lauantai 1. syyskuuta 2018

VÄESTÖRÄJÄHDYS ON PERUTTU


Lukija tietää että antaumuksellista suvaitsevais-tiedostavaista vaahtoamista kutsutaan varsin osuvasti nimellä mokuttaminen. Mokuttamista on pääpiirteissään kolmea tasoa. Ensiksi on mokuttamista. Pidemmälle menevä mokuttaminen on übermokuttamista. Ja sitten taiteellisen tason saanut mokuttaminen on hyperavaruusmokuttamista. Tämä alkanut syyskuu onkin hyvä aloittaa erinomaisella hyperavaruusmokuttamisella jossa taitonsa näyttää vihreitten europarlamentaarikko Heidi Hautala. Hautala nimittäin loihelausuu että mitään väestöräjähdystä ei ole olemassakaan.

Hän myös paheksui kokoomuksen europarlamentaarikko Petri Sarvamaan toteamusta, jonka mukaan Saharan eteläpuolisessa Afrikassa “kytee väestönkasvun pommi”.

– Puhe Afrikan väestöräjähdyksestä on vanhanaikaista, ei ole mitään väestöpommia. On vain valtavaa köyhyyttä ja osattomuutta, Hautala sanoi.

Koska Hautala on EU-kansanedustaja niin hänellä varmaankin on sellaisia avustajia jotka kertovat hänelle että kyllä Afrikan väestöräjähdys on tosiasia. Varmaan Hautala tämän jossain pikkuaivojen tasollaan sen käsittääkin mutta ohittaa asian toteamalla että ongelmasta puhuminen on vanhanaikaista. Hänhän on nykyaikainen ihminen. Näin ollen hän voi myös pokkana todeta että väestöpommin aiheuttama köyhyys ja osattomuus ei ole väestöpommin aiheuttamaa vaan se on itsessään köyhyyden ja osattomuuden aiheuttamaa. Siihen ei ole syytä. Se vaan on. Se vaan ilmestyi jostain.

Hautala toteaa myös:

– Naisilla ei ole oikeuksia, hallitukset ovat korruptoituneita, ihmisillä ei ole sosiaaliturvaa. Tähän halutaan puuttua kehitysyhteistyöllä.

Voi olla, että Hautala ihan oikeasti ajattelee afrikkalaisten muuttuvan pohjoismaisiksi lällydemareiksi kun Afrikkaan vaan pumpataan tarpeeksi suuri määrä rahaa. Hotellin respassa muistellaan että tätä rahanpumppaamista eli kehitysapua jota Hautala nimittää kehitysyhteistyöksi – tajuamatta että yhteistyö on kaksipuolinen asia ja apu on puolestaan ilmaiseksi annettu asia – on pumpattu afrikkalaiseen kankkulan kaivoon jo noin viisikymmentä vuotta ja nimenomaan se ilmaiseksi annettu raha on ollut omiaan lisäämään afrikkalaista korruptiota.

Totta kai täysin vastikkeeton raha polataan omiin liiveihin niin tehokkaasti kuin mahdollista kun tiedetään että rahan pumppaaminen ei lopu kuitenkaan koskaan. Minkä puolestaan takaavat Hautalan tyyppiset ihmiset. Se pumpattu raha kun ei oikeasti ole mitään kehitysapua jolla afrikkalaiset valtiot oikeasti kehittäisivät yhteiskuntiaan vaan eurooppalaiselta köyhältä afrikkalaiselle rikkaalle pumpattua suvaitsevais-tiedostavaa anerahaa jonka tarkoitus on saada aikaan suvaitsevais-tiedostava hyvä mieli ja siitähän tulee Hautalallekin niin kovin, kovin hyvä mieli.

On olemassa opportunisteja jotka tarvittaessa kääntävät takkinsa. Sitten on olemassa Hautalan kaltaisia ihmisiä jota ihan oikeasti uskovat epistolaansa. He ovat kaiken avun ulkopuolella. Heitä ei voi enää auttaa. Niin kuin ei voi auttaa meitä tavallisia ihmisiäkään. Sillä Hautalan kaltaiset ihmiset päättävät meidän asioistamme.

Hotellin respassa ajatellaan että idealismi ei sinänsä ole vaarallista. Ei utopismikaan ole vaarallista. Mutta jos idealistiset utopistit päästetään päättämään tavallisten ihmisten asioista niin se on hiton vaarallista. Näillä hyperavaruusmokutuksilla voimmekin vaihtaa kuukauden eli hyvää alkanutta syksyä kaikille lukijoille. Kaikesta huolimatta.Kiitos vinkistä WhiteHunterille.

35 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin.. De facto. Vasaran kautta löysin, nuiva potilas jota vitutti antoi vinkin.. T 0-0

Anonyymi kirjoitti...

Pitää vaan kattoo peiliin kuka sen on sinne äänestäny, ite katoin kusella käydessä. Syytön.

Veijo Hoikka kirjoitti...


Vai on Heidi laittanut asiat uuteen malliin Afrikkaa myöten.
Väestöä nyt kuitenkin vaan räjähtelee kappaleiksi milloin missäkin. Eräs syy räjähdyksiin on toisaalla tapahtuva väestöjen koon räjähdysmäinen kasvu, siihen liittyvä nuorisopullistuma, ja epäonnistuneesti integroivat länsimaat (!).

Sekavaa? No ei todella, siis tapahtumat ja niiden syyt.
Jos lukee huolella alkuun vaikka Gunnar Heinsohnin kirjoituksia, sekä monia suomalaisiakin fiksuja perusteltuja kannanottoja, ei voi kuin myötähävetä punavihertitityytinttien visertelyä.

https://www.kansalainen.fi/gunnar-heinsohn-luusereiden-manner-ja-nuorisopullistuma/

http://kuinkakarlmarxtavataan.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253188-ei-siirtolaisuus-ei-maahanmuutto-ei-turvapaikat-vaan-kansainvaellus

Anonyymi kirjoitti...

Hyvistä syksyn toivotuksista Ykälle kiitokset. Onhan tämä syksy varmasti parempi kuin tätä seuraavat.

Olettaisin Hautalan myös ennakoivan tulevaa. Suomihan lähtee Ranskan avuksi demokratisoimaan Afrikkaa. Vai mitä tarkoittaa äskeiset lausumat presidenttien tapaamisessa "sotilaallisen liikkuvuuden lisäämisestä?" Siinä on pihvi, sanoi Sipiläkin. Ranskallahan on siirtomaiden demokratisoimisesta pitkät perinteet ja Suomikin pääsee nyt mukaan. Ehkä saa Afrikasta vielä oman "tasavallankin". Demokratisoinnillahan on pidetty siirtomaiden väestönräjähdystäkin kurissa. Tosin se räjähdys tuppaa siirtymään demokratisointia suorittaviin maihin.

Anonyymi kirjoitti...

Matti Kääriäinen kirjoitti kehitysavusta selvää tekstiä kirjassaan "Kehitysavun kirous", mutta ei näytä menevän jakeluun valtion valopäissä.

Lemminkäinen kirjoitti...

Tässä jälleen yksi tapaus mikä vaatisi poliittisen kentän uudistamista kokonaan. Nyt pääsee asioihin vaikuttamaan henkilöt jotka katselevat maailmaa ideologisten lasien kautta. Minkäänlaista loogista asioiden hahmottekykyä ei vaadita näiltä henkilöiltä. Riittää kun he osaavat syödä, nukkua ja paskantaa ja tie hillotolpille on kukitettu kansan jakamilla äänestyslipuilla. Jos näiden henkilöiden looginen asioiden hahmottelukyky, luova kyky ja ÄO testattaisiin ennen virkaan astumista, niin monella hillotolpat vaihtuisi kaupasta ostettuun hillopurkkiin. Mutta, mutta ja vielä kerran mutta. Jostain kummallisesta syystä tuli mieleen Don Quijote ja kansa.

Becker kirjoitti...

Hautalan huoleaiheille on kyllä olemassa aivan realistiset syyt. On nimittäin huolestuttavaa jo pelkästään turvallisuus ja arvovalta syistä jos heimopäälliköt joutuvat ajamaan Bemareilla joista takuuaika on umpeutumassa.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Ykä

Niinhän se on kuin sanot, mutta ei hätää,jo näkyy valoa tunnelin päässä, ja saadaan loppu tälle järjettömälle mokutukselle. Ainakin jos on uskominen arvon pääministeriämme, joka ihan itse on kertonut asiosta suuren totuuden, jota ei kukaan tähän asti vielä ole osannut edes arvata:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201809012201175395_pi.shtml?_ga=2.122492491.131408634.1535797125-1229202537.1508255881

Joo-o, ja sitten mä heräsin. Vai onko sittenkin vain vaalit tulossa. Naurattais, jos ei itkettäis.

T: Ymmi

Krypta kirjoitti...

Tein pienen katsauksen ja maan jälkeen on väkiluku miljoonaa ja ensimmäinen luku on vuoden 1972 koulukartastosta, mutta sielläpäin maailmaa ei henkilörekisteri ole ihan ajantasalla, joten miltä vuodelta tiedot ovat on arvoitus. Toinen luku on tältä vuosikymmeneltä eli. Algeria 11.80/38.08, Angola 0.82/18.57, Marokko 13.32/33.00, Nigeria 55.62/181.56, Etelä-Afrikka 18.30/48.81, Etiopia 21.80/99.40. Tämä oli satunnaisotos Afrikasta ja osoittaa Heidin puhuvan hieman potaskaa. Ja onhan nuo Syyrialaisetkin osanneet lisääntymisen taidon 5.25/17.19 ja suomalaiset samassa ajassa 4.65/5.49. Ovat prosentit hieman eri luokkaa.

Joppos123 kirjoitti...

Tuo kuvassa oleva heeberssihän on ihan legendaarinen jannu. Samaan aikaan kun se kertoi kuinka liitouman joukot teurastetaan Bagdadin lentokentän kupeeseen niin tv kuvassa Abramssit ajeli taustalla täyttä häkää. Hyvä etteivät kuitenkaan miestä hirttäneet.
Toisaalta oiva esimerkki siitä kuinka pitkälle ihmiset ovat valmiita valehtelemaan itselleen ja muille kun on oma leipä kysymyksessä.
Veikkaan, että aika moni multikultifanaatikkoa on ihan samanlaisia kellokkaita ja pystyvät ihan samanlaiseen tragikoomiiseen suoritukseen kuin hän aikoinaan Irakissa kykeni.
Tilanne on vaan siinä mielessä pikkuisen muuttunut, että joku besservisser ei välttämättä enää edes tajua tai sitten ideoligisessa kiihkossaan välitä omasta henkirievustaan paskaakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon Hautalan juttuun joku oli kirjoittanut nasevan kommentin: "Akka on sekaisin". Tähän on helppo yhtyä. Se, että Afrikan tolkuttoman väestölisääntymisen mainitseminen useimpien ongelmien alkusyynä on, jos ei suorastaan rasismia niin ainakin epäkorrektia, ei tarkoita sitä etteikö se olisi tiukkaa faktaa joka tietenkin on Hautalankin tiedossa.

Ehkäpä ei-päättäjien idealismi ei ole suoranaisesti vaarallista, mutta haitallista se mielestäni on koska se supistaa ihmisen ajatuskenttää eli tyhmentää. Lisäksi idealisteilla on tapana pakkosyöttää lapsilleen (muu lähipiiri voi edes panna hanttiin) omia ihanteitaan ja utopioitaan ja antaa täysin vääränlaiset eväät reaalimaailmaan. Vaikka eivät suoranaisesti päättäjiä olekaan, idealistiset varhaiskasvattajat (suomeksi tarhatädit) ja opettajat ovat oikeasti vaarallisia lasten tulevaisuudelle mikäli kotona ei ole täyspäisiä vanhempia.

Voi näitä nykymantroja: "kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevat" (laastari- ja sideteollisuus kiittää ilmaismainonnasta), "köyhät ja osattomat". Käsittääkseni tämä sana "osattomat" tarkoittaa että poloiset ovat vailla jotain, ja mitäpä he ovat vailla? No tietenkin rahaa ja kaikkea mitä sillä saa. Miten se eroaa sanasta köyhä?

Pakko taas siteerata Outi Alanko-Kahiluodon ehdotusta köyhyyden poistamiseksi: "Kun niille annetaan lisää rahaa, ne ei enää ole köyhiä." Ihan kyllä meni talous-Nobel väärälle henkilölle!

Anonyymi kirjoitti...

Kun pelkästään pienestä Suomesta on vuosikymmenien saatossa viety kymmeniä miljardeja kehitysapuna Afrikkaan, eikä muuta ole saatu aikaan kuin väestöräjähdys ja diktaattorien rikastuminen, luulisi katsottavan vähän tarkemmin, mihin sitä rahaa valtion kassasta kaadetaan ja miksi.

Pääministerimme on vastikään ilmoittanut, että osuuttamme kehitysapuun pitäisi kasvattaa 0,7 prosenttiin bruttokansantuotteesta, joka on yleinen tavoite, mutta johon tuskin mikään maa on yltänyt. Ärsyttävää, että näin pienen kansan pitäisi aina tällaisissa asioissa olla edelläkävijänä ja mallina muille, aivan kuin siitä meille olisi jotain hyötyä ja siitä meitä maailmalla kiitettäisiin! No, Afrikka kiittää ja pullauttaa ennätystahtiin maailmaan uusia kansalaisia kuolemaan nälkään ja aidsiin tai pyrkimään Eurooppaan elätettäväksi.

Yhtä paljon kun jo pelkästään HH:n pärstän näkeminen tympäisee, pahoinvointi voimistuu, kun hän avaa suunsa. Vihreät jaksavat vaahdota suomalaisten hiilijalanjäljestä, mutta unohtavat tarkoituksellisesti sen, että sandaalista huopatossuun vaihtajat kasvattavat sen kotimaihinsa verraten satakertaisiksi täällä. Ketkä näitä hautaloita oikein äänestää päättämään tärkeistä asioista?

Rouva Ano

Strix Senex kirjoitti...

No, tiedetäänhän nuo uskovaisten jutut. Jos tosiasiat eivät vastaa uskonkappaleita, sitä pahempi tosiasioille. Heidiltä tietysti voisi kysyä, että onko tärkeää vain se, kenen joukossa seisot vai ajatteletko joskus ihan itsekin. Turha kysymys se tietysti on, kun Heidin vastauksen tietää 99,99 % varmuudella ja se on 99,999 % varmuudella väärä. Valitettavasti tämä vain ei ole niitä asioita, joissa päänsä hiekkaan painaminen, edes Saharan hiekkaan painaminen, poistaisi sen vaaran estäisi vahingot.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitokset kommenteista. Olen kovassa kuumeessa enkä valitettavasti jaksa itse kommentoida enempää.

Joppos123 kirjoitti...

Koitahan ämpyillä. Meikä Kroatikassa vaihteeksi lomareiulla. Kännissä kuin ellun käki. Ei voi minkään..
Ei muuten näy "sotaa ja vainoa" paenneita geelitukkia täällä. Kai ne on mennyt lihapatojen ääreen. Jossain on vetovoima, ehkä Ruotsi. Olipas hankalaa, perkele.

Joppos123 kirjoitti...

Punkanpohjalle mars. Jos ei päivässä ala kuume laskemaan niin lekuriin. Keuhkokuume aikas lähellä.

MikkoK kirjoitti...

Kukin väestö ja kulttuuri tekee omanlaisensa yhteiskunnan. On poliittisesti korrektia sanoa, että kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä. Miksi siis on korrektia myös sanoa, että meidän tulee pumpata rahaa maihin, jotka ovat mielestämme kehittymättömiä? Sehän on hävytön loukkaus näitä vieraita kulttuureja kohtaan!

Heidi Hautalalla on yliopistotutkinto ajalta, jolloin yliopistoissa ei vihattu totuutta niin paljon kuin nyt. Siksi hänkin tajuaa väestöräjähdyksen todellisuuden (, josta Jaska on pauhannut vakuuttavasti). Hän myös tajuaa maatalous-metsätieteellisen koulutuksensa pohjalta, että kannettu vesi ei kaivossa pysy. Hän osaa myös päätellä, että väärää puuta haukkuva koira ei tuo ruokaa pöytään. Tiedostaen utopiansa virheellisyyden punavihreät eivät lähde itse Afrikkaan toteuttamaan ruohonjuuritason kehitystyötä. He pelkäävät realismia ja sen myötä poliittista ruskettumista. Kyse täytyykin olla siitä, että kieltämällä tosiasiat saa Suomessa leveän leivän pöytään. Riittävän moni äänestäjä haluaa kuulla taitavaa valehtelua.

Oma ehdotukseni on, että jos kehitysapuun pitää polttaa satoja miljoonia nykysuomalaisten ja heidän jälkeläistensä rahaa, palkattakoon kiinalaiset toteuttamaan käytännön toimet. Edellyttäen, että samalla ja sen jälkeen käydään kaikkia hyödyttävää kauppaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän se on demokratian perusongelma.Minkäänlaista kompetenssia ei vaadita,kunhan saat vain tarpeeksi ääniä,niin hillotolppa taattu.
Ja jos olet vielä röyhkeä ja äänekäs,kuten monet vihriäiset ja vassarit,niin tyhmimmät seuraa kuin sadun pillipiiparia.

Anonyymi kirjoitti...

Kehitysavussa jää usein huomioimatta kehitysaputyöntekijöiden osuus. Työllistäväthän kehitysapuprojektit aina mukavasti "kehittyneiden maiden" työntekijöitäkin ja tulos tai ulos ei taida niissä projekteissa olla sääntö. Tiedä vaikka paikallisten kanssa keksitään uusia "projekteja", saadaan valtiolta muutama kymmenenmiljoonaa kun kirjoitetaan hyvä aine kaverille ulkoministeriöön, ja taas on lokoisaa elämää tiedossa muutamaksi vuodeksi. Kun paikallisilta mennään kysymään, tiedättekö tällaisesta projektista, he vastaavat usein ei mitään. Kävi täällä pari valkoista kiinnittämässä jonkun kyltin pari vuotta sitten. Sen koommin ei ole heitä nähty. Missä ovat ja missä rahat?

Kirkon ulkomaanavultakin kyseltiin taannoin kuitteja menojen katteeksi Afrikassa, mutta sekavaa oli. Jutttu painettiin villaisella. Ei tiedä vaikka olisivat langenneet siellä syntiin, kaukana kotoa. Viimeaikoina noita kirkonmiehiäkin on synneistä kovasti epäilty, mutta juttua pyritään vain peittelemään.

Kehitysapu on korruption korkein aste noin niinkun julkisista varoista maksettuna. Sitä vastustavat jopa aktivistit Afrikassa, mutta mitään eivät voi kun sitä väkisin maksetaan. Ja Afrikkaa ryöstävät monikansalliset yritykset monikertaisesti kehitysapuun verrattuna, eikä sillekään voi tehdä mitään.

KKi kirjoitti...

Perkkules Ykä. Teemukiin vodkaa 50%, mustaviimarjamehua 50% ja paripussia Finrexiniä perään.

Railakka lenssulääke, vuonoilla talvitestattu.

Lemminkäinen kirjoitti...

Mikä oli Afrikan väkiluku 50 vuotta sitten ja tänään ja statistiikan pohjalta laskettu väkiluku 50:n vuoden kuluttua! Lähi-Itä, Afrikka ja Etelä-Amerikka ovat täynnä kehitysmaita missä ei mikään onnistu, ei sitten millään, paitsi tietysti paneskelu ja klaanigangstakulttuuri, maustettuna uskonnoilla. Kolonialistit jättivät perinnöksi Valkoisen Miehen Taakan ja mm. vihreäsävyiset haluavat lieventää taakkaa jakamalla verorahat hätää kärsiville, siis enimmäkseen keharimaiden gangstapomoille. Köyhät torpparit saavat sen verran että pystyvät lisääntymään ja täyttämään maan, siis Euroopan. Yritän ymmärtää HH:n logiikkaa ja ehkkä HH näkee väestöräjähdyksen omalla vihreällä tavallaan, että jos Afrikan väestöstä muuttaa 50% Eurooppaan niin Afrikassa itse asiassa on väestöpula, koska väestö vanhenee ja vanhusten perseet pitäisi pyyhkiä ja Eurooppa roistomaisuudessaan jälleen kerran sotkee Afrikan infrastruktuurin päin viidakkoa. Voimia Ykä. Se mikä ei tapa se vahvistaa, perkele.

Anonyymi kirjoitti...

Ykälle pikaista paranemista!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle, MikkoK:lle, Ano1:lle, Ano2:lle, KKi:lle, Lemminkäiselle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

joppos 123, KKi & Rouva Ano: Lekurissa on käyty jo eilen ja kovat tropit saatu. Alkaa aivo pikkuhiljaa toimimaan. KKi:n hyvä resepti jää vaan käyttämättä kun niitten troppien kanssa ei saa ottaa alkoholia ollenkaan. Voi olla, että Kroatia ei geelitukkailua paljon katsele.

MikkoK: Se ”kaikki kulttuurit ja ihmiset ovat yhtä hyviä mutta niitä pitää silti auttaa rahallisesti” on dogmiksi muuttunut hokema joka estää selvän mielettömyyden arvostelun. Se pitäisi vain hyväksyä. Luulen, että Hautala ei ole edes mikään opportunisti vaan aito uskovainen jolle faktat ovat asioita jotka joko ignoroidaan tyystin tai sitten tuomitaan vihapuheena. Kiinalaisilla on tosiaan eri ote. Ne tekevät bisnestä eivätkä ruoki omaatuntoa.

Ano1: Totta joo ja valtapuolueet pitävät huolen siitä että uudet kandidaatit eivät heiluta venettä.

Ano2: Täysin samaa mieltä ja kyseinen kompleksi tietysti elättää myös huomattavan määrän toimistopöytäihmisiä täällä Suomessa.

Lemminkäinen: Jaska Brown on kirjoittanut väestönkasvusta erinomaiset kirjoitukset:

http://jaskanpauhantaa.blogspot.com/2018/07/vitaalit-statistiikat-osa-i.html

http://jaskanpauhantaa.blogspot.com/2018/07/vitaalit-statistiikat-osa-ii.html

http://jaskanpauhantaa.blogspot.com/2018/07/vitaalit-statistiikat-osa-iii.html

Etelä-Amerikkaa en sinänsä laskisi täysin samoille pohjalukemille kuin Afrikkaa ja Lähi-itää. Tosin onhan siellä tyritty asioita hyvistä lähtökohdista (esim. Venezuela) HH:logiikka kulkee aivan omia linjojaan. Kiitokset toivotuksista. Eiköhän tässä elolle eestytä.

QroquiusKad kirjoitti...

Sinullahan on kauhea rutto, jos kerran eivät terva, sauna eikä edes viinakaan auta; silloinhan tauti on kuolemaksi? - Onneksi asiat eivät ole tällä tolalla olleet länsimaissa enää vuosikymmeniin, toisin kuin Heidin suremissa Mustan Afrikan maissa.

Kyllä minun täytyy antaa tällä kertaa silti pisteet Heidille sitä, ettei hän julistanut saman tien Afrikan tilanteen toteamisen jälkeen sen olevan suoraa seurausta kolonialismista, johon Suomikin osallistui myymällä tervaa brittien 1700-luvun orjalaivoihin (vaikka Suomea ei kyseiseen aikaan ollut itsenäisenä poliittisena eikä taloudellisena kokonaisuutena olemassakaaan, mutta ei saa takertua yksityiskohtiin), ja ratkeavan kunhan vain Suomi lahjoittaa Afrikkaan yhä enemmän rahaa.

Itse asiassa tuosta uutimesta paistaa läpi jopa sellainen ajatuksenpoikanen, että Heidi olisi alkanut hahmottaa Afrikan ongelmien saattavan johtua mahdollisesti afrikkalaisista itsestään? Tämä saattaa olla toiveajattelua, mutta kukapa olisi uskonut uudenvuoden kemuissa 1988 Neuvostoliiton ja Varsovan liiton kaatuvan kolmessa vuodessa ilman III maailmansotaa?

Silti se toteutui, against all odds, sanoi Phil Collins. Niinpä uskon, ja luotan, että länsimaisen lääketieteen osaamisen ja oman suomalaisen eloonjäämistahtosi voimin olet ehkä jo ensi viikolla taas vahvasti nuivissa kuvioissa mukana Edmund Burken hengessä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervegdys, Qroquius Kad.Luulen kyllä että tuossa oli paljon toiveajattelua. Jos on kolmekymmentä vuotta julistanut samaa epistolaa niin siitä on vaikeaa luopua. Vaan minä kyllä olen varmaan suht pian tolpillani. Pari kirjoitustahan on valmiina jemmassa: Niitä ei varsinaisen päivänpolttavia.

Joppos123 kirjoitti...

Hyvä jos alkaa tropit puremaan. Joo, näillä tonteilla ei kovin hyvällä katsella geelipäitä eikä muitakaan perseilijöitä. Mukavia ihmisiä ja todella vieraanvaraisia mutta samaan aikaan ylpeitä, terveellä tavalla.
Onhan Suomessakin jo vinguttu, ainakin YLE:n uutisissa kuinka Bosnian puolelta rajan yli vonkaavia on vedelty turpiin. Jättivät vain kertomatta, että huilailijat olivat itse käyneet rajavartioihin kiinni ja yrittäneet samanlaista rynnäkköä kuin Afrikkalaiset Espanjalle kuuluvalla pikkusaarella (jonka nimeä nyt en muista).
Olisivat vain tyytyväisiä ettei niitä ammuttu niille sijoilleen, täällä meinaan oletusarvo on edelleen se, että joka jannulla on ase joko mukana tai ainakin lähellä.
Tapasin tuossa eilen vanhan paikallisen kolleegan ja sen oli ihan pakko näyttää uusi hankintansa. Sinistetty AK-47 nimi kaiverrettuna ja rumpulipas. Ei se varmaan edes osaa ampua sillä, hekolentäjä kun on mutta olihan se aika läyhä peli.

Lemminkäinen kirjoitti...

Katselin tuossa Wikipediasta Rhodesian kehitystä maan muututtua Zimbabveksi. V. -78 Rhodesian väkiluku oli 6 930 000. Pinta-ala 390 580 neliökilometriä. Yli 90% Rhodesian valkoisista on muuttanut maille muille. Zimbabve v. -14: Väkiluku 13 771 721 ja pinta-ala 390 757 neliökilsaa. Mugabe hallitsi Zimbabvea vuoteen -17. Zimbabvessa nousi väkiluku melkein 100% n. neljässäkymmenessä vuodessa. Mitä on sattunut lukemaan eri lähteistä niin Zimbabven työttömyys on tänään n. 90% - 95% ja kansa itkee ilosta kun valkoiset maanviljelijät alkavat valua takaisn Zimbabveen. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka paljon Zimbabve on imenyt kehitysapukyhnyä viimeisten neljänkymmenen vuoden aikana!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

joppos 123: Entisen Jugoslavian alueella varmaan muistetaan vieläkin että asioita ei aina ratkaista puhumalla. Ehkä huilailijoilla oli harhakäsitys siitä että oltiin saavuttu jo sille Euroopan alueelle missä päänsilitys on ainoa ratkaisu.

Lemminkäinen: En tiedä paljonko mutta aljon se on. Itse tuo lyhyt katsauksesi oli hyvä esimerkki siitä mitä tarkoittaa siirtyminen mustaan valtaan. Sama on edessä Etelä-Afrikassa.

Aaro Kustaanheimo kirjoitti...

Ehdotuksiani väestönkasvun estämiseen

Maksetaan väestönkasvusta kärsivissä maissa asuville nuorille naisille esimerkiksi 30 euroa kuukaudessa siitä, että eivät ole raskaana.
Opetetaan kurjuudessa eläville afrikkalaisille, että ei pitäisi tehdä lapsia kurjaan maailmaan.
Vaaditaan pakkoavioliittojen ja alaikäisten avioliittojen kieltoa Afrikkaan.
Perustetaan sellaisia itsenäisiä valtioita, joissa lastenteko on kokonaan kielletty. Ne voisivat olla vain miehille tai vain naisille avoimia tai niissä estettäisiin lisääntyminen esimerkiksi asettamalla pääsyvaatimukseksi sterilisaatio.
Tarjotaan seksuaalivietin poistavia tai sitä oleellisesti heikentäviä aineita.
Kemiallisesti avustettu pidättyvyys saattaisi kelvata ehkäisymenetelmäksi joillekin sellaisille henkilöille, jotka eivät uskonnollisista syistä halua tavallisia ehkäisyvälineitä käyttää. Sellainen ehkäisy eroaisi tavallisista menetelmistä siinä, että se ei irrottaisi seksuaalista mielihyvää lisääntymisestä, jolloin se ei käsitykseni mukaan olisi esimerkiksi katolisen kirkon opin vastaista.

Joppos123 kirjoitti...

Aarolle. Ongelma ei ole sivistysvaltioiden tai edes valkoihoisten holtiton lisääntyminen vaan Afrikkalaisten ja arabien. Meillä pottunokilla on ihan päinvastainen ongelma, naidaan kyllä kuin kanit mutta huvikseen ja niitä nappuloita vaan syntyy liian vähän.
Afrikkalaisissa kulttuureissa saattaa yhdellä kyläpäälliköllä olla yli sata kakaraa,
kyllä niistä ylijäämää alkaa pursuta tällekkin puolelle merta ja samat tavat pysyvät.Otetaan mitä annetaan ja jos ei anneta otetaan väkisin.
Kyllä Eurooppalaisen ihmisen on aika karaista itsensä ja alkaa tapella olemassaolonsa puolesta, meinaan afrikan kädelliset eivät sitä tee. Ne pikkuhiljaa ottavat vaikka väkivalloin sen mitä olemme rakentaneet ja me senkuin tihrustetaan vierestä.
Barbariaa vastaan voi taistella vain kovuudella, samalla kielellä mitä vastapuoli puhuu. Kaikki muu tulkitaan akkamaisuudeksi ja peli on jo hävitty. Näin se vaan menee.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Aaro Kustaanheimolle ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne. Ei Aaron ehdotukset huonoja ole millään tavoin ja järkimaailmassa kannattaisin niitä mutta emme elä sellaisessa joten komppaan joppos 123:sta. Ensimmäinen mitä eurooppalaisten tulisi tehdä on tukkia Välimeri niin kerta kaikkiaan ja sitten jos niitä ns. valistuneita keinoja ehdotetaan niin siinä pitäisi olla se ehdoton vaatimus että ellei valtio suostu ankaraan väestösuunnitteluun niin mitään apua ei tule riikintaaleriakaan. Nykyinen kehitysapu joutaa lopettaa tarpeettomana länsimaisen tiedostavaiston egon pönkittämisenä.

Anonyymi kirjoitti...

YK:n lisääntymisrahaston uusi johtaja, Lesothon vastavalittu kuningas Ubu, on ilmoittanut, että Afrikka ei enää lisäänny. Päätös on saatettu tiedoksi YK:n lisääntymisrahastojen edustajille (UNFPA, WHO ja UNDP).


Mainitut järjestöt eivät enää vastaanota lahjoituksia väestöohjelmiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuohan oli tietysti vitsi mutta kun ottaa huomioon että esmes eräs Saudi-Arabia on YK:n ihmisoikeusneuvoston jäsen niin vitsi voisi olla tottakin.

vieras kirjoitti...

Afrikka on iso alue, kooltaan noin 1,78-kertainen Venäjään nähden ja noin 3,16-kertainen Kiinaan nähden. Ja Suomeen nähden 90-kertainen.

https://pbs.twimg.com/media/DmW90VcW0AAPgiE.jpg

Joten miksi vitussa afrikkalaiset eivät viitsi pysyä Afrikassa, vaikka saman verran porukkaa jaksaa olla Kiinassa? Johtuneeko siitä että kiinalaisilla on korkeampi ÄO ja parempi kyky joukkuepeliin ja yhteistyöhön? Ei kinuskit oo mihinkään lähdössä. Ulkokiinlaisia on mutta ne ovat paljolti vanhoja yhteisöjä ainakin Aasiassa.

Afrikka ei olisi ongelma jos afrikkalaiset pysyisivät Afrikassa ja myöskin haluaisivat pysyä. Olisi Afrikassa potentiaalia maatalouteen, teollisuuteen, palveluihin. Se monipuolistaisi ja laajentaisi Afrikan markkinoita sekä lisäisi kauppaa muiden maanoisen kanssa. Mikä tässä siis mättää? Ilman kehitysapua oltaisiin varmaan lähempänä tätä potentiaalia, kun yritykset olisivat investoineet sinne.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Tässä on kai helpointa siteerata Ellilän Mikkoa eli ”yhteiskunta koostuu ihmisistä”. Ja ne yhteiskunnat ovat sitten sen näköisiä minkälaisia ihmisiä siellä asuu. Tämähän on ihan selvää mutta – niin kuin muistat – kyseisen faktan lausumisesta tuli Mikolle oikeustuomio.