maanantai 6. tammikuuta 2020

SILAKKA-AKTIVISTI JA KUVITELTU HIRVIÖ


Helsinki, nykypäivä…

Mikäs täällä Kalliossa oli asustellessa? Ainakin jos oli oikeanlainen ihminen joka nautti sen tiedostavasta ilmapiiristä joka oli muuttunut varsin paljon niistä ajoista kun tämä oli vielä työläiskaupunginosa. Vanha tuttavamme Epäilyksen Piru istuskeli erään kalliolaisen kaksion kirjahyllyssä ja katseli naisihmistä joka rakasti sekä itseään että asumista näillä kulmilla.

Hän oli vihervasemmistolaisen arkkityyppi, tarkemmin nimeltään Vihervasemmistolaisen Arkkityyppi joka oli niin sanotulta ammatiltaan interperspirationaalisen feminismin ja sukupuolten löytämisen, kehittämisen, leventämisen sekä laajentamisen ynnä oikeaoppisen uhriutumisen tutkija Helsingin Yliopiston PMS-instituutissa. Hän mielsi tekevänsä tärkeää ja välttämätöntä työtä eikä olisi ymmärtänyt jos joku olisi sanonut hänen koko työuransa olevan veronmaksajien rahojen tarpeetonta tuhlaamista. Hän olisi loukkaantunut siitä verisesti. Mutta eihän hänen toveritarpiirissä kukaan sellaista koskaan sanonutkaan. Hehän olivat kaikki samanlaisia. Elättejä. Ylpeitä elättejä jotka mielsivät olevansa välttämättömän tarpeellisia.

Vihervasemmistolaisen Arkkityyppi nautti hyvää luomupunaviiniä ja naputteli samalla tekstiä läppärilleen jossa oli avoinna uuden silakkaliikkeen sivut. Hän kirjoitti sivuille innokkaasti sillä hän oli yksi silakkaliikkeen kokoavia ja kovaäänisimpiä voimia niin kuin oli ollut Rasmuksessa, Refugees Hospitality Clubissa ja muissa vastaavissa organisaatioissa. Yhdessä toisensa jälkeen.

Näppäimistö paukkui kovaäänisesti ja tekstin sisältö oli selvä. Natsismin suosio Suomessa on levinnyt hälyttävästi, Suomessa eletään uusintana 1930-luvun synkkiä aikoja  ja tätä uhkaa vastaan täytyy toimia kaikin mahdollisin keinoin. Ensimmäinen keino on tietysti se, että vihapuhelaki täytyy saattaa voimaan kaikessa ankaruudessaan. Äärioikeistolainen valtioterrori on aivan nurkan takana jos sitä ei äkkiä ja radikaalein keinoin pysäytetä. Se, että avoimesti natsiksi tunnustautuvia on äärimmäisen vähän ei muuta tätä tosiasiaa mihinkään. Tarvitaan aina vain enemmän käsitteiden määrittelyä ja sen myötä natsiksi tulkittavien määrä on saavuttamassa hälyttävät mittasuhteet.

Jos Epäilyksen Piru – jota Vihervasemmistolaisen Arkkityyppi ei pystynyt näkemään eikä kuulemaan – ei tietäisi kuinka vaarallinen ihminen hän olisi tavallisille kansalaisille sillä olisi käynyt tuota näppistään paukuttelevaa naista sääliksi. Hän oli todellakin arkkityyppi joka uskoi vilpittömästi siihen että Suomessa oli valtava määrä natseja. Tajuamatta että ne hänen natsiksi kuvittelemat ihmiset olivat aivan tavallisia ihmisiä jotka olivat huolissaan siitä mitä Suomelle oli tapahtumassa. Ja nimenomaan tapahtumassa Vihervasemmistolaisen Arkkityypin, hänen toimintansa ja hänen kannattamansa hallituksen vuoksi.

Mutta miksei hän olisi natsien olemassaoloon uskonut? Niihin oli niin helppo uskoa kun oli vain ensin mielessään päättänyt hirviön olevan olemassa. Kuvitelman voima oli mahtava. Eihän hän ollut niitä tavallisia natseiksi kuvittelemiaan ihmisiä oikeastaan koskaan tavannut. Mitä nyt jonkun haalareissaan ja huomioliiveissään hänelle apua antaneen huoltomiehen mutta ei hän sellaisten kanssa alentunut keskustelemaan. Eikä se huoltomieskään pahemmin pyrkinyt keskustelemaan sillä hänellä oli töitä tehtävänä. Niitä muurahaiskansalaisten töitä jonka yläpuolella Vihervasemmistolainen Arkkityyppi tunsi olevansa.

Töitä. Asia, jota Vihervasemmistolainen Arkkityyppi ei ollut koskaan varsinaisesti tehnyt mutta joita hän kuvitteli tekevänsä joka päivä. Näennäistöitä jonka nuo hänen natsiksi tulkitsemansa ihmiset kustansivat. Työtä jolla ei ollut merkitystä kenellekään muulle kuin hänelle itselleen ja sen kuplan väelle jossa hän eli. Valehdellen toistuvasti ja kiihkeästi itselleen tuntemattomasta ihmisestä joka oli helppo demonisoida. Ja samalla vaatien maahan aina vain lisää etnisesti ja uskonnollisesti edistyksellisiä ihmisiä joista hyvin moni eli juuri kuin ne hänen demonisoimansa natsit. Epäilyksen Piru ihmetteli sitä valtavaa itselleen valehtelemisen määrää johon nämä vihervasemmistolaiset arkkityypit pystyivät.

Varsinkin Epäilyksen Piru ihmetteli sitä innokkuutta millä Vihervasemmistolainen Arkkityyppi ja tämän silakkaliikkeen – joka oli vanha liike vanhoilla aktivisteilla ja uudella nimellä – muut aktiivit jaksoivat etsiä toistensa mielipiteistä vääräuskoisuuden merkkejä. Pieniäkin sellaisia. Omien rivien epäilijät olivat vielä vihatumpia kuin varsinainen vastapuoli. Luopiot. Kirotut epäilijät ja luopiot. Epäilyksen Pirun mielessä kävi neuvostoaika jolloin ei riittänyt että Leninin puheet ja tulkinnan osasi ulkoa vaan ulkoa piti osata nimenomaan tulkinnan tuorein painos. Näissä niin sanotuissa aktivisteissa ei ollut oikeastaan mitään eroa siihen neuvostoaikaan.

Mutta Epäilyksen Piru ymmärsi että tuo valehtelu oli oikeastaan nykyaikainen ja muodikas versio uskonnosta. Oikeaoppinen vihaaminen oli vastine jumalanpalveluksesta. Vihervasemmistolainen Arkkityyppi palvoi omaa egoaan joka oli muuttunut hänelle jumalaksi. Egoa piti ruokkia ja sen ruuaksi parasta evästä oli se kuvitelma että hän, juuri hän oli suuri ihmisoikeustaistelija joka toimi absoluuttista pahuutta vastaan. Ehkä hän jossain mielensä kaukaisimmissa sopukoissa tajusi että se taistelu oli vain näennäistä taistelua. Taistelua sellaista vihollista vastaan jota ei ollut olemassakaan ja jota silloin oli helppoa sekä ennen kaikkea mahdollisimman turvallista vihata.

Sitä Vihervasemmistolainen Arkkityyppi ei ymmärtänyt että hän oli Suomelle täysin turha ja tarpeeton ihminen. Jota ne hänen natseiksi tulkitsemansa ihmiset – joita hän ei edes tuntenut – elättivät ja huolsivat. Hän tunsi olevansa tarpeellinen ja välttämätön ihminen. Ainakin itselleen ja muullahan ei ollut niin väliäkään. Epäilyksen Piru ajatteli että epäilemättä hän oli onnellinen ihminen. Ihminen, jota reaalimaailma ei koskettanut ja joka sai olla oman elämänsä sankari. Aktivisti. Ihmisoikeustaistelija. Ylempänä muurahaiskansalaista. Ja muurahaiskansalaisten elättämänä.

Epäilyksen Piru ei edes yrittänyt ottaa kontaktia Vihervasemmistolaisen Arkkityyppiin. Se tiesi työnsä turhaksi. Mutta sen kävi sääliksi tavallisia suomalaisia. Sillä se tiesi että nuo vihervasemmistolaisuuden arkkityypit olivat Suomessa nykyisin lähes absoluuttisessa vallassa. Kuka suojelisi tavallisia yhteiskuntaa ylläpitäviä suomalaisia harhanäyistä yhtä aikaa sekä kärsivän että nauttivan lauman oikuilta kun hallituskin kuului siihen laumaan? Nauttien harhanäyistään, eläen niitten mukaisesti ja ennen kaikkea pakottaen muutkin elämään niitten harhojen mukaisesti.

Epäilyksen Piru kohautti olkapäitään, totesi että tyhjän saa pyytämättäkin ja poistui paikalta.25 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Päällimmäisenä tulee Epäilyksen Pirun sisäiseen kysymykseen huomisesta alkava kevätkuuhun kestävä alle 40 asteen pakkastalvi, jonka alussa Suomen energiaverkko lamaantuu.

Keväällä maamme väkiluku on n. 3 miljoonaa, eikä joukossa ole ensimmäistäkään discoläpsyttelijää:
jokainen on paennut Ruotsiin tai muualle. Monen perässä on seurannnut tai ainakin yrittänyt seurata Ihanaa Palleroaan halaamaan pyrkivä Pullero (rasvaprosenttiin, ikään ja sukupuoleen katsomatta).
Heitä ovat seuranneet Nuorista Älykkäistä Naisista ne harvat, jotka ovat kyenneet. Suurin osa on kuollut kylmään tahi energian- tai hivenainepuutteeseen.

Toisaalta:
jos Suomen energiaverkko lamaantuisi, lamaantuisi myös Suomen maanpuolustus. Seuraavien viikkojen kuluessa maamme olisi Venäjän rauhanturvaamis-humanitaaristen joukkojen miehittämä.
Nämä joukot otettaisiin vastaan aluksi suunnattomalla järkytyksellä, mutta kunhan sähkölinjoja alettaisin vetää Venäjältä Suomen yliopistokaupunkeihin, olisi Venäjän rauhanturvaamis-humanitaarinen operaatio rakastettu!

Epäilyksen Piru toteaisi, että...

Anonyymi kirjoitti...

Luomupunaviinistä muuten: suosittelen viiniä nimeltään Gosa Organic Monastrell 2018 hanapakkaus (Alkossa 3l hintaan 29,98€). Pehmeää ja maukasta, enkä syytä sitä siitä että se väittää olevansa luomua. Nobody's perfect!

Veijo Hoikka kirjoitti...

Silakkanimen kopioiminen kalan nimeltä silakan kutsumanimestä liikkeen tunnukseksi on harhautus. Itse asiassa Suomessa on esikuvana Silakka. Silakoiksi naamioituneina liikkeen aktiivijäsenet soluttautuvat suomalaiskansallisiin kerhoihin, kuten esim. kendokerhoihin, joissa opetetaan taistelulajia kepeillä hakaten. Tästä todisteena salaa kuvattu video: https://www.youtube.com/watch?v=cFCOv_nPiYk
Videossa meneillään mustaviittaisten kookookoonatsien treenit salaisessa temppelissä.
No, silakalle ei käy hyvin sen paremmin kuin hänen poliittiselle kouluttajalleenkaan.

Kepillähuitomiskamppailua kutsutaan siis kendoksi. Sana urheiluun paremmin perehtyneille merkitsee kuitenkin jääkiekkoa, jonka nuorten MM:n voitti parhaiten kepeillä huitoneet taistelijat, hopeat luovutettiin vähintään yhtä rajuille keppimiehille, suosiolla.
https://urbaanisanakirja.com/word/kendo/

Anonyymi kirjoitti...

Silakat ovat stalinistien SA-joukot.Stalinistien silakka-abteilung jota vastustaessa ei liian kovia otteita ole edes teoriassa.Nollatoleranssi punaiselle fasismille.

Anonyymi kirjoitti...

" Ensimmäinen keino on tietysti se, että vihapuhelaki täytyy saattaa voimaan kaikessa ankaruudessaan. "

Tuosta tuli mieleen, että Hommaforumilla on "Uusittu yksityisyyspolitiikka". Näin he perustelevat "Sinun täytyy hyväksyä tämän yksityisyyspolitiikan ehdot voidaksesi jatkaa sivuston käyttöä. "

Ehkä vihapuheeksi väitettyjen ajatusten kieltäminen todella etenee ja tieto siitä on tarkoituksella vuodettu ylläpidolle.

Uusitussa politiikassa lukee "Teemme yhteistyötä viranomaisten ja muitten mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaaksemme, että toimimme lainmukaisesti. Voimme julkaista mitä tahansa tietoa sinusta viranomaisille tai muille yhteistyökumppaneille ..."

Siinäpä se tuli. Homman ylläpito lienee säikytelty yhteistyömiehiksi esikuvanaan Varsovan gheton juutalainen poliisi.

Anonyymi kirjoitti...

Tere Yrjö. Loistava epistola loppiaiseksi! Pisu tietää sen vanhan kalamiesten viisauden: Tyhjän saa pyytämättäkin.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Jollekin Toiselle, Veijo Hoikalle, Ano1:lle, Ano2:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Näin alkuun on sanottava että Venäjä ei tule koskaan ystävänä vaan miehittäjänä. Mutta ymmärsin toki pointtisi. Mistä voi laajemminkin tuumailla huoltovarmuudesta joka minua suoraan sanoen hirvittää. Tuo mainitsemasi pakkastalvi & energiaverkon luhistuminen tietäisi sitä että ihmisiä alkaisi kuolla kuin kärpäsiä. Mistä muuten päästään näihin niin trendikkäisiin sähköautoihin. Mitenkäs ajat kun töpselistä tulee pelkkää nietua? Onneksi sotavaltion kalusto toimii kuitenkin ihan polttomoottoreilla.

Joku Toinen: Kiitos vinkistä. Minä olen sinänsä olutmiehiä mutta aika ajoin tulee sitä viiniä otettua ruuan kanssa.

Veijo: Kas, ai perkele mikä juoni… ja hei, mitäs tarkoittaa ne Kolmen K:n K-kaupat? Jotain kukluxhämärää niissäkin on.

Ano1: Taitavat kuitenkin keskittyä pieksämään suutaan netissä. Tosin sitten on näitä antifan näennäispartisaaneja jotka saavat riekkua mielensä mukaan eikä valtakoneisto pidä niitä minkäänlaisena ongelmana.

Ano2: Ei sinänsä kuulosta hyvältä. Tosin en usko että Hommaforum ihan vähästä luovuttaa tietoja viranomaisille. Pitäis vielä tietää että minkälainen se yksityisyyspolitiikka oli ennen uudistusta.

Huru-ukko: Kiitokset. Ja sitä tyhjänpyytämistähän tässä maassa on viime vuodet harrastettu.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Olisiko RHC ja Rasmus hyytymään suosiossa ja yritetään uudella nimellä mutta vanhoilla teeseillä kerätä joukkoja. Ehkä myös kysymys on Pekka Haaviston presidenttikampanjasta. Silakoissa kuten he itse myöntävät on se sama parinkymmenen hengen ydinjoukko joka johtaa ja sama hang around poppoo kuin Rasmuksessa ja RHC:ssä. Mukana olevat toimittelijat hypettävät hengenheimolaistensa kanssa kuinka tämä on suuriliike valtamedioissa.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Toinen voi olla rahanpumppaaminen ministeriöiltä uudelle yhteisölle, tosin vanhoiltakaan ei vähennetä koska se olisi suvaitsemattomuutta ja rassismia. Tarkoituksena voi olla uuden NGO:n luominen joka pikkuhiljaa alkaa esiintyä viranomaisena. Silakoiden sivustoon kannattaa tutustua, otsikoina luvataan vähän kaikkea hyvää mutta kun lukee vetäjien postauksia niin ollaankin yhtä suvaitsevaisia kuin lahkolaiset.

KKi kirjoitti...

Silakkakerho, tuo oletettujen yhdistetty mustannamio-/heppakerho. Parasta viihdettä sitten Refugees-kerhon ja Marjaana Toiviaisen suhteen.

Silakkapomolle veikkaan samanmoista uraa kerhon johdossa kuin Marjaanallekin. Nämä tuppaavat hajoamaan omaan pöljyyteensä. Semminkin kun jäsenistöltä taitaa puuttua niin yhteistyökykyä kuin johtamiskykyä.

Homman yksityisyys juttu on ihan standardi ja nyt kuulemma korjattu suomenkieliseksi. Pongahtelee veteraanijäsenillekin koska päivitys ja koneen vaihto. Näin olen antanut itseni ymmärtää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Pate:

Viesti1: Tää porukkahan keksii neliskulmaisen pyörän aina uudestaan aina uudella nimellä ja valtamedia on haltioissaan suorastaan vallankumouksellisesta uutuudesta.

Viesti2: Tuo voi muuten olla hyvinkin mahdollista. Rakkaan harrastuksen voi muuttaa palkatuksi suojatyöksi kun se työnteko on muuten vähän hakusessa.

KKi: Punapappi Marjaanasta muuten ei ole aikoihin kuulunut mitään. Liekö lepäilemässä? Mitä Hommaforumiin tulee niin eihän sieltä kyllä olla viranomaisille IP-osoitteita annettu ja moderointi on ollut varsin toimiva. Kommentoin sinne itse hyvin harvoin mutta luen sitä kyllä säännöllisesti.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Marjaana oli joulunalla RHC:n sivuilla etsimässä joulujuhlia jonne hänenkin katraansa kutsuttaisiin.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Sitten minä ihmettelen näiden väkivallan vihollisten hirveää porua kun Iranin vallankumouskaartin kentsu sai täysosuman. Kun tietää mitä tuo pahamainen vallankumouskaartu oikein on niin tuskin niiden kanssa tekemisissä olleet kovin ovat kaivanneet likvidoitua johtajaa.

Becker kirjoitti...

Tuosta silakkalaumasta tulee väkisinkin mieleen tuo ruotsalainen "Surströmming" eli hapansilakka. Yhtymäkohtia on monia. Hapan tuo heti mieleen tuon porukan happamat ilmeet etenkin Persujen menestyksestä ja toistaiseksi melko vapaasta mielipiteen ilmaisusta. Hapansilakkapurkissa tapahtuu sen laatuinen käyminen että vahva peltipurkki alkaa ajanmittaan muuttumassa pyöreäksi. Jos avaat sen väärällä menetelmällä niin koko läiympäristö täyttyy hirveällä hajulla ja vielä hirveämmällä nesteellä. Näiden puhdistaminen ts. eliminoiminen on hidas ja työläs urakka. Puhdistaja saattaa itsekkin joutua altistumaan tälle vastenmieleiselle hajulle. Mikäli haluaa oikein maistaa tätä silakkaa, niin sen ulkonäkö on jo niin ällöttävä että se vaatii kyytipojaksi tuhdin snapsipaukun, jotta mönjää pystyy yleensä ottamaan suuhun. Moni viisaampi nakkaa sen paukun suuhunsa ja jättää silakat raadonsyöjien hoidettavaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Noista NPC-hemmojen ja hempukoiden järjestöistä tulee mieleen wanha kunnon 70-luku. Tuppukylässä oli demokraattinen raittiusyhdistys, Työväen raittiusyhdistys, Kristillinen raittiusyhdistys, Maaseudun raittiusyhdistys, Vapaamielinen raittiusyhdistys, Kansallinen raittiusyhdistys ja toivonliitto, AA-kerho, Urheilijoiden raittiusyhdistys ja näillä kaikilla nais-, nuoriso-, lasten ja eläkeläisten osastot. Kaikille jakoi tuppukylä avustuksia ja tarjosi toimitiloja halvalla tai ilmaiseksi. Tuppukylä ei ollut erikoisen juoppo tai raitis paikkakunta. Tarve tai teho ei ollut ilmeinen. Mut - hei, olihan meillä varaa! Suunnittelimme poikain kanssa, ihan piruuttamme, perustaa opiskelijoiden raittiusyhdistyksen. Alustavien tiedustelujen mukaan pari tonnia olisi herunut avustusta. No, tuli muita kiireitä, emme perustaneet.

Noissa muissa raittiusyhdistyksissä oli vetäjinä samoja hemmoja kuin eri puolueiden nais-, nuoriso-, lasten ja eläkeläisten osastoissa. Siis johtavia puoluepamppuja. Kunta siis maksoi noiden palkan, ei puolue. Kätevää ja ihanan halpaa - olihan meillä varaa.

Mutta oliskos nyt varaa, oikeasti?

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta, Beckerille ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Pate:

Viesti1: Olisko tuomiokapituli todennut hänelle että pitäisi pikkuisen sordiinoa päällä?

Viesti2: Samoin. Jätkän vastuulla oli hemmetinmoinen määrä murhattuja. Ja oliskos muuten asiasta päässyt läheskään sellainen poru jos hyökkäyskäskyn olisi antanut muuan Barack Obama?

Becker: Joo, varsin osuva vertaus. Ne on aika eeppisiä ne videot missä tyypit availee niitä hapansilakkapurkkeja. Yökkimisen määrä on melkoinen.

Pyssymies: Joo, muistan ajan ja tavat. Silloinhan niitä avustuksia jaeltiin. Nykyisin kai vähemmän tuollaisiin mutta kyllähän verorahaa jaetaan kaikenkarvaisille NGO-organisaatioille ja nykyisen hallituksen aikana sen määrä ei ainakaan vähene.

Anonyymi kirjoitti...

Varsinkin kuudes kappale, käy hyvin
Oula Silvennoiseen, äärioikeistotutkija.
Hah äärioikeistotutkija.

https://yle.fi/uutiset/3-11104772

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, toi Silvennoinen on yksi niitä valtamedian rakastamia tutkiskelijoita sillä hän kertoo juuri mitä valtamedia haluaa. Toi yksi lause tuossa jutussa pisti erityisesti silmään eli:

”Vietetään tammisunnuntaita, käydään Eugen Schaumanin haudalla tai Pohjan Poikien muistomerkillä. Kaikki ne ovat esimerkkejä yrityksestä elvyttää maailmansotien välistä muistikulttuuria ja vastakkainasettelua.”

Noissa tapahtumissahan muistellaan tapahtunutta historiaa. Pitäisikö se sitten kieltää? Ja pitäisikö kehittää tilalle joku ”kansanvaltuuskunnan muistopäivä”?

Anonyymi kirjoitti...

Muistuttaisin vain:

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/09/04/paaministeri-holkeri-kehotti-suomalaisia-syomaan-silakkaa


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Joo, näinhän oli. Ja toinen häiskän kuuluisa lause niiltä ajoilta oli se ”minä juon nyt kahvia”.

Anonyymi kirjoitti...

Noissa Anti-rasismi-fasismi-basismi-joukkioissa pyörii samalla lailla sama jengi kuin raittiusseuroissa aikoinaan. Kahmivat julkisuutta ja tukea monen julkisivun kautta. Jäsenet ovat NPC-hemmoja, non-playable character, tahdottomia tolloja joita viedään kuin kuuluisaa litran mittaa.

Aikoinaan vastustettiin viinapirua, nyt natseja. Tunteeko kukaan oikeaa natsia? Yhden Siitoimen kanssa marssineen tunsin ammoin. Esitti natsia ihan piruuttaan, oli muutenkin ovela tyyppi. Poistui keskuudestamme kevätjäiden läpi. Voi olla, että suomessa on natseja - taitavat kumminkin mahtua yhteen pikkubussiin kaikki.

Kaikenmaailman antifantit ja varikset näitä vastustelevat. Mikseivät keksi jotain vähemmän kulunutta vaikka:"Martians - Go Home!"

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin: Voitaisiin kenties alkaa viettämään "Kuusisen klubin toimintapäivää". Päivä voisi olla englanniksi Good Riddance Day.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Luulen että suomalaiset natsit mahtuisivat ainakiin tavalliseen linja-autoon. Siksi pitää harjoittaa sitä ”käsitteiden määrittelyä” ja kehittää aina vain uusia oletetun natsismin muotoja.

Anonyymi kirjoitti...

Käsitteitä taidetaan määritellä lisää, saihan oulapoju puoli milliä. Kohta tiedämme, että heimosoturithan ne vasta natseja olivatkin. Sitten hieman hynää lisää, että saadaan polku itäkarjalasta aatun selliin selville. Kuka heimosoturi olikaan mein kampfin haamukirjoittaja.

Vaan kuinkaas perkeleesti pitäis saada pätäkkää, että huomattais Axel Olof Freudenthalin olleen oikeasti ensimmäinen rotutietoinen arjalainen ja koko natsien yli-ihmisjutun taustapiru? Ei taida löytyä latin latia.

RKP:n kaapissa on oikea rotunatsi ja SDP:n kaapissa suomen kansallissosialistinen puolue, näitä ei edes oulapoju löydä.

Pitäisi kai perustaa simppu-liike...

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Hjuu, en tiedä, näkeekö kyseinen sälli natseja joka nurkalla siksi että todella uskoo näkevänsä vai siksi että se on taloudellisesti kannattavaa. Jokainen meistä tietysti huoraa omalla tavallaan. Se on vaan vastenmielistä että Suomen, Suomen historian ja suomalaisten päälle kusemisella saa sekä akateemista uskottavuutta että median lellikkiaseman.