tiistai 4. joulukuuta 2018

YKÄ, LÖTJÖNEN JA LUPA


Nykypäivänä Huitsinnevadassa


Loppusyksylle ja alkutalvelle tyypillinen tuulinen ja räntäinen ilta pimeni Huitsinnevadan Örnätjärvellä mutta erään omakotitalon pihassa sijaitsevan grillikodan ikkunasta kajasti lämmin ja leikkisästi tanssahteleva avotulen valo. Valmiiksi sytytetyt koivuklapit paloivat räiskähtelemättä ja lämmittivät kodan mukavan lämpimäksi ottaakseen vastaan kaksi talon sisältä ulos astuvaa miestä jotka polttelivat pyyhe ympärillään voimasavuke Bostonit ennen kuin astuivat sisään kotaan, lisäsivät tuleen puita, istuivat valmiiksi asetetuille lampaantaljoille ja aukaisivat huurteiset tölkilliset Tsuhnan Kostoa.

Siinähän olivat vanhat toverukset Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis. Miehet olivat saunomassa vietettyään sitä ennen päivän kaakanajahdissa. Jahti ei ollut tuottanut tulosta sillä olihan kaakana tunnetusti yksi vaikeimmin pyydettävistä riistaeläimistä. Nollatulos ei miehiä sinänsä harmittanut sillä kaakanoita kannatti aina pyytää vaikkei saisikaan ja olihan sitten ainakin tarjolla after hunt. Metsästysreissun jälkeisessä saunassa miehet sitten Tsuhnan Koston avustamina olivat puhuneet kahden vanhenevan miehen tulevaisuudesta kovasti huolissaan olevaa puhetta joka nykyisin tietysti tulkittiin pelkäksi vihapuheeksi. Mutta eihän näillä selkosilla ollut onneksi ylimääräisiä kuuntelijoita. Tuo tontin reunassa puunlatvassa päivystävä korppikin oli vanha tuttu eikä se miesten puheista pahemmin hätkähtänyt. Vanhoja tuttujahan nuo miehet olivat ja kovasti rauhallisia.

Erityisesti miehiä oli huolestuttanut varsin tuore tieto siitä sen saksalaisen arkkimerkeleen ilmoituksesta että EU-valtioitten olisi valmisteltava kansallisen itsemääräämisoikeuden luovuttamista Brysseliin. Sen lopunkin, perkele. Mitään uuttahan siinä ei sinänsä ollut. Niin kuin ei myöskään siinä että suomalainen poliittinen eliitti federalismikiiman, ahneuden ja hyväuskoisuuden sekoituksena alkaisi valmistella itsenäisyyden viimeistenkin rippeitten luovuttamista ja Suomen muuttamista afrikkalaisen ylijäämäväestön loppusijoituspaikaksi. Olihan vapaasta elintasosiirtolaisuudesta pian tulossa loukkaamaton ja rajoittamaton ihmisoikeus. Ihan sopimukseen pohjaten. Eikä mitään uutta ollut valitettavasti siinäkään että tavallisessa kansassa ei näkynyt vieläkään minkäänlaisia vastarinnan merkkejä. Ei edes muutosta äänestyskäyttäytymisessä. Lötjönen otti hörpyn tölkistään, röyhtäisi ja tuumaili sitten:

- Vaan mitähän siinä vaadittaisiin että tuo tavallinen tsuhna alkaisi kaivaa vintiltä kirvestä ja vintovkaa ja rupeaisi suunnittelemaan edes jonkun tasoista kapinaa tuota suomea puhuvaa miehityshallintoa vastaan? Hallintoa joka tekee sen nyt vapaaehtoisesti sen, mitä Kuusisen hallitus ei saanut aikaiseksi ampumallakaan. Kapinaa, tai edes oman lähipiirinsä puolustamista.

Ykä otti myös hörpyn, tuumasi hetken ja vastasi sitten:

- Mitäkö vaadittaisiin? No lupa.

- Lupa?

- Joo. Lupa. Tavallisella suomalaisella on vieläkin liikaa menetettävää ja se roikkuu kiinni työn ja elannon syrjässä minkä pystyy ja sen vuoksi ei uskalla keikuttaa venettä. Se on myös naurettavuuteen asti sekä lainkuuliainen että järjestelmälle uskollinen. Vaikka se puristaakin nyrkkiä taskussaan ja puristaa päivä päivältä tiukemmin. Mutta jos spekuleerataan ja ajatellaan tilannetta että vaikkapa sotilaat toimisivat niin kuin niitten tässä tilanteessa pitäisi jo toimiakin eli tekisivät vallankaappauksen. Ja ilmoittaisivat sitten kaikissa joukkoviestimissä että ”Juuri syrjäytetty hallintokoneisto on syyllistynyt jatkuvaan törkeään maanpetokseen sekä luovuttamalla Suomen itsenäisyyden vieraalle vallalle että laskemalla maahan kymmeniä tuhansia miehittäjiä joita suomalaiset ovat joutuneet elättämään ja kärsimään sen vuoksi samalla jatkuvasta itseensä kohdistuvasta väkivallasta. Tämä meininki loppuu nyt ja kaikki vapaaehtoisiin suojelukaarteihin liittyvät reserviläiset ja siviilitkin luokitellaan jatkossa sotilashallinnon joukoiksi jotka aseistetaan, varustetaan ja valtuutetaan sotilashallinnon toimesta. Joukoiksi joilla on sekä oikeus että velvollisuus toimia niin maahantunkeutujaa kuin maanpettureita vastaan.”. Silloin olis se lupa. Ja mietipäs sitä, kun tsuhnalla on lupa toimia?

Lötjönen raapi hetken partaansa ja totesi:

- Niin… Vuonna 1939 ja 1941 suomalaisille annettiin lupa. Velvollisuus oikeastaan. Käsi kädessähän ne tavallaan kulkevat. Ja voi että se suomalainen sitten tekikin luvan saatuaan kamalaa jälkeä. Sama tilanne oli vuonna 1918. Puolin ja toisin. Punaisilla ei ollut sinänsä hallituksen lupaa mutta kansanvaltuuskunnan lupa kuitenkin ja sehän niille riittikin. Kun sen oikeutukseen uskottiin. Ja vielä pientä hetkeä aikaisemmin venäläisetkin pitivät suomalaisia lauhkeina, typerinä, kuuliaisina ja ylirehellisinä tsuhnina. Mitä me ollaan muuten tälläkin hetkellä. Ollaan palattu siihen lauhkean tsuhnan tilaan mutta historiahan kertoo että se voi muuttua. Nopeastikin. Tsuhnan pinna venyy paljon pidemmälle kuin monen muun, mutta sillä on sitten se paha puoli että sillä ei ole varoventtiiliä. Höyrypannu räjähtää kerralla. Silloin kun se lupa saadaan. Ja lopulta aina löytyy joku, joka sen luvan antaa. Jos ei henkilö, niin sitten tilanne. Nykyisellä väestöpoliittisella ohjelmalla Libanon-kynnys ylitetään aikanaan meilläkin. Silloin sen luvan antaa miehittäjä joka yrittää ottaa vallan. Ja tulee muistaa että suomalaisella on kyky toimia organisoidusti ja tehokkaasti niin hyvässä kuin pahassa. Toisin kuin tällä pakkodiversiteetillä joka on erikoistunut lähinnä eri kokoisiin avohärdelleihin. Vaan… entäs jos sitä lupaa ei koskaan kuitenkaan tulekaan? Entäs jos vaihtoehtona on sittenkin vain pelkkä alistuminen?

- Piru vie… niin… kai silloin vain voi toivoa että se mainitsemasi pakkodiversiteetti tyytyy riehumaan  kaupungeissa minne se on tähänkin asti pyrkinyt kasautumaan ja maaseutu – ja samalla meidänkin kotimme – jäisi rauhaan jonkunlaiseksi reservaatiksi. Niin kuin vaikka inkkarit Amerikoissa.

Lötjönen oli jonkun aikaa hiljaa ja totesi sitten melkein alistuneella äänellä:

- Emmätiä… brrgele… meinaan kun ottaa huomioon että minkälaiset reaalimaailmasta vieraantuneet utopistit meillä tätä touhua pyörittää ja ennen kaikkea pistää muutkin pyörittämään kun ne muut ei uskalla hanttiin panna feministisen joukkorääkymisen pelossa. Ei ne lopeta kohkaamistaan ennen kuin meidät ollaan kaikki kuskattu kanahäkkeihin kaupunkeihin ja muutetty yliselitetyiksi, ylilässytetyiksi, ylianalysoiduiksi ja feminismin pakkosyötöllä ruunatuiksi tutti suussa kulkeviksi avuttomiksi lapasiksi. Joilta on tietysti viety kaikki aseetkin ilmakivääriä ja näppiritsoja myöten. Ettei vaan vahingossakaan pystytä puolustamaan itseämme ja perheitämme vaikka semmosen ajatuksen jäänteen varjo olis takaraivoon vielä jäänytkin. Eihän meiltä siinä tilassa puuttuisi sitten oikeastaan enää kuin härkävaunut niin kuin siellä Saksassa joskus…

Ykä puolestaan tuumaili hetken ja sanoi:

- Niin… tiedätkös… minä pelkään sitä päivää kun se lupa annetaan… mutta vielä enemmän pelkään sitä päivää jos tajutaan että sitä lupaa ei koskaan tule… eikä meistä itsestämme ole sitä antamaan… ja siitä tulee mieleen että pitääkö meidänkin mennä niitten härkävaunujen kautta ennen kuin jäljelle jääneet tajuavat sanoa että ”ei koskaan enää”? Niin kuin se yksi härkävaunuista selvinnyt porukka aikanaan teki.

- Eiköhän lähdetä miettimään tuota löylyyn? Kansaa joka alistui omasta tahdostaan ja mitä siitä sitten seurasi.

- Joo, minä vaan laittelen vähän lisää klapia että on tulta seuraavallekin tauolle. Niin pitkään kun tätäkin pienhiukkasreaktoria saa yleensä vielä poltella. Joku päivä tännekin tulee joku ekokehitysprojektikoordinaattori ja sanoo että tää kota pitää purkaa ja kuskata raaka-aineet Sambiaan paskahuussin tarpeiksi.

Ykä ja Lötjönen polttelivat vielä pihalla voimasavuke Bostonit. Vanha ja viisas näillä manttaaleilla viihtyvä korppi katseli miehiä ihmeissään. Yleensä ne pulisivat tuota savuavaa pötköä kiskoessaan hyvin iloisella äänensävyllä. Nyt ne olivat kovasti vaisuja. Aivan kuin alistuneita. Kovasti vanhentuneita. Toisaalta korppi ymmärsi. Sehän saattoi lentää pois koska tahansa. Mutta ihmisen tilanne oli heikompi. Se osana oli olla aina kiinni maassa ja sen vankina.51 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Vuodenaika on synkkä ja synkkiä ajatuksia hiipii mieleen. Siksi nämä korppijutut ovat hyvä. Tulee perspektiiviä asioihin.

Meidän poliittiset johtajat haluavat, että me pidämme turpamme kiinni, jotta he voivat rauhassa täyttää maan afrikkalaisilla ja lähi-itäläisille, kuten heidän yläpuolella olevat johtajat tahtovat.

Kuten tässä blogissa on moneen kertaan .sanottu, afrikkalaisten ja lähi-itäläisten tännetulo on itseisarvo, jota ei enää tulevaisuudessa saa asettaa kyseenalaiseksi. Nyrkki puristuu tiukemmalle taskussa ja voi olla, että keltaliivit ilmestyvät joku päivä Eduskunnan tai Valtioneuvoston rakennuksen eteen. Joku pieni asia sen aiheuttaa ja sitten joku antaa luvan?

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaiset ovat taistelleet aikoinaan pitkin Euroopan sotatantereita ruotsalaisten komennossa ja aikaansaaneet hurjankin maineen, sittemmin omaa itsenäisyyttä raivopäisesti puolustaneet ylivertaista vastustajaa vastaan, mutta nyt tyydytään puristamaan nyrkkiä taskussa samalla kun päättäjät levittävät entistä leveämpää punaista mattoa kaikille tulijoille. Ensin ne olivat pakolaisia, sitten maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita, nyt siirtolaisia, joille ei enää aseteta mitään esteitä. Päinvastoin. Onko miehet loppumassa Suomesta niin, että lopulta niissä härkävaunuissa tavataan?

Eipä silti, oikeat naisetkin taitavat olla katoamassa. Koulutyttöjen joukkoraiskaukset Oulussa eivät tunnu herättävän minkäänlaista halua suojella alaikäisiä lapsia aikuisten miesten epäterveeltä kiinnostukselta, kun Metoo-kampanjaan taas lähdettiin sellaisella hurmoksella, että pelkkä vääränlainen katsekin oli jo seksuaalista häirintää! Bussista jääneen mustan Valtterin kauhea kohtalo järkytti jopa presidenttiä, mutta nyt on oudon hiljaista. Ja hallitus lässyttää arvoista. Ei tätä jaksa!

Mutta Ykän tervehenkisiä ja hyvin punnittuja juttuja jaksaa lukea. Verbaalinen lahjakkuus, huumori ja uudet sanat (tässä mm. arkkimerkele) tekee jutuista nautinnollista luettavaa vakavistakin aiheista huolimatta! Olenhan tämän sanonut jo monta kertaa ennenkin, mutta sydämestä tämä kiitos tulee.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Se ei ala meillä vaan kiihoke tulee ulkoa. Näin se on mennyt aiemminkin. 1918, 1939 ja 1941.

Ranskassa keltaliivit ovat jo aloittaneet ja jos hyvin menee niin se leviää sekä tarttuu...


Vielä tulee se päivä kun pers-et tervataan..!


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin tulee tämä mieleen kun kattelee päiväkotien "Älä aja päälle"-julisteita ja miettii,mitä muuta täällä tapahtuu

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXVG_i-CSs

Juha Kivela kirjoitti...

Helsingin yliopistolla koitti eilen muuten jälleen kerran päivä, jolloin hirstoriaa kirjoitettiin täysin uudesta perspektiivistä, jossa Syyrian sodan ja siirtolaisuuden taustalla on erään naisoletetun (ei enää niin nuori opiskelija) mielestä - mikäs muukaan kuin - ILMASTONMUUTOS!

Oletettua opiskelutuokiota vetämässä ollut tohtorikaan ei toki nähnyt tuota tarpeelliseksi korjata, että kertonee kovasti nykyisestä ilmastonmuutoksen asemesta, joka korotettu yhtä merkittävään asemaan kuin kyseenalaistamaton haittamaahanmuutto.

Kyseenalaistamaton haittamaahanmuutto muuten käy päivä päivältä entistä kalliimmaaksi ja entistä epäoikeudenmukaisemmaksi Kantasuomalaiselle Veronmaksajalle, sillä Mehiläisen ostettua Helsingin Ruskeasuolla toimivan Orton Oy:n liiketoiminnan, ja Orton Oy:n alkuperäisten asiakkaiden radikaalisti vähentyessä, on tuota asiakaskatoa pyritty nyt paikkaamaan kyseenalaistamattoman haittamaahanmuuton avulla.

Helsingin kaupungin Sosiaali- ja terveystoimi kustantaa Kantasuomalaisten Veronmaksajien Veroeuroista muuten kyseenalaistamattomalle haittamaahanmuuton "etnisesti edistykselliselle" väelle leikkauksia ja hoitoja, joita edes Kantasuomalainen Veronmaksaja ei saa, vaikka olisi lääkärin toteama tarve.

Kaikki tämä käy päivä päivältä tosiaan entistä kyseenalaisemmaksi Maanpetturuudeksi, josta kyseiseen Maanpetturuuteen syyllistyneet eivät saa selvitä ilman Valtakunnanoikeutta ja vankeustuomiota.

Onko arvon kommentoijat ja lukijat perillä siitä, kuinka paljon Suomen Puolustusvoimissa on jo koulutettu erinäisiä maahanmuuton ja siirtolaisuuden omaavia islamisteja johtajakoulutuksen eli upseeritasolle asti? Kysyn tätä, koska osa kommentoijistakin ihmettelee, etteikö tästä maasta löydy enää Miehiä...

Nyt on vuosikymmenien ajan tuota "Pinkkaa ja punkkaa" strategiaa hyväksikäyttäen koulutettu lammasmaisen uskollisia hallintolampaita ja -alamaisia, jotka eivät pelkästään tyydy kyseenalaistamattomuuteen, vaan nykyään jopa niiaavat ja kumartavat noita islamististaustaisia upseerikoulutettavia kokelaita...

Tilanne voi olla päästetty kohtalokkaan pahaksi - ja totta tosiaan omien toimesta sisältä käsin!

Yksi asia, mikä on nyt välittömästi pyrittävä selvittämään, on, että kuinka moni kantasuomalainenkin on tänä päivänä taloudellisesti tai muuten riippuvainen kyseenalaistamattomasta haittamaahanmuutosta.

WhiteHunter kirjoitti...

Mietin hiljaa mielessäni paria seuraavaa asiaa.
a) Millaiset mellakat tulee 6.12 ja alkavatko "kunniakansalaiset" riehumaan myös mukana?
b) Entäs jos, joku tai jotkut aloittavat juolumielen tuonnin jossain kauppakeskuksessa arabialaiseen/afrikkalaiseen tyyliin. Muistaen Kenian ostoskeskukseen tehty terrorihyökkäys.

Olisiko nuo, niin isoja ärsykkeitä että joku antaisi sen luvan?

Mieluiten toivon että armeeja ottaisi poliisin kanssa tuon siivouksen ja muutoksen siihen että täällä olisi turvallista. Jos sitä alkaa tehdä normaalit ihmiset, siinä syntyy turhia raatoja liikaa.

No mutta, itsenäisyyspäivä on kohta. Sitä odotellessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vasarahammerille, Rouva Anolle, Taisteluvälineupseerille, Anolle, Juha Kivelälle ja WhiteHunterille & kiitos kommenteistanne. Tuo Rouva Anon vertaus kuvaa aikamme alennustilaa ehkä kaikkein parhaiten. Kymmenvuotiaan tytön joukkoraiskaus ei saa aikaan mitään mutta mikäli joku VHM katsoo naisen tissejä sekunnin liian pitkään niin alkaa jumalaton #älämölö. Sekä valtakoneisto että valtamedia vaikenee näistä asioista ja ne tekevät sen suojellakseen itseään. Sillä valtakoneisto on saanut tilanteen aikaiseksi valtamedian suosiollisella avustuksella. Mokomat paskat.

Juhan kertoma ilmastonmuutos vs. elintasopakolaisuusväite kuuluu kuvioon sillä ihminenhän on loistava valehtelemaan itselleen ja se pyrkii löytämään järkeä järjettömyydestä. Ja jos (kun) ei löydä niin sitten keksii.

6.12. tulee varmasti jonkun tason mellakoita mutta niitä eivät aloita kansallismieliset. Se soihtukulkue on aina kulkenut rauhallisesti. Takkutukat kyllä riekkuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Ilman lupaa niin. Vaan onhan sitä maailman sivu tehty ihan omin lupineenkin. Tihutöitäkin. No joo, kattelleen, eiköhän ne anarkomarkot, takkutukat ja mitä niitä on taas jotain keksi. Tuossa yhdessä lehdessä oli juttua ratsupoliisi "Kingistä", ja hän oli8 sitä mieltä, että tähän asti yleensä ihmiset(huom! ihmiset) uskoneet ratsupoliisien ohjeita. Paitsi silloin vuonna muutamana jossain vatun nääsvillessä ni eiku kiakkomailat kädessä päin hevosia. Siinä olis tarvinnu valtuuksia ja lupia kuin ennen kasakoilla, päin mellakoijia ja jos jää jalkoihin niin jää jalkoihin. Että mitäs läksit. Arvelee Huru-ukko
PS. itsenäisyyspäivänä kunniotan täysin palvellutta polliisihepoa syömällä siitä osan. Sen sisäfileen osina. Ja kaveriksi kermaperunoita ja Tarapacaa. Nam:)

Lemminkäinen kirjoitti...

Kuuleppa tinä Tale ja ne tinun leikkikavelit. Naapulin täti tano että tinä olet mukava poika ja että tinä ymmällät kun tinulle tanoo jotakin. Tinä utkaltit tanoa kun pieni poika ei päättyt puttiin ja pieni poika tuli niin tulullitekti että tai polkupyölän. Nyt on nuoli tyttö laitkattu ja moniotaajia on otettu kiinni laitkauktetta mutta tinä et tano mitään. Mikti Tale! Moni voiti luulla että tinulla ja tinun leikkikaveleillati ei ole ämpäliä tanoa mitä pitäiti tanoa atiatta kuin atiatta ja että te haluatte vain leikkiä ketkenänne ja lyötte lapiolla jot joku haluaa tulla leikkimään kanttanne. Eikö täti Melkel ja tetä Makton anna teille kalamellejä jot te ette tee titä mitä täti Melkel ja tetä Makton tanoo! (Ehkä tämä olisi sopiva taso kommunikoida herrojen johtajien kanssa, koska normaalia puhekieltä he eivät vaikuta ymmärtävän).

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Kyseiset riehujat ovat yksi nykymaailman sairauden oireista. Leikkipartisaaneja jotka harrastavat elämysmatkailua turvatuissa olosuhteissa. Kyseisissä tapauksissa laajentaisin poliisin valtuuksia niin että voitaisiin antaa ns. fyysinen pikasakko remmillä perseelle-metodilla. Ja juu, hevosenlihan on muuten yksi parhaita lihoja.

Lemminkäinen: Kyseinen ”Tale” on federalisti. Hän ymmärtää kyllä puhutun kielen. Mutta ei välitä.

Anonyymi kirjoitti...

Oulun tapahtumat vetää hiljaiseksi, sairasta, sairasta. Voimia sinne Ouluun uhrien lähipiiriin!

Toivottavasti, vaikka epäilenkin, kun valta vaihtuu, todelliset vastuulliset saadaan oikeuden eteen!

Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Voi Aikoja Voi Tapoja. Jep. Ja täytyy muistaa että osalle noista paskiaisista on myönnetty Suomen kansalaisuus. Olis mielenkiintoista tietää että millähän perusteella.

Becker kirjoitti...

Ei Suomessa mitään ns. kansannousua tapahdu. Porukka on jo liian lammasmaista eli turha muistella Talvisodan ihmettä. Katsokaa nyt vaikka ruotsalaisia. Kuinka viikingeistä on hävinnyt koko maskuliinisuus aivopesun ja mollauksen tuloksena. Jätkiltä ei puutu kuin rintaliivit, tosin varmaan jo osa niitäkin käyttää. Tatuoinnit ja pitkät parrat ei pelota kuin päiväkodin lapsia. Viime vaalien piti olla kohtalon vaalit hurreissa, niin miten kävi? Sverigedemokraatit pantiin sivuun ja demarit ovat tiettävästi lisänneet kannatustaan. Löfven se taas pian istuu puikoissa.
Suomessa on mm. järjettömän kalliit asunnot ja sehän pitää jätkät ruodussa, mikä taas sopii hallinnolle. Historia jo osoittaa että kansat saattavat kestää despootteja tosi pitkään ennenkuin alkaa tapahtumaan. Hyvänä esimerkkinä vaikkapa Romania. Niinkuin nytkin huomataan. Pikkutyttöä on raiskattu ja on kovin hiljaista, kovin hiljaista. Jospa tytön isä olisi antanut satikutia matuille, niin huuto olisi kovaa.

Nyt muuten tullaankin jännän äärelle. Osalla noista raiskaajista on Suomen kansalaisuus. Kuinka helvetissä? Ovatko olleet SPR:n kotouttamsikursseilla ja saaneet kympin torkkariin. Oli miten oli. Tämä tarkoittaa sitä että "suomalaisten" osuus raiskaustilastoissa suurenne joka taas on punavihreälle kolonnalle mannaa tulevissa keskusteluissa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Suomi ja Ruotsi ovat kuitenkin kaksi eri asiaa mutta pelkään että olet oikeassa. Tosin toivon että olet väärässä ja toivon kipinä eläisi. Mutta pahalta tilanne näyttää sillä muutosta ei tule edes äänestyskäyttäytymisessä. Seuraavissa vaaleissa saatetaan saada punavihreä hallitus.

Tuo Suomen kansalaisuus ihmetyttää. Millä helvetin perusteella niitä on jaettu? Onko kyseessä ollut se paljon kuulutettu huippuosaaminen jota on kaivattu? Tuotako se huippuosaaminen on?

Juha Kivela kirjoitti...

Vain puolitoista viikkoa sitten oli Ylellä uutinen, että marraskuisessa Suomessa kulkee 5 521 533 henkilöä. Oikein ingressissä mainittiin vielä erikseen, että "Maahanmuutto on pitänyt Suomen väestön kasvussa". [https://yle.fi/uutiset/3-10522073]

Hyvin on tosiaan pitänyt sillä maanantaina 3.12.2018 luku oli jo 5 531 140 henkilöä! En tiedä, kuinka suuri ero em. laskupäivillä on ollut, mutta oletan että noin kuukauden verran, joten haittamaahanmuutto on hyvinkin vilkasta tällä hetkellä Suomeen? - Vauhti taitanee olla tällä hetkellä jo noin 10 000 tulijaa kuukaudessa, koska samaan aikaan on uutisoitu, että kantasuomalaiset eivät juurikaan saa lapsia.

Vai saako haittamaahanmuuttajat jo noin 10 000 lasta Suomessa kuukausittain aikaan? - Tuota en aivan usko, mutta kyllä nyt olisi todella korkea aika kertoa Suomen Kansalle muutamia totuuksia haittamaahanmuutosta - ja kaikesta!

Uusia asuntoja valmistuu seuraavan puolen vuoden aikana XX XXX kappaletta, josta TULONSIIRTOAUTOMAATIN piiriin Kantasuomalaisen Veronmaksajan Veroeuroista päätyy haittamaahanmuutosta johtuen XX XXX kappaletta?!

On paljon, josta on ns. virallisen Suomen pian alettava puhumaan Suomen Kansalle täysin rehellisesti ja totuudenmukaisesti.

Kuinka monta uutta haittamaahanmuuttaja äänestäjää aikoo nykyinen Suomen hallitus ja presidentti tuottaa Suomeen viimeisten hallituskuukausien aikana ennen kevään 2019 vaaleja?!

Tuollaisilla määrillä nimittäin muuttaa jo kummasti äänestystuloksia! - Ja pressan on turha piiloutua selittelyjen taakse, sillä nämä asiat, joissa hän on luovuttanut ulko- ja turvallisuuspoliittisen valtansa Suomen Valtiolta ulkomaisille ja ulkopuolisille tahoille, ei voi mielestäni olla mitään muuta kuin erittäin törkeää ja vakavaa Maanpetturuutta.

Federalisti on tyytynyt olemaan nyt täydellisessä mediapimennossa mm. Oulussa tapahtuneen hyvin nuoren tytön raiskaustapauksen tiimoilta - aivan samoin kuin asian oli Turun puukotustapauksessakin. Muuten kyllä Iltalehdissä tykkää federalisti esiintyä ja olipa viime viikonloppuna varmaankin jo aika aloittaa puolison viiden vuoden päässä siintävä presidentinvaalikampanjakin, sillä tilaustyönä oli Iltalehteen tehty artikkeli, jossa kansalaiset pääsivät kilvan ylistämään kuinka he mukamas pitävät rouva Jennistä... samaan aikaan tv:ssä pyöri Pohjois-Korean diktatuurista kertova dokumentti, jota katsellessa ei voinut olla ajattelematta, että samaa utopiaa täällä Suomessakin eletään...

Onko tosiaan niin, että tätä kestänee ainakin 5+6 vuotta vielä?!

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Kevennys ennen itsepäisyyspäivää:

Ranskan presidentti Emmanuel 'Toy-Boy' Macron saa munaa

Anonyymi kirjoitti...

Eilen sisäministeri Mykkänen vaati kansalaisuuden saamisen ehtoja kiristettäväksi. Tarkemmin, kansalaisuuden saamiseen ehtoja "voisi" kiristää. Vieläkin siis kovin ehdollinen lausunto median mukaan. Helvetia että mies osaa olla naivi. Tiedä paljonko tuossa on toimittajan omaa mielipidettä. Sitähän "uutiset" nykyisin ovat. Mielipiteitä, ei uutisia.

Mutta että, montako viikkoa on aikaa kun tämä sama sisäministeri vaati kansalaisuuden ehtoja löysättäväksi ja "osaajia" lisää jopa eta-alueen ulkopuolelta. Ja kuka kutsui sen helvetin delegaation Suomeen kirjoittamaan passeja henkilön sanelun perusteella joilla sai Suomen kansalaisuuden melkein välittömästi liukuhihnalta. Vastuussa oli silloin ainakin sisäministeri Mykkänen, siis poliittisessa vastuussa joka ei enää tarkoita yhtään mitään. Suomessa nämä selittäjät voivat olla yhtä mieltä tänään ja toista huomenna. Oikeusvaltiossa olisivat poliittisia ruumiita. Mutta jos Suomi olisi oikeusvaltio, meillä ei olisi enää hallitustakaan, puolet eduskunnasta istuisi telkien takana ja toinen puoli juoksisi pakoon ulkolaisia toimittajia. Siis ulkolaisia, ei kotimaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Kuten Becker tuolla edellä kirjoitti, niin nyt ei todellakaan ole syytä enää muistella Talvisodan ihmettä. Joku toimittelija kirjoitti Aamulehdessä, kuinka luonto ja ympäristönsuojelu ovat nyt asioita, joiden arvostaminen on isänmaallisuutta! Pois kaikki jutut sodista, taisteluista ja sodan traumoista, joista päästään kätevästi eroon sillä, että niitä ei enää muistella ja näin koittaa meille kirjoittajan mukaan todellinen vapaus. Meillä kun on hienoja kansallispuistoja ja puhdas luonto, niin mitäpä sitä tuhlata aikaa ikävien sotatapahtumien muistelemiseen. Tähän on tultu.

Arvatkaapa muuten huviksenne, mistä aiheesta haastattelijat huomenna kyselevät mielipiteitä presidentiltä ja Linnan vierailta? Siellä ei todellakaan keskustella turvapaikanhakijoiden raiskaamista pikkutytöistä tai GCM-sopimuksesta, vaan yllätys, yllätys, ilmastonmuutoksesta ja nimenomaan siitä, kuinka Suomi pelastaa koko maailman. Hienot kansallispuistot, puhdas luonto ja se, että Suomen osuus kaikista tämän pallon päästöistä on vaivaiset 0,17 prosenttia unohtuvat (tai kohkaamisesta päätellen voisi olettaa, että ei ole edes tiedossa) sillä siunaamalla hetkellä kun mikki työnnetään suun eteen. Parasta kai pitää tv kiinni, ettei verisuoni katkea päästä.

Hyvää Itsenäisyyspäivää kuitenkin kaikille! Juhlitaan nyt sitten sitä, mitä siitä on vielä jäljellä ja väärällä tavalla eli Tali-Ihantalan tai Talvisodan ihmettä unohtamatta, kansallismielisesti.

Rouva Ano

Juha Kivela kirjoitti...

Kansalaispaine johti sitten Suomessa vihdoinkin Suomen hallituksen ja presidentin ulostuloon, joskin presidentti omaa osuuttaan ja vastuutaan täysin vältelläkseen ja paetakseen piiloutui sähköpostin taakse!

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005921885.html

Samasta aiheesta kirjoitti myös Kantasuomalaisten Veronmaksajien Verovaroilla toimiva ja palkkansa nauttiva Yleisradio.

https://yle.fi/uutiset/3-10540857

Harvinaista kummassakin artikkelissa oli, että niissä oli toistaiseksi avoinna kommentointi-osio, jonne toki ei saa kirjoittaa OIKEIDEN syyllisten eli Suomen hallituksen ja presidentin osuudesta yhtään mitään!

Suomessa suurimpia syyllisiä Oulun kaltaisiin tekoihin ja tapahtumiin ovat juuri Suomen nykyinen hallitus, viime kaudella toiminut presidentti, joka yllätys yllätys toimii jatkokaudella presidenttinä, sekä lukuisat Suomen Valtion virkamiehet, joista täällä on osuvasti käytetty nimitystä virkakoneisto.

Tuo virkakoneisto, joka siis Suomessa poliittisen "vallan huipulla" käsittää Suomen hallituksen ja presidentin ennen kaikkea, ovat juuri henkilöitä, jotka todellisessa Oikeusvaltiossa olisivat jo poliittisia ruumiita, kuten tuossa ylempänä anonyymi aivan oikein toteaa.

Jos Suomi edelleen on Oikeasti Oikeusvaltio - siis muutenkin kuin vain puheiden tasolla - tulee edellä mainitut Todelliset Syylliset viedä Valtakunnanoikeuteen ja tuomita Maanpetoksesta Suomen Valtiota ja Suomen Kansaa kohtaan. Vain tämä on todellista vastuunkantoa - kaikki muu on selittelyä, johon nyt kyseiset vastuussa olevat henkilöt ovat syyllistyneet ja tulevat todennäköisesti jatkossakin syyllistymään.

Tsuhnan toivoisi nyt näyttävän todellisen luontonsa ja voimansa, sekä toimivan Todellisen Oikeusvaltion sääntöjen mukaisesti.

PS. Kiitos Ykä blogistasi! - Kyllä silläkin on oma Voimansa tässä kaikessa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Se ilmastonmuutoshan hyppäsi taas puskista suoraan suomalaisten silmille. Siis suomalaisten, ja suomalaisten täytyy maapallo korjata tottakai. Sehän on aika iso homma ja epäilen että meidän rahat ei siihen riitä mutta hyvä tarkoitus ajaa aina talouden edelle. Epäilen, että takana on taas avaus uudelle rahastukselle, mutta eihän se näin voi olla. Veroja on korotettava joka tapauksessa että saamme maapallon kuntoon. Meidän homma se on.

Johan tässä unohtuikin pitkäksi aikaa kauniit visiot joita olemme teettäneet miljoonilla euroilla. Jorma Ollilakin maalaili kauan sitten visioita jossa Suomen kaikki järvet hohtavat juomakelpoista vettä. Minusta se vielä vanhempi visio jossa kaikki järvet muuttuivat viinaksi oli parempi.

Juha Kivela kirjoitti...

Tuossa yllä mainitsemassani Ylen artikkelissa on muuten mielenkiintoinen lainaus Suomen pääministeriltä Juha Sipilältä (kesk.), jonka mukaisesti pääministeri Sipilä toteaa, että "Jokaisella on oikeus koskemattomuuteen. Kyse on perustavaa laatua olevasta asiasta. Tätä oikeutta on puolustettava kaikissa tilanteissa ja sen loukkauksiin on puututtava, korostaa Sipilä tiedotteessaan".

Onko kyseisessä kommentissa kyse Suomen pääministeri Juha Sipilän (kesk.) vai kansalainen Juha Sipilän näkemyksestä?!

Suomessa varmasti lähiajan näkyvin henkilö, jonka oikeutta koskemattomuuteen on nimittäin Suomen Valtion taholta loukattu, on MV-lehden Ilja Janitskin, sekä lukuisat muut Kansallismieliset Isänmaalliset Henkilöt. Siltä varalta, että tätä lukee luetun ymmärtämisestä kärsivä henkilö, niin todettakoon, että nyt EI ole kyse natseista, fasisteista tai vastaavista, vaan aivan Tavallisista Isänmaallisista ja Terveesti Kansallismielisistä Ihmisistä, joiden oikeutta koskemattomuuteen on loukattu.

Kansanartisti Jösse Järvenpää taitanee olla myös näkyvä esimerkki-tapaus, kuten muut lukuisat ikävät tapaukset, joissa Suomi on Valtion taholta kohdistanut Suomen Poliisinkin voimankäyttöön turvautuen loukkauksia oikeudelliseen koskemattomuuteen.

Kuinka kaikki aiheeton ja paha toiminta korvataan kyseisille täysin syyttöminä julmuuksia kokemaan joutuneille henkilöille?!?!

Anonyymi kirjoitti...

Jos olette ihmetelleet miksi "uutiset" ovat kuin yhdestä puusta, tässä selitys: https://areena.yle.fi/1-3327947
Valtion varoilla (siis meidän) on perustettu Mediapooli jota johtaa, kukas muu kuin media itse. https://www.medialiitto.fi/medialiitto
Siis jonkinlainen sensori ja valvontatoimisto Medialiiton itsensä tiloissa, joka "yhdenmukaistaa" tiedotusta kansalle. Rahoitus tulee Huoltovarmuuskeskuksen kautta.

Anonyymi kirjoitti...

Presidentti loihelaakaisi Oulun raiskauksista aika kryptisen lausunnon. "Yhteiskunnan täytyy osoittaa nyt lujuutta". Saakohan tuota mitenkään selkokielelle? Mikä "yhteiskunta" ja minkäsortin lujuutta? Tarkoittaako "yhteiskunta" meitä kansalaisia ja lujuutta kestää tekemättä mitään kun raiskataan lapsia? Jos se meitä tarkoittaa niin olisimme odottaneet aikanaan lujuutta mm. itse presidentiltä, mutta turhaan. Eikä tässä "yhteiskunta" kärsi vaan lapset ja naiset.

Joppos123 kirjoitti...

Taitaa olla paskavarpaat aktivoitumassa muussakin kuin lastenraiskauksissa. Kaksi dösää on yritetty suistaa tieltä tänään. Jopa YLE kertoi äsken kysymyksessä olevan matuja.
Saas nähdä koska saadaan taas multikultin mukaisia ruumiita ja mitä sipilät ja poliisijohto sitten lässyttää.
Veikkaan vanhaa mantraa "ei saa ottaa oikeutta omiin käsiin". Mitäs se haittaa vaikka joutuisi tapetuksi, multikulti on kyseenalaistamaton rikkaus ja voimavara.

Anonyymi kirjoitti...

https://yle.fi/uutiset/3-10541213

https://yle.fi/uutiset/3-10541890

Värinää! Edistyksellisyyttä! Julkinen liikenne on turvallinen!

Pelko pois! Poliisi tutkii! (huom! ei ennaltaehkäise vaan tutkii)


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Ano1:lle, Rouva Anolle, Juha Kivelälle, Ano2:lle, Ano3:lle, Ano4:lle, joppos123:lle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Juha: Kiitos hyvistä havainnoista ja kannustuksesta. Ja luulisin että se koskemattomuus ja sen kohteet ovat pitkälti järjestelmäpuolueen määrittelemiä eikä koskemattomuus koske kaikkia. Tärkeintähän on tietenkin poliittinen koskemattomuus eli se ettei poliitikko vaan joudu vastuuseen tekemisistään.

VNV: Munapää. Kirjaimellisesti.

Ano1: Vähänkin järkevässä maassa alettaisiin miettiä kuinka väärin perustein annettuja kansalaisuuksia otettaisiin pois.

Rouva Ano & Ano2: Tuo ilmastoepistola on juuri sellaista näennäistoimintaa jota hokemalla peitetään Suomen todelliset ongelmat. Meillä ei nykyisin enää vietetä itsenäisyyspäivää mutta itsenäisyyden muistopäivää kumminkin.

Ano3: Kiitos mielenkiintoisesta lisätiedosta.

Ano4: Lause selkokielellä: ”Uskokaa edelleenkin järjestelmäpuolueisiin ja äänestäkää sen edustajia seuraavissakin vaaleissa. Älkää antako ikävien faktojen häiritä uskoanne”. Järjestelmäpoliitikoille tavallisten kansalaisten kärsimys on yhdentekevää kunhan vain nykyinen poliittinen valtakoneisto saa jatkaa asemassaan.

joppos 123 ja Tvälups: Askel askeleelta kohti Libanonia. Libanonissa tosin kristityt älysivät ampua takaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Älähän nyt! Työllistävä vaikutus on taattu kun jo kertaalleen irtisanotut rahastajat palaavat, tällä kertaa järjestyksenvalvojan oikeuksilla.

Samoin betoni- ja elementtitehtailla on jatkuvaa kysyntää elementtiesteistä turuille ja toreille.

Valvonta- ja vartiofirmoilla riittää asiakaskuntaa kun yhteiskunta ei edes yritä hillitä murtoja ja seksuaalirikollisuutta.

Kaikkea pitää aina miettiä -kuka hyötyy- kautta koska joka asiassa on ne voittajat ja häviäjät.


Näinhän ei tarvitsisi olla mutta koska vaalikarja ei tahdo muutosta niin tämän mukaan menemme.


-Tvälups-

btw se Riihimäen tapaus tulee toimimaan ennakkona kun näiden sarjaraiskareiden tuomioita annetaan: 10 vuotias ei ole tapellut vastaan, joten...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Tottahan tuo joo… BKT kasvaa että kohisee. Olen muuten siinä käsityksessä että rahastajat eivät palaa, ainakaan oikeuksilla sillä Helsingin lähijunissa suunnitellaan konnareista luopumista. Näkisin myös että kaikki tuo hukkaan heitetty raha käytettäisiin vaikka suomalaisten pienyritysten tukemiseen. Odotan muuten sitä suvaitsevais-tiedostavaa avautumista jonka mukaan jo kymmenvuotias on täysin kykenevä päättämään toimistaan myös tuon seksin suhteen

Anonyymi kirjoitti...

Kyseinen suvaitsevais-tiedostava avautuminen on jo tapahtunut somessa, mm fb:ssa näitä avautumisia on jo lukuisia jaossa.

-Tvälups-

Joppos123 kirjoitti...

Aivan aluksi. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille, vielä siitä on rahtunen jäljellä.
Pitänee pitkästä aikaa huomenna luupata alkuperäinen Tuntematon.
Tuohon Oulun tapaukseen. Jos asialla olisivat olleet sinisilmäiset kantasuomalaiset ja uhrina hunnutettu muslimityttö niin voiko kukaan edes kuvitella sitä rääkymisen määrää. Oulu palaisi jo tässä vaiheessa ja maassa olisi olisi paikallinen poikkeustila mutta kun asialla olivat valloittajat niin oikeastaan länkytyksen lisäksi mitään ei tapahdu.
Mikähän mahtanee olla riittävä määrä uhreja meidän luttamunahallitukselle?
Vihervasemmisto on ollut kusi sukassa, mitä nyt Ville on vaatinut alaikäisten ihmisoikeuksien turvaamista. Ei Suomalaisten vaan matujen, tottakai.
Missä on vitun meetoot ja jakamattomat ihmisoikeudet kun rasistiset islamistit jihadin nimissä jahtaavat ja raiskaavat pikkutyttöjä? Vitunvirkkaajien puikot tuskin edes pysähtyivät uutisen tultua julki, seksuaalinen hätätila ja virkattu fjontta täytyy saada illaksi valmiiksi voimaannuttamaan sovinistejä vastaan.
Aika ällöttävää porukkaa ihan kantiksissakin tämä maa elättää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Rasmuksen puolellako tuo avautuminen tuli?

joppos 123: A-men. Ei lisättävää. Tuossa oli kaikki tiivistettynä.

Joppos123 kirjoitti...

Taas tietoa jaetaan julkisuuteen tipoittain. Asiaa tutkiva KRP:n tutkija sanoo, että on vain jäävuorenhuippu. Ketä yllätti? Ei minua. Minä tiedän millä mentaliteellä noi geelipäät ovat tulleet tänne.
1. Sotilaskarkureita. Suku maksaa olemisen jos avokätenien elatus ei riitä. Valtaosa "afgaaneja" . Eivät koskaan ole asunut siellä mutta. Jopa jenkeissä asuva "afgaaani" voi tällä statuksella hakea turvapaikkaa.
2. "Syyrialaiset, naiset ja lapset". Molempia tuli ensimmäseissä aallossa tasan 0. Jätkät olivat sotilaskarkureita ja rikollisia Irakista. Tosin Päivi Nerg teitää ketä ne ovat, kertoisi vaan meilkekkin.
3. Sinne on ujuttettu näiden jo tarkkailun alaisten ( noi 500) sekaan kovan tason jihadesteja, niin minä tekisin.
Katellaan.

Joppos123 kirjoitti...

Tähän ratkaisu mutta nykyisessä vitun "poliittisessa ilmapiirissä) se on mahdoton.
Näitä jätkiä ei vaan voi voittaa linnatuomioilla tai pullakahveilla. Näin se vaan menee.
Jätkät nauraa linnaan mennessään ja ulostullessaan ja jatkavat mihin jäivät kun keksivät heikon yheteiskunnan.
Tuossa aikaisemmin puhuitte luvasta, antakaa se meille, ja nyt en puhu pelkästään intistä vaan jos riittää niin ottakaa ranskalaista mallia.
Jos me saadaan teiltä kansalta lupa niin väitän, että alta kahden viikon jokainen luvaton tai muutoin perseellepotkaistva kähtävä on joko meressä tai penaalissa. Ei ne mulkut muuta ymmärrä.
Yksi pointti on myös, en halua heidän kunnoitusta vaan pelkoa.
Se tehoaa.

Joppos123 kirjoitti...

Kaikki ovat pöyristyneitä viime viikosta. Mä en ole. Normisettiä islamisteilä. Kuka tekee mitä?.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Minä annan luvan.
Jos on hommia mitä vatsa ei kestä, niin pirauttakaa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Joppos 123 kirjoitti niihin busseihin liittyen, jotka yritettiin suistaa tieltä:
"Veikkaan vanhaa mantraa 'ei saa ottaa oikeutta omiin käsiin.'"

Olisi varmaankin liioittelua rinnastaa tapausta lentokonekaappaukseen tai sellaisen yritykseen, mutta joitakin yhtäläisyyksiä kieltämättä on.

Niihin liittyvässä Ylen uutisessa (https://yle.fi/uutiset/3-10541213) taas sanottiin siitä bussista, joka Uuraisissa yritettiin ajaa tien sivuun:
"Etummaisilla penkkiriveillä istuvat matkustajat olivat huomanneet tilanteen välittömästi ja onnistuneet taltuttamaan epäillyn... Ulkomaalaistaustainen, noin 30-vuotias mies painettiin lattiaan ja häntä pidettiin paikoillaan poliisin saapumiseen saakka."

Syyllistyivätkö siis ne matkustajatkin, jotka taltuttivat tuon liikenteen vaarantajan, jota voisi sanoa vaikkapa kaappaajaksi, ja pitivät häntä paikoillaan, kenties joidenkuiden mielestä omankädenoikeuden käyttöön? Tuleeko heille kenties jopa ankarampi rangaistus kuin tuolle kaappaajalle?
Toivottavasti ei sentään. Mutta joistakin täälläkin kerrotuista tapauksista päätellen sekin saattaisi olla mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

Joppos, samaa mieltä tuosta aikataulusta, jos lupa tulee.
En kuitenkaan päästäisi noita sairaita eläimiä noin helpolla, vaan hakisin Balkanin historiasta osmaanien käsittelystä opettavia esimerkkejä!
Ne kunnioittavat vain voimaa.

Niinistö, Orpo muijineen, Mykkänen, Risikko, Kolehmainen, Arve, Nerg, Urpilainen, Pikkolo-Eversti pitää tuomita sotatila lakien mukaan!

Voi Aikoja Voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Joppos 123 kirjoitti niihin busseihin liittyen, jotka yritettiin suistaa tieltä:
"Veikkaan vanhaa mantraa 'ei saa ottaa oikeutta omiin käsiin.'"

Olisi varmaankin liioittelua rinnastaa tapausta lentokonekaappaukseen tai sellaisen yritykseen, mutta joitakin yhtäläisyyksiä kieltämättä on.

Niihin liittyvässä Ylen uutisessa (https://yle.fi/uutiset/3-10541213) taas sanottiin siitä bussista, joka Uuraisissa yritettiin ajaa tien sivuun:
"Etummaisilla penkkiriveillä istuvat matkustajat olivat huomanneet tilanteen välittömästi ja onnistuneet taltuttamaan epäillyn... Ulkomaalaistaustainen, noin 30-vuotias mies painettiin lattiaan ja häntä pidettiin paikoillaan poliisin saapumiseen saakka."

Syyllistyivätkö siis ne matkustajatkin, jotka taltuttivat tuon liikenteen vaarantajan, jota voisi sanoa vaikkapa kaappaajaksi, ja pitivät häntä paikoillaan, kenties joidenkuiden mielestä omankädenoikeuden käyttöön? Tuleeko heille kenties jopa ankarampi rangaistus kuin tuolle kaappaajalle?
Toivottavasti pikemminkin hengenpelastusmitali.

Anonyymi kirjoitti...

Juu. Täällähän voidaan kirjoittaa mitä vaan vaikka jonkun virkaheiton upseerin toimesta. Mutta.
Ne teot?
Onko suomalaisesta upseerista tekijäksi?
Ei ole. Se on varmaa.
Koko armeija kuohittiin Torniossa laukkuja kantamalla.
Ja te tiedätte sen.

Qroquius Kad kirjoitti...

Onko suomalaisesta upseerista tekijäksi?
- Miksei olisi?
No ne teot? Niistähän on jo yli 70 vuotta!

Tekoihin vedotaan tuon tuostakin tietyillä tahoilla, joilla halutaan mitätöidä Suomen yleiseen asevelvollisuuteen perustuva kansallinen maanpuolustus. Perusteiksi otetaan varsin mieluusti vellipersevarusmiehet ja läskireserviläiset, joista ei olisi tekemään uudelleen sitä mitä sotasukupolvi teki.

Muistellaan nyt kuitenkin sotasukupolven vanhempia, joita käytettäköön vaikka nimitystä itsenäisyyssukupolvi. Heidän ryhtyessän vapaussotaan, joka muuttui pian sisällissodaksi oli edellisestä sodasta kulunut yli sata vuotta.

Kummasti se silti heiltäkin kävi.
Vaikka osa kansastamme on kuohittu uskon, ja luotan silti tositilanteen saapuessa löytyvän miehiä, jotka tietävät mitä tehdä. Ja jotka ennen kaikkea opettavat mitä tehdä niille, jotka haluavat ja uskaltavat tehdä, mutta eivät tiedä, mitä ja miten.

Me suomalaiset olemme hobitteja. Meidät on pantava todella pahaan rakoon, ennen kuin nåähdään mihin meistä todella on.
Me emme sinne pahaan rakoon todellakaan halua, jos sen vain voimme suinkin välttää. Mutta jos meidät sinne rakoon pakotetaan...

No, se on nähty kuluneen sadan vuoden ajan muutamankin kerran.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei ole ihan niin OT kuin näyttää.
Näin unen, keväällä, taisi olla toukokuuta. Ei unennäössä tavallisesti mitään mainittavaa ole. Näkyyhän niitä, tutut paikat näyttävät oudoilta ja oudot tutuilta. Ovat muistoja menneestä, olevasta, tulevasta, painajaisia tai haaveita. Mitä lienevät.
Mutta se keväinen uni, katkelmia jostain:

Kerrostalon alaovi. Vanhan, komean talon, tummaa tammea. Hiekanvärinen seinä, porraskäytävän lattia kiveä, portaat kiveä kaiteissa messinkiä ja tummaa puuta. Seinissä ja katossa koristemaalauksia. Arvotalo.
Kädessäni on kivääri, ei Kiväärini, vaan FAL. Metrinen, liekö Itävaltalainen, tähtäimenä joku tunnistamaton kollimaattorijuttu. retikkeli kuin SUIT:issa. Piipun alla laser näköjään lisänä. Päälläni musta asu, hihassa nauha jossa esivallan miekka -outoa. Musta nauha, sinivalkeat reunukset ja miekka. Takin alla suojaliivi, kevyt. Päässä lippalakkini, lippa taakse, oma vanha - jo nokikeppien kannsa käteväksi osoittautunut - visiirini. Ja lasersuojalasit, ilmankos maailma on niin kummallisen värinen. Kuulosuojainten alla nappi korvassa, johtonsa päässä joku radio. Muilla samanlainen asu, paitsi raskas suojaliivi ja kypärä. Aseenaan H&K:n MP5.

Unessa näkee, kuulee, haistaa ja tuntee. Ja tietää. Tiedän nyt, tänä aamuna SE on alkanut, yöllä tuli hälyviesti "On Wihan Päiwä koittawa", aamulla ei tullut radiosta kuin kuorolaulua, urut säestivät "Dies irae, dies illa" pani iso kuoro komiasti. Töllöstä tuli vain "Ei signaalia".
Nyt on käsky hakea talteen henkilöitä, voimaa saa käyttää. Minun hommani on tuoda tulitukea, ovea/seinää/liiviä läpäisevää tulta. Tarkkaa tulta. Tarpeen mukaan.
Ketä nuo muut ovat - karhukoplalaisia, erikoisjääkäreitä, laisiani tavallisia kansalaisia. Samalla asialla kaikki.

"Iske ja murra" kuuluu napista ja alamme edetä kohteen ovelle. Neljä tyyppiä kaikilla MP:t, kahdella kilpi, menee edellä. minä taaempana. Takana lisää väkeä, murtorautoja, lekoja yms. kamaa kannossaan. Ylös portaita.

...

Säikähtäneen näköinen ukko kädet ilmassa, laserin läikkä rinnassaan. Joku akka kälättää sivummalla. Ukko rautoihin. Viisikkomme vetäytyy portaikkoon, lukon vastarauta ja puusälöä eteisessä. Karmi aika ihmeellisen näköinen, fal ja murtorauta asialla. Ruuti haisee.

...

Kerrostalon alaovi, jakomäki, hervanta, kostamus - mikä lie. Kelmeän keltainen elementtiseinä. Porrashuoneessa haisee kusi ja joku makea. ruoho tai suitsuke. Hissi vie väkeä ylös, osalla sininen haalari, sama nauhaa kaikilla kädessä. Näyttää olevan jotain outoja pikkurynnäreitä osalla. SIG?

Taas ylös portaita, osa tulee ylhäältä alas vastaan. Useampia kohteita samassa portaassa.

...

Pari kotikylmiön kokoista hemmoa avaa oven, rimpulan pahvioven. Etenemme sisään. Tumma ukko huutaa, silmät seisoo päässä, kädessään keittiöveitsi, kai. Ei pudota, laserin läikkä rinnassa, parilaukaus. Astuu kohti, suu auki, silmät seisoo. Laserin valo heijastuu silmästään, näyttää tosi oudolta. FAL potkaisee kahdesti, ruuti haisee, huuto loppuu. Takaseinällä verta ja aivonriekaleita.Betonirauta näkyy iskemästä. Nurkassa joku kölvi tuijottaa suu auki silmät lautasina.

Käytävästä kuuluu prat prat - pursketultako, mitä lie - ei mp:n ääntä kumminkaan.

Kohti seuraavaa kohdetta.

...

Joku ampuu ulos, läpi oven, sarjaa. Oven vieressä pitelee toinen kylmiöistä kättään ja kiroilee. TV:stä tuttu jouhan kynäniska.
Neljä pikkurynnäriä laskee lippaansa tyhjäksi oven läpi, etenen oven eteen. Kaksi kilpimiestä suojaa, alan ampua harvaa pikatulta läpi oven, kohti lattiaa tarkoituksena saada kimmokkeita häiritsemään ammuskelijaa. Kaksi moottororisahaa käyttävää kaveria rikkoo ovea, toinen sarana - toinen lukkopuolelta. Ammun siis näiden välistä. Meteliä riittää suojainten läpikin.


...

Eteisessä on raato lattialla, verta hylsyjä, ruumiinriekaleita. AK47 ja lippaita. Lattia on aika karussa kunnossa, kämmenen kokoisia kuoppia betonissa asti.

...---- Pyssymies Jatkaa

Heikki kirjoitti...

Ruotsin tiellä olemme, mutta emme voi kulkea yhtä pitkälle, koska meiltä loppuvat rahat. Ruotsi on paljon rikkaampi ja sillä on oma raha. Luultavasti Suomi romahtaa ensin, jos Rinteen johdolla punavihreä hallitus pääsee vauhtiin.

Ehkäpä niin on parempi, koska ilmeisesti on upottava paljon syvemmälle, ennen kuin järki voittaa. Kun rahat loppuvat, ajattelu alkaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Ano1:lle, Voi Ajoille Voi Tavoille, Ano2:lle, Qroquius Kadille, Pyssymiehelle ja Heikille & kiitos kommenteistanne.

joppos 123: Kaiken kaikkiaan hyviä huomioita. Ja oli aika yllättävää että KRP:n tutkija sanoi asian noinkin suoraan.

VNV: Luulenpa että se lupa tulee aikanaan itsestään kun haittamaahanmuuttoväestö kasvaa tarpeeksi suureksi ja aloittaa oman Libanoninsa. Ruotsissa se tapahtuu ennen meitä.

Ano1: Toivottavasti ei, mutta jos vaikka jostain Rasmuksesta kysytään niin tarinan roistot ovat niitä riehujan taltuttaneita matkustajia. Mutta pahimmalla tuurilla tuossa olisi voinut tulla kymmeniä kuolleita.

Voi Aikoja Voi Tapoja: En lähde määrittelemään menettelytapoja mutta tosi on että eivät ne usko kuin voimaa. Ja länsimaiset yhteiskunnat näyttäytyvät niiden silmissä alistujien yhteiskuntina.

Ano2: Kyseinen tapaus oli häpeällinen mutta ei se koko upseerikunnasta ja armeijasta kuitenkaan kerro. Ja jospa lopetat ne virkaheitottelut kun et miestä kuitenkaan tunne.

Qroquius Kad: Olen samaa mieltä kanssasi ja tuo hobittivertaus on erinomainen.

Pyssymies: Varsin todentuntuinen uni. Valitan, mutta se kolmas osa minun oli pakko sensuroida. Tätä blogia kun seuraa poliisikin.

Heikki: Samaa mieltä.

Joppos123 kirjoitti...

Väitän, että oman osuuteni olen tehnyt ampumalla noita paskoja kotimaissaan kuten jokainen A-maan veteraani. Sieltä tuli mitali mutta samasta täällä joutuisi linnaan.
Aika paradoksaalista.
Väitän myös, että jokaista veteraania vituttaa se mitä täällä härmässä tapahtuu ja se , että Suomen kansa ei vaan vaaliuurnilla ymmärrä mitä islamisaatio oikeasti tarkoittaa.
Persut ovat siinä väärässä kun ne tahtoo lopettaa nuo operaatiot. Itse olen sitä mieltä, että ne kannattaa tappaa siellä eikä päästää tänne.
Kuulostaa varmaan epäinhimiseltä mutta tämä on fakta. Ei ne mitään mukavaa porukkaa ole, eikä ne tänne tulisi sopeutumaan.
Jossain vaiheessa mekin herätään kasakan nauruun ja siitä alkaa sota eloonjäämisestä.

Joppos123 kirjoitti...

Anonyymille tiedoksi joka halveksii meitä solttuja.
Kannan loppuikäni yhtä sirpaletta kehossani, missä vitussa sä olit silloin kun sen sain?
Älä lähde huutelemaan asioista mistä mitään et ymmärrä, sovitaanko niin?

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ihmeestä kumpuavat nämä valveunet tilanteen saattamiseksi toisenlaiseksi vaikka voimatoimin?
Ei ole tekijöitä eikä tule. Tämä maa nyt vaan täytetään pikkuhiljaa muunmaalaisilla.
Ei auta vaalit. Ei auta hurjat haaveilut. Ei auta uho. Katsokaa ruotsiin. Kuvitteletko ettei siellä olisi kanssa osa porukasta haaveillut samalla tavalla? Tunnen useitakin sieltä suomeen muuttaneita jotka aikansa ajattelivat muutoksen mahdollisuuteen mutta totesivat mahdottoman mahdottomaksi. Ruotsin vaalit nähtiin ja muuttuiko joku?
Tässä maassa puhutaan siitä miten ennen tehtiin. Kyllä. Mutta siinä on huomioitava se että silloin valtiovalta oli mukana hommassa. Nyt ollaan oikeasti yksin. Ei ole poliisista apua. Ei ole virkamiehistä apua. Ei ole armeijasta apua. Eikä kansakaan auta kun eivät saa persettä irti sohvasta ja silmiä tv:stä. Tunnustakaa tosiasiat kuten Paasikivi kehoitti tekemään.
Tämä maa on menetetty.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

joppos 123: Onhan selvää mitä jatkuvasti kasvava islamilaisväestö saa aikaiseksi. Niitten silmissä me olemme heikkoja ja alistuvia ja se yllyttää vielä suurempaan röyhkeyteen.

Viesti Anolle välitetty. Anon viesti oli sinänsä sillä hilkulla että olisi voinut jäädä julkaisematta. YV:llesi nostan peukkua.

Ano: No, ei kai tässä sitten auta muu kuin mennä porukalla mettään ja ampua kuula kalloonsa. Vaan ehkä me hidasälyisemmät saadaan vielä yrittää edes jotakin.

Anonyymi kirjoitti...

Minä se jo käväisin siellä metsässä ja olisin ampua losauttanut kuulan kalloon mutta kun ei sinne tullut ketää muita niin minäkin tulin sieltä pois...


"Peli on menetetty" -ajattelu on alistumista ja sitähän islam kirjaimellisesti tarkoittaa.
Mitään ei ole vielä menetetty - emmehän me ole vielä aloittaneetkaan!


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Ja jep. Islam = minä alistun. Euroopassa päin ollaan jo aloiteltu. Meillä ollaan jäljessä. Se, mitä tällä hetkellä voidaan täällä tehdä on se, että kusetuksen ja suoranaisen rikoksen laajuus saadaan mahdollisimman monen ihmisen tietoon.

Ei sen hurmaavan joukkoitsemurhan aika vielä ole.

Anonyymi kirjoitti...

Aloitus lupa tulee, kun nämä, Orpon maahan päästämät, sairaat eläimet koskevat väärän, Oikean miehen lähimmäisiin ja Orpon jengi käy tämän miehen kimppuun! Silloin veri punnitaan, riittääkö Karhukoplan vahvuus ja osaaminen, kun vastassa ei ole sairaita eikä epätoivoisia, vaan sotilaskoulutuksen saaneita rauhallisia miehiä?
Toivottavasti hypoteettistä, mutta voisiko tuommoista tilannetta katsoa sivusta, kun on perheellinen monen lapsen isä? Voisinko antaa poliisin vain hoitaa tilannetta ja nuo paskavarpaat nauraa röhöttää ja raapii pallejaan. Puurokin on paskaa ja kun mietin, miten isovanhempani söivät puuroa vanhasta muistista, vaikka varaa olisi jo ollut, niin ainakin oma valintani on selvä.

Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Voi Aikoja Voi Tapoja. Olen kovasti samaa mieltä. Järjestelmä sanoo että oman käden oikeutta ei suvaita mutta jos järjestelmä itsessään ei enää suojele kansalaisia niin kuka sitten?