain armeijan valintaprosessista (siellä siis halutaan rekrytoida jos vaan ikinä mahdollista) jossa raja palvelukseen kelpaavalle on vedetty 83:een. Tuota alhaisemmalla äö:llä siis ei katsota olevan mitään käyttöä armeijan palveluksessa vaikka kuinka koulutettaisiin. Toisen linkin takaa taas löytyy vanha tuttu maailmankartta mistä jokainen voi ihastella älykkyyden jakautumista maa tai maanosa kohtaisesti.

Näistä parhaimmillaankin keskimäärin noin kasikymppisistä ei saada ikinä koulutettua ratkaisua mihinkään yhtään älyllistä suorittamista vaativaan työhön. Siksipä noita lähinnä näkeekin tulkkeina yms. omille maanmiehilleen, ja media nostaa jokaisen verorahoilla työllistetyn jalustalle loistavana esimerkkinä työvoimapulan ratkaisemiseksi. Meikäläisessä koulussa nuo eivät pärjää, takaavat vaan sen ettei siellä kukaan muukaan mitään opi. Kyllä on taas verenpainetta nostanut kun on lukenut Helsingin matu-kiintiö pormestarin viime aikaisia avautumisia inkluusiosta ja oppilaaksiottoalueiden laajentamisesta. Käytännössä siis levitetään paskaa joka paikkaan siinä toivossa että haju tarttuu eikä kukaan enää sen jälkeen kysele hajun alkuperää.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Puupääukolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Kroatiassa on hoksattu jotain jota täällä ei. Ja on miellyttävää kuulla että PV valmistautuu.

Puupääukko: Kiitos linkeistä. Ja tuo ÄÖ-juttuhan on ollut tabu siitä Tatu Vanhasen tutkimuksesta alkaen.

Anonyymi kirjoitti...

Ottaen huomioon että Kreikka ja Turkki ovat perivihollisia (mm. turkkilaisten edelleenkin laittomasti miehittämä pohjois-Kypros jolle EU vaan pontevasti nyökyttelee), ei pitäisi olla mitään ihmettelemistä siinä että kreikkalaiset eivät helmat hampaissa ota riemuiten vastaan kaikkia niitä joista Turkki haluaa päästä eroon. Olin pari viikkoa juuri Turkin lähisaari Kosilla 2015 syyskuussa ja se teki minusta kertaheitolla kelpo rasistin. Näitä kauhujuttuja vaarallisista syövereistä ja merihirviöistä sai lukea laatumediastamme, siis kuuden kilsan pätkällä tyynellä syyskuisella merellä jonka lämpöaste n. 28. - En nyt muista kuka olikaan se naisministeri joka kehotti meitä uimaan. Meniköhän neuvo ihan oikeaan osoitteeseen?

Eurooppaan rakennetaan aitoja, jopa Norjaankin. Kukaan ei ilmeisesti näe siinä mitään omituista tai edes kysele että miksi. Tai että miksi juuri Norjaan, Kreikkaan, Serbiaan, Unkarin, Bulgariaan jne. Ja nyt Suomikin harkitsee mutta toki vain hienotunteisesti rabies-villisikojen vuoksi. Muuhan olisin soppareiden vastaista. Suomelle ei mikään ole niin tärkeää kuin kv. soppareiden tinkimätön noudattaminen vaikkei yksikään maaliman muu maa niitä noudattaisi. Ei oikeusvaltio vaan sääntövaltio.
tira+