torstai 27. joulukuuta 2018

HOTELLI YRJÖPERSKELEEN KALENTERI 2019


Hotellin respassa ollaan muodikkaasti nykyaikaisia ja edistyksellisiä niin kuin ajan henki vaatii. Kannatamme interperspirationaalista feminismiä äärimmäiseen rajaan ja mahdollisesti vielä yli senkin. Siksipä julkaisemme interperspirationaaliseen feminismiin pohjautuvan tyttökalenterin. Kalenteri on vastaveto kaikille seksistisille Pirelli- yms. kalentereille ja sen ideana on osoittaa, kuinka feminismi saa naisen muuttumaan niin, että hän löytää todellisen, kauniin itsensä. Siirrytään pitemmittä puheitta kalenteriin.

KANSIKUVA


TAMMIKUU 2019


HELMIKUU 2019


MAALISKUU 2019


HUHTIKUU 2019


TOUKOKUU 2019


KESÄKUU 2019


HEINÄKUU 2019


ELOKUU 2019


SYYSKUU 2019


LOKAKUU 2019


MARRASKUU 2019


JOULUKUU 2019


Kiitos vakikommentoija Taisteluvälineupseerille kalenterin pohjaideasta. Kyseiset kuvat on julkaistu alun perin eBaumsworld-nettisivuilla. Näissä interperspirationaalisen feminismin merkeissä siirrymme kohti vuoden vaihdetta.

50 kommenttia:

Jaska Brown kirjoitti...

Jaahas. Se oli sitten uusi vuosi pilalla ennen kuin ehti edes alkaa.

Hemuli kirjoitti...

Miehet on sikoja ja tuo on melko varma tapaa pitää, epätoivoisimpia lukuunottamatta, miehet kaukana. Ne epätoivoisimmat kivasti vahvistaa oman maailman katsomuksen.

Olavi Koskela kirjoitti...

Kai se on niin, että typerä ja ruma ideologia tekee kannattajistaan itsensä kaltaisia. Pahin oli kesäkuu, minusta. Kiitos tästä vuodesta Ykä; jatka ihmeessä samaan malliin. Terve järki näyttää olevan hupeneva luonnonvara, eikä sitä ole koskaan liikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei hitto! Aivan liian hapokas omalle seinälle mutta lahjaksi...


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Jaska Brownille, Hemulille, Olavi Koskelalle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne. Hjuu, tämmönen tällä kertaa. Pilataan tapetit ja tunnelma. Ja voi olla, että ensi vuonna muistelemme tätä kuluvaa vuotta lämmöllä sillä suunta on aina alaspäin.

KKi kirjoitti...

Hilpeä.

Mikähän siinä on, että kun pikkupimu lähtee toteuttamaan itseään, niin ensimmäisenä itsestään pitää värkätä ruma. Noh, jonkinlainen kannanottohan se tietysti.

Femakoissa myös hämmästyttää tämä sairaalloisesti ylipainoisten mainostaminen kauniina ja normaaleina. Itse ylipainosta nimenomaan kärsivänä voin kertoa, ettei ole kivaa. Tuskin se näille hampaat irvessä läskikapinoiville sen kivempaa.

Vaan eipä tuo meidän asia ole likoista murehtia. Hyvää viihdettähän he tarjoavat.

intrigööri kirjoitti...

Hotellin erikoiskalenteri varmaankin viedään käsistä eli kopioidaan miljoona kertaa? Sen nimi voisi olla kaunotar ja tärviö.

Oikeanpuoleiseen sarakkeeseen itsensä turmelleita ihmisparkoja ei auttaisi enää kuin Afganistanin lahja maailman naisille eli kokopitkä burkha. Voisihan muodonmuuttaja ehkä yrittää metsästellä pimeydessä, lepakoiden tapaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ei saa vaipua synkkyyteen. Jos jopa legendaarinen "die cis scum"-typy eheytyi, niin prosessin voi kääntää. Vaatii vain omaa tahtoa, joka tekee asiasta todella kimuranttia.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kiitos YrjöP.

Ensi yönä sitten katsellaan rankinta lajia painajaisista.

JB:n joskus suosittelema feissarimokat tuotti huikean session.
Uskon tulevaisuuteen. Jäin sanattomaksi.

https://www.feissarimokat.com/2018/12/sekalaisia-osa-363/

Anonyymi kirjoitti...

Juu ei, ihan liian hapokasta.

Tämä vahvistaa oman mielipiteeni, feminismi on syöpä ja nämä esimerkit todentavat sen erinomaisesti.

Ari

Anonyymi kirjoitti...

Hapokasta vai olisiko sittenkin liian emäksistä, vai peräti emättimellistä Tvälups? Utelee Huru-ukko:)

Becker kirjoitti...

Aika mainio kalenteri. Alan olla jo hivenen vanha, mutta se ei kuitenkaan selitä sitä että miksi ehdoin ja tahdoin pyritään muuttumaan mahdollisimman vastenmielisen näköiseksi. Onko jälleen kyseessä jokin kulttuurimarksismin uusi ilmentymä. No oli miten oli niin tämä ehkä osiltaan selittää heikkoa syntyvyyttä. Tuon näköisiä lepakkoja kukaan ei halua rinnalleen, saatika sänkyynsä puhummattakaan sitten lastensa äideiksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, intrigöörille, Anolle, Veijo Hoikalle, Arille, Huru-ukolle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne. Tuo intrigöörin keksimä ”kaunota ja tärviö” on kyllä aika osuva kuvaus. Sinänsä minä en arvostele ihmisiä rumuus / kauneus-perusteella mutta jos joku asiakseen tärvelee itsensä niin voinhan minäkin esittää asiasta mielipiteeni. Kertovathan feministitin minkälaisia paskoja me VHM:t ollaan vaikka kosketuspinta asiaan taitaa olla varsin olematon. Eikä sekään ole sinänsä olennaista vaan se, että nämä interjotakin-feministit ja muut titityyt vaativat, että se, mitä he edustavat syötetään tavallisillekin ihmisille pakollisena normina. Ja sen vuoksi koko porukka saa haistaa pitkän paskan.

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän tämä sairaus kumpuaa, joka saa erityisesti naiset käyttäytymään noin?
Onko naisilla asiat liian hyvin?

Voi Aikoja Voi Tapoja

Qroquius Kad kirjoitti...

Interperspirationaalista joo...Onneksi nuo ilmestykset ovat aistittavissa vain näköaistilla.
Sellaisinakin ne kielivät viestiä, että jos kehotettaisiin:
"Haista naista!", jättäisin väliin mikäli voisin.

Sillä jos noiden kuvien mannekiinien kanssa joutuisi suljettuun tilaan, pelkäänpä pahoin ettei sen interperspirationaalisuuden manifestia voisi välttää kuin pakenemalla puhtaaseen ulkoilmaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Voi Ajoille Voi Tavoille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Hyvä kysymys enkä pysty varmaksi vastaamaan. Mutta se on selvää että tälläinen ilmiö / sairaus / whatever elää ja voi hyvin nimenomaan niissä maissa joissa naisen asema on mahdollisimman hyvä ja turvattu.

Qroquius Kad: Onnekseni asun itse sen verran syrjässä että meillä linnunpelättejä on vaan marjapuskien vieressä. Kuinkahan monta

a) nettoveronmaksajaa
b) yleensä infraa ylläpitävää

henkilöoletettua tuollaisissa porukoissa muuten on?

Qroquius Kad kirjoitti...

On siis esitetty kysymykset, mikä saa naisen tekemään itselleen tuollaista sekä lienevätkö nettoveronmaksajat ja infranylläpitäjät kovinkin edustettuina heikäläisten joukossa.

En tiedä, mutta jos pyydettäisiin arvaamaan, voisin olettaa ensimmäiseen kysymykseen vastaukseksi sairaalloisen huomiohakuisuuden. Huomiota on saatava keinolla millä hyvänsä, eikä sen laadulla ole merkitystä. Kunhan sitä vain piisaa.

Samasta syystä lienevät nettoveronmaksajat sekä infranrakentajat ja -ylläpitäjät sangen harvassa heidän keskuudessaan. He kun tapaavat olla ihmisiä, joille tekeminen ja aikaansaaminen hyvällä lopputuloksella on pääasia, eikä siitä puhuminen.
Viimemainittu ihmistyyppi kun havaitsee yleensä itselleen mieluisammaksi joko politiikan tai julkisen sektorin esimiestehtävät.

Tulosta tekevät ja siihen pyrkivät ihmiset harvemmin näkevät suunnattomasti vaivaa herättääkseeen mahdollisimman paljon huomiota, jonka laadulla ei ole mitään väliä tai sen on jopa oltava mahdollisimman negatiivista.

Tämäntapaista ounastelisin, mutta voinhan olla väärässäkin. En pidä sitä kuitenkaan kaikkein todennäköisimpänä vaihtoehtona, perustaen arvioni empiirisiin kokemuksiin infraa ylläpitävistä ihmisistä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Varmaan jotain tuonnepäin. Jollain ”gender studies”-tyypillä joka valittaa että naisia on hyvin vähän teknillisillä aloilla olisi ollut mahdollisuus hakea niille teknisille aloille. Mutta eihän hän sitä toki tee. Hän ei tykkää tekemisestä vaan siitä puhumisesta ja ennen kaikkea hän tykkää valittamisesta. Silloin hän tuntee itsensä ihmisoikeustaistelijaksi. Julkiseksi sellaiseksi.

Ne tavalliset infraa ylläpitävät ihmiset taas eivät halua pärstäänsä julkisuuteen. He haluavat elää rauhassa. Siksi he harvemmin osallistuvat mihinkään mielenosoitukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä liity kYkän kalenteriin, mutta blogissa usein käsiteltyihin muihin aihepiireihin:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/be39d758-424b-48c1-a53c-fed4c54c4184?fbclid=IwAR0a5WUaHLSP9S5G0XrJ4-Se5EI-z38tp-T-8z6VpJnFZFoQCnoeWVYgJpQ

On noita pakolaisia moneen lähtöön, tuossa jutussa esiintyvät henkilöt lienevät sitä yleisesti ottaen sivistyneempää osajoukkoa.
Hyvin on kieltämme ehtinyt oppimaan tyttö.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Valtamedia suosii ja etsimällä etsii tuollaisia tarinoita. Mutta lyckaa tuolle tytölle.

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän se tekee. No pointti oli oli lähinnä se että uskonnoilla on eroja. Roomalaisiksi ("al-Rûm) kutsuvat itseään ainakin osa alueen ortodokseista. Kaipa he edustavat sitä väestöä joka on kulttuurista jatkumoa Rooman ja Bysantin ajoilta vaikka puhekieli on vaihtunut arabiaksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. No näin on. Libanonkin oli aikanaan kristittyenemmistöinen ns. Välimeren helmi. Sitten tulivat islamilaiset.

MikkoK kirjoitti...

Ihminen tarvitsee palautetta käyttäytymisestään. Jos palaute on hyvää ja rakentavaa, sorvautuu lopputuloskin hyväksi. Tärkeintä palautetta naisille on miesten taholta tuleva (ja sama toisin päin). Nykyään naisia yhteistyöhön kannustava palaute on vallitsevassa kulttuurimarksilaisessa ilmapiirissä kielletty. Miehet eivät uskalla enää sanoa edes myönteistä naisista joutumatta lynkatuksi. Kun naisparoille ei palautteen avulla rakenneta mitään pehmustettua peräseinää, he joutuvat menemään hulluudessaan yhä pitemmälle.

Miehiä kohtaan ainut sallittu palaute on kielteistä ja osin jopa murhaavaa. Siten miesten minäkuva ja luottamus yhteisön toimintaan heikkenee. Tärkein opetus, minkä parhaan hahmotuskyvyn miehet palautteestaan saavat, on itsekunnioituksensa säilyttäen pysyä erossa varsinkin tärvätyistä naisista.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Litsa antaa oman värinsä jatkokertomukseen Kurpitsavankkureiden Kyydissä.

Juha kirjoitti...

„Vaatteet on mun aatteet“, sanoo laulukin ja tässä tapauksessa hyvä niin. Ei tarvitse tuhlata aikaansa tutustumiseen!

Anonyymi kirjoitti...

Helppoa allekirjoittaa kaikki jo edellä esitetyt kommentit. Kalenteri sinänsä on ansiokas inhorealistisella tasolla. Jos avaa television ja menossa on joku ”viihdeohjelma”, ei voi välttyä tatuoiduilta käsivarsilta, joita esitellään lyhythihaisissa t-paidoissa talvellakin. Onneksi kaukosäätimellä ohjelma vaihtuu nopeasti. Kiinnitin ensimmäisen kerran huomiota kyseiseen villitykseen, kun näin joitakin vuosia sitten lehdessä kuvia Jere Karalahden häistä. Kaasot olivat pukeutuneet valkoisiin (?) pitkiin juhlapukuihin ja paljaita käsivarsia ”koristivat” näyttävät tatuoinnit; vaikutelmasta tuli mieleen silli täytekakussa. En kerta kaikkiaan jaksa ymmärtää ihon pilaamista ja ulkonäön tahallista rumentamista. Siksi ei nyt myöskään aihetta enempään.

Rouva Ano

Veijo Hoikka kirjoitti...

R Ano
Perstatskathan ovat nykyajan Night Watch aarteita.
https://www.youtube.com/watch?v=Et8-gg6XNDY

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys MikkoK:lle, Veijo Hoikalle, Juhalle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

MikkoK: Varmaankin näin. Tosin nuo interjotakin feministit varmaan haluavat palautetta vain omalta viiteryhmältään. Mikäs siinä sinänsä. Mutta ei pidä loukkaantua jos miehiä ei heidän ulkonäkönsä kiinnosta.

Veijo: Valtamedia etsii etsimällä kyseisen kaltaisia tarinoita. Ja sitä enemmän mitä mädäntyneemmäksi ne kurpitsavankkurit tulevat.

Juha: Totta.

Rouva Ano: Nuohan ovat tietysti mielipideasioita mutta olen itse samaa mieltä kanssasi. Täynnä tatuointeja oleva kroppa näyttää minusta lähinnä rumalta. Ja naisilla homman kruunaa nää lävistyskorut ts. naamassa on enemmän rautaa kuin minulla työkalupakissa. Ei vaan kertakaikkiaan kolise. Jokainen tietysti tapansa mukaan jne jne…

Anonyymi kirjoitti...

Uutisvinkki:

https://www.zerohedge.com/news/2018-12-27/angela-merkel-nation-states-must-give-sovereignty-new-world-order


"Nation states must today be prepared to give up their sovereignty”, according to German Chancellor Angela Merkel, who told an audience in Berlin that sovereign nation states must not listen to the will of their citizens when it comes to questions of immigration, borders, or even sovereignty.

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan jonkun sortin mielenterveyssairautta. Ei nainen halua tuhota ulkonäköään, jos ei ole hullu tai aivopesty, joten voihan nuo olla aivopestyjäkin tai molempia.

Kalenterin lähetin shokeeraamaan miespuolista ystävääni, kun hän palaa töihin ja avaa tietokoneen...

Ystäväni tyttären aikuistuttua, on hän säästänyt rahaa tatuointien poistoon. Ei voi kuulemma nyt yhtään ymmärtää miksi pilasi ihonsa. Osan otti selvin päin ja osan kännipäissään.

Vanhempana kieltäisin niin kauan, että joku tolkku olisi päässä. Mutta jotkut aikuiset ryhtyvät lapsiksi lapsiensa vanavedessä menettäen (varmaan ei ehkä ollutkaan) otteensa vanhemmuuteen. Ikuinen teinielämä.

Miltäköhän tatskat näyttävät vanhana, kun iho on löysä ja ruttuinen? 😁

Parempaa vuotta 2019 kaikesta huolimatta, toivotaan eduskuntaan tolkun aikuisia ja omaa kansaansa rakastavia!

Iines

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Iinekselle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Lähde on minulle vieras mutta tuon suuntaista viestiähän on tullut niin Merkeliltä kuin EU:sta yleensä. Eli itsenäisyyden viimeisetkin rippeet pyritään tuhoamaan.

Iines: Pitkälti samaa mieltä. Työni puolesta ihmettelen että miksi ihmeessa tatuointifirmat suostuvat hakkaamaan kuvia reilusti alaikäisten nahkaan. Siinä iässä kun se harkinta ei vielä ihan kybällä toimi. Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin.

Lemminkäinen kirjoitti...

Karhu menee talviunille, muuttolinnut muuttavat etelään, kärpänen voi elää muutaman kuukauden ja ampiaisista työläiset ja koiraat kuolevat viimeistään lokakuussa. Herranen aika, eikö Luontoäiti ole järjestänyt minkäänlaista takaporttia meille VHM-lurjuksille! Mutta kuitenkin, Hyvää Uutta Vuotta kaikille, ehkä se siitä jotenkin..

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen. VHM, se kirottu lurjus vaan piru vie elää talvenkin yli. Ja samalla elättää – vaikkei välttämättä haluaisi – huomattavan määrän kuningatarmuurahaisia, kuningatarmehiläisiä ja muitakin totaalisen tarpeettomia. Oikein hyvää ja menestyksen täyttämää uutta vuotta sinullekin.

Joppos123 kirjoitti...

Noilla kalenterin pissiksillä on jotain muutakin ongelmaa kuin pelkästään feminismi. Aina on ollut junnujen protestiliikkeitä ja veikkaan,että mimmit ovat menneet niihin suuremmalla paatoksella kuin kundit.
Hippiaikaan, disco, punk you name it niin tuntuu siltä, että nuoret naiset itseään hakiessaan menevät pidemmälle kuin pojat, ainakin Suomessa. Meillä noi poikien hörhöilyt yleensä katkaisee intti, tytöillä ei.
Tyttöjen on helppo hörhöillä kun aina löytyy jätkiä katsomaan perään,ihan sama kuinka militantti feministi olisi kysymyksessä.
Sääli jos noi kalenterin kuvat pitävät paikaansa sillä muutama tehnyt ulkonäölleen peruuttamatonta tuhoa.
Protestiliikkeitä on aina ollut ja tulee olemaan ja junnut haksahtavat niihin,osa tulee järkiinsä ja joillakin koskaan sitä ole edes ollut.
Mitä tatuointeihin tulee niin jokaisen oma asia. Itselläni on joitakin, liittyvät tiettyihin elämänvalintoihin, kuten ammattiin tai muihin juttuihin mutta ne eivät näy esimerkiksi t-paidan alta. Naamaan en voisi edes kuvitella ottavani kuvaa.
Kuten alkuun jo laitoin niin taitaa tuon kalenterin mimmeillä olla päällänsä aika kokonaisvaltainen angsti jolla ei loppupelissä ole mitään tekemistä feminismin kanssa.
Seuraavaksi angstin lääkitykseen tulee mukaan huumeet.

Joppos123 kirjoitti...

Tuohon VHM määritelmään pitäisi mielestäni lisätä muutama kirjain.
Perustelut:
VHM voi olla viherpiiperö akkavallan (kirjaimellisesti) komennossa oleva aisankannattaja ja mutalätäkössä kasvatettujen vesikastanjoiden mussuttaja.
Eli nyhtökauralla ja säälistä elävä wannabefemakko.
Esitän siis, että kirjainyhdistelmään lisättäisiin seuraavat kirjaimet.
LS. VLSHM. Valkoinen lihaa syövä heteromies ja liha pitää sisällään koko eläinkunnan kirjon, siasta sammakkoon.
Mehän tämä varmasti ymmärretään mutta vastapuoli kuvittelee ne nyhtökauraa vetävät samaan sakkiin.
Kunhan tuumin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123. Minä näkisin, että noitten pissisten hysteria on jollain lailla sukua aikanaan olleelle Dingo-hysterialle ja vain naiset kykenevät sen kaltaisiin hysterioihin. Ja tosi on että jätkillä tulee jossain vaiheessa se järki päälle. Ehkä juuri siellä intissä. Tatuoinnit ovat tietysti jokaisen oma asia mutta totean kumminkin että lähes täyteen kuvia hakattu nahka on omasta mielestäni karmean näköinen.

Noitten mimmien angsti on jotain sellaista että ei meidän kaltaiset jätkät sitä ymmärrä ja ehkä yleensäkin tuon sorttiset feministit ovat niitä ihmisiä joilla ei ole hyvä olla jos niillä ei ole paha olla. Ei meillä ole heille niin hoito- kuin ymmärrysvelvollisuutta.

Toi VLSHM oli kyllä osuva. Sellainenhan minäkin. Ja ihan häpeämättä. Ja mun vaimoni on yhtä lailla häpeämätön VLSHN.

Joppos123 kirjoitti...

Dingo hysteria lienee aika hyvä esimerkki. Teoriani mukaan militanttifemakot putoavat nelikymppisinä johonkin seuraavista kategorioista.
1 ikänsä miehiä vihaava kiukkuinen ämmä joka asuu 45 kissan kanssa ja ei pidä niistä edes huolta
2 käy eduskunnassa pyörähtämässä ja entisenä kiukkuisena femakkona on nykyisin järjestelemässä samanhenkisille veteraaneille vitunvirkkausiltamia ja voimainnäytöksiä ketsuppi-ynnämuilla kastikepulloilla.
3 on haksahtanut jopa useita kertoja matujen vietäväksi ja synnyttänyt niille kaikille muutaman kakaran, edelleen yksinhuoltaja (tämmöisen olen muuten tavannut)
4 päässyt angsistaan yli ja on ihan normi ihminen muiden joukossa

Edelleen tuo Dingo on aika hyvä esimerkki. Nuoret likathan ovat aina menneet hysteerisiksi bändeistä, vanhemmat rikollisista jne.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän valossa on merkillepantavaa kuinka (pol)poliisille on osoitettu varoja ja kohdennettu resursseja verkon vihapuheen valvontaan sekä vihapuhujien tutkintaan:

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005949603.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=5294c287b89174266da3324b8764545b

Asiat tärkeysjärjestykseen!

Kaada kolaa poliitikon päälle ja koe koko järjestelmän armottomuus.
Varasta köyhältä sen kulkupeli tai vaikka viimeinen leipäpala ja -get out of jail scott free-


-Tvälups-

Sledge Hammer kirjoitti...

Terve Ykä,

onnittelut muuten lohkaisusta interperspirationaalinen. Mahtavinta on tuo kirjainyhdistelmän rationaalinen sisältyminen sanaan. Minullakin on siitä kokemusta, olin meinaan nuorena aika mojovalla tavalla jalkahien suhteen lahjakas, muiden lahjojeni ohella. Perinteisestihän ala on kuulunut vulgaaristi ilmaistuna haiseville äijänkäppänöille, mutta tervetuloa toki naisoletetuillekin joukkoon sankkaan.

En tiedä oliko postauksen innoittajana juuri tämä artikkeli, jota kommentoitiin fb-ryhmässä: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/12/16/niin-kauan-kuin-minua-pidetaan-kavelevana-terveysriskina-tyolle-on-tarvetta

Tuohon heitin vain sitten ainokaisena kommenttinani, että artikkeli jättää kovin avoimeksi sen, mikä estäisi Shemeikkaa kokemasta normaalipainoisempaa vartaloa ihan yhtä positiivisena kuin tätä nykyistäkin? Osaakohan joku täällä valistaa?

Anonyymi kirjoitti...

Kalenterin ultra-feministien (seksuaalinen) haave on tulla alistetuiksi, siksi he ajavat islamin asiaa koska nynnyistetty länsimainen nykymies ei sitä halua taikka siihen kykene.

https://www.youtube.com/watch?v=C5h43t1AQ4I


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle, Taisteluvälineupseerille ja Sledge Hammerille & kiitos kommenteistanne.

joppos 123: Kuvasitpas tuossa kakkoskohdassa erään roiskeläppähameisen ”vittu haisee hyvältä”-henkilöoletetun osuvasti. Kyseiselle Meriläisellehän muuten järkättiin suojatyöpaikka eli hän on nykyisin pääsihteerinä kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry:ssä. Rahoittajana mikäs muu kuin Sitra.

Tvälups:

Viesti1: Yllätyshän tämä ei sinänsä ollut. Nyt se on vaan sitten sanottu ääneen. Oletan muuten että resurssipulasta huolimatta vihapuhepoliiseja ei olla siirretty takaisin varsinaiseen poliisityöhön.

Viesti2: Varmaan osittain niin. Ja osittain ne uskovat päissään luotuun islam-kuvaan. Ja osittain ne kannattavat kaikkea mitä VHM ei kannata.

Sledge Hammer: Suhtaudun asiaan hieman kaksipiippuisesti. Sinänsä en hyväksy kiusaamista millään perusteella. Mutta toisaalta en hyväksy tuommoista feministisen ”uuskauneusihanteen” pakkosyöttöä. Tuo kyseinen nainen ei näytä mielestäni millään muotoa viehättävältä. Itse asiassa ylipaino ei sitä tee vaan tuo kynitty ja värjätty tukkavärkki ja ne naamaan isketyt Rapalan uistimet.

Ekku kirjoitti...

Mitenkäs se eräässä suomalaisessa klassikossa sanottiin: "Aikainen mies ja lättähattujen hommissa" eli jossain vaiheessa vaan on miehen aika aikuistua ainakin suhteessa yhteiskuntaan. Poikamainen mieli voi silti säilyä taustalla pirskahdellessaan esiin silloin tällöin...
Armeijan ei tee tosiaan kaikista sotilaita, mutta moni törmää silloin ensimmäistä kertaa systeemiin, joka ei pyöri yksilön mielihalujen mukaan.

Taksimies kirjoitti...

Välipäivinä kun olin ajossa niin tuollainen noin 200-kiloinen siiderivalas punkesi ittensä vossikan takaritsille tuhannen jurrissa ja paljastui aika äkkiä tuollaiseksi femakoksi.

Piti sitten sen aukoa päätäänkin vielä ja sen mielestä oli hienoa että stadin vosikoissa on niin paljon keenereitä kuskeina. Mua ei arvostanut varmaankaan siksi kun osaan perille ilman navia, voi toki olla syy sekin etten alkanut vonkaamaan.

Toivottavasti katsoo aamulla taksikuittia ja huomaa siellä olevan kympin tavankuljetuslisä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle ja Taksimiehelle & kiitos kommenteistanne.

Ekku: Olet muuten pitkälle oikeassa. Sillä nykyisin eletään aina vain enemmän ”niin mut ku mä haluun”-maailmassa. Väittäisin, että silloin kun oli itse intti-iässä niin ymmärsi varsin hyvin ettei maailma pyöri oman perseen ympärillä.

Taksimies: Taksikuskelta vaaditaan varmasti ns. lehmän hermoja. Sanoisin että olet törmännyt itseään täynnä olevaan ja itsensä turvottaneeseen ns. hyödylliseen idioottiin. Joka muuten on kasvava ja uusiutuva luonnonvara. Olen muuten tämän blogin ulkopuolelta ihan siviilielämästä saanut kommentteja noista keenerikuskeista ja ne eivät todellakaan ole ylistäviä.

Joppos123 kirjoitti...

Itse matkustelen aika paljon ja Helsinki-Vantaalla olen aina pitänyt huolen siitä, että en vahingossakaan astu kasipallon ohjastamaan taksiin.
Tuohon kohtaan 2 aikaisemmassa kirjoituksessani niin en viitannut siinä kehenkään ja millään ei ole mitään tekemistä yhtään minkään kanssa varsinkaan yhtään mihinkään, heh.
Vakavasti ottaen, kyllähän kyseinen virkkaaja tekee itsestään ihan täyden pellen kaikkien muiden kuin niiden parin muun katkeroituneen virkkaajan silmissä.
Vaimoni on aika tiukka täti mutta hänkin sanoi tunteneensa useita kertoja myötähäpeää sen mirkun jutuista.
Vian ei tarvitse olla kovin suuri jos se löytyy päästä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123. Asun onneksi sen verran syrjässä että voin käyttää paikallista taksiyrittäjää sen vähän mitä taksia tarvitsen ja se on kovin vähän. Matkailu meillä tapahtuu omalla autolla tuonne pohjoisen suuntaan.

Tuo kyseinen naisoletettu jonka-nimeä-ei-tule-mainitseman on hyvä esimerkki siitä kuinka nykyisessä yhteiskunnassamme naurettava ja täysin tarpeeton pelle voi nousta arvostettuun asemaan. Kertonee varsin hyvin yhteiskuntamme sairaudesta.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Minusta meidän tulee luottaa, ollen pieni vähemmistö omassa maassamme, siihen kuudenteen aistiimme.
https://www.google.com/search?q=sauli+niinist%C3%B6n+koira&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwiZl7W0_cXfAhVBESwKHXWRBQ4QsAR6BAgFEAE&biw=1056&bih=490

Uusinta vuotta odotellen,

Yksi syrjässä pysyttelevä

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Veijo. Hjuu, koirallahan se kuudes aisti on. Meillä valitettavasti ei.

EnPanis kirjoitti...

Unohit mainita, et feminismi on eräs parhaista ehkäisykeinoista!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, EnPanis. Joo, yksi ehdottomasti parhaimmista ehkäisykeinoista.