sunnuntai 9. joulukuuta 2018

ITSELLEEN VALEHTELEMISEN LYHYT OPPITUNTI


Niin kuin tässä blogissa on todettu eräitäkin kertoja on maamme sekä fyysisen että eritoten henkisen selkärangan ammatti- ja tapamädättäjiä lähinnä kahdenlaisia. Osa on ajatuksettomia opportunisteja jotka toistavat epistolaa papukaijan lailla sitä kyseenalaistamatta. Itse asiassa heissä on jonkun verran toivoa jäljellä sillä jos epistola muuttuu niin heillä ei ole ongelmia mielensä muuttamisessa. Sitten ovat nämä toivottomammat tapaukset eli aitouskovaiset jotka aivan oikeasti uskovat julistamansa monikultturismin sisältöön joka solullaan.

Yksi näistä tosiuskovaisista on – onneksi entinen – tasavallan presidentti Tarja Halonen joka päätti Oulun joukkoraiskausepidemian tiimoilta jakaa epäilevälle rahvaalle rauhoittavaa viisauttaan. No, mitäs arvopresidentti evp sitten loihelausui? Ylen uutinen kertoo:

Presidentti Tarja Halosen mukaan erilainen kulttuuri tai yhteiskunta eivät ole selityksiä maahanmuuttajien seksuaalirikoksiin.

Ja uutinen täsmentää Halosen viisautta:

Kyseiset teot ovat kiellettyjä kaikissa yhteiskunnissa ja kulttuureissa.

– Se on YK:n ihmisoikeussopimuksen vastaista ja kaikki maat ovat allekirjoittaneet sen.

Se on helppoa kun sen osaa. Ympäri Suomea näkyvästä joukko- ja yksittäisraiskausilmiöstä ovat vastuussa nimenomaan islamilaisista maista tulleet jätkät. Mutta jos kyseiset islamilaiset maat ovat allekirjoittaneet Halosen mukaan tietyn sopimuksen niin noitten jätkien kulttuuria ja yhteiskuntaa ei tule pitää vastuullisena kyseisestä yhteiskuntaamme riivaavasta syövästä. Ehkä se jonkun logiikan mukaan myös vapauttaa kyseiset jätkätkin vastuusta omista teoistaan. Tulee muistaa että kyseiset islamilaiset maat ovat nimenomaan sitoutuneet islamilaiseen ihmisoikeuksien julistukseen joka pohjautuu shariaan ja joka näkee ihmisoikeudet hieman, no, sovelletussa valossa.

Halosen lause on hyvä esimerkki poliitikon nollalauseesta sillä se ei tee raiskattuja yhtään vähemmän raiskatuiksi, pahoinpideltyjä yhtään vähemmän pahoinpidellyksi eikä tule taatusti ehkäisemään yhtään tulevaa niin seksuaali- kuin väkivaltarikosta. Halonen vain kiillottaa mielessään sitä kuvaa – johon hän varmasti uskoo – että kaikki maailman ihmiset ovat samanlaisia pohjoismaalaisia lällydemareita kuin hän itsekin.

Mutta mitäs Halonen sitten tarjoaa lääkkeeksi? No, totta kai:

Presidentti Tarja Halosen mukaan perheitä pitäisi yhdistää, jotta maahanmuuttajien kotoutuminen onnistuisi nykyistä paremmin Suomessa.

Halonen mukaan perhe toisi "lähiyhteisön kontrollia". Tällä voitaisiin mahdollisesti ehkäistä Oulun seksuaalirikosten kaltaisia tapauksia.

Tämäntyyppiset rikokset tulivat Suomeen nimenomaan siksi että islamilaisväestöä alettiin haalia tänne käveleviksi solidaarisuuspokaaleiksi. Halosen lääkkeenä on haalia lisää islamilaisväestöä. Tulee vielä muistaa että Halosen mainostaman kotouttamisen yksi pääasioista on ”oikeus säilyttää oma kieli ja kulttuuri”. Kyseinen kulttuuri on tunnettu monista asioista mutta naisen ihmisoikeus ei kuulu niihin. Mutta koska arvopresidentti evp on aitouskovainen hän ei näe mitään ongelmaa siinä että tulipaloa sammutetaan bensiinillä. Kunhan hänen utopistista maailmankuvaansa vaan ei horjuteta.

Tietyllä tavalla Halosen kyky valehdella itselleen on niin taiteellista että se on jo kaunista. Vähemmän kaunista on ajatus siitä että kyseessä on vaaleilla kahteen kertaan valittu tasavallan presidentti.

Kai se on niin, että sitä saa mitä tilaa.43 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Jäitä hattuun. Oikeaan suuntaan ollaan menossa. Olen aliarvostanut fransuja, nyt pitää tarkistaa mielipiteitä:
https://www.breitbart.com/europe/2018/12/08/in-pictures-yellow-vest-act-iv-protest-violence-spreads-across-macrons-france/

Tarinasi taisi kertoa siitä muumista, jonka kanootissa ei kellään ole terävin kynä laaksossa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Veijo. Juu, eikä kanootissa ole ollut koskaan melojakaan. Vaan saas nähdä, mihin tuo Ranskan touhu etenee. Meinaakohan Macron saada aikaan vielä oman Tianamenin?

Juha Kivela kirjoitti...

Haloskan aamunavauksellisessa epistolassa kiinnitti juurikin samat kohdat huomioni. Nyt on sitten varsin suoraan kerrottu tuon ex-presidentin suulla koko Suomen Kansalle, että kulttuuri ja kansa on Suomessa vaihdettava islamilaiseen. Vastaan ei saa laittaa.

Tulonsiirtoautomaatteihin ei saa koskea. Itsepäisyyspäivän Linnan vastaanotollahan noita suurrikollisia, -roistoja ja -ryöväreitä oli jälleen pitämässä huolen, että tulonsiirtoautomaatit jatkavat vakaata ja entisestään laajenevaa toimintaansa.

Ranskan tilannetta kun on nyt seurannut, niin ei ole voinut tulla ajatelleeksi, että varsin hyvin on nykyinen pressammekin Sale Kauppatorin kahvitteluseuransa valinnut... liekö arvioivat tuon torin ja tilan sopivuutta Suomen Tiananmenin näyttämöksi?

Professori kirjoitti...

Tarja Halonen on muuten hyvä nainen, mutta kaiken pilaa se, että hänen hallitseva luonteenpiirteensä on pohjaton älyllinen epärehellisyys.

Kumitonttu kirjoitti...

Tais Tavja valehdella tietoisesti asiasta. YK:n ihmisoikeusjulistus ei koske muslimimaita. Syykin on selvä, koska julistus on sharian vastainen.

Muslimaat tekivät julistukselle oman vastineensa eli Kairon julistuksen ihmisoikeuksista islamilaisissa maissa.

Tarjan ote alkaa lipsua, tai sitten hän ei edes välitä puhua totta kun ei joudu valehtelusta vastuuseen.

MikkoK kirjoitti...

Wikipedian mukaan YK:n ihmisoikeuksien julistus on islamilaisille maille liian länsimainen. Islamilaisen yhteistyöjärjestö laatikin oman ihmisoikeuksien julistuksensa vuonna 1990. Tämä ns. Kairon julistus pyrkii mukauttamaan ihmisoikeudet islamilaisen lain šarian mukaisiksi. Kairon julistusta edelsi muitakin islamilaisia julistuksia. Niissä kaikissa ihmisen oikeudet nähdään velvollisuuksina Jumalaa kohtaan, ja vapaus merkitsee alistumista Jumalan tahtoon.Etenkin uskonnonvapaus ja naisten oikeudet ovat rajoitetumpia kuin ihmisoikeuksien yleismaailmallisessa julistuksessa.

Ehkä Tarja Halonen voisi seuraavaksi avata meille Kairon julistuksen sisältöä siitä, mitä se "lupaa" meille vääräuskoisille. Se on välttämätöntä nyt, kun islam oikeuksineen on saapunut kaupunkeihimme. Alkaako ihmisoikeuksien taistelu?

Anonyymi kirjoitti...

Kunpa Tarja olisikin ainoa, mutta tälle linjalle on "sitoutunut" koko hallitus ja eduskunta. Käsky on tullut jostain puskista ja sitähän noudatellaan pilkuntarkasti. Tavoitteena lienee suomalaisen duunarin tappaminen jolla on tällaisia lieviä sivuvaikutuksia joita ei saa tuoda turhaan esille. Tarkoitus menee taas realismin edelle.

Mahtavatkohan uhrit saada edes "kriisiapua". Tuskinpa. Joutuvat vielä oikeuteen todistamaan mikä on yhtäkuin joutua jonkun monikulttuurisen yhteisön salaisen tuomion kohteeksi ja sitä yhteisöä joutuu pelkäämään ja pakenemaan lopun elämäänsä, yksin.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kyllä erittäin rauhoittavaa jos näitä entisiä politikkoja ja nykyisiä ministereitä ei näkyisi enää missään eikä koskaan, mutta luulen että saamme kärsiä heistä lopun elämäämme. Ministereiltä tulee vain helvetin tekopyhää jutustelua jota ei jaksa katsoa ei kuunnella. Takaraivosta tuli sana fariseus ja panin googleen. Huomasin, että tämä hallintomalli on vanhaa perua. Näin sanoi aikanaan Matteus:

»Mooseksen istuin on nyt lainopettajien ja fariseusten hallussa. Tehkää siis niin kuin he sanovat ja noudattakaa heidän opetustaan. Älkää kuitenkaan ottako oppia heidän teoistaan, sillä he puhuvat yhtä ja tekevät toista. He köyttävät kokoon raskaita ja hankalia taakkoja ja sälyttävät ne ihmisten kannettaviksi, mutta itse he eivät halua niitä sormellaankaan liikauttaa. Kaiken minkä tekevät he tekevät vain siksi, että heidät huomattaisiin. He käyttävät leveitä raamatunlausekoteloita ja panevat viittaansa isot tupsut, he istuvat pidoissa mielellään kunniapaikalla ja synagogassa etumaisilla istuimilla ja ovat hyvillään, kun ihmiset toreilla tervehtivät heitä ja kutsuvat heitä rabbiksi.»
(Matt. 23:2-7)

Anonyymi kirjoitti...

Tässä mallia aluksi islamilaisesta ihmisoikeudesta. https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2016/04/12/16-naisia-sortavaa-iranilaissaadosta/

Strix Senex kirjoitti...

Ei Halonen valehtele itselleen, hän valehtelee muille. Hän ei nimittäin ole tyhmä vaan pahantahtoinen ja vallanhimoinen. Juristi on juristi vaikka voissa paistaisi ja heitä on periaatteessa kahta lajia, niitä jotka selvittävät sotkuiset asiat ja niitä, jotka sotkevat selvät asiat. Halonen kuuluu tähän jälkimmäiseen lajiin.

Oliko hänellä osuutta niiden 15 000 nuoren miehen tilaamiseen Ruotsista vuonna 2015, emme luultavasti koskaan saa tietää. Tuskin edes sitä, tuliko tilaus Suomesta vai keksivätkö ruotsalaiset ihan itse, että sitä tulvivaa porukkaa voi dumpata Suomeen. Siitä voimme kuitenkin olla kutakuinkin varmoja, että hän tietää, että noista nuorista miehistä valtaosalla ei ole todellista turvapaikan tarvetta ja että heidän todellisten tai tekaistujen sukulaistensa tänne tuominen ei vaikuttaisi heidän seksuaaliseen käyttäytymiseensä vaan toisi ainoastaan moninkertaisen määrän työllistymättömiä ja sosiaalitukien varassa eläviä ihmisiä meidän talouttamme ja sosiaaliturvajärjestelmäämme rasittamaan. Tämä halu meidän sosiaaliturvajärjestelmämme sabotointiin on jossain määrin yllättävää. Demarithan kyllä haluavat sitä paisuttaa, mutta harvemmin sabotoida. Halosen tapauksessa pontimena tuntuu olevan Suomeen ja suomalaisuuteen kohdistuva kauna. Mistä se aiheutuu, sen selvittäköön psykologit jos aiheelliseksi katsovat.

Anonyymi kirjoitti...

Itselleni tuli tuosta Halosen Perheenyhdistämislausunnosta "lähipiirikontrolli" mieleen, että
kuinkahan ne äidit, vaimot ja tyttäret saavat perheenpään "miehen" pysymään kurissa. Eiköhän tuo asia ole
täysin päinvastoin. Naiset pysyvät kotona ja mies tekee mitä haluaa. Naisen arvohan näissä kulttuureissa on mitä on.
Lisäksi tästä seuraisi valtava taloudellinen taakka Suomen valtiolle, kun saisimme kymmeniä- ellei
jopa satojatuhansia uusia tulonsiirtojen varassa eläviä kuoluttamattomia luku- ja kirjoitustaidottomia
kehitysmaalaisia tänne

Luca

Anonyymi kirjoitti...

Onhan meillä, herra nähköön, Ulkomaalaislaki http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2004/20040301#Pidp447697728
Miksi sitä ei ole noudatettu?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle, Professorille, Kumitontulle, MikkoK:lle, Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Strix Senexille, Lucalle ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne.

Juha: Näkisin Halosen ajattelevan että hänen utopiastaan on pidettävä kiinni loppuun saakka sai se sitten aikaan mitä tahansa. Jos ei pidetä, niin hänelle tulee henkinen pipi ja jopa pahimmillaan häpeän tunne ja sehän menee yli kaiken muun. Ranskassahan vallitseva järjestelmä on kyseenalaistettu ja EU:lla on olemassa siihen pykälät jotka sallivat kovat otteet. Vallassaoleva järjestelmä harvemmin luopuu vallastaan vapaaehtoisesti.

Professori: Olen kyllä hieman eri mieltä kanssasi. En näe kyseisessä henkilöoletetussa mitään hyvää. Hänen pohjattomasta älyllisestä epärehellisyydestään olemme kyllä samaa mieltä. Hän on utopisti ja utopistithan eivät anna faktojen häiritä itseään. Käytäntö on muokattava teorian mukaiseksi ja jos se ei toimi niin vika on käytännössä.

Kumis & MikkoK: Olette täysin oikeassa ja kirjoitukseni oli tuolta osalta epäselvä. Liian nopeasti tehty. Muutama asiaan kuuluva olennainen sana korjattu.

Kumis totesi:

”Hän ei edes välitä puhua totta kun ei joudu valehtelusta vastuuseen”

ja on siinä täysin oikeassa. Se on normaali Ylen linja. näistä asioista voi valehdella päin naamaa eikä toimittaja pyydä täsmennystä. Niin kuin ei pyytänyt erään Husun väitettä Afrikan (siis Somalian) avusta Suomelle talvisodassa eikä esmes erään feministijohtajan pokkana heittämästä väitteestä että lääketiede todistetusti tunnistaa jo 35 sukupuolta.

Ristikuulusteluun joutuvat vain kansallismieliset.

Ano1: Pitää paikkansa. Yksi tuttava raksamies muuten sanoi asiaa sivuten varsin osuvasti: ”Ei Suomessa ole pulaa rakennusmiehistä. Suomessa on pulaa halvoista ulkomaalaisista rakennusmiehistä”. En osaa sanoa uhrien kriisiavusta mutta veikkaan että esmes nykyinen presidenttimme ei nosta heidän tuekseen Valtteri-tyyppistä jyrähtämistä. Jäihän Valtteri sentään pysäkille.

Ano2: En ole uskonnollinen mutta täytyy sanoa, että Raamattu iskee tuossa asian ytimeen.

Ano3: Raakaa faktaa. Tosin kyseinen Salehzadeh pyrkii aika ajoin liikaa valkopesemään islamia. Se ei kuulu tänne vaikka heppu niin sanookin.

Strix Senex: Sanoisin, että hän valehtelee myös itselleen. Se on inhimillistä. On vaikeaa tunnustaa, että kymmeniä vuosia julistamansa epistola kusee perseestään ja on ihmisille vahingollinen sekä vaarallinen. En tiedä Halosen osuutta Invaasio 2015:een mutta sanotaan että hänen nimitysten muodossa jättämä perintö siihen kyllä osaltaan vaikutti. Ja tulee muistaa että demareitten nykyinen pomo Antti Rinne (joka, herranjumala, saattaa olla Suomen seuraava pääministeri) jatkaa täysin Halosen viitoittamalla tiellä.

Luca: Jaa-a, hyvä kysymys. Ehkä Halonen teeskentelee itselleen että nuokin kulttuurit ovat länsimaisia naisia kumartavia kulttuureja. Tosiasiahan on kaukana siitä ja naiset pitävät niissä kulttuureissa turpansa visusti kiinni. Taloudellista taakkaa Halosen kaltaiset utopistit eivät koskaan edes ajattele. Ehkä - kun nykyistä vihervasemmistoa katsoo - heillä ei yksinkertaisesti riitä siiihen hahmotuskyky.

Ano4: Vähän helvetin hyvä kysymys tuokin ja sen voi esittää poliittiselle eliitillemme.

Lemminkäinen kirjoitti...

Ykä! Aikaisemmassa blogissasi kirjoitit että et tiedä kuinka härskiä propaganda on nykyään kouluissa. En minäkään tiedä, mutta ilmeisesti aika härskiä. Jos tulee esille että Oulun raiskaajat ovat olleet "tutustumassa" suomalaiseen yhteiskuntaan kouluissa ja päiväkodeissa niin siitä pitäisi nousta helvetillinen meteli. Noin viiden miljoonan keltaisiin liiveihin pukeutuneiden meteli. Halosen ja muun eliitin kohdalla olen sitä mieltä että heiltä puuttuu substanssiymmärrys erilaisten kulttuurien (todellisuuksien) törmäyksestä keskenään. Halonen + kumppanit eivät ymmärrä että se mikä on normaalia jossakin toisessa kulttuurissa on tuomittavaa demokraattisen maan kulttuurissa. Kairon julistus "ihmisoikeuksista", sharia-lakeineen kaikkineen, on hyvä esimerkki toisenlaisessa todellisuudessa elävien käsityksistä ihmisoikeuksista. Lällyt kuvittelevat että kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia ja tämä kuvittelu saa aikaan pahoja tuhoja yhteiskunnissa. Auktoritatiivinen propaganda ja aivopesu yhteiskunnan taholta vuosisatojen aikana on saanut aikaan sen että kuljemme sopulilauman tavoin kohti jyrkännettä, kyseenalaistamatta miksi teemme niin. Osa meistä sopuleista väittää että se pyörii sittenkin, mutta riittääkö se kehityksen muuttamiseen toiseen suuntaan vai tipummeko muiden sopulien kanssa alas jyrkänteeltä, sen näyttää aika.

Vasarahammer kirjoitti...

Halosen pihallaolo on sitä luokkaa, että ilmeisesti seniiliys alkaa hiljalleen vaivata.

Islamilaiset maat ovat allekirjoittaneet Kairon julistuksen, jossa kaikki ihmisoikeudet ovat alisteisia islamilaiselle sharialle. Eli islamilaiset maat eivät tunnusta ihmisoikeuksia.

Toki maahan saapuneilta muslimeilta ei muutenkaan edellytetä juuri mitään, koska he edustavat palvottua toiseutta.

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä häkellyttävää toi logiikka: että perheen läsnäolon puute ikään kuin luonnollisesti johtaa pikkutyttöjen raiskaamiseen. Mitä vittua siinä voi muuta tehdä jos ei ole perhe messissä? Kairon ihmisoikeus julistuksesta jotkut jo kommentoikin. Olennaisinta siinä on, että ihmisoikeudet tarkoittavat shariaa. Eikä mitään muuta. Tämäkin on täysin yleisesti tiedossa mutta eipä vaan quisling media ole sitäkään kynenevä/halukas kertomaan.

Lemminkäinen kirjoitti...

Täytyy sanoa että tiukkaa settiä Matteukselta. Hänellä vaikutti olevan substanssiymmärrystä vallasta ja sen käyttäjien vaikutuksesta tavallisen sandaalin kuluttajan elämään.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vaan teille kaikille jotka äänestitte tuon oksettavan maanpetoksellisen kommarihuoran presidentiksi.KAKSI kertaa.Kiitos vaan oikein helvetin paljon.Mukava muutenkin ettei tässä maassa koskaan suoritettu lustraatiota neukkulan jälkeen kuten sivistysmaissa.Jäljet näkyvät.

Anonyymi kirjoitti...

Lueskelin aikoinaan varmaankin netistä juttua, missä vähän valotettiin tuota sossujen hyvinvointivaltion sabotoimista. Jutussa muistaakseni oli lainauksia jostain Kalevi Sorsan kirjasta. Idea siinä oli Sorsan mukaan se, että sosiaaliturvajärjestelmän alasajo kuuluu nimenomaan demareille. Näin siksi että ihmisillä on se illuusio, että demarit ovat pienen ihmisen puolella.

Ihminen kun nyt enimmäkseen kuitenkin uskoo mieluummin puhetta kuin omia silmiään, niin demarit voi sabotoida järjestelmää samalla kun juttelevat mukavia. Media auttaa sitten tässä nostattamalla erilaisia kohuja, joita sitten vaalikarja kommentoi. Samaan aikaan sitten toisaalla tehdään päätöksiä.

Muistaakseni samassa jutussa kerrottiin myös Sorsan mietteitä EU:sta. Sorsa piti sitä hyvänä juttuna nimeenomaan siksi, että se antaisi sosialisteille mahdollisuuden valloittaa koko organisaatio ja muuttaa EU sosialistiseksi. Että ei se sattumaa ole, jos EU:sta puhutaan Eurostoliittona tai NL 2.0:na.

Aikanaan kun EU:sta äänestettiin olin hanketta vastaan. En nähnyt koko hommassa mitään järkeä. Juuri kun yksi monikansallinen, keskusjohtoinen järjestelmä oli kaatunut omaan mahdottomuutensa niin ei muuta kuin uutta pystyyn vaan!

Sorsan kirjaa siteeranneessa jutussa ei muistaakseni mainittu keinoja, miten hyvinvointivaltio romutetaan. Lipponen oli sitten aikoinaan pääministeri ja häntä pidettiin kokoomuslaisiakin oikeistolaisempana. Sorsan ajatukset olivat varmasti Lipposelle tuttuja.

maallikko

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kukaan ei voi sille mitään, että on visuaalisesti luotaantyöntävä, puhevikainen (jatka itse ...), mutta on olemassa ihmisiä, jotka eivät tiedä olevansa huonoja ihmisiä. Kommenttiosuudessa viitataan ainakin yhteen sellaiseen.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Oulun tapauksia saa nyt Verkkokaupasta?

Se Oulu oli kai Käyttöönottotesti(?)

Qroquius Kad kirjoitti...

Emmekös me muuten tässä vähän aikaa sitten täällä tuumineet, ettemme me tätä tilanneet?
Me halusimme tilata jotain hyvää, mutta muu pöytäseurue huusi meidän tilauksemme yli haluavansa kylmää maksalaatikkoa runsaalla ketsupilla!
Näin siitä huolimatta etteivät he itsekään todellisuudessa pidä siitä, mutta siksi sitä tuotiin meille kaikille laskun kera, johon olemme velvolliset osallistumaan vaikka saimme sitä mitä emme halunneet?

Mitä tulee Haloskan tarjoilemaan perheenyhdistämiseen, joka toimisi väkivaltaa hillitsevänä tekijänä kuten kantasuomalaisillakin, täytyy ihmetellä eikö Tavja enää muista maamme feminiittojen toistuvia lausuntoja?
Niiden mukaan Suomi on poikkeuksellisen väkivaltainen yhteiskunta, ja aivan erityisen vaarallinen se on naisille, joita suomalaismiehet hakkaavat, raiskaavat ja tappavat rutiininomaisesti joka päivä.
Missään muualla naisen asema ei ole niin kauhea kuin Suomessa, paitsi ehkä Trumpin USA:ssa.

Tällaisen kauhistuttavan naisväkivallan maahanko Tavja haluaa nyt sotaa ja vainoa pakenevien, mihinkään väkivaltaan kykenemättömien pikkupalleroiden tuovan vielä puolustuskyvyttömämpiä naisiaan ja lapsiaan?!
Muistamehan toki, miten Sellon joukkomurhan jälkeen akateerinen feminiinistömme opetti sen johtuneen vain siitä, että Ibrahim Shukupuoli (vaimikäseniminytoli?) oli oppinut murhaavan väkivaltansa suomalaiselta mieheltä.

Miten Avwojohtaja Tavja voi siis olla noin vastuuton, että haluaisi palleroiden naiset ja lapset tähän väkivallan kärkimaahan kärsimään äärimäisestä väkivallasta, jonka heidän ihanat palleronsa ovat oppineet meiltä, suomalaisilta miehiltä?!

Mää ihmettele vallan kauhiast, mää ole ku klavul päähä lyäty, sanoi Hietanen.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikea on käsittää, että ihminen, joka on ollut jopa kaksi kautta Suomen presidenttinä, päästää suustaan jotakin noin naiivia ja typerää kuin mitä Ykän siteeraukset osoittavat. Vastaavilla olettamuksilla voitaisiin oikeuslaitos ja vankilat lopettaa kokonaan ja maailma olisi kuin Jehovan todistajien lehdessä joskus näkemäni kuva, jossa ihmiset mairea hymy huulillaan käyskentelevät lähinnä maanpäällistä taivasta muistuttavassa maisemassa sulassa sovussa leijonien ja muiden petoeläinten kanssa.

Ja eikö vaan ko. ex-presidentti pitänyt itseään niin ylivertaisena välkkynä ja suorastaan korvaamattomana suomalaisille, että piti vielä eläkkeelle päästyään ängetä hyväpalkkaiseen toimeen Helsingin yliopistoon. Herää kysymys, eikö parempia ehdokkaita ollut? Kun tavallinen kansalainen alkaa nelikymppisenä olla työelämässä liian vanha, miten joskus kansakunnan kaapin päällä olleet kelpaavat eläkeläisinäkin ihan mihin hyvänsä? Aina löytyy vähän nuoremmillekin (viimeksi Mari Kiviniemi) joku hyvä jobi, johon puolue heidät ujuttaa vaikka väkisin.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

https://www.lelibrepenseur.org/la-charte-officielle-des-25-revendications-des-gilets-jaunes/
Eikös nämä keltaliivit vastustaneet pelkästään dieselin hinnankorotusta, vastuullisen suomi median mukaan?
Kumman pitkälista näyttää olevan, tuo kohta 15 on mielenkiintoinen....median pilkkominen ja tiedon välittäminen rehelliseksi...
Ei ihme ettei hesari tykkännyt näistä vaatimuksista.....
Vastuullinen media taitaakin jymäyttää meitä ja pitää uutis pimennossa? :-)


Voi Aikoja Voi Tapoja

Becker kirjoitti...

Nää on nyt kaikki jo kokeiltu Ruotsissa, Euroopan islam myönteisimmässä maassa. Sekä sopimukset, perheenyhdistämiset, lievät tuomiot rikoksista, massiiviset asunto että taloudelliset edut paikallisväestöön verrattuna. Eikä mikään auta, sillä meno vain muuttuu hullummaksi.
Eikö nyt jumalauta aleta pikkuhiljaa tajuamaan että muslimeills ei ole pienintäkään aikomusta "kotoutua" tähän länsimaiseen yhteiskuntaan. Meidän raha kelpaa, mutta sitten kaikkea muuta vihataan kuten uskontoa, moraalia, oikeuslaitosta, itse asiassa koko meidän normaalia elämäntapaa. Naisten raiskaaminen on ikiaikainen valloittajan tapa ilmaista valloitetuille että raiskaamme naisesi ettekä voi asialle yhtään mitään. Minäkin olen näistä jaaritellut silloin tällöin.
Tässä valossa tuon Punamuumin ulostulot ovat aivan käsittämättömiä. Eikö tuo naisoletettu tajua mitään, vai onko hänetkin ostettu siihen porukkaa joka haluaa edesauttaa väestön vaihtamisessa mm. Suomessa.
Suomikin on menossa mukaan tähän Global Compact sopimukseen, joka avaa ovet maahanmuutolle, kieltää heidän arvostelunsa mediassa ja edesauttaa heitä kulttuurinsa säilyttämisessä eli rakentaa moskeijat joka kylään. Riskinä on että tulevaisuudessa tullaan tuon sopimuksen pykäliä myös impletoimaan Suomen omaan lainsäädäntöön. Mutta kun on tuo YK, pyhä totemi jota ei voi eikä saa arvostella päätettiin siellä mitä mieletöntä tahansa.
Välistä rupee tää touhu tosissaan vituttamaan, mutta minkäs voit. Kuolla tai keksiä jotain muuta tekemistä ja odottaa että äänestäjät järkiintyisivät.

Anonyymi kirjoitti...

Vaan eikös ole mukavaa kuinka kaikki virheiden kärkipoliitikot parantuivat masennuksistaan linnan juhliin? Ei tarvinnut poloisten jäädä kotiin synkistelemään hyvistä bileistä...

Että se niistä "masennusdiagnooseista" sitten.


-Tvälups-

Aaro Kustaanheimo kirjoitti...

Olen ihmetellyt sitä, että sellaisia maita joissa on voimassa kuolemanrangaistus islamista luopumisesta on hyväksytty YK:n jäsenmaiksi, vaikka uskonnoista luopuminen on määritelty perusihmisoikeudeksi YK:n ihmisoikeuksien julistuksessa. https://en.wikipedia.org/wiki/Apostasy_in_Islam?fbclid=IwAR3V-GLZr85_GypY5kz1gJsYkVcGMQSLv8skmQivCZuVk1J5YMRS5S9YsnE#/media/File:Apostasy_laws_in_2013.SVG https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdistyneet_kansakunnat?fbclid=IwAR3a6cDzomrpXWT7qHPLI14yhvVCHK-oyGOrXDxC-OHCZhSWjXmgU95Rq74#/media/File:United_Nations_Members.svg

Anonyymi kirjoitti...

GCM:ää muuten seuraa GCR eli Global Compact for Refugees ja kun ensimmäinen on allekirjoitettu, velvoittaa se allekirjoittamaan toisenkin...

Ranskassa tapahtuu muillakin rintamilla:

"Ranskan entinen puolustusministeri, yksitoista kenraalia, amiraali ja eversti ovat allekirjoittaneet kovasanaisen avoimen kirjeen Ranskan presidentti Emmanuel Macronille ja varoittaneet tätä allekirjoittamasta YK:n GCM-siirtolaissopimusta Marokon Marrakechissä 10 – 11.12.2018.

Herra presidentti,

Olette aikeissa allekirjoittaa ’Globaalin sopimuksen turvallisesta, järjestelmällisestä ja jatkuvasta muuttoliikkeestä’ (GCM-sopimus) 10. ja 11. joulukuuta, joka muodostaa maahanmuutosta todellisen oikeuden. Se saattaa määrätä kansallista lainsäädäntöämme olemassa olevien sopimusten tai sopimuksessa olevan yhteisen vastuunjaon kautta.

Meistä vaikuttaa siltä, että ainoa Ranskalle jäävä itsemääräämisoikeus koostuu vapaudesta määritellä, kuinka sopimuksen tavoitteita täytyy toteutettaa. Ette voi luopua tästä uudesta osasta kansallista itsemääräämisoikeutta ilman julkista keskustelua, kun 80 % Ranskan kansasta on sitä mieltä, että maahanmuutto on tarpeellista pysäyttää tai radikaalisti säännöstellä. Päättämällä yksin allekirjoittaa tämän sopimuksen, lisäisitte jo kaltoinkohdelluille vihaisille ihmisille ylimääräisen syyn kapinointiin. Syyllistyisitte demokratian torjumiseen tai maanpetturuuteen valtiota vastaan.

Tämän lisäksi, maamme talous on alamaissa ja velkamme kasvaa. Ette voi ottaa riskiä kalliista kutsusta lisämaahanmuuttoon, ilman että olette ensin osoittaneet, ettei teidän täydy joutua turvautumaan korkeampiin veroihin kyetäksenne täyttämään sopimuksen tavoitteet. Toisaalta, teidän täytyy kyetä, liittyen turvallisuuteen, hillitsemään Euroopan ulkopuolisten ihmisryhmien saapumisen seurauksia.

Lopuksi, ette voi sivuuttaa sitä, että politiikan ydin on ulkoisen turvallisuuden ja sisäpuolen harmonian turvaaminen. Tämä harmonia voidaan saavuttaa vain ylläpitämällä tietty yhteiskunnan sisäpuolinen yhtenäisyys, ainoa keino, joka mahdollistaa ”toimimisen yhdessä” ja joka on tulossa nykyään yhä vaikeammaksi.

Itse asiassa, Ranskan valtio on viime aikoina tullut huomaamaan liian monien ihmisten integroinnin mahdottomuuden, jotka ovat lisäksi täysin eri kulttuureista ja ovat ryhmittyneet alueille, jotka eivät enää noudata tasavallan lakeja.

Ette voi yksin päättää pyyhkiä pois sivilisaatiomme maamerkkejä ja riistää meidän isänmaatamme.

Siksi pyydämme teitä lykkäämään tämän sopimuksen allekirjoittamista ja järjestämään siitä kansanäänestyksen. Olette vastuussa ranskalaisille teoistanne. Teidän valintanne vaaleissa ei ollut avoin valtakirja.

Me kannatamme kenraali Martinezin aloitetta olla allekirjoittamatta sopimusta, joka on määrä hyväksyä YK:n jäsenvaltioiden kesken hallitustenvälisessä konferenssissa Marrakechissä.

Kenraali Antoine MARTINEZ

Charles MILLON – Entinen puolustusministeri

Kenraali Marc BERTUCCHI

Kenraali Philippe CHATENOUD

Kenraali André COUSTOU

Kenraali Roland DUBOIS

Kenraali Daniel GROSMAIRE

Kenraali Christian HOUDET

Kenraali Michel ISSAVERDENS

Admiraali Patrick MARTIN

Kenraali Christian PIQUEMAL

Kenraali Daniel SCHAEFFER

Kenraali Didier TAUZIN

Eversti Jean Louis CHANAS"

https://www.minurne.org/billets/19275?fbclid=IwAR0QpM7smum-N1tWjSJq6Wy71jfM_DubntJDZk2pNockuyDrNSctAYab43o


-Kuinkas moni suomalainen upseeri uskaltaa moiseen lausumaan nimensä laittaa..?

V = 0


-Tvälups-

Qroquius Kad kirjoitti...

Merkittävämpi kysymys lienee, kuinka moni noista ranskalaisupseereista on valmis toimimaan ja millä tavoin, sillä varmaahan on, että presidentti Oidipus vain jatkaa tuhon politiikkaansa?

Anonyymi kirjoitti...

Vielä pieni lisäys: ilokseni sain tänään lukea, että entinen SKPn keskuskomitean edustaja, nykyinen ihmisoikeusjuristi Martin Scheinin on sitä mieltä että "rikollisesta mielestä" pitää tehdä laillisesti rankaistava. Ei ne teot, vaan ne ajatukset - jotka lukee ja määrittelee kuka?
tira+

Qroquius Kad kirjoitti...

No niinhän se Martin lausui:
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/266605-ihmisoikeusprofessori-hakaristilippujen-kieltamisesta-rangaistavaa-pitaisi-olla

Omaa väriäänhän Martin tuossa vain tunnustaa:
missäpä niitä ajatusrikollisia on enemmän tunnistettu, syytetty, tuomittu ja teloitettu kuin Stalinin Neuvostoliitossa, tuossa Martinin ihannevaltiossa? - Martin ei vain muista, tai halua muistaa, että se ajatusrikollisuuden viiva oli häilyvämpi kuin veteen piirretty.

Niinpä se raikuvimmin Stalinille ja hänen proskriptiolistoilleen hurraava saattoi itse joutua noudetuksi samana iltana teloitettavaksi jo yöllä tai pahempaa:
sitä edelsi näytösoikeudenkäynti, jossa mitä uskollisin stalinisti todistettiin vastavallankumoukselliseksi Työläisten ja Talonpoikain Neuvostovallan vihaajaksi!

Olisi sinä ollut aikoinaan Martinillakin ehkä nikottelemista? - Vaan eipä hänen täällä Suomessa moisia tarvinnut pelätä, fasistisen luokka-poliisin ja fasistisen luokka-armeijan suojeluksessa, jonka hän niin kiivaasti olisi halunnut romuttaa...

Joppos123 kirjoitti...

Tätä mä vähän varoittelin makaroonin suhteen. Omaa kansaansa vastaan se on kokoamassa Euroopan interventiojoukkoja. Muukalaislegionaaa ei voi Ranskan rajojen sisäpuolella käyttää ja NATOA ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta.
Jätkän kannatus on jo alle 20 prossaa, eikös tuo jo täytä itsevaltiuden merkit? Tuohonkin oltiin suunapäänä syöksymässä, en minä ainakaan aio tapella viimeiseen ranskalaiseeen makaroonin puolesta.
Kattokaapas jätkän historiaa, täysi marionetti tuo mies on.
Itse keksisin vaikka perkeleellisen lentsun ja sitä kautta vemppaa, ikinä en lähtisi makaroonin joukkoihin.

Joppos123 kirjoitti...

Tiusanen on potkaissut tyhjää. Koskaan ei pitäisi olla iloinen ihmisen kuolemasta kyllä avasin nyt oluen. Jätkä oli yksi suurimpia myyriä aikoinaan ja ansaitsee maanpetturin hautajaiset.
Oman käden kautta vissiin kun alkoi noi seksirikoksetkin painaa päälle. Aika paska.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle, Vasarahammerille, Ano1:lle, Ano2:lle, maallikolle, Veijo Hoikalle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Qroquius Kadille, Rouva Anolle, Voi Ajoille Voi Tavoille, Beckerille, Taisteluvälineupseerille, Aaro Kustaanheimolle, tira+:lle ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne. Noin yleensä ja erikseen voi todeta että niin Halonen, hänen hengenheimolaisensa ja valtamedia pitävät sitkeästi kiinni korviensa välissä keksimästään maailmankuvasta ja pakkosyöttävät sitä muillekin. Vaikka se maailmankuva pohjautuu pelkkään valheeseen.

Tvälupsin ranskalaisista kenraaleista esille tuoma asia on merkittävä. Ja nyt sitten jää nähtäväksi alkaako Ranskan kenraalikunnassa poliittinen puhdistus. Mikäli näin käy, niin se on hälyttävä ennakkotapaus.

Myös tira+:n esille tuoma asia on merkittävä. Nyt puhutaan jo reilusti ajatusrikollisuudesta. Kyseinen Scheinin on joko jättänyt Orwellinsa lukematta tai sitten on lukenut sen liiankin perusteellisesti. Orwellhan teki kirjansa varoitukseksi, ei toimintamanuaaliksi.

Tuon mainitun Tiusasen poismenosta voin todeta että eipä jäänyt ikävä. Valitettavasti tietty aikakausi jota häiskä edusti elää ja voi hyvin edelleenkin.

MikkoK kirjoitti...

Tässä yhteydessä tulee mieleen lisää päättävän eliittimme ulostuloja maahanmuuton tiimoilta. Presidentti Ahtisaari neuvoi kutsumaan maahanmuuttajia kahville kotiin, jolloin ennakkoluuot hälvenevät. Puoli maailmaa muistaa, kuinka pääministeri Sipilä teki Kempeleen julistuksen, jossa hän lupasi asuntonsa tulijoille. Ideahan kaatui, kun lähikouluun kutsuttiin tulijapoikia tutustumaan prinsessoihimme ja yksi tytöistä joutui illemmalla uhriksi.

Nämä esimerkit osoittavat, kuinka pihalla poliittinen kerma on kulkiessaan vankkumatta Ruotsin viitoittamaa tietä. Maalaisjärki sanoo, että jäihin pudonneiden perässä ei kannanta kävellä.

Lemminkäinen kirjoitti...

Wikipedia: "Scheinin kuului myös Suomen kommunistiseen puolueeseen, jonka keskuskomiteaan hänet valittiin edustajakokouksessa 1981". Ehkä hän on lukaissut Maon pienen punaisen ja Marxismin - Leninismin perusteet oppikirjan ja samalla tutustunut punkkupullojen etiketteihin ja mietiskellyt niitä sun näitä ja tullut siihen tulokseen että kyllä Stalin oli oikeassa. Kaikki jotka ovat kommunismia vastaan, niin heillä on rikollinen mieli ja heidät pitää tuomita.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys MikkoK:lle ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

MikkoK: Jep, kuvaavia esimerkkejä. Mielessä pyörii vaan että putosivatko nuo jäihin omasta halustaan vai menivätkö jorpakkoon Brysselin käskystä?

Lemminkäinen: Ja tommosia tyyppejä sitten käytetään Suomessa ”asiantuntijoina”. Minä en näe tuossa mitään eroa siihen kuin että entistä natsipuolueen jäsentä käytettäisiin samanlaisena asiantuntijana.

Anonyymi kirjoitti...

YLE Teema dokkari: On Her Shoulders

Oliko tuhansien jesidien seksiorjuutus puhdasta islamia?
Kyllä, se oli ja on juuri sitä. Islamic State erotteli yli 9v tytöt ja naiset seksiorjiksi, nuoremmat lapset tuleviksi orjiksi, ja muut se tappoi koska niin ikuisen jäljittelyn kohde Muhammedkin teki tai olisi tehnyt. Kaikki miehet ja vanhat ämmät tapettiin --> kansanmurha.

https://www.theglobeandmail.com/opinion/the-unspeakable-truth-about-rotherham/article20335529/
Brittien pakistanilaistaustaisia muslimejakaan eivät perheet hillinneet joten miksi ihmeessä iRakilaisia tai afgaanimuslimeja hillitsisi...?
Ei millään logiikalla.

Halosella on käsittämättömän törkeä agenda. Hän yrittää ratsastaa Oulun tragedialla saadakseen laittomasti maassa notkuvien juhlapaikkaa tarvitsemattomien tyyppien "perheet" tänne myös niistämään yhteiskuntaa. Sittenpähän olisi taas aika laittaa se seitsemäs hakemus vetämään koska "perhekin" on jo täällä.

Minäkin saisin ostettua köyhästä arabimaasta perheen aivan helposti tänne ja vielä tienaisinkin sillä. Klaani sopii järjestelyn sielä päässä, oli historiaa "perheen" kanssa tai ei jos loputon rahavirta vain sovitaan kuten on sovittu päätepysäkillä.
Eiköhän nuo yhdistämiset saada taas vähän etenemään kun vaan Haloska tarpeeksi jaksaa toistella mantraansa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Olet oikeassa. Jesidit ovat islamilaisten julmasti sortama vähemmistö. Mutta kas, ne eivät herätä huomiota länsimaitten mediassa sillä uhripääoma on varattu islamilaisille. Jotka sortavat alueillaan kaikkia muita vähemmistöjä ja tappelevat vielä keskenäänkin.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi lainasi Matteuksen evankeliumia:

»Mooseksen istuin on nyt lainopettajien ja fariseusten hallussa. Tehkää siis niin kuin he sanovat ja noudattakaa heidän opetustaan. Älkää kuitenkaan ottako oppia heidän teoistaan, sillä he puhuvat yhtä ja tekevät toista. He köyttävät kokoon raskaita ja hankalia taakkoja ja sälyttävät ne ihmisten kannettaviksi, mutta itse he eivät halua niitä sormellaankaan liikauttaa. Kaiken minkä tekevät he tekevät vain siksi, että heidät huomattaisiin. He käyttävät leveitä raamatunlausekoteloita ja panevat viittaansa isot tupsut, he istuvat pidoissa mielellään kunniapaikalla ja synagogassa etumaisilla istuimilla ja ovat hyvillään, kun ihmiset toreilla tervehtivät heitä ja kutsuvat heitä rabbiksi.»
(Matt. 23:2-7)

Mihin Yrjöperskeles vastasi:
"En ole uskonnollinen mutta täytyy sanoa, että Raamattu iskee tuossa asian ytimeen."

Noissa Jeesuksen sanoissa sentään myönnettiin lainopettajien ja fariseusten olleen oikeassa siinä, mitä he [i]opettivat[/i], ja jopa kehotettiin tekemään niin noudattamaan heidän opetustaan.
Vika ei siis ollut siinä, että he olisivat opettaneet väärin, vaan siinä, että he eivät itse noudattaneet omaa opetustaan. Ja siinä suhteessa vikaa oli paljonkin. Sanoissaan he olivat oikeassa, mutta teoissaan väärässä.
Mutta miten on Tarja Halosen laita? Onko hän antanut sellaisia opetuksia, joita on syytäkin noudattaa, vaikka hän itse ei olekaan toiminut niiden mukaan?
Ainakin tässä tapauksessa arvostelu kohdistui (ja aiheellisestikin) nimenomaan siihen, mitä hän on sanonut, ei siihen, mitä hän on tehnyt.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tää menee jo ehkä hieman pilkunhalkomiseksi mutta joo, en näe Halosen opetuksissakaan pahemmin arvostettavaa.

Unknown kirjoitti...

Ei Tarja mitenkään kujalla ole. Kantasuomalaisten pedarien törkeyksiä ei myöskään voi selittää kulttuuritaustalla. Ja niiden tilastot on karua katsottavaa. Kotimaisten tilastoitujen lastenhässimisrikosten ulkopuolelle jäävät sadat uskonnollisten (mm.lestadiolaiset) yhteisöjen teot, kun eihän kukaan kaveriaan käräytä. Panopistejohto reilusti kantasuomalaisilla. Suomi voittaa 💩

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Unknown. Jaa, han-kortti lyötiin pöytään. En puolusta suomalaisia pedofiilejä millään muotoa mutta tartteeko meidän hankkia niitä lisää ulkomailta. Ja lukemathan johtuvat tietty siitä että suomalaisia on vielä hiukkasen enemmän.