tiistai 18. kesäkuuta 2024

JA TIETENKIN MYÖS PRAVDA JULISTAA

Oulun puukotustapauksen myötä valtamedia jatkaa yleistämisorgioitaan. Luonnollisesti myös Helsingin Pravda osallistuu niihin ja hankkii rankkaa luulottelutaitoa varsin surullisenkuuluisan Tuija Saresman muodossa. HS:n jutun myötä voisi kuvitella että Suomessa riehuu laaja natsien väkivalta-aalto vaikka tässä on ollut kyseessä yksi Niuvanniemeen kuuluva sekopää. Otetaanpa otteita:

Suomeen on syntynyt ilmapiiri, joka lietsoo väkivaltaista äärioikeistolaista liikehdintää.

Eli kun arvostellaan haittamaahanmuuttajien tekemää jatkuvasti kasvavaa väkivaltaa ja rikollisuutta niin se siis lietsoo väkivaltaista äärioikeistolaista liikehdintää. Sitähän Saresma ei vaivaudu selittämään että missä se liikehdintä on. Ehkä hänellä – tai HS:n toimituksella – on vielä sen verran häpyä etteivät ilkeä nimittää perussuomalaisia natsipuolueeksi. Tai kerralla kaikkia haittamaahanmuuttoa vastustavia.

Saresma painottaa, että kyseessä ei ole yksittäinen teko.

Kysymys Saresmalle: missä ne muut teot ovat viimeisen kolmenkymmenen vuoden ajalta olleet? Ja senhän Saresma jättää tietoisesti mainitsematta että haittamaahanmuuttajien suomalaisiin kohdistama väkivalta ei todellakaan ole mikään yksittäinen teko.

Hänen mukaansa viimeaikaiset tapaukset ovat osoittaneet, että Suomessa on ihmisiä, jotka ovat äärioikeistolaisen ideologiansa vuoksi valmiita tarttumaan aseisiin.

Miten niin tapaukset? Monikossa? Ja Suomessa on kyllä huomattava määrä ihmisiä jotka ovat jo tarttuneet aseisiin. Eivätkä ne puhu Suomea.

Hänen mukaansa on näyttöä siitä, että ilmapiiri on siirtynyt väkivaltaa sallivaan suuntaan. Hänestä tähän olisi korkea aika puuttua.

Itse asiassa nimenomaan vihervasemmistossa ilmapiiri on jo aikaa sitten siirtynyt väkivaltaa sallivaan suuntaan. Jos näin ei olisi, niin vihervasemmistohan aktiivisesti vastustaisi haittamaahanmuuttajien tekemää väkivaltaa.

Ääriliikkeet eivät kuitenkaan ole muusta yhteiskunnasta irrallinen saareke. Suomessa on hälyttävän paljon ihmisiä, jotka kannattavat tai sympatisoivat äärioikeistolaista ajattelua ja jopa terrorismia.

Ja tämä hälyttävän suuri ihmisjoukko on olemassa vain Saresman ja saresmojen korvien välissä. Mutta huomattavaa on, että VMP ja sen ääriedustaja Helsingin Pravda julkaisevat kyseisten ”asiantuntijoiden” harhakuvat jatkuvasti faktoina.

Jään odottamaan seuraavaa ”asiantuntijaa” joka sanoo että kun varsin monella taholla on kielletty valtavan äärioikeistolaisen väkivallan olemassaolo ja vielä perustellusti niin se on varmin todiste valtavasta äärioikeistolaisesta väkivallasta.

Vihafaktoja, nääs.

Yleensä ja erikseen voi todeta että sitä oikeaa väkivaltaa on kyllä pilvin pimein. Mutta vihervasemmisto ja VMP on kiinnostunut vain kuvitelmaväkivallasta.


42 kommenttia:

Pauli Vahtera kirjoitti...

Joskus tulee mieleen, että kauan sitten ihmiset olivat viisaampia kuin tämän päivän akateemiset asiantuntijat. Kauan sitten sanottiin, että nainen vaietkoon seurakunnassa. Siihen oli varmaan syynsä.

Tänään näitä korkeasti palkattuja naisasiantuntijoita on joka lähtöön. Heidän aivoissaan on selvästi kaksi putkea. Toinen näkee äärioikeistolaista väkivaltaa kaikkialla. Toinen putki ei näe maahantuotua väkivaltaa, murhia, kunniamurhia, lastenmurhia, raiskauksia, ryöstöjä, huumekauppiaita, ei mitään. Se putki on tyhjää täynnä.

Sääliksi käy Hesaria. Se on löytänyt miljoonien kuviensa joukosta kaksi kuvaa äärioikeistolaisten mielenosoituksista. Molempien kuvien osanottajat mahtuvat yhteen poliisiautoon. Sen sijaan elokapinan mielenosoittajien rahtaamiseen tarvittiin kymmeniä poliisiautoja.

Hesarin juttu loppuu suureen viisauteen: ”Ihmiset tulisi saada oivaltamaan, että olemme loppujen lopuksi samalla puolella.” Emme tosiaankaan ole ja sehän se on suomalaisen yhteiskunnan suuria ongelmia.

Anonyymi kirjoitti...

On se kumma, että HS ja Yle aina vaan käyttävät samoja "asiantuntijoita", vaikka oikeitakin asiantuntijoita maastamme löytyisi. Lieneekö HS:n ja Ylen tarkoitushakuisuutta?

Rehellinen Reiska kirjoitti...

VMP on kyllästetty laitavasemmistolaisilla tyttötoimittajilla ja heitä on nimitetty johtaviin asemiin ilman ansiota.
Malliksi käy US (Umpimielinen Sosialisti) -verkkolehti, jonka uutisten kommentoinnin on vallannut pari vanhaa ay-sosialistia ja punavihreä etunimimerkki, joilla on rajoittamaton etuoikeus solvata ei-sosialisteja. Tämän mahdollistaa kokonaan laitavasemmistolainen toimitus.
Umpimielisten Sosialistien (US) Puheenvuoroon kirjoitti eilen Leena Lauren erittäin asiallisen blogin Martinlaakson somalikokoontumisesta. Puolueeton sosialistisensuuritoimitus poisti blogin. Mikä häpeä!
Pari tuntia myöhemmin laitavasemmistolais-breesneviläinen Niina Koskela julkaisi muslimi- ja afrikkalaismaahanmuuton autuuden ylistämisblogin, joka arvatenkin saa siellä olla hamaan tappiin ja kommentointi on rajoitettu vain myötämielisille. Hirveä häpeä!
Sosialistit ja muu laitavasemmisto siellä öyhöttää, ettei Suomessa ole kommunistipuolueita, vaikka kaiken aikaa Umpimielisten Sosialistien Puheenvuoron kommenteissa sirolaoppineet ovat vääriä mielipiteitä esittäneiden kimpussa ja vääntämässä keskustelua kommunismille suotuisampaan suuntaan.
Professorin ajatusten kommentointiin on kiilautunut joku Umpimielisten Sosialistien (US) puheenvuoron räksyttäjäsosialisti pilaamaan keskustelua sirolakommunistiseen tapaan.
Mitä perkelettä tässä apuun tarvitaan, kun oikeuslaitoksenkin ovat demlalaiset vallanneet.
Aseisiin??

Anonyymi kirjoitti...

Oulussa riehui samana päivänä toinenkin puukottaja. Nimestä ja ihonväristä päätellen kotoisin musulmaanien maailmasta. Hän sai uhrinsa hengiltä mutta ketä kiinnostaa, kun tekijä oli mamu.

Tämä ostoskeskuksen puukottaja on puolestaan ollut toistakymmentä vuotta sitä mitä on - jonkin sortin natsi. Ei siitä nyt tarvitse verhoihin hyppiä.

Anonyymi kirjoitti...

Noinhan se menee. Oulussakin mamu musta puukotti valkoisen hengiltä, yksittäistapaus, ei aihetta uutisoida mokomaa. Samaa ajojahtia vihervasemmisto äänitorvineen harasastaa Ville Rydmanin kohdalla. Hänen tapauksessaan syyttäjä antoi oppositiolle tuomiovallan kun ei vienyt oikeuden ratkaistavaksi tapausta. Liekö ko. syyttäjä demlan jäsen? Luultavasti.
Eli sitä ajojahtia kyllä harjoittaa Suomessa ihan eri tahot kuin se piilossa oleva ääääääääärrrrrrrrrrrrrrioikeisto. RRRRRRRRRRkele.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Kun vihervasemmiston feminiitat eivät tähän hätään parempaa keksi, niin laitetaanpa uudestaan tulille Rydmanin juttu ja eduskunta äänestämään taas luottamuksesta. Ajatusten aasinsilta toi mieleeni jostakin lukemani juttu miehilleen nalkuttavista naisista, jotka eivät kerta kaikkiaan osaa lopettaa. Mies ehtii juuuri ja juuri ajatella, että jokohan viimein lopetti, mutta hetken päästä jäkätys alkaa uudestaan. Moni nainen onkin tullut haudatuksi kirves päässään.

Rydmanin suurin rikos taitaa kuitenkin olla kuuluminen perussuomalaisiin.


Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Kuka tuota Pravdaa vielä lukee? Minun tilaus ja lukeminen loppui joskus Pentikäisen lopputilin tienoilla. Ja Virkkunenkin sentään aikoinaan vastasi jopa sähköposteihin.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta voisiko natsi-imago kantaakin ulkomaille ja houkuttelisiko se turvapaikka-pummeja vai ajaisiko pois?

Bogreol kirjoitti...

Saresmaa suorittaa vain tehtävää. Kaikkialla Euroopassa maahanmuuton tuoma lisääntyvä rikollisuus ja väkivalta saa kansalaisia kääntymään maahanmuuttajavastaisiksi, monikulttuurisuus todetaan jo hyvin laajasti epäonnistuneeksi, silti vihervasemmisto hellii unelmaansa, ja medialla on käytössään sokeita todellisuudesta vieraantuneita tai maahanmuutosta hyötyviä yksilöitä, jotka ovat valmiita kirjoittamaan mustan valkoiseksi, heille Oulun yksittäistapaus (kerrankin) tarjoaa valtavasti materiaalia tehdä koko yhteiskuntaa koskevia ja äärioikeistoa tuomitsevia kannanottoja.

Yhden uusnatsin teko ei kaada yhteiskuntaa, vaan massamaahanmuutto maista, joiden arvot poikkeavat omistamme, yhteiskunta hajoaa poliittiseen korrektiuteen, kantaväestön kahtiajakaantumiseen, avoimiin rajoihin, turvattomuuteen, länsimaiden ulkopuolelta tulevien maahanmuuttajien aiheuttamiin kustannuksiin, luottamusyhteiskunnan hiipumiseen ja kristinuskon heikkouteen.

Anonyymi kirjoitti...

Totta kai on "äärioikeistolaista" väkivaltaa, mut ei näiltä tule pienintäkään ajatusta siitä,mistähän se mahtaa johtua. Se ("äärioikeistolainen väkivalta") on mediassakin irrotettu päivän todellisuudesta kuulumaan johonkin menneisyyden natsi-ideologiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä? Tämähän on nyt sellainen kirjaimellinen "yksittäistapaus"!

Ja mehän emme tiedä, edelsikö tätä joukkotappelua jonkinlainen ryhmien välinen suukopu!

Miksi media on nyt juuri tämän tapauksen kohdalla monomaanisesti tehnyt satoja asiaa käsitteleviä artikkeleita?

Miksi teosta epäillyn henkilöllisyys on julkaistu, vaikka kyseessä on ilmiselvästi mielenterveysongelmista kärsivä marginalisoitu nuorukainen?!

EI KIINNOSTA!


t: Vittuuntunut Stadilainen

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pauli Vahteralle, Ano1:lle, Rehelliselle Reiskalle, Ano2:lle, Huru-ukolle, Rouva Anolle, Ano3:lle, Ano4:lle, Bogreolille, Ano5:lle ja Vittuuntuneelle Stadilaiselle & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistänne. Nostan erityisesti esille Paulin sanoman:

”Tänään näitä korkeasti palkattuja naisasiantuntijoita on joka lähtöön. Heidän aivoissaan on selvästi kaksi putkea. Toinen näkee äärioikeistolaista väkivaltaa kaikkialla. Toinen putki ei näe maahantuotua väkivaltaa, murhia, kunniamurhia, lastenmurhia, raiskauksia, ryöstöjä, huumekauppiaita, ei mitään. Se putki on tyhjää täynnä.”

Se kuvaa tilannetta täydellisesti.

Joppos123 kirjoitti...

Vihervasemmisto meinaa kaataa uuden rajalain koska ( ihmisoikeudet,paitsi Suomalaisten).
Nyt kun saadaan se ennallistamisasetus voimaan joka maksaa meille persaukisille vain 700 miljoonaa vuodessa ja siihen päälle muutama satatuhatta matua niin ädjö.
Vihervasemmisto taitaa saada maan tuhoamisen päätökseen vaikka ovat oppositiossa.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei siellä naisaivoissa putkia ole.

Siellä on jatkuva sekamelska, jonka tavoite on tulkita puhekyvyttömän vauvan tarpeita jokelluksesta.
Kun naiselle annetaan yhteiskunnallista valtaa, jokellus vaihtuu wokellukseen, koska naisaivot eivät pysty käsittelemään tietoa sellaisena kun se niihin tulee, vaan ne alkavat tehdä tiedosta ikiomia hassuja pikku tulkintojaan.

Naisaivoilla "ajatellaan" yhtä, sanotaan toista ja tarkoitetaan kolmatta.
Tältä näyttää lopputulos.

Tämä tiedettiin ennen, kun miehet rakensivat ja johtivat valtakuntia pitäen naiset kotona.
Tämän tiesivät myös kommunistit ryhtyessään Lännen mädätykseen, yhtenä keskeisenä tavoitteena saada politiikan tekemiseen mahdollisimman paljon sekamelskaisia naisaivoja.

Hyvin on onnistunut.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä kerrotaan, miksi tuota mamutusta tehdään. Ja ihan suunnitellusti.
On raskasta katsottavaa, mutta avaa silmiä ymmärtämään asia.

https://odysee.com/@injektiopiikki:c/Eurooppa-Viimeinen-taistelu---Osa-9:9

Anonyymi kirjoitti...

Sehän o n nimenomaan tarkoitushakuista. Läpinäkyvästi!

Anonyymi kirjoitti...

Media on nyt pari päivää jauhanut tuota suomalaisen sekopään puukotusta Oulussa, mutta ei mitään tuon tummahipiäisen tekemästä kuolemaan johtaneesta puukotuksesta.
Minä itse asiassa ymmärrän tuon jutun.
Uutisten tarkoitushan on kertoa erikoisista ja poikkeavista ilmiöistä ja tapahtumista, ei
joka päiväisistä normaaleista rutiininomaisesti tapauksista, kuten esim. haittamaahanmuuttajien suorittamasta väkivallasta
kantasuomalaisia kohtaan.

-Luca

-TR- kirjoitti...

Vaikka eurovaalit eivät hallitusta kastaneetkasn, kuten ei kuulunutkaan, niin jonkinlaisen euforiapiikin vihervasemmisto vaaleista sai. Varsinkin persujen huonosta tuloksesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Qroquius Kadille, Ano1:lle, Ano2:lle, Lucalle ja TR:lle & kiitos kommenteistanne. Eletään toivossa että se rajalaki menee läpi. Ja joo, vihervasemmisto sai selvästi euforiapiikin tuosta Oulun tapauksesta ja eurovaaleista.

Anonyymi kirjoitti...

Rajalaki: Vihervasemmisto toimii kantasuomalaìsten turvallisuutta vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kun tunteella mennään, niin yksi suomalainen sekopää voittaa 100 organisoituun islamilaiseen terroristijärjestöön lähtenyttä. Jumalauta, mikä huuto syntyisi, jos sama määrä kristittyjä - samasta prosentista puhumattakaan - lähtisi jonnekin hevonperseeseen leikkaamaan päitä irti! Ajatus on toki mahdoton.

Valtsu

Trilisser kirjoitti...

V*tuttaa muuten PS:n median (Suomen uutiset) saamattomuus. Nimittäin jos siellä oltaisiin hereillä, niin voisivat kerätä tietoa esimerkiksi vuosien 1990-2023 välisestä väkivaltarikollisuudesta ja julkaista vertailevan tutkimuksen, jossa näkyisi esimerkiksi henkirikokset ryhmiteltynä siten, että esimerkiksi ryhmässä A olisi henkirikokset joissa tekijat ja uhrit kantasuomalaisia, B:ssä tekijä kantis/uhri mamu, C:ssä tekijä mamu/uhri kantis ja D:ssä molemmat mamuja. Voisi pikkuisen palauttaa tolkkua.

Anonyymi kirjoitti...

Hesarin uusimmasta gallupista päätellen Li-lisä oli vain 0,9 %-yksikköä. Eurovaaleihin nähden persujen kannatus tuplaantui mutta vassareiden kannatus lähes puolittui.

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha. En tiedä olenko ymmärtänyt oikein, mutta ilmeisesti ollaan taas jotain rassissmi marssia kyhäämässä. Sekä demarit jne vaatii rassissmi keskustelua välittömästi eduskuntaan. Presidentti ja pääministerit jyrähtivät. Rassissmi ei kuulu suomeen yms. Kyllä on nyt taas meteliä. Kaksinaismoralismin huippu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Valtsulle, Trilisserille, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Valitettavasti juuri näin.

Valtsu: Olet oikeassa.

Trilisser: En panisi tätä pahakseni. Tosin vihervasemmistossa sekään ei tolkkua palauttaisi.

Ano2: Totta.

Ano3: Joo, ne repivät tästä kaiken irti. Kaksinaismoralismia.

Anonyymi kirjoitti...

Olen nyt tänään kuunnellut yle radiota, ja kyllä laittaa vihaksi. Oikein mässäillään äärioikeistolla jne. Kysynpähän vaan, kun muistissa on useita tapauksia, missä nuori suomalainen tyttö/poika on tapettu, monikulttuurisuuden nimissä. Eli esim kaivopuiston tapaus. Missä ilmiselvä matujengi tappoi nuoren fiksun pojan. Tunnistus kuvatkin tulivat niin myöhään, että laittaa epäilyttämään ajoitus. Muistan selvästi sen uutisoinnin. Täysi hiljaisuus sekä vähin äänin tapaus maton alle. Muista jutuista puhumattakaan. Joka päivä jotain valitusta siitä, miten turvatonta on suomalaisella naisella. Siis voi jlauta! Todellakin raivostuttavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kuka olikaan PM, joka tarjosi huvilansa raketti-insinöörien ja kirurgien käyttöön 2015 Oulussa? Harmi, että tulijoista ei sitten sitten löytynytkään niitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Olet täysin oikeassa.

Ano2: Juha Sipilähän se hyväuskoinen hölmö oli.

Anonyymi kirjoitti...

No lisätäänpä kommentti siitä, miten naiset eivät uskalla ilmoittaa tulleensa raiskatuksi. Kokemusta on. Ensinnäkin häpeä. Sitten on pelko siitä, jos on lapsia, että huostaanotto. Eli äidin holtiton käytös. Sitten on yksinkertainen syy. Tulipa mokattua. Kyllä. Se oli hänen syytään. Sitten kolmas vaihtoehto. Ei. Se oli miehen syytä. Mies ajoi naisen tilanteeseen, missä naisen piti hakea hyväksyntää, koska synnytyksen jälkeiset masennukset sekä että kyllä hänellä on vielä vientiä. Huolimatta siitä, vaikka on äiti. Siinä jää lapset toisi sijaisiksi, kun nainen päättää, että nyt mennään hakemaan hyväksyntää. Isät ovat siellä taustalla lasten turvana. Ja niille vittuillaan . Terveisin tiedän mistä kirjoitan. Enkä ole ainoa isä.

Anonyymi kirjoitti...

Perustetaan etujärjestö maahanmuutosta kärsineiden etua ajamaan. Jos tukea löytyy, annan yhteystietoni Yrjölle.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös se Sipilän talotarjous rauennut kun mamuraiskari osui lähes omaan sukuun? Tai ainakin uskonveljeen/sisareen?
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Kaikkien meidän täytyy nyt tajuta, että mahdolliset väkivallanteot, joita maahanmuuttajat väitetysti ovat muka suomalaisia kohtaan saattaneet kenties tehdä ovat vain ja ainoastaan näiden kaikkein heikoimmassa asemassa olevien palleroiden itkuinen hätähuuto suomalaisten rassissmia, fassissmia ja nassissmia vastaan.

Lukekaa vaikka Hell-Sinkin Totuudesta ja kuunnelkaa YLEnannosta, näistä maailman luotettavimmista uutismedioista!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Minulla ei valitettavasti ole kykyä ja voimavaroja perustaa valtakunnallista etujärjestöä. Yhden kommentin jätin julkaisematta kommentoijan omasta pyynnöstä. Toivotan hänelle voimia ja jaksamista.

Anonyymi kirjoitti...

Vuoden 2015 tulijoiden 1.n tekemä tappo oli Kainuun Otanmäessä. Mahtaako HS tuntea asiaa? Paljastaa puolustustietoja tehtaankatulaisille...

Anonyymi kirjoitti...

Ykä. Olet erittäin oikeassa !

Trilisser kirjoitti...

Ykä, se kiihkein vihervasemmisto on jo menetetty tapaus, mutta ehkäpä kuvailemani tietopaketti voisi "käännyttää" sitä väkeä, joka äänestää vassareita ne vanhat muistot "työväen etujen ajajana" mielessä, mutta joka on yksityisesti mielipiteiltään hyvinkin maahanmuuttovastaista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Trilisserille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Totta.

Ano2: Kiitos.

Trilisser: Se olisi mahdollista.

Joppos123 kirjoitti...

Tavallaan ymmärrän vastareaktion matujen tekemiä rikoksia vastaan, varsinkin Oulussa. Samaan aikaan häpeän sekä valtionjohdon ja Oulun poliisin reaktiota asiaan.
Vastareaktio on ollut odotettavissa ja nyt paheksutaan ja ollaan sulkemassa katuja.
Mitäs jos alunperin olisi suhtauduttu vakavasti matutulvan tuomiin rikoksiin?
Tavallaan ihan oikein kun matut tuntevat olonsa turvattomiksi Oulussa.
Sitä saa mitä tilaa.
Turhaa paskan jauhantaa rasismi.
Kähtävät rinnastaa meidät koiriin ja se ei kuulemma ole rasismia.
Mä tunnen kähtävien ajatuksenjuoksun.
Me olemme heille hyödyke.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei täällä mitään vastareaktiota ählämien valloitusretkeen ole.

Oulussa nähtiin väkivaltaisen taparikollisen tekevän taas kerran sitä, mistä tuo on opittu tuntemaan ja sitten keskenkasvuinen nulikka yritti matkia ollakseen Mahtivoimakas Obergruppenführer tai jotain sentapaista.

Ainoa mitä tästä seuraa on korottaa ählämien uhristatusta entistä korkeammalla ja selittää jatkossa kaikki niiden väkivalta- ja seksuaalirikokset itkuisiksi hätähuudoiksi äärioikeistopersuperseiden rassissmin, fassissmin ja nassissmin johdosta.

Kyllä se hallitus vielä kumoon saadaan tai ainakin PS eroamaan ja viherkommunistytöt takaisin.
Sitten lähdetään kiihtyvällä vauhdilla kohti Eeuun hallinnoimaa maakuntaa nimeltä Suomi, mikä tässä tarkoituksena onkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Eihän tämä mitään järjestäytynyttä toimintaa ollut, mutta en ihmettele että joillakin lopulta pimahti. Ja tällä asiaan liittyvällä suurin piirtein koko kansan syyllistämisellä ei ainakaan mikään rasismi vähene vaan se vain lisää sitä pikku hiljaa kasvavaa vihaa. Palaan asiaan varmaankin juhannuksen jälkeen.

Prozac kirjoitti...

No auttaisiko tuo, kun suomen uutisia lukevat vain ne, jotka ovat jo asioista perillä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Prozac. Joo, pitäisihän asia saada laajempaan tietoon mutta valtamedia siinä tuskin auttaisi.