torstai 4. huhtikuuta 2019

VAIHTOEHTONA JÄRJESTELMÄPUOLUE


Hallintoalamainen.

Tunnistatko itsessäsi masokistisia piirteitä?

Tuntuuko sinusta että et itse pysty ajattelemaan vaan tarvitset itsellesi toisten syöttämiä, hyväksyttyjä ja valmiiksi pureskeltuja ajatuksia?

Oletko sitä mieltä että kehitysmaalainen elintasosiirtolaisuus on kyseenalaistamaton itseisarvo?

Oletko sitä mieltä että haittamaahanmuuttajien suomalaisiin kohdistama väkivalta ei ole ongelma mutta siitä puhuminen on ongelma?

Ajatteletko että päivittäinen haittamaahanmuuttajien raiskausruletti on vain hyväksyttävä hinta siitä, että Suomi on aidosti kansainvälinen?

Onko mielestäsi niin, että Suomen viimeisetkin itsenäisyyden rippeet tulee hävittää federalistisessa hengessä ja ennen kaikkea käytännössä?

Tuntuuko sinusta siltä, että suomalainen elinkeinoelämä tulee tuhota ilmastohysterian nimissä?

Ajatteletko myös että haja-asutusalueet tulee muuttaa elinkelvottomiksi saman hysterian nimissä?

Oletko sitä mieltä että kakun voi jakaa ennen kuin se on leivottu ja leipomaton kakku riittää loputtomiin?

Oletko sitä mieltä, että Ylen tulee jatkossakin olla kaikesta vastuusta vapautettu, sinun kustantamasi propagandakoneisto?

Oletko sitä mieltä että vallitsevan järjestelmän arvosteleminen tulee kieltää vihapuheena?

Tuntuuko sinusta siltä että Suomen väestöstä noin promillen puolikkaan neljänneksen kokoinen LGBTQTiiTyy-aktiiviporukka saa määritellä minkälainen suomalaisen perheen tulee olla?

Ja ennen kaikkea, oletko sitä mieltä että kaikkea yllämainittua tulee pakko-opettaa kouluissa suomalaisille lapsille?

Mikäli vastaus noihin kysymyksiin oli kyllä, niin silloin sinulla on tulevissa eduskuntavaaleissa selkeä vaihtoehto. Itsestäänselvä valintasi on JÄRJESTELMÄPUOLUE!Järjestelmäpuolueen eri alaosastot tarjoavat sinulle vaihtoehdot joilla voit tyydyttää juuri omia masokistisia halujasi ja tarpeitasi. Tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja utopiasosialisteista kaverille kans-sosialisteihin. Valitse näistä:

Vihreät

Vasemmistoliitto

Sosialidemokraatit

Feministit

Keskusta

Kristillisdemokraatit

RKP

Kokoomus

Ja muistathan myös että Järjestelmäpuolueen kanssa ainaisessa vaaliliitossa on Nukkuvien Puolue:Ääni nukkuville on ääni järjestelmälle. Ja ääni järjestelmälle on ääni uusrälssille jolta saat juuri sitä mitä tilasitkin.

*

Jos kuitenkin tuntuu siltä ettet tunnistanut itseäsi tuosta aikaisemmin mainitusta voi olla, että olet päätynyt Järjestelmäpuolueen näkökulmasta voiman pimeälle puolelle ja sielusi on menetetty. Ja koska tsuhnan helvettiinhän me kansallismieliset joka tapauksessa päädymme niin eiköhän mennä sinne äänestäen ylpeästi perussuomalaisia.

52 kommenttia:

KKi kirjoitti...

Niin, tulin vain kertomaan, että Heikki Luotoa numerolla 8 voi äänestää vain Pirkanmaalla, ei Pinnanmaalla.

Ketähän muuten Pinnanmaalla on ehdolla.

Joppos123 kirjoitti...

Kävin eilen äänestämässä ennakkoon ja yllättäen raapustin erään Järvenpääläisen Persuja edustavan tutkijan numeron lappuun.
Olen mielenkiinnolla seurannut valtamedian valitsemia vaalien pääteemoja. Ylitse muiden on tietenkin ilmastohysteria mikä aiheena on saanut mm lääketokkurassa sekoilevan Rinteen lausumaan mielenkiintoisia ratkaisuja maailman totaaliseen tuhoon. Helpointahan on tietenkin lätkäistä autoilijoille ja ennenkaikkea lihansyönnille perkeleelliset lisäverot.
En tiedä oliko arrillipila (toivottavasti) eräskin julkisuudessa pläjäytetty idea jokaisen härmäläisen henkilökohtainen laskelma hiilijalanjäljestä. Tämähän voisi avata ennennäkemättömiä mahdollisuuksia pienimuotoiseen päästökauppaan. Vannoutunut lihansyöjä voisi ostaa lisäkiintiöitä ituhipiltä tai vaihtaa oman luomuporkkanakiintiönsä sianlihan vastaavaan.
Nostot vihapuheen kirjaamisesta lakiin on todella mielenkiintoinen, onhan ihmisiä jo kyseisestä toiminnasta tuomittu ilman lakia.
YLE nosti asian tiimoilta esiin tuomareiden ja lautamiesten uhkailun ja varsinkin tuijottamisen oikeussaleissa. Kumma juttu kun se nyt ihan just tuli ongelmaksi vaikka tähänasti laittomat tuomiot ovat lätkäisty vain totuuden puhujille.
Jotenkin skeptikon nokkaan käryää kilometrien päästä kova halu vaimentaa ja sensuroida kaikki hallintoon ja päättäjiin kohdistuva arvostelu vihapuheena ja siinä sivussa toki tapetaan keskustelu haittamaahanmuutosta. Sanasta haittamaahanmuutto tulee taatusti rikoslaissa rangaistava ilmaisu.
Olisiko kuitenkin tässäkin asiassa niin, että YLE vanhana propagandakoneistona on piilottanut todellisen päämäärän vihapuheasiassa ja pyrkimyksenä ei suinkaan ole suojella tuomareita tuijotukselta vaan vaikkapa omaa organisaatiotaan arvostelulta?
Suomi on pikkuhiljaa menossa yhä syvemmälle siihen dystopiaan mitä esmes Ykä on useissa kirjoituksissaan kuvannut.
Valitettavasti vaalikesteluissa ei ole Halla-Ahoa lukuunottamatta puhuttu sanallakaan todella tärkeistä asioista, media on määrittänyt mistä keskustellaan ja ykkösaihe on ilmastonmuutos. Helvetin helppo asia keskustella ja politiikkojen asialle hartaasti nyökytellä.
Maanpuolustuksesta, maahanmuutosta ja ennenkaikkea siitä kuinka koko sirkus nimeltään Suomi OY AB rahoitetaan ei puhuta ollenkaan,onhan nämä aiheet ihan toisarvoisia verrattuna Brasilialaiseen sisäfileeseen ja sen kilohintaan.

Lassepa79 kirjoitti...

Juuri näin. Hyvin kiteytettynä koko sairaan teatterin ydin. Suomessa on tosiaankin käytännössä vain kaksi puoluetta. Tämän kun saisi menemään kansalle jakeluun.
Toinen moniniminen suomalaisia vihaava ja riistävä rosvokerho ja toinen joka vastustaa riistoa ja sortoa ja jolla on vain yksi nimi: PS.
By the fucking way, käännytin tuossa eräään ikänsä Kepurosvoja äänestäneen maatalon tamman piirtämään vihakasin lappuunsa täällä Pirkanmaalla. Eli Heikki Luoto PS.
Jo on aikoihin eletty että maatalon emännälläkin jo kuppi on tuossa määrin kukkuroillaan��

Anonyymi kirjoitti...

Ykän lista on jämpti ja vakuuttava, näinhän asia juuri on. Tästä talosta lähtee myös kaksi ennakkoääntä oikeaan suuntaan, vaikka valitettavasti tällä vaaliaueella ei ole kovin hyvin ehdokkaita. Parempi kuitenkin antaa protestiääni nykyiselle politiikalle kuin jäädä siihen isoimpaan puolueeseen eli nukkkuviin.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, joppos 123:lle, Lassepa79:lle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Ei hassumpi valinta. Toivotaan että heppu pääsee läpi. Pinnanmaahan ei valitettavasti vaikuta näihin vaaleihin kuin pienessä propagandamielessä mutta leipää ne on murutkin.

joppos 123: Erittäin hyviä huomioita. Minä muuten veikkaan että EU:ssa - myös Suomessa - aloitetaan pian kampanja nationalististen puolueitten kieltämiseksi. Kun siihen on vielä mahdollisuus. Ja valtamedia - erityisesti Yle - on siinä mukana koska sehän suojelee, niin kuin sanoit, nimenomaan itseään ja valta-asemaansa joka tässä maassa on jo täysin vääristynyt.

Lassepa79: Totta, vaan ei mene vielä koko kansalle jakeluun ainakaan näissä vaaleissa. Siitä pitää huolen valtamedia jota valtaosa ihmisistä seuraa. Ja lämmin kiitos voiman pimeän puolen käännytystyöstä.

Rouva Ano: Kiitokset hyvästä ratkaisusta.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka
Niinhän nuo järjestelmäpuolueet ovat jo päättäneet että persujen kanssa ei aleta, niin että pitkän kaavan mukaan mennään suohon. Ihme rasismia.

Sama homma kun aloittelevalla alkoholistilla.Pitää juoda reilusti lisää, jotta löytyy se viimeinen pohja jolloin paraneminen alkaa, jos on alkaakseen.

Niin että paras kai nostaa kaulukset pystyyn, kyllä tää tästä vielä synkkenee.

T. Ymmi

Historix kirjoitti...

Herra ja Rouva Historix kävivät eilen käyttämässä äänioikeutensa hyvään tarkoitukseen: PS sai äänemme! Tuntuu kuin nämä vaalit olisivat Tali-Ihantalan torjuntataistelun nykyaikainen toisinto. Jos Järjestelmäpuolue saa avoimen mandaatin eikä sitä saada torpattua, niin sitten... niin pelihän taitaa olla siinä. Neljässä vuodessa saadaan vielä paljon pahaa aikaiseksi, jos niikseen tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Suomeen mahtuu vain yksi "totuus" ja ne jotka vastustavat sitä "totuutta" (Lue, valtaapitävien mielipidettä) on julistettu rikollisiksi, eikä tämä ole edes vitsi enään, kun katselee tätä "vihapuhe" hössötystä ja edes nykyiset orwellimaiset lait eivät riitä eliitille ja poliittiselle poliisille, vaan niitä halutaan kiristää entisestään. Tämä ei ole vapaa maa, eikä oikeusvaltio.
"Ilmastovaalit" on kyllä jotenkin niin mainio harhautus valtamedialta. Ne voisivat yhtä hyvin huutaa ihmisille suoraan että "katsokaa taivaalla, maanpinnalla ei ole mitään nähtävää." Klassista huomion viemistä toisaalle, mutta valitettavasti suomalainen on rotuna sen verran yksinkertainen että hän ei yleensä katso asioiden syvällisempää merkitystä, eikä hän kyseenalaista sitä mitä hänelle sanotaan, koska hän on itse niin läpeensä rehellinen ja yksinkertainen. Tämä on vaarallinen ominaisuus maailmassa joka on täynnä kansoja ja yksilöitä joiden ensimmäinen ja viimeinen ajatus toisia ihmisiä kohdatessa on "miten minä voisin vedättää heitä tai käyttää heitä hyväkseni."
No, ehkä suomalaisetkin oppivat kun heitä lyödään kylliksi, mitä nopeammin sen parempi ja toivottavasti jo näissä tulevissa vaaleissa.

korpisoturi kirjoitti...

Nytten olis selkeä vaihtoehto tarjolla äänestäjille. Toivottavasti kelpaa. Itse kävin keskiviikkona ennakkon vaikuttamassa ja sitten kävelin Puotiin, ostin satasen konjakkipullon XO. Ilalla 14. 4. aion sen avata.

Olavi Koskela kirjoitti...

Ihailla täytyy kyllä sitä, miten Ykän sanavalinnat ja muotoilut käyvät yhä terävämmiksi ja vastaansanomattoman kitkeriksi. Vaan taitaa se olla niin, että juuri ne, joiden ehdottomasti pitäisi näitä blogeja lukea ja sydämessään tutkistella, eivät koske niihin tikullakaan. Herrasta perkeleestähän tuommonen herjaaminen on ja ettei vain olisi inha kommunisti koko jätkä!

Anonyymi kirjoitti...

No mutta Pirkanmaan numero 8 taitaa johtaa äänestystä, sen eilen kävin myös piirtämässä.

Anonyymi kirjoitti...

Ai kau- ninqu -heeta.

Vihapuhetta ja maalittamista - ja kaikkein pahinta: vihafaktoja.

Ajatusten mätäoja, Jungner twiittasi hiljattain, että vihapuhe edelsi holokaustiakin. Muistikoos mainita agitaattorit ja punakapinan, nuo demareiden mainiot aikaansaannokset.

Suuri osa kansaa on valtamedian varassa, saa siis vain valmiiksi sensuroitua tuubaa - "tietoa" - eteensä. Varsinkin vanhemmat ikäluokat, voiman pimeän puolen blogit ja uutiset jäävät lukematta. Ja eivät osaa muuta kuin perinteisiä valtapuolueita äänestää. Eivätkä ole tottuneet saamaansa "tietoa" kyseenalaistamaan. Eivät kysy "Mitä **ttua tämä on?" kun törmäävät hämärään selitykseen. Eivätkä kaiva vastausta esiin.

70-luvulla, neuvostohypetyksen ja stallarien: yle, kansan uutiset, tiedonantaja, hämeen yhteistyö .. - vastapainona oli porvarilehtiä: usari, aamulehti, turun sanomat, eteläsuomen sotilaspiirin sanomat, hesari .. - nyt ne kaikki ovat samaa valtapuoluesoopaa. Ydintalvi, öljykriisi ja happosateet uhkana - nyt lmastonmuutos. Jotain oli toki paljon paremmin, oli Eila Känno - nyt on utaretohtori ja muita tolloja.

Ja jummalaare toi nukkuvien puolue. En voi käsittää, onko se nyt niin saatanan vaikeaa raahautua äänestämään. Kaikkein tolloimmt kertovat protestoivansa jättämällä äänestämättä. Onpa ihan helevetin tehokas protesti. Melkein yhtä kova juttu kuin pieraisu torilla.

Ainoa toimiva protesti nyt on äänestää persua. Nyt on aika protestille, nyt.

Valtapuolue on nyt voimansa tunnossa, pahat mielessä. Jos ei nyt protesti tehoa on seuraava, pelkään ma, äänekäs ja verinen.

Pyssymies

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuossahan oli ytimekäs mainospuhe.
Sen kun sattuisi kuulemaan radiosta semmoisella jylisevän syvällä bassoäänella kerrottuna. :D
Sopiviin väleihin vielä kunnon rysäytys niihin rumpusetin peltilevyihin, vai mitä ne oikeilta nimiltään onkaan.

Ja tuo vaalijuliste on semmoinen jolla voisi kuvitella itsensä kehtaavan olla ehdokkaanakin. :D

vieras kirjoitti...

Junes ja Tiina ovat myös vaihtoehtoja joita voi harkita jos asuu Oulun vaalipiirissä. Harmi kun Junes ja Tiina eivät ole persujen listoilla edes sitoutumattomina. Toisaalta jos Oulun vaalipiiristä valitaan 4 persua sekä Junes niin se olisi jättipotti.

Tässä on hyviä kuvia Juneksen kampanjaan:

https://twitter.com/1984_Nyt/status/1112981922756558848

Apoliteia kirjoitti...

Terveiset Ykälle, mainiota vaalipropagandaa. Valitettavasti omakin käsitykseni vallitsevasta tilanteesta on melko lailla sama. Vähän ehkä kyseenalaistaisin KD:n kohdalla, kyseessä on se yksi puolue joka on kehdannut ennen vaaleja sanoa hyväksyvänsä PS:t mahd. hallituskumppaniksi. Kaikki muut puolueet julistivat kyselyssä PS:t epätoivotuksi.

Omassa vaalipiirissäni eli Pirkanmaalla olen mittaillut PS:n sinänsä laaja-alaista ja sikäli hyvän valinnanvapauden tarjoavaa ehdokaslistaa. Tein muuannen mielenkiintoisen huomion: joukossa on peräti neljä pääluottamusmiestä! Olisikohan siellä odotettavissa huomattavaa valumaa juuri demareista näissä vaaleissa...

Kommentoija Joppos 123:n kommentti herätti uteliaisuuteni ja kävin katselemassa Uudenmaankin ehdokkaat. Tuntuvat olevan Pirkkalaisia talousliberaalimpaa joukkoa keskimäärin. Näyttää siellä olevan sellainenkin ihme kuin naispappi! Kaikkea näkee kun vanhaksi elää.

Anonyymi kirjoitti...

Vastaus ensimmäiseen kysymykseen kyllä, loppuihin ei. Masokismini tosin ilmenee lähinnä tiettyjen asioiden tekemisenä vaikeamman kautta vaikka helpompikin tapa olisi. Masokismia vai haasteista pitämistä?

Jäin miettimään tuota "että Suomi on aidosti kansainvälinen". Mitä ihmettä tämä suosittu mantra ylipäänsä tarkoittaa? Mikä maailman paristasadasta maasta on aidosti kv. ja mitkä epäaidosti eli vaan teeskentelevät? Miten tämä ylipäänsä määritellään? Ai niin, eihän sillä väliä miten vaan ketkä. Tämä kuuluu samaan sarjaan kuin se, että Suomen pitää olla ilmastonmuutoksen eturintamassa suunnannäyttäjänä ja (erään vassariehdokkaan sanoin) ydinasevapauden suurvalta.

Äänestän henkilöä jonka CV on laadun tae. Hän on asunut 10 v. ulkomailla, poliisi joka on toiminut sotilaspoliisina rauhanturvatehtävissä Libanonissa, kouluttanut irakilaisia poliiseja Jordaniassa, ollut YKn tehtävissä Gazassa ja Kosovossa sekä lisäksi toiminut EUn korruptionvastaisen projektin pysyvänä asiantuntijana Jordaniassa. Tuolla tiukalla käytännön kokemuksella - mitähän puoluetta luulisitte hänen edustavan?
tira+

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Hejpä ! Vähä sama juttu täällä varsinaisessa suomessa, että en oikein tunne ketään omakseni suomalaiskansallisesta puolueesta, mutta oisko Wilhelm Junnila (88) mitään?
I alla fall: ääneni menee takuuvarmasti yhteiseen kassaan:-)))
Saatana, kun täälläpäin joka jumalan bussin kyljessä lukee "petteri orpo" vaikka pitäis lukea PETTURI ORPO!

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuo masokismi ole mikään järkimiehen valinta. Ymmärrän toki ironian. Kekkosen hegemoniassa syntyneenä tunsin Suomen jota ei enää ole. Kaipaan sitä. Pidettiin toisistamme huolta. Eivät kyllä sen ajan ihmiset tunnista paikkaa missä joudumme elämään nyt. Mutta heiltä opin tuon luottamisen taidon. Ei ovia lukittu. Luuta laitettin oven säppiin merkiksi että poissa ollaan. Ja sana piti. Surettaa kun tälläkään asialla jolla hyvää yhteiskuntaa rakennetaan, ole enää mitään väliä.

Jos nyt avaat vaikka Helsingin pravdan, tämä hysteeristen sukupolvi on vallannut koko palstatilan. Kaikki ovat uhreja, myös keksittyjä juttuja tarjotaan. Ennen vaaleja meno siellä lasikuutiossa näyttää vain kiihtyvän. Ja mitä isot edellä, sitä muut pienet mediat perässä. Eniten harmittaa se, ettei Suomenmaasta löydää enää yhtä lehteä tai mediaa johon viitsii luottaa. Kaikki on filtteröitävä somen kautta ja tarkistettava ulkomailta löytyvistä vaihtoehdoista. Hetki sitten vanhusten kaltoinkohtelu oli lööpeissä. Nyt se on jo unohdettu asia. Eikä yhdessäkään vaalikeskustelussa toimittelijoita kiinnosta puhua järkevästä taloudenpidosta. Hehän päättävät agendan, poliitikot nöyrinä vastaavat mihin kysytään. Eikä kukaan median edustaja ole vieläkään tosissaaan uskaltanut tuoda sitä tosiasiaa esille, että lähivuosina suurin turvallisuuspoliitiinen uhkamme löytyy lännestä, eikä idästä. Koska julkisessa keskustelussa on niin monta kysymystä joita ei edes esitetä, ainoa järkevä ratkaisu on äänestää persuja, kukakin millä motiivilla. Vähiten pahaa se tekee.

Loppukaneettina totean vielä, että on se myös kumma juttu, ettei yksikään muista maan puolueista ole reivannut suuntaansa piirun vertaa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Katsoin hiljattain Unkarin pääministerin pitämän puheen jonkin kv-seminaarin yhteydessä. Sen puheen sisältö on järkevää ja totta. Mutta sellaisiin puheisiin ei kukaan rohkene Suomessa. Ei edes persut. Lisään linkin johon on käännös. 30 minutin edestä asiaa: https://gatesofvienna.net/2019/03/viktor-orban-demography-is-against-us-europe-must-act-now-against-migration/

Kiitos Yrjöperskeles, olet kunnioituksen arvoinen.

Pekka S.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Rouva Ano totesi että kovin hyviä ehdokkaita ei vaalipiiristään löytynyt mutta kumminkin.. mulla oli sama tilanne edellisissä vaaleissa myös. Sitten kaiken maailman tolppaset meni läpitte. Onneksi nyt on parempi tilanne. KP:n listoilla olis ehkä myös järkiäijä, mutta ääni taitais valitettavasti mennä hukkaan, eli Mauri n:o 17 ääneni saanee.

-kunnon jytky III odotellen

Sepi

Becker kirjoitti...

Tuohon nukkuvien puolueen logoon olisit voinut nallekarhun sijasta laittaa jonkun partamamun kurkunkatkaisu instrumentti kourassa köllimään. Herätys vielä tulee ja herättämässä ei ole mamma kaffekupin kera vaan joku ihan muu.

Lauantaina suuntaamme lähinpään äänestyspaikkaan päättäväisin mielin, auto pestynä, tukka jakauksella (noin vertauskuvallisesti) ja puhtaat kalsarit vaihdettuna. Ja äänen saa persuehdokas. Ja naatitaan vielä niin kauan kun voi kynällä ja paperilla äänestää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ymmille, Historixille, Ano1:lle, korpisoturille, Olavi Koskelalle, Ano2:lle, Pyssymiehelle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, vieraalle, Apoliteialle, tira+:lle, Terho Hämeenkorvelle, Pekka S:lle, Sepille ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Ymmi: Joo, tuo alkoholistivertaus on hyvä. Eli vertauskuvallisesti maamme täytyy tintata lisää tenua kunnes saavuttaa tarpeeksi pahan krapulan. Seuraavat neljä vuotta mennään alaspäin.

Historix: Kiitokset pariskunta Historixille. Järjestelmäpuolue pitää valtaa seuraavat vuodet mutta persujen vaalivoiton myötä voidaan todeta se kuuluisa että tää ei ollut lopun alku mutta olipahan sentään alun loppu.

Ano1: Vain yksi totuus ja itse asiassa sen määrittelee valtamedia. Valtapuolueethan eivät käy kampanjaansa äänestäjille vaan medialle ja sen myötä maailman ympäristöystävällisin maa pakotetaan käymään niitä ilmastovaaleja.

korpisoturi: Ajattelin itse äänestää vaalipäivänä ja kun silloin on mukavasti vapaata niin joutunee aukaisemaan muutaman Tsuhnan Koston.

Olavi: Kiitokset. Ja oikeassahan sinä olet. Minähän tein aikanaan gallupin ja silloin 86 % lukijoista kannatti (silloin jo halla-aholaisia) persuja. Ei tiedostavat ihmiset tätä blogia lue. Miksi lukisivatkaan, hehän viihtyvät mukavassa kuplassaan.

Ano2: Toivotetaan hänelle menestystä.

Pyssymies: Hjuu, vihapuhe edelsi holokaustia ja nyt tiedostavat yksilöt haluavat Euroopan täyteen tyyppejä jotka oikein mielellään hoitaisivat sen holokaustin loppuun ja tämän typeryyden arvostelu on sitten vihapuhetta. Onneksi sentään fysiikan lakeja ei voi taivuttaa noin soveltavasti. Ja valtamedian suhteen olet oikeassa. 70-luvulla oli medioita. Nyt on The Media ja sillä on vain yksi totuus.

VNV: Luovutan mielelläni sekä mainospuheen että julisteen ©:n Järjestelmäpuolueelle. Olispahan kerrankin rehellinen mainos.

vieras: Vaalijärjestelmämme on vaan sellainen että pieneltä riippumattomalta listalta on vaan hyvin vaikeaa päästä läpi.

Apoliteia: Kiitokset sinullekin. KD:n kohdalla moni elättelee aiheetontakin toivoa sillä ei se ole vastustanut tosiasiassa nykykehitystä millään tavalla. Tuo pääluottamusmiesten valuma on oikeastaan selviö kun katsoo nykydemareita. Eihän se ole aikoihin ollut mikään duunaripuolue vaan akateemisten naisten unelmahöttöä. Näinköhän tuolle naispapille ollaan hommaamassa hankaluuksia tuomiokapitulin puolesta?

tira+: Masokismi on tietysti sallittua kun sitä ei levitä muihin ihmisiin. Silloin se muuttuu sadismiksi ja politiikassa sadismia nimitetään velvollisuudeksi ja vastuun kantamiseksi. Vastuu vaan kannatetaan toisilla. Aito kansainvälisyyshän on suosittu hokema jolla hokija korostaa ”aitoa kansainvälisyyttään”. Käytännössä sen aidon – väkisin tuodun – kansainvälisyyden sitten näkee vaikkapa Malmössa.

Terho: Orpo on oikeastaan niin tyypillinen ajatukseton urapolitiikko että en ole edes varma että tajuaako hän olevansa petturi. Hänhän on vaan kiltisti toistanut hänelle syötettyä epistolaa.

Pekka S: Kiitos sinullekin ja tiivistit asian osuvasti. Sitä muistamaamme Suomea ei enää ole.

Sepi: Tällä kertaa persut ovat oikeasti kansallismielinen puolue. Ja se Mauri vaikuttaa kovasti järkevältä ja asialliselta kaverilta.

Becker: Joo, toi olis voinut ehkä laittaa. Ja sitten vähän muunneltuna sen pätkän Talvisota-elokuvasta:

- Käy sinäkin pitkällesi.

- Mut entä jos ryssä tulee?

- Kyllä se sun sitten herättää…

Kiki Duracell kirjoitti...

Eilen tuli ajettua yhteensä noin 3,5 tuntia, jotta ulkosuomalaisena pääsin raapustamaan Perussuomalaisen ehdokkaan numeron vaalilippuun. Kyllä kannatti, vaikka takaisin jouduin ajamaan ruuhka-aikaan ja niitä "ajetaan kolmeakymppiä moottoritiellä kilometritolkulla, siis silloin kun ylipäänsä pääsee eteenpäin"-ruuhkia sattui matkan varrelle useampia.

Anonyymi kirjoitti...

Kouluissa käydään vuodesta toiseen kampanjaa kiusaamisen lopettamisesta. Asia on mitä suurimmassa määrin kannatettava, kaikki tulisi ottaa mukaan yhteisiin juttuihin, mutta mitä tekevät päättäjät? He ilmoittavat jo hyvissä ajoin ja ennen kuin oikeastaan ovat siinä asemassa, että pääsevät valitsemaan, että eivät leiki Jussin kanssa! Annetaan ymmärtää, että perussuomalaisuus on jotenkin niin ala-arvoista, tuomittavaa ja vailla moraalia, että sen kanssa ei voi tehdä yhteistyötä. Sama juttu Ruotsissa, mutta sieltähän meillä kaikki mallit otetaan, hyvässä ja pahassa, nykyään enemmän tuossa jälkimmäisessä. Minua ihmetyttää, että syrjimisen oikeutuksesta ei edes keskustella, kysytään vain kyllä tai ei, ja se perussuomalaisten blokkaaminen ulos päätöksenteosta hyväksytään yleisesti läpihuutojuttuna.

Rouva Ano

Hokki kirjoitti...

Ei helvetti sentään...

Oli raskas lista lukea.

Meinasin lopettaa puoliväliin kun en tiennyt vituttiko tai ahdistiko enemmän.

"PERSUT ON YHDEN ASIAN PUOLUE! SIELTÄ EI TULE MITÄÄN MUUTA!"

Montakohan tällaista kommenttia on kirjoitettu viimeisen noin kymmenen vuoden aikana?


Vastaavanlaiset kirjoitukset kertovat kirjoittajasta paljon enemmän kuin Persuista.


Vituttaa ihan suunnattomasti että Suomi nykyään näyttää olevan täynnä idiootteja.

Pikkusiskoni on taiteilija ja näin ollen tietysti ihan lost case mutta tsemppaan sentään isosiskoni kanssa.

Ennen tätä viimeisintä globalismihysteriaa pidin häntä aina erittäin tasapainoisena henkilönä, mutta mopo karkasi täydellisesti vuoden 2015 matuinvaasion jälkeen.

Sisko ehti valittaa minun FB-postauksistani monta vuotta mutta nyt ei enää tarvitse kun kerran olen jatkuvasti hyllyllä.

Nyt kolmatta kuukautta ja heti jos edellinen bänni on umpeutumassa, kerrotaan että seuraava on tulossa! Vaikkapa jonkun kolmisenvuodentakaisen kirjoituksen takia.

Suomi on aina ollut erikoinen maa.
Suomi on nykyään vielä erikoisempi maa.


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kiki Duracellille, Rouva Anolle ja Hokille & kiitos kommenteistanne.

Kiki Duracell: Täytyypä nostaa hattua. Hotellin respan henkilökunta osoittaa kunnioitustaan.

Rouva Ano: Kyllä vertaus käy politiikkaankin. Tässähän hiekkalaatikon valtiaat - joitten elatus on kiinni siitä hiekkalaatikon valtiudesta - pyrkivät eristämään uuden tulokkaan jolla olisi jotain asiaakin. Ja sillä he tietysti pyrkivät välttämään vastuutaan siitä, mitä ovat saaneet aikaiseksi. Mitä muuten tulee tuohon kiusaamiseen niin saatan työni puolesta sanoa että kaikenlaiset kiusaamista ”estävät” Kiva Koulu-projektit ovat lähinnä vitsi ja mappeja opettajien työhuoneissa. Sosiopaatit pärjäävät kouluissa - niin kuin valitettavasti työpaikoillakin - edelleenkin oikein hyvin.

Hokki: Lista on tyly. Mutta se kertoo täysin sen, mitä järjestelmäpuolue lupaa. Jos sitä äänestää, on melko turha sitten jälkeenpäin mussuttaa siitä, mitä tapahtuu.

vieras kirjoitti...

Mikä olisi parasta mitä persut voisi saada oppositiossa aikaan mikäli olisi suurin eduskuntapuolue?

Voisiko persut aiheuttaa edes jonkinlaista "persun pelkoa" joka jarruttaisi järjestelmäpuolueen hallitusta ja estäisi sitä toteuttamasta kaikkein sekopäisimpiä ja vahingollisimpia päähänpistoja? Että ne jotuisivat pistämään sordiinon päälle ja hiippailemaan varpaillaan?

Hokki kirjoitti...

Yrjö kirjoitti: "Mutta se kertoo täysin sen, mitä järjestelmäpuolue lupaa. Jos sitä äänestää, on melko turha sitten jälkeenpäin mussuttaa siitä, mitä tapahtuu."


Täältä Kanadasta lähti tänään kaksi ääntä Halla-aholle.
Kai Persutkin on järjestelmäpuolue?
Niin no, on tietysti, mutta haluan ainakin uskoa että pidetään lupauksista kiinni.

Teki kyllä mieli äänestää näitä ryhmiä/pikkupuolueita joilla ei ole ryhmäkuria, mutta luulen että ääni olisi mennyt kankkulan kaivoon joten yritetään nyt näin tällä kerralla.

Sorry vaan mutta kai tämä vituix kuitenkin menee.
Kerätään kai voimia neljä vuotta?

Tilanne tuskin paranee noiden vuosien aikana...vieras kirjoitti...

Kari Peitsamo taktikoi hyvin kun odotteli taiteilijaeläkkeen myöntämistä. Sitten kun se myönnettiin niin alkoi enemmän nuivistella. Oli hän jo sitä ennen peukuttanut Trumpia. Nyt voi peukuttaa Jussia ja persuja. Jussi muuten sanoi että oli aikoinaan tarjoilijana vienyt Peitsamolle olutta ja samalla jutellut jotain.

https://www.youtube.com/watch?v=RKFgQ7yBsE4

Olen kummastellut mistä siinä Peitsamon kommunisti- ja Pohjois-Korea touhussa on kyse. Onko Peitsamon kommaritouhu enemmän semmoista fiilistelyä ja läpänheittoa? Ettei se nyt niin full-HD kommari olisikaan?

Ekku kirjoitti...

Keski-Suomessa Perussuomalaisten ehdokasvalikoima jättää aika paljon toivomisen varaa. Vaikuttaa siltä, että idea on, että Hakkarainen kerää niin paljon ääniä, että se vetää jonkun muun mukanaan. Olisi kyllä perhanan hauska seurata sitä nikottelua, mikä syntyy jos Hakkarainen on eniten ääniä saanut ehdokas koko vaalipiirissä...

Anonyymi kirjoitti...

Turhaan äänestelette. Punaisen valpon vaaliteatteri pyörii, ryssänlöyhkä erityisesti suvakkien keskellä vapaasti hyörii, siksipä Kremlissä laadittua itsemurha-agendaa suvakit kaikkialle länteen vääntää, ryssäntrollejakin suvakit etsimään laittaa, näin itseään suvakkien taakse kgb kätkee ja alibia länsimaiden hävityksestä ryssälle hankkii, polpotkin apunaan hulluuden vastustajia omikseen leimaa ja heidätkin rekeään mieluusti vetämään valjastais ja siionistijahtiin nationalistit laittais.

Apoliteia kirjoitti...

Tanskan kansanpuolue, (t. Folkeparti, sikäläiset persut) on moiseen kyennyt jo useamman vaalikauden ajan. Sillä on tällä hetkellä kansankäräjillä 37 paikkaa 179:stä, eli kannatus on 20% luokkaa.

Kansanpuolue ei sekään ole kelvannut vanhoille puolueille hallituskaveriksi, mutta kokonsa turvin se pystyy asettamaan ehtoja vähemmistöhallituksille antaen sitten näiden politiikalle tukensa luottamusäänestyksissä.

Tanskassa onkin saatu nuivia uudistuksia aikaan: maahanmuuttopolitiikkaa on kiristetty, maassa jo olevien maahanmuuttajien valvontaa lisätty ja vakaviin rikoksiin Tanskassa syyyllistyneet pääsevät eristetylle saarelle pohtimaan tekojaan. Suomessa ongelmana on valtapuolueiden suurempi lapsellisuus ja hysteerisyys, jolloin Kataisen sateenkaarihallituksen kaltaisia möhkäleitäkin on synnytetty "jotta rasistit eivät saisi valtaa".

Mutta kyllä, tämä malli on olemassa ja käytännössä ihan Pohjoismaassa. Suomessakin sitä harrati aikanaan SDP tukemalla pienen edistyspuolueen vähemmistöhallituksia tiettyjen omien tavoitteidensa puoltamista vastaan.

Joppos123 kirjoitti...

Näistä vaaleista näyttää tulevan, median ansiosta ilmastovaalit kaikella sillä 0,015 prosentin päästöillä.
Sehän passaa järjestelmäpuolueille oikein hyvin sillä kuka ei nyt haluaisi maapalloa pelastaa.
Kovasti vouhkattiin ennen prosessia ulkoisien vaikuttajien sekaantumisista vaaleihin mutta vaikuttaminen tulikin sisältä.
Jokainen päivä lietsotaan ilmastohysteriaa ja viimeksi tänään opiskelijat lakkoilivat ilmaston puolesta.
Hyvin masinoitu operaatio jolla huomio on käännetty toisarvoisiin asioihin.
Ilmasto on yhteinen ja ihan sama mitä me teemme jos muut jatkavat nykyiseen malliin mutta jokainen voi nyökytellä jos kysytään "haluatko pelastaa maapallon"
Vaikeammat kysymykset kuten työllisyys, turvallisuus, maahanmuutto ja millä kaikki rahoitetaan onkin pikkasen vaikeampia poliittisille broilereille.
Jälkimmäisiin voidaan ihan yksin vaikuttaa mutta ilmastoon emme.
Tuelevat vaalit ovat jälkipolville hyvä esimerkki valikoidun informaation vaikuttamiskeinoista valtion sisällä. Eräänlainen valtaeliitin "Black Ops" operaation malli.
Syy siihen, että se onnistunee on se, että kansa on aina luottanut riippumattomaan ja oikeudenmukaiseen uutisointiin mutta sitähän ei enää ole.
Media on tehnyt itsestään "vallanvahtikoirasta" poliittisen toimijan. Eräänlaisen kuninkaantekijän.
Jos valinta ei medialle maita nii alkaa jäätävä noitavaino ja perskipuilu.
Trumpin kanssahan ei Suomen media vieläkään ole toipunut ja eikä toivu.
Trumpin valintaan media ei voinut muuta kuin itkeä ja vetää ranteita auki joten tulevat meidän vaalit on heidän ykkösprioriteetti saada mielensensä hallitus.
Tämä koskee kaikkea valtamediaa.
Mitä enemmän skandaaleja, murhia, raiskauksia ja muuta perseilyä sitä enemmän lukijoita ja klikkauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Sipilä veti vielä viimeisen kortin hihastaan ja tirautti itkut. Jos sillä saisi sata sääliääntä. Niin kuin ei kansalaisilta olisi omaisia kuollut ja vielä leipäkin kaapista loppunut. Sipilällä on sentään riittänyt meidän tarjoamaa leipää pöytään ja runsaasti, että voi pyyhkiä kyyneleet. Voi saatananvittuperkele että osaa mies olla monikasvoinen. Kansalla tässä eniten murheita on eikä Sipilän toimet niitä ainakaan parantaneet, päinvastoin, puutetta ja kurjuutta pukkaa. Äijälle pitäisi laittaa sulka perseeseen ja potkaista kuuhun.

Anonyymi kirjoitti...

"Ilmastonmuutosta" on painettu täysillä monta vuotta koko median leveydellä niin että nuoremmat tarvitsevat jo ilmastoahistukseen hoitoa. Kyllä media osaa. Tehdään ongelma ja siihen sitten hoitoa. Kyllä ilmat ovat muuttuneet. Maapallo on välillä ollut umpijäässä ja välillä tropiikki. Lämpeni varmaan kun esi-isät keksivät tulen ja rupesivat polttamaan nuotioita eikä ollut vihreää puoluetta kieltämässä.

Joppos123 kirjoitti...

Ymmärrän tavallaan mistä NATO vastaisuus johtuu, ei siinä mitään mutta suomessa siitä on tehty dogmi.
Politiikassa puhutaan natokiimaisista ja jne.
Mielummin otan viereeni jenkkisotilaan ilmatulenjohtokyvyllä kuin jonkun nillittäjän.
Väärät valinnat maksavat aina verta ja vihervasemmistonkin kannattaisi olla tässä asiassa tarkkana.
Haavisto on sitä mieltä, että sota on vapaaehtoista. Tuolla mallilla voidaan samantien laittaa punainen matto Putinille.
Mitenkähän mahtaisi herra Haavistolle käydä poikarakastajineen?
Olen henkeen ja vereen persujen kannattaja mutta kokemuksen kautta olen sitä mieltä, että NATO:n jäseneksi.
Kuten Jalkaväen kenraali Adolf Ehnroot aikoinaan sanoi, "Ei koskaan enää yksin".
Tämä siis oma mielipiteeni, kansa päättää.
32 vuotta ammattisotilaana antanee jonkinlaisen oikeuden avautua asiasta,
Siinä sivussa muutamat konfliktit koettuna paikanpäällä.

Anonyymi kirjoitti...

Kansainvälistä meininkiä...Ei saatana. Sillähän sitä kansainvälisyyttä saadaan että haalitaan maailman takapajuisinta jengiä tänne loikoilemaan. Niin kuin kaikki muutkin aiheen tiimoilta pilatut sanat tälläkin on sellainen hassu piirre (tässä kontekstissa) että se kuulostaa siltä kuin tarkoitettaisiin sivistystä, teknologiaa, kehitystä, kulttuuria yms. hyvää shittiä. Mutta tarkoitetaan takapajuisuutta, köyhyyttä , rumuutta ja barbarismia. Ja islamia. Etenkin islamia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle, Hokille, Ekulle, Ano1:lle, Apoliteialle, Joppos 123:lle, Ano2:lle, Ano3:lle ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne.

vieras:

Viesti1: En osaa sanoa kun se on oikeastaan vielä kokeilematta. Tanskassahan kansallismieliset pystyvät vaikuttamaan oppositiosta varsin hyvin.

Viesti2: Kiitos linkistä. Kysymykseesi voi vastata oikeastaan vain Kari itse.

Hokki: Eivät persut siinä mielessä ole järjestelmäpuolue että se pyrkii tosissaan muuttamaan betonoitua ja järjetöntä suomalaista politiikkaa. Seuraavan neljän vuoden aikana tilanne tuskin paranee mutta keräillään niitä voimia vuoteen 2023. Neljän vuoden aikana tietysti ehditään ryssiä lukematon määrä asioita vituralleen.

Ekku: Jäädään odottamaan ja toivotaan. Jos Teuvo on ääniharava niin voi sitä alaleuan väpätyksen määrää…

Ano1: Totta kai Venäjä ja sen edeltäjä Neuvostoliitto pyrkii vaikuttamaan mutta ei pidä aliarvioida omien poliitikkojemme typeryyttä.

Apoliteia: Kyllä. Tanskassa on oivallettu jotakin. Johtuu varmaan siitä että Tanska on ehtinyt mennä monikultturismin suohon vielä pahemmin kuin Suomi.

Joppos 123:

Viesti1: Jep. Ilmastovaaleja lietsoo nimenomaan valtamedia. Se toimii hyvänä savuverhona todellisille ongelmille, joskin onhan siinä mukana aimo annos tiedostavaa egonruokkimista.

Viesti2: Minä olen Naton suhteen ollut aina ottiatuota. En sinänsä ajattele niitä neljää kirjainta vaan sitä, mitä apua sieltä saadaan. Ja jos apua saadaan niin se tulisi nimenomaan Yhdysvalloista jonka armeijalla on oikea syömähammas. Naton eurooppalainen siipi on taas päässyt pahemman kerran romuttamaan puolustustaan. Sinänsä Nato ei korvaa Suomen omaa maanpuolustusta joten siihen on satsattava oli liittoutumisratkaisu sitten mikä tahansa.

Ano2: Joo, ei tipu sympatiapisteitä. Ei hän tosiaan ole ainoa jolta on läheisiä kuollut.

Ano3: Näinhän on ja ystävämme Arska vaikuttaa maailman ilmastoon. Mutta näyttää siltä että tuosta ilmastoahdistuksesta alkaa pian tulla bisnes. Joku kerää rahat pois höynäytettäviltä.

Ano4: Olet oikeassa. Tiedostavan väestön kohdalla tämä termi ”maailma kylässä” on vääristynyt muotoon ”maailma asumassa”.

Trilisser kirjoitti...

Joppos123: Itse vastustan Nato-jäsenyyttä mm. siksi, että sillä tultaisiin taatusti vaikuttamaan Suomen sisäisiin asioihin vieläkin enemmän kuin pelkän EU:n myötä. Toiseksi, kannattaa muistaa, mikä rooli Kylmän sodan aikana olisi saattanut tulla "reunavaltion" eli Saksan osaksi. Jos Neukkujen panssarikiilat olisivat edenneet syvälle Saksaan, olisi todennäköisesti Saksan maaperällä käytetty taktisia ydinaseita, jolloin Saksalle olisi käynyt erittäin kylmät. Vastaavaa kohtaloa en haluaisi Suomelle, vaikka kuinka olisi niitä ilmatukimiehiä vieressä.

Itse näkisin paljon tehokkaampana pelotteena Suomen todellisen kansanarmeijan luomista eli periaatteessa jokaisen kansalaisen (ml. naiset) aseistamista, jolloin hyökkääjällä olisi vastassa monimiljoonainen sissiarmeija.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Trilisser. Asioilla on puolensa ja puolensa. Reunavaltion osa on aina ikävä. Sinänsä sissisota on sellainen sodan muoto että se kestää onnistuessaankin pirun pitkään ja aiheuttaa siviiliväestölle valtavan määrän kärsimystä.

Kirjoituksen aihe ei muuten ollut Nato joten ei tehdä asiasta hyvin pitkää riitelyketjua.

vieras kirjoitti...

Miehen käyttämänä itkukortti herättää todennäköisimmin hämmästystä, kummastelua, oudoksuntaa, närkästystä, tuohtumusta, paheksuntaa, ivaa, halveksuntaa, sarkasmia, huvittuneisuutta, hilpeyttä...Reaktio siihen lienee sen mukaan jos kyseessä on

...hämmästely, kummastelu, oudoksunta: "mikä tuolle tuli?"
...närkästys, tuohtumus, paheksunta: "nyt vittu oikeesti!"
...iva, halveksunta: "luuleeko toi että saa säälipistetiä kun itkee"
...sarkasmi, huvittuneisuus, hilpeys: jotain vahingoniloista ja sarkastista läppää

Sitä vastoin itkukortti on naisten käyttämä vanha taktiikka. Hommaforumilla sitä pohdittiin kun oli puheena se Juneksen nostama kunnianloukkaussyyte.

https://hommaforum.org/index.php?topic=86588.6360

Pari lainausta:

"Naisten keino kautta aikojen on ollut itkeä tiukassa paikassa kun on jäänyt kiinni perseilystä."

"Miesten on vaikeaa käsitellä itkevää naista eli sympatiapisteet ovat taatut."

Pitääkö tämä paikkansa? Onko tämä miesten heikko kohta jos psykologisesti arvioi? Onko sen tausta jossain luolamiesaikaisessa jutussa? Kun nainen vollottaa niin mies on silloion avuton ja paniikissa? Tai jokin herrasmieskoodi vaati ettei naista pidä syyttä suotta itkettääå? Jos mies haluaa ettei naisen itkukortti toimi, pitääkö miehen olla psykopaatti, autistinen, kyynikko, paatunut, parkkiintunut, tai omata kokemusta eri tilanteista ja niiden hallinnasta?

Mitä Ylva tuumii tästä jos miettii naisnäkökulmasta? Aattelin sitä kun Ykällä on työn puolesta ja yleisen kokemuksen puolesta taito käsitellä ihmisyksilöitä tilanteen mukaan. Siinä varmaan pitää osata "lukea" toista ihmistä, tulkita ilmeitä, eleitä, äänensävyjä jne. Pitääkö osata päätellä onko puheessa ja käytöksessä jokin motiivi ja taka-ajatus, mitä hän yrittää, pyrkiikö hän johonkin jne.

Anonyymi kirjoitti...


Annoin ennakkoäänen Maurille torstaina vain muutamaa tuntia ennen Sepin viestiä.

KETUTUS — A story of being seriously pissed off sai minut varmistumaan äänestäni filmitähdelle. Tuo englanninkielinen versio kolahti jotenkin enemmän. Maurin kaikki aikaisempi vakuuttava tuotanto oli tietysti suurin vaikutin päätökseeni.

https://www.youtube.com/watch?v=Nuj9OE_ykHY

Veikkaan ja toivon Maurille tuhtia äänimäärää ja kansanedustajapaikkaa...

Johan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle ja Johanille & kiitos kommenteistanne.

vieras: Niin no, itkeminenhän on sinänsä luonnollista. Ei siinä hävettävää ole. Mutta joo, kyllä naiset selvästi aika ajoin käyttävät itkukorttia. En tiedä onko kyse luolamiestaustasta vaiko mistä mutta se myös usein toimii. Itse olen sille kyllä immuuni ja tunnistan kyllä ”mä haluun”-itkun. Aito suru on sitten eri asia.

Rakas vaimoni ei käytä itkukorttia koska pitää sitä lähinnä halpamaisena. Me nyt ei sinänsä pahemmin riekuta keskenämme muutenkaan. Ollaan sen verran tasainen ja iäkäs pariskunta. Joka on sitä mieltä että väite ”riita puhdistaa ilmaa” on paskapuhetta.

Johan: Siinä meni ääni oikealle miehelle. Toivottavasti hän menee läpi. Tuo video oli hyvä mutta vielä kauniimpaa oli se alaleuanväpätys ja teatraalinen järkyttyminen mikä siitä seurasi. Olisko niin että totuus tekee kipeää? Onkohan muuten videosta tehty jo rikosilmoituksia? Eikös se ole vähän niin kuin ajan henki? Totuus on vihapuhetta.

Anonyymi kirjoitti...

Lukihäiriö. Tussa alaotsikossa lukee hallintoalamainen, no mie sen luin hallintolamainen, melkienhän se on sama. Itse äänesti PS-naisehdokasta. Ja juu suoritin vaalivaikuttamistakin,esitin pariakin PS-naisehdokasta eräälle hyvin tuntemalleni naiseläjälle. Toivottavasti ottaa kopiksi. Toisaalta, kunhan äänestää Ps-ehdokasta, se on kaikki kotiinpäin. En tiedä menikö ehdotukseni läpi, se on vaalisalaisuuteen kuuluva asia:) Tähän asti tietojeni mukaan suositukseni ovat olleet riittäviä.
Mutta kuten monesti on sanottu, elämme mielenkiintoisi aikoja.
Huru-ukko
PS. Somaliasta paenneetsotaa paenneet äänestävät Somalista sotaa paennutta syöpaskaa husua Mogdishussa. Ei mee jakeluun, että miten sotaa karkuun läheteneet äänestää sotan karkuun lähtenyttä siellä, mistä pakomatka alkoi.Tai sit ne on kaikki huijareita, onhan siellä somput lomailleet jo toistakymmentä vuotta, vaikka ovat sotaa paossa. MIGRI!! Herätyts!!!!

Joppos123 kirjoitti...

Itse tarkastelen NATO kysymystä lähinnä peterosta, kirjaimellisesti. Taitaa kuitenkin olla niin, että se juna meni jo -91 kun Baltian maat menivät jäseneksi ja Suomi istui käsiensä päällä.
Eihän NATO:ssa todellisia syömähampaita ole kuin jenkit ja niiden kanssa harjoitellaan aika paljon jo ilman jäsenyyttä.
Ei meidän kuitenkaan kannata kenenkään automaattiseen apuun luottaa ja siksi uusi hävittäjähankinta on todella tärkeä. Kunhan ei mahdollinen vihervasemmistolainen hallitus romuta koko hanketta.
Kyllä se NATO jäsenyys antaisi kuitenkin sellaisen turvatakuun Venäjää vastaan, että kansallisilla voimilla emme koskaan pääse samaan oli armeijamme miten suuri ja hyvin varustettu hyvänsä.
Eihän meillä terrorismin lisäksi aukuisten oikeasti ole muuta uhkaa kuin Venäjä.
Näin alan ammattilaisena voin todeta, että kyllähän jo nyt Venäjän mahdollinen hyökkäys tulisi heille kalliiksi mutta ei me niitä loputtomasti voida estää.
Siinä maassa on sen verran resursseja ja tykinruokaa,että jossain vaiheessa väistämöttömösti meiltä loppuu kirjaimellisesti sekä miehet että paukut.

Anonyymi kirjoitti...

Muistakaa ja muistuttakaa kaikkia tuttujanne: näissä vaaleissa on vain kaksi puoluetta: Valtapuolue ja Perussuomalaiset. Kahelit ja järkevät. Vouhkat ja tolkulliset.

Ääni persulle on ääni Suomen paremmalle tulevaisuudelle.

Jos lihavero-rinne, petturi-orpo, nilja-sipilä, olmi-haavisto tai joku muu valtapuolueen kelmi harmittaa - äänestä persua.

Sori, setä vähän jankuttaa. Näi nauha päälle. Mut pitää kai taluttaa korvasta pitäen pari nuorempaa tuttavaa äänestämään.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Kuka aikoinaan totesikaan, että kaikki puhuvat säästä mutta kukaan ei tee sille mitään?
Nyt siitä kuitenkin on tullut politiikan ykkösaihe, jolle yritetään tehdä jotakin jopa lakkoilemalla. Ei tietenkään minkään tietyn päivän säästä, mutta siitä, millainen sää kunakin vuodenaikana eri puolilla maapalloa keskimäärin pitäisi vallita. Toisin sanoen ilmastosta.

Joppos123 kirjoitti...

Ei minunkaan vaimo ole koskaan käyttänyt mitään itkukorttia ja siitä pisteet hänelle. Aito suru tai empatia on asia ihan erikseen. Oltiin oltu kimpassa jo varmaan 5 vuotta kun eka kerran näin vaimoni itkevän.
Se oli Thaimaan Koh Phi Phi saarella paikallisten järjestämässä muistotilaisuudessa vuosi tsunamin jälkeen. Kyllähän siellä itsekkin joutu aika lailla nieleskelemään.
Budhalaisilla on aika käytännöllinen suhtautuminen kuolemaan ja suruun.

Joppos123 kirjoitti...

Taas on sitten ituhipit marssineet Helsingissä ilmaston puolesta. Onko he niin tyhmiä etteivät ymmärrä, että ei Suomen päällä ole mitään ihan ikiomaa ilmastoa vaan se sama kama kiertelee ympäri palloa?
Lapsellisihan noi ovat ja valtaosa käy lienee hysteriassaan jollain rauhoittavalla.
Eihän siinä mitään, jos saadaan ilmastohallitus niin kyllä se noiden hippienkin lompakolle käy.
Itse katselen eläkepaikkaa jostain kaakkois-aasiasta tai mikä ettei vaikka Unkarista.
Pitäkööt tunkkinsa ja nyhtökauransa.
Saavat hysterioida ihan kuinka paljon huvittaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Joppos123:lle, Pyssymiehelle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Joo, kyllähän tuo hallintolamainenkin on varsin osuva termi. Ja kyseinen Husuhan muuten oikein hehkuttaa sitä että häntä äänestetään Somaliasta. Yksi kuvaava esimerkki aikamme sairaudesta.

Joppos123:

Viesti1: Silloin vuonna 1991 oli Naton Euroopan puoleinenkin osa vielä kovassa iskussa. Nythän ne ratsastavat röyhkeästi jenkkien sotilassuojan turvin ja samalla haistattelevat Amerikkoihin päin minkä ennättävät. Pelkään että jenkit jossain vaiheessa sanovat että pitäkääpä tunkkinne. Venäjä on aina potentiaalinen uhka. En oikein sinänsä usko uuteen talvisota-skenaarioon eli siihen että Venäjä hyökkäisi yksinomaan Suomen kimppuun. Se hyökkäys olisi silloin osa suurempaa rähinää ja Venäjänkin voimat jaettuna useaan paikkaan. Mutta meitä vahvempihan se pitkässä kulutussodassa joka tapauksessa on.

Viesti2: Ne itkukorttia käyttävät naiset tuppaavat olla pirun ärsyttäviä. Kaikkea lyckaa myös puolisollesi ja teille molemmille.

Viesti3: Tottahan ituhipit marssivat kun saavat sillä ruokittua Hyvän Ihmisen egoaan. Siinä ei faktat paljon paina. Ja paljonkos ne ilmastomarssijat loppujen lopuksi eroavat tuosta marssista:

https://4.bp.blogspot.com/-orCyKjKEe98/Vv0lA9s_nFI/AAAAAAAAC1Y/fweiwoIq1cIIChpsOa2PLFG5wHkwi5wNA/s1600/JIMXXXVIIa.jpg

Pyssymies: Kyllä. Vouhkat ja tolkulliset. Ja tässä asiassa on jankuttaminen sallittu. Kas kun eihän tässä ole kuin kokonaisen maan ja kansan tulevaisuus kyseessä.

Ano: Ei kai noilla lakkoiluilla pyritä muuttamaan niin säätä kuin ilmastoa. Kunpahan osoitetaan mahdollisimman julkisesti että kattokaa kuinka hyviä ja tiedostavia ihmisiä me ollaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123 ja kiitos kommentistasi jonka laitoit. Se sisälsi sen verran paljon yksityiskohtia että mielsin sen yksityisviestiksi. Mutta totean että siitä tulivoima-asiasta olen kyllä samaa mieltä.

Trilisser kirjoitti...

Kiertelin hiukkasen 6.4. Kuopion torilla puolueita. Mm. Kokoomuksen vaalikampanjoija (poliisimies vielä) määritteli sananvapauden näin:"Mielipiteensä saa ilmaista, kunhan ei loukkaa ketään." Kertoo nykykokkareista kaiken. Sama poliisimies sanoi inhoavansa aseita ("en ole koskaan pitänyt aseista").

SDP:n teltalla vanha horisko ylisti Antti Rinnettä ja Tarja Halosta työmiehen ystäviksi. Ja matuille emme kuulemma mahda mitään. Sama mies tunnusti, ettei pidä neekereitä suomalaisten veroisina. Miten voi olla mies niin helvetin sekaisin, että kehuu sitten Tavjaa?

Vihreitten edustaja vaati Suomea eturintamaan ilmastovouhossa. Kuulemma emme voi kertoakehitysmaille, että pistäkää oma pesänne kuntoon. Ja samaa mantraa naisten koulutuksesta horisi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Trilisser. Tuo kommenttisi oli hyvä muistutus siitä kuinka kyinen pelto on vielä kynnettävänä. Itäsaksalaisuus elää ja voi hyvin Suomessa.