tiistai 1. lokakuuta 2024

KÄPPÄUKOT, VIHA JA PAKKORAKKAUS

Aivan lokakuun alkua Uuden Hyisianan kunnassa Taemmalla Hyijärvellä. Siellä sijaitsevassa pienessä mutta viihtyisässä kahden ja puolen perseen saunassa rentoutui kaksi käppäukkoa eli Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis. Miehet olivat olleet päivän aikana kaakanajahdissa ja sen jälkeen sauna maistui. Löylytauolla pienessä pukuhuoneessa Lötjönen aukaisi Tsuhnan Koston, otti hörpyn ja sitten totesi:

- Tossa joku aikahan sitten sinä käsittelit sitä EU:n suhtautumista islamilaiseen perseilyyn ja sehän oli se, että perseilystä kirjoittaminen tulisi kieltää. Mites se meni, joo, vihaan yllyttäminen olisi kriminalisoitava. Vaan mitenkäs se määritellään se viha?

Ykä aukaisi myös Tsuhnan Koston ja sytytti samalla voimasavuke Bostonin:

- Joo, ja ennen kaikkea voi kysyä, että kenellä se on oikeus määritellä. Tällä hetkellä se on EU:n utopisteilla ja sitä myötä islamilaisten riehumisen ja rikollisuuden arvostelu täysin faktapohjiin perustuen tulkitaan vihaan yllyttämiseksi. Ja yleensäkin voi tietysti kysyä että voiko tunteen kieltää? Ihminen saattaa vihata joitain ihmisiä ja joitain kansanryhmiäkin. Niin että vihaan on selvät perusteet. Voidaanko se tunne kriminalisoida? Millä kielletään vihaaminen?

- Joo, ja siinähän voidaan mennä vielä pidemmälle eli pakkorakkauden vaatimukseen. Jos et osoita jonkinlaista rakkautta tai edes selkeää hyväksyntää islamilaisille niin sinähän tunnet selkeästi ainakin piilovihaa.

- Ja mistä se orwellilainen naurettavuus johtuu? Veikkaisin, että nämä EU:n utopistit ja niiden suomalaiset hännystelijät eivät sillä suinkaan suojele islamilaista väestönosaa.

- Eivät niin, vaan itseään. Sillä jos sitä niin sanottua vihaa ei onnistuta kitkemään niin silloin nousee aina enemmän esille kysymys ”Kuka ja ketkä saivat tämän aikaiseksi? Ketkäs ne laskivatkaan se perseilevän islamilaislauman Eurooppaan ja tekivät siitä vielä kyseenalaistamattoman itseisarvon?”.

- Eli voidaan sanoa että rikolliset suojelevat rikollista toimintaansa kieltämällä rikollisen toiminnan arvostelun.

- Näin voidaan sanoa. Ja mitä se pitkässä juoksussa saa aikaiseksi? Tietysti vihaa.

- Sitäpä hyvinkin. Eiköhän lähdetä takaisin löylyyn ja vihataan kaksin verroin. Otetaan seuraavalla tauolla hiukopalaksi transfobista slurrileipää hyimariinilla ja sätkärapusäilykkeellä.

Näin tapahtui. Taemman Hyijärven rauhallisessa ilmapiirissä. Jossa sai vielä vihata kaikessa rauhassa.