perjantai 25. tammikuuta 2019

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA C


1. Suojeluraha

Päivi Räsänen kertoi eduskunnassa tiedon joka ei varsinaisesti yllätä ketään jolla on edes alkeellista ajatustoimintaa. Eli asia tiivistettynä:

- Turvapaikanhakijoiden vastaanottorahaa olisi mahdollista alentaa, jos hakija ei osallistu vastaanottokeskuksen koulutukseen suomalaisesta yhteiskunnasta. Tätä sanktiomahdollisuutta ei kuitenkaan ole käytetty.

- Turvapaikanhakijoiden vastaanottorahan sanktiomahdollisuutta ei ole käytetty muun muassa siksi, että se koetaan turvallisuusriskiksi.

- Näille henkilöillehän maksetaan vastaanottorahaa, jota voidaan vähentää enintään 20 prosenttia kahden kuukauden ajaksi, jos henkilö ilman perusteltua syytä kieltäytyy työ- tai opintotoiminnasta, mutta saamamme tiedon mukaan näitä vähennyksiä ei käytännössä juurikaan tehdä eli tätä periaatteellista velvoittavuutta ei käytännössä käytetä.

- Yksi syy, joka [valiokunnan kuulemisissa] nousi esiin, oli se, että asiakkaiden sanktioiminen nähdään turvallisuusriskinä eli pelätään, että henkilöt reagoivat turvallisuutta vaarantaen siihen, jos heiltä vähennetään vastaanottorahaa.

Hotellin respasta olisi esitettävänä muutama huomio. Tästä kotouttamisen luvatusta maasta.

1. Tämä lössi ei ole muutenkaan käyttäytynyt kovin partiopoikamaisesti. Jos niille maksetaan siitä, että nämä eivät ryhdy riehumaan vielä entisestään, niin eikös kyse ole suojelurahasta? Joka yleensä mielletään gangsterien touhuksi. Ja mikä olikaan se kansainvälinen sopimus joka estää heittämästä näitä jätkiä Suomesta huuthemmettiin? Kansainvälinen notkumis-, loisimis- ja huilailu & sikailuoikeussopimus? Missä sellainen on allekirjoitettu? Ja milloin?

2. Olivatko juuri nämä sitä sakkia jolla paikataan se huutava työvoiman tarve joka on ehdottoman välttämätöntä että Suomi selviää tulevaisuudessa?

3. Muistutettakoon taas että nämä turvapaikkaa hakevat häiskät ovat tulleet Suomeen koko Euroopan läpi. Missä päin Eurooppaa se sota olikaan menossa?

4. Muistutettakoon vielä sekin vertailukohtana että suomalaiselta pitkäaikaistyöttömältä vähennetään työttömyysturvaa, jos hän ei osoita ”aktiivisuuttaan”. Ja sen aktiivisuuden osoittamistavat hänen tulisi etsiä itse, kun niitä ei ole tarjolla.

Summa summarum: suomalainen valtiovalta uskaltaa kyllä haistatella suomalaiselle mutta se pelkää sitä että elintasosiirtolainen alkaa riehua jos sitä ei elätetä ja sen vuoksi alistuu sen edessä.

Mitä tämä kertoo suomalaisesta valtiovallasta?Ei se tyhmä ole joka vaatii…

2. Pula halpatyövoimasta

Jopa Ylelläkin on aika ajoin juttuja jotka eivät ole pelkkää monikuristuspropagandaa. Kyseisessä jutussa haastatellaan suomalaista ammattitaitoista 45-vuotiasta laivanrakentajaa. Kaverilla on sekä levyseppähitsaajan, putkiasentajan että koneasentajan koulutus.

Ja hän on työtön.

Lähettänyt kymmeniä työhakemuksia. Turhaan. Eikä hän ole ainoa. Satakunnan TE-toimiston mukaan Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa on nyt noin tuhat laivanrakentajaa vailla työtä. Samaan aikaan kun Meyerin Turun telakka ja RMC:n Rauman telakka kertovat jatkuvasta työvoimapulasta.

Mikä tuossa yhtälössä ei oikein natsaa? Kokeneita työmiehiä olisi tarjolla. Eivät kelpaa. Eivät niin, sillä eihän pula olekaan suinkaan työvoimasta vaan halpatyövoimasta. Siksi telakat haalivat alihankkijoittensa kautta ulkomaalaista työvoimaa pienemmällä palkalla.

Sama tilanne on ollut rakennusalalla jo pitkään. Ja moni teollisuuden ala on ulosliputettu Suomesta kokonaan pois. Nykyisin jo 40-vuotias on mitä varmimmin elämänsä viimeisessä työpaikassa. Jos se loppuu, on jäljellä vain kituuttaminen. Ilman toivoa paremmasta. Samalla saadaan eläkkeetkin pienemmiksi.

Jossain vaiheessa suomalaiset muuttuivat merkityksettömiksi. Omassa maassaan.Sinne jonon jatkoksi vaan…

3. Selitteläätiötä ts. sertifikoitua paskapuhetta

On jokseenkin järkyttävää huomata elävänsä maassa jossa tietyn etnis-uskonnollisen ryhmän vakavia rikoksia yritetään joko kokonaan piilottaa ja silloin kun se ei onnistu niin ne pyritään selittämään mitättömäksi, merkityksettömäksi ja jopa väittämään ettei niitä oikeastaan ole tapahtunutkaan. Tässä selitteläätiössä ovat tietysti ensiarvoisen tärkeitä akateemiset suojatyöllistetyt ja nyt joukon jatkoksi ovat ilmoittautuneet eräät Sarah Green ja Tuija Pulkkinen jotka molemmat ovat professoreita Helsingin yliopistossa. Heidän viestinsä pääsisältö on, että ”Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä – Niiden takana on syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia”. Tällä he viittaavat tietysti nyt puhjenneeseen tuontirikollisuuden, erityisesti seksuaalirikollisuuden paiseeseen. Laitetaanpa otteita:

- Ensinnäkin tärkeintä on ymmärtää, että nuoriin naisiin kohdistuneissa rikoksissa on ennen kaikkea kyse sukupuolesta. Vaikka teot ovat seksuaalisia tekoja, ne ovat ensisijaisesti miesten naisiin kohdistamia sukupuolisen väkivallan tekoja.

- Toiseksi näissä hyökkäyksissä ei ole kyse erilaisesta kulttuurista tai etnisyydestä. Miesten seksuaalista ja muuta väkivaltaa kohdistuu naisiin säännönmukaisesti joka puolella maailmaa, huomattavan paljon myös suomalaisessa kulttuurissa.

- Vaikka nykyinen kristinusko ja islam molemmat tuomitsevat seksuaalisen väkivallan, ne kuuluvat samaan kulttuuripiiriin, jossa naiset on pitkään alistettu miehille – kutsuttakoon tätä vaikka patriarkaaliseksi järjestykseksi paremman termin puutteessa.

- Oulun järkyttävien tapahtumien pitäisi siis saada meidät ennen kaikkea ajattelemaan sukupuolipolitiikkaa. Nämä tapahtumat koskevat meitä kaikkia, ja ne pitäisi nähdä #metoo-liikkeen valossa eikä osana erilaisuutta ja maahanmuuttoa koskevaa keskustelua.

- Viha ja vihaisuus tulisi kohdistaa sukupuolitettuun väkivaltaan, siihen samaan alistavaan valtaan, johon myös suomalaiset miehet syyllistyvät suomalaisia naisia kohtaan.
Ja vielä:

- Nämä uskomukset vallitsevat laajoissa osissa maailmaa ja myös Suomessa huolimatta sukupuolten tasa-arvon pitkäaikaisesta edistämisestä. Ennakkokäsitys sukupuolten hierarkiasta eli epätasa-arvosta johtaa sekä tietoisesti että tiedostamatta tapahtuvaan naisten kontrolliin ja huonompaan kohteluun työpaikoilla, kotona, julkisuudessa ja läheissuhteissa.

Hotellin respasta esitetään taas muutama huomautus:

1. Jos näitten ämmien väittämä pitää paikkansa niin eikös suomalaisten miesten pitäisi syyllistyä nelikymmenkertaiseen seksuaalirikosten määrään nykyiseen verrattuna?

2. Tiedostavat laumayksilöt ovat sanoneet että perussuomalaiset ratsastavat tapahtuneella saadakseen kannatusta omalle ideologialleen. No, mitäs nämä ämmät juuri nyt tekevät? Ja kansallismieliset eivät ratsasta millään vaan ovat varoittaneet tästä jo viimeiset viisitoista vuotta.

3. Jos nykyinen kristinusko ja islam olisivat täysin samalla lailla samaa kulttuuripiiriä kuin mitä nuo ämmät selittävät, he eivät selittäisi silloin mitään vaan kulkisivat burqhassa ja pitäisivät turpansa visusti kiinni. Mutta niin ei ole, vaan he elävät halveksimiensa miesten elättämänä ja saavat palkkaa vastaan halveksia miehiä ammatikseen. Yhteiskunnalle täysin ja totaalisen turhina mutta siitä huolimatta korkeasti arvostettuina akateemisina ammattilaisina.

Mutta jos ihminen on sekoittanut päänsä feminismin ja monikultturismin sekoituksella niin pakkohan sen joku selitys on yrittää keksiä. Kun teoria ja käytäntö eivät kohtaa. Ja silloinhan vika on aina käytännössä.4. Sataset paukkuu

Nämä olivat sitten sadannet kaljupäiset uutishavainnot. Ensimmäiset julkaisin marraskuussa 2007. Tarkoitus oli, että ne olisivat olleet ainoat sellaiset sillä itse se pääuutinen oli uutinen jossa kerrottiin että skinimies oli ammuskellut Martinlaaksossa ja siitähän se idea otsikkoon tuli. Varsinainen peruste tällä skiniepäilylle oli miehen kalju pää jonka perusteella niin minä kuin moni muukin ollaan potentiaalisia skinheadeja.

Sitten huomasin että tässähän on varsin toimiva formaatti julkaista erilaisia uutispätkiä joista en välttämättä kirjoittaisi kokonaista juttua. Joistain tietysti olisin, mutta niin kuin lukija tietää, tarjoaa suvaitsevais-tiedostavaisto lemmikkeineen sen verran paljon aineistoa että kaikesta ei vaan millään ehdi.

Siirrytään siis kaljupäisissä uutishavainnoissa seuraavalle sataselle. Itse blogissa on julkaistuja kirjoituksia tällä hetkellä 1133 kappaletta.37 kommenttia:

Strix Senex kirjoitti...

Suomalainen ammattitaitoinen laivanrakentaja on työtön. Lähettänyt turhaan kymmeniä työhakemuksia. Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa on nyt noin tuhat laivanrakentajaa vailla työtä. Samaan aikaan kun Meyerin Turun telakka ja RMC:n Rauman telakka kertovat jatkuvasta työvoimapulasta, ne haalivat alihankkijoidensa kautta ulkomaista työvoimaa pienemmällä palkalla.

Yleensä tästä kuviosta selvitään syyttämällä työnantajaa ahneudesta ja valtiovaltaa siitä, että Suomi on ajettu tytäryhtiötaloudeksi. Molemmissa on perää, mutta aivan näin yksinkertaista se ei ole.

Ensiksi voi tietysti kysyä sitä, että miksi Suomi on ajautumassa (ja paljolti jo ajautunut) tytäryhtiötaloudeksi. Mikä on esimerkiksi ay-liikkeen osuus tässä kehityksessä. Suomalainen firma kun on ay-porukan kanssa neuvotellessaan heikommassa asemassa kuin saksalainen tai kiinalainen. Lakonuhkan edessä suomalaine joko taipuu tai varautuu panemaan pillit pussiin tai, kuten useimmiten tapahtuu, ensin taipuu ja sitten myy sille saksalaiselle tai kiinalaisella. Saksalainen tai kiinalainen toteaa samassa tilanteessa että, mikäs siinä, me sitten siirretään tuotanto muualle.

Se halpatyövoiman rahtaaminen näyttää kovasti moraalittomalta ja usein sitä onkin mutta ei aina eikä yksinomaan. Sillä nimittäin voidaan pitää kustannukset kilpailukykyisinä vaikka niitä kiinalaisia vastaa kilvoitellessa ja sillä säilytetään ne muut työpaikat. Valintatilanne voi siis olla karkeasti sellainen, että joko katsotaan sormien läpi tuota halpatyövoiman käyttöä tai sitten katsotaan tyhjää tilauskirjaa.

Juha Kivela kirjoitti...

Kiitos jälleen Ykä!

Oikeassa olet havaintojesi kanssa, ne kyllä saavat tukea arjen käytännöstä.

Toisin kuin noiden "professorien" ja niin monien päänsä (henkisesti) hukanneiden suhteen on!

Olavi Koskela kirjoitti...

Kyllä se on tämmöselle (toiselle) raappahousujätkälle todella vaikea käsittää korkeiden proffien aivoituksia: ”Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä – Niiden takana on syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia”. Mitä muuta tuommonen 'syvään juurtunut ajattelu' on kuin kulttuurista hapatusta? Vai onko jäppiset kenties ihan syntyneet tuommonen idea pääkkösissään? Olisi kiinnostavaa vaikka ehkä masentavaa saada selville, millä rahkeilla tai aikaansaannoksilla akat ovat professuurinsa kohvoijanneet.

Anonyymi kirjoitti...

Sekaannusten välttämiseksi on ehkä syytä mainita, että Suomessa on kaksi Tuija Pulkkinen -nimistä professoria. Ykän mainitsema vaikuttaa siis Helsingin yliopistossa ja hänen tutkimusalansa on ‘gender studies’. Toinen taas vaikuttaa Aalto-yliopistossa. Hän on koulutukseltaan fyysikko; edustaa siis ihan oikeaa tiedettä. Hänen takanaan on mahtava ura ja nykyisin hän toimii Aalto-yliopiston vararehtorina.

Toinen professori

Tiukka-meno kirjoitti...

Tulipa mieleeni tosta tj-kortista jotta 4.2 tulee 30v. kun pääsin intistä. Oli se komeeta kun oma ikäluokka lähti ryynäämään,siviilikarkuri nääs,mihin ne vuodet holahti?

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Ykälle satasen paukautuksesta. Valtionvaltamme tekee hartiavoimin töitä jotta kansallinen olemassaolomme päättyisi mahdollisimman pikaisesti. Muuhun lopputulokseen ei voi tulla kun tuota Ykän uutisvirtaa lueskelee. Sama se on mitä tässä päivisinkin nyhjää...


T. Ymmi

Kissamies kirjoitti...

MuroBBSssä väitettiin tuon laivanrakentajan olleen ahkera mokuttaja facessa, kun se sivu vielä näkyi. Jos on todella näin, on vaikea olla olematta edes vähän vahingoniloinen, vaikka se onkin alhainen tunne.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, Juha Kivelälle, Olavi Koskelalle, Toiselle professorille, Tiukka-Menolle, Ymmille ja Kissamiehelle & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Firmathan tietysti toimivat niin kuin toimivat. Erityisesti kansainväliset suuryritykset. Mutta tällä menolla suomalainen palkkataso saadaan sille ulkomaalaiselle tasolle. Elinkustannukset eivät vaan muutu pienemmiksi.

Juha: Kiitokset sinullekin. Meillä on vaan ikävä kyllä tilanne se, että jos teoria ja käytäntö eivät kohtaa niin vika on aina käytännössä.

Olavi: Ehkä kyseiset profferssoskat ovat vain aikansa ilmiö. Muotia. Ilmiö jota kymmenien vuosien päästä sekä irvaillaan että ihmetellään.

Toinen professori: Kiitos huomautuksesta ja lätsän nosto oikeiden tieteitten edustajille. Joihin tämä ”gender studies” ei kuulu. Se on lähinnä uskonnollis-poliittista vaahtoamista. Ja tietysti mukava suojatyöpaikka monille.

Tiukka-meno: No kas, minä menin samaan aikaan inttiin kun sinä pääsit pois. Niin että tuolloin olisit voinut kuitata minulle että hajoo, mosa. Nykyisinhän inttiin ei siviilikarkurina enää pääsekään. Ja tuo vuosien juoksu on kyllä jotain aivan käsittämätöntä.

Ymmi: Kaljupäiset kiitokset. Niin kuin tuossa tuonnempana totesin, niin maassamme (EU-maakunnassa) pitää valtaa sekä EU:ta sokeasti totteleva opportunistiporukka että reaalimaailmasta täysin vieraantuneet utopistit. Ja siitä ei seuraa mitään hyvää.

Kissamies: Kun en tunne heppua tarkemmin niin en osaa kommentoida.

Tiukka-meno kirjoitti...

Parempi et sai alta pois, nythän Rakuunanmäellä on lujanhintasia cottageja rakennettu talleihin sun muihin suksivarastoihin. Ja niinku heitä vartioitiin. Pari kertaa olin kännissäkin vittuillessaan, mikäs siinä kiertovartiossa lesti taskussa.
Yks kaveri otti homman tosissaan ja leipo kännissä kunnostetun Amazonin saunarantaan melko syvälle hankeen, omalka vartiovuorolla. En muista mitä sai.

Strix Senex kirjoitti...

"Mutta tällä menolla suomalainen palkkataso saadaan sille ulkomaalaiselle tasolle. Elinkustannukset eivät vaan muutu pienemmiksi".

Siinäpä se ongelma onkin. Globalisaatio ajaa palkkatason ulkomaiselle tasolle, ennemmin tai myöhemmin, halusimme tai enmme, mutta korkea verotus pitää elinkustannukset korkeina. Millähän tempulla saisimme verotuksenkin kansainväliselle tasolle.

Tiukka-meno kirjoitti...

Sätänä! Ku ei tuu läpi ni ei. Pitkän postin laitoin, inttijutuista.
Lpr rakuunoissa olin et se siitä

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tiukka-menolle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Tiukka-meno: Lieköhän muuten armeijassa enää ollenkaan kovaa häkkiä. Sitä pitkää postaustasi ei valitettavasti ole tänne tullut. Blogger vittuilee aika ajoin.

Strix Senex: Sanoisin että nykyisen poliittisen järjestelmän aikana emme saa sitä millään. Järjestelmällä kun on niin paljon tyhjänaikaista paskaa johon se tarvitsee kansalaisten rahoja.

Anonyymi kirjoitti...

https://yle.fi/uutiset/3-10614017

Tässäpä oikein lämmittävä uutinen näin perjantai-illan ratoksi.

Samaa jatkumoa sille `maailman avaralompakkoisin valtio muille maille` -uutiselle.

Meillä on varaa. Meillä on unelma. PERKELE!


-Tvälups-

Jk lämpömittarin viuhtoessa taas -30°C niin tuo puolentoista asteen lämpeneminen ei haittaisi alkuunkaan...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Hjuu, Suomi näyttää mallia siinä kuinka tuhotaan kokonaisen maan teollisuus että se teollisuus voi pyöriä jossain toisessa maassa. Mutta tuleehan siitä hyvä mieli joillekin.

Trilisser kirjoitti...

Strix Senex: Miksi emme ota mallia Sveitsistä ja Norjasta? Kumpaakaan maata ei voi kehua alhaisesta kustannustasosta, Päinvastoin. Kummassakin maassa talous kunnossa ja käytännössä liki täystyöllisyys. Ja kumpikin Suomea kalliimpia maita. Eli millä perusteella Suomen pitäisi "globalisoida" palkkakustannukset keharien tasolle, kun vaihtoehtojakin on.

Joppos123 kirjoitti...

Suojeluraha on se mitä maksetaan, samaan syssyyn menee kaikki "kotouttamisohjelmat". Tänne lampsineita mulkkuja ei voisi vähempää kiinnostaa jokin kotoutus. Ne ovat tulleet sikailemaan maahan missä lainsäädäntö ei ole valmis heidän sikailuihinsa.
Mitä tulee ymmärtäneväistöön niin ne mieluummin hankaavat lasinsiruja genitaaleihin kuin myöntävät olevansa väärässä.
Matutus ja ilmastohysteria on jo fundamentalistisen uskonnon tasolla, vähän kuin islam. Kannattajat ovat hysteerisen valmiita ihan mihin tahansa oman uskontonsa puolesta , keinoja kaihatmatta.
Tuleepas mieleen eräskin Ykän tarina "kenno-asumisesta". Tähän muuten meitä ajetaan aikuisten oikeasti.
Mä otan siinä vaiheessa ritolat.

Joppos123 kirjoitti...

Täytyypä sen verran vielä avautua,että jotkut luulee sotilaiden vuolevan kultaa harjoituksilla. Ei vuolla. 24/7 duunilla normipalkan päälle jää noin 3 euroa netto/tunti . Se tarkoittaa todellakin sitä, että harjoituksen aikana tehdään vähintään 17 tuntia putkeen duunia/vurokausi.
Ei näillä siis rikastumaan pääse. 100 euroa "haitat"/vrk riippumatta siitä nukutko vai et sen vuorokauden aikana.
Me ollaan halpoja virkamiehiä.

Joppos123 kirjoitti...

Suvakit luulevat yhä, että vuonna 2015 ne kaikki 32000 geelipäätä olivat cream the cream, ei ollut. Paskin kuona valui tänne. Ei niistä töihin ole. Ne eivät ole koskaan töitä tehnyt eivätkä tee.
He ovat valloittajia, ja odottavat aikaa kun Suomesta tehdään kalifaatti.
Siihen asti ne perseilee, tappaa, raiskaa ja näyttävät keskisormea.
Heillä on valtion erityissuojelu.
Käsi nyrkkiin taskussa ja aina kun on "yksittäistapaus" niin turpaan noita.
Väkivaltaa ne uskoo.
Nimimerkki. Aika paljon kokemusta on.

Veijo Hoikka kirjoitti...

"- Vaikka nykyinen kristinusko ja islam molemmat tuomitsevat seksuaalisen väkivallan, ne kuuluvat samaan kulttuuripiiriin, jossa naiset on pitkään alistettu miehille – kutsuttakoon tätä vaikka patriarkaaliseksi järjestykseksi paremman termin puutteessa."

Rape ei hyväksy seksuaalista väkivaltaa, mutta joskus tilanne ajautuu väkivaltaiseksi, koska toinen osapuoli ei ymmärrä Rapelle kuuluvaa ihmisoikeutta eikä noudata rasismifobiaa.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Juuri pykäämääni kommenttiin lisäisin asiaa selventävän blogin, jonka juuri lukaisin:
https://www.lue.fi/blogit/blogit/han-suomalaisten-sietamaton-rikollisuus/

Imulippo kirjoitti...

"Mitä tämä kertoo suomalaisesta valtiovallasta?

Mitä tämä kertoo suomalaisista ihmisistä? Miksi me rahoitamme kollektiivista järjestelmää, joka sanoo edustavansa meitä, vaikka kiristää meiltä suojelurahaa (verotus) väkivallan uhalla? Tämä on Tukholma-syndrooma!

Joppos123 kirjoitti...

Ei se riitä, että maksamme suojelurahaa noille mulkuille. Ne ottavat mitä tahtovat, milloin tahtovat. Se on muslimivalloittajan oikeus. Perseilijät tietävät tasan tarkkaan lepsun oikeusjärjestelmämme ja täysin munattoman pakolaispolitiikkamme. Politiikot haistattavat pitkän paskan kansalle ja paijaa joukkomurhaajia. Tädit peittelevät nukkumaan vokissa ja antavat tarvittaessa vielä piparia. Virkavalta pelkää niiden alkavan katkomaan päitä jos diskorahaa leikataan,aikamoista pelleilyä.
Antaa karvakäsien ihan rauhassa alkaa mellastamaan, kyllä ne siitä rauhoittuvat kun muutama sata laitetaan multiin.
Väistämätöntähän se tulee jossain vaiheessa olemaan, Suomen pitää käydä Libanonin tie ennenkuin opitaan, jos silloinkaan.
Juttelin tuossa aikoinaan Oululaisen huumekytän kanssa ja se sanoi suoraan, että karvakädet odottavat vain riittävän karismaattista islmailaista johtajaa joka käskee jihadin. Sitten alkaa paska lentämään tuulettimeen ja politiikot saavat taas aihetta shokkiin ja pöyristymiseen.
Lehdet voivat jo valmiiksi alkaa keksimään otsikoita joilla selitellään tosiasiat pois.
Muslimit on ajettu ennenkin Euroopasta pois ja kohta on taas sen aika,sitten saadaan olla taas 500 vuotta rauhassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Trilisserille, joppos 123:lle, Veijo Hoikalle ja Imulipolle & kiitos kommenteistanne.

Trilisser: Jotain siellä varmaan tehdään oikein. Sveitsin kohdalla voi muistuttaa että siellä julkinen sektori on olennaisesti Suomea pienempi. Olisko niin että siellä keskitytään olennaiseen? Norjalaisilla on tietysti ollut myös pirunmoinen tuuri. Maan oma sähkö tulee vesivoimasta ja öljy on sitten pelkkää bonusta.

joppos 123: Rankkaa tekstiä mutta kaiken kaikkiaan valitettavan totta. Ei sillä porukalla ole mitään aiettakaan sopeutua. Se on vain tiedostavaiston ikioma harhaluulo. Libanonin lisäksi hyvänä (ja tietysti ikävänä) esimerkkinä voi mainita Keski-Afrikan tasavallan jossa on täydet rähinät päällä vaikka islamilaisia on vain 15% väestöstä.

Veijo: Näinhän Rapen kohdalla tuppaa usein käymään. Ja toi Kuosmasen Jussi on kyllä asiallinen mies.

Imulippo: Oikeastaan vielä pahempi. Sillä Tukholma-syndroomassa rosvo on sentään rehellisesti rosvo.

Joppos123 kirjoitti...

Ehkäpä tässä iässä on jo oppinut sen ettei pessimisti pety ja olen sen verran monta paskastania nähnyt, että tiedän mihin suuntaan ollaan menossa.
En tiedä kuka ja minkä vuoksi kaakattaa politiikkojen selän takana antaen ohjeitaan mutta en usko kenenkään olevan niin kehari, että kuvittelee islamisaation olevan rikkaus.
"Follow the money" taitaa olla ainoa tapa selvittää kuka näitä broileripoliitikkoja ohjaa ja käskyttää.
En usko ollenkaan siihen, että lähes koko Euroopan eliitti olisi ilman syytä matutuksen puolesta ja joukkopsykoosissa, sama koskee ilmastohuijausta.
Jos Suomen kansa äänestää keväällä islamisaation ja valheellisen ilmastopolitiikan puolesta niin saavat pitää tunkkinsa.
Nostan kytkintä heti kun eläkepäätös kolahtaa postiluukkuun.
Takaisin voin tulla siinä vaiheessa kun ja jos vaalikarja joskus viisastuu.
Jos se tapahtuu vaikeimman kautta niin aika pitkään tarkkuuskivääri pysyy vielä hyppysissä.

Dr Outhouse kirjoitti...

Kiroiluvaroitus:

Voi kyrpien takatalvi! Nyt se Mykkäs-Kai lupasi vielä oikein lomaltapaluurahan. Uutisoitiin tänään Iltalehdessä. Vapaaehtoisen kotiinlähdön kullitettu kädenpuristus nousi kahdesta ja puolesta tuhannesta eurosta viiteen tuhanteen euroon!
Semmosta kaikkee.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle ja Dr. Outhouselle & kiitos kommenteistanne.

joppos 123: Se ”follow the money” on yksi selitys asialle mutta varsinkin vasureissa ja vihreissä on niitä tosiuskovaisia joita reaalimaailma ei liikuta. Me rouvan kanssa ajateltiin kaikesta huolimatta asustella sitkeästi täällä Suomessa. Ja mitä tulee tuohon viimeiseen lauseeseen niin ei minusta enää tetsaamaan ole mutta kiikarikiväärin kanssa olisin minäkin vieläkin varsin vittumainen mies.

Dr Outhouse: Ja vittujen kevät. Tuo saattaisi jopa toimia jos meillä olisi rajavalvonta ja viiden tonnin kuittaajilta otettaisiin kaikki mahdolliset biotunnisteet. Mutta nyt homma menee niin että tyyppi kuittaa sen viisi tonnia, palaa Irakiin ja tulee sitten toisilla papereilla ja pistää pyörän uudestaan pyörimään.

Anonyymi kirjoitti...

Räsänen lienee jo saanut asianmukaiset nuhtelut esimieheltään (en tarkoita Jesseä vaan pääministeriä) tuosta hölmön rehellisestä lipsautuksestaan, valtamediahan ei ole jutun jujua ollut huomaavinaankaan. Mites se nyt menikään: pelolle ei saa antaa valtaa, mutta ilmeisesti on ihan ok antaa periksi törkeälle kiristykselle? Miten tämä eroaa siitä, että koulunpihalla poikajengi sanoo "rahat - ja tarkoittaa jokaikistä senttiä - tänne tai turpiin tulee". Päättäjät ovat sitten kuin ne välituntiopettajat jotka eivät tietenkään huomaa mitään.

Näitä kaljupäisiä havaintoja on aina niin kiva lukea. Mutta kun lukee laatulehtien blogeja, niin niistäkin hyppää kaikenlaista voimaannuttavaa silmille. Kuten:

ILn Alan Salehzadeh on intoutunut kirjoittamaan joka toinen päivä (ei ole ke-ehdokkaana - vielä). Tämä iranilainen on aikaisemmin kunnostautunut lähinnä suomalaisten haukkujana, mutta nyt kun framille on tullut vähän ikäviä juttuja hän on vetäytynyt siilipuolustukseen. Nyt hän julistaa pateettisesti, että "muslimimies ei ole aina syyllinen". Onko joku kenties jossain väittänyt niin? Uhritarina alkaa sillä, että hän kertoo olevansa feministi koska kannattaa tasa-arvoa. Täh? Käsittääkseni sana femini viittaa vain yhteen sukupuoleen. Sen jälkeen hän valittaa miten kurja on muslimimiehen osa kun pitää maksaa häät ja vaimon vanhemmille se ostohinta tästä vaimosta (ei toki ihmiskauppaa, vain edistyneempää kulttuuria) ja mitäpä sitten kanttura tekee jos Eurooppaan päästään - lähtee lipettiin ja etsii paremman miehen. NIIN epistä ja moninaiset ovat muslimimiehen ongelmat. Lisäksi hän väkevästi todistaa, että "suurin osa muslimimiehistä on herttaista ja kunnollista väkeä. Tämä saattaa tulla monelle länsimaalaiselle yllätyksenä." Nii-in, me länsimaalaiset ollaan siitä omituista porukkaa että meidän on vähän vaikea pitää herttaisina ja kunnollisina miehiä jotka tykkäävät taukoamatta sotia omiaankin vastaan, raiskata ja silpoa naisia ja lapsia, katkoa kauloja ja kaikkea muuta tuollaista kulttuurikamaa. Mutta herttaisuus lienee katsojan ja kokijan silmässä.

usarissa on ruvennut bloggaamaan ex-suurlähettiläs Antti Kuosmanen - eläköityneenä kun on tuota luppoaikaa ja vihdoinkin saa edes somessa sanansa kuuluville. Virkatyönä kirjoitetut raportit kun eivät ketään yleensä kiinnosta - samat jutut pressa ja co. ovat lukeneet jo iät ja ajat aikaisemmin ulkomaisista lehdistä. Nyt tämä Kuosmanen työnsi näppinsä tähän maahanmuuttjien raiskaussoppaan. Suomalaisten täytyy ehdottomasti pitää pää kylmänä eikä turhaan hötkyillä. Ja ymmärtää täytyy, tokihan sitä stressaantuu jos joutuu vaan makoilemaan vuosikausia vokissa eikä saa tehdä sitä mikä on kaikkein himoituinta tulijoille eli työtä. Jaa että ei muka? Paperilliset saa aloittaa duunit 3 kk:n kuluttua anomuksen jättämisestä, muut sitten 6 kk:n kuluttua eikä oleskelu- tai työlupaa vaadita. Mutta jos tulee kulttuurista jossa pelkkä työn ajatteleminenkin stressaa, minkäs teet. Ja faktoja on ihan turha tarkastaa - kun ei enää ole sitä virka-alamaislaumaa enää sitä tekemässä.

Uhreja ovat, poloiset, kokeneet jos jonkinlaisia traumoja "eikä heillä ole normaaleja väyliä seksuaalisten tarpeidensa tyydyttämiseen". Tämän diplomaatin mielestä siis jos ei ole normaaleja väyliä niin kyllä ne laittomatkin väylät kelpaavat. Länkkärit nyt vaan on niin nipoja.

Kun ihmisellä on näin laaja tietämys muslimien seksuaalikulttuurista, vilkaisin asemapaikkojaan. Pariisi, Geneve, Bryssel, Peking, 6 kk Singapore. Jep.

Äkkiä vaan perustamaan huorahausseja vokkien naapureihin, saadaan niitä normaaleja väyliä. Maassa kaikki hyvin.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Tuo Salehzadeh on jokus puhunut järkeäkin mutta nykyisin hän on keskittynyt lähinnä islamin puolustamiseen. Sen islamin, mitä esmes Suomi ei todellakaan tarvitse. Ja tuo kyseinen Kuosmanen taa pyrkii valkopesemään suomalaisiin kohdistuneet rikokset. Miksi hän näin tekee, en osaa sanoa.

Joppos123 kirjoitti...

Msikäläisesta on vielä tetsaamaan, viime cooperissa 2900. Koko ajan tuo laskee, tulee ikä vastaan. Ei vaan pysty.
Loppujen lopuksi ei merkkaa mitään kun noita mulkkuja ampuu kotimaihinsa. Jokainen roottori tekee samaa. Silti jotkut pääsevät tänne. Meille on päässyt ohiammuttuja , todella vaarallisia tyyppejä aika paljon.
Nerg tuntee ne kaikki , meillä on käry noista perslävistä.

Anonyymi kirjoitti...

Yli kymmenen vuotta sitten Jussi Halla-aho totesi eräässä kirjoituksessaan, mitä kaikkea somalit ovat katsoneet oikeudekseen vaatia sosiaaliviranomaisilta (ja viime kädessä veronmaksajilta, vaikka sitä he eivät ehkä olekaan tulleet ajatelleeksi). Ja heidän vaatimuksiinsa on ainakin joissakin kunnissa jopa suostuttu. Riittää vain, että he sanovat, että se kuuluu heidän kulttuuriinsa, ja silloin viranomaiset ilmeisesti katsovat velvollisuudekseen suostua, ettei heitä vain syytettäisi rasismista.
Esimerkiksi: muuan somaliperhe sai kunnan kustantamat lastenvaunut, mutta ne eivät kelvanneet, koska olivat käytetyt (vaikka ilmeisesti olivatkin vielä täysin käyttökelpoisessa kunnossa). Sama perhe oli myös saanut kunnalta ilmaiseksi valmiiksi kalustetun asunnon, mutta sen huonekalutkaan eivät kelvanneet, koska nekään eivät olleet uusia. Ilmeisesti joku kunnan virkamies oli kustannusten säästämiseksi hankkinut ne esimerkiksi kirpputorilta tai jonkin kuolinpesän huutokaupasta. Perheen isä heitti ne kaikki pois ja vaati uusia tilalle. (Toisaalta ne eivät ilmeisesti myöskään olleet niin vanhoja, että niillä olisi ollut jo antiikkiarvoa.) Ja perheen äiti sai sosiaalitoimelta maksusitoumuksen kalliiseen merkkivaateliikkeeseen, koska "perheen sosiaalinen asema yhteisössä" edellytti asianmukaista
Nämä esimerkit löytyvät täältä:
http://www.halla-aho.com/scripta/monikulttuurisuuden_ongelmia.html
Ja kirjoitus päättyy sarkastiseen kommenttiin:
"Miksi Allah ja muslimikulttuuri vaativat muslimilta niin paljon sellaista, mihin muslimilla ei ilman länsimaista veronmaksajaa ole varaa? Tai ehkeivät ne oikeasti vaadikaan. Miten olisi edes mahdollista, että savimajasta saapuneen pakolaisen kulttuuri edellyttää länsimaisiin merkkivaatteisiin pukeutumista? Ehkä hän on vain huomannut, että me eurooppalaiset olemme aika tyhmiä."

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

joppos 123: Sotilaallahan kunto yleensä säilyy pitempään kuin siviilillä. Itse olen huomannut että painovoima näin vanhetessa alkaa hipoa puoltatoista g:tä. Ja kyllä, vuoden 2015 sinisilmäistä typeryyttä voi sanoa kaikessa rauhassa rikokseksi.

Ano: Tuo Halla-ahon loppukaneetti pitää vieläkin täysin paikkansa.

QroquiusKad kirjoitti...

Uudin 1:

1.1.
Olemassaolevien kansainvälisten sopimusten mukaan koko maahamme ilman henkilöllisyystodistuksia eli siis laittomasti tunkeutunut lössi voitaisiin internoida, kunnes heidän henkilöllisyytensä on selvitetty.
Sillä ajalla heille ei tarvitsisi antaa muuta kuin päivittäinen ravinto ja perusterveydenhuolto. Siinä kaikki.
Unkari tekeekin näin, eikä siellä nähdä raiskausaaltoja saati ihan issekseen väkijoukkoihin ajelevia scanioita.
1.2.
Vastahan OikeaMediassa joku kirjoitti saksalaisiin lähteisiin perustuen, että Invaasio 2015 perustui Saksan elinkeinoelämän johtajien karseaan virhearvioon:
he luulivat tulijoiden olevan samanlaisia kuin Liittotasavallan Wirtschaftswunderia aikanaan rakentamaan tulleet turkkilaiset ym. siirtotyöläiset.
Kun raaka totuus paljastui, eivät he tietenkään enää voineet myöntää olleensa väärässä, vaan panivat vahingon kiertämään.
1.3.
Yhdellekään ei olisi ollut mikään tarve antaa turvapaikkaa. Ylipäänsäkään pelkkä sota kotimaassa ei ole turvapaikan myöntämisen peruste.
1.4.
Hyvä mediaeliittimme on kertonut meille hyvän poliittisen eliittimme viestin, että turvapaikanhakijat ovat oman prosessinsa kautta koko ajan the Järjestelmän™ piirissä samalla tavoin, kuin lastensuojelulaitoksesta rikoksia tekemään karkaavat 15 v täyttäneet eivät voi joutua tuomittaviksi ollessaan jo Järjestelmän™ piirissä.

Uudin 2:

Katso kohdat 1.1. ja 1.2.:
valtiovaltamme ei olisi mikään pakko hyysätä maahantunkeutuneita kuin piispaa pappilassa, vaan heille voitaisiin pitää kuria kuin unkarilainen abdullahille.
Näin ei tehdä, vaan pidetään kouristuksenomaisesti kiinni valeesta, että Suomi tarvitsee pyllynpyyhkijöitä
(mikä anaalifiksaatio vihervasemmistolla oikein on? Jotain mennyt pahasti vikaan siisteyskasvatuksessa?),
joka saattoi siis perustua Saksan elinkeinoelämän kauheaan virhearvioon Paremmilta Vuosilta.

Niinpä siis:
suomalaisen Arjen Sankarin, eli Traktorimiehen sekä taistelutoverinsa Persvakomiehen että kumppaneiden pitäisi nyt iskeä perse penkkiin, ilmoittautua Ideologiseksi Työttömäksi ja alkaa uhkailla, että ellette anna minulle Minun Rahojani ryhdyn turvallisuusuhkaksi!

Uudin 3:

En ehkä kuitenkaan voi suositella suomalaista infraa rakentavalle ja ylläpitävälle suomalaismiehelle ja -naiselle Uutimen 2 yhteydessä kuvaamaani menettelyä.
Uudin 3 kun kertoo, että maassamme on päässyt YYA-kaudella valtaan aines, jonka ei pitäisi omata minkäänlaista valtaa, ja joka sitä saatuaan ei siitä ikinä vapaaehtoisesti luovu.

He todellakin haluavat nykymenoa ja ovat täysin valmiit vääntämään sen kierrokset totaalisen tappiin.
Kuten Jaska Brown kyseisistä ihmisistä sukupuoleen katsomatta lausui:
osalla heistä vittu haisee pahalta jalkovälissä, osalla korvien välissä ja kaikkein pahimmilla molemmissa väleissä.

Heille ei tuota lainkaan tiukkaa kutsua maahamme todellakin ne miljoona arabijätkää, joita pakkoaasutettaisiin mm. minun yksin asumaani kaksioon.

Uudin 4:
Omasta puolestani voin vain toivottaa voimaa ja jaksamista tuottaa toisetkin sata kaljupäistä uutiskatsausta!
Nämä, samoin kuin yleensäkin kaikki tämän blogin julkaisut ovat arvokas boosti etenkin silloin, kun painovoima vastoin fyysikoiden väittämää aivan selvästi lisääntyy.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Uutimesi osuvat kohdalleen. Uutimesta 4 kiitän erityisesti samoin kuin hyvistä kommenteistasi.

Sledge Hammer kirjoitti...

No pitäähän tuohon kolmanteen sanoa: näitten tutkijoitten otsikon tiivistys on kovasti analoginen sen kanssa, kun Bush nuorempi meni toteamaan, että ympäristön saastuminen ei johdu ilmansaasteista, vaan ilmaan sekoittuvista epäpuhtauspartikkeleista (thsp). Silloin sille naurettiin, erittäin aiheesta, ja GWB sai tällä ja muilla loihemillaan ansaitun maineen hieman hitaampana Bushina. Mitä _nyt_ pitäisi päätellä siitä, että tutkijapari ei ole itse hoksannut tätä analogiaa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Sledge Hammer. Varsin osuva vertaus.

TimoTuomio kirjoitti...

Jaahas, jaahas! Tosta selitteläätiö kohdasta tuli vähän sellai hirvitys mieleen, et ilmeisesti nää hutkijat olis siinä vaiheessa valmiita myöntämään et kyseessä saattais ollakin jopa jonkunlainen kulttuurishokki, jos heteromaahanmuuttajamiehet raiskailiskin tasapuolisesti sekä miehiä että naisia? Monenkohan lääkefirman huumetuotetutkimukseen nää sankarit oikein osallistukaan opiskeluaikoinaan?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TimoTuomio. Ja juu, eihän se puppelipuolenkaan raiskaus ole näille rikastuttajille mitenkään vierasta.