maanantai 19. syyskuuta 2022

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CLIX

1. HS ja pravdattu näkemys

Edellisessä postauksessa käsiteltiin Helsingin koulukaaosta ja sitä, ettei haittamaahanmuuttajia mainittu ollenkaan vaikka siitä löytyy se suurin syyllinen. No, Helsingin Pravdan kuvituskuva jatkaa samalla vaikenevalla linjalla:

Jep. Siinähän keskellä afrotukkainen opettaja kauhistelee kun tsuhnalapset riehuvat. Muunnetun totuuden yksi mestariteoksista.

2. Keputukea setämiehille

Olipa positiivista vaihtelua kuulla jotain järkevää naispuoliselta valtapuolueen edustajalta eli kepun kansanedustajalta Hanna-Leena Mattilalta. Eli:

Kentältä kuuluu, että tasa-arvo kuuluu kaikille muille paitsi valkoisille, keski-ikäisille, lihaa syöville ja autolla ajaville heteromiehille. Suomen pitää olla tasa-arvoinen maa kaikille.

Tästähän on sitten seurannut arvosteluryöppy ja Iltalehden juttuun on etsitty valikoituja miehiä niin kuin kansanedustaja Mikko Kärnä ja vasureitten Paavo Arhinmäki jotka ovat todenneet että ei oo perää, ei oo perää. Pitipä asiaa kommentoimaan hankkia jopa Fatim Diarra joka kommentoi että onko Mattila tosissaan vai onko kyseessä parodiatili. Kun Diarran kaltainen lihaksi muuttunut parodiahahmo kommentoi näin niin ollaanko ultraparodiassa.

Ja onhan tuosta lauseesta sitten vedetty esille jopa Trump-kortti:

Mietitäänpä piruuttamme. Kumpi porukka pitää tämän yhteiskunnan pystyssä?

Ne valkoiset, keski-ikäiset lihaa syövät ja autolla ajavat heteromiehet?

Vai sarjaloukkaantuvat vihervasemmistolaiset feministit?

3. Ne sitten tekivät sen

Tästä on blogissa postattu ennenkin. Kas kun asiaa on suunniteltu. Nyt sitten EU pistää biologian uusiksi:

No joo, uutisessa todetaan että tämä ei koske kaikkea puustoa. Mutta on jokseenkin huvittavaa että osa puusta on poliittisesti uusiutuvaa ja osa puolestaan ei. Tai no, eihän se ole lainkaan huvittavaa. Vihreä siirtymä on hirviö joka tulee tuhoamaan Eurooppaa. Ja valitettavasti etunenässä nimenomaan Suomea.

Muistutetaanpa muuten että Suomessa on myös poliittisesti uusiutumatonta turvetta ja Ruotsissa taas ei.

4. Pieni kuva nyky-Suomesta

Tähän ei oikeastaan ole lisättävää. Muuta kuin kysymys siitä että monessako kodissa tämä tulee tapahtumaan?


31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HS keksi myös ohimennen aikakoneen, jolla palattiin vuoteen 2015. Olimme päässeet jo mediassakin tilanteeseen, jossa Eurooppaan ei kumiveneillä puske kuolemanvaarassa olevia naisia ja lapsia vaan hyvinvoivia nuoria miehiä, joita ei kuulu kutsua pakolaisiksi vaan siirtolaisiksi.

Ja sitten Sillanpään Sami eli Samppa täräyttää sivun jutun siitä, miten Eurooppa suurin piirtein hukuttaa varmaa kuolemaa pakenevia ihmisraasuja! Ja se ainoa lähikuva oli pelastustyöntekijän kantamasta taaperosta! Suu jäi auki - palasimme silmää räpäyttämättä vuoteen 2015.

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000009043797.html

-Valtsu-

KLS kirjoitti...

Lakkaako puu EU:n komission käsityksen mukaan kasvamasta vuonna 2030, ja jos niin mikä saa sen aikaan? Ilmastonmuutosko?

Anonyymi kirjoitti...

Valtakunnan pääaviisi osoitti näköjään taas kerran oman naurettavuutensa. Kun niitä etnisesti erilaisia ihmisiä tungetaan kuvituksissa joka ikiseen paikkaan missä se ylipäänsä on mahdollista, niin tästä k.o. kuvasta ne puuttuvat. Annetaan siis vaikutelma, että vain suomalaislapset kiusaavat. Mahdollisesti tuon kokomusta hahmo taustalla näyttää vielä kiusaamisen kohteen ja kumma, ettei siihen parempaa kuvaa löytynyt.

Huvittavaa oli myös Metson entisen toimitusjohtajan vuorineuvos Jorma Elorannan "avautuminen" Kauppalehdessä, jossa hän kertoi jättävänsä sähköautoilun sähkön korkean hinnan vuoksi. Näin sanoo mies, jonka tulot eläkkeelläkin ovat noin miljoona euroa. On muuten ollut aika hiljaista sähköautorintamalla, mutta kyllä kai valtio edelleen jakaa tukia niitä ostaville? Samaisen Kauppalehden mukaan viittä vaille 50000 eurolla saa jo todella pätevän sähköauton...

Mikäli sähkön hinta on ensi syksynä yhtä korkealla, tulee eteen aika jättää talo, jossa on asunut jo 35 vuotta ja joka on vuosien varrella sisäpuolelta rakennettu omin voimin ainakin kertaalleen uudestaan. Ongelma on se, että kuka ostaa sähkölämmitteisen omakotitalon muuta kuin pilkkahintaan? Onneksi talo on suositulla alueella hyvien palvelujen välittömässä läheisyydessä, mutta ei sekään taida pelastaa. Miten käy niiden ihmisten, jotka asuvat muuttotappiokunnissa eivätkä talot käy ollenkaan kaupaksi? Tässä taitaa tapahtua taas omaisuuden uusjako kuten viimeksi 1990-luvun lamassa. Sehän sopii ainakin sosialisteille; kaikki vaalikarja kaupunkien betonikuutioihin, niin sitä on helpompi hallita.

Ei korona eikä Ukrainan sota, vaan EU ja Saksa unionin etunenässä, niiden onnettomat valinnat; maahanmuutto kehitysmaista ja vihreä energiapolitiikka ovat tuhoamassa koko Euroopan. Siltä minusta tuntuu.

Rouva Ano

Vanha kyynikko kirjoitti...

Lääketieteen konsti mätäpaiseen hoitoon:SE PUHKAISTAAN!!Ja sitte antibioottihoito.Tässä tapauksessa "paise"ei näköjään vielä vaivaa haitaksi asti.

Anonyymi kirjoitti...

Totalitaariseen systeemiin kuuluu olennaisena osana propaganda. Kierrokset tulevat vain lisääntymään jatkossa. Odotellaan nyt vielä pari kuukautta, kun Lapissa on jo talvi ja etelämpänäkin on nähty lunta, mitä se propaganda sitten on.

Muutama vuosi sitten Christiana Figueres, jonka titteli oli (2015) niinkin komea kuin: 'executive secretary of U.N.’s Framework Convention on Climate Change' lausui mm seuraavasti:

'goal of environmental activists is not to save the world from ecological calamity but to destroy capitalism. This is the first time in the history of mankind that we are setting ourselves the task of intentionally, within a defined period of time, to change the economic development model that has been reigning for at least 150 years, since the Industrial Revolution.'

Ja näin:'This is probably the most difficult task we have ever given ourselves, which is to
intentionally transform the economic development model for the first time in human history.'

Sosialismi eikä varsinkaan kommunismi ole ikinä toiminut missään eikä se ole tainnut koskaan ollakaan muu kuin keppihevonen autoritaarisille kontrollifriikeille, joiden kauniit puheet vetoavat a) toisiin samanlaisiin kaheleihin ja b) niihin joille pelkkä siloteltu pinta riittää.

Median tehtävä on pitää yllä mielikuvia. Trump paha, Obama hyvä, persut paha, vihreät hyvä. Mutta koska emme ole vielä 'perillä' ihanneyhteiskunnassa, propagandaa tarvitaan vielä. Ja kun realismi (hyvinvointiyhteiskuntaa ei voi rakentaa tuulisähkön varaan) uhkaa tulla pilaamaan kekkerit, tarvitaan yhä enemmän sitä selitteläätiötä. Ihmisten on tiedostettava miksi asiat eivät ole niin. Siksi propaganda.

Tietenkään kyse ei ole pelkästä kapitalismin tuhoamisesta vaan uuden uljaan yhteiskunnan taimia jo kasvatetaan kouluissa ja siksi annetaan ymmärtää, että pyyteettömät afrotukkaiset opettajat kärsivät suomalaislasten mellastuksen takia.

Voi olla, että olen turhan toiveikas, mutta arvelen että punavihreys on ajamassa juuri massiivisesti karille. Neuvostoliiton ja itäblokin romahdus voisi olla kaliiberissa samaa luokkaa. Se ei tapahtunut päivässä eikä kahdessa ja viheraatteen tuhoutuminenkin tulee viemään aikaa. Toivottavasti ei tule ruumiita sitäkään vähää, mitä Neuvostoliiton kaatumisen seurauksena tuli.

maallikko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Valtsulle, KLS:lle, Rouva Anolle, Vanhalle kyynikolle ja maallikolle & kiitos kommenteistanne.

Valtsu: Piru vie, selvä aikakonehan tuo. Odotettavissa lienee taas uusi propaganda- ja syyllistämismyllytys.

KLS: Jospa se kiintiön ulkopuolella oleva puu muuttuu muoviksi?

Rouva Ano: Hyviä huoioita kaiken kaikkiaan. Voi muuten olla, että kiinteistökeinottelijat seuraavat tilannetta vesi kielellä.

Vanha kyynikko: Paise määritellään poliitisella päätöksellä terveeksi kudokseksi.

maallikko: Hyviä huomioita sinullakin. Se viheraatteen romahtaminen olisi välttämätöntä mutta ei valitettavasti näköpiirissä.

Anonyymi kirjoitti...

Minä tuota vihreää siirtymää olen miettinyt, että mikä se semmonen oikein on? Onko se niin kuin Fortum. Sehän myi meidät Carunalle jolle olemme maksaneet itsemme kipeiksi ja otti valtavan harppauksen vihreään siirtymään omien sanojensa mukaan.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Se vihreä siirtymä on sitä että Saksa ja Ruotsi sulkevat ydinvoimalansa ja polttavat sen sijaan kivihiiltä. Se on sitä että luovutaan bensiinistä ja aletaan käyttää biopolttoaineita ja sadematsät tuhotaan niiden biojen tuottamiseksi. Se on sitä että rakennetaan tuulimyllyjä, tuhotaan sen myötä luontoa ja maisema ja palellaan talvella kun ei tuule, kuten meille on nyt kerrottu. Tosin niin minä kuin monet muutkin kertoivat tämän tuulimyllyistä jo kymmenen vuotta sitten, mutta uskovaiset väittivät vielä tämän vuoden keväällä ettei näin tapahdu, no tapahtuupa hyvinkin. Ja sama tapahtuu myös jatkossa muulloinkin kun ja jos säätövoima yhtään vähenee, se joka toimii dielillä ja hiilellä, koska tuulivoima epävakauttaa verkkoja ja on jo kaatanut siirtoverkkoja monessa paikassa. Tästä ei tosin puhuta, se salataan mediassa.

Anonyymi kirjoitti...

Todennäköisyys sille, että Pravdan kuvasta vahingossa unohtui multikultilapset, on pienempi kuin se, että voittaisin kolme kertaa peräkkäin loton päävoiton.

Iltalehti voisi käydä kyselemässä välillä varsinaiselta kohderyhmältä,mitä mieltä he ovat kepun naispoliitikon näkemyksistä. Toki pahaa pelkään, että siihenkin valikoituisi "sattumalta" eri mieltä olevia.

Olen kyllä puulla päähän lyöty taas eeuun viisaudesta tässäkin casessa.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti islamilaiset suurperheet, joiden jäsenistä kukaan ei tee töitä ei joudu jättämään asuntojaan metron varrella.

Qroquius Kad kirjoitti...

Uudin 1:
"Niin on, jos siltä näyttää",
siteerasi presidentti Urkki U.K.K. Kekkonen Luigi Pirandelloa.
Siinä tapauksessa Aurinko kiertää Maata ja Hesan kouluissa kirkuvat vitivalkoiset pottunokkalapset Ruskean Tytön pidellessä korvaparkojaan.

Uudin 2:
Sälli Palsternakka turvautuu käsitehässimiseen syytellessään toisia käsitehässimisestä.
Meniköhän se hänen mielestään oikein vai ei? – Mistähän niitä Valkoisen Heteromiehen aatelisia etuoikeuksia oikein voisi hakea, kun minä en ole niistä saanut koskaan nauttia?

Uudin 3:
Hyvää puuta, sanoi Vesku Loiri.
Mutta kun Rysselin tytöt lyövät viisaat yläpäänsä yhteen ja vaikkapa Kesärannassa alapäänsäkin, puu muuttuu pahaksi.
Sitäpaitsi setämiehille ei tarvitse perustella yhtään mitään, jos tytöstä sattuu siltä tuntumaan.
Ja heistähän tuntuu.
Tunne nimenomaan on se pääasia.

Uudin 4:
Jos jokainen Markus Niemen kohtalotoveri kävisi veistämässä Vaasan Sähkön toimaria nenukkiin, se olisi aivan yhtä realistista kuin lehmien lentäminen ja Imperialistisen Roistovaltio Ryssän muuttuminen Sivistysvaltio Venäjäksi.
Niinpä Vaasan Sähkö, Fortum ja muut jatkavat röyhkeää kuppaamistaan kaikessa rauhassa.
Kukapa heitä estäisi?

Swill Bucket kirjoitti...

Thorvaldin kommettiin kommentti, että saksalaistutkimuksen mukaan tuulimyllyjen lavat tuhoavat miljardeittain hyönteisiä. Katsokaa vain vaikka auton etuosaa kesäisen ajon jälkeen, hyönteiden ei pärjää isommalle massalle. Jostain syystä tätä ei uutisoida eikä käsitellä missään. Bonuksena törmäilevät linnut ja lepakoiden lentoon vaikuttava ääni. Lepakot eivät siis räjähtele, mutta persujen naurettavaksitekemisen takia tuota ei korjata.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Thorvald Eskilinpojalle, Tapsalle vaan, Ano2:lle, Qroquius Kadille ja Swill Bucketille & kiitos kommenteistanne.

Ano1 & Thorvald: Thorvald määrittelikin sen aika hyvin. Lisäisin vielä sen että nimenomaan Suomessa luovutaan jostain toimivasta ja korvataan se jollakin, jota toivotaan joskus olevan.

Tapsa vaan: Riski oli hyvin osuvasti määritelty. Ja kohderyhmäähän ei Iltalehti vahingossakaan haastattele.

Ano2: Ollos huoleton. Heidän asumisensa on taatusti turvattu.

Qroquius Kad:

1. Joo. Kekkosella oli ehkä tietty syy tiettyyn suuntaan teeskentelyyn. Nyt ei ole kuin utopistinen typeryys.

2. Ja kyseinen jätkä saa säännöllisesti palstatilaa Viisauuden Äänenä.

3. Totta.

4. Totta tämäkin. Ryöstö jatkuu koska kukaan ei sitä estä.

Swill Bucket: Olet oikeassa ja paljonkos sitä uppoaakaan sitä hiilihirviö betonia niitten vispilöiden perustuksiin?

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole viheraatteen loppu näkyvillä, se on ihan totta. Toisaalta näillä utopiaa rakentavilla ihmisillä on ylivoimainen vastustaja eli todellisuus. Jos kuilu todellisuuden ja utopian välillä repeää liian suureksi, se ei pysy enää pystyssä kuin väkivallalla uhkaamalla.

Siinä vaiheessa 'kaikki' ymmärtävät propagandan propagandaksi eikä 'kukaan' usko mihinkään virallisiin juttuihin. Kuinka halukas esimerkiksi EU on käyttämään väkivaltaa omia kansalaisiaan kohtaan, on vielä arvoitus.

Täysin mahdollistahan se on, että minäkin 1960-luvulla syntynyt jäppinen joudun elämään loppuelämäni totalitaristisessa yhteiskunnassa, vaikka eläisinkin vielä esimerkiksi 25-30 vuotta. Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy.

Energian kulutusta pitäisi vähentää kaikilla tasoilla, ruokaakaan ei saisi tuottaa niin paljon kuin ennen - ruokahan on myös energiaa. Euroopassa on monta sataa miljoonaa ihmistä, jotka ovat tottuneet korkeaan elintasoon ja turvalliseen yhteiskuntaan. Otetaan se heiltä pois, rajoitetaan liikkumista, alennetaan huoneistojen lämpötilaa, katkaistaan välillä sähköt ja annetaan niille ruoaksi hyönteisiä ja katsotaan mitä tapahtuu.

Ehkä joku koronaa ärhäkämpi kulkutauti voisi rauhoittaa ihmisiä, mutta tavallaan mielenkiintoista nähdä, kuinka meitä tällä kertaa johdatellaan paratiisiin ja kuinka se projekti menee lopulta reisille. Toivottavasti jo huomenna.

maallikko

Anonyymi kirjoitti...

Olen antanut itseni ymmärtää, vähällä älylläni, että, tuon asetuksen mukaan puu ei ole uusiutuvaa jos se on kaadettu muun kuin myrskyn toimesta. Esim. metsuri, moto tai joku muu mullistus. Ja varsinkaa siitä karsitut oksat tai kannot, tai harvennuksesta saatu/jäävä taimikonhoidon tuottama risu yms.
Se ns. runkopuu, jos se menee sahurilla tai sellukattilaan niin silloin se on uusiutuvaa, vaikkakin selluktiilaan menevä tukkipuu on suoranaista metsän haaskausta ja metsän omistajalta rahanpolttoa.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys maallikolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

maallikko: Viheraatteen loppu ei ole näkyvillä. Joskus se tulee mutta ennen sitä se ehtii tuhota suomalaisen elinkeinoelämän. Eikä se totalitarismiin siirtyminen ole mitään foliopipoilua. Esmes suunniteltu maalittamislaki on askel juuri siihen suuntaan.

Huru-ukko: Kai kyse on siitä että se määritelty määrä saadaan kaataa ja sen yli menevä ei sitten olekaan enää uudistuvaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kommenteista pari juttua tuli mieleeni. Tuulimyllyt eivät ole luonnossa aivan vaarattomia. Näyttävät kaukaa katsoen pyörivän hitaasti, mutta ropelin pituudesta riippuen sen kärjen nopeus saattaa olla tuommoiset 300 km/h. Ei ehdi lintu väistää jos kohdalle sattuu. Niiden äänikään ei ole miellyttävimmästä päästä.

Puiden kaadosta on vanha ennakkotapaus. Torppari kysyi isännältä saisiko kaataa vähän puita kotitarpeiksi. Kaada pois, sanoi isäntä. Torppari kaatoi 99 puuta. Isäntä piti määrää suurena ja vaati korvausta lopulta oikeudessa. Oikeus päättä että 99 ei ole paljon. Sata on.

Veikko kirjoitti...

Iso-Britannian Olut- ja Pubi-järjestö varoittelee hiilidioksidin loppumisesta, jolloin olutkin loppuu. Voi voi. Jos olut loppuu, niin vallankumous alkaa.

No ken elää, se näkee.

olut loppuu?

Vakavammin puhuen monilla aloilla kilpailu on niin kovaa ja katteet ohuita, ettei toiminta kannata näillä energianhinnoilla. Etenkin Saksa on täysin hukassa tyhmän vihreän politiikkansa takia.

Jos jokin ei voi jatkua, niin se loppuu.

Anonyymi kirjoitti...

On semmonen tuntuma tullut kun "uutisia" katsoo, että politikot eivät enää ymmärrä miljoonan ja miljardin eroa ja kuilu ymmärrykseen vain kasvaa. Havainnollistaa pitää välillä että tulee tuntumaa. Uudet sileät sadan euron setelit pakataan pankissa sadan kappaleen nippuihin ja nippu on n 1 cm paksu. Miljardilla niistä tekee kilometrin korkuisen pinon. Burj Khalifa jää toiseksi. Laskinko oikein? Ja 10 miljardia tekis 10 km. Oltais jo melkein Stratosfäärissä.

Summat ovat tällaiselle 1 300 euroa ruttona kuukaudessa eläkettä saavalle käsittämättömiä, mutta niin näyttävät olevan politikoillekin. Meikäläisen auto vie veroina vuodessa jo yhden kuukauden eläkkeen vaikka seisoisi pihalla enkä saastuttaisi luontoa ajamalla metriäkään.

Qroquius Kad kirjoitti...

Oluenjuontiin on toisaan syytä puuttua, sillä mitäpä se kaljaröyh muuta on kuin hiilidioksidia, tuota Äiti Gaian keuhkojen kauheaa tukkijaa?

Toisaalta hengityksemmekin tuottaa koko ajan tuota inhaa myrkkykaasua.
Mikä neuvoksi?
Jaakko Teppoa mukaillen:

Elo ilman olutta on totisesti karua!
Paras mennä markettiin ja ostaa pyykkinarua
Eipä sitten see-oo-kaksi enää ilmaa pilaa
Kun hengittäjä itsens' kattohirteen kiikkuun hilaa!
Viherfeministitkin saa tehtävänsä täyteen
Kun olutveikot muodostavat hautausmaiden täytteen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Veikolle, Ano2:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Totta tuo mitä sanot. Ja muistaakseni oikeus määritteli että se 99 puuta oli ”muutama”.

Veikko: Kyllä. Tilanne ajaa firmoja konkurssiin. Tuo kalja tuskin loppuu mutta tuli tuosta mieleen se Eppujen laulu:

https://www.youtube.com/watch?v=Qc_SZpj-3po

Ano2: Olet täysin oikeassa. Mutta ne utopistit eivät välitä sinusta. Sinua ei ole olemassakaan. On vain Suuri Tavoite.

Qroquius Kad: Hiilidioksidihan on muuten hengityksemmekin kannalta tärkeä kaasu.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

"Näyttävät kaukaa katsoen pyörivän hitaasti, mutta ropelin pituudesta riippuen sen kärjen nopeus saattaa olla tuommoiset 300 km/h. Ei ehdi lintu väistää jos kohdalle sattuu. Niiden äänikään ei ole miellyttävimmästä päästä."

Meni kilometrit, metrit, sekunnit ja tunnit sekaisin tuossa. Se lavan kärki laitetaan liikkumaan lapakulmia säätämällä tuulen nopeuden mukaan niin lähelle äänennopeutta kuin mahdollista. Tällöin lavan teho on paras mahdollinen. Periaate on sama kuin lentokoneen potkurissa, tehokkain lapa on sellainen joka on nopein mahdollinen, ja muotoilulla yritetään saada aikaan sellainen lavan kärki jota voi pyörittää niin lähellä äänennopeutta kuin mahdollista virtauksen irtoamatta. Äänennopeuden yli ei voida mennä koska siellä lapa sakkaa ja sen teho romahtaa.

Eli ongelma on suurempi kuin mitä sanoit.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Thorvald ja kiitos lisäyksestä.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Uudin 3 on vain yksi askel matkalla...

"Metsäfirmat kyllä omistivat alueet, mutta kaikki luonnonkäyttöoikeudet niissä siirtyivät Liittovaltiolle. Tämä tarkoitti myös hakkuiden kieltämistä, joten ne muuttuivat metsäfirmoille hyödyttömiksi. Käytännössä metsäfirmat möivät alueet muutamassa vuodessa Liittovaltiolle pilkkahintaan, sillä tämä alue, niin kuin hyvin moni muu alue Suomessa oltiin varattu Liittovaltion maksulliseksi luontoreservaatiksi, jossa kaikki teollisen metsätalouden muodot olivat kiellettyjä."

https://yrjoperskeles.blogspot.com/2016/04/metsanvartijat.html

Anonyymi kirjoitti...

Näitä ylen tärkeitä uutisia...
https://yle.fi/uutiset/74-20000159

Anonyymi kirjoitti...

Arvoisa Thorvald, hieno teknologista tietoa mutta montako lentokoneen potkuria haluaisit takapihallesi?

Juu, metsät ovat pahasta, kysykää vaikka hollantilaisilta, belgialaisilta tai luxemburgilaisilta. Jos metsät olisivat hyviä, he olisivat säilyttäneet ne tai vanhaan tapaan edes myyneet eniten tarjoaville. Suomalaiset mepit nyökyttelevät. Puu uusiutuu tai kasvi muka kasva, ihan harhoja. Se betonimöykky sen tuuliläpyskän alla, se on ekoteko! Kymmenen vuoden kuluttua saamme ihailla pientä vihreää versoa. Niin on taas luonto voittanut.

Ihme ininää Ykä, tuohan oli vain kuva inkluusioluokasta. Taka-alalla, nöyrästi näkymättömissä istuvat opiskeluhaluiset Abdit ja Samirit, katsomassa räyhääviä suomalaisia. Tosi noloa, meille. Emmekö todellakaan pysty antamaan parempaa esimerkkiä toivotuille tulijoillemme?

Kärnä, Arhinmäki ja Diarra, mikäpä voisi mennä pieleen. Surkeita olette te valkoiset lihaa ahmivat hetskumiehet. Mutta miten ihmeessä sitten Marin, Ohisalo, Andersson, Henriksson ja Saarikko eli äNo ei kai melykköviisikko sattuivat menevän juuri tällaisten vihollisten kanssa naimisiin? Ei Samirin, ei Abdhun. No ei kai me nyt sentään, niinpä niin. Hoitakoont tyhmemmät ton kansan sekoittamisen.

Ei niitä edes nolota koska eivät tajua. Ei valta noin tyhmäksi saisi tehdä.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Hiukan vielä aiheesta. Näinhän se lainaamani ilmastoakka antoi ymmärtää, tuhotaan kapitalismi. Käytännössä se tarkoittaa Euroopan, ei pelkästään Suomen deindustrialisaatiota. Ei vientituloja, velkaa otetaan niin kauan kuin saadaan ja kun ei saada puretaan hyvinvointivaltio.

Ei tukia juuri mihinkään, paitsi varmaan 'haavoittuvimmassa asemassa oleville' eli rauhanuskonnon edustajille ja pakkoruotsiin.

Totalitarismista lisäisin sen, että mielestäni me olemme jo siinä. Vihapuhelaki voisi olla 1. alan laki. Maalituslaki vain kiristää otetta eikä tule jäämään viimeiseksi. Kun todellisuus painaa päälle siitä ei saa puhua mitään. Lopussa ihmisiä sitten pamputetaan ja ammutaan, kun he purnaavat.

maallikko

Dena kirjoitti...

Ei siinä sen kummempaa, kokoomuslaiset arvot omaavat sähköpomot tarvitsevat rahaa ja siksi niiden ei tarvitse noudattaa lakia jakeluvelvoitteesta ja kohtuu hintaisesta sähköstä alueillaan koska lakien valvojat on lahjottu/omistajia/muita edunsaajia tai niiden pomo on kaikkia edellisiä...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Anolle, tira+:lle, maallikolle ja Denalle & kiitos kommenteistanne.

VNV: Joo, fiktioni ovat tietysti vain tarinoita mutta ne pohjautuvat todellisuuteen ja tuo on täysin mahdollista.

Ano: Joo, ylen tärkeää…

tira+: Hyviä huomioita taas kerran.

maallikko: Olet pitkälle oikeassa havainnoissasi.

Dena: Ei pelkästään pomot vaan nimenomaan pörssiyhtiöiden osakkaat.

Anonyymi kirjoitti...

Joo kumma juttu ettei hyysingin satumien toimittelijoita sitten se ihmisoikeusrikkomus kiinnosta sen pätkän vertaa kun TURKIN viranomaiset kumivenettävät siirto…anteeksi…pakolaisia kohti Kreikan rannikkoa jatkuvalla syötöllä!?

Ja eihän viherfeministit ja mitkälie muusukupuoliset tuttipullopartisaanit mitään maatamme edes yritä parantaa,vaan saada sen talouden niin kuralle että saavat sen anarkiansa ja kaaoksensa aikaiseksi paskoakseen oman pesänsä, kun ei heillä enää riitä munaa siihen perinteiseen ”barrigaadeille, toverit!” puuhasteluun.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, valtamedian toimittajilla on kovasti valikoiva näkö. Ja vihervasemmisto mielellään teettää asiat muilla.