sunnuntai 24. marraskuuta 2019

VALISTUSTA RAHVAALLE


Kunnioitetun valtakunnansyyttäjämme tuoreimman manööverin jälkeen onkin alkaneet varsinaiset anteeksipyyntö- ja rikosilmoitusorgiat. Selväähän on että kyseinen manööveri eli case Räsänen on vasta tiedusteluhyökkäys ja jos se onnistuu niin sen jälkeen alkaa suurhyökkäys jonka aikana perussuomalaisten tekstejä viimeisen noin viidentoista vuoden ajalta aletaan käymään läpi täikammalla. Etsien ja koska halua on niin myös löytäen. Tarkoituksenahan on rampauttaa puolueen toimintaa mahdollisimman paljon. Tämä siksi, että varsinaisella asiapohjalla se ei enää onnistu.

Mutta hotellin respassa ei purnata tilanteesta. Eihän toki. Sillä mehän olemme kuuliaisia hallintoalamaisia ja miellämme velvollisuudeksemme auttaa Järjestelmäpuoluetta ja sitä palvelevaa hallintokoneistoa parhaamme mukaan. Niinpä olemme väsänneet kyseisten tahojen käyttöön muutaman nykytilanteeseen päivitetyn valistusjulisteen. Luovutamme ne samantien niitä tarvitsevien tahojen käyttöön. Kuvat suurenevat klikkaamalla.
Ja viimeisenä tietenkin se tärkein juliste jossa tiivistyy se, mistä vihapuhejahdissa on pohjimmiltaan kysymys:Kauan eläköön Järjestelmäpuolue! Ja kauan eläköön sovellettu oikeusvaltio!43 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pekka ja Pätkä elokuvasta saisi varmaan
tuomion kiihotus kansanryhmää vastaan.
Tämä aika alkaa mennä yhä sekopäisemmäksi.

https://yle.fi/uutiset/3-11081764

Anonyymi kirjoitti...

No niin, johan olikin hyvä pilailukuvakavalkadi nokan edessä, etten sanoisi jopa "royal flush" eli värisuora suurimmilla korteilla; kymppi, jätkä, rouva, kurko & ässä (hertta lienee se parhain maa/väri ja sitten pata, ruutu & risti?). Paha lähteä enää täyskädellä nokittamaan. Mutta se uhkapelaamisesta.

Heh tuosta pilkusta tulikin mieleen tällainen hassunhauska adekdootti, että sen paikalla lauseessa on todellakin väliä. Kas tässä pieni esimerkki kun tsaarinajan virkamies langetteli tuomioita suomalaisille kriminaaleille:

Armoa, ei Siperiaan
Armoa ei, Siperiaan

Jos sai arpajaisissa ns. kymppihain vai pitäisikö noin pikkuilkeästi todeta "jackpotin", niin seuraava matkakohde olikin pitkällä Venäjänmaan kauko-idässä. Toisaalta näppärä systeemi noi tsaarinajan vankileirit ja kommunistiajan Gulag, se ei tarvinnut paljon vartijoita, koska kuka hullu nyt pakenee hirmupakkasissa siperialaisesta vankileiristä? Enemmänkin sudet ovat mielissään kun saavat lahjapaketissa lounaan pähkähullusta samoilijasta...


- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Joku ilkeämielinen saattaisi lähettää ns. grossi-kaupalla ilmiantopaperikirjeitä asianomaisille viranomaisille. Jekku on siinä, että jokainen kirje on kirjattava ja käsiteltävä kohtuullisessa ajassa. Sähköpostikin käy mutta se on paljon nopeampaa.

Ja jos vastausta ei tule riittävän nopeasti ja kohtuullisessa ajassa, niin sitten voi lähestyä laillisuusvalvojia kirjeellä tai veppisivun lomakkeella.

Muutama kymmenen tuhatta kirjettä voisi olla hyvä alku ja toki toisi postille lakon päätyttyä runsaasti lisätuloja sijoitettavaksi johdon bonuksiin tai postin tappiollisiin ulkomaanpisniksiin.

Ja tämä ei ole masinointia tai maalittamista.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo järjestelmäpuolueen lippu on kyllä helvetin osuva.

Veijo Hoikka kirjoitti...

10/10 pistettä!

KKi kirjoitti...

Heh, juu...

Kyllähän toi Räsänen keissi kohtalaisen villi on. Huomattavaa siinä sekin, että Virallinen Uskovainen Taho, eli kirkko ei asiaa ole tainnut kommentoida.

Melkoinen esimerkki mihin suuntaan virkavaltio kumartaa ja mihin pyllistää.

Sinänsä tämä tättähäärä joka jakkukalkkunoi isona syyttäjänä saattaa hyvinkin olla henkilö jonka toimesta ensimmäiset kunnon orwellilaiset ajatustuomiot langetetaan. Tädin olemuksessa on jotain sellaista joka pistää minullekin kylmäävän tunteen persvakoon.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä vanhojen juttujen tonkiminen saattaa jostain näkökulmasta ollakin loistava idea.
Hallitus palkkaa 100 000 uutta loukkaantumisetsivää tutkimaan kaikki vanhat ääni- ja kuvatallenteet,
käymään läpi kaikki sanomalahdet, aikakauslehdet, mainokset lukemaan kaikki vanhat kirjat sekä
tutkimaan netimailmaa jne. jne.

Jos jotakuta loukaavaa materiaalia löytyy ja sen tekijä olisi vielä hengissä niin ei kun syyte niskaan ja vankilaan.
Samalla myös hallitus pääsisi kevyesti työllisyystavoiteeseensa, vaikkakin se tosin kasvattaisi jo valmiiksi
äärimmäisen ylimitoitettua julkista taloutta. Tähän antti ja feministihallitus sanoisi, että kyllä näin tärkeään
ja yhteiskunnallisesti merkittävään asiaan rahaa löytyy. Kiristetään verotusta, leikataan vanhustenhoidosta,
koulutuksesta, otetaan lisää velkaa.

-Luca

Anonyymi kirjoitti...

Tokihan se on nyt demareiden ja vihreiden painettava päälle, kun taikuri Baltzarkin meni kärähtämään ja jollain pitäisi saada huomio pois erityisesti sdp-johdon tekemisistä. Sen verran on sieltä tulossa kakkaa tuulettimeen että nyt on pakko nostaa oikeudenkäyntejä keinolla millä hyvällä.

Varakaani

Hemuli kirjoitti...

Itse veikkaan, että Helsingin poliisille tehdyt rikosilmoitukset koskevat YLEä (mm. tietyt A-studion jaksot) ja en olisi kovinkaan yllättynyt jos rikosilmoitusten takaa löytyisi esimerksi Junes Lokka.
Tiedusteluhyökkäykseen paras puolustus lienee raju vastaisku.

Juha Kivela kirjoitti...

Aivan loistava bloggaus Yrjöltä, kiitos! Kiitos etenkin siitä, että se antoi rehvakat naurut tähän hallintoalamaisen syystalviseen harmaaseen, mutta ehkä siinäkin tein jonkinlaisen mielenkiihoitusrikoksen, että annoin sieluni edes hetken levätä valistusta rahvaalle huumorin ja parodian parissa.. sielunihan kuuluisi kaiketi valtiolle jo nyky-Suomessa ja ainoastaan valtio saa päättää sieluni mielenliikkeistä, kuten arvoisa valtakunnansyyttäjä on korkea-arvoisessa norsunluutorninsa huurteissa pähkäillyt..

Tuo kuva pelikentältä rangaistuspotkutilanteesta eli pilkun toimittamisesta on varsin jäätävä.. kuinkahan monta ja lukematonta pilkkua ja varsinkin maalittamista tulinkaan jalkapalloerotuomarina yli 20 vuoden aikana hyväksyneeksi?! Jos olisin jokin heikkohermoinen ja -päinen vihreä, saattaisin nolata itseni ja luopua miehisyydestäni tämän sosialistisen kommunismin puolesta, palvellen kaikkien kykyjeni ja mahdollisuuksieni mukaan utopistista Järjestelmäpuoluetta ideologioineen ja hulluuksineen kaikkineen.

Päädyn kuitenkin pragmaattisena hallintoalamaisena varsin järkevälle ja loogisesti ainoalle kestävälle linjalle, kuten Perussuomalaisten Jussi Halla-ahokin erinomaisessa twiitissään Peteliukselle, jossa hän siteerasi Väinö Linnan Tuntemattoman sotilaan Rokkaa!

Kommenttiketjussa oli hyviä kommentteja kaikilta. Tässä mainitsen esim. Soomepois Eestistä -nimimerkin kirjoittaneen osuvasti tuosta pilkun käytöstä, anojen kommentit osuvia, etenkin ano1:n, joka muistuttaa, että Suomessa tulee olla käytettävissä edelleen oikeudenkäyttöömme kuuluvia mahdollisuuksia vaikuttaa, vaikka niitä onkin kaikin tavoin yritetty karsia (laittomastikin?) pois, josta johtuen monikin lienee pakotettu käyttämään fyysistä asiointia Oikeusministeriön kirjaamossa, koska eräiltä täysivaltaisilta kansalaisilta on estetty (?) sähköpostin vastaanottaminen Oikeusministeriön kirjaamon sähköpostiosoitteeseen, joka jos näin todellakin on, on tapahtunut laittomasti ja kertoo oikeusvaltio-Suomen täydellisestä alasajosta ja siirtymästä DIKTATUURIIN!

Onko Järjestelmäpuolueen tila siis betonoitu ja Järjestelmä (utopia) on lopullisesti täällä? Orwellin kirja otettiin täydellisenä - ja ylikin - manuaalina?

Hyvää alkavaa viikkoa blogin lukijoille!

Juha

Pate kirjoitti...

Ja tämä hallitus on ollut vasta reilu puoli vuotta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Soomepoisille Eestist, Ano2:lle, Ano3:lle, Veijo Hoikalle, KKi:lle, Lucalle, Varakaanille, Hemulille, Juha Kivelälle ja Unknownille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Alkaa joo ja seurataan mielenkiinnolla ylittävätkö nuo rikosilmoitukset esitutkintakynnyksen.

Soomepois: Kiitokset. Ja joo, herttareeti on se kovin käsi. Tuon Siperiajutun muistan minäkin ja sehän kertoo että pilkulla on merkityksensä.

Ano2: Totta joo, mutta varmaan sekin tulkittaisiin rikolliseksi toiminnaksi. Tulkitseminenhan nykyisessä Suomessa kyllä osataan.

Ano2: Kiitokset. Ajattelin että siinä on ne sopivat elementit eli EU-tähtiä, ripaus LGBTQTiiTyytä, pikkusen vesimelonia ja keskellä sitten se kaikkein olennaisin.

Veijo: Suuret kiitokset.

KKi: Joo, ei muuten ole kirkko kommentoinut mutta sehän onkin pelkkä maallinen mokutusvirasto. Ja mulla on vähän samanlaisia tuntemuksia kyseisestä naisoletetusta.

Luca: Ehkä sillä saataisiinkin Suomi lopullisesti pankrottiin niin päästäisiin ehkä korjaamaan vahinkoja. Ja johan Suomessa nytkin on semmoset parisataatuhatta hömppätyöntekijää.

Varakaani: Jos tuon Baltzar-casen olisi tehnyt han-suomalainen niin lööpit kirkuisivat seuraavan kuukauden. Nt asia vaietaan nopeasti ja keksitään uusia skandaaleita tilalle. Esmes toi Halla-aho vs. Ohisalo-feikkivideojuttu tuli tapetille pikkuisen turhan sopivasti.

Hemuli: Kyllähän Junes tommosen haldaa mutta luulen että tässä on olleet kyseessä ihan aitouskovaiset.

Juh: Kiitokset. Toi ”sielu valtiolle” kuvaa oikeastaan aika osuvasti nykyhetken tunnelmaa. Järjestelmäpuolueen valta ei sinänsä ole vielä täysin betonoitu sillä kansalla on vielä äänioikeus ja tarjolla on myös kansallismielinen vaihtoehto. Kuinka kauan, se taas jää nähtäväksi.

Unknown: Jep. Edessä on hyvin, hyvin pitkät vuodet.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Pitää odottaa että ilta laskeutuu ja kytkeä kuulokkeet äänentoistolaitteisiin sekä laskea sälekaihtimet. Priimaluokan VSOP konjamiinia mukiin ja valita kumman vaarallisista Pekka ja Pätkä elokuvista katsoo "Suezilla" vai "Neekereinä".

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Pidetäänkö Armas Jokion ja Siiri Angerkosken haudalla meedion avulla kuulustelut kun eikös se ole vihaan yllyttämistä tämä pikku Aleksi ja hänen rouvansa. Lisäksi Pirkka Pekan pitäisi pyytää jokaiselta kansalaiselta anteeksi surkean viihteensä tuputtamista televisioista.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Onneksi ehdin myös ostaa veljen lapsille originaalit Musta Pekka korttipakat kumallekkin.

Anonyymi kirjoitti...

Kki kirjoitti:
"Huomattavaa siinä sekin, että Virallinen Uskovainen Taho, eli kirkko ei asiaa ole tainnut kommentoida."

Ilmeisesti kirkon ylin johto ei ole uskaltanut kommentoida asiaa mitenkään, ei Räsäsen puolesta eikä häntä vastaan. Sillä se tietää liiankin hyvin, että asettuipa se kummalle kannalle tahansa, seurauksena olisi kummassakin tapauksessa taas uusi kirkosta eroamisten buumi.

Mutta miten lienee yksittäisten kirkonmiesten, esimerkiksi kirkoissa sunnuntaisin saarnoja pitäneiden pappien laita? Ovatko hekin tässä asiassa yhtä varovaisia? Vai onko yksi ja toinen heistä kenties jo kommentoinut asiaa saarnassaan? Kenties tosin vain epäsuorasti, varovaisin sanakääntein, niin jokainen kuulija ei välttämättä tajuakaan siinä olevaa hienovaraista viittausta Räsäseen. Silloinhan kuulemassa kuitenkin on, ehkä joskus joku itsensä ulkopuoliseksi mieltävä uteliaskin, mutta muutoin enimmäkseen vain niitä, jotka kaikkein vähiten harkitsevatkaan kirkosta eroamista. Eikä pappien saarnoja juuri koskaan lehdistössä tai televisiossa kommentoida.
Tänäänhän on tuomiosunnuntai (!), vaikuttiko se kenties asiaan?

Joppos123 kirjoitti...

Tässä sydän kylmänä odottelee mitä Ana Il Un möläyttelee kun se aivokuollut tapaa huomenna Medvedivin Moskovassa. Viisumivapautta se ana kovasti on markkinoinut jo Krimin valtaamisesta lähtien, ei viisumin pitäisi rehellisille ihmisille olla mikään ongelma.
Ana joukkoineen ei tosin nykyisin ole kaikkein rehellisimpien joukoissa varsinkin kun taas vaihteeksi yksi toiseustoteemi tuli rytisten tonttiin. Tapaus mikä lie "Balthzar" onkin ihmiskauppias ja jälleen kerran SDP kovimman kärkensä johdolla astui vanhaan miinaan nimeltään "kurpitsavankkuri".
Miten ihmeessä SDP Ruotsin sisarpuolueensa tavoin voi olla tuollainen paskamagneetti?
Suosittelen anan taustajoukoille varaamaan matkalle useamman rullan jeesusteippiä, josko vaikka sille tulisi tarvetta.
Teipatkaa ana siinä vaiheessa kun se alkaa tarjoamaan Suomea euron kauppahintaan plus alvi tai jos ana saa päähänsä esittää yhteisiä sotaharjoituksia Helsingissä.
Taidanpa ihan vaan varmuuden vuoksi puhdistaa ja öljytä duunipaikan kassakaapissa olevat kättä pidemmät.

Joppos123 kirjoitti...

Taitaa olla niin, että tuo rikosilmoitusten suuri määrä on meidänkaltaisten koiranleukojen masinoimaa. Eikä siinä mitään, näytetään järjestelmälle, että jos aletaan vittuilemaan niin tehdään se sitten perusteellisesti. POLPO on ihan kusessa ja todennäköisesti ne edelleen tutkimattomat 2000 lastenhyväksikäyttöön liittyvät ilmoitukset tungetaan pinkan alimmaksi. Onhan paljon tärkeämpää tutkia onko joku pahoittanut mielensä.
Itse olen edelleen todella loukkaantunut Veli Puolikuun sketseistä missä kaksi kapiaista huutaa toisilleen ja ovat menossa kerholle.
Sketsin esikuva oli nimittäin eräs sotilasmestari Vekaralta. PPP nappasi idean paikallisesta "Taukobaarista" kun Vekaralla kuvattiin Tuntematonta sotilasta.
Kyseinen jo mananmajoille asettunut sotmest oli puolikuuro ja kännipäissään totaalisen kuuro. Sillä oli tapana rääkyä valomerkin kohdalla, että nyt koko sakki kerholle, hän maksaa.
Olen siis tästä näreissäni ja harkitsen syytteen nostoa koska sketsissähän kaikki kapiaiset kuvataan kuuroina juoppoina.sitä emme siis ole, ainakaan kaikki, heh.

Qroquius Kad kirjoitti...

Älykäs Naisoletettu Tuula Haatainen ehti rähähtää Halla-aho vs. Huti-Maisa -caustin osalta vaatien poliitikkojen puheiden manipuloinnille pantavan stopin:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006318981.html

Mitäpä Älykäs Tuulaoletettu mahtaisi sanoa, jos kaikki hänen itsensä Perussuomalaisista yleensä ja Jussista erityisesti esittämänsä puheiden vääristelyt kaiveltaisiin esiin? - Retorinen kysymys. Onhan case Peteliuksen yhteydessä moneen kertaan jo kysytty, mistä tässä maailmassa voi enää tehdä huumoria kenenkään loukkaantumatta?
Oikea vastaus:
oman maamme ja muiden valtioiden kansallismielisistä ihmisistä yleensä ja johtajista erityisesti. Heidän loukkaamisensa kun onkin se itsetarkoitus.

Petelius päätti siis ryhtyä pyytelemään anteeksi saamelaisilta. Saman tien kepuli Mikko Kärnä kysyi, miksei PPP sitten pyydä anteeksi myös mustalaisilta, kehitysvammaisilta, homoilta ja transuilta? Ja kas:
kohtapa olivatkin jo mustalaiset vaatimassa anteeksipyyntöä.

PPP:n koomikkokollega Tapio Liinoja totesikin, että tuossa piilee vaara:
kun on vuosikaudet tehnyt tätä asiaa, on varmasti tullut loukanneeksi suunnilleen kaikkia maailman ihmisryhmiä.

Missä kohtaa Pirkka-Pekka joutuu laittamaan stopin, todeten pyytäneensä anteeksi jo riittävän monelta ihmisryhmältä?
Miten reagoivat ne, jotka ovat juuri silloin jonossa odottamassa omaa vuoroaan, ja tulleet jonoon vain sen vuoksi, että PPP antoi signaalin olevansa hyppyytettävissä?

Jyrki Lehtola on kolumnoinut asian tiimoilta ansiokkaasti:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006319323.html

Kolumnissa on toki tiettyjä kumarruksia Järjestelmälle, mutta kokonaisuus on silti mainio.

Joppos123 kirjoitti...

Eiköhän vihreiden aisankannattaja PPP:lta voisi vaatia julkista anteeksipyyntöä ihan vaan varmuudenvuoksi koko maailmalta. Senaatin torille yläkroppa paljaana ruoskimaan itseään Israelin kansalliskasvilla eli NATO- langalla. Sellanen 100 raippaa voisi olla hyvä alku.
Muutoinhan koko anteeksipyyntö on samantekevää. Luttamuna hymistelee äänestäjilleen ilman mitään tehokasta katumista. Odotan asiaan tiukkoja vaateita mm Sauli Niinistöltä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta, Anolle, Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Pate:

Viesti1: Suosittelen sitä Suezia. Muistelisin että siinä esiintyy se faittereitten varustukseen kuulunut Peltikonepistooli. Tuplanostalgiaa.

Viesti2: Vaikeeta se kuulustelu. Kun meedio Aino Kassinen on jo kehno vie kuollut. Mutta ehkä noitarummuilla…

Viesti3: Asiaa.

Ano: Evlut-kirkkohan on maallinen virasto. Ollut jo pitkään. Veikkaan vähän että ne nuoret ihmiset jotka hakeutuvat teologiseen koulutukseen ovat Marjaana Toiviaisen kaltaisia. Se typsy on muuten ollut viime aikoina varsin hiljaa.

Joppos123:

Viesti1: Viisumuvapautta en kannata minäkään. Itse asiassa viisumi voitais lyödä pakolliseksi usealle muullekin maalle. SDP:n tuuri etnisesti edistyksellissä ehdokaslotossa on enemmän kuin eeppinen. Jeesusteippi olisi tarpeellinen koko SDP:lle.

Viesti2: En usko tähän. Luulen, että siellä on tosiuskovaiset asialla. PPP puolestaan kehitti sen parhaan sketsihahmonsa ikämiehenä eli ”PPP kansanedustajana”. Te kapiaiset voisitte muuten piruuttaan tehdä rikosilmoituksen tuosta mainitsemastasi asiasta. Tosin käsittääkseni kapiaisillekin häppä maistuu mutta ei pidä takertua yksityiskohtiin.

Viesti3: PPP on untouchable puoluekantansa ansiosta joten se ruoskiminen koskee esim. Joppos123:sta ja muuan Yrjöä.

Qroquius Kad: Minä haistan tuossa asiassa tehdyn makua. Valtapuolueitten poliitikot tyrivät sen verran paljon itsekin että ei tuollaista videota itsessään tarvita. Ettei olisi false flag? Ja joo, puheitten vääristely ja asiayhteydestä irroittaminen on tietenkin sallittua jos se tapahtuu hyväksytyn poliittisen viitekehyksen mukaisesti. Tapio Liinoja oli kommentissaan oikeassa. Ja noin henk koht en erityisemmin pidä Lehtolasta mutta olihan hänen kolumnissa asiaakin.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Tapaus Veijossa surkuhupaisinta on se että kymmeniä vuosia on ollut yleisessä tiedossa ettei häntä saa jättää kaksistaan tulitikkujen ja nuorten naisten kanssa. Luulen että teatteri- ja kulttuuripiireissä osattaisiin kertoa uskomattomia mutta tosia juttuja kulttuuriprojekteista. Joten ihmiskaupustelusyytökset ovat vähän jälkijättöisiä ellei ole erehtynyt paneskelemaan sakkolihaa ja kärynnyt siitä. Toisaalta Veijon apurittaren tietojen katoaminen pistää hälytyskellot soimaan. Helsingissä luottamustoimissa päättäjänä ja pyörii samassa pienessä piirissä kansanedustajien, ministerien ja ex presidentin kanssa. Lakaistaanko sylttytehdas kaikessa hiljaisuudessa maton alle vai lipsahtaako kansalle jotain mehukasta. Toisaalta eduskunnalla, valtioneuvostolla ja tasavallan presidentinkanslialla on omat suorat yhteydet mm. Supoon niin luulisi että asianomaisia on varoitettu Veijon puuhasteluista ja aktiviteeteista ettei niin kauheasti kannattaisi kaverikuvissa poseerata. Tuttu lehtimies ja kirjailija niiltä ajoilta kun arvostettiin nimikkeitå sanoi että Veijon kirjat kirjoittivat kustannustoimittajat ymmärrettävälle suomenkielelle.

Becker kirjoitti...

Aivan erinomaisia ideoita nuo vaikkapa julisteiksi. Näissä on nähty paljon vaivaa ja tulokset ovat Spot On.

Tuo PPP voisi pyytää anteeksi vaikka koko Suomen kansalta sen johdosta että tuhlasivat kallisarvoista aikaansa katsellen hänen ns. huumoriohjelmiaan.
Mä en ole oikein koskaan ymmärtänyt PPP:n älykääpio sketsejä. Olen tuntenut suorastaan myötähäpeää niitä katsellessani ja toivoen samalla ettei kukaan ulkolainen vain erehdy katselemaan tätä "Suomen parasta huumoria."

Noista kirkollisista sen verran että Ruotsin arkkipiispa, naispuolinen sellainen on todennut että on aivan sama kenen kautta jumalaa lähestytään, tapahtui se sitten islamin vai raamatun kautta. Eli allahu akbar kaikuu sitten yhtälailla kirkossa ja moskeijassa.

Nyt on sitten kunnon lakko alkamassa ja nykyinen punavihreä hallitus saa taas sulan hattuunsa. Eivät ole pitkään istuneet vallankahvassa kun maan asiat alkavat olla todella sekaisin. Ja lisää ylläreitä on taatusti tulossa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Pate: Onhan niin että jos kyseinen Veijo olisi han-suomalainen niin touhulle olisi tullut stoppi jo aikaa sitten. Sitä minä ihmettelen että mikä ihmeen tyyppi se Veijon apuritar Nina Castén oikein on? Hänhän on käsittääkseni myös vangittu.

Becker: Kiitokset. Velipuolikuun aikana sinänsä oli ihan hyviäkin sketsejä. Mitä tulee tuohon ruotsalaiseen arkkipiispattareen niin en oikein jaksa uskoa että hänen islamilaiset kollegansa ovat ihan samaa mieltä. Mutta hänhän hyväksyy ja kumartaa. Tai niiaa. Ruotsalaiset ovat hyviä kumartamaan ja niiaamaan. Ja jäämme odottamaan punavihreän hallituksen uusia ylläreitä.

Joppos123 kirjoitti...

Taitaa kuulkaa olla niin, että Antti Il Un aikoo tosissaan ryöstää eläkekassat ja se lienee vain alkua. Jossain vaiheessa sosialisti ei vaan voi luonnolleen mitään vaan alkaa käpälöimään ihmisten yksityisiä säästöjä ja omaisuutta. Saattaa olla korkea aika laittaa pankissa olevat vaivaiset killingit turvaan vaikkapa Sveitsiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. En tiedä mikä etiäinen aikanaan iski mutta me ollaan laitettu sukanvarteen jo parikymentä vuotta. Taisi kannattaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä pirua, onkos Ykä vaihtanut suvaitsevaiselle puolelle!!1!1 Ja alkanut suunnittelemaan rakkauden ministeriölle julisteita. Pelottavan osuvia julisteita.


Halla-aho vs. Ohisalo -video haisee varikselta, ei hommalta. Voi se olla jonkun jonnenkin pusaama, toisaalta. Haatainen on normidemarin tavoin pihalla ja suu päälaella. Kuin alamäki-antti konsanaan.

PPP:n hahmoista osa on terävästi oivallettuja, naima-aslak ja soikhiapää olivat parodioita mielikuvista, ei saamen ukoista. Ne mannet oli osuvia, joskin hyväntahtoisia hahmoja, kailotus ja kummat kuteet aitoja. Apuva-mies kulki tampereella. Ne seurakuntanuoret asuivat tuppukylässä. Toki sketsit ja hahmot oli tehty nopeasti ja hutilointi näkyi aina välillä. Pyydelköön anteeksi, ei se minulta pois ole.

Antti Alamäki ei ole huomannut pikku esteitä ryöstöaikeidensa tiellä: Työntekijät, työnantajat ja perustuslaki. Ja Lapuan laki, jos ihan pakko.

Henkiolennoista en paljon perusta mutta nähdäkseni kristillisen katsannon mukaan ei allah ole jumala vaan saatana. Ja ruåttalaiset hulluja.

Veijo, husu, lelu-rami antti-alamäki ja mitä muita alan miejiä niitä nyt olikaan sopivat hyvin ammatti- ja taparikollisten omaan puolueeseen: Stjälar Dina Pengar.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

@Joppos123, heh joo toi kuvauksesi eräästä sotilasmestarista nosti muistoja pintaan, kyseinen kuvaus sopisi suht'koht hyvin PSTK:n erääseen kantahenkilökuntaan kuuluvalle. Tosin, en ollut koskaan siinä legendaarisessa Taukobaarissa ryypyillä muuta kuin varusmiesten kanssa, joten en muista tuollaista tapausta e.m. kapakassa. Aseman vintti & monttu Kouvolassa olivat sitten ne mestat joissa me varusveijarit kävimme "nollaamassa tilannetta", jopa tykkijullit ja nurmiporat tulivat hyvin toimeen keskenään (ainakin tuolloin AD 1991). LJK:n tyypit nyt olivat ihan eri luokkaansa.

Hra sotilasmestari tosiaan oli maanantaisin ns. naama punaisena ja habituksesta näki että miestä väkevämpi oli maistunut viikonlopun aikana. Senaikaiset varusveijari-kokemukset (ainakin jalkaväestä) olivat että kantahenkilökuntaan kuuluvat ovat joko viinaanmeneviä tai urheiluhulluja. Vekaran PSTK (pesee, siivoo, tiskaa & kuivaa) sai kummastakin oman ripauksensa eli aika kultaa muistot.

Ja mieleenpainuvin aamuherätys intissä oli se kun Neuvostoliitossa tapahtui se vallankaappausyritys elokuun lopulla 1991 & Jeltsin kiipesi sen T72:sen (?) päälle. Tähän pitää todeta samaa kuin se haastattelun loppupuolella oleva moskovalainen perheenisä "tankeilla on hiukan paha parannella taloutta".
(Jollen ihan väärin muista niin Boris Pugo ampui ensin vaimonsa ja sitten itsensä, kun tuo "coup d'état" ns. kusi reisille ja muuan neuvostomarsalkka hirtti itsensä toimiston verhonaruihin.) Eli ns. kovaa peliä Ranualla!

Toinen tapaus oli sitten se Taipalsaaren sotaharjoitus, jossa BTR-60 upposi vieden mukanaan useammankin varusmiehen. Muistotilaisuus Valkealan kirkossa ei ihan heti unohdu, vaikka en ole kauhean uskonnollinen, mutta kävi sääliksi niitä surevia lähiomaisia kun näki heidän kasvojenilmeensä. Ja itse olet seisomassa arkkujen vieressä kunniavartiostossa naama peruslukemilla, vaikka hiukan pahaa tekeekin. Huonommalla tsägällä olisit voinut itse olla siinä arkussa, se jono kun soitettiin kotiin lähiomaisille harjoitusalueen puhelinkioskista että kaikki on OK. Se oli sellainen lyhyt puhelu ja kaverille lainattiin markka, jollei hänellä ollut kolikoita messissä (tuolloinhan ei ollut kännyköitä ym. iPhöynejä).


P.S. pari inttivitsiä sallittaneen, SA-INT => saatanasti aamuja itäisen naapurin takia (tämä löytyi vartiotuvan yläpunkan pohjasta sytkällä poltettuna, ja hatunnosto tuntemattomalle humoristille!) tai "mieluummin neekerinä Afrikassa kuin jääkärinä Vekaralla". Ja Ykän kunniaksi "mieluummin kakkainen kulli kuin tykkijulli", tässähän ei ole havaittavissa yhtään mitään aselajien välistä kilpailua/kuittailua :-). Näillä seteillä mennään!


- Soomepois Eestist -

Qroquius Kad kirjoitti...

Veli Pyssymiehen muistutuksesta tuli mieleeni toissavuosituhantinen tapaus, jossa uutisoitiin veneen kaatuneen ja koko seurueen hukkuneen paitsi yhden.
He olivat kaikki huutaneet henkensä hädässä apua, johon rannalla grillaillut mökkiväki oli naureskellut käsiään heilutellen PPP-aksentilla apuva! apuva!Apuva!

Haastattelijan kysyttyä, milloin rannalla olijat käsittivät kyseessä olleen hätätilan vastasi uhri, että vasta hänen päästyään laiturille, johon lyyhistyi itkemään.

Googletin parhaani mukaan tällaista onnettomuutta. En löytänyt, mutta muistan uutisoinnin.
Vielä paremmin muistan Pirkka-Pekan ja Aaken tuolloisen ohjelman jakson, jossa he lausuilivat kameralle jotenkin vaivaantuneen oloisina Apuva-miehen aiheuttaneen nyt sellaista, mitä ei pitäisi olla, ja jonka takia mies huutaakin nyt vain "Jelppivätä!"

Oliko tämä tapaus todellinen? Jos ei, miksi PPP & Aakelle tuli tarve muuttaa avunhuudon mitätöinti toisenlaiseen muotoon?
Ja ennen kaikkea:
jos ihmisiä on kuollut siksi, että Pirkka-Pekka Petelius mitätöi avunhuudon, eikö hänen pitäisi olla pyytämässä anteeksi vain heidän uhriensa omaisilta?

vieras kirjoitti...

Kielletäänkö jalkapallo-otteluissa muut tulokset kuin 0-0? Jos pallo menee maaliin, onko se maalittamista? Entä jääkiekko-ottelut?

Miksi suvakit juhli maajoukkueen pääsyä kisoihin? Maajoukkue on itsessään nationalistinen juttu. Vieläpä soittaa kansallislaulut ennen peliä. Ehkä se on vaan se kun voi kännätä anniskelualueella ja mesota katsomossa?

Kippis kummiskin maajoukkueelle. Toivottavasti saa kesän kisoissa edes tasapelin. Kisohin pääsystä saa rahaa, ja bonuksia saa alkulohko-ottelun voitosta ja tasapelistä, sekä siitä miten pitkälle menee pudotuspeleissä. Toinen kiva futistapahtuma oli kun KuPS sai mestaruuden 43 vuoden jälkeen.

vieras kirjoitti...

Miten tuon mustalais-Veijon juttu vaikuttaa PPP:n aikomuksiin pyytää anteeksi mustalaisilta?

Yksi jätkä, sittemmin edesmennyt, kertoi että oli joskus imitoinut baarin pöydän äärellä mustalaista. Muut pöydän äärellä istuneet olivat mustalaisukkoja. Kaikki nauroivat ja oli hauskaa.

Sossuilla ja muilla hallituspuolueilla taitaa olla hätä kun pitää mesota jostain Ylilaudan jonnen muokkaamasta videosta. Jokin pääkirjoutus mesosi jonkin "valevideon" takia. Yrittääkö ne siirtää huomiota pois tuosta? Husun husuttelukaan ei ole tainnut vielä täysin hiipua ja uutta skantaalia ilmaantuu toisaalla.

Persujen tarvii hankkia lisää saaveja että voivat kerätä niihin kannatusta.

vieras kirjoitti...

Junes oli skriimillään sanonut että tukitaan syyttäjälaitos ja tuomioistuimet. Ilmiannetaan kaikkea mitä löydetään. Tällöin syyttäjälaitos ja tuomioistuimet ruuhkautetaan ja tukitaan moneksi vuodeksi. Tällä olisi tarkoitus luoda ajan mittaan poliittinen valmius kumota kiihotuspykälä. Tuossa menisi niin pitkä aika että tuossa ajassa ehtisi kumota kiihotuspykälän pois.

Jos prosessi itsessään on rangaistus eikä tuomio niin mitä jos prosessi menettäisi pelotevaikutksensa. Jos vaikka muutama tuhat tai muutama kymmenen tuhatta suomalaista hankkisi tahallaan syytteet ja tuomiot kiihotuksesta? Just tarkoituksena osoittaa ettei ole enää vitunkaan väliä jollain esitutkinnalla, syyttellä, oikeuskäsitelyllä eikä tuomiolla. Sanois vaan että joojoo myönnän kaiken, mihin voin maksaa sakot tai missä voin lusia kakun?Ja tuomion suorituksen jälkeen öyhytetään taas. Vankilasta käsin voi myös öyhöttää vai onko nettiin pääsy kiellety?

Tai sitten hankkii huippuasianajajan joka pistää hanttiin poliisille, syyttäjälle, käräjäoikeudelle, hovioikeudelle ja korkeimmalle oikeudelle. Tarkoituksena tehdä noiden touhusta vittumaista, tarkoituksena saada epäilyksen piru vierailemaan noiden kodeissa. Kunnon mediashow ja someshow ja liveskriimit joita kansallismieliset aktiivit tekevät.

Sitäpaitsi jos vaikka satatuhatta suomalaista saisi potkut töistään niin sitten jää valtiolta saamatta paljon verotuloja. Niitä tuloja joilla suvakkien hillotolpat rahoitetaan ja joita kaadetaan mokutoteemeihin.

Jani Alander kirjoitti...

No nyt on pätevät ohjeet, varmaan oikeusministeriökin kiittää kun ilmaisen kampanjan teit :D

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Soomepoisille Eestist, Qroquius Kadille, vieraalle ja Jani Alanderille & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Hyviä huomioita. Ja kyllä täällä voiman pimeällä puolella vielä tukevasti ollaan. Ja pysytään.

Soomepois: Noita punasilmäisiä aamuja oli monella kapiaisella minunkin joukko-osastossani. Mitäs, raskas työ vaatii raskaat huvit. Ja olitpa muuten varsin mielenkiintoiseen aikaan palvelemassa. Silloinhan kovasti tuumittiin että mitähän tästä oikein tulee. Ja tykistön miehenä minun pitää tietysti kuitata (kaikessa ystävyydessä) että ”tykistö tappaa, jalkaväki ryöstää ruumiit”.

Qroquius Kad: Minä muistan tuon tapauksen myös. Kyllä siitä ihan uutisoitiin. Ja sen jälkeen ”apuva” muuttui muotoon ”jelppivä”. Tosin en minä tuollaisesta vaatisi vastuuseen. Ei tollasia kerta kaikkiaan pysty ennustamaan.

vieras:

Viesti1: Minusta sinänsä ne voitonjuhlat olivat vähän ylimitoitetut. Eihän Suomi päässyt kuin Euroopan 24:n joukkoon.

Viesti2: Sanoisin minäkin että tuo jonnevideojuttu nostettiin tarkoituksella tapetille. Ja valtakoneisto ei tosiaan tajua että ei se suosiotaan tuolla mesoamisella nosta.

Viesti3: Nyt vaadit liikaa. Ei perheellisen ihmisen oikein kannata heittäytyä työttömäksi pelkän protestin vuoksi. Ja siks toiseks ne irtisanottavat olisivat pääosin julkiselta sektorilta eivätkä he ole nettoveronmaksajia.

Jani: Minähän en antanut vaikutteita oikeusministeriölle vaan päinvastoin otin vaikutteita sieltä.

Anonyymi kirjoitti...

PPP on hyvä näyttelijä, mutta surkea koomikko. Luulin aikoinaan että nuo sketsit oli tarkoitettu lapsille, mutta olivatkin siis etnisiin kohdistuvaa herjaa. Kylläpä sitä silloin olikin naiivi, mutta onneksi nyt ovat silmät kiitos median ja järjestelmäpuolueiden auenneet. Piparkakut paha, Peppi Pitkätossun isän tausta muutettiin ja kaikkein saatanallisintahan on se, että aikaisemmin sai vain ihonvärisiä laastareita ja ne olivat - uskokaa tai älkää - vaaleita! Tämä kammottava epäkohta on tosin jo korjattu. Hieman epäilen, ettei niitä mustia laastareita pikku goottien iloksi kehitetty.

PPP on vielä aika untuvikko, ei poliitikon tarvitse pyydellä mitään anteeksi koska hän on sellaisen yläpuolella. Ja nythän on jokaisen julkkishaastateltavan huulilla tämä mantra "olen oppinut olemaan armollinen itselleni" eli riittää kun antaa itselleen anteeksi. Vanha kunnon vilpitön ihminen-ihmiselle-anteeksipyyntökin on siis vedetty lokaan. Mitäpä ei.

Minulla oli kunnia 60-luvun lopulla tutustua tähän Baltzariin (missäpä muualla kuin Kosmoksessa), hän oli juuri julkaissut toisen "kirjansa". En ole koskaan lukenut niin kamalaa paskaa - alakansakoululaisen aine huippuproosaa tuohon verrattuna. Kosmoksen oikeat kirjailijat kutsuivat häntä ironisesti Balzaciksi, mitä hän ei tietenkään ymmärtänyt.

Muuten, Baltzarilla ja Husulla on monia yhtymäkohtia: sama puolue, kummastakaan ei olisi kukaan koskaan kuullut mitään ilman etnistä taustaa. 60-luvulla kun ei ollut mamuja, niin mannekin kelpasi suvaitsevaisuusnamuksi kulttuuriväelle. VB on "kulttuuripoliittinen vaikuttaja" ja Husu "mediapersoona". Käsi sydämelle: kuka luulee, että heidän olemattomilla taidoillaan olisi ei-etninen tuohon asemaan päässyt? Ja ilkeänä ihmisenä ihmettelen, mistä rahat tuohon miljoonalukaaliin. Vieläkin ilkeämpänä toivon että verottajakin ihmettelee samaa.

Minusta olisi aivan riemastuttavaa, jos Rinne Medvedevin tavatessaan ottaisi maiden välisen viisumivapauden esille. Saattaisi sitten Dmitri kysäistä, että eikös asiasta pitäisi neuvotella lähinnä EUn kanssa ja Antti ylevästi toteaisi että "minähän olen EU, tämän vuoden loppuun asti joten kiirettä pukkaa".
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Niitä Peteliuksen & kumppaneitten tuotoksia silloin 1980-luvulla katseli sinänsä ihan mielellään. Vaihtoehtoja kun ei paljoa ollut. Veikkaan muuten että kyseinen PPP jättää kansanedustajauransa yhteen kauteen. Kosmoshan oli se kuuluisa taiteilijakapakka jossa muistan käyneeni yhden (1) kerran. Vaan demareitten etnisesti edistyksellisten ehdokkaitten lotto on ylittänyt jo eeppisen rajat. Demarit ovat tehneet perseelleen menemisestä jo taidetta enkä usko että he oppivat tästäkään. Vaan ottakoot kaikessa rauhassa nollasubstanssilla varustettuja tyyppejä listoilleen. Ja Antti ei ole EU vaan tekee, mitä EU käskee.

vieras kirjoitti...

Ulkoilmajuhla on ennenaikainen kun vasta ollaan saatu kisapaikka. Perinteisempi jalkapallomaa ei juhli kisoihin pääsyä muuten kuin viimeisen karsintaottelun jälkeen vähän bilettää. Sitten valmistaudutaan kisohin.

Kisat pidetään kesällä ja siellä sitten punnitaan miten pärjää. Ottelujen voitto tai pääsy seuraavalle kierrokselle on sitten juhlan paikka. Kun nyt saisi edes jonkin pojon alkulohkossa ettei olla ihan heittopusseja. Mieluiten siihen lohkoon missä Budapest ja München. Ihan suvakkien kiusaksi tuo Budapest.

Olen sen verran vanhanaikainen että olisi voitu säilyttää EM-pronssiottelu. Pronssi jaettiin viimeksi 1980. Pronssiottelu voitaisiin pelata päivää ennen finaalia samalla kentällä kuin finaali. Vähän kuin lämmittely finaalia varten.

vieras kirjoitti...

Miten alas pystytään painamaan demareiden kannatus kunnallisvaaleissa, ellei sitten pidetä sitä ennen hajotusvaalit?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Ymmärrän pointtisi pronssiottelusta mutta toisaalta kun siinä on aina kaksi hävinnyttä joukkuetta niin into ei välttämättä ole kovin suuri. Demarit tekevät parhaansa hässiäkseen kannatuksensa mutta en usko hajotusvaaleihin. Tämä hallitus ei suostu hajoamaan eikä uskalla hajota. ELLEI sitten päätetä taktikoida että otetaan ennenaikaisissa vaaleissa kuokkaan mutta persut eivät siinä vaiheessa ole päässeet tarpeeksi suosituiksi joten uusi hallitus voidaan suhmuroida entiseltä pohjalta.

Qroquius Kad kirjoitti...

Kyllä pronssiottelu minusta puolustaa paikkaansa nimenomaan urheilullisesti:

vastakkain on kaksi joukkuetta, jotka ovat antaneet kaikkensa mestaruuden eteen ja hävinneet. Vitutus on armoton. Tekee mieli heittää kamppeet sivuun ja häipyä yöhön nollaamaan olotilaa.

Juuri silloin mitataan se urheilijan todellinen henkinen kantti ja taistelutahto:
tästä tilanteesta on noustava muistamaan, ettei kaikkea ole vielä hävitty. Pronssi on vielä voitettavissa.

Sitten se ryhdistäytyminen kyrpiintyneestä, luovutuksen partaalla olevasta lyödystä häviäjästä vielä viimeiseen taistoon lähteväksi kamppailijaksi, antamaan pronssin eteen kaikki, mitä vielä on saatavissa kokoon...

Se on jotain hienoa se. Ja kuten sanottu, pronssi voitetaan kun taas hopea hävitään finaalissa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tuosta on niin monta mieltä kun on miestäkin. Ja esmes Pohjois-Amerikan ammattilaissarjoissahan ei jaeta edes hopeamitaleita. Siellä on vain voittaja.

Anonyymi kirjoitti...

Mainitsit edellä, että siinä sommittelemassasi lipussa oli muutamien muiden "tarpeellisten ainesten" ohella myös hiukan vesimelonia. Mihin vesimeloni siinä viittaa? Onko sillä jokin symbolinen merkitys, jota en vain satu tuntemaan?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Vihreät: vesimelonipuolue. Eli vihreä päältä, punainen sisältä.