sunnuntai 3. toukokuuta 2020

MAINOS: PAULI VAHTERAN UUSI BLOGI


Niin kuin lukija hyvin tietää on Pauli Vahtera yksi ehdottomasti tärkeimmistä kansallismielisistä kirjoittajista. Pauli kirjoitti blogiaan pitkään Iltalehteen mutta kyseinen aviisi siirsi bloginsa vuodenvaihteessa Uuteen Suomeen ja sehän ei pelialustana houkuttele.

Nyt Paulilla on kokonaan omat sivut jotka löytyvät osoitteesta vahtera.blog.

Hotellin respa suosittelee lämpimästi. Pyydän, että levitätte linkkiä. Tässä blogissa Paulin sivusto näkyy toistaiseksi päivittymättömässä linkkiosiossa koska päivittyvään sitä ei jostain syystä saa. Korjaan vian heti kun keksin miten.14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tämä ole mainos vaan asiallisen tiedon levittämistä. Paulin mietteitä ja faktaa tuli kyllä luettua Iltalehdessä.

Hänen blokialustan siirrossa tuli Paulille joku kömmähdys/"bugi", välimallin sekava reissublogialusta (https://paulivahtera.fi/) jäi ja muut kriittisemmät jutut hävisivät jonnekkin nettipöheikköön samassa. Ilmeisesti vuoden taklainen 3,2 miljardia oli liian kova luku monelle taholle?

Kiitos, laitetaan kirjanmerkkeihin.

heppa

Kalevi Nissila kirjoitti...

Olemme rouvan kanssa lukeneet (melkein kaikki?) Pauli Vahteran julkaisemat Iltalehden plogit - suosittelemme tätä faktatietoa muillekin. Ne ovat antaneet paljon keskustelun aihetta nimenomaan tietopuolensa osalta sekä panneet ajattelemaan.

Vanheneminen ei ole hääppöistä. Sen lisäksi, että tulee fyysisiä rajoitteita, alkaa monilla henkinen puoli nykyään olla vaakalaudalla yksinäisyyden, tarpeettomuuden tunteen, poikkeusolojen yms. aiheuttamien masennuskausien johdosta. Ollaan vihreällä linjalla - tiedetään mitä sen päässä on, mutta ei sitä milloin se tulee omalle kohdalle. Jollain tapaa siihen voi kuitenkin valmistautua:

https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/04/30/byrokratia-ei-lopu-ihmisen-kuolemaan-pankit-pahempia-kuin-verottaja/

Työelämässä, kun 'ikkuna' on auki, kannattaa se hyödyntää, eikä siirtää 'sitten kun ollaan eläkkeellä' -tyyliin. On mitä muistelee...

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedosta. Ja sehän on selvä, että järjen ääntä viedään eteenpäin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys hepalle, Kalevi Nissilälle ja Anolle & kiitos kommenteistanne. Harmi, että ne Iltalehden blogit siirtyivät Uuteen Suoleen. Pauli ansaitsee kaiken mahdollisen huomion. Ja Kalevin linkittämä juttu on hyvä. Ihminen ei saa edes kuolla rauhassa ilman että valtio tunkee kärsänsä siihenkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ja joo heppa, Paulin matkapäiväkirjat löytyvät kyllä tuosta uudesta blogista. Sieltä pääsivun alaosasta löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Tere. Hieno homma tuo, e6t6tä Pauli sai/löysi uuden alustan kirjoittaa. Talousasiat hallussa ja mukavia luke ne matkajututkin, Niissäkin tietoa jota punavirhemedia ei meille kerro.
Huru-ukko

KKi kirjoitti...

Hyvä homma. Vaikuttaisi, että Vahteran kirjoitukset ovat tuolla jotenkin selkeämpiä ja rennompia. Lieneekö turha "suvakkimediajännitys" poissa.

Joillekin tämä "Koronteeni" vaikuttaa olevan kovasti ahdistavaa. Minusta pikkemminkin hyvin vapauttavaa. Nyt ei tarvitse keksiä tekosyitä, eikä saa mulkun mainetta kun kieltäytyy kaikenmaailman rasittavista kissanristiäisistä.

Omissa oloissaan viihtyville tämä ei ole ollenkaan hassumpaa aikaan, kunhan ei sairastu, ainakaan pahasti.

Anonyymi kirjoitti...

Koronteeniin liityvää. Huomasin tuossa eräässä julkaisussa kuinka taas joku itselleni tuntematon nainen julkaisi kuva nukketehtaalta, eikä synnytyslaitokselta. Eikös ne synnyttämöt pitäny olla no go alueita. No toiset vaan saa synnyttää kuvien kanssa ja toiset sitte silää sermin takana.
Huru-ukko

Kalevi Nissila kirjoitti...

Meikäläinen on tällainen 'tarkkailija' (hallpj) ja jutustellut taloyhtiön iäkkäiden asukkaiden kanssa. He ottavat nämä koronajutut liiankin tosissaan. Siksi on hyvä kuunnella heitä ja peilata lyhyesti heidän ajatuksiaan. Itse olen KKi'n tapaan omissa oloissani viihtyvä ja helpottunut kun tarvitse myöskään huolehtia 'velvollisuuksista'. Liikkumistani tämä ei ole rajoittanut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, KKi:lle ja Kalevi Nissilälle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Ihmetyttää vähän joo. Synnytysosastojenhan pitäisi olla erityisen suojattuja.

KKi & Kalevi: Hjuu, ei tää koronteeni meidänkään huushollissa ahdista. Sitä kun viihtyy kotona muutenkin. Ei ole paljon eroa normaaliin.

Anonyymi kirjoitti...

Yritänpä luikkia tänne uudella nimellä. Entinen oli Sikapossu Pikkunatsi josta sain potkut perseelle mutta koetan josko pääsisin takaisin Tinahattuna.

Asiaan: Pauli Vahteran blogissa saattaa olla roskaa joka on jäänyt Iltalehden tai Uuden Suomen sivuilta. Kovin yrittää prosessori viilentyä ajamalla tuuletinta täyttä vauhtia. Tämä ilmoittaa roskamainoksia jotka yrittävät lähettää omia viestejään.

Terv.
— Tinahattu —

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tinahattu tai se vanhempi nimi. En minä kyllä sinulle minkäänlaisia potkuja muista antaneeni niin että tervetuloa vaan kommentoimaan edelleenkin. Mutta minä en ole kyllä tuollaista huomannut. En ole kylläkään millään muotoa alan asiantuntija. Meinaatko jotain piilossa olevaa? Uuteen Suomeen Pauli ei ole kirjoittanut ollenkaan ja blogi on ihan uudelle pohjalle rakennettu mutta kohdassa ”Vahtera” on kyllä linkit muutamiin Iltalehden kirjoituksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kolminkertainen eläköön-huuto Pauli Vahteralle, Ykälle ja kaikille muillekin blogisteille täällä VPP:ssä eli voiman pimeällä puolella! Ilman teitä elo olisi paljon vaikeampaa! Kiitos!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano ja lämmin kiitos.