sunnuntai 18. joulukuuta 2022

RÖYHKEÄSTI YLI VAALIEN

Äärivihreä sisäministerimme Krista Mikkonen tekee sitä mitä vihreät parhaiten osaavat. Eli jatkaa sitä monikulttuurisuushysteriaa joka on se toinen pakkomielle ilmastohysterian ohella. Hän on kertonut tuoreeltaan sisäministeriön suunnitelmista jotka sinänsä eivät yllätä edes hiukkasen asioita seuraavaa ihmistä. Eli ulkomaalaislaki pitäisi sitten panna kerralla uusiksi. Ja millä tavalla? Kaipa arvaatte. Otetaanpa otteita uutisesta:

Niistä ensimmäinen on, että kaikille turvapaikanhakijoille on myönnettävä välitön työoikeus.

Tällä hetkellä turvapaikanhakijat eivät ole oikeutettuja tekemään töitä heti hakemuksen jätettyään.

– Ihmisten passivoiminen ja pakottaminen toimettomuuteen ei ole järkevää turvapaikanhakijalle itselleen eikä yhteiskunnallemme. Mahdollistamalla työnteko-oikeuden ilman nykyisiä karenssiaikoja auttaisimme ihmisiä nopeammin sopeutumaan ja kotoutumaan, oppimaan kielen ja löytämään yhteisön, johon asettua.

Tässä tietysti unohtuu ne kotimaiset työttömät niin kuin aina kun kehitysmaalaisia kaivataan lisää. Vaan entäs ne Afrikasta ja Lähi-idästä tulleet joilla ei ollut aikomustakaan työllistyä eikä kielen oppinenkaan kiinnosta vaan idea on tulla pelkästään elatusautomaatin piiriin? Ne, joita nyt on tullut jo yli 30 vuotta. Joiden mukana ei ole tullut kuin jatkuvasti kasvavaa persnettoa ja lisääntyvää tuontirikollisuutta. Tuo kohta kuulostaa samalta kuin Nigerian hallitus laittaisi aurauskeppejä teiden varteen siltä varalta jos lumimyrsky yllättää.

Toimeentuloedellytyksen tulorajoja tulee kohtuullistaa kaikilta oleskeluluvan saaneilta luvan perusteesta riippumatta. Perheen merkitys ihmisen kotoutumiseen ja hyvinvointiin on ilmeinen ja olemme kansainvälisissä sopimuksissa sitoutuneet perhe-elämän suojelemiseen.

Eli luvassa reilusti lisää partaisia ankkurilapsia. Islamilaisissa porukoissa nimenomaan se perhe pitää varsinkin naiset hyvin tiukasti suomalaisen yhteiskunnan ulkopuolella. Ja mikä kansainvälinen sopimus vaatii elatusautomaattia niille, jotka hakevat turvapaikkaa elatusautomaatin vuoksi?

Mikkonen luopuisi työvoiman saatavuusharkinnasta. Hänen mukaansa saatavuusharkinta on merkittävä este ulkomaalaisten työntekijöiden palkkaamiselle.

Niin siis niille kuvitelluille EU:n ulkopuolisille ”työperäisille” jotka ovat pelastaneet Suomen tulevaisuutta jo yli 30 vuotta. Tosin se pelastaminen on tullut ihan pirun kalliiksi. No, sitten Mikkonen määrittelee suomalaisuuden omin päin:

Todellista osallisuutta on mahdoton kokea, kun sinulle joka vaiheessa muistutetaan, että et ole oikea suomalainen.

Ensiksi. Joku helvatun reaalimaailmasta irrallaan leijuva vihreä ei määrittele suomalaisuutta. Ja toiseks. Kuvitteleeko Mikkonen että elatusautomaatin perässä Suomeen tulleet ja ”uhattuna” kotimaassaan lomailevat tyypit pitävät itseään suomalaisina?

Sitten mainitaan vielä se varsinainen röyhkeys vaikka johan sitä tuossakin oli:

Sisäministeri Krista Mikkosen kertoo blogissaan, että sisäministeriössä on käynnissä työ ulkomaalaislain kokonaisvaltaiseksi uudistamiseksi. Kyse on esiselvitysvaiheesta. Mahdolliset esitykset muutoksista tulevat vasta nykyisen hallituskauden jälkeen, jos ovat tullakseen.

Tuttu ilmiö. Nähty monessa asiassa. Mikkonen niin kuin koko valtaa pitävä vihervasemmisto on varma, että heidän valtansa jatkuu seuraavien vaalien jälkeenkin. Sama ilmiö kuin ilmastohysteriassa jossa suuntaviivoja vedellään jo pitkälle 2030-luvulle. Pahinta on se, että he todennäköisesti ovat oikeassa. Heidän valtansa tulee jatkumaan.

Vaan mitä mieltä Lammio on asiasta?

Jep. Näin minäkin sanoisin. Varsinkin kun tavalliset suomalaiset kärvistelevät sähkön hinnan ja jatkuvien polttoaineitten hinnankorotuksien kanssa samaan aikaan kun kehitysmaalainen maahanmuutto maailmasta vieraantuneelle vihervasemmistolle on edelleenkin arvostelun yläpuolella oleva pyhä lehmä. Jonka hintaa ei edes haluta laskea.

21 kommenttia:

Ha-nostri kirjoitti...

Jos joku aidosti pakenee vainoa, niin hänelle on suuri elämänlaadun parannus, kun hänet pannaan vuodeksi Kainuun tai Pohjois-Karjalan mannuille opiskelemaan täysipäiväisesti suomen kieltä ja ennallistamaan metsiä. Siellähän lienee melko halpaa asumista tarjolla. Vuoden sopeutuksen jälkeen näillä ihmisillä on mahdollisesti jonkinlaiset kyvyt yrittää sopeutua länsimaiseen yhteiskuntaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäisenä tulee mieleen, missä ovat ne tyopaikat, joihin solahtaa musta mies tai nainen esim. Somaliasta tuosta vaan, kun ei sitä työllistymistä ole 30 vuoden kotouttamisen jälkeenkään tapahtunut kuin poikkeustapauksissa? Toisekseen vaikka maaseudulla olisi tarjolla asuntoja ja töitä maatiloilla ja yrityksissä, porukka jää notkumaan pääkaupunkiseudulle, jossa heidän elättämisensä tulee mahdollisimman kalliiksi veronmaksajille. Asumisperusteinen sosiaaliturva on tehty ymmärtämättä taas ollenkaan mihin se johtaa ja vaikka mitään lakia ei ole kiveen kirjoitettu, kukaan ei ehdota sen muuttamista edes maahanmuuton osalta. On niin paljon tärkeämpiä asioita ja taas pelottaa, mitä tuliaisia maailmalta saadaan, kun luontokatoa aletaan torjua oikein urakalla. Blondivitsi kertoo, että maailman lyhyin pururata on blondin korvien välissä ja vaikka vitsi onkin, se ei paljon naurata kun Maria Ohisalo kohta lyö teesinsä pöytään ja selviää, mihin Suomi on taas kerran sitoutunut.


Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Vihreiden kannatus on, ihme ja kumma, pysytellyt vielä kymmenen prosentin persiissä vaikka tekevät kaikkensa että suomalaisilla, siis suomalaisilla olisi nälkä ja kylmä. Saarikko sen sijaan taitaa jatkaa siitä mihin Sipilä jäi, puolittaa edelleen kepun kannatus. Eipä tule ikävä. Vaalien väreistä en piittaa. Vastakkain pitäisi olla vain köyhät ja varakkaammat. Köyhien määrään pukkaa kasvua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ha-nostrille, Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ha-nostri: Totta joo ja nykyisin ei taitaisi tuohon jonoa pahemmin olla. Sinänsä ihan oikea pakolainen pykisi sopeutumaan ja integroitumaan oli hän missä päin Suomea tahansa. Siis oikea pakolainen.

Rouva Ano: Hyviä huomioita taas kerran. Ne työpaikat ovat vihervasemmistolaisten mielikuvituksessa ja sen mielikuvituksen mukaan me tavalliset ihmiset joudumme elämään. Ohisalo on kaiken kaikkiaan pelottava ihminen. Entä jos hänelle annettaisiin ehdoton ja absoluuttinen valta?

Ano: Karmeinta vaan on että vihreiden teesit ovat menneet heittämällä läpi niin nykyisessä hallituksessa kuin jopa kokoomuksessakin. Ja köyhien määrä Suomessa tulee jatkossa lisääntymään. Tässä "hyvinvointivaltiossa".

Anonyymi kirjoitti...

Ei tässä virheiden sanotaan suoraan maanpetturuudessa ole kyse mistään työllistämisestä. Kyse on ideologiasta, mikä on ja on ollut vaarallinen suomalaisille. Mitään vastuuta eivät ota siitä, kun sisäinen turvallisuus on menossa kohti pommeja. Näin kärjistäen. Puhumattakaan aikaisemmista rikoksista. Pahintahan tässä on se, että nämä jatkavat seuraavassa kokoonpanossa

QroquiusKad kirjoitti...

Enpä ole aivan varma, että sisägangsteri Miestä Rikkonen olisi omasta mielestään röyhkeä.
Hänhän edustaa Nuorten Älykkäiden Naisten suvereenisti hallitsemaa Absoluuttista Hyvää, Oikeutta ja Totuutta, ja on nytkin luomassa Ihanaa Onnelaa ja Taivasta Maan päälle.

Röyhkeinä hän pitää persuja, jotka tulevat mäkättämään hänelle, ettei tästä muka seuraisi Onnelaa.
Miten voisi olla seuraamatta?
Onhan hän Nuori Älykäs Nainen ja sellaisena Kaikkien alojen Asiantuntija!
On kivaa olla tyttö! Pimps! Pimps!!

Anonyymi kirjoitti...

Ruåtsin virheät auttavat nyt kiivaasti sikäläisiä loispaikan tarvitsijoita täyttämään kansalaisuushakemuksia. Kun sen saanti tulee vaikeutumaan koska ruotsidemokraatit solmivat Tidö-sopimuksen olostaan hallituksen takuumiehinä.
Asiasta kirjoittaa PT-Media.
Ohisalon terveiset Kanadasta ilmasto/ympäri-ämpärikokouksesta lupaavat kylmää kyytiä suomalaiselle teollisuudella ja liikentelle ja muulekin elämiselle. Kun ne pahuksen hiilinielut ei metsissä kasvakaan, kun hakkuut on lisääntyneet.
Kai siä pitää kaataa metsiä kuin Osaran aukeita aikanaan, että saadaan tuulimyllyille tilaa ja niiden juurelle tiet ja muut myllyn vaatimat tilat.
Ja vastahan maisemakaupalla metsää paloi syystä, sttä joku tohelo tuulumyllyn rakentaja tumppasi natsansa huonosti.
Kasvata siinä sitten nieluja, paremminkin kasvaa vain risat.
Huru-ukko

vieras kirjoitti...

Huomasiko Ykä kun Argentiina voitti MM-loppuottelussa Ranskan? Meni pitkä kaavan mukaan rankkarikisan kautta.

Olisi jännä tietää vituttaako suvakkeja se kun Argentiina voitti. Tarkoitan sitä että Argentiinan joukkueessa pelaa pelkkiä valkoisia. Ranska taas on pelkkä Afrikan joukkue jossa on jokunen hassu valkoinen pelaaja.

Argentiina ei varmaan harrasta sosiaalimamuilua. Tässä auttaa se että Afrikka ja Lähi-itä ovat kaukana. Tosin en ole kuullut että sinne änkeäisi meksikolaisia tai muita väliamerikkalaisia siihen malliin kuin USA:aan.

Onko siellä sen takia korkea prosenttiosuus valkoisia. Hyvin monella argentiinalaisella on italialainen sukunimi tai jollain lailla italialainen tausta.
https://en.wikipedia.org/wiki/White_Latin_Americans
https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_groups_of_Argentina
https://en.wikipedia.org/wiki/Argentines_of_European_descent
https://en.wikipedia.org/wiki/Italian_Argentines

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja nuo Mikkosen vaatimukset. Vihreäthän eivät esitä, he vaativat. Heillä on vahva lähes 10 prosentin mahtava ylivoima takanaan. 10 % on toki suurempi luku kuin 90 %, luin tämän sellaisen jenkkiyliopiston opetusohjelmasta jossa on käytössä rasismiton matematiikka. (Tämä Suomessakin edessä kun inkluusio tyhmentää ipanat tasa-arvosesti sen heikoimman tasolle. Jenkkien johtopäätös: muutetaan matematiikka).

1. Tp-hakijoille siis välitön työskentelyoikeus. Eikö hän tiedä, että tph saa työskennellä jo 3 kk:n kuluttua hakemuksen jättämisestä jos on paprut kunnossa, ja jos on niin ikävästi päässyt käymään että ne ovat tippuneet esim. Englannin kanaaliin/lentokoneen vessanpöntöön, niin sitten vasta 6 kk:n jälkeen. Heille on siis annettu lisäkuukausia näiden kadonneiden papereiden etsimiseen, sukelluskurssi incl. Aika reilua minun mielestäni. Ja täytyyhän sitä muutama kuukausi levähtää rasittavan matkan jälkeen. Kun se Turkish Airlinesin halalkin on niin surkeaa.

Ei missään tapauksessa saa "passivoida ja pakottaa toimettomuuteen". No hurraa ja bointsit Kristalle, ihan samaa mieltä. Ymmärsin tämän hänen lausuntonsa niin, että aktiivisuuteen ja toimeliaisuuteen eli työntekoon saa pakottaa. Tosi raikas näkemys vai ymmärsinköhän jotain väärin?

Somaleita on hyvä pitää esimerkkeinä koska ovat täällä olleet jo yli 30 vuotta ja tutkimuksia ja tilastoja on takuulla tehty kuten tästä 2015-sadostakin. Onko yksikään tutkija käynyt paikan päällä katsomassa näitä toimeliaiden ja työtä janoavien kotikontuja ja kulttuuria? Miesten toimeliaisuusaste? Ehkä, mutta apurahja ei rehellisyydellä heru. Ja jos joku on rasistinen niin Tilastokeskus ikävine lukuineen mm. työllistymisestä.

2. Olemme siis sitoutuneet maailman jokaisen ihmisen perhe-elämän suojelemiseen? Se lahopää joka on tuollaiseen sitoutunut on myös siitä vastuussa. No nyt taas toi ruma sana lipsahti. Perheitä pitää yhdistää muttei perheen yhdistäjältä saa vaatia elatusvelvollisuutta. Kenenkäs Mikkonen sitten ajattelee nämä uustulijat elättävän? Sen allahin joka loi Suomen järvet ja stadin empirekeskustan jonka tuhoamiseen samainen allah antoi valtuudet nimenomaan nuorille somalinaisrääkyjille? - Kelpo DDR-tyyliin kaikki päättäjät puhuvat valtiosta ja valtion rahoista kuin omistaan joita armollisesti jakavat rahvaalle ainoana syynä oman seuraavan kauden varmistaminen.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

3. No nythän mä vasta hokasin! Olen uhri! Kun olen asunut/turistoinut maassa kuin maassa, en ole koskaan saanut kokea todellista osallisuutta ja aina, aina jokainen ihminen on mulle tullut muistuttamaan etten ole puolalainen/kreikkalainen/libyalainen/liettualainen jne. Kaupoissa, kaduilla, ihan missä vaan. Katsovat silleen, merkitsevästi, tai eivät ollenkaan. Vasta nyt tajuan miten vaikeaa on eläteillämmä täällä. Välitänkö? No en hitossa.

4. Migrin uusi päällikkö Ilkka H. on pistänyt tuulemaan ja aikoo uudistaa koko tunkkaisen tanttapuljun. Kun yksi mongolialainen hoitsu ja kolumbialainen opiskelija sai negatiivisen päätöksen, hän pyysi anteeksi paitsi ko. henkilöiltä myös Suomen kansalta migrin väärää päätöstä. Entäs ne väärät positiiviset päätökset kuten se hengistäherännyt joka aiheutti Suomenlle sitä kamalinta eli mainehaittaa? - Menneen talven lumia, nyt on kuulkaas ihan uudet systeemit. Kauhulla odottaisin tämänkin innokkaan touhupetterin jatko-operaatioita jollen tietäisi että virkamiehen into laskee n. 6 kuukaudessa kun reality bites.

Perustuslaissa, joka siis on Suomen perustuslaki joten oletan sen olevan voimassa vain Suomessa, ei mainita mitään asumisperusteisista sosiaalieduista joista on oma lakinsa. Joka siis olisi paljon kevyempi muuttaa. Saattaisi ihan oikeasti tulla miljardien säästöt ja muutenkin vähän kivempi yhteiskunta meille suomalaisille.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Qroquius Kadille, Huru-ukolle, vieraalle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Totta. Utopistista ja vastuutonta ideologiaa. joka jatkuu seuraavassa hallituksessa.

Qroquius Kad: Niin, Mikkonen ei ole mielestään röykeä vaan hän edustaa mielestään absoluuttista ja kiveen hakattua inhimillistä totuutta. Eihän hän sinänsä enää kovin nuori ole vaan jo viisikymppinen.

Huru-ukko: Erittäin hyviä huomioita sinulta.

vieras: Joo, törmäsin netissä meemiin joka oli suomennettuna ”Argentiina on joukkue, ei mikään Netflix-sarja” ja se osuu kyllä oikeaan.

tira+: Erittäin hyviä huomioita sinultakin.

QroquiusKad kirjoitti...

Oikeinajatteleva henkilö voi olla Nuori Älykäs Nainen iästä ja sukupuolesta riippumatta.
Se on vähän kuin eräänlainen aatelisarvo.

Anonyymi kirjoitti...

UKK:N linjalla mutta onnistuen

UKK yritti kieltää IKL:n, muodikkaan ääriliikkeen. Nyt olisi tilaisuus ja syy toistaa temppu. Mielellään onnistuen. Ei tuommoinen yhdistyksen lakkauttaminen ole kummia vaatinut, odin jolpit keskittyivät lontimaan kadulla, muita sakkeja on vaadittu lakkautettaviksi, koska ovat kuljeskelleet kanniskellen lippuja, jotka edustavat aatteita joiden ”parasta ennen” -päivämäärä on mennyt jo kymmeniä vuosia sitten.

Puolue joka olisi syytä kieltää on paljon vaarallisempi ja jo paljon tuhoa aiheuttanut. Miljardikustannukset ja paljon vahinkoa. Ja jo kauan, paatuneesti, Jo perustamisvaiheessa oli keinona vahingonteko ja niskurointi, lain rikkominen. Kansainvälisesti perustaminen on vieraan vallan tiedustelupalvelun operaatio ja jo sinänsä perusteltu syy lakkauttaa järjestö.

Samat keinot edelleen käytössä, nuoria käytetään iskujoukkona, värvätään ja radikalisoidaan. Kovan ytimen ympärille on perustettu ja perustetaan edelleen rekisteröimättömiä sakkeja, sakkeja jotka käytävät lainvastaisia keinoja. Häiriköivät yleistä järjestystä ja turvallisuutta rikkovat lakia.

Johtajansa ovat jättäneet veroja ja työnantajamaksuja maksamatta ja kieroilleet muutenkin. Mutta vakavinta on väärin väittein aiheutettu energian heikko saatavuus ja vahinko suomen kansantaloudelle, valtiontaloudelle ja maan turvallisuudelle.

Vihreä puolue ja peitejärjestönsä kiellettävä, viranhaltijat puhdistettava tästä äärijoukkiosta.

Kuka ryhtyisi uudeksi Urkiksi? Jo riittää! - tuossapa vaalilause.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Aistin Rajavartiolaitoksen Ansioristiin oikeuttavia toimia ja mielipiteitä.


-Tvälups-

Jo kansalaiset nujerretaan inflaatiolla ja sähkön hinnoilla mutta politbroileristo senkun kiihdyttää utopiointiaan!

Marko Huttunen kirjoitti...

Ruotsin uusi hallitus aikoo topakoittaa mamu-politiikkaa kovalla kädellä nyt kun Vihreät (Mölööparty på svenska) ei ole enää häsläämässä.
Pöydälle on tulossa mm laki joka velvoittaa Migrin perumaan oleskeluvan henkilöltä mikäli tämä käy lomailemassa maassa josta on paennut sortoa vainoa ja muuta ikävyyksiä. Samalla pyritään estämään ettei tyttäriä viedä pimpin päivitykseen, eikä pojille noudeta serkkutyttöjä jalkavaimoiksi.
Tämä on tietysti vain kosmetiikkaa koska Ruotsin kansalaisuuksia jaetaan yhä kuin leipää, niinkuin Suomenkin, mutta suunta on oikea.
Ps. Ompa hankala alusta kirjoittaa puhelimella kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Minä pistäisin mamumiljardit suomalaisiin lapsiin. Se olisi sijoitus tulevaisuuteen jos mikä. Mutta unohdettuja ovat, niin kuin suomalaiset työttömätkin. "Aktiivimallia" vaan pukkaa. Monen lapsen elämä tuhotaan huonolla kohtelulla ja köyhyydellä alkuunsa vaikka älyä riittäisi. Ei ole lapsen syy jos sattuu syntymään huonosta perseestä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Pyssymiehelle, Taisteluvälineupseerille, Marko Huttuselle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Kyseisen termin voi jokainen tietysti mieltää tavallaan. Itselläni siinä on mukana ikätekijä. Liian paljon, liian nopeasti, liian vähillä eväillä. Mikkonen on muuten vaan kävelevä katastrofi.

Pyssymies: Kommenttisi kertoo ajan hengestä osuvasti. Olet nimittäin perusteluissasi täysin oikeassa. Mutta jos tuota vaatisi julkisesti omalla nimellään niin rikosilmoitukset paukkuisivat.

Tvälups: Aistit oikein. Prenikka on Mikkoselle varmasti tulossa. Kun kerran Ohisalollekin. Ansiot ovat samanlaiset. Ja ennustat tulevaisuuden aivan oikein. Tätä on luvassa lisää ja paljon.

Marko: Ruotsilla on jonkinlainen yritys päällä. Tietysti se on maan kannalta liian myöhäistä mutta kumminkin.

Ano: Olen täysin samaa mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

EU päätti eilen 2027 käyttöönotettavasta "hiiliverosta"; fosiilisille polttoaineille tulee 10,5-12cnt/litra suora eu-vero kansallisten verojen lisäksi.

Hip hei ja hurraa! Sillä nyt on pää auki eu:n verotusoikeudelle..!


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Jep. Pää on auki. Ja tämä ei taatusti jää tähän.

Veikko kirjoitti...

Valtiolla vasen käsi ei tiedä mitä oikea tekee. Työelämäpuolella on kehitetty monenlaisia hankkeita vaikeasti työllistyvien aseman
parantamiseen. Nuoremmille on keksitty muita hankkeita.

Työmarkkinoiltakin vallitsee kysynnän ja tarjonnan laki. Jos työnantaja voi valita täysin työkykyisen tai vähemmän työkykyisen välillä, niin työnantaja valitsee täysin työkykyisen.

Jos halutaan työllistää oikeasti kaikki, niin pitää saada aikaan niin kauhea työvoimapula, että työnantajien on pakko laskea rimaa.

Ministerin puheet kuulostavat suomalaisen työttömän korviin törkeiltä. Joskus ennen vanhaan työvoima oli valtion erityisessä suojeluksessa ja työttömyys hyvin vähäistä.

Hesarin pilapiirtäjä Kari piirteli kuvan, jossa viranomaiset totesivat suomalaisille muut ensin. Eipä Hesari enää sellaista kuvaa julkaisisi, valtavasti on Hesari ja Suomi muuttunut 40-vuodessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Veikko. Ne monenlaiset hankkeet ovat lähinnä pitkäaikaistyöttömän kiusaamista. Palkataanhan sillä tietysti työkkäriin lisää virkakyöstejä.