lauantai 12. tammikuuta 2019

VÄHÄTTELY JA SOTATOIMET


Kun kupla on puhjennut niin Oulun tuontirikollisuus osoittautuu päivä päivältä pahemmaksi. Poliisinkin muisti palailee vain pätkittäin niin kuin Uuno Turhapurolla aikanaan. Tämän pohjalta oululaisen rikosylikomisarion (kiitos Hommaforumille asian löytämisestä) jo joulukuussa antamat lausunnot alkavat vaikuttaa vähättelyn ainakin Suomen ennätykseltä:

- Meneillään ei ole seksuaalirikosten ilmiö, jossa ulkomaalaiset kulkevat kaduilla raiskaamassa. Nämä vain sattuivat samaan ajankohtaan. Tapahtumat eivät liity toisiinsa eikä yhtään tapausta ratkota oman käden oikeudella jotakin kansanryhmää kohtaan.

Oikeastaan kun samaa logiikkaa jatkaa vielä pidemmälle niin voi todeta että talvisotakaan ei ollut varsinaisesti sota. Silloin vain miljoona venäläistä yksittäistapausta päätti lähteä antamaan tsuhnille kyisiä terveisiä. Ne vaan sattuivat lähtemään samaan ajankohtaan. Sinänsä suomalainen virkakoneisto on aina vähätellyt tuontirikollisuutta ja määritellyt yksittäistapauksille aina uudet, loputtomasti venyvät rajat. Tämä on vain vanhan jatkumoa. Niin kuin seuraavatkin – hyvin huolestuttavat – lauseet.

- Ymmärrän tämän olevan herkkä asia, joka herättää paljon tunteita, mutta tilastollisesti tässä ei ole kysymys mistään piikistä, vaan ikävistä yhteensattumista. Huolestuttaahan se, että keskustelu on lähtenyt laukalle ja ylilyöntejä on havaittavissa.

Eli jälleen kerran: tuontiväkivalta ei ole ongelma. Ongelma on se, kuinka suomalaiset suhtautuvat tuontiväkivaltaan. Oikeastaan voisi kääntää tuon ylikomisarion sanoman suomenkielelle eli ”antakaa poliisille työrauha että se voi kenenkään häiritsemättä jättää työnsä tekemättä”.

Tulee muistaa, että Oulu on vain jäävuoren huippu. Niin sosiaalipuolella, nuorisopuolella kuin poliisissakin tiedetään aivan hyvin että samanlainen haku on päällä muuallakin. Oulussa  se vain meni (tai paljastui) astetta törkeämmäksi.

Niin blogissani kuin siellä täällä muuallakin on todettu että me niin täällä Suomessa kuin muualla Euroopassa olemme sodassa. Ja niinhän me olemme. Minkäänlaista sodanjulistusta ei ole tietenkään tullut mutta Suomeenkin on kohdistunut jatkuvia sotatoimia murhien, tappojen, pahoinpitelyitten, ryöstöjen ja raiskauksien muodossa.

Sotatoimet tulevat jatkumaan sillä Suomenkin viranomaiset keskittyvät lähinnä vakuuttelemaan että mitään uhkaa ei ole. Olen itse todennut nykytilasta:

”Ehkä sodankäynnin mestarillisin muoto on käydä sotaa jossa hyökkäyksen kohde kiistää olevansa sodassa.”

Mutta vakikommentoija acc päivitti tilanteen vielä osuvammin:

”Ylimestarillisin muoto on, että hyökkäyksen kohde rahoittaa hyökkäystä ja rankaisee omiaan, jotka vastustavat tai edes kiistävät sanallisesti hyökkäyksen oikeutuksen.”

Jos tuon nykytilanteen päivityksen olisi aikanaan kertonut historian ehkä kuuluisimmalle strategille Sun Tzulle niin kyllä jätkä olis ihmetellyt.

Mutta kyseistä strategiaahan eivät ole laatineet kenraalit. Eivät edes hyökkääjät. Vaan hyödylliset idiootit.
Lisäys 13.1. 2019: Pääkanisteri Sipilä pelasi sitten han-kortin ja vielä aika härskisti. Eli jätkä – ja hallitus hänen mukanaan – näköjään meinaa hukuttaa kyseiset tapaukset suureen suomalaisten seksuaalirikosten synkkään virtaa. Toisin sanoen hallitus ei ole tehnyt virheitä, ongelmaa ei ole eikä siis mitään toimenpiteitä tarvita.

Oikeastaan vielä härskimpää kuin olisin osannut odottaa.

47 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäpä poliisienkaan lisääminen tässä auttaa, kun taas yritetään hoitaa seurausta eikä syytä? Miten voidaan kuvitella, että lapset ymmärtäisivät takapajuisesta kulttuurista tulevan vaaran, kun kovakalloiset päättäjät ja jopa kirkonmiehet ovat siinä vakaassa uskossa, että kotouttamisella sopeutetaan nykyaikaan vuosisatoja voimassa ollut naisia alistava ja halveksima islam. Kaikesta valkopesusta huolimatta se ei muuksi muutu. Turkin presidenttikin on sanonut, ettei ole maltillista islamia, on vain islam. Hänen luulisi tietävän.

Ärsyttää taas joka mediassa tämä pöyristyjien jeesustelu. Mutta hommataan lisää poliiseja, niin sillähän se hoituu...

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Tai komennetaan ne vihapuhevahtipolliisit oikeisiin polliisin töihin. Jaa mutta kun niistä ei siihen ole arvelee Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Sampo Terho vaatii hallitusta hätäkokoukseen Oulun tapahtumien vuoksi. Hyi saatana mitä jeesustelua. Painukoon helvettiin suorinta tietä.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi tätä annetaan tapahtua? Virkakoneisto suojelee näitä rikollisia!

- Virkavastuulla oleva rikostutkija syytteeseen VALEHTELUSTA ja VAARANaiheuttamisesta, kuinka kauan tapaukset ovat olleet poliisin tiedossa ja miksi vasta nyt, liian myöhään, on annettu valheellisia tiedotteita? Voidaanko rikoskomisariot pitää kanssarikollisena, poliittisista tarkoitusperistä johtuen ei ole tiedottanut asiallisesti ja oikea aikaisesti asiasta? Mitä sanoo suomen laki? Voisiko joku eduskunnassa tehdä kysymykset sisä- ja pääministerille?
- Poliikomentaja Kolehmainen, miten meni niinkuin omasta mielestä? PUOLiHAME päälle nössö!
- Orpo, Risikko ja Mykkänen, painaako omatunto? Erotkaa!
- valtakunnan syyttäjä Toiviaisen kannanotto olisi toivottavaa. Miten palautetaan luottamus poliisiin? Onko tosiaan niin, että tavallisen ihmisen pitää aloittaa varustautuminen tälläistä tuonti- ja poliisi väkivaltaa vastaan?
- Sauli, kun kummitytöltäsi ehdit, niin pitäiskö tehdä jotain?

Voi Aikoja Voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Tämä tapahtumasarja on karkealla tavalla paljastanut maahanmuuton todellisuuden sekä vastuullisten henkilöiden vastuunpakoilun. On ennenkuulumatonta, että poliisiviranomainen esittää julkisuudessa ilmeisiä valheita. Jollakin tavalla hänet tulisi saattaa tästä vastuuseen. Luulen, että tässä tarvittaisiin lakimiestä, asiantuntijan tulisi tutkia, mistä häntä säädösten mukaan voidaan syyttää, ja tapaus tulisi viime kädessä saattaa oikeuskanslerin tutkittavaksi. Eihän tuloksesta tietysti mitään takuita ole, koska oikeuslaitos on miehitetty ‘oikeinajattelijoilla’.

Tiedotusvälineet ovat huolellisesti välttäneet kertomasta, että asian ovat tuoneet julkisuuteen Junes Lokkka, Tiiina Wiik ja PT-media. Ilman heidän toimintaansa asia olisi aivan ilmeisesti pysynyt edelleenkin salassa.

Viimeisin puoluegallup on sikäli rohkaiseva, että keskustan kannatus on laskenut ja lasku on peräisin Oulun vaalipiiristä. Kansan lyhyt muisti saattaa tietysti sammuttaa tämänkin toivonkipinän. Olisikin järjestettävä toimintaa, jonka avulla asia saataisiin pysymään esillä vaaleihin saakka. Olisi loistojuttu, jos Sipilä putoaisi eduskunnasta.

Toinen professori

Veijo Hoikka kirjoitti...

Eihän Valtterille vain ole sattunut mitään? Ei vai, No, mistä ne nyt sitten mesuavat!

Lemminkäinen kirjoitti...

Ja jos on totta että yksi raiskatuista tytöistä teki itsemurhan sen vuoksi että joutui raiskatuksi ja tämä mahdollinen itsemurha tapahtui (muistelen lukeneeni) pari kuukautta sitten, niin missä helvetissä oli poliisin toimenpiteet mahdollisien uusien raiskauksien ja mahdollisien uusien raiskauksista johtuvien itsemurhien estämiseksi! Tehokas poliisi olisi heti välittömästi alkanut informoimaan kansaa raiskaajista ja näin oltaisiin vältytty uusista tragedioista koska käsittääkseni raiskaukset ovat jatkuneet mahdollisen itsemurhan jälkeen! Onko Suomen poliisi kuin vähämielinen idiootti, joka kusi sukassa, paskat housuissa ja peukalo suussa ihmettelee tilannetta maitojunaseisakkeella!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Huru-ukolle, Anolle, Voi Ajoille Voi Tavoille, Toiselle professorille, Veijo Hoikalle ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Olet oikeassa. Syy tiedetään eli se, että tänne on köijätty kymmenin tuhansin porukkaa jotka eivät tänne kuulu, jotka eivät elä omien normiemme mukaisesti eivätkä tule koskaan elämäänkään. Kun syyhyn ei voida puuttua niin lisäpoliisien palkkaamista voi verrata siihen että palkataan lisää jätkiä lumitöihin mutta yhdellekään ei anneta lapiota ja kolaa. Traktorista nyt puhumattakaan.

Huru-ukko: Mutta tavallisesta kenttäpoliisista vielä varmasti olisi. Kun se saisi tehdä työnsä. Mutta sen poliittinen johto keskittyy ihan muihin asioihin.

Ano: Joo, Terho olis voinut aukoa päätään vuonna 2015 kun sen aika oli. Luottamus jätkää kohtaan on nolla. Viimeistään sen jälkeen kun se hyppäsi lopullisesti Soinin kelkkaan.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Väitän, että koko mainitsemasi järjestelmän pääprioriteetti on suojata poliittista johtoamme vastuusta niistä virheistä / suoranaisista rikoksista mitä se on tehnyt. Ja siihen se keskittyy jatkossakin.

Toinen professori: Olet täysin oikeassa. Vaan mistä se lakimies löytyisi? Siinä kysymys. Ja on totta että ilman Junes Lokka & kumppaneitten työtä tämäkin olisi jäänyt huomaamatta. Mistä päästään seuraavaan kysymykseen: mistä löytyisi Helsingin, Tampereen,Turun jne. Junes Lokka. Sillä tiedän että näitä tapauksia on sielläkin. Ja on itse asiassa ollut jo 1990-luvulla. Oulun vaalipiirissä keskustan kannatus on laskenut mutta käsittääkseni kokoomuksen noussut joten ei ihmiset taida vieläkään oppia. Valitettavasti.

Veijo: Eiköhän valtamedia kaivele jonkun Valtteri-tyyppisen tapauksen pian esille jotta päästään normaaliin päiväjärjestykseen ja päivitellään suomalaista rasismia.

Lemminkäinen: Olet oikeassa. Sanoisin, että Suomen poliisi on kahlittu poliittisiin käsirautoihin.

KKi kirjoitti...

No tämä Oulu-keissi oli vain ajan kysymys. Kämysektorihan on asiasta varoitellut ja koittanut kertoa pauttiarallaa valovuosia. Nyt kun kakka lenti propelliin, niin nyt kovasti ollaan ihmeissään.

Edelleen tuntuu olevan unelmalla tarve selittää yksittäistaåauksiksi. Ei ne kaikki, ei saa leimata maahanmuuttajia jne. Ei vain mene jakeluun, että genitaalikulttuurien edustajat eivät ole kuin me. Itse asiassa me kämyt, eivätkä edes ns. pullerot pysty käsittämään näiden helttahengaajien ajatusmaailmaa.

Tällainen ylitsevuotava naivius näkyy pöljimmillään kun pullerot tättähäärää pallerot vierailemaan, ...ttu, päiväkoteihin ja kouluihin. Eli pitävät oikein tuote ja morsian esittelyn, ottakee valikkaa, arvon vieraat mieluisinne. Onhan heillä oikeus, toteaa poliisikin.

Kepulit Kokkareet & Lässyttävä Virhevasemmisto humpuukiorkesterilla suurimapana murheena on ettei Persujen kannatus vain nouse. Tullaan näkemään uskomattoman nopea operaatio jotta asia saadaan jotenkin unohtumaan ennen vaaleja. Orkesteri tulee soittamaan kappaletta Vaalilupauksia Vähäosaisille ja muita suosittuja paskapuheita kappaletta kohtalaisen kovaa.

Ratkaisuna tähänkin auojobbarin näköinen sisäministeri tulee jyrkästi vaatimaan lisää resursseja kotouttamiseen, eikä pelolle tietenkään saa antaa valtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta katso. Sisäministeri matkustaa tänään ouluun,koska "asiaa ei voi jättää sikseen" ja kirkossakin rukoillaan uhrien puolesta.

Mitäs hätää tässä enään on. Vai onko sittenkin niin, että myöhässä ollaan, ja pahasti. Tietysti, ministerin pitää yrittää pelastaa se mitä pelastettavissa on, eli ne vaalit, ne vaalit.

T: Ymmi

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta kyseistä strategiaahan eivät ole laatineet kenraalit. Eivät edes hyökkääjät. Vaan hyödylliset idiootit."

zog zog, eivät hyödylliset idiootit ole laatineet

Joppos123 kirjoitti...

Yksi raiskattu lapsi tosiaan päättänyt päivänsä ja Sipilä senkuin uhkailee omaa kansaansa. Ei saa vihastua, puhua rumia tai edes ajatella pahoja kulttuurinrikastajista. Se on rasismia.
Anteeksi nyt vaan mutta vittu mikä lammas.
Poliisille tulevat lisävirat menevät ajatuspoliisin vakansseihin,pitäähän vaalikarjaa vahtia etteivät perkeleet ala omin aivoin ajattelemaan ja tietenkin vihaamaan.
En olisi ihan oikeasti uskonut vaikkapa 10 vuotta sitten, että meillä olisi poliittinen poliisi mutta nyt on ja pikkasen huolestuttaa.
Tuohon yhtälöön kun aletaan varmasti jatkossa värväämään etnisen värinän edustajia ja pukataan päälle vielä sharialaki niin ollaan kusessa.
Toista laillista väkivaltakoneistoa edustavana en oikein pysty enää sinihaalareihin luottamaan. Kyllähän kenttäjätkistä valtaosa on ihan tolkun miehiä mutta mutta.

Anonyymi kirjoitti...


Jatkoehdotus Anonyymin 12.1.2019 klo 11:10 kommenttiin:

Olisiko aloitettava hamekangas keräys asiassa, ensimmäinen vaihe olisi määritellä kenelle kaikille hamekangasta tarvitsisi toimittaa. Naispuoliselle tasa-arvon nimessä housukankaat?

Ei se olisi varmaan rikollista ja jos sellainen pelko on, selvitetään nyt vaikka vertauskuvallisesti keräyskohteet ja perustelut. Taitaisi riittää monessa tapauksessa kangastarpeet minihameeseen, ei olisi pelkoa, ettei peittäisi riittävästi...

Pahoittelut, että osa artikkelista on maksumuurin takana:

https://www.ksml.fi/kotimaa/Hamekankaan-lahjoitus-ei-ole-syytteen-arvoinen-rikos-Kinnulassa-%E2%80%93-valtuutettujen-keskin%C3%A4iset-kunnianloukkaukset-katsottiin-v%C3%A4h%C3%A4isiksi/1229335

Kansalaiset voisivat olla hyvin avokätisiä!


Anonyymi kirjoitti...

Ellei tämä rikossarja jo ota tarpeeksi päähän, niin kas tällainen otsikko:

"Yksi Oulun uusimmista epäillyistä on vapaana – poliisi: Kiinniottaminen ei ajankohtaista"

ja uutisen viimeinen kappale:

"Näin ollen yksi rikoksesta epäilty henkilö on tällä hetkellä vapaana. Oulun poliisista kerrotaan Ilta-Sanomille, että epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa, ”mutta hänen kiinniottaminen ei juuri nyt ole ajankohtainen”."


Monenko pitää vielä kärsiä jos toi tyyppi päättää raiskata uudestaan tai tehdä muita rikoksia? Nythän tuolla tyypillä ei ole enää mitään hävittävää, elämme tosiaankin mielenkiintoisen aikakauden kynnyksellä...


- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Päivittäistapauksia...

heppa

Kummastelija kirjoitti...

Ja jos tosiaan tämä yksi tyttö on itsemurhaan ajautunut, niin se, että poliisi joulukuussa suoraan sanoi että yksikään uhreista ei ole tehnyt itsemurhaa, ei ole mitään muuta kuin suoraa valehtelua. Miten voi poliisi noin lyhytnäköisesti valehdella asiasta joka tulee kuitenkin niin helposti tietoon. Pelaaminen virkavallan luotettavuudella on jo kovaa leikkiä. Professori on tästä ajatuksissaan kirjoittanut, ja oudoksuu (kuten varmaan moni muukin), miksi asiaa ei käsitellä enemmän..

Nämä uudetkin asiat ovat tapahtuneet muistaakseni kesällä. Jos joulukuussa poliisi kuitenkin sanoo, ettei mitään piikkiä ole, niin mitä hän tarkoittaa? Onko näitä ollut siis Oulussa jo useamman vuoden näin paljon, vai onko näitä maanlaajuisesti näin paljon? Minulle tämä vaikuttaa varsin isolta piikiltä, mutta ilmeisesti enemmän tietävälle tämä on normaalia...

Hemuli kirjoitti...

Halla-aho voisi nyt kysellä Orvolta ja Sipilältä hallituksen arvopohjasta....

Olen suht pitkä mielinen ihminen mutta jumalaton vitutus on lähellä kääntyä ihan oikean vihan puolelle enkä usko olevani ainoa.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä se oulun polliisi vatuloi, kun ja jos tietää tän viimeisimmän tapauksen viimeisen tekijän, mutta ei hae säilöön? Vai onko tää tyyppi jonkun iso..no enpä sano ikioma toyboy? Alkaa vaikuttaa siltä, ettei olis laajalla johtajalla näppinsä pippelissä?
Huru-ukko

Joppos123 kirjoitti...

Noniin, ei ole pääkanisteri ollenkaan shokissa tällä kertaa. Kuulemma ihan jokapäiväistä normitouhua. Ehkäpä se on "ison teltan" poikien keskuudessa mutta aika umpipaska lausunto.
Nyt kun vaan sekä pää-että sisäkanisteri vaan uskoisi sen, että olemme sodassa noita geelipäitä vastaan.
Mitä aikaisemmin se tajutaan niin sitä vähemmällä verenvuodatukselta päästään. Ei taida olla kanistereilla tahtoa tehdä mitään ennenkuin ihan oikeasti kansa vittuuntuu ja alkaa itse toimimaan. Kyllä Suomesta soita löytyy.

Qroquius Kad kirjoitti...

Anteeksi nyt, mutta kun minun on niin perin vaikea käsittää tällaisia "poliisi on siirtynyt poliittisen johdon alle" -puheita.

Ei poliisi ole mikään kansalaisjärjestö, joka "on päättänyt vaihtaa puolta".
Poliisi on tasan tarkalleen sillä puolella, missä se on ollut koko itsenäisyytemme ajan:
se on osa valtiota, sisäisen turvallisuuden käytännön toimielin.
Se on toiminut koko itsenäisyyden ajan sisäministeriön poliittisessa ohjauksessa, kuten nytkin toimii.

Ei yksittäinen poliisi voi alkaa hoitaa virkaansa, miten häntä milloinkin sattuu huvittamaan. Vai voiko jonkun muun ammattiryhmän edustaja kenties alkaa tehdä työtään vähääkään välittämättä työnantajan ja esimiesten suorista määräyksistä ja jopa niitä vastaan? Eikö tällaisesta muka seuraa lähtö kilomteritehtaalle?

Poliisille nimittäin seuraa.
Ellei poliisivirkamies toimi kuten siltä edellytetään, eli suorita sisäministeriön hänelle määräämiä työtehtäviä sillä tavalla kuin määräyksissä edellytetään, se poliisi menettää virkamerkkinsä.
Uutta työpaikkaa on turha alkaa etsiä yksityiseltä turvallisuusalalta; vartija- tai järjestyksenvalvojakorttia ei taatusti myönnetä.

Niinpä edessä on kouluttautuminen jollekin aivan muulle alalle.
Se saattaa tuntua vähän ikävältä, jos perheessä on pari kouluikäistä lasta ja kotitalo on vielä pankin omisuutta.

Niinpä sitä mieluummin puree hammasta ja tekee määrätyt virkatoimet, vaikka ne kuinka vituttavatkin.
Eikö tilanne ole lastensuojelunkin suorittavalla portaalla koko lailla samankaltainen?

DuPont kirjoitti...

Olisi oikeasti kiva kuulla rivipoliisien mielipiteitä asioista, mutta ei tietenkään kukaan omalla nimellään voi vastata. Jotenkin minusta tuntuu, että rivipoliisit ovat varsin nuivia ja rationaalisia, he eivät pidä monikulttuuriperseilystä, kun sen kanssa ovat jatkuvasti tekemisissä.

Poliisijohtohan edustaa sitä virkamiesjohtoa, josta ei ketään epäpätevyyden tai virheiden kautta eroteta, esim. Päivi Nerg, joka sai valehtelustaan (tiedämme kaikkien tulijoiden nimet...) uuden viran. Joissakin maissa olisi joutunut vastuuseen valehtelustaan, mutta ei meillä. Meillä ei virkamiestä eroteta ennenkuin ajaa kännissä lapsen yli. USA:ssa esim. nuo virat ovat määräaikaisia ja vaihtuvat viimeistään kun pressa vaihtuu. Meillä istuvat kuin tatit ja syyhy riippumatta vaaleista.

Anonyymi kirjoitti...

Jos on ollut Oulussa 16 tapausta ja sama peli ollut muissa kaupungeissa, niin pienellä laskutoimituksella, näitä on koko suomessa 150-200 yhteensä! Montakohan itsemurhaa kaiken kaikkiaan? Ei Oulu voi olla yksittäistapaus!
Ja, kaikki muut etniset rikastamiset vielä päälle, mitenkähän se Pudasjärven poltto, tappo ja kidnappaus, ei nimiä tai mitään esillä?

Poliittiinen eliitti yrittää pimittää vaaleihin asti totuuden, sitten kokoomuksen Nilkkikopla voi taas jatkaa samaa ylimielistä kansan kusetusta ja elinolojen kurjistamista.


Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Ymmille, Ano1:lle, joppos 123:lle, Ano2:lle, Soomepoisille Eestist, hepalle, Kummastelijalle, Hemulille, Huru-ukolle, Qroquius Kadille, DuPontille ja Voi Ajoille Voi Tavoille & kiitos kommenteistanne. Muutaman kommentin jätin julkaisematta vaikka olen kommentoijien kanssa samaa mieltä kyrpiintymisen tasosta. Toivon, että ymmärrätte. En halua ehdoin tahdoin poliisia perääni.

KKi: Kaiken kaikkiaan hyvin kiteytetty. Ja näitä tapauksia on ollut siis jo 1990-luvulla mutta tämän mittakaavan tapaus ylitti sitten julkisuuskynnyksen. Kiitos Junes Lokalle työmäärästään.

Ymmi: Hjuu, tässähän taitaa olla otettu käyttöön se historian turhin supersankari eli Thoughts And Prayers Man.

Ano1: Ettei sittenkin liskoihmiset? Vaan vakavasti ottaen minä en jaksa lähteä tuohon mukaan.

joppos 123:

Viesti1: Lammas, joka puolustaa asemaansa laumassa. En usko Sipilän välittävän paskaakaan mistään kansanryhmistä. Hän pelkää vain oman asemansa puolesta ja luultavasti tajuaa minkä typeryyden hän on mennyt tekemään. Kenttäkyttiin minä luotan, jollain tasolla ainakin, mutta itse organisaatioon en.

Viesti2: Erityisen vastenmieliseksi pääkanisterin lausuman tekee se, että jätkä puhuu rikoksista joita ei olisi edes tapahtunut ilman hänen myötävaikutustaan.

Ano2: Ehkä niille naisille kuitenkin burkhakangas?

Soomepois & Huru-ukko: Jep. Nyt on sitten näemmä kehitetty termi ”ei-vaarallinen vaarallinen rikollinen”.

heppa: Osuva termi.

Kummastelija: Niin. Ja kysymys on että valehteliko poliisi omiin nimiin vai painostettiinko hänet? Noudattiko poliisi ns. yleistä linjaa? Vai tuliko käsky erikseen? Ja mistä?

Hemuli: Joo, sitä arvopohjaa voisi tarkastella. Vihaaminen on sallittua. Jos tämmönen ei pistä vihaksi niin mikä sitten?

Qroquius Kad: Ymmärrän pointtisi oikein hyvin mutta kyllä asiasta minun mielestäni saa silti mussuttaa. Osana valtiota sillä on kuitenkin pääosin itsenäisyytemme aikana ollut mahdollisuus keskittyä varsinaiseen poliisityöhön. Sitten on aikoja jolloin ns. poliittiset realiteetit menevät varsinaisen poliisityön yli. Esmes Punaisen Valpon aikana. Ja nykyaikana. Ja sitä ei tarvitse eikä saa hyväksyä.

Ja kyllä. Lastensuojelun suorittavalla portaalla tilanne on aivan samanlainen.

DuPont: Poliiseillahan oli se oma keskusteluryhmä jossa oli varsin nuivaa settiä ja siitähän nousi sitten älämölö. Nerg on hyvä osoitus siitä että virkajohtajan vaatimukseen ei kuulu varsinainen osaaminen. Ämmä hoiti kaiken päin persettä, kehui että jokaisen tulijan tiedot ovat hyvin hanskassa ja palkittiin tyrimisestä.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Oulu ei ole yksittäistapaus. Eivätkä nämä tapaukset alkaneet vasta viime vuonna. Kuka tietääkään lukeman? Veikkaan muuten että kokkarit panevat vaalien lähestyessä Zyssen tai jonkun muun puhumaan nuivia ja valitettavasti se sitten hämää monia. Jaa, annetaanpas protestiääni ja äänestetään kepun sijasta kokkareita…

Anonyymi kirjoitti...

https://yle.fi/uutiset/3-10593948

Meidän arvoihimme. Jos on lukenut Hege Storhaug kirjaa
Islam yhdestoista vitsaus.

Ne eivät halua arvojamme tai länsimaalaisuutta.
Pitävät omat arvonsa.


Tämä nyt ole mitenkään merkittävää.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-oulussa-paaministeri-sipila-ei-pida-oulun-seksuaalirikosten-maaraa-poikkeuksellisena-suomessa-tapahtuu-keskimaarin-viisi-seksuaalirikosta-paivassa/7238520

Veijo Hoikka kirjoitti...

No tulihan se sieltä!

https://www.kansalainen.fi/il-paaministeri-sipila-ei-pida-oulun-raiskausvyyhdin-uhrimaaraa-poikkeuksellisena/

Pelastavana enkelinä Iltasanomat lehahti paikalle. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005930790.html
Koko maan kattavissa seksirikostilastoissa on mukaan otettu alle 18-vuotiaat. Odotamme mielenkiinnolla vähän nuorempien neitojen yksittäistapausten analyysejä. Mukaan olisi myös hyvä saada lestadiolaisten lukemat. Heillähän väitetään myös kyseisenlaista toimintaa harjoitettavan. Tuskinpa saadaan.

No nyt kun pääministeri avasi keskustelun aiheesta, lienee keskustelun jatkaminen sallittua ilman pelkoa polpottajien pampuista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

Ensittäi: Joo, Sipilä ei tajua että kaikki tänne tulevat eivät ole pohjoismaisia lällydemareita. Ei auta että kolmannen kerran sanotaan että pitää olla kunnolla.

Toiseks: Sipilä siis löi pöytään han-kortin. Teko on oikeastaan härskimpi kuin kuvittelin sillä tuohan taitaa tietää sitä että hallituksen mielestä kyseiset teot uppoavat han-suomalaisten seksirikosten joukkoon ja muuttuvat merkityksettömiksi. Toisin sanoen mitään virhettä ei olla tehty eikä siis tarvita mitään toimenpiteitäkään.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mukava, kun toimittajat tekisivät työnsä kunnolla. Tuon tilaston olisi voinut vielä analysoida ja jakaa tapaukset pääluokittain sekä alaluokittain. Lisäksi tuoda rehellisesti esille maahanmuuttaja taustaiset aina kommanteen polveen. Lisäksi uskonnollinen tausta jakauma per tekijä ryhmä kiinnostaisi.
IS:n toimittaja tyttö , eilis-illan IS Oulun suorassa lähetyksessä mukavasti lavensi näitä tapauksia kantasuomalaisiin. Herlinien ohjeet taitaa olla selvät, näitä halpatyövoima reseursseja tarvitaan Koneen insinööreiksi. Olli Pusalta ihan hyvä kirjoitus oikea mediassa. Taitaa tässäkin hommassa syylliset löytyä, Follow the money!

Hemuli kirjoitti...

Iltalehti on selkeästi alkanut muuttamaan sensurointi linjaansa. Olisiko epäilyksen piru käynyt vierailulla Koskisilla?

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7473eca8-1c00-4d2c-9770-56c68a3f620c

Tosin Halla-aho kertoi tämän jo aikoja sitten:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2259369877722072&id=427285253988672&refid=52

Tämä on jo harvinaisen selkeää tekstiä. Mutta miksi vasta nyt?!? Iltalehti syyllistyi ja syyllistyy edelleen rasismi syytösten viljelemiseen ja maahanmuuttokriittisten polkemiseen. Mikä vittu tämän maan toimittajia vaivaa?

Vai vieläkö olisi toivoa, että Koskisia alkaa löytymään enemmän ja tämä mätäpaise oikeasti puhkeaa?

Tynkkysellä on aika kipakat terveiset Sipilälle:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=331823724326963&id=427285253988672&refsrc=http%3A%2F%2Fhommaforum.org%2Findex.php%2Ftopic%2C122674.msg2996141%2Ftopicseen.html&_rdr

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Kempeleen indeksi on noin tuplat Ouluun verrattuna.
Ilmeisesti Sipilä järjesti hallituksen kriisikokouksen kun ananastukat meni sen hiekkalaatikolle raiskaamaan pikkulapsia?

"Pelastavana enkelinä Iltasanomat lehahti paikalle. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005930790.html"

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Hemulille ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Toimittajathan ovat tehneet työnsä niin kuin kunnon agendajournalistien kuuluukin. Ei heidän työssään ole ollut kyse faktoista vaan ideologian levittämisestä ja pönkittämisestä.

Hemuli: Hjuu, on tainnut Epi käydä toimittajalla kylässä. Huvittavaa (tai vähemmän huvittavaa) on se, että meillä voiman pimeällä puolella on puhuttu tuota jo toistakymmentä vuotta. Toivotaan että mätäpaise puhkeaa mutta pelkään että imperiumin vastaisku on tulossa. Niin poliittisen koneiston kuin valtamedian puolelta. Sillä ei tää juna ihan näin helpolla käänny.

VNV: Veikkaan että valtamedia tekee pian suuren juttusarjan han-suomalaisesta seksuaalirikollisuudesta otsikolla ”mikä meitä suomalaisia (miehiä) oikein vaivaa”.

Qroquius Kad kirjoitti...

Tuostako Sipilä otti mallia lausuntoonsa:
http://kyy.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267377-oulu-vaalit-ja-seksuaalirikokset

Mikäli valta(vale)median toimittelijat eivät jostain syystä itse keksisi, tuossa annettiin valmis sapluuna.
Vaikka kyllähän he keksivät.
Kokemusta kun on.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.lue.fi/blogit/blogit/kupla-puhkesi-viimeinkin/?fbclid=IwAR3mUu9asqIp8OjDRxf-6rbgnr0ZvwlljuaJGOqBL63QMV5YIWnNlaK5_Ok

Näinhän tämä on.

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Jotenkin minusta tuntuu että tuo jätkä ihan oikeasti uskoo siihen mitä kirjoittaa.

Tvälups: Helvetin hyvin kirjoitettu Kuosmaselta. Mutta odotellaanpa imperiumin vastaiskua. Se tulee ilman muuta.

Qroquius Kad kirjoitti...

Tuossa Tväl-upseerin linkkaamassa Jussi Juhani Kuosmasen tekstissä kaikki oli todellakin juuri eikä melkein oikein, paitsi yksi yksityiskohta, jollaisissa Pirunkin väitetään piilevän:

"Mistä tämä kaikki alkoi? Muistatteko?"

Muistan vallan hyvin.
Somali-invaasiosta.
Ei suinkaan vuoden 2015 hallituksemme Brysselin saneleman eurofederalismipolitiikan orjallisesta noudattamisesta saati suomalaisissa yllättäen puhjenneesta hyväuskoisuudesta.

Ei. Se on ollut Maan Tapa jo 1990-luvun alusta lähtien.
Sitä täällä noudatetaan, ja siitä tämä alati paisuva islamistisen pedofiliaraiskaamisen kulttuurin rantautuminen alkoi.

Ja poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliittimme on liikuttavan yksimielinen siitä, ettei asialle tehdä mitään, mutta valehdellaan, että kovasti olemme muka tekemässä jotain. - Tai eiväthän he edes valehtele.
Hehän sanovat suoraan, että jotain tarttis teherä, mutta kun ne omasta päästä keksityt kansainväliset sopimukset ja muut sensellaiset, jotka estävät tekemästä asialle mitään.

Ja Suomen kansan suuri enemmistö uskoo kaiken, mitä heille valehdellaan, vaikka on asiasta jo osoitetusti eri mieltä.
Ja äänestää sen mukaisesti jälleen keväällä Järjestelmäpuoluetta.

Onko vuonna 2023 enää mitään pelastettavaa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Olen pitkälti samaa mieltä. Tosin ehkä syöpä alkoi jo hieman ennen somalien tuloa eli konsensus-politiikan alussa. Joka mahdollisti somali-invaasion.

Poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliittimme tarjoaa lääkkeeksi kotouttamista ja sen kertomista ettei Suomessa saa tehdä näin. Niin kuin on tehty tätä ennenkin. Eli lääkkeeksi ei mitään. Järjestelmäpuolue voittaa seuraavat vaalit liehuvin lipuin mutta veikkaan että 2023 on vielä pelastettavaa. Tie vaan muuttuu aina vain vaikeammaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Olisikohan tuossa kotouttamisessa korjaamisen varaa, kun vuosien työ näkyy valuvan kuin vesi hanhen selästä? Vapaaehtoiset vokeissa työskentelevät naiset, jotka katsovat tummiin miehiin kuin yököt aurinkoon (lainaus Junnu Vainiolta) ja yhteiskunta, joka levittää tulijoille punaista mattoa sekä on valmis tekemään kaikkensa vieraiden viihtymisen eteen, antaa jo valmiiksi itsetietoisille machomiehille signaalin, että he ovat suirastaan taivaan lahja tälle maalle ja voivat tehdä ihan mitä hyvänsä. Voi pyhä jysäys, ei näin!

Joku aivotutkija pari päivää sitten on tullut lehtiuutisen mukaan siihen lopputulokseen, että tunne edellä tehdään vaarallisia päätöksiä. MOT.

Huomaa, että vaalit ovat lähellä, kun keskustankin kansanedustajat törhentäytyvät ja tuomitsevat nämä raiskaukset (eikö se ole normireaktiio?), joita nyt tuntuu pullahtavan esiin kuin sieniä sateella ja esittävät ominaan uudistuksia, jotka eivät ole alun perin heidän omiaan, vaan sieltä paljon parjatusta rasisti- ja fasistileiristä kopioituja... Näin äkkiä ne takit kääntyvät, kun hillotolppa on vaarassa.

Muuten olen sitä mieltä, että myös paljon parjatulle Junes Lokalle voisi ojentaa vuoden tiedonjulkistamispalkinnon.


Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Ykä
Iso kiitos tästä blogista ja aiheen käsittelystä!
Tämä Oulun tapaus on ainakin itsellä mennyt pahasti ihon alle ja blogisi on ollut mainio kanava siihen.
Voimia sinne Huitsin Nevadaan, jotenkin aistin, että ei ole ollut helppo aihe Lällävedelläkään,

Nöyrä kiitos jälleen!

Voi Aikoja Voi Tapoja

Snowcamo kirjoitti...

Tekninen kysymys: onhan näissä sattumuksissa muistettu suojautua taudeilta?

Insinöörinä laskeskelen tapausten lukumäärää ja esim. HIVin esiintymistiheyttä rikastuttajissa. HIVhän onneksi paranee keinolla, joka on osassa näistä tapauksista ollut tehokäytössä. No ensimmäiseltä keppostelijalta ainakin. Ja tässä hellässä rakkaudenosoituksessa, jossa koko erotiikan kirjo puhkeaa kukoistukseensa (kuten joku joskus julkisuudessa luonnehti), tarttumariski olisi varmastikin hyvin vähäinen verikontaktin puuttuessa.

Sipilän kommenttia odottaen, kun ensimmäinen 10-vuotias HIV-positiivinen raiskauksen uhri päättää päivänsä. Mykkäseltä kannattaa kysyä liivivinkkejä.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Tavan takaa hoetaan, että poliiseja tarvittaisiin lisää.
Siis mihin? Kyttäämään vihapuheita? Retuuttamaan "kansallismielisiä" näiden "miekkareissa"? Jos nykyiset poliisivoimat tekisivät antaumuksella sitä työtä , johon heidät on koulutettu, voitasiin nykyisiä ongelmia huomattavasti vähentää.

Juha Kivela kirjoitti...

YLE TV1:n pääuutislähetys lauantaina 12.1.2019 klo 20.30 sisälsi kohdassa 08:50-11:24 sisältöä, joka kannattaa katsoa. Suomessa on isänmaallisia kansastamme ja kulttuuristamme huolta pitäviä syytetty milloin mistäkin ja milloin miksikin... usein on valheellisesti syytetty toimimisesta ruplavetoisena Kremlin sätkynukkena tai trollina.

Ihme suorastaan on, että Tsuhna ei ole vieläkään herännyt - toisin kuin muualla Euroopassa - vaikka todellisuus taitaa olla niin, että nykyiset poliitikkomme toimivat öljydollareiden avulla Suomen Valtiota ja Suomen Kansaa vastaan! - Ainakin Suomessa ovat vastaavat poliitikot aivan poliittista huippua myöten betonoineet itsensä valtahierarkian "huipulle".

Tämän on mahdollistanut hiljattain edennyt tapahtumasarjojen ketju, jossa olennaisina osina ovat korruptio, nepotismi, hyväveliverkostot, jne... unohtaa ei sovi Suomen Kansan tyhmistämisoperaatiota, jota varten on vallan käsikassaraksi täytynyt alistaa valtamedia. Siihen nähden onkin perin erikoista, että kyseinen uutinen nyt lauantaina lähetettiin pääkanavallamme... Tosin useita kuukausia "myöhässä" suhteessa tuohon oppositiojohtajan pahoinpitelyyn liittyen.

Olisiko aika Suomessakin Suomen Kansan näyttää vastaavalla tavalla päättäjillemme tahtonsa, vaikka päättäjät ovatkin aivan vastaavalla tavalla sulkeutuneet ja betonoineet itsensä omaan kohtaloonsa?!

Anonyymi kirjoitti...

Iltasanomat on löytäneet uskonoppineen puhdistamaan ilmaa. Kertoo kyllä kaiken oleellisen median nykytilasta, että haastatteluun etsitään joku vitun imaami. Piäisi olla päivän selvää, että Imaamiin ei ole luottamista näissä asioissa...niin eipä oikein missään asioissa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005964631.html

Jutun loppuun Imaami syöttää vielä pajunköyttä.

" Tällaiset teot on kielletty uskonnossamme ja niistä on vakava rangaistus. Olemme sanoneet, että heidän tulisi saada tuomio lain mukaisesti. Emme halua, että näiden tapausten takia koko yhteisömme kärsii. Tämä ei ole hyvä. Elämme yhdessä tässä yhteiskunnassa. Me rakastamme tätä maata ja haluamme palvella sitä."

...kielletty uskonnossamme...rakastamme tätä maata ja haluamme palvella sitä...hohhoijakkaa taas kerran.

Anonyymi kirjoitti...

Tästähän se hyveliputtaminen alkoi
(järjettömän tehokas propagandatemppu - syyllistävää aivopesua)
Suomen versiona se "maksamme velsaa"

Kun sitten 1990 nälkäänäkeviä somaleja alkoi saapua rajoillemme, oli pohjatyö jo tehtynä...

https://www.youtube.com/watch?v=9ARtqS9eoo8

etiopialaisia 1984 40 miljoonaa
-massakuolemia nälänhädän vuoksi!
suomalaisia 1984 5 miljoonaa
-yltäkylläisyyttä ja mässäilyä!

etiopialaisia 2016 100 miljoonaa
suomalaisia 2016 5,5 miljoonaa

Hmm..?

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Voi Ajoille Voi Tavoille, Snowcamolle, Veijo Hoikalle, Juha Kivelälle, Anolle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Oikeastaan tuo ”vuosien työ” on ollut vain itselleen valehtelua ja uskottelua siitä että jotain mukamas saadaan aikaiseksi. Se on ollut alunperinkin täysin turhaa ja kotouttaminen vain suvakkien keksimä sanahirviö. Kyseiset kansanedustajat kyllä saattavat nyt päivitellä asiaa mutta ans olla kun sitä äänestysnappulaa painetaan. Ja Juneksesta olen täysin samaa mieltä.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Kiitokset sinullekin. Minullehan asiassa ei työni vuoksi ole oikeastaan mitään uutta.

Snowcamo: Ja tuon mainitun työni puolesta voisin sanoa että tuo seksi on pääosin suojaamatonta. Varsinkin kun sitä harvemmin selvin päin tehdään. Ja kyseisiä tapauksia jo varmasti on.

Veijo: Juuri niin.

Juha: Hjuu, varmaan minutkin lasketaan Putinin trolliksi. Ei vaan tosin ole ruplia tilille kilahtanut. Ja suomalaiset ovat kuuliaisuudessaan Euroopan ehkä itäsaksalaisin kansa.

Ano: Totta kai valtamedia etsii näitä uhriutujia.

Tvälups: Jep. Muuan Bob Geldof keksi konstin kohentaa uraansa. Ja loppu olikin kusetuksen historiaa.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Tuo imaami Mannan on sosiaali demokraattien edustaja Oulussa.

Hänen tyttärensä ja tyttärensä mies lähtivät ISIS:iin jossa mies sitten kuolikin. ISIS edustaa islamin sananmukaisinta tulkintaa ja on raiskannut aivan estoitta ja pitänyt seksiorjia ja seksiorjakauppaa alueillaan.

Joko Mannanin perheessä on ainakin kaksi uskonluopiota, tai Mannan puhu silkkaa paskaa eli taqiyyaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Thorvald Eskilinpoika. Onko sulla tuohon jotain tarkempaa lähdettä?

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Täältä löytyy lisätiedot linkkien kera:

https://oikeamedia.com/o1-95503

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Thorvald ja kiitos. Hyvä kirjoitus. Ei lisättävää.