tiistai 15. tammikuuta 2019

YMMÄRRYSHARJOITUS: NIIN KAUNIS AJATUS


Täällä hotellin respassa ollaan mietitty keskenämme varsin paljon ja taajaan sitä asiaa että mikä ihmeen kumma saa ihmisen pysymään fanaattisena suvaitsevais-tiedostavana yksilönä vaikka tämä tyly reaalimaailma – varsinkin viimeisten tapahtumien muodossa – osoittaa kyseisen ihmisen ideologian naurettavuuden, vahingollisuuden ja suoranaisen vaarallisuuden. Tietoa olisi kyllä tarjolla mutta joko sitä ei lueta tai jos luetaan niin ei joko ymmärretä tai sitten ymmärretään mutta kiistetään siitä huolimatta.

Voisiko olla niin että asiaa miettiessä on paneuduttava ihmisen mieleen, mielihaluihin ja tietynlaiseen egoismiin? Ettei suorastaan narsismiin? Ihminenhän kun kumminkin elää – loppujen lopuksi – vain itselleen. Jotkut ihmiset ruokkivat egoaan vain tällaisella tavallisella elämällä ja sen pienillä onnistumisen hetkillä ja sehän on ihan tervettä se. Luonnollista, etten sanoisi. Ja sitten on tietty joukko ihmisiä joille se ei vaan riitä. Vaikka heidän ajattelumaailmaansa on vaikeaa samaistua – koska tällainen ihan  tavallinen raappahousujätkä olenkin – niin voihan sitä kumminkin yrittää. Tietysti se on samalla kuiluun katsomista ja kuilu saattaa katsoa takaisinkin mutta kannattaa väistää ajoissa.

Menisikö kyseisen ihmisen ajatusmaailma jotenkin näin?

1. Hän haluaa olla hyvä ihminen. Ennen kaikkea hän haluaa tuntea olevansa hyvä ihminen. Tunne on tärkeä.

2. Ilman muuta hän haluaa muittenkin ihmisten tietävän ja julkisesti tunnustavan että hän on hyvä ihminen.

3. Ollakseen julkisesti tunnustettu hyvä ihminen hän tarvitsee sopivan kohteen jolla voi ruokkia egoaan ja olla julkisesti tunnustettu hyvä ihminen. Ei mitään liian työlästä sinänsä. Sellaista jossa joutuisi itse tekemään jotakin. Mieluummin jotain sellaista jota voi turvallisesti etärakastaa. Ja vaatia samalla muita lähirakastamaan.

4. Hän huomaa että Suomeen tulee kehitysmaalaisia ihmisiä jotka kertovat olevansa hädänalaisia ja vaarassa.

5. Hän ihastuu asiaan. Tässähän se on mitä etsinkin. Pullahalia! Wippajei! Nyt voin näyttää kaikille olevani hyvä ihminen!

6. Hän toimii kansalaisaktivistina näitten hädänalaisiksi itsensä ilmoittaneitten tänne haalimisen ja täällä elättämisen puolesta sekä heidän täällä olonsa kyseenalaistamattomuuden puolesta ja samalla hänen egonsa akku latautuu täyteen. Hän pitää yllä kaunista ajatusta. On hädänalaisia. Oikeasti hädänalaisia. Ainakin hänen mielestään. Ja hän auttaa. Huomatkaa: nimenomaan hän auttaa. Samalla hän taistelee suvaitsevan vihan voimalla niitä ihmisiä vastaan jotka eivät ymmärrä tätä kaunista ajatusta. Ajatusta nimenomaan hänestä hyvänä ihmisenä.

7. Hänellä on hyvä olla, niin hyvä olla. Hän on hyvä ihminen. Hän pitää yllä kaunista ajatusta. Kaunista kuvaa. Joka katsoo häntä peilistä.

Ja sitten. Perkele. Perkeleen perkele. Sitten tulevat ne kirotut faktistit jotka kertovat – faktat apunaan – että hän, hyvä ihminen on ollut koko ajan hyödyllinen idiootti ja nenästävedettävä hölmö. Hölmö, jonka typeryyden ansiosta ihmisten turvallisuus tässä maassamme on vaarantunut. Ja jonka ansiosta suomalaisten verorahoja tungetaan kankkulan kaivoon. Verorahoja, joilla hän itsekin elää.

Ei ole ihme, että hän vihaa noita faktisteja. Nehän perkeleet ovat rikkoneet sen kauniin ajatuksen ja kauniin kuvan jota hän on pitänyt yllä. Ajatuksen maailmasta.

Ja ennen kaikkea hänestä itsestään.

Sillä vain hänestä itsestäänhän tässä oli koko ajan kysymys. Ei sitä kuvaa saa särkeä.Erityisen paljon näitä kauniin ajatuksen vaalijoita löytyy vihreistä. Muistutetaanpa vihreitten näkemyksestä asiaan muutaman vuoden takaa. Kuinkas se sitten oikein menikään?42 kommenttia:

Tiukka-meno kirjoitti...

Ei taida pullahalit ja lohdutukset mennä ullatusten uhreille, ainiin uhripääoma puuttuu.
Saatana!etten paremmin sano.

Anonyymi kirjoitti...

Yks Räätälinnatar vaan tässä, terve taas! Selitys blogistille: postatessani kommmenttiani Ykämaahan viime kerralla olin vähän hätäinen, ja luulin ensimmäisen viestini hävinneen bittitaivaaseen. No ei se mitään, saattapa minulla olla kaapissa noita xyz-puolia, jotka tunkevat esille itseltänikin salaa.
Nyt kun olen tätä maaailman menoa monelta kantilta aikani tutkistellut, päädyin sellaiseen ratkaisuun itseni kanssa, että olkoot ja menkööt maaillma menojaan. Alan elää omaa elämääni, kirjoitelkaa ja lukekaa te muut. Ei tällaista kukaan jaksa vuosikausia. Taisteluko loppuisi? No eihän toki, saattaapa konkretisoitua. Autossa on yllättävää maantiekäyttöä varten hihaton huomiovärinen vaatekappale, vasiten räätälöity, joten tapaamisiin sitten kun aika on. Keskittykää kunnon hoitoon ja jättäkää roskaruoat pois, että saatte kestävyyttä.
PS. Sehän oli Jaskabrown, joka siitä sumusodasta puhui. Sorry, asian vierestä tämä kommentti, tai ei sittenkään...

Affu kirjoitti...

Ihmisen kyky itselleen valehteluun on uskomaton. Paraskin toisille valehteva jää siinä toiseksi. Eiköhän se ole aika sattumanvaraista, mihin poliittiseen, aatteelliseen tai uskonnolliseen porukkaan sattuu syntymään tai muuten vain ajautumaan. Joka tapauksessa ryhmäpaine kirittää idullaan olevvia ajatuksia, niin että kohta ne tuntuvat tosilta. Ongelman ydin onkin, niin kuin Yrjö sanoikin, tuo tuntuminen. Vaatii melkoista luonnetta pystyä kriittiseen ajatteluun omassa kuplassaan. Itse olen kuin Obeliski, taisin tipahtaa lapsena skeptisismin kattilaan ja olen siitä lähtien pystynyt olemaan tarpeen vaatiessa eri mieltä seurassa kuin seurassa.

Niin kuin Marlon Brando sanoi, oliko se nyt Käärmeennahkatakissa, että mitä sinulla on, kun häneltä kysyttiin, mitä sinä vastustat. Näin eläkeläisenä kohtaan niin harvoin kunnon sparrausseuraa, että kritisoin väliin omia kannanottojakin, mikä muutamissa asioissa onkin kannatettavaa, koska maailma muuttuu. Jos ihminen on arvokysymyksissä kaks- ja kuuskymppisenä samaa mieltä, on hän jommassa kummassa päässä vääräässä jos ei molemmissa,

Kumitonttu kirjoitti...

Nykyisin se on Vihreiden sivuilla tosiaan otsikolla "10 Faktaa" kun tuo yhdestoista "fakta" tuli liian noloksi jopa patologisille valehtelijoille. Kuten Al Goren varoitus vuonna 2006, että on vain 10 vuotta aikaa estää peruuttamatonta käännettä tapahtumasta.

Parasta on, että perinteisen median eli alpakkamedian voidaan objektiivisesti sanoa toimineen valemediana. On hullu ajatus, että tää kusetus kesti näin kauan. Ehkä joskus vielä paljastuu, että valemedia operoi samoin menetelmin ilmastohumpan parissa.

Anonyymi kirjoitti...

-osa suvakkinaisista on liian rumia tai lihavia ns. komealle suomalaiselle miehelle, mutta arabit tunnetusti panevat kaikkea mikä liikkuu tai vaikka ei edes liikkuisi. He ovat myös tunnetusti kovia poikia työstämään ns. kakkoseen, jota nämä suvakit ilmeisesti pitävät ihquna
- osa heistä tietää että ählämi häviää kuvioista heti kun on saanut oleskeluluvan tms., tämän vuoksi uusia ählyjä pitää tuottaa liukuhihnalla jotta paneminen on turvattu jatkossakin
- osalla on oma kotiarabi ja jopa perhettä ja he haluavat että muillakin olisi.Suomalaiset miehethän ovat.....niinkuin tiedetää...
-osa heistä on ideologiansa vankeja , ja kun katsoo heidän fb-profiilejaan niin kappas: on yliopistoa, töissä kaupungilla tai muuten julkealla sektorilla, vihreitä, vasemmistoa, demareita, ay-aktiiveja jne.
- suomalaiset miehet jotka komppaavat heita ovat usein homoja tai niin avuttomia etteivät normaalia naista saa niin he luulevat ehkä pääsevänsä piireihin missä toosaa jaetaan

Anonyymi kirjoitti...

Huvittaisi suuresti nuo politiikojen ongelman ratkaisut näihin lastenraiskauksiin ellei olisi kysymys vakavasta asiasta. Pojat ja tytöt ovat niin topakkana että. Kyllä nyt lähtee kuppa Töölöstä. Voi helvetin perkele. Albert Einstein sanoi kauan sitten, että emme voi käyttää samanlaista ajattelutapaa ongelmia ratkaistaessa kuin käytimme niitä luodessa. Hänellä olikin A-niinkuin Aivot. Politikoiltamme ne näyttävät puuttuvan kokonaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tiukka-menolle. Räätälinnattarelle, Affulle, Kumitontulle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Tiukka-meno: Jep, uhreista puhuminen on kiusallista. Se kun rikkoo sen kauniin kuvan.

Räätälinnatar: Ymmärrettävä vaihtoehto. Omaan koloon erakoituminen käy itsellänikin aika ajoin mielessä.

Affu: Minäkin muuten kritisoin keskenäni omia mielipiteitäni enkä ole aina samaa mieltä itseni kanssa. Tilannetta kutsutaan nimellä ottiatuota. Mutta kuplasta voi nousta. Minäkin olen ollut aikanaan kommari. Mutta reaalimaailma paransi minut siitä taudista.

Kumis: Joo, näin on. Vihreätkin ehtä tuumivat että olis ehkä kannattanu… vähän ajatella… enste. Alpakkamedia on toiminut valemediana mutta vaikka se on saanut nyt pahasti kynsilleen niin imperiumin vastaisku tulee jossain muodossa aivan varmasti.

Ano1: Varsin pitkälle näin.

Ano2: Siteerasit Einsteinia:

”Emme voi käyttää samanlaista ajattelutapaa ongelmia ratkaistaessa kuin käytimme niitä luodessa”.

Ja nimenomaan tuossa ollaan ongelman ytimessä. Ja sen myötä kuppa ei taatusti lähde Töölöstä.

Strix Senex kirjoitti...

Yritinpä minäkin löytää vastausta tuohon kysymykseen: Mikä ihmeen kumma saa ihmisen pysymään fanaattisena suvaitsevais-tiedostavana yksilönä. Ensimmäisen minuutin aikana mieleen tuli kolme. Sitten päätin keskeyttää prosessin, siitä kun tulisi helposti romaani tai väitöskirja.

Ensimmäinen on se raaka ja raadollinen raha. Turvapaikkabisnes tarjoaa hyvät tulot niin palvelutuotannossa kuin politiikassa kuin järjestötoiminnassakin. Leipäpappeja löytyy muualtakin kuin kirkosta ja he osaavat ne kaikkein hurskaimmat puheenparret ja pitävät niistä kiinni kaikista sitkeimmin. Kysymyshän on heidän leivästään ja usein myös siitä vallasta, joka heillä on seurakuntaansa.

Toinen on oman identiteetin rakentaminen. Tämän Yrjö kuvasi niin hyvin, että en yritä siihen mitään selitellä tai lisäillä.

Kolmas on kyvyttömyys irtautua kerran omaksutusta tai sisään upotetusta ajatuskaavasta. Kerran omaksutusta ajatusmallista irtautuminen on tuskallista, se horjuttaa perusturvallisuuden tunnetta. Kun koulussa ja herra ties missä viiteryhmässä on istutettu tällainen ”hyvän ihmisen” ajatuskaava, sen kyseenalaistaminen ja alistaminen kriittisen tarkastelun kohteeksi on helposti tuskallinen ja vaatii melkoista uskallusta. Siinä joutuu toteamaan, että isä tai äiti, opettaja tai kaveripiiri ei olekaan ehdottomasti oikeassa eikä ehdottomasti väärässä. Siinä on kyse itsenäistymisestä, jolloin asiat joutuu arvioimaan tosiasioiden pohjalta ja tosiasiat tunnistamaan monien tarjokkaiden joukosta . Helpointa on siis jättäytyä toistelemaan niitä vanhoja iskulauseita ja turvautua kerran opittuihin kaavoihin. Hiukan asiasta sivuun hypäten, tämä ilmiö näkyi tavattoman selvästi Neuvostoliitossa Stalinin kuoltua, jolloin miljoonat ihmiset itkivät hysteerisesti veristä diktaattoria surren.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Erittäin hyviä pointteja. Ykköskohdasta voin todeta että kyse on huoran hommasta. Huoraamista voi tehdä housut jalassakin ja se vaatii huoran mielenlaadun. Ja tuo kolmonenkin on totta. Mutta siitä ajatuskaavasta on mahdollista irtautua. Se vain vaatii rehellisyyttä itselleen. Niin kuin olen todennut, niin olen minäkin ollut joskus kommari. Eikä siitä parantuminen vaatinut oikeastaan muuta kuin silmien aukaisemista ja sitä rehellisyyttä itselleen.

Anonyymi kirjoitti...

Paska osui tuulettimeen ihan kunnolla... Saa nähdä miten tämäkin selittelöidään parhain päin. Invaasiosta vastuussa olevat tahot pääsevät kuitenkin kuin koira veräjästä. Voi helvetti!

Hemuli kirjoitti...

Iltalehti:
"Vuonna 2018 pääkaupungissa tapahtui 682 seksuaalirikosta. Edelliseen vuoteen verrattuna kasvua on lähes puolet, eli 47,94 prosenttia.

Ulkomaalaisten osuus oli kaikissa ilmoitetuissa seksuaalirikoksissa Helsingissä 38,2 prosenttia. Helsingissä tapahtuneista ilmoitetuista raiskauksista peräti yli puolet oli ulkomaalaisen tekemiä. Tarkka luku on 53,8 prosenttia."

Että sillälailla

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Hejpä Ykä ja muut toverit !

Kuis se (vapaasti siteeraten) Tsöötsilli sanoikaan: "Jos ei nuorena ole radikaali ja vanhana konservatiivi, niin ei ole ihminen"!
On tässä ollut itsekullakin monenmoisia aatteellisia harharetkiä, mutta onhan noista tervehditty jo aikoja sitten. Tästä voitte päätellä myös ikääni...

Hemmetin osuvista blogeista ja kommenteista kiittäen Terhomatti

Juha Kivela kirjoitti...

Hjuu... kaheksisen vuotta tässä on nyt tullut nuoria tavattua yliopistoilla ja täytyy sanoa, että jo siinä ajassa on tapahtunut huikea muutos aallonpohjaa kohti - ellei sen jo tavoittaen... jos palttiarallaa kaheksisen vuotta sitten vielä noissa vihervasemmistolaisissa nuorissa oli edes osalla pientä tervettä epäilystä ja huumoria hommassa mukana (ehkä itsekritiikkiäkin), niin nyt vastassa on vain todellakin tyhjä katse ja pimeä vintti, jota kannattaa todellakin pian väistää katsomasta, kuten Ykä kirjoitti.

Tyhjyyttä on erilaista, mutta tällaista tyhjyyttä en aiemmin ole nuorissa ihmisissä vielä elämäni aikana tavannut! Nyt voi melkeinpä sanoa, että Suomessa on todellakin syntynyt täydellisesti menetettyjä sukupolvia!

Strix Senex sanoi sen taikasanan: RAHA. Rahasta on paljolti kysymys, sillä niin moni saa päivittäisen elantonsa ja leipänsä huoraamalla tuolla maahantunkeutumisbusineksessä... Surkuhupaisaa ja täysin moraalitonta on, että Suomen työllisyysasteita pidetään tuolla maahantunkeutumisbusineksellä keinotekoisesti korkeammalla kuin työllisyysaste muuten olisi. Raha tuohon toimintaan todellakin otetaan kantasuomalaisten veronmaksajan veroeuroista, joilla - uskallan väittää - olisi noillekin veroeuroilleen parempaa käyttöä omassa taloudessaan, mutta sitä tämä euvostoliittolainen sosialisti-kommunismi ei suvaitse.

Järjestelmäpuolueen jäsenet ja sille uskollisten tulee olla täydellisen suvaitsemattomia ja rajoittuneita henkiseltä elämältään, jotta voivat hyväksyä tällaisen ryöstön ja riiston, jossa kantasuomalaisen omaisuutta ja varallisuutta jaetaan uudelleen pienen piirin kesken. Mutta ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin, jos sen nyt voi niin ajatella. Jopa Suomen Poliisi, Maahanmuuttovirasto, Oikeuslaitos (Korkeimpia Oikeuksia myöten), Valtakunnansyyttäjänvirasto, Oikeuskanslerinvirasto, Eduskunnan puhemiehistö, Rajavartiolaitos, Tulli, Suomen Puolustusvoimat, jne... ovat kaikki osallisina tuossa yhdessä ja samassa Maanpetoksessa, jossa toki on poliittinen eliitti talouspoliittisen kerman, kuten EK ja Suomen Yrittäjät kanssa. Täydellinen lista olisi niin pitkä, etten näe sitä tarpeelliseksi tässä kirjoittaa.

Olisiko "keltaisilla liiveillä" vaikutusta Suomessa? Tukisihan tuollainen toiminta ainakin Niinistö - Macron vastaista linjaa näyttävästi myös täällä Suomessa?!

Nyt kun Kiinakin on ripittänyt Saulia Suomen äärimmäisen huonosta ihmisoikeustilanteesta... ;)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Hemulille, Terho Hämeenkorvelle ja Juha Kivelälle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Niinpä osui. Mutta järjestelmäpuolueella on absoluuttinen enemmistö seuraavienkin vaalien jälkeen joten koira ja veräjävertaus on kohdallaan. Ei korppi korpin silmää noki. Anteeksi korpeille vertauksesta. Ne ovat uljaita lintuja.

Hemuli: Tämä kaikki on alkanut jo 1990-luvulla. Vasta nyt se paise puhkeaa.

Terho: Taisi mennä niin että ”jos ei ole nuorena radikaali niin ei ole sydäntä ja jos ei ole vanhana konservatiivi niin ei ole järkeä”. Toisaalta toivoisin sitä järkeä nuoremmillekin. Tai no, nykyisinhän me konservatiivit ollaan niitä radikaaleja. Ja suuret kiitokset sinullekin.

Juha: Erityisesti tuo yliopistoista kertomasi nostaa kylmät väreet.

Löylyniemi kirjoitti...

Kaikille suvakeille ja perusjampoille on hyvä pitää punaista pilleriä tarjolla. Aina sieltä jotain siemeniä jää takaraivoon itämään, kun tarpeen mukaan rohkenee ääneen kyseenalaistaa ja asettaa suvakkipropakandaa naurunalaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa tätä tullut ajateltua itsekin ja aika lailla samoin ajattelen kuin Strix ja Yrjö. Rahalla ja saa hevosella pääsee eli raha motivoi joitakin. Sitten on näitä laumaihmisiä, jotka menevät porukan mukana ja koska heille tärkeämpää on kuulua porukkaan, he eivät liikaa vaivaa päätään ristiriitaisilla faktoilla. Toisaalta eipä heidän usein tarvitsekaan. Ihminen vaan on niin sosiaalinen otus, että tuollaiset ryhmään solahtamiset tapahtuvat tiedostamatta ja samassa prosessissa mahdolliset häiritsevät ajatukset katoavat jonnekin. Ainakin näin luulen.

Hankalampi juttu on sitten tuo ismipuoli tai miksei uskontokin. En tiedä miksi ihminen tarvitsee kumpaakaan. Joka tapauksessa monet tarvitsevat eikä siinä mitään sinänsä - meitä on moneen junaan. Jotenkin sitten kuitenkin nämä ismit eivät kaikille tuo rauhaa. Itselle tutuin ismi on tuo ilmaston lämpenemisen vastainen taistelu - ismi.

Oma kantani on, että eipä panikoida vaan annahan kun sopiva henkilö kuulee tästä, alkaa vyörytys. Usein minulle jää näistä sellainen olo, että henkilö joka minua valistaa, uskoo vilpittömästi maailmanlopun peruuntuvan, jos vain minä muuttaisin mieltäni. Ikään kuin minulla olisi valta säätää säätilat. Maagista ajattelua kai tuollainen on. Sukua tälle ajattelulle osoittaa se kekseliäisyys, joka luo jatkuvasti uusia tekosyitä sille miksi ennusteet menivät pieleen tai kuinka kaiken takana on sittenkin Putin.

Prosessi on sama jos uskoo monikulttuuriin, feminismiin, jatkuvaan kasvuun jne, mihin tahansa. Tällainen henkilö ainakin minun silmissäni on sillä tavalla suuruudenhullu, että hän uskoo kaikista maailman aatteista, että se oma ismi on juuri se oikea ja että kunhan nyt vain kaikki uskoisivat niin me pelastuisimme. Ikään kuin homman ydin olisi siinä, että ollaan kaikki samaa mieltä ( ja oikeassa ).

maallikko

Anonyymi kirjoitti...

Maahanmuuttoteollisuus toimii ja voi hyvin eikä siihen tehdä kipeitä leikkauksia. Päinvastoin, rahaa näyttää löytyvän kun ei tarvitse käyttää omaa rahaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys maallikolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

maallikko: Erittäin hyviä huomioita.

Ano: Jep. Nykyisin kapitalismia on kehitetty julkiskapitalismiksi eli miksi ottaa riskejä markkinoilla kun voi tienata varmaa veronmaksajien kustantamaa rahaa.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Mielenkiintoinen havainto Pravda-konsernista.

Ilta-Pravda korjasi "kalliolaismiehen" kirjoitusvihreet?
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005966661.html

"Honey Don’t tell..."

Vai

Helsingin-Pravda ei korjannut "kalliolaismiehen" kirjoitusvihreitä?
https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000005965901.html

"Honey Don't teli..."

Vähän niinku ylioppilaskirjoituksissa, toisesta tuli ällä ja toisesta Ii. ;)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vittuuntunut NettoVeronmaksaja. Onneksi tuli sentään vankeutta. Ja toivottavasti kalossinkuva pyllyyn tästä maasta sen jälkeen.

Joppos123 kirjoitti...

Tuo kalossinkuva perseelle alkaa olla nykyisin aika epätodennäköistä. Jos ei halua lähteä niin ei tarvitse. Jokin show päälle ennen koneeseen menoa tarkoittaa raiskausloman jatkoa tai jos entinen kotimaa maa ei suostu ottamaan paskasäkkiä takaisin niin taas bileet jatkuu.
Eduskuntaryhmät antojvat tänään yhteisen julistuksen " toimenpiteistä" joihin ryhdytään nykyisen tilanteen ( lähestyvien vaalien) johdosta.
Tarkkaavainen ja lukija lienee jo huomannut, että,oikeasti ei tehdä hevonpaskaakaan,pelkkää silmänlumetta.
Asia hyssytellään samalla tavalla unholaan kuten Turun terrori-isku ja sitten aletaan taas jauhamaan multikultin välttämättömyydestä, luonnonvoimasta, valkoisen miehen sietämättömästä rasismista, lihansyönnistä ja perkeleen sähköautoilusta.
Seuraava kohkaaminen tulee sitten kun kerralla raiskataan vaikkapa 1000 pikkutyttöä tai tapahtuu terrori-isku jossa uhrimäärä lasketaan kymmenissä.
Taas alkaa sama paskanjauhanta ja jälleen kerran istutaan käsien päällä ja puristellaan jo aikoja sitten kadonneita munia.
Näin nämä hommat oikeasti euvostoliiton Suomi nimisessä perähikiässä hoidetaan. Nyt ja tulevaisuudessa.
Ja kyllä, aivan varmasti se terroteko tulee vielä kuten ne 1000 raiskattuakin mutta valtiojohdon puolelta ei tule muutosta. Ketään ei karkoiteta ainakaan jos SDP voittaa tai mikä muu tahansa järjestelmäpuolue.
Paskat sikailee ja lonnii täällä maailmantappiin.

Anonyymi kirjoitti...

Joku juttu siinä vaan on kun ihminen jää ideologiansa vangiksi. Vaikka ovatkin varmaan vähemmistönä niin tota sakkia vaan on jotka eivät vastaanota uutta informaatiota. Vankileirien saaristossa kuvataan ihmisiä jotka kärsivät vuosikymmeniä vankileirillä menettämättä uskoaan. Täydellinen systeemi, jonka toteutuksessa vain oli sattunut vähäinen virhe. Jos tosiuskovaista ei kykene muutama vuosikymmen gulakissa parantamaan niin tuskinpa tällaiset groominghässäkätkään siihen pystyvät. Samaan jengiin kuuluu vaikkapa Ruotsissa esiintyneet tapaukset, joissa matun raiskaamat naiset eivät ilmoita viranomaisille koska ovat huolissaan miten moinen negatiivinen huomio vaikuttaisi mamuihin. Sairasta. On pelottavaa, että moiset zombiet vaeltavat keskuudessamme normaalin ihmisen hahmossa. Asian vierestä snadisti mutta eikö tunnu siltä että näinä aikoina kaikenlainen paska ylistetään kauniiksi normaalin maalaisjärjen ollessa lähinnä kirosana. Aikamme kuva?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

joppos 123: Pakko sanoa että olet valitettavan oikeassa.

Ano: Olipahan helvetin hyvä kommentti. Ja juu, se maalaisjärkihän on nykyisin vihapuhetta.

Anonyymi kirjoitti...

Ano: "Ruotsissa esiintyneet tapaukset, joissa matun raiskaamat naiset eivät ilmoita viranomaisille koska ovat huolissaan miten moinen negatiivinen huomio vaikuttaisi mamuihin."
Eikä tässä vielä kaikki, sehän kammottavinta tässä julkisuudessa on, että se hyödyttäisi SD:tä (Sverigedemokraterna).
Tietenkin nämä zombiet pelkäävät myös kuolemakseen joutuvansa ulos ihanien hyvien ihmisten kerhosta mikäli vasikaksi ryhtyvät.

Johan

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kovin persumaisia ideoita hallituspuolueet nyt julkituovat. Kopioisivat vain reilusti suoraan koko persujen puolueohjelman, jonka sitten puolueen taqyyia/halalsanoitusosasto muokkaisi sellaiseen muotoon, että voitettujen vaalien jälkeen voisivat puhtain kauloin kertoa, että: kuten puolueohjelmassamme toimme ilmi... Eli suomeksi: tekstin soiniminen ja tolppaa hillosilmään. Ja poliittinen grooming uudelle levelille
http://sinenmaa.blogspot.com/2019/01/poliitikot-harrastavat-groomingia.html

Anonyymi kirjoitti...

Tuli vielä mieleen se rehtori, joka joutui paskamyrskyyn, kun arveli kiusatuksi tulemisen johtuvan hutsahtavasta pukeutumisesta. Tästä riemastuivat sitten ne "jokaisella/ minulla on oikeus"-tyypit ( jatkossa moo-tyyppi ) Totta kai jokaisella oikeus olla mitä huvittaa ilman, että joutuu kiusatuksi, raiskatuksi tms. Mutta vain ihanteellisessa maailmassa, vain teoriassa.

Kusipäitä riittää tässä maailmassa ja he sitten tekevät kusipäisiä liikkeitään. Tätä ei em tyypit protestoi vaan vihat saa päälleen aina joku, joka muistuttaa asioiden todellisesta tilasta. Hän on se pahis, koska hän julkeaa tölväistä moo-tyyppiä rikkomalla hänen käsityksensä täydellisestä maailmasta. Tällaisen sormella osoittajan kimppuun voidaan hyökätä, koska hän on turvallinen vihaamisen kohde. Kiusaajahan voisi vetää vielä turpiinkin.

En usko että tällainen kertoo vahvasta minätunteesta tai itsekunnioituksesta vaan päinvastaisesta. Kaikki öyhötys on em juttujen puutteesta johtuvaa kompensointia ja bluffia. Raivostuminen vain paljastaa, että nyt osui arkaan paikkaan.

Lisätään tähän haettuun tyyppiin vielä siis se, että hän elää, aina kun voi, ihannemaailmassa/unelmassa/kuplassa. Ei kunnioita itseään, hänellä on heikko itsetunto. Toisaalta teoriamaailmassa eläminen viittaa siihen, että henkilö on kyllä älykäs, mutta samalla järki puuttuu työkalupakista.

maallikko

Hemuli kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan mitä tapahtuu tämän vuoden aikana.

Somessa on erittäin vihaisia ihmisiä, joita ei varsinaisesti rauhoita Sipilän kommentit "Mitenkään poikkeuksellisesta määrästä ei nyt puhuta" tai Orpon "Olen ollut koko ajan näiden haasteiden kanssa tekemisissä. Tiedostimme turvallisuusuhat siitä lähtien, kun pakolaiskriisi alkoi". Toisaalta nyt lehdistökin on alkanut julkaisemaan tietoja ainakin osittain, kuten että vuonna 2017 Helsingin raiskauksista yli puolet oli matujen tekemiä.

Nämä erittäin vihaiset ihmiset, joista osaa on haukuttu rasistiksi kymmenisen vuotta ja vähintäänkin vuodesta 2015 lähtien tuskin leppyvät kun oikeuslaitos ei ihan teknisistäkään syistä saa tuomioita aikaiseksi ennen kesää. Syntyy oikeutettu fiilis, että mitään ei tehdä.

Nämä erittäin vihaiset ihmiset kuuntelevat puhdasta paskaa seuraavat neljä kuukautta kun järjestelmä puolueet yritävät valkopestä rikoksia ja häivyttää sitä tosi asiaa että itse olivat aiheuttamassa ongelmaa. Politikoille kävi sillä lailla paska tuuri, että tällä kertää omista hölmöilyistä siihen kun paska osuu tuulettimeen meni alle vaalikausi eli joutuvat ihan itse toreilla vastailemaan kysymyksiin.

Huhtikuussa on vaalit ja tulee kesä.

Voitaneen pitää täysin varmana asiana, että lumen sulaessa ja lämpötilan noustessa tapahtuu puskaraiskauksia, ehkä nämä jopa uutisoidaan tällä kertaa. Vaalien jälkeen jo vähän lauhtunut viha leimahtaa uudestaan. Tulee kesä ja festari kausi. Jos festareilla sitten tapahtuu isomman luokan taharrush gamae ja paikalla on vihaisia humalaisia suomalaisia miehiä... Allahu Akbar vai hakkaa päälle Suomen poika?

Juha Kivela kirjoitti...

Viestiketjussa oli useitakin hyviä ja osuvia oivalluksia, mutta tahdon vielä ottaa tämän Ykän 15. tammikuuta 2019 klo 21.56 kommentissa olevan esille, jossa Ykä kirjoittaa, että "Nykyisin kapitalismia on kehitetty julkiskapitalismiksi eli miksi ottaa riskejä markkinoilla kun voi tienata varmaa veronmaksajien kustantamaa rahaa".

Eilen juuri pohdin yliopistomaailmassa luennolla sitä, että mikä on edes nykyisin yrittämistä Suomessa? - Ja siinä julkisessa pohdinnassa esitin juuri tuon Ykänkin ilmaiseman huomion, sillä nykyisin, jotta on päästy hallituksen tavoittelemaan noin 72 %:n "työllisyysasteeseen", on tarvittu juurikin veronmaksajien rahaa, jota annetaan suoraan "yrittäjälle", jonka ei tarvitse edes maksaa tuota saamaansa "tukea" "työllistämälleen" työttömälle, jonka elatuksen edelleen kustantaa valtio ja kunta, toki eri nimikkeillä, jotta jamppa saadaan virallisesti tilastoissa näyttäytymään "palkansaajana!

Hieman stilisoiden kirjoitan tuon Ykän kommentin muotoon, että Suomessa on nykyisin vallalla "julkiskapitalismi", jossa ilman markkinariskiä (oikeammin ilman minkäänlaista riskiä/riskinkantoa) "yrittäjä" voi toimia markkinoilla riskittä, tienaamalla takuuvarmasti ainakin Suomen Valtion (joissakin tapauksissa myös Euroopan Unionin) suorittamat kantasuomalaisilta ja kantaeurooppalaisilta veronmaksajilta pakkoverotuksen avulla ryöstetyt ja riistetyt veroeurot.

Lisäksi, jos "yrittäjän" business-idea edes yhtään on terve ja sille on kysyntää markkinoilla, voi "yrittäjä" tienata todellista kapitalistisen järjestelmän mahdollistamaa tuloa, mutta Suomessa tämä on nykyisin varsinkin pien- ja keskisuurille yrityksille melko harvinainen tilanne.

Unohtaa ei sovi myöskään uusnomenklatuuran jäsenten nauttimia veronmaksajilta peräisin olevia suoria tulonsiirtoja, jotka tulevat esim. asumistukien ja vastaavien maahanmuuttoteollisuuden takaamien järjestelmien kautta Kelalta, Suomen Valtiolta ja kunnilta uusnomenklatuuran jäsenten ja perheiden omaisuudeksi ja varallisuudeksi!

Suomi on tänä päivänä kiistatta uudelleen syntynyt sosialistinen-kommunismi!

Avainsanat: Julkiskapitalismi, maahanmuuttoteollisuus, kantasuomalaisen (palkansaajan) verovarat, Suomen Valtion ja kuntien tuet, kapitalismi, järjestelmäpuolueet, uusnomenklatuura, tulonsiirrot, väestönsiirto, Kela, asumistukijärjestelmä, Euroopan unioni (EU), kansainväliset sopimukset, GCM (Mykkänen/kokoomus), työllisyysaste, työttömyys, markkinariski, riski, sosialismi, kommunismi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihme ja kumma ettei tuohon maahanmuuttoon tehdä kipeitä leikkauksia. Säästäisimme paljon rahaa ja saataisiin kestävyysvajetta vähennettyä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Johanille, Veijo Hoikalle, maallikolle, Hemulille, Juha Kivelälle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Johan: Tällaista porukkaa valitettavasti löytyy. Valitettavan paljon.

Veijo: Vaan selväähän on että kyseinen persuilu loppuu vaalipäivän iltana.

maallikko: Varsin pitkälle näin.

Hemuli: Ja mielenkiinnolla voimme seurata myös että kuinka media häivyttää tämän asian kokonaan. Tilalle tarjotaan varmaankin huomattava määrä ilmastopropagandaa että saadaan sittenkin ne ilmastovaalit.

Juha: Jep. There is no business like vokkibusiness.

Ano: Aivan totta. Mutta siitä leikataan kyllä viimeisenä.

DuPont kirjoitti...

Selvää on kaikille, ettei kokkepudemarien julistukset tällä viikolla riitä politiikan muutokseen, koska yrittävät nyt ratsastaa aallolla. Kyse on siitä, toteuttaako seuraava hallitus niitä näkemyksiä, joita nyt esitetään. En ole järin toiveikas, odotan mediankin unohtavan nämä asiat pian.

Ei pitkään harjoittu politiikka yhtäkkiä muutu, nyt on vasta ensimmäinen solmu avattu. Paljon tarvitsee vielä tapahtua (toivottavasti politiikassa, eikä yhteisössä), ennen kuin se todellinen maahanmuuttopolitiikka muotoutuu järkevämmäksi.

Media on muuten ollut sallivampi nyt. Onko esitystä, muutosta vai tyyntä myrskyn edellä? Esim. IL salli varsin vapaata kommentointia... Edellisenä kuukautena en saanut läpi yhtäkään näkemystä kommentteihin! No, seuraamme asiaa. Tiettyjä positiivisia pilkahduksia valtamediassa on toki ollut.

Anonyymi kirjoitti...

Iltasanomat (tai Iltalehti) yritti maanantaina korjata ryvettynyttä mainettaan jutulla kahdesta kilaisnaisesta, jotka varoittivat suomalaisia liiasta sinisilmäisyydestä maahanmuuttajia kohtaan. Heidän olisi pitänyt mennä eduskuntaan puhumaan, sillä tavalliselle kansalle on jo vuosikausia ollut päivänselvää, miksi nuoret muslimimiehet tulevat Suomeen, millainen on heidän kulttuurinsa ja miksi se on lähes mahdotonta yhdistää
länsimaiseen elämäntapaan.

On säälittävää ja suorastaan järjenvastaista, että nyt esitetään nuorten tyttöjen raiskausten estämiseksi lisää rahaa ja lisää kotoutusta (Pää, olkapäät, peppu, varpaat -lastenlauluja) ja lisää poliiseja, sillä ihmisen kotoutumiseen vieraaseen maahan ei tarvita kymmeniä avustajia, vaan siihen riittää oma halu kotoutua ja jos poliisia tarvitaan, silloin ollaan jo myöhässä.

Ihmetyttää myös se, että kalliita resursseja tuhlataan tähän kotouttamiseen, kun ainakin poliitikkojen mukaan suurin osa saa turvapaikka- tai oleskelulupahakemukseensa hylsyn eli kotoutumisen sijaan olisi syytä kotiutua ja sittenkin vähän äkäseen! Mutta todennäköisesti maahanmuutto kaikkine oheistoimintoineen on niin hyvä bisnes ja työllistäjä, että ihmiset äänestävät puolueita, jotka pitävät kaiken ennallaan.

Vaikea on kuvitella, mikä olisi se tapahtuma, joka lopullisesti mätäpaiseen puhkaisisi, vaikka pieniä merkkejä onkin ilmassa. Valitettavasti se tapahtuu lasten kustannuksella ja nyt olisikin mielenkiintoista tietää niiden naisihmisten tunnot, jotka ovat vieneet aikuisia miehiä päiväkoteihin ja kouluihin tutustumaan alaikäisiin lapsiin ja kaikin tavoin yllyttäneet suomalaisia tutustumaan sumeilematta vieraisiin kulttuureihin ja selittäneet maireasti kaikkien ihmisten olevan ihan samanlaisia? Ahtisaarikin kehotti kutsumaan maahanmuuttajia kahville. No, ehkä se siellä eliittitasolla onnistuukin, mutta eipä Marakaan takuulla kutsu esim. 8-lapsista mitään muuta kuin omaa äidinkieltään puhuvaa muslimiäitiä kotiinsa kaffelle ja leivoksille. Toisaalta, miksi pitäisikään? Ei minua ainakaan tuo takapajuinen kulttuuri kiinnosta pätkääkään!

Rouva Ano
Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys DuPontille ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

DuPont: Seuraava hallitus (jossa persut eivät missään nimessä ole mukana) ei muuta mitään. Sillä jos se muuttaisi tilannetta niin se tulisi väistämättä myös sen asian eteen että Järjestelmäpuolue on vastuussa tapahtuneesta. En usko myöskään että valtamedia muuttaa linjaansa. Ne pienet pilkahdukset jäävät pilkahduksiksi.

Rouva Ano: Tietyllä tavalla on huvittavaa että täällä voiman pimeällä puolella on jo toista kymmentä vuotta puhuttu täysin samaa kuin ne irakilaisnaiset. Mutta puhe on tuomittu vihapuheena. Ja rahasampo on ollut ns. kotouttamisen työkaluna jo ennenkin. Tulokset nähdään. No, ei kun lisää rahaa vaan. Näennäistoimintaa ja näennäistekemistä. Oikea tekeminen olisi pitänyt tehdä jo vuonna 1990. Mikä olisi se tapahtuma joka paiseen puhkaisisi? Hyvin vaikea sanoa. Sillä sekä valtakoneisto että valtamedia ovat vastuussa tapahtuneesta eivätkä ne ihan vähällä tunnusta syyllisyyttään.

Anonyymi kirjoitti...

Noin siinä käy, kun ei oikolue kunnolla tekstejään. Ykä fiksuna miehenä ja varmaan muutkin ymmärsivät, että tarkoitin irakilaisnaisia. Se ei ole kuitenkaan tämän lisäjutun aihe. Tulipahan nimittäin mieleen, että Yle voisi nyt räjäyttää potin eli kaivaa esille sen maanmainion raiskauksenestovideonsa ja pyörittää sitä joka ohjelman välissä. Eihän se toimi, mutta on naurettavuudessaan sitä luokkaa, että toisi edes jotakin hupia näihin kovin ilottomiin aikoihin!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Hä-hää, pannaanpa pyörimään. Tahattoman huumorin yksi suurimpia mestariteoksia:

https://www.youtube.com/watch?v=KC0MzJl4p4Y

Mitähän ne on oikein ajatelleet kun ovat tuota väsänneet?

Joppos123 kirjoitti...

Tuosta "lets the force be whit you" videostahan tuli hitti ihan yhdysvaltoja myöten. Ei siinä tekijöillä ole päässä liikkunut muu kuin taikasienien kirkastama vihervasemmistolainen fanaattisuus ja "minulla on unelma". Eihän tuo pläjäys ole terveen ihmisen tuotos.
Elämme mielenkiintoisia aikoja. Saadaanko yhdessä vaalikaudessa kajautettua peräti kaksi pohjoista hyvinvointivaltiota veriseksi takapajulaksi.
Ruotsiin ollaan saamassa sekasikiöhallitus jonka yksi tavoite on aloittaa invaasio 2015 jälkeiset klaanienyhdistämiset ( C:n vaatimus hallitusvastuulle).
Arviot ihka uusista Ruotsalaisista pyörivät välillä 500 000 ja milli.
Suomen kenties tuleva punaviherhallitus taas pitänee kiinni kaikista maahanlampsineista, myös rikollisista hinnalla millä hyvänsä.
Nyt puheessa olleet lieveilmiöt unohdetaan ja passeja aletaan jakamaan ostareiden kulmilla ja spontaanisti maahan venkoilleiden geelipäiden lisäksi voitte olla aivan saletissa,että loiskiintiö nostetaan ainakin luokkaan 10 000 vuodessa. Tähän päälle klaanienyhdistämiset, etuisuuksien ja vetovoimatekijöiden avokätinen lisääminen niin avot.
Jänskätään parin vuoden päästä kummassa maassa alkaa avoin kaduilla lahtaaminen. Jännää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123: Kyseinen ”opetusvideo” olisi mennyt aikanaan sketsinä. Nyt se tehtiin tosissaan. Noin muuten totean että olet kommentissasi oikeassa. Sitä lahtaamista vaan ei aloita kantaväestö vaan tuontitavara kun sen määrä ja päähän kihoava neste nousee tarpeeksi suureksi. Sitten se pistää pystyyn ikioman Libanonin.

Juha Kivela kirjoitti...

Ykä ja kumppanit! Oletteko nähneet alla olevan youtube-videon, joka kertoo tilanteesta Etelä-Afrikassa?!?!

https://www.youtube.com/watch?v=MEDIeBUAEVk

Olen jo joitakin vuosia sitten ilmaissut, että kriminaali ja rikollinen virallinen Suomi aivan maamme ylintä poliittista huippua - eli siis itse armeijan ylipäällikkö - tuottaa Suomeen noita ISIS- ja vastaavia taistelijoita OMIKSI "KODINTURVAJOUKOIKSI", koska tietävät täysin, mihin kaikkeen laittomaan - kuten lukuisiin Maanpetoksiin - ovat jo vuosikymmenien ajan sortuneet, ja että edessä on ennen pitkää totuuden hetki, jolloin Suomen Kansa ei enää tuota täysin kriminaalia ja rikollista toimintaa katso sivusta.

Sitä hetkeä varten on Suomen poliittisella ja talouspoliittisella eliitillä oltava valmiudessa useita kertoja Suomen Poliisia ja Puolustusvoimia suuremmat joukot, eikä se tilanne ole enää kaukana!

Nuoremmille Suomen Puolustusvoimissa - miksi ei myös jonkin verran iäkkäämmillekin - voinee tulla suurena yllätyksenä, kun yht'äkkiä katsovat piippua väärästä suunnasta ja piipun liipaisimen puolella onkin islamistitaistelija valmiina toimimaan!

Siksi noita kurkunleikkaajia edelleen Suomeen tuotetaan kuin liukuhihnalta konsanaan. Itse pääministeri Juha Sipilä (kesk.) sanoi sen Oulun tilanteita kommentoidessaan, että rajat pysyvät auki ja tulijoita on tulossa jatkossakin... ja, että toivotaan, toivotaan vaan, ettei sitten enää jatkossa kuitenkaan tule ikävyyksiä! - Sairas mieli on kovin hankala ominaisuus pääministerillä - tai ihan kenellä tahansa vastaavassa asemassa olevalla yhteiskunnallisella vaikuttajalla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Juha. Etelä-Afrikan tilanne on minullekin tuttu. Siellä kehitellään kansanmurhaa. Mutta en kyllä usko noihin ”omiin kodinturvajoukkoihin” tai ainakaan niitten tietoiseen kehittämiseen. Mielestäni kyse on vain sinisilmäisestä typeryydestä.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuo Etelä-Afrikka on vielä suht normaalia yhteiskuntaa muistuttutava.
Siellä ei (vielä) sentään tarvinne kaupunkien väliseen liikkumiseen aseistettuja saattueita. ;)

Tosin nato-langan, sähköaitojen ja muurien takana siellä on eletty jo viime vuosisadan puolella.

Qroquius Kad kirjoitti...

Niin, tässä bloggauksessa käsiteltiin ne suvakit, joiden motiivina on lähinnä tyydyttämättömäksi jäänyt naisellinen hoivavietti. Enkä sano tätä mitenkään misogyynisesti, sillä mainittu vietti esiintyy eräänlaisilla miehillä eli miesoletetuilla uskoakseni aivan yhtä voimakkaana?

Mutta saatoin silti käyttää väärää termiä?
Edesmennyt Tapio Tuuri kun muistaakseni määritteli suvakin ja suviksen eron jotenkin tähän tapaan:

suvikset ovat hupsuja pikku vihertytönpompuloita, joiden "tunneajattelu" kulkee rataa:
"Musta ois niin kivaa, et kaikilla ois kivaa! Mulle tulis niin kauheen paha mieli, jos kaikilla ei oiskaan kivaa? Eiks tehtäis siis kaikki hei kaikille kivaa!"

Tyttörukat, rupinokka ruttanat. Voi pikkuisia! Heillä on kuitenkin churchilliläisen kehityksen toivo puolellaan.

Suvakit puolestaan ovat niitä Haloskan näköisiä, kuuloisia ja oloisia:
fyysisesti, psyykkisesti, emotionaalisesti ja sosiaalisesti pirullisen rumia ämmiä,
eikä sukupuolella ole tässäkään kohtaa erillistä merkitystä!

Suvakkien liikkeellepaneva voima on viha fyysisesti, psyykkisesti, emotionaalisesti ja sosiaalisesti kauniimpia ihmisiä kohtaan. Omaan kaikinpuoliseen rumuuteensa he eivät koe tarvetta vaikuttaa millään tavalla, vaan päinvastoin tuntevat suurta tarvetta kostaa sen kauniimmille ihmisille.

Siihen he ovat ottaneet aseekseen suvaitsevaisuuden:
mikä Hyvä Ihminen se sellainen on, joka ei voi suvaita erilaisuutta? Niinpä siis:
mitä erilaisempaa Erilaisuutta ihminen voi suvaita, sitä parempi Hyväihminen hän on!

Tämän kilpailun tuloksena olemme saaneet yhteiskunnan, jossa itseään niin maan suvaitsevaisina pitävät suvakit nokittelevat toisiaan suvaitsemisen määrällä.
Mitä epänormaalimpaa ja rivompaa sekä kulttuurimme ja sen luoman yhteiskunnan perusperiaatteita loukkaavampaa käyttäytymistä voidaan suvaita, sitä parempi!

Olen varma, että nämä yksilöt toivovat aivan vakavissaan sisäministeriön moneen kertaan siteeratussa muistiossa ajatusleikkinä ilmaan heitetyn, suomalaisten koteihin pakkosijoitettavan miljoonan muslimijätkän invaasiota.

Siinäpä olisikin jotain, mitä suvaita!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

VNV: Etelä-Afrikan tilanne on vaan koko aika pahenemassa ja nythän hallitus on siellä aloittamassa valkoisten omaisuuden takavarikoinnin.

Qroquius Kad: Mielettömyyttä voidaan määritellä monella tavalla eikä tämäkään ollut mitenkään mahdoton.