torstai 13. kesäkuuta 2024

…JULISTAA YLE JA JATKAA…

Yle jatkaa tutulla linjallaan mihin kuuluu valikoitujen ”asiantuntijoiden” käyttö kerta toisensa jälkeen. Niinpä vaalianalyysiä niin persujen kuin kokkareiden osalta teki umpikommunisti Emilia Palonen.

Kyseinen Palonen sitten määritteli että Suomen kansa haluaa Riikka Purran eroavan. Tämähän ei ole ensimmäinen kerta kun Yle ja Ylen asiantuntijat määrittelevät omat toiveensa faktoiksi ja uutisiksi. Äärivasemmistolainen Palonen vaan otti asiakseen edustaa koko kansaa.

Lisäksi kyseinen Palonen teki varsin mielenkiintoisia johtopäätöksiä. Eli jos kokkareilla ei olisi ollut kahta turvallisuuspolitiikkaan painostanutta hyvin menestynyttä ehdokasta niin kokoomuksen äänisaalis olisi ollut pienempi kuin demareilla.

Sama Palonen sitten – luonnollisesti – jätti tekemättä sen johtopäätöksen että vasureitten suurmenestys johtui vain erään Anderssonin saamasta tolkuttomasta äänisaaliista.

Ja toimittelija nyökyttelee. Niin kuin niin kovin monta kertaa ennenkin. Onhan kyseessä sentään Yle.32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yle ja kommareiden Tiedonantaja käyttävät samaa Emiliaa "asiantuntijana". Nils-Aslak oli harrastanut tutkivaa journalismia ja kertoi omassa blogissaan asiasta.
Onneksi toinen ylen asiantuntija oli enemmän asiantuntija ja toppuutteli emiliia liiasta lentoonlähdöstä.
Huru-ukko

Bogreol kirjoitti...

Emilia Palosta pidetään Ylellä pätevänä populismin tutkijana, vaikka hänen käsityksensä populismista kumpuavat siteeraamiensa uusmarxilaisten identiteettitutkijoiden Chantal Mouffen ja Ernesto Laclaun teorioista. Hän lienee omaksunut heidän maailmankatsomuksensa, feminismin, etnisten vähemmistöjen erikoisaseman ja intersektionaalisuuden. On selvää että tuolla taustalla asenteellisuutta löytyy, näkökulma laitaoikeustoon on kapea ja kielteinen. Sympatiat vasemmistoon näkyvät selvästi, ja aktivismi menee tieteellisen harkinnan edelle. Ylelle tämä sopii hyvin, koska hän edustaa myös Ylen toimittajien näkemyksiä ja ennakkoluuloja. Hän voisi pysytellä neutraalimmin analyysissa eikä antaa neuvoja kuinka hänen vihaamansa puolueen tulee ratkaista ongelmiaan. Yliopistot tuottavat avoimesti vasemmistolaista tutkimusta, mikä ei ole niille kunniaksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Eihän tässä ole tapahtunut sen kummempaa kuin naisaivojen tavallista toimintaa:
naisaivot ovat kuten tiedämme kehittyneet tulkitsemaan puhekyvyttömän vauvan jokeltelusta sen tarpeita.

Tästä syystä nainen ei käsittele vastaanottamaansa tietoa sellaisena kuin sen saa, vaan keksii sille ikiomia hassuja pikku tulkintojaan, kuten vauvan jokeltelulle.
Tämä ei haittaisi mitään, ellei naisille olisi annettu yhteiskunnallista valtaa vailla mitään vastuuta.
Niinpä seurauksena on wokeltelua.

Niinpä kun yliopistotyttö Emilia sai tiedon perussuomalaisten huonosta menestyksestä vaaleissa, jotka olivat puolueen jäsenille merkityksettömät, hänen naisaivonsa tulkitsivat sen tarkoittavat Suomen kansan haluavan Riikan eroa.

Onko nyt aivan varmasti tarpeellista ja tarkoituksenmukaista, että tuollaiset saavat osallistua yhteiskunnalliseen vallankäyttöön samalla tavoin kuin miehet ja miesaivoiset naiset?

Anonyymi kirjoitti...

JO RIITTÄÄ!! - Liika raha pöhöttänyt ylen turpean, laitavasemmistolaisen veromedian (VMP)

Anonyymi kirjoitti...

YLE:n löytämä tutkija on näköjään myös kulttuurimarxisti....tässä lisää hänen ajatuksiaan...

"kulttuurimarxisti Emilia Palosta, jonka mukaan mellakat johtuvat tunkeutujien kokemasta ”toivottomuudesta”. ”Toivottomuuden” aiheuttaa ruotsalainen yhteiskunta, joka ei ole ilmeisesti tarjonnut siirtolaisille tarpeeksi ilmaista rahaa ja huvituksia."

Anonyymi kirjoitti...

Stubbin koķous: pälä pälö!

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

"Yliopistot tuottavat avoimesti vasemmistolaista tutkimusta, mikä ei ole niille kunniaksi."

Ei tuo mitä ne tuottavat ole mitään tieteellistä tutkimusta vaan aivan puhdasta poliittisten pamflettien kirjoittamista ja niiden kutsumista tutkimuksiksi. Tiede on jotain ihan muuta. Yliopistot tarvitsevat kovan puhdistuksen näistä ideologisista propagandisteista ja heidän pseudotieteestään. Ja asialla on kiire. Se tosin vaatii kokonaisten tieteenalojen pyyhkäisemistä pois listoilta eli lakkauttamista. Ei voida lähteä liikkeelle siitä että sieltä poistettaisiin vain törkeimmät tapaukset, vaan koko sellainen ala on saastunut joka sallii tällaisten "tutkijoiden" olla palkkalistoillaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Bogreolille, Qroquius Kadille, Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistä. Lisätään vielä se, että Yle mainosti itseään ennen pääuutislähetystä (en muista sanatarkasti) että ”onneksi Suomella on maailman luotettavin uutislähetys”.

Anonyymi kirjoitti...

Heh

Anonyymi kirjoitti...

"Eihän tässä ole tapahtunut sen kummempaa kuin naisaivojen tavallista toimintaa:
naisaivot ovat kuten tiedämme kehittyneet tulkitsemaan puhekyvyttömän vauvan jokeltelusta sen tarpeita.
Tästä syystä nainen ei käsittele vastaanottamaansa tietoa sellaisena kuin sen saa, vaan keksii sille ikiomia hassuja pikku tulkintojaan, kuten vauvan jokeltelulle."
Luitko tai kuuntelitko edes sitä Emilia Palosen kommenttia? Emilia Palonenhan väitti, että vaalitulosta pitäisi tulkita siten, että kansa toivoo Riikka Purran eroavan. Jos tämä on yleistettävissä kaikkiin naisiin, niin eikö sitten Riikka Purra itsekin ja kaikki muut persunaisetkin ole sitä mieltä, että persujen huonon tuloksen Riikka Purran täytyy erota? Onhan Riikka Purra naisaivojensa takia kykenemätön rehellisyyteen ja selkeään ajatteluun tai mihinkään muuhun kuin keksimään älyttömiä selityksiä vauvojen jokeltelulle.

"Tämä ei haittaisi mitään, ellei naisille olisi annettu yhteiskunnallista valtaa vailla mitään vastuuta.
Niinpä seurauksena on wokeltelua."
Miten tämä naisten yhteiskunnallinen valta ilman mitään vastuuta näkyy? Jos Riikka Purra ei ole wokeltelija, tarkoittaako se, että Riikalla ei ole naistyypin aivoja vaan että hän on transgender-ideologian mukaisesti joku "mies naisen ruumiissa" tai vähintään joku poikkeukselliselle testosteronialtistukselle sikiövaiheessa altistunut rekkalesbo?

"Onko nyt aivan varmasti tarpeellista ja tarkoituksenmukaista, että tuollaiset saavat osallistua yhteiskunnalliseen vallankäyttöön samalla tavoin kuin miehet ja miesaivoiset naiset?"
Mikä on "miesaivoinen nainen"? Miten se määritellään ja kuka sen määrittelee? Riittääkö määritelmään, että on nainen on poliittisesti oikeaoppisesti ajatteleva eli persu, koska persujen enemmistö on miehiä? Tunnustetaanko tässä siis se, että naisten suuri enemmistö on jo neurobiologiansa takia kykenemättömiä olemaan persuja? Tai että osa naisista persuuntuu välittömästi, jos niiltä aletaan vaatimaan vallan lisäksi "vastuuta" (mitä sitten ikinä tarkoittaakaan se "vastuu", jota esimerkiksi Riikka Purralla on mutta muilla kuin persunaisilla ei politiikassa ole) tai että kaikilta naisilta pitäisi kieltää osallistuminen politiikkaan, koska ne eivät kykene "vastuunkantoon"?

Pauli Vahtera kirjoitti...

Jos kommunisti- Paloselle EU-vaalit olivat valtiovarainministerivaalit, hänen tulisi vaatia myös pääministerin vaihtamista Li Anderssoniin, koska Li sai niin paljon ääniä.

Strix Senex kirjoitti...

Kyseessähän on politrukki, ei erityisen taitava mutta varsin räikeä, jolle jostakin syystä on annettu akateeminen titteli ja suojatyöpaikka. Se, että Yle käyttää tällaisia agendajournalisminsa välineenä ja asiantuntijoiden korvikkeena ei tietenkään ole uusi juttu. Ajatteleva kuulija ja katsoja reagoi heidän juttuihinsa aivan kuten jonkun Peskovin tai Zaharovan juttuihin eikä syyttä. Mitään todellista eroahan ei ole.

Harmillista kuitenkin on, että yliopistojen uskottavuuden ja atvostuksen alta kaivetaan maata tuolla tavoin. Siinä on kysymys samanlaisesta tieteen tason ja arvostuksen romuttamisesta, joka tapahtui esimerkiksi Neuvostoliitossa Lysenkon tapauksessa. Kuten tunnettua, hän oli Stalinin suosikki ja romutti Neuvostoliiton kasvinjalostustieteen tason, mistä seurauksena oli katoja ja nälkää. Se, että meidän yliopistojemme tasoa tällä tavoin romahdutetaan, on vakavampi asia kuin äkkiä arvaisikaan. Tieteen tekemisen kulttuurin korjaaminen ottaa nimittäin melkoisesti aikaa, kun ja jos se onnistutaan korruptoimaan tuollaiselle humpuuki ja halpa-hilma tasolle. Valitettavasti oireet tässä suhteessa ovat pahat. Sattui nimittäin silmiini hanke, jossa yliopistojen pääsykokeet aiotaan muuttaa rasti-ruutuun valintatehtäviin perustuviksi. Tällä ilmeisesti ennakoidaan sitä, että kun koulujen tasoa ollaan pudottamassa niin, että sieltä ei enää tule kirjoitustaitoisia ihmisiä, ei sitä taitoa sitten vaadita enää yliopistoissakaan

Sapas nähdä, onko akateemisessa maailmassa ymmärrystä ja kykyä tasonsa puolustamiseen vai ovatko professorit sellaista lullukkaväkeä, että hyväksyvät joukkoonsa ketä tahansa lukutaidottomia mutta meluisia meuhkaajia.

Anonyymi kirjoitti...

No ei päivää ilman että, joku ps ministeri/edustaja, on vihervasemmiston hampaissa. Nythän Rydmanin kimppuun käydään ja vaaditaan eroa. Viime kesäinen pelleily jatkuu.

Anonyymi kirjoitti...

Oulussa puukko heilui vastaanotto... eikun kauppakeskus Valkeassa. Tämmöinen kantasuomalainen hörhö heilui ja puukotti kahta tenavaa. https://yle.fi/a/74-20094115

Niin ikävä tapaus kun tuo onkin, niin sylettää Ylen jutun hekumointi:
"Yle julkaisee epäillyn nimen, koska kyseessä on vakava teko, jolla on yhteiskunnallista merkitystä ja epäilty on tuomittu jo aiemmin äärioikeistolaiseen toimintaan liittyen."

Kyllä nyt on koko nimi ja kansalaisuus esillä - ja boldattuna.

heppa

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä Tampereen yliopiston tyttö suuttui.
Kohta se alkaa taas matkia aiempia kirjoituksiani papukaijana, mikä onkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Pauli Vahteralle, Strix Senexille, Ano3:lle, hepalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Niin, mitä tuohon vastaisin?

Ano2 & Qroquius Kad: En lähde spekuloimaan että kuka tai mikä kirjoitti ano-kommentin. Sen totean että naiset ovat kyllä suurella joukolla taipuvaisia kaikenlaisiin järjenvastaisiin ideoihin.

Pauli: Totta.

Strix Senex: Erittäin hyviä huomioita. Toivottavasti kovissa tieteissä tilanne on parempi.

Ano3: Jep, ja sehän on pelkkää jatkumoa persuihin kohdistetulle ajojahdille.

heppa: Joo, jos kyseessä olisi etnisesti edistyksellinen niin se olisi vain oululaismies.

Anonyymi kirjoitti...

Asiasta toiseen. Nyt kun futiksen em kisat alkavat, niin olen aivan varma, että jossain vaiheessa valtamedia nostaa esille jonkun rasismi "kohun". Tai miksi tälläisiä kisoja pelataan saksassa. Tai miksi miesten jalkapalloon satsataan niin paljon. Tai miksi joissain joukkueissa on liian vähän pigmentiltään tummia. Tai miksi yle yleensäkään välittää miesten ihannoimaan kulttuuria. Sanokaa sanoneen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Veikkaanpa että olet oikeassa.

Bogreol kirjoitti...

Tanskassa väkivaltarikoksiin syyllistyneet kirjataan kansallisuuden mukaan, ylivoimaisesti listan kärjessä ovat islamin hallitsemista maahan saapuneet - Kuwait, Afganistan, Libanon, Somalia etc. - kun näistä maista tullut tekee raiskauksen, tapon tai muun väkivaltaisen teon Suomessa - eikö heistä tulisi kohdella samoin kuin tuota Oulun miestä, heidän taustansa tulisi kertoa samalla tavalla kuin kerrottiin PVL eli esim. afganistanilainen mies syyllistyi suomalaistytön raiskaukseen tai rikoksen tehnyt on Irakista ja aiheutti tuhoa suomalaiskodille. Kun kerrottaisiin tausta, paljastettaisiin islam, mitä ei uskalleta, mutta PVL kuuluu sarjaan paha äärioikeisto ja islam kuuluu sarjaan kunnioitettu idän uskonto. Näin juuri, että oululaisen uhri oli maahanmuuttajataustainen, näettekö koskaan kauhistelua, vaikka afganistanilaisen uhri olisi suomalainen. Media elää rikoskumppanuutta maahantulleiden kanssa, myötätunto koskee vain maahanmuuttajataustaisia uhreja, suomalaisuhreista vaietaan.

Anonyymi kirjoitti...

Oulun tapauksesta saa ns. suvaitsevaisto kunnolla vettä myllyynsä. Jokohan kohta peli vihelletään poikki stadikalla?

Tapsa vaan

Joppos123 kirjoitti...

Mielenterveysongelmainenhan tuo Oulun puukottelija on. Ihan samaa kastia kuin Turunkin tapaus. Haetaan mahdollisimman helppo uhri kun ei muuhun ole uskallusta.
On tosiaankin mielenkiintoista, että jo ennen edes syytettä kailotetaan epäillyn nimi ja taustat julki. Jos homma olisi mennyt toisinpäin niin epäillyn identiteettiä olisi varjeltu kuin katolisen nunnan pillua.
Mitäs jos puukottaja todetaankin syyntakeettomaksi ( mitä sen täytyy olla) niin mites menee niinqu niiden korvausten kanssa kun naama ja nimi on kaikkien tiedossa?
Jokatapauksessa vihervasemmisto sai lisää polttoainetta syytellä vaikkapa persuja natseiksi ja ääääärijärjestöksi.
Liekkö kesä vai mikä saa taas populan sekoilemaan.
Puukot heiluu, sylilapsia tapetaan ja varsinainen raiskaussesonki on vasta aluillaan.
Opiskelijat vinkuvat entisen ilmaisen elämänsä perään kun ei oikein napostelisi mennä "raskaan" ryyppy.. eiku lukuvuoden jälkeen duuniin kun on niiiin loppu ja ennen sai kuulemma ilmaista lainaa valtiolta.
Ei saanut vaan valtion takaamaa opintolainaa mutta korot menivät 3 kuukauden heliborin mukaisesti.

Joppos123 kirjoitti...

Tapsa vaan.
Eiköhän joku marssi tai konsertti järjestetä natsismia vastaan tai tehdään millin video.

Kalle Pelttari kirjoitti...

Tietääkö kukaan onko tämä Emilia Palonen mitään sukua Ylen Ruotsin toimittajalle Pirjo Auviselle? Hyvin paljon saman näköisiä. Muistan kun Pirjo Auvinen haastatteli Ylen ykkösaamussa pääministeri Sanna Marina, siinä oli nuoleskelu viety huippuunsa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Bogreolille, Tapsalle vaan, Joppos123:lle ja Kalle Pelttarille & kiitos kommenteistanne. Bogreol kävi asian varsin läpi ja vihervasemmisto saattaa olla suorastaan iloinen tästä tapauksesta. Palosen sukulaissuhteista en osaa sanoa mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Yhteisvelkaa, yhteisvelkaa. HS 12.6. 2024. Vieraskynä Gungram Wolff. Voi taivahan taatot.

Anonyymi kirjoitti...

Kansan tahto on, että Riikka Purra eroaa? Kansasta 42 prosenttia äänesti ja nyt oli sitä paitsi kysymys eurovaaleista eikä Suomen sisäpolitiikasta. Arvon "asiantuntija" on täysin pihalla, mutta ei kai sitä muuten pääsisikään Ylen lähetyksiin vihervasemmistoa yllyttämään tai Helsingin yliopistoon nuoria aivopesemään. Kyseisessä opinahjossa, jonka sijoitus viime vuonna putosi maailman sadan parhaan yliopiston listalta, vaihdettiin muutama vuosi sitten Japanin kielen opettaminenkin todelliseen sivistyskieleen eli somaliaan.

Rouva Ano

Prozac kirjoitti...

Huomionarvoinen kommentti sinulta. Kaikki naiset eivät todellakaan ole palosen kaltaisia. Naisvaltaisella alalla työskentelevänä kuulen paljon persuhenkisiä naisia. Ongelma on enemmänkin näissä akateemisissä naisissa. Ne ovat usein ihan ulalla asioista.

Jonez kirjoitti...

Tiedonantaja-lehteä kutsutaan myös nimellä Taudinkantaja.

Joppos123 kirjoitti...

Kas kummaa kun Helsingissä samaan aikaan neekeriakka murhasi 8 kk ikäisen lapsensa. Ei ole tullut nimeä tai taustaa julkisuuteen.
Neekerileima suojannee lapsenmurhaajaa.
Eukko lienee muhammedin neljäs sharialain mukainen vaimo.

Joppos123 kirjoitti...

Prozac määritteli tuossa naistyypin joilla on ihan liian paljon valtaa tässä maassa.
Naistyyppi ihannoi muslimeja kun ne ovat niin jänniä.
Ennen muslimiinvaasiota sama naistyyppi ihannoi murhaajia kuten Sten Cristensen. Kyseinen poliisinmurhaaja sai naisilta satoja pilluverhoja vankilaan.
Joillakin akateemisilla naisilla on vaan outo vietti kastua kun tarjolla on väkivaltainen mies.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Rouva Anolle, Prozacille, Jonezille ja Joppos123:lle & kiitos kommeteistanne.

Sitä vieraskynäjuttua en löytänyt. Olisko linkkiä?

Rouva Anon huomiot osuivat taas kohdalleen.

Vihervasemmisto suorastaan riemuitsee tuosta Oulun tapauksesta.

Ja joo, on tietty naistyyppi joihin nuo murhaajat vetoavat.

Anonyymi kirjoitti...

Itseäni yhtäkkisesti olen huomannut ilahduttavan oman toimintani muutos medioitten suhteen positiiviseen suuntaan. Hesari sulkeutui 2018, samoin tv. Muu roskamedia esmes yle aukeaa yhä harvemmin.