keskiviikko 27. marraskuuta 2019

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CXIV


1. Muuan Puuronen. Jälleen kerran.Niin kuin lukija hyvin muistaa, muuan kommunistinen, valtamedian ns. asiantuntijana pitämä Vesa Puuronen vetäisi herneet nenään kun Oulun Yliopistolla opiskelijat ottivat itsestään selfieitä Mannerheimin kuvan kanssa. Herneitten nenäänveto tuotti tulosta, selfieitten otto loppui ja samalla marskin kuva poistettiin. Sinänsä Puurosen voisi antaa olla omissa liemissään mutta koska valtamedia nostaa hänet jatkuvasti tapetille ”asiantuntijana” niin ehkä tavallisen kansalaisenkin kannattaa hieman kommentoida. No, palaute Puuroselle oli Mannerheim-asian tiimoilta ymmärrettävästi melko kyistä ja siitähän hän veti tuplaporot nokkaansa ja kirjoitti etädiagnooseja ihmisistä joita hän ei tunne mutta kuvittelee heistä paljon ja mieltää tietysti olevansa oikeassa:

Tämä jatkuva keskustelu Mannerheimin ympärillä viittaa siihen, että Suomeen on muodostunut uskonnollisen kultin tapainen ryhmä etupäässä miehiä, joiden palvonnan kohde on Mannerheim.

(Välihuomautus: sen keskustelun aloitti muuten tällä kertaa Puuronen itse)

Mannerheimin kuva on tämän ryhmän jäsenille merkittävä symboli. Mannerheim symboloi erilaisilla somepalstoilla kirjoittaville, ja minulle henkilökohtaisesti viestejä lähettäneille, väkivaltaa ja äärioikeistolaista ajattelua. Sisällissotafantasiat, kuvitelmat ja toiveet uudesta sisällissodasta ovat näillä kirjoittajilla varsin yleisiä.


Näiden Mannerheimin jumalan kaltaiseksi korottaneiden ihmisten ajattelumaailmassa ja henkisessä sekä tunne-elämässä on joitakin tarpeita, joita Mannerheimin palvonta ja ihailu tyydyttää. Mannerheim näyttää olevan heille pyhä hahmo, joka tänä maallistuneena aikana on näköjään tarpeen jumalan korvikkeena. Oikeistolaisen ajattelumaailmaan kuuluu kaipuu vahvaan johtajaan, tätä kaipuuta Mannerheimiin kohdistuva ihailu myös helpottaa. Lisäksi nämä miehet tuntuvat kaipaavan isähahmoa, joka on ankara mutta ankaruudestaan huolimatta kuitenkin huolehtii pojistaan.

Tahallisesta tai tahattomasta hahmotushäiriöstä kärsivä Puuronen on yhdessä asiassa oikeassa. Mannerheim on nimenomaan symboli. Symboli talvi- ja jatkosodan suomalaisista jotka estivät sen yrityksen jota Puurosen fanittama valtio yritti tehdä. Sen yrityksen esti yli puoli miljoonaa suomalaista mutta jokaista ei voi oikein nostaa symboliksi. Siksi Mannerheim on yksi symboleista. Hän on samanlainen symboli kuin vaikka Suomi-konepistooli, polttopullo tai valokuva kauniista lotasta ilmavalvontatornissa.Myös Mannerheim on symboli. Symboli suomalaisten yhteisestä ponnistelusta. Ja tulee muistaa, että kyseinen Mannerheim on toiminut myös Suomen tasavallan presidenttinä hyvin vaikeana aikana. Muu Puurosen tulkinta kertoo lähinnä siitä että hänellä on vilkas mielikuvitus johon hän haluaa epätoivoisesti uskoa.

Ihmiset, jotka ovat vetäneet porot nokkiinsa Puurosen toiminnasta eivät ole etsineet itselleen mitään jumalhahmoa eivätkä kaipaa mitään sisällissotaa eivätkä äärioikeiston valtaa. He ovat hermostuneet lähinnä siitä, että että joku Suomelle koko uransa aikana täysin hyödytön ja toisten elättämä kommunistin räähkä ottaa oikeudekseen määritellä että voiko suomalaisen presidentin ja marsalkan kuva olla yliopiston seinällä vaiko ehkä ei.

Puuronen myös totesi että on saanut avautumisestaan tappouhkauksia. Henkilökohtaisesti en usko siihen ensinkään mutta yhtälailla henkilökohtaisesti totean että en esitä Puuroselle minkäänlaisia väkivallan uhkauksia. Päinvastoin. Toivotan hänelle pitkää ja tervettä elämää jonka aikana hän voi esiintyä mahdollisimman paljon valtamediassa. Jonka seurauksena aina useampi kansalainen alkaa miettiä että mistä helvetin laarin pohjalta se valtamedia ne asiantuntijansa oikein hankkii. Ja tehdä mietintänsä myötä ehkä jopa johtopäätöksiä.

Muistutetaan vielä että en kirjoittaisi Puurosesta yhtään mitään ellei valtamedia nostaisi häntä jatkuvasti tapetille. Hän on valtamedian lemmikki. Valtamedialle tarpeellinen lemmikki joka kertoo mitä valtamedia haluaa kuulla. Mikä kertoo valtamediasta varsin paljon. Ja mies kumartaa vieläkin ideologiaa johon kuuluu hyökkäyssota, valtioitten miehittäminen, kansansiirrot, keskitysleirit, pakkotyö, kansalaisten kurjistaminen ideologian nimissä ja joukkomurhat. Mikä kertoo valtamedian arvovalinnoista vieläkin enemmän.

2. Muuan Jungner. Jälleen kerran.

Ammoin Jungner, edelleen Jungner. Kyseinen häiskä tuossa joku aika sitten twiittasi tällaisen viisauden:Tahallisesta tai tahattomasta hahmotushäiriöstä kärsivä Jungner jättää tietoisesti sanomatta että Jussi Halla-aho ei varsinaisesti vastusta hyödyllistä maahanmuuttoa ja unohtaa myös tietoisesti senkin että sellainen hyödyllinen maahanmuutto on kovan verotuksen ja suuren sosiaaliturvan maassa varsin harvinaista. Sellaiseen maahan on tarjolla lähinnä kehitysmaalaista – jalustalle nostettua – haittamaahanmuuttoa jota Halla-aho hyvin perustellusti vastustaa ja sen myötä voi Jungnerilta kysyä pari kysymystä sanotaanko nyt vaikka viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajalta:

1. Kuinka moni haittamaahanmuuttaja on vaihtanut niitä suomalaisten vaippoja?

2. Kuinka moni haittamaahanmuuttaja on tuottanut suomalaisille veroeuroja?

Mutta eihän Mikael vastaa kysymyksiin. Sillä hän elää omassa, taloudellisesti hyvin turvatussa kuplassaan jossa ei ole minkäänlaista kosketuspintaa tavallisen kansalaisen elämään. Jungnerin monista kuplastaan huutamista asioista voi muistuttaa esmes tästä:Koeajamatta ja näkemättä. Niin, Teslahan maksaa jotain neljäkymmentä tuhatta. Se perusmalli. Mutta omassa kuplassa on helppoa olla hyvä ihminen.

Vaan mikä oli näitten kahden ensimmäisen uutishavainnon perusidea?

No tietysti se, että jos kysytään sekä poliittiselta eliitiltä että valtamedialta niin meidän tavallisten ihmisten tulisi ottaa sekä Vesa Puuronen että Mikael Jungner hyvin vakavasti. Ettei käyttää jopa esikuvina.

Eläketurvakeskus muuten näyttää olevan Jungnerin kanssa samanlaisella ”toivomalla todellisuudeksi”-linjalla. Sieltä nimittäin todettiin tuoreeltaan seuraavaa:

Eläketurvakeskus: Maahanmuuton lisäys helpottaisi eläkemaksujen korotuspainetta

Pitkällä aikavälillä myös heikommin työllistyvien maahanmuutto helpottaisi laskelmien mukaan eläketurvan rahoitusta.

– Heikon työllisyysasteen ryhmän maahanmuuttajat saavat muita enemmän lapsia. Näiden lasten oletetaan työllistyvän vanhempiaan paremmin, mikä kasvattaa työllisten määrää ja tasaa skenaarioiden eroja pitkällä aikavälillä, arvioi matemaatikko Tuija Nopola ETK:n tiedotteessa.

Boldaukset Hommaforumilta. Kehitysmaalaisten maahanmuutto on viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana tullut Suomelle niin kalliiksi ettei valtiovalta edes uskalla kertoa lukuja. Ja niitten kehitysmaalaisten lapsetkin ovat olleet jo työllistymisiässä hyvän aikaa. Mikään ei ole muuttunut. Vaikka ne kehitysmaalaisten maahanmuuttajien lapset integroituvat todistetusti vielä vanhempiaan heikommin niin Eläketurvakeskus luottaa ”vaikka se on mennyt 30 vuotta jatkuvasti perseelleen niin meillä kuin muuallakin niin ahkerasti toivomalla se saattaa 30:n vuoden kuluttua toimia”-metodiin.

3. Fillaroikaa

Eräs Iltalehden toimittelijatyttönen Elli Harju totesi komeasti että ”Puhe auton välttämättömyydestä Suomen kokoisessa maassa on potaskaa”. Kirjoituksessaan hän vetosi tutkimukseen jonka mukaan Suomessa tehtävistä automatkoista noin 28 prosenttia on alle kolmen kilometrin mittaisia. Yli 40 prosenttia matkoista on alle viiden kilometrin mittaisia. Jos henkilöoletettu asuu ratikkalinjan vieressä niin näitä juttuja on tietysti helppo kirjoittaa. Kyseinen toimittelijatyttönen totesi vielä:

Kaikkien kotitalouksien ei tarvitsisi luopua autosta kokonaan, mutta parin kilometrin mittaiset kauppareissut, harrastusmatkat ja kyläilyt voisi tehdä kävellen, pyöräillen tai julkisilla.

Koska asun itse haja-asutusalueella mikä tosiasiassa tarkoittaa huomattavan suurta osaa maastamme niin totean hänen vaatimukseensa muutamia asioita:

1. Ensinnäkään täälläpäin ei auraaminen talvella toimi kovin nopeasti eikä tehokkaasti joten parinkin kilometrin matka fillarilla varsinkin talvella on kovin työlästä. Etten sanoisi vittumaista. Myös pakkaskelit hieman haittaavat. Ja sitä julkista liikennettä ei täällä ole.

2. Meillä päin ajomatkat – työpaikallekin – ovat yleensä hieman pidempiä  kuin 3 – 5 kilometriä. Ja edelleenkin: meillä ei ole julkista liikennettä jolla mennä töihin.

3. Jos ajatellaan taas pääkaupunkiseudulla autolla liikkuvaa niin hän voi valita, kuka hänen kyydissään on. Itsekin siellä aikanaan hyvin pitkään julkisia kulkuneuvoja käyttäneenä alkoi kieltämättä vituttaa kun matkaseurana oli kaiken maailman narkkeja ja muita sekopäitä. Omassa autossa tätä ongelmaa ei ole.

ja ennen kaikkea:

4. Jos joku vihervasemmistolainen toimittaja haluaa nostaa egoaan toteamalla että minä  haluan että te teette näin niin muistutan että toimittaja ei ole viranomainen. Häntä ei tarvitse totella. Häntä ei tarvitse ottaa edes vakavasti.

Ja muistutetaan vielä että Suomi on luonnonvarojen nettotuottaja joka hoitaa ympäristöasiansa maailman mittakaavassa esimerkillisesti. Ilmastohysteriaan sairastuneille suomalaisille se ei riitä vaan tokihan he haluavat sen ihanan tunteen että juuri he ovat saaneet aikaiseksi jotakin. Ja se jokin kyllä lähinnä romuttaa suomalaista elinkeinoelämää ja vaikeuttaa ihmisten elämää. Kun sen romuttaminen on ainoaa, mitä he voivat saada aikaiseksi. Mutta onhan se egon nälkä vaan niin kova.

4. Onnea demareille

Täytyy sanoa että demareitten menestys tuossa etnisesti edistyksellisten ehdokkaittensa ruletissa ylittää eeppisen rajat. Kerta toisensa jälkeen.Jos kyseessä olisi ollut han-suomalainen olisivat lööpit kirkuneet vielä toukokuussakin mutta nythän juttu – niin kuin ne aikaisemmatkin – pyritään vaikenemaan mahdollisimman nopeasti ja tapetille on nostettu joku Ylilaudan jonnen tekemä feikkivideo jota poliittisessa eliitissä oikein teatraalisesti kauhistellaan. Pitipäs sattuakin samaan aikaan. Niin Jussi Halla-ahoa kuin persuja muutenkin on vaadittu irtisanoutumaan kyseisestä videosta. Näinköhän valtapuolueilla on palkattujen työntekijöitten listoillaan ”irtisanoutumisen vaatimuksen koordinaattorin” pestit?

Mutta joka tapauksessa hotellin respasta onnitellaan demareita. Pysykää valitsemallanne linjalla! Lisää etnisesti edistyksellisiä ehdokkaita!

5. Blogitekninen ilmoitus

Tässä blogissahan on julkaistu eräitäkin juttuja jotka koskevat muistojen Kekkoslovakiaa mutta siihen liittyvää tägiä ei ole tullut laitettua. Nyt se löytyy tuolta sivupalkista. Kaikkia asiaankuuluvia juttuja ei ole vielä ehditty kekkoslovakioida mutta lisäilen niitä pikku hiljaa.Näihin Kekkoslovakialaisiin kuviin ja tunnelmiin tällä kertaa.

18 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Veijo Baltzarin tapaus on kaikessa härskiydessään täysin uskomaton. Seksuaalinen saalistaja sai toimia vasemmistopoliitikkojen kannustamana täysin vapaasti vuosien ajan kartuttaen samalla henkilökohtaista omaisuuttaan julkisten tahojen myöntämällä rahoituksella.

Edelleenkin jaksaa ihmetyttää nuorten tyttöjen käsittämätön hyväuskoisuus. Tämän maailman baltasareilla ei yleensä ole vaikeuksia kerätä itselleen haaremia, jos heillä on tarjota tytöille jotakin sellaista kuin rooli näytelmässä tai elokuvassa.

Lopuksi annan Ykälle vihjeen seuraavaan Kekkoslovakiaa käsittelevään nostalgiajuttuun. Veijo Baltzarista tuli mieleen kroatialainen piirroshahmo professori Baltasar.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Professor_Balthazar

Nimetön kirjoitti...


Puuroselta puuttuu suhteellisuudentaju kokonaan, eikä hän näytä muistavan ihailemansa Neukkulan ja muiden kommunistivaltioiden henkilöpalvontaa ollenkaan; siinä sitä oli kunnon mallia ylhäältä päin pakotetusta kritiikittömästä ihailusta! (Puurosen onneksi vielä ainakin Pohjois-Korea on jäljellä ja ”voimissaan”.) Kansojaan alistaneiden sortajien ja diktaattoreiden massiiviset patsaat ja jumalattoman kokoiset moniväriset julisteet tosin saastuttavat enää kaatopaikkoja, jollei niitä ole saatu kokonaan hävitettyä. Ihanneyhteiskunnan tuho tuntuu ottavan vieläkin koville, kun Mannerheimistä selfien itsensä kanssa ottaneiden opiskelijoiden käytös on saanut pollan noin kuumenemaan. Moni olisi varmaan valmis ottamaan Suomen presidenttien kuvarivistöstä pois erään toisen henkilön, mutta nimi jääköön tässä nyt kertomatta.

Jugnerista tuli mieleen hänen taannoinen paljastuksensa siitä, kuinka vähän hänellä menee rahaa ruokaan. Ei tarvitse paljon omaa lompakkoaan aukoa, kun aina joku taho tarjoaa. Kuulunee sitten kai poliitikkojen luontaisetuihin, joihin verottajakaan ei pääse käsiksi. On muuten ylimielisyydessään ja ulostulojensa johdosta niitä epätoivelistan viimeisiä, joita äänestäisin missään vaaleissa.

Demarin käsi tuntuu olevan aina jonkun toisen taskussa ja pitkä käsi ulottuu hyvin myös yhteisestä kassasta kahmimiseen. Se onnistuu mainiosti myös ihan virkateitse kun avustushakemuksissa muistetaan mainita sellaiset taikasanat kuten monikulttuurisuus, syrjintä ja rasismi. Metoo-kampanjakin valui kuin vesi hanhen selästä erään etnisen väestöryhmän kellokkaan kohtelussa samalla kun muutamia eturivin taiteilijoita ja kulttuurivaikuttajia melkein sananmukaisesti laitettiin kirkonmäelle jalkapuuhun. Saas nähdä, yrittääkö nyt syytteissä oleva Peteliuksen konstia ja vaatiiko tasavallan presidentti tehokasta katumista ja harjaamista. Joka tapauksessa nyt taas nähtiin, kuinka dementoituneita eturivin poliitikkomme ovat; mitään ei tiedetä eikä muisteta.

Rouva Ano

Nimetön kirjoitti...

Junkkeri bannas miut twitterissä kun vittuilin neron teslakaupoista. Kylläpä harmittaa.

Nimetön kirjoitti...

Keskiäkäisiä kommentteja:

Puuronen, tuo edistyksen lähettiläs: Kumpikohan on huolestuttavampaa Mannerheimin vai Stalinin palvonta? Oikeasti.

Ulkonäyn kommentointi on kuulemma lapsekasta. No, olen siis nuorekas ja kommentoin puurosta. Viimeisimmän kohun aikan oli jommassakummassa iltaläpyskässä kuva, ihmettelin kuvaa enne kuin olin ehtinyt lukea ko. sivulta mitään: mikähän läski vaginahiekan suurkuluttaja femakko tuossakin poseeraa. Yllättäen olikin vesa eikä Vera puuronen. Toisaalta kuvasta tuli mieleen mököttävä kolmivuotias ipana.

Vinkki salelle, voisit kokeilla näyttää selkärankaiselta - lähetä myllykirje universtaalle: kuka suomen tasavallan muista presidenteistä ei kelpaa seinälle jollekin turhakkeelle? Ja onko universtas poistovaatimuksen takana vai muniko proffa ihan muuten vaan viimeisenä työpäivänään?

Jungner, tuo ajatusten mätäoja. Tyypillinen demari, koko ajan suu päälaella. Puhe ei katkea, ajatus on katkennut jo aikoja sitten.

Mamuista mulla on muuten sairaalamaailmasta kokemusta potilaanakin. Kreikkalainen kirurgi, osasi suomea ja osasi leikata. Ja ommella haavan kiinni, oikein. Muunlaisistakin ompeleista on kokemusta, ihan vaan tiedoksi.

Pari filippiiniläistä hoitsua on tullut tavatuksi, mukavia ja päteviä. Ja asenne kohdillaan kummallakin. Kielitaito kohtalainen, kova into oppia lisää näkyi.

Pari somaliakin on näkynyt, yksi siivosi sen näköisenä, että olis juur napostellut kipollisen kissanpaskaa. Ja toinen ihan pokkana tarjosi vääränlaista ruoka-annosta, valehteli vielä ihan suoraan kysymykseen ruoan gluteenittomuudesta. Eikä ollut kiinni jäätyään moksiskaan. Ihan puhdas kusipää siis. En todellakaan halua tämmöisiä hoitoalalle.

Eläketurvakeskus, onkohan oikeasti eläkkeet turvassa. Jos ja jos, niin siitä seuraa...

Miksi höpöhöpöön tuhlataan varoja? Oikeasti.

Miten muuten hra/rva/nti (tarpeeton yliviivataan) Eläketurvakeskus näyttää käyvän ruotsissa näiden heikosti työllistyvien kanssa?

Tsuurnalisti Elli Harju, tuo liikenteen ylittämätön asiantuntija.

Elli on hyvä ja pakkaa pari ipanaa polkupyöränsä kyytiin, jakelee ne päiväkotiin 3 km, karauttaa sitten töihin 3km ja iltasella ajaa noukkimaan ipanat 3km, kauppaan 3km, kotiin 4km marraskuisessa räntäsateessa, helmikuussa -22 asteen kuivassa kelissä ja huhtikuun sohjossa. Samaa sopii kokeilla julkisella liikenteellä, joka pysähdykseen ½ tuntia odottelua pysäkillä.
Nopea kävelijä toki kävelee 3 km puolessa tunnissa. Aika moni kuitenkin käyttää työmatkaansa mieluummin 5 minuuttia suuntaansa kuin 30 minuuttia. Sopii muuten kokeilla tuota päiväkotikeikkaa kolmivuotiaan kanssa. Menee kantamiseksi iltasella.

Ykä jo kuvasikin haja-asujien tilannetta ansiokkaasti. Valaisenpa hieman oikeassa kaupungissa työajotilannetta. Aamulla 40 kilometriä töihin, keikka kahden kilometrin päähän - kyytiin läppäri ja näyttö, irtonäppis ja hiiri, paluukuormana samat kamat käytettynä, keikka 35:n kilometrin päähän, kuormana verkkokaapeli - työtä viisi minuuttia, vanha kaapeli roskiin ja paluu konttorille (35km). Keikka 4 km ja paluu. Keikka 2 km ja paluu. Keikka 3 km - työtä 3 tuntia. Kotiin 41km. Tiedoksi elleille, takakonttiin mahtuu valikoima verkkojohtoja, USB-piuhoja, hiiriä, näppiksiä ja tarvittaessa paluukyytiin mahtuu fiksattavaksi pöytäkone, läppäri, näyttö, verkkokytkin tms. kapine - ei tarvitse tehdä eri keikkaa yllätysten takia. Ellin kannattais miettiä maksaisiko 110;- tunti pysäkillä seisoskelusta vai 1:- per kilometri matkasta? (Osa asiakkaista maksaa vain matka-ajasta, osa vain kilometreistä, osa kummistakin - kukaan ei maksa kävely- tai pyöräilyajasta, auto on oletus.)

Tuossa ajomatkatutkimuksessa oli muuten virhe, työstä paluumatkani,21 km kauppaan, 18 km huoltoasemalle, 2 km kotiin olisi tutkimuksessa kolme matkaa. Minun laskujeni mukaa kaupassa tai tankilla poikkeaminen ei muodosta uutta matkaa.

Iltapäivälehti on muuten ihan helevetisti turhempi kuin auto, ei kukaan >tarvitse< iltalehteä.

Kestovitsi: SDP.

Kekkoslovakian tie olkoon meidänkin tiemme!

PyssymiesJuha Kivela kirjoitti...

Tervehdys, Ykä.

Puurosen kohdalla kirjoitit, että "Ihmiset, jotka ovat vetäneet porot nokkiinsa Puurosen toiminnasta eivät ole etsineet itselleen mitään jumalhahmoa eivätkä kaipaa mitään sisällissotaa eivätkä äärioikeiston valtaa". Allekirjoitan tuon itsekin ja näkisin, että tuskin tuollaisia etsijöitä juurikaan Suomesta tänä päivänä löytyy - muualta kuin itse Puurosen päänupista.

Sama asia vielä kerran, koska se on niin äärimmäisen tärkeä. Sisällissotaa ja äärioikeiston valtaa tuskin kukaan (ehkä joitakin sekopäitä lukuunottamatta) kaipaa Suomeen, vaan juuri niitä tässä yritetään estää pääsemästä valtaan, vaikka ovatkin jo Järjestelmäpuolueen ominaisuudessa päässeet, tosin vihervasemmiston ilmastokaapuun tällä kertaa pukeutuneena.

Katsoin tänään jonkin verran Euroopan Unionin komission teatteria ja sirkusta, joka vain vahvisti minulle tuon jo edellä mainitsemani asian: punavihervasemmiston ja huvitteluliberaalien kautta olemme menossa kohti uutta "äärioikeiston" valtaa, joka tulee tiukentamaan kaikin tavoin eurooppalaisen natiivin ja kansallismielisen asemaa, joista jälkimmäisen komission uusi puheenjohtaja Ursula van der Leyen jopa avoimesti myönsi ja sanoi!

Samassa puheessaan hän puhui jostain epämääräisestä "Eurooppalaisesta kulttuurista"?! Ei sellaista mielestäni ole, vaan kyse on yksittäisten KANSALLISVALTOJEN kulttuurista, jotka esiintyvät Euroopan Unionin alueella, mutta jotka nyt aloittanut Euroopan Unionin komissio aikaa tuhota!

Samassa puheessa ja yhteydessä tuli myös selväksi, että Suomi(kin) tullaan ajamaan sisälle NATO:on, ellemme jo siellä virallisesti ole! Tässä tuli hyvin mieleeni tämä [http://www.magneettimedia.com/valtamedian-vaikutus-aanestajien-manipuloinnissa-miksi-niiniston-piti-paasta-jatkoon/] Magneettimedian kirjoitus, josta jokainen voi olla montaa mieltä, mutta jossa todennäköisesti on totuuttakin sisällä, jotka liittyvät sekä NATO:on liittymiseen että Euroopan Unionin nyt aloittaneen komission aikeisiin viedä pankki- ja vakuutuspilari käytäntöön, joka tarkoittanee Suomen työeläkeyhtiövarojen täydellistä kaappaamista, jota varten Suomessa onkin jo aloitettu toiminta!

Todennäköisesti, näin en kuitenkaan toivo, kurjia aikoja kohden on Suomen Kansa jälleen käyvä!

Joppos123 kirjoitti...

Puuronen kuuluu siihen edelleen maassamme lymyilevään pieneen viidenteen kolonnaan ja saa aina jonkin enemmistökke tärkeän muistopäivän lähestyessä valtaisat itkupotkuraivarit. Nyt se pakkoliikkeitä aiheuttava päivämäärä lienee 30.11.
Teemu Keskisarja totesi, että talvisodan ihme pelasti maamme kansanmurhalta ja sitä en ollenkaan epäile varsinkin kun vittuilimme päin pläsiä "isä aurinkoiselle".
Sivuseikka Puuroselle on se, että Stalinin inhimillisyyden tuntien itse Puuronenkin olisi saattanut jäädä syntymättä jos puna-armeija olisi pitänyt voitonparaatinsa suunnitellusti Helsingissä.
Antaa kommarin puhista pahaaoloaan mutta syytä näiden edessä nöyristelyyn en ymmärrä.

Suomi sai sitten ihan oman tapaus "Epsteinin". Yhtäläisyyksiä esikuvaansa on aika paljon vaikka omamme rahoittaja olikin veronmaksaja valtion suurella myötävaikutuksella.
Paska vetää puoleensa vihervasemmistolaista vaikuttajaa kuten aina, Kanerva oli lienee mukana pelkästä pimpsanhimosta.
Jotenkin en vaan usko, että nämä valtaapitävät kellokkaat olivat herttisen tietämättömiä äijän puuhista.
Nukkuukohan osalliset hyvin jos on olemassa vaara, että kultinjohtaja lipsauttelee esitutkinnan aikana mielenkiintoisia paljastuksia?
Voihan toki olla, että kuulustelupöytäkirjoista osa nakataan samaan kassakaappiin Tiitisen listan kaveriksi.

Joppos123 kirjoitti...

Ihan vaan siltä varalta, että joku pelkää todella ihan älyttömän tärkeiden asioiden korjaamisen loppuvan kesken täältä fingerborilandiasta niin no hätä. Nyt.fi uutisoi. "Osassa suomalaisperheistä heräsi huoli joulupukin vanhoillisista arvoista, joten he etsivät nyt feministipukkeja". Että silleen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vasarahammerille, Rouva Anolle, Anolle, Pyssymiehelle, Juha Kivelälle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Vasara: Juu, röyhkiät pärjää aina ja varsinkin Suomessa jossa etnisyys itsessään on jo pätevyys. Ja valitettavan tosi on että niin moni nainen on niin pahasti höynäytettävissä. Baltasarin muistan toki hyvin.

Rouva Ano: Suhteellisuudentaju puuttuu niin Puuroselta kuin valtamedialta joka nostaa jätkää jatkuvasti esille. Ja joo, häiskää selvästi getuttaa kun se ihanneyhteiskunta kaatui mutta nythän sitä ollaan rakentamassa rautaesiripun toiselle puolelle. Jungner ei taida itse älytä kuinka ärsyttäviä hänen heittonsa ovat. Metoo-meiningistä tuli muuten mieleen Aku Louhimiehen kohtelu vaikka näytöt olivat enemmän kuin epämääräisiä. Mutta Akulla ei ollutkaan etnistä suojaväriä.

Ano: Hjuu, ehkä ilmankin pärjää…

Pyssymies: Hyviä havaintoja ja erityisesti tuo autollinen/autoton päiväohjelma oli aika ässä.

Juha: En osaa sanoa olisiko ”äärioikeisto” oikea termi mutta EU:n myötä ollaan joka tapauksessa menossa kohti totalitarismia.

Joppos123: Totta joo, ja muistutetaan että Katynissa missä puna-armeija lahtasi kymmeniä tuhansia puolalaisia oli paikat varattuina myös suomalaisille. Ja tuo ”tapaus Epsteinimme” tullaan hyvin nopeasti kyllä h äivyttämän julkisuudesta.

Becker kirjoitti...

Tuohon Puurosen suoltamaan jätökseen kun vaihtaa Mannerheimin sijaan Stalinin, niin alkaa vaikuttamaan enemmänkin tutulta. Miten tuollaisen "Proffan" luentoihin voisi suhtauta vakavasti kun vaikuttaa olevan selvästi viidennen kolonnan edustaja. Kerran kommari, aina kommari.

Tapaus "Epstein-Suomi"on tyypillinen demarien lellikki jonka touhut olivat taatusti tuttuja mutta kun oli mitä oli niin sai jatkaa. Ja jatkaisi muuten vieläkin demarien rahamassin avustuksella ellei olisi ikävä kyllä narahtanut performarsseistaan. Kerran Baltzar aina Baltzar.

Sairaanhoitoalalla on taatusti aivan pätevää maahanmuuttotaustaista henkilökuntaa. Olen itsekkin näiden kanssa ollut tekemisissä eikä ole valittamista.
Ainoa mikä epäilyttää on nämä somali/muslimi taustaiset hoitsut sillä en oikein jaksa uskoa että he ajattelisivat vääräuskoisen potilaan parasta.

Nyt sitten on täysin turha suomalainen poliitikko saanut EU:ssa täysin turhan viran, mutta hillotolpalla kyllä massi paksunee roimasti. Köyhää demaria ei taida olla olemassa, ei ainakaan Ruotsissa.

Ruotsista puheenollen siellä on taas saavutettu uusi maailmanennätys. Sairaala Nya Karolinska Sjukhuset, siis uusi sairaala jonka kustannus arvio oli 17 miljardia kruunua on nyt noussut yli 60 miljaardiin kruunuun. Rakennuksen laatutaso on keskinkertainen ja tullut niin kalliksi että nyt joudutaan pistämään satamäärin henkilökuntaa pihalle kun rahat eivät riitä liksoihin.

Mä vaan mietin että tällainen "Pohjoismainen hyvinvointivaltio" käsite on itseasiassa sarkasmin ehdotonta huippua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Tuo Puuronenhan noudattaa vastapuolen tekniikkaa eli rakennetaan oman ideologian vastustajista täysin demoninen mielikuva ja sitten hyökätään sitä vastaan. Baltzarin tapauksessahan alkaa vasta pikkuhiljaa selvitä ensinnäkin peittelyn määrä ja toisekseen se rahamäärä mitä sällin toiminnalle on pumpattu.

Sairaanhoitopuolella minulla on sekä hyviä että huonoja kokemuksia maahanmuuttotaustaisesta henkilökunnasta. Huonot kokemukset eivät oikeastaan liity osaamisen puutteeseen vaan siihen, että huono kielitaito haittaa. Piti muuten ihan käyttää valuuttamuunninta ja tuo sairaala siis kustansi lopulta jotain 5,7 miljardia euroa. Eli osataan se rahanhävittäminen siellä Ruotsissakin. Oikeastaan tuota termiä ”hyvinvointivaltio” ei olisi koskaan pitänyt edes ottaa käyttöön. ”Valtio, jossa suht koht pärjätään” olisi riittänyt.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös Joppos123:lle. Kommenttisi jostain syystä seikkaili bloggerissa ennen kuin tuli luettavaksi. Mutta juu, olet oikeassa ja minä laitan asiasta plus yhdestä toisesta postauksen kohtapuoliin.

Nimetön kirjoitti...

Tämä kannattaa laittaa esille tässä demareiden multikultihalauksessa tapauksessa Veijo Baltzar.

Romaniyhteisön tiedote, VB ei edusta toimillaan millään tavalla romanikulttuuria, vaan on toiminut omiin nimiinsä.

Linkki https://ita-savo.fi/uutiset/lahella/bcc3a739-0486-40ac-813b-69dac82eb026

Ihmeen kauan tätäkin roistoa halailtiin demareitten ja muittenkin taholta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Ovat varmasti oikeassa mutta muistutan heitäkin että mustalaisvähemmistölle taataan kyllä kantaväestön toimesta mahdollisuus opiskella vaikka kuinka pitkälle. Vaan kiinnostus ei ole ollut kovin korkea.

Strix Senex kirjoitti...

Ja tähän tuli kuin tilattuna tuo Hesarin galluppikin, joka näytti joko hyvältä tai pahalta. Riippuu näkökulmasta. Perussuomalaisten näkökulmasta se näytti hyvältä, mutta SDP:n, Vihreiden ja Vasemmistoliiton näkökulmasta pahalta. Ja siinä eivät edes vielä näy nämä tämänkin blogin aiheet, Puurosen puuroiset ajatukset, Balzarin touhuilut ja niiden kirvoittamat käsienpesutalkoot niin SDP:n kuin Vasemmistoliitonkin kaadereissa, Postin ympärillä tapahtuneet sekoilut, joissa jutut muuttivat tunneittain ja ainoa kunnolla selväksi käynyt asia oli se, että Rinne on lujasti SAK:n pomojen taskussa. Eiköhän noilla taas muutama prosenttiyksikkö irtoa. Kun sitten lisätään noita vielä vähän taka-alalle jääneitä juttuja, kuten Haaviston öykkäröinti UM:ssä, EU:n vihreiden vaatimus ydinvoiman alasajamisesta (ja mitä se tarkoittaisi sekä Suomelle, että Euroopan hiilidioksidipäästöille) ynnä EU:n komission vaatima selvitys Suomen löperöstä taloudenpidosta, niin .... Niin, enpäs sanokkaan. Mitäs sitä nyt höpöttamaan sellaista, joka on muutenkin kaikille selvää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Joo, persujen kannatus on lisääntynyt mutta eihän se vielä ole riittävä. Noille tutkijoille jotka analysoivat asiaa voisi esittää yhden kysymyksen:

Entäs jos ne persut ovat, piru vie, oikeassa?

Nimetön kirjoitti...

Niin, entä jos ovat oikeassa:/ https://mobile.twitter.com/reima_kokkonen/status/1175592100605366272

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuo oli Jussilta ihan asiallinen heitto.

Nimetön kirjoitti...

Tere taas.
Jussilta asiallinen vastaus, vaan se hoomoilasen juttu tuohon reima kokkosen twiittiin oli, että mitä häh. Jätkä ei ollut ymmärtänyt mitään, ei asiata, ei asian vierestä. Jos toimittajaoletettu kysyy, että kuka, ja Jussi vastaa ettei ainakaan loiset, niin jätkä ei ymmärrä että se oli vastaus kysymykseen.. No, se on hyvfin tyypillistä hirveiden ja aisankannattajien keskuudessa. Toisilta puuttuu luetunymmärtäminen, toisilta kuullunymmärtäminen ja hyvin monelta yleensäkin ymmärtäminen.
Arvelee Huru-ukko