torstai 3. tammikuuta 2019

YMMÄRRYSHARJOITUS NUORESTA POLIITIKOSTA


Jälleen yksi ajast´aika on siis saatu lusittua. Vuoroin ilon, vuoroin ikävän merkeissä. Uuttakin on ehditty elää jo pari päivää. Tuntuu siltä että jokainen vuosi menee entistä nopeammin. Ajankulku on nykyään sellaista että jos kesäkuun alussa haukottelee niin haukoteltuaan huomaakin olevansa jo syyskuussa. Ehkä nuoremmilla ihmisillä aika kulkee vielä hieman hitaammin.

Nyt alkavassa vuodessa on merkittävää tietysti se että kyseessä on vaalivuosi. Sinänsä tulokset voi julistaa jo etukäteen eli Järjestelmäpuolue tulee viemään selvän voiton. Tavallinen suomalainen on edelleenkin kuuliainen hallintoalamainen ja äänestää niin kuin valtamedia vaatii hänen äänestävän vaikkei ehkä tajua miksi. Mutta tottelee kumminkin ja vain sillähän on merkitystä. Ainoilla tällä hetkellä varteenotettavilla kansallismielisillä eli perussuomalaisilla on mahdollisuus maksimissaan viiteentoista pinnaan ja sitäkin voisi pitää erittäin suurena onnistumisena. Toisin sanoen jo tässä vaiheessa voidaan tylysti todeta, että joko sama meininki tai sitten sama meininki vielä pahemmaksi doupattuna jatkuu aivan varmasti vuoteen 2023.

Kun vuoden 2011 vaalit oli pidetty ja se Jytky tullut jätin blogini joksikin aikaa kokonaan telakalle. Tarkoitus oli itse asiassa lopettaa se pysyvästi ja keskittyä jatkossa lukemaan sohvalla Tex Willeriä. Kyseinen päätös johtui, no, suoraan sanoen lapsellisesta uskostani että Jytkyn myötä muissa suurissa puolueissa eli lähinnä demareissa, kepussa ja kokoomuksessa löytyisi tarpeeksi paljon väkeä jotka miettisivät hyvin viisasta kysymystä ”mitä me teemme väärin” ja sitä myötä puolueissa olisi alkanut välienselvittely joka olisi johtanut kyseisten puolueitten toiminnan ainakin osittaiseen järkiintymiseen.

Siinähän sitten kävi niin kuin kävi. Tietysti siinä vaiheessa en vielä tiennyt Soinin petoksen koko suuruutta joka vaikutti Jytkyn vesittymiseen mutta olen siitä pitäen ihmetellyt että eikö noissa muissa suurissa puolueissa todellakaan löydy – varsinkin nuorempaa – väkeä  joka pohjaisi toimintansa utopismin ja opportunismin sijasta realismiin ja suomalaisten etuihin. Olen tainnut ajatella asiaa väärästä lähtökohdasta joten yritän miettiä sitä nuoren, yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneen ihmisen näkövinkkelistä.

Sellaisia ihmisiä nimittäin löytyy aivan varmasti. Ajatellaan vaikka Henkilö X:ää joka nuorena ihmisenä vakavasti suunnittelee politiikkaan lähtemistä. Ei sillä oletusasetuksella että hän tekisi itselleen ammattipoliitikon uran ja saisi sen seurauksena sitten aikanaan tarpeeksi huorattuaan hillotolpan joko Suomesta tai Brysselistä. Kyseinen henkilö X on ihan oikeasti kiinnostunut Suomen ja suomalaisten turvallisuudesta ja tulevaisuudesta. Hän haluaisi toimia niitten hyväksi. Ehkä hän haluaisi toimia suorastaan valtiomiehenä.

Mihin hän keskittyisi? Mitä asioita hän näkisi suomalaisille vahingollisina ja vaarallisina?

Varmaankin ensimmäinen asia olisi kyseenalaistamattomaksi itseisarvoksi noussut haittamaahanmuutto joka aiheuttaa suomalaisille jatkuvasti kasvavat ja seuraavienkin sukupolvien ristiksi korkoa kertyvät taloudelliset rasitukset. Puhumattakaan haittamaahanmuuton myötä uudeksi normaaliksi muuttuneesta jatkuvasta arkipäivän terrorista josta vaikenemista ja koko asian mitätöintiä hän ei pysty millään muotoa hyväksymään. Hän tajuaa että ns. asiantuntijoitten selittämä väkivalta tekee kohteelleen aivan yhtä kipeää kuin selittämätönkin. Se ei katoa selittämällä eikä analysoimalla. Hän ymmärtää, että kyseisen tuontiväkivallan tietoinen hankkiminen Suomeen on yksiselitteisesti rikos.

Epäilemättä hän näkisi että EU:n jatkuva federalismikehitys on Suomen tulevaisuudelle vaarallinen. Sillä hän on aikaansa seuraavana nuorena ihmisenä oikein hyvin huomannut että Suomen asema kyseisessä unionissa on täsmälleen yhtä vaikutusvaltainen kuin Taivalkosken kunnan asema Suomessa. Hän tajuaisi että niihin kovasti mainostettuihin päättäviin pöytiin pääseminen ei ole itseisarvo jos oma rooli – ja mahdollisuus – on pelkästään kuunnella mitä niissä pöydissä päätetään ja välittää käskyt niitä kyseenalaistamatta eteenpäin. Niin kuin neuvostotasavalloissa aikanaan ja eurostotasavalloissa nykyisin.

Hän olisi myös hyvin tietoinen siitä, mitä nykyinen uskonnoksi muuttunut ilmastohysteria saa aikaan suomalaisille. Erityisesti sen teollisuudelle – jonka hän ymmärtää tahkoavan Suomelle niitä välttämättömiä ja ilmastohysterian myötä väheneviä verotuloja – sekä myös haja-asutusalueen ihmisille joita hän – vaikka se ei niin poliittisesti muodikasta olekaan – pitää edelleenkin ihmisinä eikä idelogisen pakkosyötön kohteena olevina ympäristörikollisina sekä jossain vaiheessa kaupunkeihin väistämättä pakkosiirrettävänä kulakkiporukkana.

Ehkäpä hän on myös täysin suivaantunut ihmisille pakkosyötettävään feminismiin, sukupuolten olemassaolon kieltämiseen sekä aina vain enemmän vaikutusvallastaan juopuneeseen ja sitä myötä jatkuvasti lisää vaativaan LGBTQTiiTyy-ideologiaan ja hän myös näkee erityisen vastenmielisenä sen, että sitä ideologiaa pitäisi tuputtaa väkisin koululaisille. Tai itse asiassa jo päiväkoti-ikäisille.

Ilman muuta juuri nuo asiat olisivat hänelle tärkeitä. Oikeastaan elintärkeitä. Muusta voitaisiin sitten neuvotella. Politiikkahan on kompromisseja. Sitten hän katsoisi mitä tarjolla on eli nykyisin vallassa olevia järjestelmäpuolueita. Toisin sanoen vihreitä, vasemmistoliittoa, demareita, rkp:tä, kristillisiä, kepua ja kokoomusta.

Ja silloin hän saisi katkerien kirosanojen säestämän ahaa-elämyksen. Ne asiat, jotka ovat hänen mielestään Suomelle ja suomalaisille haitallisia ja vaarallisia ovat taas noille järjestelmäpuolueille juuri se kyseenalaistamaton kivijalka josta ei missään vaiheessa edes neuvotella. Ei nyt eikä tulevaisuudessa. Ne ovat kiveen hakattua kyseenalaistamatonta todellisuutta. Dogmeja. Hän ymmärtäisi oikein hyvin järjestelmäpuolueittenkin tajuavan että ne ovat äärimmäisiä kardinaalimunauksia mutta koska niihin munauksiin ovat syyllisiä nimenomaan järjestelmäpuolueet niin niissä noita munauksia kutsutaan onnistumisen ja unelman sekoitukseksi sekä niitten arvostelua vihapuheeksi ja vaaditaan kansalaisia pitämään edelleenkin päänsä pusikossa.

Hän ymmärtäisi että jokainen noista puolueista on Suomen ja suomalaisten tulevaisuudelle vaarallinen. Osa puhtaan ahneuden, ajatuksettomuuden ja opportunismin vuoksi. Osa puolestaan siksi että niihin puolueisiin on kerääntynyt Suomen kaikkein eniten realismista vieraantunut – ja vielä sairaasta asiantilastaan ylpeä – porukka. Jota yhtä lailla todellisuusharhainen valtamedia tukee.

Hän ymmärtäisi, että mikäli hän suunnittelisi uraa kyseisissä puolueissa niin hänen päällimmäinen velvollisuutensa olisi kuuliaisesti jatkaa sitä kohtalokasta virhettä mitä häntä edeltävät poliitikkosukupolvet ovat tehneet. Ja virheen jatkamisen ohella hänen tulisi suojella virheen tekijöitä siitä, etteivät he joutuisi teoistaan vastuuseen. Tuollaisessa organisaatiossa hän tuntisi itsensä Mafian uomo d'onoreksi joka noudattaisi omertàa viimeiseen saakka. Toimien organisaation, ei ihmisten puolesta.

Siksi hän ymmärtäisi, että järjestelmäpuolueitten kautta hänellä ei olisi mitään mahdollisuutta toimia jos hän haluaisi toimia suomalaisten parhaaksi. Eivätkä ne järjestelmäpuolueet häntä edes hyväksyisi riveihinsä. Järjestelmäpuolueet pitävät huolen siitä ettei sen riveihin hyväksytä ihmisiä joilla on moraalinen selkäranka. Niissä puolueissa ei ole sijaa ajattelulle. Niissä arvostetaan vain hengittäviä sanelukoneita sekä sokeaa uskoa ja tottelevaisuutta.

Saattaisi hän vielä hetken miettiä vaihtoehtona perussuomalaisia. Niitä hän varmaankin äänestäisi ja myös arvostaisi mutta toki hän on tietoinen sekä kyseisen puolueen että puolueen jäsenten jatkuvasta julkisesta demonisoinnista. Hänellä on vielä elämä edessään  eikä hän mitä varmimmin uskaltaisi ottaa riskiä. Julkiseksi ja aktiiviseksi perussuomalaiseksi ryhtyminen sulkee häneltä heti niin monia ovia joihin hän ei ole vielä ehtinyt edes koputtamaan. Se olisi hänen tulevaisuudelleen suuri riski. Harva nuori ihminen uskaltaa sen riskin ottaa. Sillä ihmisen pääelinkeino on syöminen.

Ehkä hän yksinkertaisesti ajattelisi että pitäkää poliittinen tunkkinne ja lähtisi opiskelemaan vaikkapa insinööriksi. Tai lääkäriksi. Tai biologiksi. Tai putkimieheksi. Tai yleensä johonkin joka ei ole missään tekemisissä Suomessa nykyisin härskisti porskuttavan yhteiskunnallisen uusteologian kanssa.

Ainakin hän alkaisi  hahmottaa kuinka totalitarismi toimii. Se muokkaa valtaan päästyään itsensä sellaiseksi ja määrittää toiminnan pelisäännöt omien sääntöjensä mukaan niin ettei sitä pysty muuttamaan eikä korjaamaan. Ellei se romahda aikanaan omaan mahdottomuuteensa niin sen voi hajoittaa vain väkivalloin.

Nuori poliittisen uransa jo ennen sen alkamista lopettanut Henkilö X päättää keskittyä omaan elämäänsä ja unohtaa politiikan. Niin kuin moni hänen kaltaisensa. Mutta varmaankin hän saattaa ymmärtää entistä paremmin minkälaista neuvostoliittolaisten toisinajattelijoitten elämä oli.

Hekin joutuivat odottamaan kymmeniä vuosia kunnes järjestelmä romahti omaan mahdottomuuteensa. Eikä kumpikaan – niin Neuvostoliitto kuin EU – hyväksynyt riveihinsä ajattelevia yksilöitä vaan se kasvatti/kasvattaa uudet johtajat omasta Komsomolistaan.

Ei liene ihme että tolkulliset nuoret jättävät politiikan väliin ja järjestelmäpuolueitten riveihin pyrkii vain nuoria jotka ovat amputoineet itsestään moraalisen selkärangan. Tai joilla sitä ei ollut alun perinkään. Sillä eiväthän järjestelmäpuolueet riveihinsä muita hyväksykään.

Koko kirjoitus tiivistettynä: yhteiskunnallisista asioista kiinnostunut nuori suunnittelee pyrkivänsä siihen liittyvään ammattiin ja huomaa, että kyseisessä ammatissa toinen puoli hänen tulevista kollegoistaan on selkärangattomia opportunistisia sekä ajatuksettomia nilkkejä ja se toinen puoli taas elää korviensa välissä leijuvassa fantasiassa ja vaatii muitakin elämään sen mukaisesti. Nämä kaksi osapuolta nukkuvat saman peiton alla mitä syvimmässä sovussa.

Ymmärrettävää on, ettei nuori ajattelukykyinen ihminen halua koskea moiseen pitkällä tikullakaan vaan etsii elämälleen muita vaihtoehtoja.Kaksi Järjestelmäpuolueeseen hyväksyttyä nousevaa poliittista tähteä.

20 kommenttia:

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

Näin tämä on, tämä on näin. Maija Vilkkumaan biisiä mukaillakseni "..laumauttavan tahmeaa..".

"Politiikaksi" kutsutun Järjestäytyneen Rikolisuuden se suurin ongelma on että se PAKOTTAA kaikki osallistumaan. Ja ...hei .."sillä mikäpä pahan tappaisi?

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen joka äänesti viime vaaleissa keskustaa tai kokoomusta, on saanut juuri, mitä tilasi eli siltä suunnalta ei valitusta kuulune. Persut tietysti pettivät kaikki.

Mutta kun Suomeen on saatu tuotua niin terrorismi, joukkoraiskaukset ja velvoitus rahoittaa edellämainitut, mutta silti aiotaan panna vaaleissa vaihdetta kakkoselle, niin sitten kai niin. Li tai joku Pennanen sisäministeriksi, niin Mykkänenkin herättää lämpiä muistoja.

Sitä koettaa olla etenkin lasten takia kyynistymättä, mutta ei oo helppoa.

-Valtsu-

Juha Kivela kirjoitti...

Tärkeitä asioita jälleen kirjoitit Ykä, joten on vain hyvä, ettet jäänyt sohvalle Tex Willereitä pelkästään lukemaan, vaan jatkoit blogisi ylläpitoa! Kuten niin monesti täällä todettu useamman blogia seuraavan ja lukevan toimesta, on tämä toiminut (lähes) välttämättömänä kanavana havaita, ettei oma järkiperäinen realistinen ajatus ole tästä Suomen periferiasta täysin kadonnut luonnonvara ja rikkaus. ;)

Alun perin oli yö nukuttuani tarkoitus kommentoida tuohon aikaisempaan kirjoitukseesi, mutta sisällöltään katsoisin kommenttini olevan ajankohtainen myös tämän kirjoituksen osalta.

Järjestelmäpuolueet todellakin ammentavat yhdestä ja samasta kaukalosta, se on käynyt selväksi. Yksi tärkeä lähde on YK, jonka jalkoja presidenttimme ovat kiehnänneet sitten Mauno Koiviston. Yhtä lailla Mara, Tavja ja nyt Sale ovat avoimesti YK:n kädestä syöviä jalkoja kiehnääviä kissimirrejä.

Mara sai Suomen Kansan maksaman CMI-eläkepuljunsa, Tavja kaiketi jonkinlaisen YK-lähettilään viran ja nyt Sale sitten meni Maanpetoksellisessa puheessaan (kutsutaan myös Suomen Tasavallan presidentin uudenvuodenpuheeksi) julistamaan tuota YK:n ajamaa agendaa väistämättömänä Suomen Kansan taakaksi laittajana! Jos tuosta ei joudu Valtakunnanoikeuteen - siis täysin selvää kirjoitettua ja jopa ääneen tv-lähetyksessä puhuttua puhetta - niin mistä sitten?!

Kirjoituksestasi nousi useita kohtia esille, joista nostan tässä kohdin tämän, jossa kirjoitat, että "Niissä puolueissa ei ole sijaa ajattelulle. Niissä arvostetaan vain hengittäviä sanelukoneita sekä sokeaa uskoa ja tottelevaisuutta". Katsoin nimittäin eilen islamia koskevan tv-ohjelman ja kuinka ollakaan siellä oli täydellinen analogia tuossa edellä lainaamaani tekstiin, sillä myöskään islamissa ei ole sijaa ajattelulle, on oltava vain sokeaa uskoa, alistuneisuutta ja tottelevaisuutta!

Tämä on käynyt selväksi myös Suomen ja Suomen Kansan osalta hallintolampaineen! On oltava vain ja ainoastaan sokeaa uskoa Järjestelmäpuolueeseen ja sen ajamaan Suomen Valtiolle ja Suomen Kansalle äärimmäisen lopulta fataaliseen ja lopulliseen kohtalouskoon, agendaan ja ideologiaan!

Jos Suomessa kuitenkin kävisi hyvin niin nykyinen täysin turmeltunut, korruptoitunut ja rikollinen presidentti-instituutiomme häviäisi astronomiasta tutulla tavalla pieneksi ja himmeäksi kääpiötähdeksi historian ei niin toivottuihin ja unohdettuihin välilehtiin... tämä olisi suoranainen pelastus Suomen Valtiolle ja Suomen Kansalle!

Ikävä kyllä, muitakin vaihtoehtoja luhistuvalle tähdelle on, jotka johtaisivat mahdollisesti vallan vaihtumiseen väkivaltaisesti, jota todellakaan en itse kannata, enkä toivo. Nyt on niin monista Suomen Valtion viranomaisista yksinomaan kiinni, kuinka tämä luhistuva tähtemme ohjataan luhistumaan pieneksi ja himmeäksi kääpiötähdeksi, jonka jälkeen Suomen Valtion ja Suomen Kansan uudelleen yhdistäminen ja rakentaminen tulee tapahtumaan.

Olavi Koskela kirjoitti...

Hyvää tätä loppuvuotta Ykä. Noista persuista, loihe lausumaan kaverini, että täytyyhän niissä ja niitten agendassa olla jotain hyvää, kun perseestä oleva valtamedia niitä jatkuvalla syötöllä mollaa. Arvelin kyllä itse, että syy siihen mollaamiseen on se, että valtaapitävien kannalta persut ovat ainoa uhka heidän vallalleen. Luulen kuitenkin, ettei tässä nyt tarvitse odotella vuosikymmeniä järjestelmän tukehtumista omaan paskaansa, vaan vaihtoehdoista tuo väkivaltainen välienselvittely tulee toteutumaan. Sen toteutumista tulevat oleellisesti nopeuttamaan nuo kunniakansalaiset tapoineen ja tekoineen. No, eihän tilannetta voi pitää mitenkään hyvänä, jos vain vihollinen voi pelastaa meidät.

Anonyymi kirjoitti...

France24 on tehnyt hyvän dokkarin keltaliiveistä:
https://www.youtube.com/watch?v=pUjr4cvdmbM

Ranskassa siis keskiluokan kuristaminen on huomattavasti pidemmällä kuin meillä. Esimerkiksi tietullien hinnat on nostettu todella suolaisiksi - 350 euroa tai enemmän maa pohjoisesta etelään autolla. Lyhytkin pätkä motaria maksaa kymppejä. Maaseututiet ja kärrypolut voi unohtaa, jos haluaa päästä minnekään.

Nizzan terroritekojen jälkeen minut pysäytti pikkukylässä gendarme tehtyäni yhden väärän liikkeen liikenteessä. Neljä mustissa olevaa poliisia, rynkyn piippu päin naamaa, kaksi tähtää sivummalta ja osoittaa maglitellä suoraan silmiin.

Ranskan keskiluokka ei niele oman mikkihiirensa edesottamuksia, vaan protestoivat ja heitä on paljon vaikeampi kusettaa, kuin suomalaisia. Suomalaisen auktoriteettiusko näihin "maan isiin" on horjumaton. Oksettavaa..

Joo ja olen samaa mieltä siitä, että perseennuolijat ja paskahousut hakeutuvat politiikkaan ja pärjäävät siellä. Kansastamme löytyy kuitenkin myös älyä ja rotia vaikka muille jakaa.

Anonyymi kirjoitti...

Keski-ikäisenä äijänä en usko enää poliittiseen ratkaisuun tämän hulluuden pysäyttämiseksi, mutta piruuttani äänestän persuja, koska se närästää kulttuurimarxisteja.

Peikko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Paperiselle Puskistahuutelijalle, Valtsulle, Juha Kivelälle, Olavi Koskelalle, Anolle ja Peikolle & kiitos kommenteistanne. Oikeastaan Peikon kommentti kiteyttää kaiken. Järjestelmäpuolue ei aio luopua vallastaan ja jos perussuomalaiset alkaisivat jostain syystä hätyytellä kolmenkymmenen pinnan lukuja niin persut pyrittäisiin kieltämään. Ja ehkä onnistuttaisiinkin. Sama linja EU:ssa yleensäkin. Kun sen valta-asema alkaa hieman rapisemaan niin se ei taatusti anna hyvällä periksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hah! Osu ja uppos!

Olin yhden järjestelmäpuolueen ehdokkaana kunnallisvaaleissa sitotumattomana, kun niin pirusti kärtettiin mukaan. Osallistuin sitten puolueen vaalitilaisuuksiin, jossa oli suorastaan uskonnollisten tilaisuuksien henkeä. Me-henki ja rasvattu koneisto tuli tutuksi. Tunsin itseni ihan vieraalta planeetalta tipahtaneeksi, joten onneksi valinta jäi reilun kymmenen äänen päähän. Tiedän kuitenkin, minkälainen rasvattu ja kyseenalaistamaton koneisto puolueorganisaatiossa on takana. Hiljaa on myös erilaisia mielipiteitä, mutta puolueen linjaratkaisu vastaa raamatun sanaa. Se on "demokratiaa", jossa leikataan pulinat pois. Ei sovi minulle, joten kokemus oli antoisa eikä johtanut onneksi sen syvempään likakaivoon.

Kekkonen nykytilassa huokaisisi ja sytyttäisi hautakynttilän. Sitä käsissään katsoen toteaisi, että kaikki on mennyt. Ei enää ison isännän ärähdys vavahduttaisi Brysseliin asti. Sieltähän tänne sanellaan, miten suomalaisten pitää elää.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä tunkua valtapuolueisiin on enemmän sen takia, että siellä saa mokailla rauhassa ja medialta suojassa, eikä kaikkia voida valtakunnanoikeuteenkaan maanpetoksesta vetää... No, ehkä pientä ylilyöntiä, mutta ei voi muutakaan sanoa, kun ei ymmärrä, mikä tähän tilanteeseen on johtanut eli miksi hyvän yhteiskunnan rakentaneiden jälkikasvu korkeine koulutuksineen on niin pihalla.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kiitos hyvästä raportista valtapuolueitten toiminnasta.

Rouva Ano: Oikeastaan tuossa ei ollut yhtään ylilyöntiä. Valtamedia suojelee järjestelmäpuolueita. Erityisesti punavihreitä sellaisia.

Anonyymi kirjoitti...

"Sama linja EU:ssa yleensäkin. Kun sen valta-asema alkaa hieman rapisemaan niin se ei taatusti anna hyvällä periksi."
Nyt yksi sen runsasväkisistä jäsenvaltioista on kuitenkin eroamassa koko unionista. Prosessi on tosin pitkittynyt, ja eroamista on suomalaisessakin mediassa paljon arvosteltu, mutta ei sitä sentään väkivalloin ole yritettykään estää.

Anonyymi kirjoitti...

Lieneekö kirjoituksissasi usein mainittu "Epäilyksen piru" ollut asialla, mutta nyt se tai jokin muu sai minut kyllä epäilemään eräitä Yrjöperskeleenkin käsityksiä.
Ovatko mainitsemasi neljä asiaa todella kaikille luettelemillesi puolueille sellaisia pyhiä perusarvoja, joista ei neuvotella, ei nyt eikä tulevaisuudessa?

Suomen EU-jäsenyyskin oli aikoinaan lähinnä oikeiston hanke, vasemmisto ja Keskustapuoluekin suhtautuivat siihen kielteisesti tai vähintäänkin varautuneeksi. Ehkä niistä puolueistakin edelleen löytyy vanhemman polven poliitikkoja, joille se on pikemminkin jotakin, mihin he ovat vastahakoiseesti joutuneet suostumaan, kuin jotakin, mitä he intomielisesti kannattavat, vieläpä niin, etteivät suostuisi edes keskustelemaan asiasta.
Niinhän lienee ainakin Väyrysen laita. Mutta hänpä ei enää kuulukaan Keskustapuolueeseen vaan perusti oman puolueensa.
Entä "LGBTQTiiTyy-ideologia"? Onko se todella kristillisdemokraateillekin jotakin ehdottomasti kannatettavaa, josta he eivät missään nimessä olisi valmiit edes neuvottelemaan? Ainakin yksi sen puolueen tunnettu poliitikko on kyllä avoimesti aivan toista mieltä. Hänen kanssaan se kuvittelemasi nuori poliitikko olisi epäilemättä samaa mieltä ainakin tästä asiasta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Ei suomalainen media Iso-Britannian eroa väkivalloin voi estääkään. Mutta EU uhkailee kyllä kaikenlaisilla seuraamuksilla.

Ano2: No niin suhtautuivat mutta suhtautuvatko nykyisin? Puolueet ovat täysin integroitumislinjalla. Ehkä siksi että kansallismieliset eivät ole. Mitä tulee asiaan kristilliset vs LGBTQTiiTyy niin sen kannattajat eivät varmaankaan ole asiasta innostuneita. Mutta kuinka toimii krisupuolue? Se ei pane hanttiin millään tavalla. Se haluaa olla järjestelmäpuolue. Tulee muuten muistaa että krisujen Päivi Räsänen valitsi sisäministeriön kansliapäälliköksi Päivi Nergin joka on Suomen lähihistorian yksi haitallisimmista ihmisistä.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä, bloggaukseesi sopinee kuittina ehkä paras sotilasmarssi Preußens Gloria, pätkän ironisempana puolena taasen lienee se, että sitä ei ole filmattu Euroopan puolella vaan Etelä-Amerikassa. Tähän on pakko siteerata kommentoija Commissar Mikhailia, näin vapaasti suomennettuna => se tunne kun huomaat että Chile on saksalaisempi kuin Saksa itse!

Olisikohan pätkän alkupuolella ollut kyseessä Chilen armeijan sotilasvala? Niin, näin Jaska Brownia siteeratakseni "onkohan kainalontuulettelukulma nyt kohdillansa" kun vala alkoi? Pätkässä vilahtaa myös Pinochet koppalakkeineen. Toi piikkikypärämuoti à la Preussin kuningaskunta (Königreich Preußen) on kyllä aikas pähee! Näin Babylon 5 sarjaan palatakseni, niin niistä Kentaureista ei oikein ota selvää, jotta olivatko heidän uniformut peräisin muinaisten roomalaisten, Napoleonin ajan vai preussilaisten hovista, ehkä ne olivat yhdistelmä kaikkia näitä?


Niinpä niin, kuinka monen sukupolven ajan saksalaisten pitää tuntea sitä syyllisyyttä 1930- ja 1940-lukujen tapahtumista? Entäs britit Afrikassa/Australiassa/Intiassa tai espanjalaiset Etelä-Amerikassa (atsteekit ja inkat anyone)? Entäs Tsingis-kaani?

Suvakit voisivat sitten laittaa noi Hugo Bossin tuotteet boikottilistalle, koska tämä hemmo suunnitteli uniformut Waffen-SS:lle, jos siis tälle nillittämislinjalle lähdetään.


- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Viimeisimmän Anon analyysista: EU-jäsenyyttä kannattivat yhtenä rintamana sekä Kokoomus että SDP (Paavo Lipponen, Erkki Liikanen anyonen?) - no, Edistyksen Merkki jotakin epäilevää lausuili lähinnä vanhasta kgb-muististaan. Keskustan rivit olivat hajalla: Esko Aho ja puoluejohto hänen perässään ainaski nimellisesti kannatti, kunhan maatalouspolitiikan neuvottelutulos saataisiin markkinoitua MTK:lle; Paavo Väyrynen porukoineen vastusti. Kristillinen liitto vastusti. Kommarien/vas.liiton piirissäkin oli kahtia vetoa: liittymistä kannattavat silloin nuoret kuten Suvi-Anne, vastassaan vanhat stalinistijäärä-Eskot: Esko-Juhani Tennilä sekä Seppänen. Tämä puolue oli muutenkin jo vajoamassa unohduksen suohon, kun N-Liiton hajottua rahoitus tyssäsi, ja merkittävä osa kärki-intelligentsijaa(?) oli vuotanut Vihreisiin. Ihan varmasti en muista, mutta SMP saattoi jo olla konkurssissa tai muuten vaan ilmaa Pekka Vennamon vetäydyttyä ensin Posti-ja Telelaitoksen, sittemmin Tele Oy:n hillotolpille. Ai pahus, edustikos tuolloin kiusalliseltakin vaikuttanutta eduskuntapuheshowta pitänyt Toimi Kankaanniemi silloin Kristillisiä vai SMP:tä? Nykyään KD puhuu teoriatason järkeä, mutta ei saa muutettua sitä lauseiksi käytännöstä. Jotkut nuoret, vanhemmatkin, poliitikot isommista Systeemipuolueen jaostoista pitävät samanlaista performanssia, mutta leukojen louskutukseksi se jää.

Ehkä harjoituksesi ei ihan vastannut otsikkoa: tämän olisi oikeastaan pitänyt olla, ei nuoren poliitikon, vaan nuoren poliitikkotoivon, tapauksesta... Itse olin sen tapainen nuorena, 90-luvulla. Mutta huomasin minäkin, että ei minua ja ajatuksiani haluttu, vaan minusta toivottu zombie. Tähän tapaan:
https://www.youtube.com/watch?v=ZI_xm_PuJzM

Viiteryhmäni oli tietysti ihan toinen, alkiolainen kun olen, mutta mentaliteetti tuolloin oli ihan sama: "Die Partei, die Partei, hat's immer recht".

Klipissähän on Die Sozialistische Einheitspartei:n - siis mm. Ulbrichtin ja Honeckerin - puoluemarssi. Ja olipa tuon Partein pamppuna muuannen Angela Merkelin isäkin. Angela lienee ollut SED-Jugendissa varsin korkeassa asemassa. Loikka yhdistyneen Liittotasavallan CDU:iin - Kansallisen Kokoomuksen veljespuolueeseen - ei liene ollut ylivoimainen..sinänsä ihme, kun itse Helmut Kohl oli valvomassa, ja tämän olan takaa katsomassa vielä Reaganin entinen varapressa, vanha George Bush.

Mutta tuon hupaisan marssilaulun sanoihin voin vielä kommentoida: "Meine Partei kann selten Recht haben, wenn sie meine Worte d'rauf nicht ernst nehmen, ebenfalls hören willt."

terv. Achtung

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist ja Achtungille & kiitos kommenteistanne.

Soomepois: Se saksalaismallinen kypärä muuten lienee pään suojaamisessa varsin hyvä. Itä-Saksakin käytti sitä mutta hieman muokattuna ettei tullut mielikuvia:

http://www.zib-militaria.de/WebRoot/Store8/Shops/61431412/4A6F/D33A/F979/5F7A/12BC/C0A8/2935/6AB7/1666_ml.jpg

Babylon-viitosessa ne avaruusalukset olivat kaiken kaikkiaan varsin tyylikkään näköisiä. Tyylikkäimpiä tietysti Maan alukset kun ne olivat niin tolkuttoman rumia. Esmes toi Omega-luokan risteilijä:

https://i.pinimg.com/originals/a6/c4/03/a6c40314d2dd40c795a55107d147e920.jpg

Saksan kansan syyllisyys johtuu vain ja ainoastaan voiman oikeudesta. He hävisivät sodan. Voittaja kirjoittaa historian ja määrittelee oikean.

Achtung: Kiitos lisäyksistä. Omalla tavallaan aika tyylikäs tuo puoluepätkä. Sinänsä ihmiset näyttivät siinä melko lailla samanlaisilta kuin rautaesiripun länsipuolellakin. Mitä he tietysti olivatkin. Ehkä otsikko oli väärä. Minähän itse en ollut alkiolainen vaan kovasti vasemmalla. No, minä sentään paranin.

Unknown kirjoitti...

Lämpimät terveiset Ykälle ja muille lukijoille!

Tämäpä osui ja upposi aivan erityisellä tavalla nuoreen toisinajattelijaan, niin että jätän puolivuosittaisen kommenttini tähän. Toivottavasti vielä on sopivaa laittaa se tähän eikä tuohon uusimpaan postaukseen, mutta kun oli sattuneesta syystä oikean elämän velvoitteita eikä ollut aikaa aktiiviseen vihapuheeseen. Näin saunan jälkeen olut kädessä kerkeää paremmin.

Varsinaisesti en koskaan ole harkinnut politiikkaan lähtemistä, ja opiskeluaikaiset kokemukseni niistä "vaikuttamisesta" innostuneista parasiiteista vahvistivat käsitystäni. Sittemmin järkensä menettäneellä Panu Höglundilla oli joskus erittäin osuva, mieleenpainuva, alentuvan kohtelias kuvaus noista urapolitiikanplantuista; sopiva turvaverkko hyvin tomeentulevien perheiden keskinkertaisimmille vesoille. Siihen lisäisin, että näiden vanavedessä on suuri joukko opiskelija-aktiiveja, jotka epäonnistuvat jopa tässä suunnitelmassa ja suistuvat sivuraiteelle. Heitä ainakin Turussa näkee opiskelijoiden suosimissa juottoloissa säännöllisesti. Näistä mainittakoon surulliseksi esimerkiksi Turku ilman natseja -porukassakin vaikuttanut Pekka Rantala, jonka kauan sitten tunsin jopa henkilökohtaisesti. (Ykälle vapaus poistaa tämä esimerkki viestistäni, jos katsoo liian henkilöön meneväksi, mutta tyyppi on ihan julkinen pyrkyri)

Muutoin blogi kuvasi minut ja useita ystäviäni täydellisesti. Ammattinikin mainitsit, vaikkakin tuommoisena yleisnimityksenä. Kuvaukseen ei lisättävää, olen tämän blogin olemassaolon aikana muuttunut työssäkäyvän köyhän perheen nollasta lähtevästä pojasta hyvin tienaavaksi asiantuntijaksi korkeatasoisessa vientiyrityksessä (tästä osakiitos kuuluu Ykälle, joka on loistanut valona pimeydessä synkkinä aikoina ja osaltaan pitänyt minut järjissäni). Ja olen todennut, että politiikasta kannattaa pysyä varmuuden vuoksi vaiti. Minulla on todellista menetettävää, ja on keskityttävä takaamaan hyvä elämä rakkaalleni ja tuleville lapsilleni. Olen Persujen kannatusjäsen, oikeastaan heitä radikaalimpi ja paljon enemmän oikealla, mutta sillä mennään mitä on tarjolla. Julkisesti minulla ei ole tätä varaa tunnustaa ainakaan vielä.

Mutta täällä me olemme, ja mainitut ystäväni ovat enemmän tai vähemmän samassa tilanteessa, kukin tahollaan ja omassa vaiheessaan. Meidän tiemme on pitkä marssi läpi instituutioiden ja omien sellaisten perustaminen. Ja joidenkin hylkääminen, humanistiset tiedekunnat muiden muassa lienevät tuhon omia.

Naiiviutesi vuonna 2011 oli ymmärrettävää, näinhän sen piti mennä ja siihen minäkin luotin! Niinhän meille koulussa opetettiin, että parlamentaarinen vaikuttaminen toimii sillä tavalla, että äänestetään ja sitten tehdään kompromisseja ja vähä vähältä edetään. Ja niinhän se on jopa Norjassa ja Tanskassa paikallisten Kansan- ja Edistyspuolueiden kohdalla tapahtunutkin! Ja Nigel Farage lähti kaljalle ja pitkälle lomalle Brexit-äänestyksen jälkeen kun luuli voivansa luottaa siihen, että globalistit taipuisivat äänestystuloksen mukaan. Mutta minun ikäpolvelleni opetettiin myös dogmana Francis Fukuyaman "historian loppu" eli globalistisen liberalismin lopullinen voitto. LOPULLINEN ja MUUTTUMATON.

-Kristian Nevantausta

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Kristian ja kiitos hyvästä ja aikaa osuvasti kuvaavasta kommentistasi. Näistä kommenteista muuten ei pysty poistamaan osia, ne on julkaistava sellaisenaan tai sitten deletoitava kokonaan. Höglundin tiedän oikein hyvin ja enpä olisi uskonut että olen hepun kanssa jostain samaa mieltä mutta osuva määritelmä tuo kyllä oli.

Joka tapauksessa elämme yhteiskunnassa jossa ei uskalla sanoa mielipiteitään ääneen. Elleivät ne ole niitä ns. oikeita mielipiteitä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Olihan mainitulla iirinkielen asiantuntijalla ennen lopullista psykoosiin luhistumistaan lukuisia koulukuria koskevia mielipiteitä, joista ainakin minun oli varsin helppo olla samaa mieltä.

Päällimmäiseksi mainituista on kuitenkin jäänyt tämä:
iirinkielen asiantuntija pohdiskeli kouluterrorin olemusta todeten sen kohdistuvan lähinnä kekimääräistä älykkäämpiin, mutta fyysisesti ja sosiaalisesti heikompiin poikiin. Nämä puolestaan joutuvat ottamaan kaiken vastaan vailla realistisia puolustautumismahdollisuuksia, eikä koulukaan tee heidän auttamisekseen faktisesti yhtään mitään.

Terrorisoiduissa kohoaa ajatus, etteivät he näköjään ole yhteiskunnan silmissä samanarvoisia ihmisiä kuin heidän terrorisoijansa. Liekö ihmisiä lainkaan? Sitä alkaa kehittyä pikkuhiljaa kytevä kokonaisvaltainen viha yhteiskuntaa kohtaan.
Ja iirinkielen asiantuntijan loppupäätelmä oi:

onko Suomen kokoisella kansakunnalla, jolla on Venäjän kaltainen naapuri todellakin varaa kasvattaa älykkäitä nuoria miehiään vihaamaan omaa yhteiskuntaansa?

Se oli todella hyvä kysymys, jota olen itsekin pohtinut kuluneiden kolmen vuoden aikana:
kuinka paljon maahanmuuttoteollisessa kompleksissa on näitä iirinkielen asiantuntijan kuvaamia suomalaisia, jotka ovat alkaneet syvästi vihata omaa kansaansa ja valtakuntaansa, ja kiitos Sipilän, Orpon ja Soinin - Halleluja! - saaneet nyt käsiinsä mahtavan aseen kokonaisvaltaiseen kostoon?

Se ei ollutkaan Venäjä. Se olikin islamisaatio.
Ja siksi sitä kostoa on niin paljon helpompi ajaa eteenpäin, koska se koston kohteena olevan yhteiskunnan eliitti, ja ikävä kyllä aivan liian moni rivikansalainen on omassa tuhoamisessaan täysillä mukana, eikä edes tajua sitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ymmärrän pointtisi mutta ehkä jätämme Spöklundin käsittelun tähän. Jätkä on nimittäin oikeasti sekaisin. Tossa hyvä esimerkki. Luet omalla vastuulla:

http://panuhog.blogspot.com/2018/10/yleison-pyynnosta-uusintana-pikku.html