torstai 10. tammikuuta 2019

VALUUTTANA VÄKIVALTA


Hommaforumilla vaikuttava nimimerkki nutsy teki vuonna 2015 huikean työn ja kirjasi ylös sen, mitä suomalainen yhteiskunta joutui maksamaan haittamaahanmuutosta ennen Invaasio 2015:ta alkaen vuodesta 2005. Maksun valuuttanahan oli väkivalta eikä maksajan mielipidettä kyselty. Nyt nutsy on tehnyt uuden listan jossa käsitellään samaa väkivallan aaltoa joka on tapahtunut Invaasio 2015:n alettua. Ja se on kyistä lukemaa. Nutsylle voisi myöntää vuoden journalistipalkinnon. Hotellin respasta nostetaan hänelle hattua taivaan korkealle ja esitetään tässä tiivistelmä tuosta väkivallan pakkovaluutan listasta alkaen 16.8. 2015 ja jatkuen viime vuoden joulukuuhun.

Tässä tiivistelmässä on keskitytty nimenomaan etnisesti edistykselliseen väkivaltaan ja ja laskettu luvut pehmoosella kädellä eli kaikki vähänkin epävarmat tapaukset on jätetty laskematta, samoin kuin päällekkäiset uutiset. Sekä sellaiset rikokset joista on annettu tuomio mutta jotka on tekona mainittu aikaisemmassa listassa. Mutta tässä siis hieman etnisen väkivallan valuutan hintaa jota maassamme on maksettu Invaasio 2015:n alun jälkeen:

8 murhaa

4 tappoa

11 murhan yritystä

15 tapon yritystä

79 pahoinpitelyä

45 törkeää pahoinpitelyä

20 joukkopahoinpitelyä

37 joukkotappelua

36 ryöstöä

20 törkeää ryöstöä

42 raiskausta

23 törkeää raiskausta

16 raiskauksen yritystä

23 alaikäisen raiskausta

7 joukkoraiskausta

24 lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä

20 lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritystä

29 seksuaalista ahdistelua tai sen yritystä

Lista ei ole varmaankaan täydellinen. Mutta sen pohjalta voi esittää muutamia kysymyksiä. Ensimmäisenä valtiovallalle: oletteko tyytyväisiä? Ilman järjettömän typerää maahanmuuttopolitiikkaanne näitä rikoksia oltaisiin tuskin tehty yhtäkään. Ja toisena valtamedialle: oletteko tosiaan sitä mieltä että Suomen suurin ongelma on suomalaisten suuttumus siitä että he joutuvat maksamaan utopianne väkivallan valuutalla?

Onko suomalaisten sanoma sana – ilman mitään tekoa – todellakin, vieläkin, pahempi kuin nuo ylempänä mainitut teot?

Mikä on se hinta jonka olette valmiita maksamaan – tai siis lähinnä maksattamaan muilla – suojellaksenne utopiaanne, kasvojanne ja asemaanne? Onko sille hinnalle ylärajaa ollenkaan?

Vielä kerran kiitos nutsylle. Tuollaista kansalaisaktivismia tarvitaan.Miksi?


Lisäys myöhemmin: Nuo lukemat ovat siis pääosin mediasta hankittuja. Vielä hurjempia lukemia löytyy poliisin tilastosta. Kannattaa vilkaista. Kiitokset eräälle valppaalle kansalaiselle vinkistä.

46 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut hommafoorumia kymmenisen vuotta. Olen sinä aikana ymmärtänyt tämän uudenlaisen sodankäynnin ns.sumusodan muodon. Sehän eroaa entisestä salamasodasta siksi, ettei maa, johon sumusotaa kohdistetaan, edes tajua joutuneensa sotaan. Eipä mitään uutta auringon alla. Luen nimittäin tuota kirjauskontojen perusteosta, ja siellähän kerrotaan, miten kuninkaat aina keväisin lähtivät sotaretkilleen. Verissä on ihmisillä tuonkaltainen käytös. Kukin aikakausi vaan muuttaa sodankäynnin muotoa. Sokea Reettakin sen näkee, että sota on Hölmölässäkin nyt käynnissä.
Katsotaan sanoi räätäli. Niin että katsomisiin!
Terveisin räätälinnatar

Anonyymi kirjoitti...

Kyseessä on uusi sodankäyntimuoto: sumusota. Hölmölässä vaaan tullaan niin jälkijunassa, ettei asiaa ole tajuttu. Terveisin yks vaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Räätälinnatar ja yks vaan. Luulenpa että olette oikeassa. Ehkä sodankäynnin mestarillisin muoto on käydä sotaa jossa hyökkäyksen kohde kiistää olevansa sodassa. Erityisesti Ruotsissa tuo näkyy.

Tulipa muuten varsin samanlaiset kommentit kahdelta eri kommentoijalta. No, mutta oikeaanhan ne osuivat.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Julmia lukuja, lukuisia yksittäistapauksia.
Esitit retorisen kysymyksen: "Onko sille hinnalle ylärajaa ollenkaan?"
Saksassa refjussi raiskasi ja tappoi parikymppisen lääketieteen opiskelijan. Hautajaisissa isänsä keräsi kolehdin refjussien olojen parantamiseksi.
Eli vaikea vastata näin sormituntumalta. Vastaus olisi, mutta sisäinen nettipolpo aivojen ja näppäimistön välillä deletoi. Olen yrittänyt jo 1984 kertaa. Olkoon.

Jussi kirjoitti...

Hyvää julkisuutta irvokkaalle suvakkifasistiselle toiminnalle ja sen seurauksille.
Nutsyn kirjoitusta kannattaa vetää esille aina kun mahdollista.

Laitoit Ykä kirjoituksesi loppuun hyviä kysymyksiä joita on esitettävä valtamedialle, suvakeille ja koko sirkuksen mahdollistajalle eli poliittiselle eliitille joka käänteessä. Asiaa ei saa haudata kuten hirtettävä Orpo toivoi.

Historix kirjoitti...

Hyytävä lista. Mutta on samalla todettava, että se on juuri sitä, mitä kansa on 80-90 % ääniosuudella vaaleista toiseen ilmoittanut haluavansa. Ensi kevään vaalit tuskin tuovat muutosta trendiin. Suomalaiset ovat menettäneet elinvoimansa ja tekevät kansana kuolemaa, kuten muutkin länsimaalaiset.

Olettekos muuten huomanneet, kuinka Suomi on feministisempi kuin koskaan, mutta naisten ja tyttöjen asema on muuttunut omana aikanamme ennennäkemättömän turvattomaksi? Miten se feminismi nyt tällaisen tilanteen sai aikaan? Olisiko syytä saattaa kuningas Birgerin 1300-luvun naisrauhanjulistus voimaan kaikessa ankaruudessaan? No ei tietenkään, sillä femakot ovat ilmoittaneet, etteivät naiset tarvitse "patriarkaatin" alistavaa apua. He kykenevät kyllä hoitamaan itse asiansa - ja juuri siltä meno näyttääkin... juuri siltä!

Juha Kivela kirjoitti...

Totta tosiaan, voisipa kadunmies ja -nainen (ainakin syvistä riveistä, joka edelleen on terveen järkensä ja itsesuojeluvaistonsa säilyttänyt) todeta tuon listan nähtyään, että on turvallisuus Suomessa todella huolestuttavasti heikentynyt!

Eduskunnan suuntaan voisi tuohon Järjestelmäpuolueeseen kuuluville puolueille esittää kysymyksen, että "Kuinkas nyt menikään, noin niinkuin omasta mielestänne?", sillä yksikään Järjestelmäpuolueen oppositiossa vaikuttavista puolueista EI lähtenyt mukaan aivan hiljan Perussuomalaisten esittämään ja toivomaan välikysymykseen (luottamuslauseäänestystä Suomen hallituksen suuntaan) Suomen turvallisuustilanteesta.

Suomen hallituksessa vaikuttavia Järjestelmäpuolueen puolueitahan tuo kysymys ei sinällään edes koske, eikä hetkauta, sillä HE OVAT juurikin tuon Suomen sisäisen turvallisuustilanteen saaneet HEIKENTYMÄÄN harjoittamallaan utopistisella politiikalla, joka nojaa vahvasti ulkoapäin noudatettavaksi vaadittuun agendaan ja ideologiaan!

Ja kuten Ykä esittikin kysymyksen valtamedian edustajille, niin he jos ketkä ovat Järjestelmäpuolueen edustajien ohella hiusrajaansa myöten syvällä tuossa utopistisen politiikan ajamisen suossa!

Katsotaan kuinka tarina etenee...

Juha Kivela kirjoitti...

Muistettava myös on, että ei ikävä kyllä ole mennyt kovin hyvin evankelis-luterilaisella kirkollammekaan tuon osalta, sillä "islamilaisen invaasion" alettua massamäärillä vuonna 2015, alkoivat he majoittaa ja hyysätä noita "rauhanuskonnon" edustajia tiloissaan ja seurakuntalaistensa kodeissa!

Yllä oleviin lukuihin suhteutettuna on aivan käsittämätöntä, että mitä ex-arkkipiispa Kari Mäkinen oikein mahtoi tarkoittaakaan, sanomalla Ylen haastattelussa aivan hiljan, olisiko ollut noin viikko sitten, että häntä harmittaa, ettei tullut tehtyä enemmän ja nopeammin?!?! - Mahtoiko ex-arkkipiispa tarkoittaa, että luvut ovat liian alhaiset?!?! - Ei kai, mutta kovin avoimia höpisi veronmaksajien rahoittamassa studiossa täysin mitään sanomattoman ja kyseenalaistamattoman toimittelijan haastateltavana.

Oma lukunsa onkin, että on täysin käsittämätöntä, että kyseinen tyhjiä ja avoimesti mitäänsanomattomia puhuva henkilö on edes aikoinaan tullut valituksi arkkipiispaksi, joka aiheutti Suomessa joukoittain evankelis-luterilaisesta kirkosta eronneita kantasuomalaisia. Ainoa looginen ja rationaalinen selitys onkin, että niin oli tarkoitettukin! Tuollainen kuuluu juuri "sumusodan" ja vastaavien sodankäynnin muotojen keinovalikoimiin! "Sota nimittäin ei koskaan lopu, se vaan alati muuttaa muotoaan", kuten jo aikoja sitten oli repliikki hyvässä elokuvassa, jota en vieläkään muista...

Erikoista on evankelis-luterilaisen kirkon suunnalta, että sen eräs "rauhanuskontoa" edistävä sekatyömies Kari Kanala jatkaa edelleen tuota ex-arkkipiispa Kari Mäkisen viitoittamaa tietä... Oletettavissa nimittäin olisi, että tässä kohdin evankelis-luterilainen kirkko palaisi ns. juurilleen ja tehtäväänsä...

Moni asia muuttunee lähiaikoina Suomessa...

Anonyymi kirjoitti...

Tein tuosta Nutsyn ansiokkaasta listasta itsekin pienen analyysin.
2015 oli 87 juttua, mutta kun lista alkaa vasta elokuun puolivälistä, eli 4,5 kuukauden ajalta
niin koko vuoden saldoksi samaa tahtia olisi tullut n. 232 juttua. Eli,

2015 = 232 juttua
2016 = 155 juttua
2017 = 121 juttua
2018 = 100 juttua

Yhteensä 463 juttua Ykän listauksessa 459 juttua

Näemme, että trendi on selkeästi laskeva. Johtuen todennäköisesti siitä, että valtamedia on alkanut
pimittää näitä asioita sitä enemmän mitä lähemmäksi vaalit tulevat, sillä en usko, että mikään muukaan
tätä laskevaa trendia uskottavasti selittäisi. Mutta kuten Ykän tekstistä käy ilmi saattaa tässä olla
joitakin päällekkäisiä/samoja juttuja, mutta kyllä tuo suuntaus tuossa kuitenkin näkyy.

T. Luca

Anonyymi kirjoitti...

Kuittaan nämä ikävät sattumukset ja kadulle saadut etniset värinät vaan sanomalla kuten poliitikot ja suvakit: "Päivittäistapauksia, ei voi yleistää."

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Karmeita lukuja, kaikki Orpon ja Sipilän piikissä, näiden häiskien toiminta ja kytkökset vokki ja ihmis- salakuljetus bisnekseen pitää tutkia, myös aviopuolisoiden ja sukulaisten.
Lisäksi Risikko, Mykkänen ja Kolehmainen, poliisin tiedotuslinjaukset, viittaa tuohon Oulun itsemurha uutiseen PT mediassa, jos pitää paikkansa, niin tuo kööri ja Vastaava rikostutkija pitää saada vastuuseen.
Jos, jumalauta valehdellaan ja pimitetään tietoja tuollaisesta tummien poikien ELÄIMELLISESTÄ toimista ja niiden seurauksista, niin niistä pitää joutua vastuuseen.

Voi Aikoja Voi Tapoja

Löylyniemi kirjoitti...

Eiköhän tämän maahanmuuttopolitiikkakokeilun voisi pysäyttää ja todeta, että kantapään kautta piti tämäkin asia oppia.

Kun Muhammetit menee pois lähi-idästä, niin lähi-itä tulee Muhammettien luokse.

Anonyymi kirjoitti...

Kun Suomi ottaa huomaansa turvapaikanhakijan, asuttaa, syöttää, vaatettaa (4 vuodenaikaa), kouluttaa ja järjestää erilaisia retkiä ja illanviettoja, luulisi tulijan olevan ikionnellinen ja tekevän kaikkensa maahan sopeutuakseen ja osoittaakseen kiitollisuutta saamastaan avusta ja mahdollisuudestaan parempaan elämään. Ykän julkaisemien listojen mukaan näin ei kuitenkaan monestikaan tapahdu, koska niin monen tulijan kohdalla kyse ei ole ”oikeasta” pakolaisuudesta, vaan on alun perinkin lähdetty matkaan seikkailunhalusta ja vilppi mielessä.

Moitteet vain naisille ja korille sopivasta ruoasta ja discorahan pienuudesta ovat vielä pientä halveksuntaa avun antanutta yhteiskuntaa kohtaan, mutta lapsiin kohdistuva seksuaalinen väkivalta on se, jonka pitäisi avata kiihkeämmänkin suvakin silmät. Jos PT-median tieto pitää paikkansa siitä, että yksi Oulun rikoksen uhreista, 14-vuotias tyttö on tehnyt itsemurhan, tämä jos mikä on uutinen, johon poliitikkojenkin pitäisi uskaltaa tarttua, lyödä kerta kaikkiaan nyrkki pöytään ja laatia laki, jossa tällaiseen syyllistyneet passitetaan kotimatkalle välittömästi ilman valitusmahdollisuutta.

Jos vielä kerran kuulen jonkun poliitikon lässyttävän ”näistä kaikkein heikoimmassa asemassa olevista”, en tunne vihaa, vaan raivoa ja turhautumista ja tunne on niin voimakas, että pää meinaa räjähtää.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/ulkomaat/item/206288

Näin läntinen naapurimaamme näyttää esimerkkiä mihin nykykehitys kulkee mutta sen lausuminen on vihapuhetta ja siksi meidän on toistettava kaikki virh, korjaan, vaiheet kuin sielläkin.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

No further questions. Veijo said it all.

Anonyymi kirjoitti...

Ajatelkaapas sitä median rääkymistä ja lynkkausmielialaa, jos kyseisiin rikoksiin olisivat syyllisiä vaikkapa Kansallisen vastarinnan jäsenet.

Nwo

Anonyymi kirjoitti...

Jaa, ilmeisesti ilmaisu kielletty, nuole sen persettä mistä leipäs saat.

Imulippo kirjoitti...

Eihän tässä ole kyse muusta kuin pakotetusta assosiaatiosta. Eihän se voi olla mikään yllätys, että kun ihmiset pakotetaan olemaan toistensa kanssa tekemisissä, niin siitä on seuraksena ongelmia.

Joten miksi ihmisten kollektiivisen halun manifestaatio, The Valtio, pakottaa ihmiset johonkin, jota suurin osa vastustaa?

Juha Kivela kirjoitti...

Aiemmin sanomaani toistan tässä, kun lisään, että nyt on Suomessa katsottava kaikki kortit, siis aivan kaikki, koska Järjestelmäpuolueen kriminaalit ja rikolliset poliitikot eivät sitä itse pysty tekemään.

Koska itsemurhaan päätynyt (olettaen, että tieto pitää todellakin paikkansa), [https://www.oikeamedia.com/o1-94823], tarkoittaa, että myös Suomen Tasavallan presidentti Sauli Väinämö Niinistö (SN2 -valitsijamiesyhdistys) on tuostaKIN tapauksesta syyllinen, ainakin osasyyllinen tapaukseen liittyen.

Sauli on vieläpä usealla eri tavalla syyllinen Suomeen kohdistuneeseen "islamilaiseen invaasioon", jossa on tutkittava ainakin

a) Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) pääsihteeri António Manuel de Oliveira Guterres GCC, jonka polittinen viiteryhmä on sosialistit Portugalissa, josta hän on kotoisin, ja Sauli Väinämön väliset keskustelut useiden vuosien ajalta, ei pelkästään Naantalin 17.6.2018 keskusteluja ja niiden sisältöä, sillä Guterres toimi YK:ssa jo ennen nimitystään pääsihteeriksi, jossa on otettava huomioon, että Sauli Väinämö on ollut usein mielellään YK:ssa vierailijana.

b) YK ajaa voimakkaasti massoittain tapahtuvia väestönvaihtoja Euroopan itsenäisissä valtioissa sekä laajamittaista, järjestäytynyttä ja organisoitua (kriminaalia ja rikollista) elintasosiirtolaisuutta, jonka alaisuuteen Kokoomuslainen sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) Suomen vei ILMAN Suomen Kansan lupaa!

c) Ex-presidentti Martti Ahtisaaren (sdp./kok.) osuutta kokonaisuuteen hänen henkilökohtaisen persoonan ja CMI-lisäeläkepuljunsa kautta.

d) Kokoomuslaisen Alexander Stubbin (kok.) osuutta asiaan, koska hän toimii mm. CMI-lisäeläkepuljun hallituksen puheenjohtajana.

e) jne., jne...

Koska hallitus ei siis lähde syyttämään presidenttiä ja presidentti hallitusta, koska kaikki ovat yhtä kriminaaleja ja rikollisia, on katsottava kuuluuko samaan kriminaalien ja rikollisten joukkoon myös Korkein Oikeus (ja sen jäsenet) sekä valtakunnansyyttäjä Valtakunnansyyttäjänviroston henkilökuntineen!

Nyt yhtäkään noista kriminaaleista ja rikollisista EI saa päästää kuin koiraa veräjästä! - Nyt ovat jo aivan liian usein luikerrelleet karkuun, kuin selkärangattomat ja moraalittomat madot!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veijo Hoikalle, Jussille, Historixille, Juha Kivelälle, Lucalle, hepalle, Voi Ajoille Voi Tavoille, Löylyniemelle, Rouva Anolle, Taisteluvälineupseerille, Ano1:lle, Nwo;lle, Ano2:lle ja Imulipolle & kiitos kommenteistanne. Näitä tuli nyt sen verran paljon etten vastaa jokaiseen sillä se menisi turhan toistoksi. Tuon Ano2:n kommenttia en oikein hahmottanut mutta oletan että haistattelu suuntautui minuun.

Ja niin kuin jutun lisäyksenä kirjoitinkin, niin Poliisin tilastoissa löytyy sitten vielä hurjempia lukemia.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa muuten olla niin, että järjestelmäpuolueet on tehnyt ilmastomuutoksen lisäksi konsensus-sopimuksen myös siitä, ettei Matu invaasiosta eikä Oulun tapaisista ullatus kulttuuririkastuksista puhuta vaalikeskusteluissa!
Täytyykin vierailla kaikkien ko puolueiden isoissa tilaisuukksissa kyselemässä asioista, saas nähdä millä ne pannaa siellä.
Onkohan Kolehmainen puolihameessa värvätty vihapuhetorjuntaan?

Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Voi Aikoja Voi Tapoja. Saman huomion olen tehnyt minäkin. Asiaa voisi verrata siihen että järjestelmäpuolueet haluavat valjastaa kansan pyramidin rakentamiseen vaikkei sillä mitään tehtäisikään.

Becker kirjoitti...

Olihan tuo nutsyn lista karmeaa luettavaa, mutta tosiasia vaan on se että ei se vielä riitä, ei alkuunkaan. Paljon pitää vielä tapahtua ja silloinkin kansalaisten on alettava toimia, sillä hallinto ei tee virheitä ja jos tekeekin niin ei se niitä myönnä. Päinvastoin, selustarosvot pistää panssari mersunsa siihen toimeen mihin ne on alunperinkin hankittu, eli valtaväestön kurittamiseen.

Kuinka paljon on nähty väkeä kotimaisissa miekkareissa, muutama kymmenen maksimissaan. No entä kotimaisia keltaliivejä, parikymmentä. Näillä ei paljoa meininkiä muuteta.

Anonyymi kirjoitti...

Saisikohan sitä tehdä henkilörekisterin näistä syyllisistä? Ennenkuin mokomat alkavat siivota todisteita?

Ari

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille ja Arille & kiitos kommenteistanne.

Becker: Olet kyllä valitettavan oikeassa. Järjestelmäpuolue ei muuta toimintaansa ja miksi muuttaisi sillä se tietää suomalaisten (nykyisen Euroopan ehkä itäsaksalaisin kansa) nukkuvan edelleenkin.

Ari: Taitaa tämmöset rekisterit olla vaan kovasti laittomia.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä sen verran, että muistatteko aikaa, kun meillä oli vielä suht vähän pakolaisia, niin meidän poliitikkomme kuorossa selittivät, että me osaamme hoitaa hommat niin, ettei mitään ongelmia tule? Epäilin asiaa jo silloin ihan vain katsomalla länsinaapuriin päin ja koska meillä on aina tehty asiat sen antaman esimerkin nojalla. Miten voitaisikaan samoilla toimilla päästä erilaiseen lopputulokseen? No, se tulos on nyt kaikkien nähtävissä. Persiilleen meni, poliitikot pesevät kätensä ja viulut maksaa, niin kuin aina, Suomen kansa.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Nimilistat näkyille kaiksita noista rikollisista! Paikkakunnat ja alueet, missä asuvat! Vaikka arvaahan sen, tuskin Stubbi naapurissa Westendissä.

Mutta en voi sanoa kuin, että VOI VITTU! Ja toivoa vankilassa asiaankuuluvaa kohtelua niille, jotka sinne joutuvat, mutta selväähän on, että SUOMESSA EDES SOTARIKOKSESTA EI SAA KUIN EHDOLLISTA! VOI VITTU! Se eilinen uutinen, jossa rikollinen irakilainen oli irtopäitä kuvissa heilutellut voiton merkiksi tai jotain. -Iines

Ps. Niin tyhmiä ovat päättäjät, etteivät tajua mistä huonovointisuus nousee! Siitä, kun rikollisia ja laittomasti maassa olevia ja muita sossupummimuukalaisia paapotaan ja niille annetaan enemmän kuin köyhälle OMAN MAAN KANSALAISELLE, JOKA ON TÄHÄN MAAHAN LAILLISESTI SYNTYNYT! Eriarvoistumisen on tehnyt vain ja ainoastaan IDIOOTIT PÄÄTTÄJÄT ja kaikki kenen kanssa olen jutellut, on tämä Sipilän hallitus maan historian paskin, niin paljon ja vauhdilla sössivät AIVAN KAIKEN kelatakseista, taksiuudistuksista, Trafista alkaen. Meni Iineksen hermot...

Anonyymi kirjoitti...

Nimet voi julkistaa jutussa, eihän se mikään rekisteri olisi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Iinekselle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Joo, muistanpa hyvinkin ja muistan jo silloin todenneeni että paskapuhetta. Niin kuin se on osoittautunut olevan. Joka ainoa virhe on toistettu ja ajatuksena näyttää olevan että asia kuntoutuu sillä kun siihen lapioidaan aina vain enemmän rahaa.

Iines: Luulenpa että päättäjät tajuavat mutta koska niillä on tukenaan samaa propagandaa suoltava valtamedia niin ne jatkavat samaa liturgiaa. Kas kun ne tietävät että valtaosa ihmisistä ei edelleenkään lue kuin valtamediaa.

Ano: Tuomiothan ovat julkisia mutta jonkun varsinaisen rekisterin ylläpitämisestä voisi joku lakia paremmin tunteva kommentoida.

Juha Kivela kirjoitti...

Huomasitko Ykä tämän Ylen uutisen?

[https://yle.fi/uutiset/3-10588026]

Jossa kirjoitettiin, että "Keskustan suosio painui matalimmilleen sitten syksyn 2017, ja on nyt 16,1 prosenttia. Kannattajista on kadonnut etenkin miehiä – ja oululaisia.

– Oikeastaan kannatuksen lasku tulee kokonaan vanhan Oulun läänin alueelta, mikä on myös pääministeri Juha Sipilän vaalipiiri, Turja kertoo.

Turjan mukaan tämä näkyy peilikuvana kokoomuksen kannatuksessa, joka Oulun vaalipiirissä on noussut".

Jos noin on, niin ei voi kuin ihmetellä s[u]omalaisen vaalikarjan tyhmyyttä! - Siirtyä nyt keskustan kannattamisesta kokoomuksen kannattamiseen ymmärtämättä, että kyseessä on yksi ja sama puolu, osa Järjestelmäpuoluetta...

Voi hyvänen aika tämän maan ja kansalaisten suhteen...

Anonyymi kirjoitti...

Mites tuo Pudasjärjven tapahtuma, onko se etnisesti värittynyt myös, kun ei näytä olevan mitään tarkempaa tietoa tekijöistä?
Vai onko tieto vaan mennyt minulta ohi silmien?

Voi Aikoja Voi Tapoja

Lemminkäinen kirjoitti...

Suuri osa kansasta ja kansan valitsemista pomoista elävät omassa kuplassaan ja he ovat, jos sanoisi näin, hieman tyhmiä. Heillä ei ole substanssiymmärrystä käsittää että toisenlaisessa kulttuuriympäristössä kasvaneet elävät todellisuudessa, mikä poikkeaa rajusti länsimaisesta todellisuudesta. Oikea ja laaja informaatio esimerkiksi naisen asemasta lähi-itäläisessä kulttuurissa olisi estänyt monta raiskausta, mutta toiseuden (monikulttuurisuuden) ihannointi on sammuttanut järjen kipinän valtamediassa ja monen valtamediaa lukevan + monen esimiehen aivokopassa. Suuri osa kansasta on niinsanotussa siunatussa hulluuden tilassa ja ilmeisesti tämä siunattu hulluuden tila korjaantuu vain jos raiskaus- + muut tilastot kymmenkertaistuvat tai satakertaistuvat.

Joppos123 kirjoitti...

Suomessa on nähtävissä sama kehitys kuin Ruotsissa. Väkivallantekoja kun tulee kiihtyvällä vauhdilla lisää sitä mukaa kun matuja lappaa rajan yli niin siitä tulee uusi normaali. Muutaman vuoden päästä vain joukkomurhat ylittävät uutiskynnyksen ja Sipiläkään ei enää mene shokkiin mistään.
Matujen osalta kysymys on sodankäynnistä ja päättäjiemme osalta kansan hajoittamisesta. Kun saadaan kansa toistensa pilliin kiinni ja vastakkain vaikkapa matutksella niin taustalla on helppo puuhastella sulle mulle leikkejä.
Yhtenäistä kansaa on vaikeampi kusettaa ja hallita mutta eripuraa ja sekasortoa viljelemällä saadaan hajaantunut sakki jota vedättää.
Ruotsin sisällisota yhä lähempänä ja kyllä täälläkin perässä tullaan.
Maailma on onneksi nykyisin sen verran pieni, että ne kusipäät jotka ovat vastuussa saadaan luokille ja piipun eteen ihan mistä vain, oli massia sitten kuinka perkeleesti hyvänsä.

Joppos123 kirjoitti...

Matalan intesiteetin valloitus sota saanut taas yhden kuolonuhrin. Yksi Oulun raiskatuista tytöistä menehtynyt (ilmeisesti oman käden kautta) ja samaan aikaan uusia tapauksia tullut julki. Jopa valemedia uutisoi asiasta.
Sipilä ei lienee vieläkään muuta kuin shokissa ja vahtaa vihapuhetta.
Olisiko aika kohdella elukoita elukoiden tavoin?
Jos minulla olisi tytär ja hän olisi yksi uhreista niin tietäisin tasan mitä tekisin, seurauksista viis.
Ehkä se pelastaisi jonkun vastaavalta.

Anonyymi kirjoitti...

Pelkästään tämän päivän aikana on saatu listalle jo kaksi uutta juttua; lisää alle 15-vuotiaita tyttöjä raiskanneita ulkomaalaisia ja lisäksi se kaikkein järkyttävin uutinen, että edellisen jutun yksi uhreista, 14-vuotias tyttö on tehnyt itsemurhan. Jokohan kohta joku älypää tulee julkisuuteen vaatimaan taas, ettei ulkomaalaisia saa syyllistää? Mitä oikein pitää tapahtua, että tähän järjettömyyteen tulee joku tolkku ja omien kansalaisten hengellä ja terveydellä on päättäjillekin joku merkitys?

Onneksi vaalit on tulossa, mutta toisaalta, muuttuuko mikään? Halla-aho esiintyi kyllä eilisessä A-talkissa edukseen, terävästi ja analyyttisesti milloin ylipäänsä puhua annettiin ja sai päälle puhuvat naispuoliset kälättäjät nolaamaan itsensä. Ei yksi pääsky kesää tee, mutta olisiko ilmassa kuitenkin edes pientä toivoa?

Rouva Ano

Tupla-J kirjoitti...

Vaikka meillä olisi omat Rinkebyt tulessa ja rynkyillä ammuskeltaisiin joka viikko, suurin osa suomalaisista ei vieläkään tunnustaisi mitään tapahtuvan. Jos heiltä kysyisi, montako suomalaista vuoden aikana pitäisi matujen käsissä kuolla, että he heräisivät todellisuuteen, he tuhahtaisivat ja kääntäisivät "mauttomalle kysymykselle" selkänsä.

He eivät halua myöntää, että mikään hinta ei ole heille liian korkea. He haluavat vain tulla syödyksi viimeisenä ja uskovat pääsevänsä siihen hautaamalla päänsä hiekkaan.

Ennen maa repee kuin huora häpee tai pelkuri tunnustaa sen mikä on.

Anonyymi kirjoitti...

Rikosylikomisario Markus Kiiskinen Oulun poliisista kertoi 3.1:stä pidetyssä tiedotustilaisuudessa ettei poliisilla ole mitään tietoa itsemurhan tehneestä raiskauksen uhrista. Tänään poliisi vahvisti tiedon olevan totta?
Poliisin edustaja VALEHTELEE virkavastuulla kansalaisilla, odotan mielenkiinnolla jarkotoimenpiteitä. Voiko ko poliisi jatkaa virassaan, voiko poliisikomentaja Kolehmainen jatkaa virassaan ja sisäministeri Mykkänen eikö teidän pitäisi erota? Kuka ottaa vastuun tästä systemaattisesti pimittämisestä ja valehtelusta? Valtakunnan syyttäjä Toiviainen mikä on Teidän kantanne tähän virkamieskunnan valehteluun ja harhaan johtamisen?

HÄVETKÄÄ!

Teidän aikanne koittaa vielä KIEROILIJAT ja VALEHTELIJAT!

Voi Aikoja Voi Tapoja

Joppos123 kirjoitti...

Näitä tulee lisää, ei Oulu ole"yksittäistapaus" Paljon lisää. Todennäköisesti vähintään satoja samanlaisia tapauksia. suvakit vaan hymistelee . Missä on somaliin lausunto? Tai haaviston?
Niinkuin olen sanonut niin tämä vaan kiihtyy ja on yksi sodankäynnin muoto.
Pää kylmänä
Sitten kun porukka järkeistyy niin katellaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä lausui: "Ehkä sodankäynnin mestarillisin muoto on käydä sotaa jossa hyökkäyksen kohde kiistää olevansa sodassa." Totta tuokin. Jotakin apua nöyryytetyllle natiiveille voisi tuoda sekin, että esivalta, vaikka ei tunnustaisi itse olevansa sodassa, toteaisi eräiden olevan sodassa meitä vastaan. Tämä näet tunnustaisi moraalisen oikeutuksen siihen, mikä normaalin järjen mukaan on oikein. Mutpärkhele kun ei silt näytä.

Terv. Achtung

Anonyymi kirjoitti...

Ykä lausui: "Ehkä sodankäynnin mestarillisin muoto on käydä sotaa jossa hyökkäyksen kohde kiistää olevansa sodassa."

Ylimestarillisin muoto on, että hyökkäyksen kohde rahoittaa hyökkäystä ja rankaisee omiaan, jotka vastustavat tai edes kiistävät sanallisesti hyökkäyksen oikeutuksen.

acc

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle, Voi Ajoille Voi Tavoille, Lemminkäiselle, joppos 123:lle, Rouva Anolle, Tupla-J:lle, Achtungille ja acc:lle & kiitos kommenteistanne. Yhden anokommentin jätin pois, vaikka olen ihan yhtä kyrpiintynyt kuin kyseinen kommentoija. Mutta tulee muistaa että polpo ilman muuta lukee tätä blogia.

Juha: Täysin totta. Kun kansalainen jossain vaiheessa tajuaisi että äänen siirto järjestelmäpuolueelta toiselle ei ole protestiääni vaan sillä taataan saman paskan jatkuvuus.

Voi Aikoja Voi Tapoja:

Viesti1: Tää on mennyt multa ohi. Oisko linkkiä?

Viesti2: Joo, ja kyseinen Oulun poliisi meni vielä ilmoittamaan että ”tapaukset eivät liity toisiinsa, ne vaan ovat sattuneet samaan aikaan”. Luulis edes hävettävän.

Lemminkäinen: Ja siinä kuplassa uskotaan vieläkin että kaikki ihmiset ja kulttuurit ovat samanlaisia pohjoismaisia lällydemareita kuin mekin. Kysehän on jo uskonnosta ja tämän sortin uskovainen ei anna faktojen häiritä itseään.

joppos 123:

Viesti1: Ruotsin tietä mennään. Ruotsin sisällissota on aivan varma mutta sitä eivät aloita ruotsalaiset. Nähtäväksi jää että pystyvätkö puolustautumaankaan.

Viesti2: Ja tätäkin kuolonuhria yritettiin pitkään pimittää.

Viesti3: Ja tässä sodankäynnissä on tähän asti annettu selvä signaali siitä että hyökkäyksen kohde alistuu.

Rouva Ano: Ja väitän että tässä on vain jäävuoren huippu. Nää on kiinnijääneitä tapauksia yhdessä kaupungissa. Ei näitä pelkästään Oulussa tapahdu. Halla-ahossa ja persuissa on toivoa mutta missään nimessä se ei ehdi realisoitua seuraaviin vaaleihin mennessä. Vaikka persut saisivat 30 pinnaa äänistä niin ne eristetään edelleenkin.

Tupla-J: Näin valitettavasti vielä on. Yritellään kaikki tahoillamme herättää nukkuvaa.

Achtung: Totta joo ja eihän se siltä näytä.

acc: Sanoisin, että tuo oli mestarillisesti tiivistetty.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitokset joppos 123:lle kahdesta viestistäsi. Ymmärsin että ne olivat yksityisviestejä.

Tupla-J kirjoitti...

Mielessä kannattaa toki pitää sekin, että se ei ole mikään suomalaisten geneettinen erityispiirre; Espanjassa Napoleonia vastaan sotineet brittikenraalit törmäsivät täsmälleen samaan ilmiöön kantaväestön kohdalla.

Suurimmalle osalle nämä asiat ovat aivan liian abstrakteja käsiteltäväksi järkevästi, mistä syystä tarvitaan tunteisiin vetoamista. Aina ei auta sekään ennen sitä pohjakosketusta.

Muttajoo, ei meiltä metelin pitäminen hevillä lopu.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä,
Ohessa linkki, en ainakaan itse löydä mitään viittausta tekijöiden taustoista, pelottavasti uutisointi seuraa näitä muita etnisesti väriseviä uutisia.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ed96a43f-833c-41c0-81de-9b1853901632


Voi Aikoja Voi Tapoja

Qroquius Kad kirjoitti...

Tuossa osoitteessa
https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=26777&start=45
ollaan tietävinään (ehkä tiedetäänkin) tekijöiden nimet, jotka mainitaan kantasuomalaisiksi. Epäilyjä heitellään myös tekijöiden kuulumisesta kansallispukuiseen vähemmistöön, joka ei ole kotoutunut, vaikka on asunut maassamme puolituhatta vuotta.

Nimiä ei kerrota, vaan kehotetaan odottamaan kohtapuoliin pidettävää vangitsemisoikeudenkäyntiä, jossa salat paljastuvat.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tupla-J:lle, Voi Ajoille Voi Tavoille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Tupla-J: Totta joo. Tässä Suomen tapauksessa mielestäni suurin vastuu on valtamedialla. Suurin osa suomalaisista kun seuraa vain sitä, mikä tässä meidän skenessämme helposti unohtuu. Mutta pidetään meteliä. Pienistä puroista kasvaa suuri virta.

Voi Aikoja Voi Tapoja & Qroquius Kad: En osaa spekuloida tarkemmin mutta helvetin ruma juttu kyllä joka tapauksessa.