perjantai 5. kesäkuuta 2020

RÄHMÄHÄPEÄ


Silloin suomettuneisuuden aikana todettiin että suomalainen kansakunta on rähmällään. No, olihan se kieltämättä sitä, myöntää täytyy. Mitäs sitä selvässä asiassa valehtelemaankaan. Mutta kun eletään vuotta 2020 niin voidaan todeta että se oli kuitenkin nykypäivään verrattuna vasta kevyttä harjoittelua. Kirjaimellisesti. Niin kuin tämä tuore kuva Helsingissä pidetystä Black Lies Matter-mielenosoituksesta kertoo:Eihän tässä ole kyse mistään maailmanparantamisesta tai rasisminvastustamisesta. Kyseessä ovat ainoastaan hurmokselliset ja hysteeriset oman egon yhteiset ruokkimisorgiat. ”Kai kaikki nyt varmaan huomasivat kuinka hyveellisiä ja tiedostavia ihmisiä me ollaan?” Käyttäisin termiä ”myötähäpeä” mutta minusta se on liian mieto. Käviskös ”rähmähäpeä”? Vai osaiskos joku lukija keksiä vielä paremman? Ehdotuksia otetaan vastaan.

Tulee muuten muistaa että valtiovaltamme tukee tuota rähmällään rypemistä kybällä. Kertoo hyvin maamme tilanteesta.

Tämä näin lyhyesti tällä kertaa. Hyvää viikonloppua kaikille. Ja älkää olko rähmällänne. Teillä ei ole siihen mitään syytä eikä velvollisuutta.

48 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Taitaa noistakin makoilijoista 95 prosenttia olla nuoria likkoja, mukana muutama Gongon uros ja hännänhuippuna pari wannabe myötäilijää pimpsan toivossa.
Soisi noistakin edes valtaosan vielä järkiintyvän.
Mutta niinkuin aikaisemmin kirjoitin makoilun syy on jo ensi viikolla so laaaast season. Tilalle tulee jotain yhtä käsittämötöntä.
Angstisilla pitää aina olla jokin maailmantuska päällä muuten imaiseen kasetin sisään ja alkaa terapiassa ramppaaminen.
Ei siis mikään ihme, että nuorisossa ja varsinkin nuorissa naisissa melkoinen porukka vetää jotain mielialalääkkeitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Juuri näin. Todennäköisesti muuten tuosta porukasta suurin osa symppasi vuoden alussa Hong Kongin mielenosoittajia – muodin mukaisesti – ja unohtivat ne saman tien kun tuli jotain uutta muodikasta. Ja niillä hongkongilaisilla saattaa olla jotain ihan oikeaakin syytä osoittaa mieltään. Mutta näille on kyse aina muodista. Ei mistään muusta.

Juha-Pekka Lehtonen kirjoitti...

Tämä kertoo rappiostamme lähestulkoon kaiken.. En voi enää ymmärtää omaa kansaani, joka on ilmeisen nousukasmaisesti korottanut itse itsensä johonkin yli- ja yleismoraaliseen asemaan. Enkä nyt siis kansallani puhu esim. Fattima Diarrheasta, joka saneli Iltalehden artikkelin sisällön, jossa annettiin ymmärtää KOKO Suomen olevan murheissaan jonkun Ameriikan afrikkalaisen (Mikä termi!?) kohtalosta.
Mitä tällä on tekemistä meidän kansakuntamme kanssa? Eikö meillä omasta takaa tapahdu vääryyksiä, joihin voisi kansannousunomaisesti puuttua, hä?
Voi ättänä..

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Juha-Pekka. Joo. Totta. Ja näitten ryömijöitten kannattaisi ehkä katsoa amerikkalaisia väkivaltatilastoja. Että kuka tappaa, ketä tappaa ja missä mittakaavassa. Ja ovatko täällä olevat mustaihoiset sorretussa asemassa ja minkäslaiset ne heidän väkivaltatilastot olivatkaan?

Anonyymi kirjoitti...

Olen sanaton, en löydä ilmaisuja kuvailemaan tuota hulluutta...

Jos meidän valkoisten suomalaisten pitää tuntea syyllisyyttä jostain orjakaupasta 1500- ja 1800-lukujen väliltä, niin en löydä siihen mitään syytä. Suomella ei ole koskaan ollut siirtomaita Afrikassa/Lähi-idässä, pikemmin suomalaisia myytiin orjiksi isonvihan aikana mm. Venäjälle.

Ja jos Afrikan orjakaupasta Ameriikkoihin puhutaan, niin siihen syyllistyivät eurooppalaisten (britit, fransmannit, hollantilaiset, espanjalaiset & portugalilaiset noin etunenässä) ohella myös arabit sekä eräät afrikkalaiset heimot. Heimojen välisissä yhteenotoissa kun myytiin hävinnyt vastapuoli eurooppalaisille/arabialaisille orjakauppiaille eli musta mies myi toisen mustan miehen orjadiilerille, joilla saaduilla varoilla voipi sitten ostaa "tulikeppejä" ja "tulilientä" (aseita ja viinaa).

Ai niin, entäs USA:n sisällissota? Etelä- ja Pohjois-osavaltioiden välisessä rähinässä kaatui n. 600.000 valkoista amerikkalaista, jotta saataisiin Etelän harjoittama orjatyövoimankäyttö loppumaan plantaaseilla. Ja taisi jopa osa orjatyövoiman hyväksikäyttäjistä olla mustia miehiä.

Ei tätä hulluutta voi enää järjellä käsittää, tosiaankin Black Lies Matter ja oheistuotteena on niin v*tun kivaa mellakoida kaduilla, ryöstellä kauppoja sekä laittaa paikkoja muutenvaan remonttiin. Huhhuh...


- Soomepois Eestist -

Heikki Välimäki kirjoitti...

Sinänsä tietysti on myös kiinnostavaa kun katsoo tämän uhrin taustoja, iltalehden mukaan oli veressä fentanyyliä ja metaamfetamiinia. Tyyppi on ollut useita kertoja kahnauksissa virkavallan kanssa ja viimeisin vankilakeikka oli ollut aseellisesta ryöstöstä. Jotenkin tästä nyt valitettavasti tulee mieleen case Herkkä runopoika. Samanlainen puhtaaksipesu ja hyssyttely.
Jotenkin tämä koko touhu ei ole missään mittasuhteessa, poliisi käytti ylimitoitetusti voimaa kiinniottotilanteessa, pidätetty kuoli joten poliisi syytetyn penkille käyttikö tahallaan vai vahingossa ja rangaistus sen mukaan. Sitten voidaan aloittaa pitkä ulina siitä aiheesta onko tämä oikein ja onko kyseessä yhteiskunnan vai oman laiskuuden vika. Se että laitetaan kaikki hajalle ei palvele kenenkään etua, lisäksi on kiinnostavaa katsoa koska alkaa valitus siitä että kaikki on poltettu ja valkoiset eivät rakenna uutta tilalle. Tosin varmasti saadaan polkaistua pystyyn keräys vahinkojen johdosta ja on täysin asiaankuulumatonta huomauttaa kuka sen vahingon teki.

Hulluus on valloillaan kirjoitti...

Sanattomaksi vetää näiden tyyppien tyhmyys.
Alkaa some pikkuhiljaa riittämään.Facebookin suljin jo vuosi sitten ja taitaa twitterkin mennä kiinni.Ei jaksa enää lukea ihmisten tyhmyyden ylistyksestä...

Anonyymi kirjoitti...

Outoa, etteivät Kiinan Taivaallisen rauhan aukion massatappamiset ole herättäneet käytännössä mitään paheksuntaa samoissa tiedostajissa. Siellä kuitenkin mielenosoittajat vaativat samoja vapauksia, kuten sananvapautta, jotka ovat olleet voimassa USA:ssa jo pitkään.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Näyttäisi olevan sitä samaa porukkaa joka vielä pari päivää sitten kirkui ettei pihalle saa mennä ettei mummot saa koronaa ja haukkui kaikkia rennommin suhtautuvia murhaajiksi.

Mutta ei siinä mitään, olen varma että mielenosoitus saavuttaa tarkoituksensa eikä tänä vuonna Suomessa kuole yhtään mustaa miestä amerikkalaisen poliisin käsissä.

Anonyymi kirjoitti...

Se vaan jaksaa ihmetyttää, että kun nämä rähmälläään olijat eivät järjestä vastaavia protesteja ja kannanottoja/mielenilmauksia Suomessa tapahtuvia matu(joukko-)raiskauksia/-rötestelyjä/-väärinkäytöksiä vastaan?

Siinä olisi ilmeisesti liian oikeaa asiaa protestoida.

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Some-aikakaudella on niin helppoa höynäyttää porukkaa mukaan mihin tahansa. Uusi uljas nuoriso on aina median mukaan parempaa kuin edellinen saapumiserä; fiksumpaa, koulutetumpaa ja kielitaitoisempaa, mutta eipä nämä tempaukset taida sellaista todistaa. Vai onko niin, että ”Refugees welcome”, ”Meillä on unelma”, ”Ei natseja Turkuun” -mielenosoitukset ja koulusta pinnaamiset maailman pelastamiseksi Greta Thunbergin johdolla ym. ovat vihervasemmiston masinoimia mielenosoituksia ja pelkkää jatkumoa Koijärven porukalle ja taistolaisten rauhan junille ja marsseille. Joidenkin lippujen perässä sopulilauma aina ryntää, niissä lipuissa ei ole siniristiä ja jos sellainen Itsenäisyyspäivänä toisella porukalla on, se täytyy sabotoida.

Mitä nämä Amerikassa kulovalkean tapaan leviävät mellakat ovat muuta kuin anarkiaa? Kun tällaiselle toiminnalle poliittiset nuorisojärjestöt antavat tukensa, olisiko syytä tarkistaa valtion pussista myönnettäviä avustuksia?

Rouva Ano

Mito Islam kirjoitti...

Menisivät vain enemmän kumaraan ja työntäisivät päätään syvemmälle perseeseensä, jossain tulee raja vastaan ja selkäranka katkeaa, päästäisiin näistäkin ongelmatapauksista eroon 😂

Reijo Koiras kirjoitti...

Timo Vihavainen kirjoitti aikoinaan kirjan Kansakunta rähmällään - Suomettumisen lyhyt historia. Sillä kertaa tosin taidettiin olla rähmällään noin niinkuin kuvaannollisessa mielessä. Niin että edistystä on nähtävästi tapahtunut silläkin saralla. Rähmähäpeä lienee kuvaavin termi.

Noista tilastoista muuten, vaikka jätettäisiin huomiotta white on black- ja black on white-rikokset(joissa se ero on n.10-kertainen), ja katsottaisiin vain poliisin käsittelyissä kuolleita, niin valkoisten määrä on sielläkin kaksinkertainen mustiin verrattuna. Mutta niillä elämillä ei kai sitten ole niin suurta väliä.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kaikea sitä on. Vaan kepun Katri Kul muni pahemman kerran, notta taidetaan saada hallituskriisikin vielä muun hyvän lisäksi. Mikä olisi hyväksi jos ja kun hallitus hajoaa.
Huru-ukko

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Pääsääntöisesti Only Black Lies Matterin nostamat marttyyrit, nämä yhteisöjensä tuet ja turvat tai niinkuin meillä runopojat rippikoulukuvissa ovat sitten olleet piripäitä ammatti- ja taparikollisia joilla rikosrekisteri on ollut gorillan käsivarren mittainen. Ja jos sinä teet niinkuin poliisi käskyttää kiinniottotilanteessa et ole vaarassa paitsi jos olet erään inspehtoorin koneinsinöörikonstaapeli joka ampui aamutakkiin verhoutuneen naisen. Täällä ei tajuta että BLM ja antifa eivät ole mitään kansalaisoikeusryhmiä, ne ovat väkivaltaisia ryhmiä joiden agenda on tuhota yhteiskunta väkivallalla. Presidentti Trump julistikin antifan terroristiorgaaniksi. Kannattaisi miettiä missä mennään jos istuvan heppahallituksen ministeri kokoaa mielenosoituksen jossa avoimesti rikotaan heppahallituksen omia määräyksiä, liputetaan järjestön puolesta jonka päämäärä on rotusota, yhteiskunnan väkivaltainen tuhoaminen. Seuraava kysymys on kyseinen ministeri enää henkisesti kykenevä toimimaan ministerinä, heppahallitus on todennäköisesti jo ensimmäisenä vuonna tehnyt kyseenalaisen hölmöilyjen ennätyksen hallitusten historiassa väittää sitten Vogue mitä muuta siirtäen huomion kalkkunoiden pukuihin ja kenkiin.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Fattima Ripuli onkin todennut että kehä III ulkopuolella asuu vain insestistä ja vaimojen hakkaamisesta kiinnostuneet suomalaiset miehet.

Vasarahammer kirjoitti...

En kertakaikkiaan voi ymmärtää tuollaista alentuvaa kumartelua. Pyydetään anteeksi asioita, joihin ei ole ollut millään tavalla osallisena.

Todettakoon tässä vaiheessa, että natsit pakottivat aikanaan juutalaiset kumartamaan herrarotun edustajille.

Yhdysvalloissa ei ole olemassa mitään "systeemistä rasismia" valtiokoneistossa tai kaupunkien poliisiviranomaisten keskuudessa. Se, joka moista väittää, valehtelee.

Varsinaien ongelma on monien mustien asuttamien asuinalueiden huono-osaisuus ja toivottomuus, joihin ei ole löytynyt vuosikymmenien aikana toimivaa lääkettä. Suuret kaupungit ovat Demokraattien hallitsemia eivätkä Demokraatit ole onnistuneet parantamaan köyhien mustien asemaa.

Mustien keskuudessa toimivat myös rotuvihaa ja uhrikulttuuria lietsovat poliitikot. Yksi näistä oli entinen presidentti. Myöskään nämä poliitikot eivät ole saaneet juuri mitään positiivista aikaiseksi.

On myös vaikea ymmärtää, miksi täällä Suomessa pitäisi erityisesti reagoida Atlantin toisella puolella kuolleen mustan miehen kuolemaan poliisin käsissä. Kyseessä ei olekaan mikään järjellinen ilmiö vaan eräänlainen uskonnollinen rituaali, joka tuo jonkinlaista hyvää oloa harjoittajalleen.

Ja se poliisi, joka piti "Black lives matter" -kylttiä mielenosoituksessa ansaitsisi potkut työstään. Toisaalta Suomen poliisiorganisaatiossa varsinaiset ongelmat ovat ylempänä organisaatiossa. Eräs Jari Taponen tulee ensimmäisenä mieleen.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Haiskahtaa siltä olisiko Jartsa valtioneuvoston perustamissa salaisessa sateenkaaripoliisi ryhmässä.

Anonyymi kirjoitti...

Siinäpä se. Eikä toki pidä unohtaa, että tuo samainen jengi leikkii mielellään erinomaisen antiamerikkalaista milloin minkäkin jonninjoutavuuden tiimoilta, vaikka heidän oma agendansa on 100% pure but maybe not so proud made in the USA. Ja aivan totta, identiteettipolitiikkaa amerikkalaisempaa eivät voine olla edes farkut, McDonald's, rockmusiikki, omenapiirakka ja väkivalta...

No, kyseisellä mielenilmaisulla lienee ollut maailman (ja Amerikan) ns. yleiseen mielipiteeseen (mitä se sitten aina ja kaikiten lieneekin) suunnilleen saman verran vaikutusta kuin mitä Helsingin säätilalla on siihen, millainen ilma jossain Washingtonissa sattuu olemaan. Ja aivan erinomaista arvostelukykyä osoittaa myös miltei festariluokkaa olevan häppeningin järjestäminen juuri keskellä kulkutautiepidemiaa, mistä myös lisäpisteet.

-J.Edgar-

(Laitoin saman kommentin jo Vihavaisen blogiin, mutta kun sopii presiis tähänkin, niin en jaksa toistaa itseäni. Kannattaa vilkaista myös kyseinen postaus, http://timo-vihavainen.blogspot.com/2020/06/nuoriso-apinoi.html?m=1)

Anonyymi kirjoitti...

Miksi näistä ammatti- a taparikollisten kulemista rähistään? Rodney King aikoinaan sai massaryöstelyn aikaan. Nyt Floyd, miksi. Vedä huumeita, riehu ja kuole.

Mustat pysyisivät paremmin hengissä jos tottelisivat lakia. Tottelisivat poliisia. Eivät vetäisi huumeita. Liian vaikeaa kai.

Miksi valitetaan "poliisin liian kovista otteista" - mitä vittua oikeasti nämä vinkujat tajuavat pirikuukkelin taltuttamisen vaikeudesta. Covid 19 ja fentanyyli kumpikin riittää aiheuttamaan happisaturaation laskemisen kuolettavalle tasolle. Miksi siitä pitää syyttää poliisia. Floyd ihan itse veti piriä ja fentanyyliä, ihan itse tarjosi väärennettyä rahaa maksuksi, ihan itse vastusti väkivaltaisesti pidätystä, ihan itse kertoi covid19 tartunnastaan, ihan itse räki päin poliisia, ihan itse yritti tartuttaa vaarallista tautia. Ihan itse aiheutti kuolemansa.

Toki poliisikin teki virheen, kun tautinen räkijä räki, olisi pitänyt ampua parilaukaus päähän. Kuolettavaan voimaan vastataan kuolettavalla voimalla.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Minulle tuo kuva tuo lähinnä mieleen rukoilevat muslimit. Ehkä asento ei ole tarkalleen sama, mutta ilmeisiä yhtäläisyyksiä kyllä on, ja tuskin aivan sattumalta. Tarkoittaahan islam-sanakin nimenomaan alistumista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist, Heikki Välimäelle, Hulluudelle joka on valloillaan, Ano1:lle, keski-ikäiselle pikkupojalle, hepalle, Rouva Anolle, Mito Islamille, Reijo Koiraalle, Huru-ukolle, Patelle Pankavaarasta, Vasarahammerille, J.Edgarille, Pyssymiehelle ja Ano2:lle & kiitos hyvistä kommenteistanne ja lisäyksistä.

Tässähän on kyseessä sekoitus uskonnollista hurmostilaa ja teinipop-hysteriaa niin kuin esmes Dingo-hysteria aikanaan. Dingo-hysteria oli tosin paljon harmittomampi eikä valtakoneisto silloin aikanaan osallistunut Dingo-hypetykseen.

Käsittääkseni jenkeissä on nyt alkanut se hysterian vaihe että random-valkoiset polvistuvat random-mustien edessä ja tässä pätkässä mennään hieman pidemmälle:

https://www.youtube.com/watch?v=uk52r6SVBsM

Uskokaa huviksenne että tuo pelleily leviää meillekin.

Vielä huomio poliisin väkivallasta siellä jenkeissä päin. Asiahan todellakin on niin että jos tyyppi on vetänyt amfetamiinia niin sitä ei ihan pienellä puristelulla saada aisoihin.

Ja tuon mielenosoitusnäytöksen jälkeen ainakin Helsingin poliisin on aivan turha selittää että se toimii puolueettomasti.

Joppos123 kirjoitti...

Tosiaan, tapauksessa sivuun jää kuolleen rikollisen tausta ja tila pidätyshetkellä. Kaverihan oli melkoisessa coktailissa, meinaan fentanyyli ja meta ei silleen varsinaisesti rauhoita.
Siinä mielessä jenkkipoliisin voimankäyttö taisi olla asteikon alapäästä. Olen joskus aikoinaan virishommissa joutunut pressanlinnan edessä painimaan ihan vaan tavallisen piripään kanssa ja siinä jouduttiin minä ja kaksi isoa poliisia tosissaan vääntämään ennekuin se narukäsi oli paketissa.
Meta ja fentanyyli yhdistelmänä tai erikseen on vielä astetta kovempaa tavaraa.
Kysymyshän ei ole oikeasti yhden tapa-ja väkivaltarikollisen kuolemasta vaan ihan masinoidusta perseilystä.
Voittajana lienee se instanssi joka saa kaiken, etiopian heinäsirkkaparvista lähtien väännettyä Trumpin syyksi.
Meillä valtamedia peesaa sen minkä ehtii ja pikkulikat makoilee Senaatintorilla.
Neekereiden on ihan turha puhua mistään vallitsevasta rasismista. Väitän, että valtaosa ihmisistä (paitsi lähi-itäläiset) suhtautuvat lajitovereihinsa neutraalisti ellei ne perseile.
Kun katsoo jenkkien vankiloiden etnistä jakaumaa niin kyllä se väri siellä on mustaa, seuraavaksi tulee latinot.
Koskahan latinot alkavat kirkumaan rasismia? Tai eskimot?
Ainoa sakki joilla oikeasti olisi syytä aukoa päätään kohtelustaan jenkeissä ovat mantereen alkuperäisasukkaat, sama koskee Etelä-Amerikkaa.
Ei tiedostava porukka niistä välitä paskaakaan.
Onneksi tämän globaalin lässynlääkulttuurin ulkopuolelle on vielä jäänyt kansoja tai sen rippeitä jotka haistattaa pitkät "sivistykselle" ja muulle kuonalle.
Intian valtamerestä löytyy saariryhmä (olisiko ollut Nicobar tai jotain) jolla asustaa kansa joka tappaa kaikki jotka sinne tulee. Järkevää koska jos meidän pöpöt ei niitä listisi niin 1 vuoden päästä ne lampsisivat Adidaksen lenkkareissa.
Samanlaisia heimoja löytyy Papualta, Borneolta ja Uudesta Guineasta, voi olla muitakin.
Maailma ja erilaisia poliittisia muoti-ilmiöitä ohjaava systeemi on muuttunut vähän samanlaiseksi kuin joku v***n umpipaska rap-video. Pitää olla nanosekunnin kuvia ja tissejä. Näillä saadaan nuoriso ja varsinkin ne pikkutytöt vaikkapa sitten Senaatintorille makaamaan.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt kun on "virsikirjan kannet auki niin täytyy veisata" eli tulee ot.

Kyllä ottaa kupoliin kun rahakirstu on levällään ja hallitus jakaa rahaa sinne sun tänne. On miljardin raidehanketta, jotai dildo-eiku designmuesota ja tietenkin korotus kehitysapurahoihin. Tähän noin 20 miljardin velkarahan pakettiin ei edes kuulu EU:n velkavankeuspaketti jolla mahdollistetaan se, että Italissa lasketaan veroja, meillä nostetaan.
Olen aivan 100 varma, että hävittäjähankinnat laitetaan jäihin ja muutoinkin mennään vanhalla kaavalla. Ne säästävät jotka sen käskystä tekevät eli PV.
Kaikki säästöt kohdistuvat toimintamenorahoihin eli kouluttamiseen ja hankintoihin.
Olen ihan varma, että hallituskauden päättyessä (jos se kestää loppuun, onhan Kulmuni ottanut jo hatkat) ollaan taas asennossa malli Kajander.
Ottaen huomioon tsaarin asemaa havittelevan Putinin ja hänen suhtautumisensa naapureihinsa NATO:n ulkopuolella niin voipi jossain vaiheessa tulla ullatus.
Ei siksi, että Putin nyt haluaisi tänne tunkea vaan siksi, että hän haluaa estää muiden tulemisen.
EU on turvallisuuspoliittisesti suorastaan naurunaihe ja NATO alkaa olla samaa, siksipä ollaan tiivistetty yhteistyötä bilatinäärisesti USA:n ja GB:n kanssa.
Isäntämaasopimukset ovat juurikin tätä.
Viides kolonna huutaa kuuppa punaisena ja järjestelee miekkareita näitä sopimuksia vastaan,paikalla lienee ollut 1-4 henkilöä.
Adolf Ehnrooth sanoi monta kertaa,että "ei koskaan enää yksin" ja olen samaa mieltä.
Se siitä.
Alkoi kahden viikon loma ja kun ulkomaille ei oikein pääse niin käytän koko ajan kalastukseen Suomessa.
Viikko savossa kuhan ja hauen naaraamista ja sitten, lohennousun mukaan kohti "Väylää" viikoksi.
Olipas vuodatus. Kiitos ja anteeksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123.

Viesti1: Jep, sattuneesta syystä mullekin piripään kanssa painiminen on tuttua ja se ei onnistu ihan nätisti. ”Liiallisesta” voimankäytöstä on sitten itse varsin herkästi rosiksessa, varsinkin nykypäivänä. Jos muuten mietitään rasismia niin minkähän väriset jätkät mahtaa käydä uudelleen rakentamassa ne kaupunginosat jotka etnisesti edistyksellisesti polttivat. Yksi porukka muuten jonka tiedostavaistomme on unohtanut aivan tyystin ovat tiibetiläiset. Maa on ollut Kiinan miehittämä kohta 70 vuotta.

Viesti2: Tässä rahanjako-orgiassa sinänsä vähän huvittaa tämä case Kulmuni. No joo, olihan se törppöilyä mutta Suomessa voidaan nostaa toki meteli 50 tonnista mutta miljardeja voidaan polttaa ihan rauhassa eikä koira perään hauku. Ja pelkään myös että huulipunahallitus on pahasti Malli Cajanderin tiellä. Ja muuten, Kulmunin töpättyä kepu on jatkossa vielä enemmän vihervasemmiston talutusnuorassa.

Ja oikein mukavaa kalareissua sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole näkynyt minkään rauhan/hippiliikkeen ulostuloja tyyliin "peace man". Woodstock-henkiset taitavat olla vähissä. No -60 luvulla vasta aineita vedettiinkin hippien keskuudessa, vaikka taisivat olla kuitenkin enimmäkseen rauhallisia kavereita. Kukkia pyssynpiippuun tyyliin. No nyt ei ole rauhankyyhkyjä amerikoissa taivaalle päästetty, ovatkohan toimettomina lakoissaan. Nämä nykymellakoitsijat tuovat mieleen juicen :" jos sotahullun näkisin, niin silmille sen räkisin". Eli ei tietoakaan "flowerpowerista".

Anonyymi kirjoitti...

Joppos123 kirjoitti:
"Intian valtamerestä löytyy saariryhmä (olisiko ollut Nicobar tai jotain) jolla asustaa kansa joka tappaa kaikki jotka sinne tulee."

Mielessä lienevät olleet sentinelit (katso esim. https://fi.wikipedia.org/wiki/Sentinelit).
Heidän asumansa Pohjois-Sentinelin saari ei kylläkään kuulu Nikobaarien vaan Andamaanien saariryhmään, mutta Intian valtamerellä se kyllä on.

Anonyymi kirjoitti...

Mejor morir a pie que vivir en rodillas.
Better to die on one's feet than to live on one's knees.
– Emiliano Zapata


We, too, born to freedom, and believing in freedom, are willing to fight to maintain freedom. We, and all others who believe as deeply as we do, would rather die on our feet than live on our knees.

- Franklin Delano Roosevelt


Meanwhile in Sweden: https://www.youtube.com/watch?v=v6YZ46xRpi8&feature=youtu.be

and in LA: https://www.facebook.com/arre.kougappi/videos/10212788599030439/?t=0Hilirimpsis ja saalea sei!


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Mutta tämmönen protestoinnin muoto on näköjään tullut:

https://twitter.com/PromNig74191126/status/1268648927991148546

Mitähän seuraavaksi? ”I shat my pants for Black Lies Matter”?

Ano2: Joka tapauksessa kyseessä on porukka joka elää vieläkin muista täysin erillään. Ehkäpä se sallitaan heille.

Tvälups: Hyviä siteerauksia. Ja kiitos linkeistä. Jos alat polvistumaan niin se tie ei lopu koskaan.

Tuumailija kirjoitti...

Itse olen sitä mieltä, että näitä rähmällään olijoita ja ylipäätään radikaaleja hulluja (oikealla tai vasemmalla) on pieni joskin harmillisen äänekäs vähemmistö. Todellinen ongelma on se, että valtamedia kuuntelee heitä, mainostaa heitä ja pitää heitä esillä. Näin hullujen ääni saa suhteettoman paljon vaikutusvaltaa, mikä myös lietsoo lisää porukkaa heidän riveihinsä. Nyt tarvittaisiin se kuuluisa Joku, joka laittaisi median kuriin. "Control the media - control the mind."

Vasarahammer kirjoitti...

"Ei ole näkynyt minkään rauhan/hippiliikkeen ulostuloja tyyliin "peace man". Woodstock-henkiset taitavat olla vähissä. No -60 luvulla vasta aineita vedettiinkin hippien keskuudessa, vaikka taisivat olla kuitenkin enimmäkseen rauhallisia kavereita."

Hippiaikana tämä nykyinen mielettömyys sai alkunsa. Johtavat Demokraattipoliitikot ovat sisäistäneet identiteettipolitiikan ja siihen liittyvän uhriajattelun karvoineen päivineen. Bernie Sanders on vanhan liiton sosialisti ja Joe Biden puolestaan menneisyyden miehiä.

Yhdysvaltojen hippiaikojen merkittävin vaikuttaja oli Herbert Marcuse, joka löysi vähemmistöryhmistä uuden proletariaatin työväenluokan tilalle.

Joppos123 kirjoitti...

Tuossa ano laittoikin niiden saariryhmien nimen, sattuneista syistä matka ei ole sinne suuntautunut.
Olen sitä mieltä, että noi porukat pitää jättää rauhaan. Ne ovat tähänkin asti pärjänneet ilman allahia ja jeesusta, adidaksen lenkkareista puhumattakaan.
Väitän, että ne ovat alhaisesta elinajanennusteesta huolimatta paljon onnellisempia kuin me.

Anonyymi kirjoitti...

Case Floydista vielä:

Opiaatteja vetänyttä pirikuukkelia on hankala pidellä. Piri lisää voimaa ja nopeutta, fentanyyli nostaa kipukynnystä. Piri vaarantaa sydäntä, fentanyyli lamaa hengitystä. Kumpikaan ei lisää kehon kestoa. Eikä Covid 19.

Poliisilla ei ollut pidätetylle räkähuppua - mikä lie virallinen nimi - siis verkkohuppua, joka estää räkää lentämästä. Poliisilla ei ollut käytössään visiiriä estämässä rään naamalle lentoa.

Poliisi ei käyttänyt ACLU:n demonisoimaa Taseria, eikä saman seuran vihaamaa "Hog Tie"-tapaa raudoittaa kädet ja jalat yhteen selän taakse. Pippurikaasuakaan ei ollut käytössää, eikä oltu pamputettu pirikuukkelilta tajua kankaalle. Kaulasta polvella painaminen maata vasten on laillinen hallintaote. Vaarallinen toki, kuten kaikki kaulaan kohdistuvat otteet - mutta mikäs oli vaihtoehtona? Häkkiautoa "maijaa" ei ollut, odoteltiin ambulanssia sekopäälle.

Meanwhile, back in the jungle:

Kulmuni yrittää pelastaa itsensä ja kepun eroamalla. Saa nähdä toimiiko.
Miksei haavisto seuraa esimerkkiä.

Miljardi rautateihin. Samaan aikaan tieverkosto jatkaa rappeutumistaan. Kolminumeroiset tiet on paikoin lähes ajokelvottomassa kunnossa. Pääteidenkin kunnossa on sanomista. Henkilö- ja tavaraliikenteestä noin 90% kulkee kumipyörillä. Kotimaan lennot aiotaan näköjään lakkauttaa tarpeettomina.

Vanhat kommarit ja muut ryssän kätyrit vaatii hävittäjähankkeen lykkäämistä. Samaa luokkaa oleva etelän vetelien rahoitushanke pitää sen sijaan rahoittaa kiireesti ja kyselemättä. Onhan meillä varaa. Maksaa spanjuurien 1000:- kansalaispalkka ja muuta ehdottoman tähdellistä.

Oppivelvollisikää pitää nostaa, kas kun oppivelvollinen ei voi olla työtön. Tilastot näyttää paremmilta. Toki ammattikouluihin, lukioihin ja muihin opinahjoihin tarvitaan haluttomia ja kyvyttömiä oppilaita lisää.

Vielä 60-luvulla jatkokoulusta päästyään henkilö kelpasi juoksuhenkilöksi, baariapulaiseksi, myymäläapulaiseksi, muurarin ja timpurin apulaiseksi. Nyt pitää siwan kassan olla vähintään tradenomi. Keskikoulun käynyt kelpasi konttoristiksi, nyt pitää olla kai kauppatieteen maisteri tai naistutkimuksen tohtori. Jälki on silti huonompaa.

Minulla on laskutavasta riippuen menossa toinen tai kolmas ura. Vuosien mittaan olen nähnyt urapolun TET-oppilas, kesä- & kiireapulainen, harjoittelija, kesätyöläinen, vakituinen, toteutuvan useammankin kerran. Näin on tullut päteviä ja asenteeltaan hyviä tyyppejä. Alaa suoraan kolmekymppisiksi opiskelleista aika moni on osoittautunut olevan ihan väärällä alalla. Toki ammattia voi vaihtaa mutta noilla vanhemmilla on mennyt 10 vuotta ja opintolaina ihan hukkaan.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

En ole nähnyt tuota Turtiaisen Pink Floyd -kuvaa, mutta eikös jokunen vuosi sitten USA:n presidentin tullessa Suomeen vierailulle HS esitellyt hänet etusivullaan sikana? Suvakilla se ei nostanut edes toista kulmakarvaa.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Tere. Tuossa ehtoosanomissa oli nyyhnyyh tarina eilisen johdosta. miel siille toimittajaoletetulla laitoin viestiä. Yritän sen tähän kopsta, en tiiä oosaaanko. Huru-ukko

En ny osannu, vaan uritä ettiä bittiavaruudesta...

Joppos123 kirjoitti...

Pyssymieheltä aika painavaa faktaa.
Jos tässä ja nyt joutuisi takaisin aikakoneella tappelemaan "talkkateirata" vastaan
niin ehkä siis ehkä tekisin tietyt jutut eri tavalla. Kysymys ei ole koronasta vaan siitä miten ylipäätänsä suhtautuu porukkaan jotka haluavat tappaa.
Se on aikalailla kasvattava kokemus ja sen soisin jokaiselle joka haaveilee noita mulkeroita tänne.
Me holataan noita paskoja tänne. Ihan jokainen päivä.

Anonyymi kirjoitti...

Perkama ku en ehtiny Lahden torille. Kyltissä olis lukenu: Black lies matter. Who cares. Toisaalta parempi etten ehtiny. Ei nää paikaaliset polpot olis kumminkaa ehtiny hätiin kun suvakkiosasto olis yrittäny senkkaa nenästä.
Huru-uko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tuumailijalle, Vasarahammerille, Joppos123:lle, Pyssymiehelle, Rouva Anolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Tuumailija: Juuri näin tilanne on. Mistä se kuuluisa Joku löytyisi?

Vasara: Jep, Vesimiehen aika tuli, näki ja voitti. Valitettavasti. Touhu on sen verran sekavaa että alan miettiä että seurataanko sittenkin eniten Timothy Learyn oppeja?

Joppos123:

Viesti1: Samaa mieltä. Antaa heidän olla kaikessa rauhassa.

Viesti2: Ja sen touhun hintalappu on 3,2 miljardia per vuosi.

Pyssymies: Kertakaikkisen hyviä huomioita.

Rouva Ano: Kyllä. HS:n Nyt-liite teki niin.

Huru-ukko: Siirrä kursori selaimesi osoitekenttään, klikkaa sitä niin että se maalautuu, sen jälkeen klikkaa hiiren oikeaa korvaketta ja klikkaa sitten kopioi. Sitten voi liittää osoitteen viestiin. Ja nitä kärhämiä kannattaa välttää.

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa tuosta pyssymiehen jutusta ajatus koulutuksesta ja sen vastaanotosta. Männävuosina mulla oli pari tyyppiä varastolla kesätöissä, konttoripäällikön tittelilläse isä oli, vähä isompi kiho kumminkin. No päivänä muutamana mulla ohan muuta asiaa sinne "kakkoskerrokseen" tää iskä tuli käytävällä vastaan ja kysy et kui poika pärjää? Mie siihen ihen ilman mitää höystäjä, että jos mie saisin noilla näytöillä valita firmaan rukkikuskin, paikan sais sun poikas. Ja mie kun en hyväksyny rukinajotaitoseksi sellasta tyyppii joka osas ajaa tukipyötrukia "apupyörät" eli tukipyörät alhaalla kaks metrii suoraan.
Olin juurikin saanut työsuojelupäällikön siunauksen/määräyksen koluttaa meidän trukkikuskit. Ja joo, tää kaveri, kuuden L:n ylliopilas, mutta silti, käytännön työt kävi ja kulki. Toisin ku mä, kympin sählä kompuutterijutuissa.
Mutta hei..jos tää iltahuudon,tai mikä se ny oli, toimittajaoletettu mitään vastaa valistan kyllä täällä voiman valoisalla, (pahat kielet sanoo pimeällä) puolella olijoita.
Vaan viikonloppu alkakoon. Uunisa siskon betonimakkarat ja valkosipuliperunat. Lisukkeena kesäkurpitsa maustekurkkujen tapaan. NAM:) Ohjeita saa kysyä:)
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Buhahahaa!

https://www.youtube.com/watch?v=uYAJPJ6qqcs


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Kesäbiisien ykkönen; oikea hittien hitti:
https://www.facebook.com/tiina.wiik.35/videos/670418546839360/?t=0

Toisenlaista näkemystä Floydin Georgesta:
https://www.dailywire.com/news/candace-owens-i-do-not-support-george-floyd-and-the-media-depiction-of-him-as-a-martyr-for-black-america


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Senaatintorin rähmäkuvasta tuli mieleen toinen vastaavanlainen tilanne, joista on samankaltaisia kuvia.

https://preview.tinyurl.com/y9k4apsw

Kuvassa ISIS on komentanut ihmisiä makaamaan vatsallaan maahan riviin ja ampuminen on käynnistymässä.

Kuvien tilanteiden samankaltaisuus voi olla ongelma suvaitsevaisille. Tuskinpa he muslimeja ryhtyvät arvostelemaan.

Acc

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Taisteluvälineupseerille ja Acc:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Juu, minäkin olen nuorempana miehenä tehnyt onnistuneesti pikakoulutuksella hommia joihin ei nykyisin pääse ilman helvetinmoista korttiläjää. Mukavaa viikonloppua ja hyvää ruokahalua. Meillä puolestaan tehdään makaryllivuokaa. Ei siis -laatikkoa vaan munamaito korvataan purkillisella kermaa sekä ranskankermaa.

Tvälups:

Viesti1: Joo, 4Chanin heputhan saivat aikaan myös sen ”me kustiin housuun tasa-arvon nimissä”-kusetuksen.

Viesti2: Voi jeesus… itsensä voi munata monella tavalla. Mutta paatos oli kohdallaan. Ehkä luvassa on ”vuoden vasemmistolainen kulttuuriteko”-palkinto? Mutta tähän käy se vanha viisaus: ”Jos et osaa, älä”.

Acc: Joo, muistanpa kuvan. Tällä menolla tuo ei ole välttämättä demonstraatiota vaan todellisuutta.

QroquiusKad kirjoitti...

Lienee turvallisinta meidän kaikkien vain heittäytyä rähmällemme! Meitä on nimittäin jo suoraan varoitettu aidon BLM-kehon taholta, mitä muuten seuraa:

https://yle.fi/uutiset/3-11382251

Tiivistäen:
"Suomen on herättävä ja tehtävä jotain ennen kuin tilanne karkaa käsistä".

Siinäs sen kuulimme! Elllei tämä meidän rakenteellinen rasismimme ala vähän helvetin nopeasti kadota, neekereillämme on yhdessä lähi-itäläisten ja muiden muslimien sekä leikkipartisaanien kanssa oikeus panna kaikki paskaksi ja palamaan Ameriikan malliin!

Hyvä HelPolPomme on jo anarkistien ja terroristien omapoliisin Jari Taposen johdolla antanut vahvan viestin, kenen puolella poliisi seisoo, jos ja kun tätä alkaa tapahtua.
Pidän täysin mahdollisena, että kun uhkailun pää saadaan pikapuoleen kunnolla auki, sieltä tulee muistutus Suomen vain n. 7 000 hengen poliisivahvuudesta, kun taas paskaksi-ja-palamaan -väkeä on kymmeniä tuhansia.

Hyvä valtamediamme sen kun päivästä toiseen puhaltaa puhdasta happea liekkeihin julkaisemalla turhien julkkisten ja pallonpompottelijoiden alistumisviestejä, joissa he pyytelevät anteeksi valkoiseksi syntymistään ja puolustavat vimmatusti afrokädellisten "oikeutta" panna paikat paskaksi ja palamaan.

Eivätköhän he tällä menolla pikapuoliin sen saakin Helsinkiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Taattua Yleä joo. Tosin olen samaa mieltä tuon mustan jätkän kanssa eli ”Suomen on herättävä ja tehtävä jotain ennen kuin tilanne karkaa käsistä”. Tosin voi olla että johtopäätöksemme ja toimintamallimme olisivat toisenlaisia. Samoin voisin kysyä että oliskohan tähän etniseen profilointiin syynä etnisesti edistyksellisten omat toimenpiteet? Pakko sanoa että elämme vähän perkeleen sairasta aikaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Mitä tapahtuisikaan, jos kaikki USAn afrokädelliset yht'äkkiä, yllättäen ja pyytämättä kuin Annelin faxi muuttaisivat pois tuosta Maailman Rasistisimmasta Maasta, jossa afroneekereille ei ole tarjona muuta kuin väkivaltaa, rakenteellista rasismia ja sensellaista sortoa?

Tapahtuisi tällaista:

https://twitter.com/MinnaMkinen6/status/1269351500003905536/photo/1

Koska tämä on vain kuvitteellinen skenaario, ei ole mahdollista luoda vastaavaa statistiikkaa niistä valtioista, jotka tämän USAn poistuman ottaisivat vastaan.
Mitä suurimmalla todennäköisyydellä yksikään niistä valtioista ei kuitenkaan sijaitsisi Afrikassa eikä Lähi-idässä.

Julma Juha kirjoitti...

Onkohan kuvan elukat vetänyt butaania, vai onko Niilo Ylivainio noussut haudasta meitä kiusaamaan. Voihan se tietysti ollut niin, että niilä on nälkä ja odottavat lumisadetta syödäkseen. Helvatun fiksu idea, mutta pitäisi olla toisinpäin haaviauki, kun ekat lumet räpsähtää ensi kerran. Kiitos ykä, sulla juttu lentää. Viidenkymmenvuoden päästä, kun me suomalaiset ollaan muullissa noustaan haudasta ja on meidän vuoro vittuilla kaikille paskiaisille. Hyvää Kesää sinne huitsinnevadaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Julma Juhalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Juuri näin tapahtuisi. Ja vapaaehtoisia vastaanottajia löytyisi vain tietyistä Euroopan valtioista.

Julma Juha: Siinähän ruokitaan aina nälkäistä tiedustavaa egoa. Egotrippailuahan tuo on. Kiitos kannustuksesta ja oikein mukavaa kesää sinullekin.