keskiviikko 1. elokuuta 2018

ELIN-CHALLENGE


Eli pikavauhtia huipulle

Niin kuin lukija tietää, maailmassa on monenlaisia muoti-ilmiöitä. Niin myös suvaitsevais-tiedostavassa väestönosassa jossa muoti-ilmiöksi on nousemassa meille Ruotsista saapunut ns. Elin-Challenge.Kyseisessä ilmiössähän mennään matkustajalentokoneeseen, seistä nakotetaan pystyssä, kieltäydytään istumasta ja pyritään tällä tavoin estämään koneessa olevan elintasosiirtolaisen pakkopalauttaminen. Aitoon Elin-Challengeen kuulu tietysti se, että haasteen vastaanottanut ei tiedä kuka tuo pakkopalautettava on ja sillähän ei ole niin suurta lukua koska haasteen varsinainen osa on sitten performanssin jälkeinen tiedostavan glorian kerääminen.

Myös vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen – aikaa seuraavana tiedostavana ihmisenä – huomasi tilaisuutensa ja otti haasteen vastaan.Hänkin seistä nakotti lentokoneessa pystyssä ja pyrki estämään etnisesti edistyksellisen pakkopalautuksen. Hän kuvasi tapahtuman ja – niin kuin Elin-Challengeen kuuluu – keskittyi kuvaamaan lähinnä itseään niin että pärstä tuli aivan varmasti näkyville. Menestys ei ollut niin suuri kuin hänen ruotsalaisella kollegallaan Elin Erssonilla vaan suomalaiset poliisit kuskasivat tämän tiedostavan yksilön koneesta pois. Koneeseen jäi haasteen suorittajan mies ja lapsi.

Näin äkkiseltään voisi tuumia että kyseisen Pennasen Elin-Challenge meni perseelleen sillä hänen lentonsa tyssäsi siihen ja meiltä rahvaan edustajilta on asian suhteen tullut huomattava määrä huomattavan kyynistä palautetta jossa on kysytty mm. että eikös ”lainsäädäntösihteerin” tulisi olla perillä tietyistä ilmailuun liittyvistä laeista.

Mutta tulee muistaa että suvaitsevais-tiedostavat yksilöt eivät tee tekojaan rahvaan, vaan toisten suvaitsevais-tiedostavien yksilöitten arvosteltavaksi. Ja siinä mielessä kyseisen Pennasen Elin-Challenge on ollut suuri menestys. Olalle läiskimiseen yhtyi tuoreeltaan vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto:Vaikka Aalto tunnustaakin ettei tiennyt palautettavasta häiskästä yhtään mitään. Mutta kun tiedostetaan niin fiilareistahan silloin on kysymys, ei muusta. On selvää että kyseinen Pennanen päätyy hyvin nopeasti valtamedian esille nostamaksi sankari-ihmisoikeustaistelijaksi joka ilmoittaa saaneensa tuhansia vihaviestejä ja sen mukanaan tuomalla marttyyrinosteella meillä onkin käsissämme uusi vihreä nouseva tähti. Aina löytyy sen verran alaleuan joukkoväpätystä harrastavia että heidän äänillään tämä nouseva tähti pääsee eduskuntaan.

On tietysti selvää että utopisteille laeilla on merkitystä vain jos ne tukevat heidän ideologiaansa ja ihmisoikeuspartisaanin leikkiminen paisuttaa egoa niin kovin, kovin mukavasti. Siksi Elin-Challengeen tulee vastaamaan uusiakin henkilöoletettuja jotka haluavat pärstänsä näkyville. Hotellin respasta suositellaan tiedostaville yksilöille että jos jatkossa kuitenkin luopuisitte Elin-Challengesta ja jos leikkiä haluatte niin ottakaa vastaan vaikkapa Amerikoissa suosioon noussut Tide Pod-Challenge:Meinaan, siinä te pystytte vahingoittamaan vain itseänne. Teidän egonne ruokkimisen hinta maksetaan suomalaisiin kohdistuvalla väkivallalla. Ei silti, ettehän te siitä piittaa. Oma egonne menee ohitse kaiken muun.

43 kommenttia:

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuo oli vain tuollainen piirikunnallisen tason ElinErsson-Challenge.

Tosiuskovainen suvakki kisaa tietysti mestari-luokassa, eli ElinKrantz-Challenge:ssa.

Strix Senex kirjoitti...

Meillä on nyt laista piittaamaton vihreä lainsäädäntösihteeri, joka on samalla hiilidioksidipäästöjä vastustava lentomatkustaja joka on vaatimassa kaikkia muita matkustajia odottelemaan, kun hän toteuttaa itseään ja omia intressejään. Osuvampaa muotokuvaa voi olla vaikea saada aikaan yrittämälläkään.

Meillä on myös vihreiden puheenjohtaja, joka ylistää kyseisen naisen toimintaa vaikka myöntääkin, että ei tosiasiassa tiedä palautuksesta ja sen perusteista yhtään mitään, kuten ei tiennyt kyseinen lainsäädäntösihteerikään.

Sitten meillä on joukko vihervasemmistolaisia kirjoittelijoita, jotka julistavat, että kyseinen ihmisparka oltiin viemässä varmaan kuolemaan, vaikka hekään eivät tiedä asiasta yhtään mitään. Sinällään, näin pintapuolisen selvityksen perusteella, palautettavan todennäköisyys tulla tapetuksi on selvästi pienempi kuin todennäköisyys sille, että turvapaikanhakija tekee Suomessa henkirik0oksen. Jälkimmäisestä vaihtoehdosta ei kuitenkaan kannata tehdä samanlaisia johtopäätöksiä kuin tuosta ensimmäisestä vaihtoehdosta, jotta syytekynnys ei ylittyisi.

Ja jälleen kerran kirjoitellaan ääni liikutuksesta väristen (hmm. miten voidaan kirjoittaa ääni väristen) siitä, että kyse oli jalosta kansalaistottelemattomuudesta. Kansalaistottelemattomuushan on lakien rikkomista koskeva eufemismi. Jos sen tekijä kuuluu "meidän jengiin", se on kansalaistottelemattomuutta, jonka eteen liitetään sopivaksi koettu mairitteleva ilmaus kuten rohkea, ansiokas tms. Jos sen tekijä kuuluu "niiden jengiin" se on rikos, jonka eteen liitetään sopivaksi koettu vahventava ilmaus, kuten törkeä, hirveä, tms.

Kaiken kaikkiaan, kyse näyttää olevan siitä, että nämä vihervasemmistolaiset nostavat itsensä lain yläpuolelle. Jos laki ei heitä miellytä, heidän ei tarvitse siitä piitata. Jos joku muu rikkoo sellaista lakia, joka on heidän mieleisensä, he vaativat tekijää rangaistavaksi ankarimman jälkeen. Jos tällainen ”niiden jengiin” kuuluva henkilö tai hänen toimintansa ei heitä miellytä, mutta lakia ei tosiasiallisesti ole rikottu, he vaativat lain tulkintaa on laajennettavaksi niin paljon, että rikkomuksesta voidaan tuomita.

Historialla on paljonkin kerrottavaa siitä, minkälaisia yhteiskuntia nämä yli-ihmismentaliteetilla varustetut moralisoijat ovat saaneet aikaan, mutta tunnetaanko historiaa ja osataanko siitä mitään oppia?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

VNV: Samanlaisen pääpalkinnon sai myös Pippa Bacca. Nää meidän ihmisoikeuspartisaanimme leikkivät mieluummin leikkiään sekä toisten rahoilla että toisten turvallisuuden kustannuksella.

Strix Senex: Hyvään kommenttiisi ei ole pahemmin lisättävää. Kyse on todellakin itsensä toteuttamisesta johon tämä maa antaa valitettavasti mainion mahdollisuuden. Ja nähtävästi historiasta ei olla vieläkään opittu mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Mikäli olis sattunut meikäläisen lomalennon pilaamaan tämmönen viherpeippo niin olis sille äkkiä selvinny että mikä paikka tuli kipeeksi. Ei nyt ihan oikeesti. Kanssamatkustajat olis ihan hyvin voineet niskaperseotteella poistaa häiriön. Joku roti tähän hommaan nyt.
T. Ymmi

Kissamies kirjoitti...

Ei kovin häävi haastaja. Ei saanut yhtä "hyvää" tulosta aikaiseksi kuin alkuperäinen ja, mikä tärkeämpää, ei tajunnut puhua englantia. Nyt huomio jää lähinnä paikalliselle tasolle.

Joppos123 kirjoitti...

Tuolle Suomen ikiomalle "elimelle", jääköön määrittämättä tarkemmin mikä elin on kysymyksessä, täytyy ratapa sakot ja korvausvelvoitteet rankimman mukaisesti. Jos näin ei tuomioistuin tee niin lentomatkustamisesta tulee jatkossa yhtä perkeleen viherpiiperöiden ja antifan sirkusta.
Onneksi tässä tapauksessa virkavalta poisti häiriön koneesta ennenkuin jollain matkustajalla on palanut hihat ja ladannut kottaraisen untenmaille matkan jatkumiseksi.
Kottarainen sai puolueensa pääagitaattorin, itsensä toukohousun julkisen hyväksynnän lentoliikenteen häiritsemiselle joten lisää on luvassa.
Samaan hengenvetoon todetaan, että ei mitään hajua mikä jätkä maasta lempataan. Jotain kertonee jätkän tekemisistä se, että kahden saattajan sijasta mukana on neljä eli mikään puhäkoulupoju ei lienee kysymyksessä.
Mutta sillähän ei egotrippaajille ole mitään väliä kunhan saatetaan itsensä euroofiseen tilaan ja kiukutellaan.
Jätkä nyt kuitenkin joutui kohti Berliiniä ja sitä varmaa kuolemaa. Berliini on kokemukseni mukaan tosi vaarallinen mesta. Voi tukehtua vaikkapa currywurstiin tai hukkua kaljaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Hotellin respasta suositellaan tiedostaville yksilöille että jos jatkossa kuitenkin luopuisitte..."

Eieieieieiei, EI!

Minusta näitä tunteenpurkauksia on päinvastoin lietsottava niin paljon kuin ikinä pystymme!

Jenkeissä kaikenlaiset vihapilat, raivohuhulluuskohtaukset ja väkivaltaiset sekoilut (Trump Anxiety Disorder) ovat alkaneet saavuttamaan lakipistettään ja samaan on ehdottomasti pyrittävä myös Suomessa.

Näin saadaan normaalijärkiset äänestäjät sanoutumaan irti vihervasemmistolaisuudesta ja heidän uskottavuutensa tuhottua. Voiko kukaan vakavastiotettava poliitikko tehdä rakentavaa yhteistyötä sellaisen tahon kanssa joka vetäsee itkupotkuraivarit aina kun ei saa tahtoaan lävitte? :-)

Annetaan heidän itse alleviivata sitä mitä oikeasti ovat: lapsellisten ja tunteellisesti yliherkkien idealistien poliittinen liike. Kun teeskentely loppuu ja heidän oikea luontonsa totalitaristeina tulee esiin, he ovat ulkona kaikesta merkitsevästä päätöksenteosta.

LISÄÄ TÄTÄ!


t: Vittuuntunut Stadilainen

Kumitonttu kirjoitti...

Lisään tuohon Strix Senexin kommenttiin, että joskus muinoin rikoslaki käsitteli rikoksia. Rikokseksi käsitettiin toiminta, joka oli valtion väkivaltakoneiston suojelussa: rahalaitos, väkivalta, tulli, rajavalvonta jne. Nykyisinhän pelkkä neekeri-sana on rikollinen.

Muinoin siis kansalaistottelemattomuus tarkoitti sitä, että valtiovalta on säätänyt rikokseksi jonkun asian (vrt Gandhi), joka ei vastaa kansan käsitystä rikoksesta.

Nykyisin kun kaikki Vihreän ideologian vastainen toiminta ja puhe on määritelty rikoslain alle, kansalaistottelemattomuutta on esimerkiksi käyttää sanaa neekeri tai tytötellä naisia. Tuo lentokonekaappaus puolestaan EI OLE kansalaistottelemattomuutta, koska Aino ilmiselvästi vaaransi lentomatkustaja elentomatkustajien turvallisuuden kieltäytymällä tottelemaan lentokapteeni.

Niin nykyisen kuin vanhankin ajattelutavan mukaisesti on rikos saattaa kanssaihmiset vaaraan. Vaikka vaara oli pieni tässä tapauksessa, niin silti teko oli sellaisenaan yksiselitteisesti uhkaava muita matkustajia kohtaan.

Eli ei kansalaistottelemattomuutta vaan toisten terveyttä uhkaava rikos.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Termi äiteys ja äidin luonnollinen suojeluvietti lapsestaan on nyt määritelty uudelleen. Isi ja lapsi raapustavat ruusukortin rakkaalle äidille, joka uhrasi oman lapsensa äidin äitiyden maailman kaikkien lasten puolesta näiden iästä riippumatta.

Luin juuri kirjan Douglas Murray: The Strange Death of Europe
Blogissa kuvattu keisi on tyyppiesimerkki kokonaisuudesta, jonka kirjan nimi kertoo. Kirja on hyvinkin suosittu, syyn siihen ymmärtää kirjan luettuaan. Kirja-arvostelut puhuvat samaa, esim. https://www.suomenperusta.fi/ajatus/euroopan-viimeiset-paivat/

Ekku kirjoitti...

Meikäläisen asiakaskunnassa on sangen paljon lentohenkilökuntaa. Ei saa viherpeippo heiltä ymmärrystä.
Näillä tyypeillä ei taida olla käsitystä siitä, paljonko kapteenilla on valtaa lentokoneessa.
Jos kapteeni sanoo, että joku tyyppi poistetaaan koneesta, niin lähtö tulee, vaikka presidentille.
Toivottavasti tytsy saa tietoihinsa merkinnän, joka jatkossa tekee lentomatkustamisen hyvin vaikeaksi...

Anonyymi kirjoitti...

Mutta tästähän löytyy positiivisia asioita useampiakin! Ensinnäkin suomalainen poliisi hoiti tehtävänsä mallikkaasti ja talutti naisen ulos koneesta, kun Ruotsissa lähtivät koneesta sekä turvapaikanhakija että ”pelastaja” ja toisekseen tämä(kin) tapaus osoittaa selvästi, että unelmahöttöporukka eli vihreät ei pysty järkevään ajatteluun ja toimintaan. Ja kun siihen ei pysty edes puolueen puheenjohtaja, niin ollaan aika heikoilla eväillä liikkeellä. Lisää vaan vastaavaa ennen ensi kevään vaaleja!

Hupaisa virhe oli aamun iltapäivälehdessä; Touko Aallon kuvan alla oli nimi Touko Laaksonen...

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Vihani vihreitä kohtaan nousi taas ja vihapuheeni niitä vastaan kiihtyy vaalien lähestyessä, jotta yksikään fiksuna itsenään pitävä ei menisi niiden ansaan. Vihreille kelpaa mikä tahansa paskajulkisuus, mutta vielä se osuu omaan nilkkaan ja tämä kokemattomien maailmaa ja taloutta ymmärtämättömien nuorten tyttösten ja poikasten kannatus kääntyy laskuun.

Aino Pennanen tyttönen ei ollut ensimmäistä kertaa lentoasemalla häiriköimässä, muistattekos ne vastustelut koneiden ulkopuolella? Siellähän tämä oli mukana, joten syytä olisi vihdoin jo rangaista ja kunnolla, että idiotismi ei saisi siipiä alleen ja muutkin idootit tajuaisivat, että voi tulla seurauksia. Me muut, fiksuthan, tajuamme sen ilman muuta, että näinä aikoina ei kantsis ottaa leimaa varsinkaan lentokenttähäirikkönä, jos mielii vielä lennellä vaikka Usahan, yms. vielä matkustella. Tosin vaikka rangaistusta ei saisi, voisihan sitä siihenkin suuntaan paikallisella kielellä vihjata, pääsisi sinne listoille tämäkin idiootti.

Mutta en voi mikä röyhkeys, mikä välinpitämättömyys muista ihmisistä, laeista ja lentoliikenteen turvallisuudesta! Mikä välinpitämättömyys paikalla olevista lapsista, onneksi lapset saivat nähdä, että poliisi vie idiootit häiriköt pois.

Miksi sen mies vaikeni, vai paniko pään pussiin häpeästä? Jos olisin ollut tuo mies, olisin väkisin vetänyt istumaan nolaamasta koko perhettä. Ajattelisit edes lapsesi elämää ja tulevaisuutta, jos et muuhun kykene. HÄPEÄ AINO PENNANEN! Iines

Anonyymi kirjoitti...

Miksei niille riitä mikään? On jo saatu terrori-isku ja jatkuva terroriuhka paljosta pienemmästä puhumattakaan. Mitä ne vielä haluaa? Estää Bouananen käännytyksen?

Valtsu

Anonyymi kirjoitti...

Minkä Marjaanassa menetimme, sen Ainossa voitimme! Ehdinkin jo muutaman päivän olla Elinistä kateellinen tuolle maailman humaaneimmalle naapurivaltiolle jonka taloudellinen supervoima perustuu paitsi umpirehellisten maahanmuuttajien ahkeruuteen myös henkkamaukka-rättien teetämiseen aasialaisissa hikipajoissa. Olinpa pikkusieluinen.

Mutta nyt, nyt olemme saaneet oman Rosa Barksimme (Aalto) tai Jeanne d'Arcimme (arvatenkin Pennasen päänsisäinen visio). Mikä ylimaallinen rohkeus: seistä lentokoneen käytävällä. Tätä ei ole kukaan muu Suomessa uskaltanutkaan, paitsi ne ihan liikkuvassa koneessa seisovat tympeät ja rasistiset vessajonottajat jotka kiinnittävät huomiota vain omaan likaiseen tarpeeseensa.

Lentäminen on muutenkin äärimmäisen tylsä ja perspuuduttava liikkumismuoto, joten jokainen ylimääräinen minuutti on liikaa. Ja sitten pitäisi vielä sietää näitä draamaqueeneja hillumassa selfiehumalassa kuvaamassa lähinnä itseään samanmielisten peukkutoivossa.

Finnwatch (taustalla kehitysapu-, ay- ja ympäristöporukka eli kaiketi demarit ja vihreät) joka on jonkin sortin kyttäys- ja kanteluorganisaatio mitä suomalaisiin firmoihin tulee, on tietenkin sitä mieltä että ihan kamalaa ja finskin maine tässä nyt menee kertaheitolla kun ottaa pakkopalautettavia. No hyvä, Aeroflotilla sitten vastaisuudessa. Tai vaikkapa romanialaisella Taromilla jonka kuoliaaksinaurattava slogan aikoinaan oli "save time, fly Tarom".

Mahtaakohan tämä Aino olla jotain sukua Jotaarkka Pennaselle, selittäisi edes jotain.
tira+

KKi kirjoitti...

"
Kanssamatkustajat olis ihan hyvin voineet niskaperseotteella poistaa häiriön. Joku roti tähän hommaan nyt.
"
Niinkö? Olisivatko?

Asia on nyt niin, että tämä Aino-tyttö ei uhannut välittömästi kenenkään fyysistä koskemattomuutta. Kajoaminen hänen fyysiseen koskemattomuuteen olisi ollut ainakin lievä pahoinpitely. Näin se vain nykyään menee.

Turhalla "olisin" uhoamisella ei nyt pidä pilata kaikkea sitä hyvää mitä Aino on saanut aikaan. Nuiva/PS poppoo ei parempaa vaalityötä saa edes rahalla.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Rouva Anolla hilpeä havainto:
"Hupaisa virhe oli aamun iltapäivälehdessä; Touko Aallon kuvan alla oli nimi Touko Laaksonen..."

Vanhaan hyvään aikaan olisin pannut tuon latojan piruilun piikkiin, mutta nykyisin taitaan uutisen toimittaneella olla 'sisäpiirin(tm)' tietoa. :D

Joppos123 kirjoitti...

Parhaassa tapauksessahan kaikenmaailman kaupunpartisaanit sun muut takkutukat voivat jihadparran kasvattaneen toukohousun kehoittamana yrittää sabotoida finskin koneita jo maassa. Onhan finski viranomaisyhteistyössä sisäministeriön kanssa näissä palautusasioissa.
Onhan samat perslävet jo poltelleet autovarikoitanja yksityishenkilöiden autoja silleenniinku suvaitsevaisessa hengessä.
Kantaakohan siinä (kään) vaiheessa jihadtouko ja sitä kovasti kompannut pikkulii vastuunsa? Nyt alkoi ihan naurattamaan, kysymyksessähän on se kuuluisa parempi ja suvaitsevainen väkivalta.

Joppos123 kirjoitti...

Noniin, nyt jihadtouko on verrannut palautuksia natsisaksaan. Vittu mikä säälittävä pelle.
En todellakaan pidättele henkeäni sen suhteen, että lentokoneessa häiriköinyt hysteerinen ituhippi saa pikkusakkoa kummempaa seuraamusta. Todennäköisesti syytekynnys ei ylity ja vahingonkorvaukset evätään. Mitäs luulette jos kysymyksessä olisi ollut vaikkapa joku pimahtanut, itsensä oikeistoon mieltävä joka olisi tempauksellaan vaatinut palautusten tehostamista? Mitä meidän punavihernatsikoneisto tällä hetkellä raakkuisi lehtien sivuilla? Vähintään mestausta ja Halla-Ahon julkista asian tuomitsemista.
Näin se maamme valitettavasti tällä hetkellä makaa ja huonompaan suuntaan menee poimunopeudella, uskokaa pois.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenterveyshäiriöiden tautiluokitukseen pitäisi saada lisättyä viherpsykoosi heti ensitilassa.Tämä wannabe-ihmisoikeustaistelijahan vaikuttaa olevan täysin todellisuudesta irtaantunut ja käyttää tuota palautettavaa haitallisen vieraslajin edustajaa vielä härskisti hyväkseen, kun nyt on aivan pakko oma naamansa näkyviin ja äänensä kuuluviin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ymmille, Kissamiehelle, joppos123:lle, Vittuuntuneelle Stadilaiselle, Kumitontulle, Veijo Hoikalle, Ekulle, Rouva Anolle, Iinekselle, Valtsulle, tira+:lle, KKi:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ymmi & KKi: Vaikka niskaperseote tuntuisikin oikealta niin KKi on oikeassa. Sillä konstilla tuo nainen olisi saanut marttyyriasemansa nousemaan toiseen potenssiin. Se, mikä tässä oli hienointa oli se ettei yksikään muu matkustaja osallistunut kyseisen piiperön pelleilyyn. Ei edes hänen aviomiehensä.

Kissamies: Totta tuo ja voi todeta, että virkavalta toimi tässä paremmin kuin Ruotsissa.

joppos 123:

Viesti1: Jep, eihän maasta tosiaankaan yleensä pakkopalauteta kuin rikostaustan omaavia ja en ole kuullut siitäkään että ISIS olisi Berliinin lentokentällä rynkyt valmiina odottamassa. Egotrippaajan euforinen tila on aika hyvä määritelmä.

Viesti2: Esmes sitä koneen tankkaustahan yritettiin viime vuoden puolella estää. Sanallisesti onneksi vasta. Ja ne autopalot häviävät julkisuudesta yllättävän nopeasti. Parempaa väkivaltaa?

Viesti3: Natsikorttihan lyödään pöytään silloin kun ei ole enää mitään muuta sanottavaa. Poimunopeudella mennään.

Vittuuntunut Stadilainen: No näinhän se menee ja se lienee varmaa että samanlaista on luvassa. Tide Pod-Challengea suosittelen vihreille siitä huolimatta.

Kumitonttu: Tuomioitten perusteellahan erityisen raskaita rikoksia valtion näkökulmasta ovat juuri verorikokset. Voi todeta sen vanhan eli mikä ei ole oikeus ja kohtuus ei voi olla lakikaan. Laittomien maassanotkujien palauttaminen ei ole kohtuutonta. Sen vastustaminen on. Mutta sisäkanisteri Mykkänenhän ehti jo vähätellä tekoa. Oliskos jo menossa taustalla uudet hallitusneuvottelut eikä mahdollista kumppania haluta ärsyttää?

Veijo: Juuri näin. Suojeluvietti ei kohdistu omaan lapseen vaan johonkin täysin tuntemattomaan jätkään. Vietti herää sillä, että kyseinen jätkä on etnisesti edistyksellinen. Kiitos muuten vinkistä.

Ekku: Samaa toivon minäkin. En tunne lentäjiä mutta junahenkilökuntaa kylläkin ja siellä ollaan samoilla linjoilla.

Rouva Ano & VNV: Totta tuo mitä Rouva Ano sanoi. Perin yksin jäi nainen vinkumisineen. Muilta matkustajilta ei tullut tukea. Huomasin tuon virheen itsekin. Nyt se on korjattu. Tuon Pennasenkin etunimi oli väärin ja kun Touko-pojastamme tehtiinkin Tom of Finland niin aika tyylikäs moka oli kyseessä. Harmi etten älynnyt ottaa kuvakaappausta.

Iines: Ei paljon lisättävää. Ja tosi on että tää porukka tulee kokonaisuudessaan varsinaisen työelämän ulkopuolelta ja elää muitten rahoilla.

Valtsu: Usko huviksesi niin kyseinen terroristikin saa (tai on varmaan jo saanut) Suomesta faneja.

tira+: Kyseisen Marjaanan kohdalla evlut kirkko taisi jopa tajuta sanoa että ole nyt hemmetissä hiljempaa mutta vihreillä kun ei ole edes tilannetajua niin kiukaalle on taatusti luvassa lisää löylyä. Niin kuin totesin, olemme saaneet todistaa nousevan tähden syntyä.

Ano: Ehkä emme tee poliittisia diagnooseja mutta tosi on että vihervasemmistolla ei ole minkäänlaista todellisuudentajua.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuomas Enbuske näköjään kaappasi. :D

https://twitter.com/TuomasEnbuske/status/1024574794430341121

KKi kirjoitti...

Onhan tämä kiintoisa kausti.

Kannattaa huomata ministeri! Mykkäsen suhtautuminen. Tyyliin, ei se nyt niin paha juttu jos vähän lentsikassa perseilee. Ja tämä mies on edustavinaan liike-elämän puoluetta?

No, kokoomushan on todellakin vihreitten kravattipellejaosto.

Muuten tässä hämmästyttää, että onko poliittinen eliitti todella noin pihalla? Luuleeko ne oikeasti, että suuri enemmistö kannattaa näitä ainoja?

Tosin, siltähän se on viime vuodet äänestyskäytöksen perusteella vaikuttanut.

Anonyymi kirjoitti...

Ok,ehkä olin liian hätäinen tuon niskaperse otteen käytössä.
Ajatukseni oli kuitenkin siinä että yhteisö itsessään pitäisi kurin noille perseilijöille. Vähän niinkuin armeijan joukkokuri. Vielä ei taideta olla niin pitkällä. Kki on oikeassa, vaalityötähän se.
Vaikeaa tuommoista kuitenkin on katsella, verenpainelääkkeet hupenevat, mutta niinhän se on meitin tämmösten miesten...

T. Ymmi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, KKi:lle ja Ymmille & kiitos kommenteistanne.

VNV: Kiitos vinkistä. Olipa siitäkin jätkästä kerrankin hyötyä.

KKi: Mykkäsen reaktiosta tai oikeastaan puutteesta huomaa sen että tulevan hallituksen petikumppanuutta suunnitellaan jo. Mutta luulevatko ne oikeasti? Jaa-a… en muuten osaa sanoa. Mutta ainakin ne toimivat sen mukaan niin kuin näin olisi. Veikkaan että niin paljon ne eivät pysty (kaikesta yrityksestä huolimatta) tyrimään että seuraavissa vaaleissa mikään muuttuisi. Kuin korkeintaan huonompaan.

Ymmi: Yleisen oikeuden ja kohtuudentajun mukaan niskaperse olis ihan jees. Mutta me eletään kohtuuttomia aikoja.

Lemminkäinen kirjoitti...

Oikeastaan on ymmärrettävää että Elinistä tuli suurempi kansallissankari kansan keskuudessa, mitä Suomen Ainosta Suomessa, koska ruotsalainen tunnetusti matkustaa mieluummin maitojunassa sen vuoksi että ruotsalainen maitojuna on ainoa juna mikä kulkee sekunnilleen aikataulukon mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Aino helsingistä räjäytti potin, niin ihqua!
Ihmettelen suuresti tämän vihreittein lainsäädäntä sihteerin toimintaa ja miten ulkona tyttö on yleisestä mielipiteestä.
Touko Aalto yrittää leventää ja laventaa keskustelua, jotta Ainon tekemiset hukkuisi yleiseen kohuun. Touholta ja vihreiltä yleensä odottaisin selkeäsanaista irtisanoutumista tälläisesta Aino tytön harjoittamasta laittomasta toiminnasta.

Ihmettelen myös missä on Orpon, kokoomuksen arvojen mukaiset selkeät irtisanoutumiset laittomuuksista. Nyt kokoomuksen arvopohja näyttää olevan sama kuin Virheillä.

Olen myös kansalaisena odottanut kokokansan presidentin Niinistön ulostuloa, missä on arvojohtajuus nyt? Suomen korkeimman lainsäädäntöelime, Eduskunnan, toimijat harjoittavat laittomuuksia ja puolueiden Puheenjohtajat ja ministerit joko tukevat toimintaa rohkaisevilla kommenteilla(Aalto,Andersson), vähättelevät rikollista toimintaa (Sisäministeri Mykkänen) tai täydellisellä hiljaisuudella arvojensa mukaisesti hyväksyvät toiminnan( Orpo, Sipilä, Terho, Soini)

Herra Presidentti, Sauli naantalista, missä ovat nyt aktiivista katumista vaativat kommentit? Vaarassa on koko eduskuntalaitos ja legaliteetti yleensä. Hyväksyttekö tälläisen toiminnan? Hiljaisuus Kultarannassa tarkoittaa sitä, että jokainen suomalainen voi tämän jälkeen noudattaa lakeja oman arvopohjansa ja agendansa mukaisesti, sitäkö Sauli naantalista haluaa?

Nämä Ainot ja Sannat Korkeasaaresta, jotka eivät ole tehneet päivääkään oikeita töitä, vaan toimivat julkisrahoitteisissa organisaatioissa ja ovat saaneet/päässeet positioihinsa pelkästään keinotekoisten pääsy vaatimusten, EI osaamistensa tai kyvykkyyksien mukaan. Nämä tytöt EIVÄT siis edusta kansan yleistä tai enemmistön mielipidettä!

Elämme vaarallisia aikoja. Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla!

Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen ja Voi Aikoja Voi Tapoja & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen: Tuo on jokseenkin kauhea esimerkki. Sehän on selvää että ruotsalaiset poliisit ovat jo kauan aikaa alistuneet etnisille gangstereille. Nyt ne alistuvat jo syntymässään säikähtäneen näköiselle myöhäisteinillekin.

Voi Aikoja Voi Tapoja: No sitä vihreitten irtisanoutumista odotellessa kasvaa parta tyttölapsellekin. Kokoomus eli nykyisellään vihreitten kravattiosasto pitää turpansa kiinni sillä se miettii jo seuraavia hallitusneuvotteluja. Presidenttimme Niinistö on federalisti eikä nosta sormeaan federalistien touhuja vastaan. Sellainen puolue vihreätkin on. Niinistö keskittyy vahtimaan ettei Valtteri jää taas pysäkille.

Tuo lauseesi ”jotka eivät ole tehneet päivääkään oikeita töitä” kiteyttää nykytilanteen. Meinaan, noilla tyypeillä on se julkinen puhe- ja loukkaantumisvalta sekä ennen kaikkea asioitten määrittelyvalta. Meillä plebeijeillä on vain oikeus hyväksyä, kustantaa ja elättää heidät.

Krypta kirjoitti...

Miten kummassa on rakennettu maailma, joka toimii akselinsa vastaisesti? Suurinta ääntä pitävät oletetut, jotka menevät elämässä eteenpäin yliopistollisen huuhaan siunauksella. Todellista työtä he eivät ole koskaan tehneet ja ovat siihen täysin kykenemättömiäkin.

Tulee näiden tyttösten touhusta kylläkin mieleen eräs espanjalainen ritari, mutta jos näitä tulee enemmän eikä asiantilaan tule muutosta, on edessämme kaaoksen voimat.

P.s. Tuo haaste oli hyvä oivallus.

Joppos123 kirjoitti...

Meiltähän oikeudet riistetty jo aikoja sitten, niistä on tehty velvollisuuksia. Sen lisäksi, että elätämme nämä wannabekaupunkisissit niin elätämme myös tänne läpsyttelemään tulleet elätit. Liit ja Toukot haluavat myös ihmisoikeut riistäneet, ulkomaille karkotettavat tappajat jakamattomien ihmisoikeuksien piiriin.
Asianhan voi tosiaan tulkita niin, että härmän pitää taata koko maailman ihmisten turvallisuus tai ottaa ne tänne läpsyttelemään. Sillä ei ole mitään väliä mikä turvallisuustilanne pottunokalla on sen jälkeen. Kaikki väkivallanteot ovat yksittäistapauksia olkoon niitä sitten vaikka kymmeniä päivässä.
Jakamaton ihmisoikeus ja ilmainen elämä koskee kaikkia muita kuin verovelvollisia pottunokkia.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset ytimekkäästä analyysistä.

Olen itse samoilla linjoilla Kumitontun kanssa, että näitä tiedostavia ”tempauksia” tulee pitää lentokonekaappauksina (liittyi niihin väkivaltaista käytöstä tai ei) ja että viranomaisten tulee kohdella tekijöitä kaappareina. Tilanteessa ”seisoskelija” pyrkii ottamaan lentokoneen hallintaansa ja pitämään koneen miehistöä ja kanssamatkustajia panttivankeinaan, kunnes hänen vaatimuksiinsa suostutaan.

Ensimmäinen asia, kun joku egotrippaava leikkipartisaani rupeaa häiriköimään Vihreiden lainsäädäntösihteerin tapaan lentokoneessa, on napata siltä kännykkä pois - ja mieluusti vielä puhua videon päälle ja todeta jotakin tyyliin: ”Lennolla sejase todennäköisesti huumehuuruinen viherituhippi yrittää estää täynnä matkustajia olevan lentokoneen liikkeellelähdön oman hyvän ihmisen egoa kohottaakseen. Te, jotka tämän lahopään tunnette, olkaa hyvä ja ohjatkaa hänet hoitoon, sitten kun hän pidätyssellistä pääsee!” Kännykän rikkoutuminen vahingossa tietysti ajaa saman asian. Ilman oikeaa yleisöä egotrippaus todennäköisesti lässähtää.

Vieläpä tuli mieleen video, jossa joku hyvä ja vapaamielinen heppu Jenkkilässä huusi kitapurje ulkona suoraan henkilön korvaan, joka luki ääneen USA:n perustuslakia - hyvien ihmisten keinoja saa varmasti käyttää myös heitä vastaan…

Tuosta bloggauksen nimestä tuli mieleen, että nämä toisten ihmisten puolesta innolla uhrautuvat ”Elin-haastetut” voisivat oikeasti uhrautua toisten puolesta ja toimia vapaaehtoisina elinten luovuttajina etelä/itä-eurooppalaisille puoskareille, jotka laitonta elinkauppaa harrastavat. Jos yksikin tarkoitusta varten siepattu lapsi tai nuori näin pelastuu, niin silloinhan tavoite on saavutettu ja jalo uhrautuja kohoaa suorastaan taivaalliselle moraalisäteilyn tasolle… tosin tod.näk. post-mortem, mutta hei, kaikkea ei voi saada…

T. Riku Rauniolla - hehkuvan kuumasta tsadista edelleen…

ps. ministeri Mykkäsen kommentaatio tapahtuneesta on mykistävä.

Juho kirjoitti...

Kun jokin aate edistyy riittävän pitkälle sitä on mahdotonta erottaa mielisairaudesta.

Kiestingin retkeen osallistuneella, nyt jo edes menneellä vaarillani saattaisi olla jotakin painavaa sanottavaa näille Pennasille. Vaari totesi jo 90-luvun lopulla seuratessaan Suomen menoa, että ismit edellä ei pitäisi mennä edes paskalle.

EliasTa pani Karhu kirjoitti...

Ja nyt Virheet ovat nupiksi suunnittelemassa laitonta rahankeräystä Ainon mahdollisiin sakkoihin...mitähän kaikkea ehtivätkään töpeksiä asian tiimoilta...stanan sarjarikolliset
..

vieras kirjoitti...

Näitä poliittisia kompasseja on netti pullollaan mutta päätin huvikseni tehdä tämmöisen. Kokeilin muutaman kerran eri vastauksilla joten tulokset hieman vaihtelivat. Tämä on tietysti tehty Amerikan oloihin eikä Amerikan jutut kuulu Ykän toimenkuvaan, mutta voi se olla suuntaa-antava.

https://uselectionatlas.org/TOOLS/POLMTX/thetest.php

Itse sain tämmöiset lukemat:

Economic score: +2.9
Social score: +2.8

Your score pegs you as economically center-capitalist and socially center-authoritarian.

Center-capitalists often support free trade and low taxes, but take pragmatic stances on economic issues, supporting what they see as the best balance between encouraging business and maintaining free trade.

Social center-authoritarians generally have moderate social views, with a slight lean toward government intervention. They may have moderate cultural and religious views, but on the whole believe that the government should assure that society should stay moral.

Tällä mittaustuloksella viihtyisin nykyisin paremmin republikaaneissa kuin demokraateissa. Ilmankos Twitterissä on ne #WalkAway ja #Blaxit tms. häsärit.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kryptalle, joppos 123:lle, Rikulle Raunioilla, Juholle, Elias Tapani Karhulle ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Krypta: Niin kuin olen ennenkin todennut niin meillä on julkinen ääni vain tarpeettomien diktatuuria edustavalla joutilasluokalla joka elää työntekijöitten kustannuksella. Tuossa muuten kyseisen Aino Pennasen näkemys järkevästä (toisten) rahojen käytöstä:

https://pp.userapi.com/c824409/v824409573/19d16e/mH8JcomvA9s.jpg

joppos 123: Asiahan on juuri niin kuin sanot. ”Yksittäistapauksista” voisi esille ottaa tuoreimpana sen Seinäjoen tapauksen jossa neljä ulkomaalaista jätkää raiskasi suomalaisen naisen mutta kyseessä ei ollutkaan joukkoraiskaus vaan neljä yksittäistä raiskausta.

Riku Raunioilla: Kiitokset sinullekin. Ja totta tuo Kumiksen sanoma. Jos muuten joku kansallismielinen olisi viivyttänyt koneen nousua jostain syystä niin lööpithän kirkuisivat terrorismista. Tuolla amerikoissa ne ”liberaalien” väkivaltafantasiat vaan yltyy.

Juho: Luulen, että jos vanhalle vaarillesi oltaisiin aikanaan kerrottu vuoden 2018 Suomesta niin vaari olisi kysynyt että onko kertoja ehkä juovuksissa vaiko syönyt pöpösieniä.

Elias Tapani Karhu: Janitskinin Iljan yksi syytteistähän oli rahankeräysrikos. Seurataan tilannetta. Ja huomataan, että tuskin edes ylittää esitutkintakynnystä.

vieras: Minä vähän vierastan näitä tämmöisiä edeltä ohjelmoituja systeemejä mutta varmaan jotain suuntaa tuo antaa.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Aino sitten päätti päjäyttää vaalikampanjansa käyntiin kunnon rytinällä.

Tässähän on kovinkin monta positiivista asiaa. 1) Mies ja lapsi pääsivät kahdestaan mummolaan lomalle ilman hysteeristä mammaa, 2) maailma pelastuu kun Aino ei enää lennä lentokoneella ja tuhoa otsoonikerrosta, 3) Aino saa paljon ääniä vihreiden kannattajilta ja toivottavasti pudottaa jonkun semijärkevän vihreän ehdokkaan, 4) kaikille muille tuli selväksi kuinka hullua porukkaa tuo vihreä organisaatio oikein paapoo.

Eihän tätä olisi edes rasistinen vihakirjoittaja paremmin voinut hoidella, näitä eikun lisää ja paljon ennen vaaleja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, keski-ikäinen pikkupoika. Sanoisin, että kommenttisi osui naulan kantaan.

Joppos123 kirjoitti...

Tuosta Seinäjoen tapauksesta voisi äkkiseltään vetää johtopäätöksen, että vastedes joukkoraiskauksen tunnusmerkistö täyttyy vasta jos jokainen raiskari penetroituu uhriin samanaikasesti. Lakiahan on niinkuin se luetaan.
Suomen oikeuslaitos ei vaan halua myöntää, että Ruotsissa yleinen uusruotsalaisten urheilulaji "kimppakiva" on rantautumassa myös härmään.
Mitä kauemmin asiaa hyssytellään ja mustaa maalataan valkoisemmaksi sitä röyhkeämmiksi matut käyvät. Huomaavat, että ihan yhtä munatonta on touhu molemmin puolin merta ja uutta pökkö pesään, kirjaimellisesti.

QroquiusKad kirjoitti...

Tuo Kryptan mainitsema espanjalainen ritari taisi olla Donkey Hot, vai miten se nyt kirjoitettiinkaan?
Siinä, että Touko-Pouko kehuu lainvalmistelusihteerittärensä lainrikkomista ei ole oikeastaan mitään kummallista kun muistaa, miten asianomainen ilmeisen vakavissaan kertoi kasvattaneensa lihasmassaansa varusmiespalveluksen aikana 30 kilolla.
Kun mm. Jari "Bull" Mentula kommentoi asian puhtaaksi valehteluksi, koska suoritus ei ole fysiologisesti mahdollinen vaikka käyttäisi kaikkia olemassaolevia anabolisia ja muita douppeja, korjasi Touko-Pouko lausuntoaan:
hänhän olikin kasvattanut vain kokonaismassaansa.

Hän oli siis lihonut varusmiespalveluksen aikana 30 kiloa sotilaspoliisina? Hänen oli siis täytynyt viettää kaikki vapaa-aikansa sotkussa munkkeja pakkosyöden eikä hänellä olisi mitään fyysistä palvelusta ollut laisinkaan..?

Paremminkin näyttää siltä, että olemassaoleva todellisuus on Touko-Poukolle jokseenkin hatarammanpuoleinen käsite, johon hänen ei tarvitse suhtautua kovin suurella vakavuudella.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

joppos 123: Joo, suomalaisen oikeuslaitoksen perusominaisuus on muutenkin se, että se yrittää löytää kaikki keinot ettei varsinaisia rikollisia tarvitsisi rangaista. Uhreista se taas ei välitä paskaakaan.

Qroquius Kad: Oikeastaan nuo vihervasemmistolaiset on median toimesta kasvatettu tommosiksi. Puhuivat he mitä tuubaa hyvänsä niin media pyrkii valkopesemään asian ja toteaa että tää oli taas kansallismielisten typerysten tahallinen väärinkäsitys.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

"...mainitsema espanjalainen ritari taisi olla Donkey Hot..."

Donkey on Hot myös Irak-Afganistan suunnalla, kuin myös Saharan ylä- & alapuolisessa Afrikassa ja niiden välissä.

https://www.youtube.com/watch?v=wTq7_lkAIV0

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, VNV. Joo, ja kun mennään sinne Intian puolelle niin kimppakiva vuohien kanssa on myös muotia.

Anonyymi kirjoitti...

Minulta on ilmeisesti jäänyt jokin uutinen huomaamatta. Kuka on Tira+:n mainitsema Marjaana? Ja mitä hän on tehnyt, kun Aino Pennasta häneen verrattiin?

hieman pihalla

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kyseessä oli siis tämä punapastori Marjaana Toiviainen joka oli viime vuonna kovasti esillä.