maanantai 24. kesäkuuta 2024

PYHÄ LEHMÄ, TEKOPYHYYS JA VIHA

Ennen juhannusta, juhannuksen aikaan ja epäilemättä pitkään sen jälkeenkin on suomalaisia vaadittu ja edelleenkin vaaditaan suorittamaan yhteisiä katumusharjoituksia koska nyt lopultakin on ulkomaalaisiin kohdistunut todistettuja väkivallan tekoja. Kokonaista kaksi kappaletta. Minä en noita katumusharjoituksia aio suorittaa koska en ole kenellekään pahaa tehnyt vaan menen tähän päivään historian kautta:

Tapahtunut tähän mennessä…

Vuosina 1990-2024 on Suomeen tullut jatkuvasti lisää kehitysmaalaisia maahanmuuttajia jotka ovat saaneet maassa oleskeluoikeuden ilman mitään perusteita siihen. Kyseiseen oleskeluoikeuteen on koko ajan kuulunut osana takuuvarma suomalaisten maksama pysyvä elatusautomaatti ja lisääntyvä ns. positiivinen erityiskohtelu sekä uhrijalustalle nosto vaikka kyseisestä väestönosasta ei ole ollut suomalaisille mitään taloudellista hyötyä. Päinvastoin. Mutta siitä huolimatta niin pääosa poliittisesta koneistosta kuin koko valtamedia on koko ajan julistanut että tuo väestönosa on Suomelle tarpeellinen ja välttämätön.

Tämähän ei tietenkään kuluvina vuosina ole riittänyt vaan kyseinen väestönosa on syyllistynyt nimenomaan suomalaiseen kantaväestöön kohdistuviin – jatkuvasti lisääntyviin – väkivalta- ja seksuaalirikoksiin sekä huumerikoksiin. Koska väkivalta ja raiskaukset kohdistuvat nimenomaan suomalaisiin niin mitäs muuta ne ovat kuin puhtaasti rasistista väkivaltaa?

Kuinka poliittinen koneisto ja valtamedia on reagoinut tähän?

Vastaus: Jatkuvalla propagandalla jossa tuomitaan suomalaisten kyseiseen väestönosaan kohdistama rasismi vaikka se on ollut pelkkää vallitsevaan asiantilaan kohdistuvaa perusteltua arvostelua. Vaikka tuontitavaran tarpeettomuus ja lisääntyvä väkivalta on ollut täysin avointa ja kaikkien nähtävissä on suomalaisille edelleenkin syötetty vain viranomaispäätöksellä määrättyä pakkorakkautta väkivaltaista pyhää lehmää kohtaan.

Palataan tähän päivään:

Edellisen pohjalta ei ole yllätys että jollain tyypeillä sitten jossain vaiheessa päässä lopultakin naksahti. Ja pääosa poliittisesta koneistosta sekä tietysti valtamedia menetti silloin kaiken suhteellisuudentajunsa. Alkoi julistaminen – pääministeriä myöten – että rasismi ei kuulu Suomeen. Vaikka suomalaisiin kohdistuva rasistinen väkivalta on ollut koko ajan vaiettua, mitätöityä ja de facto sallittua.

Pyrkiikö koneisto nyt tasapuolisuuteen ja toteaa että nyt, juuri nyt aloitetaan toimenpiteet joilla hyökätään kaikkea rasismia ja kaikkea väkivaltaa vastaan? Kissan paskat. Se jatkaa edelleen pakkorakkauden vaatimista väkivaltaista pyhää lehmää kohtaan. Ja näin toteaa että tavallisilla suomalaisilla ei ole merkitystä pyhän lehmän rinnalla. Samalla se koneisto tietysti suojelee itseään sillä sehän sen pyhän lehmän tänne kutsui ja pyhään asemaan nosti. Plus pyrkii siinä sivussa syrjäyttämään perussuomalaiset hallituksesta sillä nehän ovat tehneet rikoksesta suurimman eli sanoneet että pyhä lehmä ei ole pyhä vaan tarpeeton ja vaarallinen.

Pakkorakkauden pakkosyöttäminen ei saa aikaan rakkautta vaan vihaa. Ja kun pyhän lehmän väkivaltaan ei puututa, niin se viha on oikeutettua.


36 kommenttia:

Rehellinen Reiska kirjoitti...

Tekopyhyys hyppäsi taas kattoon Oulun puukotusten seurauksena, kun hetken tuntui nettimedioiden sensuuri rakoilevan.
Ari Koposen vieraslajikommentti sai banni- ja poistoautomaatit tarttumaan myös kotoperäinen ja endeeminen -sanoihin. Rauhanuskonto -sanaa on turha tarjota jne.
Suvitsevaiston käsitys mielipiteenvapaudesta on tuttu itäonnelasta.
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/arialsio/suvitsevaisuus-on-potypuhetta/

Anonyymi kirjoitti...

Perseilijät tulevat pääosin samoista maista, joita on 4-5 kpl. Enemmistö ulkomaalaistaustaisista käyttäytyy asiallisesti, monet käyvät töissäkin.

KKi kirjoitti...

No kansalla on sellaiset päättäjät jotka kansa äämestää. Ilmeisestikin tämä hyysäyspolitiikka on kansan tahto.

Tottahan toki tuo Oulukeissi on ISO uutinen. Jos koira puree miestä, se ei ole uutinen mutta jos mies puree koiraa on uutinen.
Ja se, että etninen edistyksellisyys tappaa/raiskaa/ryöstää ei ole uutinen.Kuuluu olennaisena osana monikultturiseen yhteiskuntaan.

Ihmeen kauan siihen menikin jotta joku lyhytpinnnainen ja ehkäpä hiukan yksenkertainenkin vesseli poltti päreensä. Tekipä vain siinä melkoisen palveluksen vihervasemmistolle. Saivat aihetta paasata äärioikeistoa oikein urkalla ja etnekin Persujen pahuutta. Saa ny nähdä miten vaikuttaa ja mihin.
Ainakin alkuun Teppo Tavallinen arkailee PS kannatuksen tunnustamista. Kukapa sitä paha rassisti haluaisi olla.

Voin hyvin kuvitella vähäleukaisten oulasilvennoisten olevan onnensa kukkuroilla ejakuloiden hunajaa.

Pauli Vahtera kirjoitti...

Kirjoitin kesäkuussa kaksi blogia, joissa pohdin, mitä hyvää ja tuhoa humanitaarinen maahanmuutto on tuonut Suomelle. Kyselin somesta apua, jotta olisin voinut kirjoittaa edes yhden hyvän asian, jonka kehitysmaalaiset ovat Suomeen tuoneet. Parviäly vahvisti näkemykseni, ettei yhtäkään hyvää asiaa heidän mukanaan ole tullut. Tuhoa ja pahuutta on sitä vastoin riittänyt. Miten ihmeessä suomalainen media ja poliittiset päättäjät ovat niin sokeita, etteivät tätä näe.

Anonyymi kirjoitti...

Totta joka sana !

Strix Senex kirjoitti...

Göbbels oli sitä mieltä, että merkitystä ei ole sillä, onko Sanoma totta vaan sillä, että sitä jatkuvasti toistetaan joka tuutista. En ole selvittänyt, kuinka paljon tuosta oli hänen oman ajattelunsa tulosta ja kuinka paljon Leniniltä lainattua. Leninin opit kuitenkin näkyvät meidän mediamme toiminnassa enemmän kuin selvästi, eikä se ole mikään sattuma, sillä Sirola-opiston kasvatteja ja heidän perillisiään kyllä löytyy viljalti toimittajakunnasta. Niihin oppeihin kuuluu yksittäisten tapausten poimiminen, paisuttaminen suhdattomiin, hillitön yleistäminen ja liittäminen keksittyyn mutta tarkoitushakuisesti valittuun viitekehykseen. Siitä on hyvä esimerkki tämä Oulun puukotus, jonka suoritti jo vuosikymmenten takaa tunnettu yksittäinen hörhön.

Ei kannata myöskään odottaa analyysiä siitä, kuinka paljon, väestön määrään suhteutettuna, kantaväestöön kuuluvat suorittavat maahanmuuttajiin kohdistuvia väkivallan tekoja ja kuinka paljon, populaation kokoon suhteutettuna, Lähi-idästä ja Afrikasta tulleet maahanmuuttaja suorittavat kantaväestön edustajiin kohdistuvia väkivallantekoja. Itse asiassa moisen asian selvittämisyrityksetkin tultaisiin jyrkästi tuomitsemaan.

Niitä Lenin oppeja, joita media noudattaa, on myös pyrkimys väestön pitämiseen jatkuvassa kiihotuksen tilassa. Primitiivisiin käyttäytymismalleihin taannutettuja yhteisöjä on nimittäin varsin helppo ohjailla. Siinä missä tähän alkukantaiseen tilaan taannutettu henkilö reagoi hälyyn kuin Pavlovin koira kellon pirinään eli ryntää barrikadille ottamaan kantaa puolesta tai vastaan, järkensä säilyttänyt tyytyy toteamaan, että ”älkää nyt hullujanne höpöttäkö”. Ääriainekset, joita tässäkin tapauksessa edustaa äärivasemmisto, tavoittelevat yhteiskuntaa, jossa ihmiset voidaan jakaa seurailijoihin ja vihollisiin. Tolkun ihmiset ovat oikeastaan pahinta, mitä he voivat tietää. Mutta siitä huolimatta ja juuri sen takia kannattaa muistaa se hyvä neuvo, että ei kannata provosoitua, kun yritetään provosoida.

Kalle Pelttari kirjoitti...

100 %:sti samaa mieltä. Miten voikin olla näin oikeaan osunut kirjoitus.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin kirjoitettu, ja täysin totta.

Iltanaurussa oli kysytty Mari Rantaselta kenet hän hallituskumppaneista ottasi mukaan saarelle. Kuulema Orpon, on niin hauska mies. Marilla on huumorintajua ja piiloviestintä taitoja.

kt

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Lisäisin Yrjön järkeistettyyn tilannetulkintaan sen, että "Rasismin!!!" huutaminen on myös itsesuojelumekanismi, jolla itsenäiseen ajatteluun kykenemätön yksilö voi torjua niiden vaikeiden ja kipeiden kysymysten käsittelyn joita monikulttuuristumisen monenlaisiin seurausvaikutukasiin kuuluu.

Kaikki ihmisyhteisöt tarvitsevat sisäistä eheyttä, ja se merkitsee sitä, että jokin arvoasetelma ja ajattelutapa vakiintuvat -- "normalisoituvat". Poikkeava ajattelu vaatii aina ihan ylimääräistä järkeä ja kriittistä irtiottoa -- eikä sellaisesta koskaan voi tulla yleistä sääntöä. Joten ei ole yhteisöllisten systeemien kannalta mitään ihmeellistä siinä, että erityisesti kipeät ja vaikea asiat kehittävät koskemattomuutensa suojaksi sellaisia reaktiivisia torjuntamekanismeja, jollainen juuri "Rasismin!" reaktiivinen huutaminen on.

Se on kuin kiroilisi -- sillä manataan Tabuja, suunnataan paha pois itsestä, luodaan projektiivinen viholliskuva joka edustaa kaikkea sitä mistä itse halutaan pitää ei vain näpit vaan kaikki ajatukset -- mukaan lukien kaikki järki -- kertakaikkiaan irti.

Se on pohjimmiltaan epäkypsän ja älyllistä epävarmuutta sietokyvyttömän sielun itsepuolustusreaktio, ja se on hyvin käyttökelpoinen nimenomaan siksi, että se edustaa valtavirta-ajattelemattomuutta ja toimii siis ryhmävahvistautumisena. Se antaa epävarmalle psyykelle oikeassa olemisen varmuutta, ja mahdollistaa moraalisen tuomitsemisen, eli juuri sen mikä noitavainoja on läpi historian elähdyttänyt.

Kun antirasismista tulee joillekin absoluuttinen arvo, se on kuin onnistuisi löytämään oman sielun pienelle natsille lopullisen ratkaisun. Paradoksaalista, mutta totta.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei tässä kenenkään päässä ole naksahtanut.

Sebastian Lämsä on tunnettu uusnatsi ja väkivaltainen taparikollinen, jolla on puukotustaustaa.
Nyt hän teki taas sitä mitä sebastianlämsät tekevät.

VMP kiimaantui valtavasti ja alkoi toistella tekijän nimeä ja esitteli hänen naamaansa, jotka tavallisesti salataan viimeiseen asti.
Tästä sitten epävakaa keskenkasvuinen innostui:

"Jee, puukotanpa minäkin mutiaista niin minustakin tulee Iso Mies, oikea Obergruppenführer jonka nimeä ja tekoja toistellaan aamusta iltaan!
Saan valtavasti rakkauspostia vankilaan!!"

No, VMP ymmärsi jollain tasolla oman osuutensa asiaan eikä olekaan huutanut kurkku suorana finninaaman nimeä ja esitellyt naamaa.
Näin annettiin sinänsä tarpeellinen viesti, ettei kannata jatkaa sebastianlämsien apinointia kun sillä ei saakaan ihanaa julkisuutta.

Siinä kaikki.
Ei mitään pinnojen katkeiluja.
Ei naksahduksia.

Kaikkein vähiten mitään aivan kohta tulevaa vallankumousta.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on nousemassa aivan uusi uhka Suomen turvallisuudelle: naisviha. Siitä on jo kohkattu jonkin aikaa, ja syyllisiä ovat, totta kai, suomalaiset miehet. Ylekin tuputti aihetta eilisessä pääuutislähetyksessä, jossa syyllistettiin sillä kertaa Britannian nuoret miehet. Minusta tuntuu, että eniten ns. naisvihaa aiheuttavat kaiken maailman ämmävirastot, jotka määräilevät kansalaisia kaikissa mahdollisissa asioissa.

Anonyymi kirjoitti...

Maassa maan tavalla tai maasta pois, pätee useimpiin maihin joilla on perustuslaki ja oma lainsäädäntö. Siihen Suomenkin tulisi pyrkiä, rikoslain ja ulkomaalaislain osalta varsinkin. Uskonnonvapaus on lailla säädetty mutta, se ei mene missään tapauksessa ohi lakien. Lailla demokraattista maata rakennetaan. Tämä tulisi ymmärtää niin poliitikkojen lakien säätäjänä kuin oikeuslaitoksen lakien tulkitsijana. Poliisiin ja sen tutkintaan vielä on luottamista, mutta oikeuden tulkinnat joskus kummastuttavat.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rehelliselle Reiskalle, Ano1:lle, KKi:lle, Pauli Vahteralle, Ano2:lle, Strix Senexille, Kalle Pelttarille, kt:lle, Seppo Oikkoselle, Qroquius Kadille, Ano3:lle ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne. Jään odottamaan sitä, että tärähtäneistö alkaa pokkana selittämään että tuontitavaran vuosia suomalaisiin kohdistunut väkivalta on vain suojelureaktio suomalaista rasistista väkivaltaa vastaan. Uskokaa pois, kyllä sekin selitys vielä tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Jonkin uskonnon nimissä tehty rikos pitää olla raskauttava asianhaara josta vähintään tuplatuomio. Ei missään tapauksessa lieventävä. Ihmettelen myös rikoksista annettavien tuomioiden määräalennusta. Rikosten uusijan pitää saada korotettu tuomio.

Ulkomaalaisen rikollisen tapauksessa välitön karkoitus. Jos kotimaa ei ota vastaan, kuten ei rikollista yleensäkään takaisin haluta, jokaisella maalla on kansainvälinen lentokenttä jossa transit-alue. Sinne voi jättää, tehkööt mitä tahtovat. Biotunnisteet talteen ja takaisn ei ole tulemista.

Anonyymi kirjoitti...

Ylen uutiset 24.6.2024 klo 20.30. Toimittajaa puhuu 2 puukotuksesta. Niitä on ollut 3 ! Toisessa puukotuksessa mamu surmasi kantasuomalaisen. Ei kannattane valittaa JSN:lle. Voi verotv voi!

Heikki kirjoitti...

Oikeastaan median vasemmistomielisten aikaansaama kohu opposition tuella. Näistä tulijoista ei ole apua meille, vaan jopa järkyttävää rikollisuutta,kaikinpuolin. Mitä ihmettä suojeltavaa näissä enimmäkseen huijareissa ja ties mitä väkeä eu:n vasemmisto heissä näkee? Ovat monessa mielessä turvallisuus- ja talousuhka.

QroquiusKad kirjoitti...

Muistaakseni kemumatujen rikollisuutta on jo vastuullisesti valehdeltu hätäisenä pelkoreaktiona suomalaisten rasistiseen väkivaltaan, mutta googlettamalla ei äkkiä löytynyt.
Se on toki Googlelle ominaista:

jokin aika sitten Hell-Sinkin Totuuden sähköversiossa mainittiin kemumaturikollisen nimi, mutta Google antoi sitä hakemalla nolla osumaa vaikka se oli koko ajan nähtävillä tässä maailman luotettavimmassa uutismediassa.

Tähän on tultu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Heikille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Olen täysin samaa mieltä.

Ano2: Joo, JSN ei tällaiseen reagoi.

Heikki: Täysin totta.

Qroquius Kad: Googlehan ei ole tosiaan mikään luotettavin hakukone. Laitapa piruuttasi hakusanaksi ”happy white woman” ja katso kuvatuloksia.

Anonyymi kirjoitti...

Kävin juuri lukemassa kirjoituksesi 1.10.2015 otsikolla Yksittäistapauksia ennen tulvaa. Muistin otsikon ja aiheenkin, jotenkin tuli mieleen se kirjoitus tästä nykytilanteesta…

Ikätoveritar

Bogreol kirjoitti...

En ymmärrä eduskunnan innokkuutta uhrata aikaa jatkuvaan rasismi-keskusteluun, en siksi että se on niin tekopyhää ja suomalaisia tuomitsevaa, moralismia pahimmillaan, edustajat holhoavat meitä kuin olisimme kasvatettavia lapsia. Holhoavat toki maahanmuuttajiakin, mutta heitä kuin suojeltavia lempilapsia, joiden tekosia voi katsoa sormien läpi.

Poliittinen eliitti on globalistista avoimien rajojen kannattajia, he puolustavat arvovapaata maailmaansa puolustamalla maahanmuuttoa, välivaltaista islamia ja ajavat alas kansallisvaltiota, joka turvaisi omaa identiteettiä ja kulttuuria.

Britanniassa kansallista yhtenäisyyttä ja maahanmuuttoa vastustava Reform-puolue, jonka johtaja Nigel Farage on asettunut ehdolle parlamenttivaaleissa Clactonin vaalipiirissä, missä saa vastaansa työväenpuolueen ehdokkaan nuoren tyylikkään mustan miehen nimeltä Jovan Owusu-Nepaul, joka iloitsee valkoisen miehen kyynelistä, ja sanoo tekevänsä kampanjaa kaikkien ruskeiden ja mustien puolesta. Mikäli Farage tai joku toinen valkoinen poliitikko sanoisi suoraan kampanjoivansa valkoisten puolesta, mikä huuto syntyisikään. Jokainen ele, teko tai sanoma, missä puolustetaan valkoista alkuperäiskansaa, saa syytöksen rasismista. Meillä on myös puolueita, joille vieras on tärkeämpi kuin oma.

Anonyymi kirjoitti...

Noin pikaselauksella ja äkkipäätä tuolla valkoisen naisen haulla porukasta löytyy n. kolmasosa valkoisia, heidän onnellisuuttaan on syytä epäillä. Paitsi tapauksissa mutu eli musta tuntuu.
Melkoista tuo uutimointikin on valevaltamediassa, ei puhettakaan uussuomalaisten puukkohippasista tuolla vantaa puolella, saati että vedettäisiin esiin se puhki kulunut rasismikortti. Se jäi uupumaan kai siksi, että niissä hipoissa ei ollut muiya kuin elättejä.Ja melkoista katsottavaa PT-Mediassakin entisestä itiksestä eli Puhoksesta. Taisi Taju-Paavo olla ainoa valkoihoinen kun käyskenteli siellä kuvaamassa.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Muuteks, mitähän nämä nykyiset toimittajaoletetut sanoisivat kun heitä tervehtisi, että itäpä neekerit täällä vahtii? Kun entisinä ns. hyvinä aikoina toimittajia sanottiin lehtineekereiksi.
Saattaisi alkaa melkoinen joukkorääkyminen ja r- ja n-kortin heiluttelu ja kaikkea niihin liittyviä toimintoja ja sanontoja.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ikätoverittarelle, Bogreolille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Ikätoveritar: Ja tilanne on siitä vain pahentunut.

Bogreol: Erittäin hyviä huomioita. Valkoisuudesta ei saa olla ylpeä vaikka nimenomaan valkoiset ovat saaneet aikaan ne toimivat yhteiskunnat.

Huru-ukko: Katsoin sen videon ja muistan kun aikanaan niillä kulmilla asuin. On ero kuin yöllä ja päivällä. Ja lehtineekereistä tuli mieleen se mahdoton möly ”Pekka ja Pätkä neekereinä”-elokuvasta.

Anonyymi kirjoitti...

On se vissiin ilmasto lämmennyt, kun viime kesinä on kuumana vellonnut rasismikeskustelu täällä härmässä. Ei auta vaikka ollaan kuinka hiilineutraaleja tahansa. Pikemminkin se tuntuu olevan syynä tähän...

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Oulun lähihistorian lyhyt oppimäärä kertoo että nousevalle rasismille saattaa olla syynsä ja seurauksensa. Auttaisiko jos valtio lähettäisi taas rahaa Tik-Tok videon tekoon jossa opetetaan että ihmisiä ei saa puukottaa. Vai olisiko parempi muistuttaa poliitikkoja tuosta lähihistoriasta.

Niin sanotut rasistiset riikoksethan ovat siitä widdumaisia että uhrit ovat syyttömiä. Heidät unohdetaan nuolemaan haavansa yksin. Sairaalalaskut ja hautauskulutkin tulevat maksuun täysimääräisinä ja usein menetetään myös työtuloja. Rikoksen tekijä saa huolenpitoa, valtion täyshoidon harrastuksineen ja ohjausta rikoksettomaan elämään, enimmäkseen turhaan. Usein hänelle määrätään korvauksia maksettavaksi joita en tiedä vielä yhdenkään uhrin saaneen rikoksen tekijältä.

Hävittäjä-ässä Juutilainenkin sanoi aikanaan kun sai koristeita pyhäpukuunsa. "Luodit ja kunniamerkit osuvat aina syyttömiin".

Ha-nostri kirjoitti...

Voi niitä toimittajia. HS:n toimittaja kirjoittaa tänään 25.6. Dagestanista. Suodatin ei ole päällä, kun niin kaukaisesta paikasta raportoi "Perusjännitteensä luo tasavallan mosaiikkimainen ja hajanainen luonne: Dagestanissa asuu noin 30 etnistä ryhmää." unohtaen, että monikulttuurisuus on rikkaus.

Anonyymi kirjoitti...

Ha-nostri, ei se monikulttuurisuus ole rikkaus kuin täällä "ihanassa" kotomaassamme Suomessa!
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, Anolle, Ha-nostrille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Siitä jos puhutaan niin nythän ne egokapinalliset taas elämysmatkailevat Helsingissä.

Ano: Kyllä. Uhrilla ei ole merkitystä.

Ha-nostri & Huru-ukko: Joo, mitä monikulttuurisempi alue niin sen varmemmin siellä on rähinää. Suomessahan sitä monikulttuurin rikkautta on hoettu jo jotain 30 vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Stop ELOKAPINA!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Jep. Ja siellähän oli se yliarvostettu ruotsalainen pelle mukana.

QroquiusKad kirjoitti...

Jaa että moniongelmainen, vammainen lapsi on yliarvostettu pelle, kun häntä käytetään röyhkeän härskisti hyväksi?
Onko todellakin näin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. On. Sillä hän on siinä täysillä mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Yle ja sanomamedia: Jos mamu puukottaa suomalaisen kuoliaaksi, se ei ole uutinen. Jos mielenvikaineen tökkii puukolla mamua, se on uutinen.

KLS kirjoitti...

Mutta Dagestanin monikulttuurisuus ei johdukaan viimeaikaisesta maahanmuutosta. Siellä ne monet kansat ovat asuneet lähekkäisillä, mutta eivät samoilla alueilla iät ajat, mutta sitten tsaarin Venäjä valloitti ne kaikki ja myöhemmin Stalin muodosti Dagestanin ja monet muutkin "autonomiset" tasavallat nykyisine rajoineen. Ne sitten jäivät jäljellä Neuvostoliiton hajottuakin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja KLS:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Totta.

KLS: Joo, Venäjän ja Neuvostoliiton siunaus noille kansoille ei ole ollut kovin siunauksellinen.

Anonyymi kirjoitti...

Näin tässä käy, kun virallinen propagandakoneistomme pääsee oikein hypettämään.
Valitettava sivujuonne nostetaan pääosaan.