lauantai 3. joulukuuta 2022

HAITTAVÄESTÖN TEHOIMURI

Tämähän on osa sitä nykyhallituksen aikana jatkuvaa saagaa. Eli eduskunta sitten meni ja hyväksyi ”paperittomien” terveyspalvelut. Muistutetaan parista seikasta:

Ensinnäkin. ”Paperiton” on newspeakia jonka voi suomentaa muotoon ”laittomasti maassa oleskeleva”. Joka tulisi ottaa kiinni ja karkoittaa.

Toisekseen. Tässä kehitettiin taas yksi haittamaahanmuuttajien sisäänheittotuote. Suomi alkaa olla jo todellinen haittaväestön imuri ja mahdollisimman suurella imuteholla. Utopiassaan elävälle hallitukselle asian niin taloutta kuin turvallisuutta heikentävät vaikutukset ovat täysin merkityksettömiä. Elämä on varmasti kaunista kun elää omassa kuplassaan.

Hommaforumilta huomasin muuten että äänestyksestä oli poissa viisi perussuomalaisten ja seitsemän kokoomuksen kansanedustajaa. Jos ne olisivat olleet paikalla niin laki oltaisiin saatu kaadettua. Laiskuudella on paikkansa ja joskus siitä on hyötyä mutta nyt ei ollut se tilanne. Tulee meinaan muistaa, että voimaan astuneita lakeja Suomessa harvemmin myöhemminkään kaadetaan. Vihervasemmisto elää etsikkoaikaansa ja sen huomaa.

Lisää haittamaahanmuuttajia odotellessa. Ja niitähän piisaa, älkää olko huolissanne.


27 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Jaa, eikös nämä poissaolleet kokkari- ja persuedustajat viittineet tulla työpaikalleen, tsattan ja vielä tämmöinen asia, toinen tsattan !

Heikki kirjoitti...

Lakeja, joilla ei ole min. 50%kannatusta eli 100 ke.ei tulisi hyväksyä.

Nils -Aslak kirjoitti...

Jokin aika sitten uutisoitiin, että uuden Lastensairaalan joillakin osastoilla jo yli puolet lapsista on vieraskielisiä. Sehän ei käy mitenkään järkeen, koska ei Suomessa asuvista ole yli 2.9 miljoonaa vieraskielisiä.

Asia luvattiin tutkia ja varmasti tutkittiinkin. Tulokset vaan eivät tainneet olla sopivia! Eihän lääkärit ja hoitajat ala kyselemään lasten papereita, eikä niillä sellaisia olekaan. Näin ollen joku (moni) Suomessa asuva mamu voi tuoda kotimaastaan lapsia tänne hoitoon.

Lapsen kotimaassa hoito maksaa kolmekymmentä tuhatta,. mutta täällä ei mitään. HEILLE!!!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle, Heikille ja Nils-Aslakille & kiitos kommenteistanne.

Terho: Totta joo. Nyt oli väärä rokulipäivä. För helvete. Satans också.

Heikki: Hyvä huomio.

Nils-Aslak: Totta joo ja mitenkäs ne ovat ne tietyt pääkaupunkiseudun koulut ja päiväkodit? Ja muistan sen yhden Etiopiaan menneen somalimiehen haastattelun. Heppu totesi että Suomeen pitää päästä koska siellä elämä on ilmaista. Ja niinhän se etnisesti edistyksellisille onkin.

Qroquius Kad kirjoitti...

No jaa, vaikka persuedustajat olisivatkin olleet paikalla äänestämässä vastaan olisi se silti mennyt läpi;
KaKot olisivat paikalla ollessaan tehneet mitä tahansa muuta, vaikkapa feikanneet sairauskohtausta.

Tämä(kin) muistuttaa meitä taas siitä, ettei Perussuomalaisille riitä 51 % äänipotista yksipuoluehallitukseen.
Sen on oltava unkarilaisella tasolla, ja sehän on täysin mahdotonta.
Niinpä me saamme nauttia tästä kaikesta jatkossakin, ja kenties näemme elinaikanamme pohjoismaisen hyvinvointivaltion romahduksen islamistiseksi paskastaniaksi.

Koska emmehän me tee tälle kehitykselle mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Turun Varissuolla juuri ketään ei tunnu haittaavan, vaikka jossain koulussa oli muistaakseni peräti 95 prossan edustus matujen lapsia. Mukautukaa kantikset, oi mukautukaa!

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Valitettavasti emme taida mahtaa tälle ”kehitykselle” mitään.

Tapsa vaan: Totta. Ja minkähänlaista on niitten harvojen suomalaisten lapsien elämä niissä kouluissa?

Qroquius Kad kirjoitti...

Mitäpä me teemme, veli Ykä?

Anonyymi kirjoitti...

Pitää kai ajatella että tässä yhä matkitaan sukupolven takaista Ruotsia? Pitäisi olla sukupolvea viisaampia mutta ollaan sukupolvea typerämpiä. Ruotsissa mamusirkus jatkuu kun on lähtökohtaisesti rikkaimpia maita. Köyhempi Suomi-neito kaatuu nopeasti naamalleen mutta mitä sen jälkeen tapahtuu? Yrittääkö edes itse nousta pystyyn vai huutaako vain apua? Ainakin tässä kohtaa vaalituloksella voi olla merkitystä. -jussi n

Joppos123 kirjoitti...

Taitaa jatkossa myös laittomasti maassa perseilevät mennä hoitojonoissa kantisten ohi ja vieläpä yksityiselle puolelle. Kaikki muuhan olisi silkkaa natsismia ja rasismia.
Vihreiden matutuskiima ottaa loppukiriä nyt kun loppu lähenee.
Vihreä sisäkanisteri lässytti tänään töllössä kuinka katujengit saadaan kuriin paijaamalla ja lisäämällä rahaa kotoutukseen. Yllättävää oli se, että mainitsi katujengit joita ei hänenkään mielestä vielä 6kk sitten ollut olemassa ja eikä ole tulossa.
Mikä lehmä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, jussi n:lle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Mutisemme täällä netissä. Mitäs muutakaan me voimme?

jussi n: Niin matkitaan ja väitetään, ettei tehdä samoja virheitä. Ruotsi pärjää haittamaahanmuuttajiensa kanssa taloudellisesti Suomea paremmin koska sillä on aivan toisenlainen talousveturi. Joskus sekin loppuu ja Suomessa se loppuu paljon aikaisemmin.

Joppos123: Näitä on siellä yksityisellä puolella hoidettu jo iät & ajat. Vihervasemmisto ottaa tästä loppuajastaan todellakin kaiken mahdollisen irti mutta seuraavien vaalien jälkeen se saa touhu valitettavasti jatkuu vain. Se Mikkonen on täysin reaalimaailman ulkopuolella.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta eikö ole ihanaa, että näiden kaikkien kriisien keskellä, valtion rahakirstun pohjan pilkottaessa ja velkavuoren kasvaessa, pääministerimme on saamassa iloa ja valoa elämäänsä toisella puolella maapalloa! Sieltä valaistuneena palatessaan kotimaansa ankeuteen, pimeyteen ja kylmyyteen hän loistaa Itsenäisyyspäivänä Linnassa kuin Vapaudenpatsas New Yorkin edustalla rinnassaan ylittämättömistä ansioistaan isänmaan hyväksi myönnetty Suomen Valkoisen Ruusun suurristi!

Rouva Ano

Veikko kirjoitti...

Eliitti on valinnut Kreikan tien. Otetaan velkaa omiin juttuihin niin paljon kuin voidaan, kunnes markkinat eivät enää suostu lainaamaan. Kreikan poliitikot täyttivät omia ja kavereidensa taskuja, eiköhän meidänkin poliitikot osaa puoliaan pitää.

Kun rahat sitten loppuvat, niin saapuvat IMF:n ja EKP:n mustapukuiset henkilöt määräämään asioista. Silloin poliitikot vain levittelevät käsiään ja toteavat, etteihän me haluta leikata, mutta nuo pahat IMF:n ja EKP:n ihmiset pakottavat. Äänestäkää edelleen meitä!

Anonyymi kirjoitti...

Onkos tietoa ketkä PSn edustajat jättäytyivät pois tärkeästä äänestyksestä?

Anonyymi kirjoitti...

Vihervasemmiston valtiovarainministeri Saarikko ottaa budjetin mukaan ensi vuonna lisää velkaa yli 8 mrd €.
Pellervon taloustutkimus PTT laskee, että Suomen julkiseen talouteen tulisi tehdä vuositasolla neljän miljardin euron sopeutus,
jotta rakenteellista alijäämää saataisiin korjattua ja kestävyyttä parannettua seuraavalla vaalikaudella.
Tässä ero siis 12 mrd € per vuosi.

Saattaa hyvin olla, että jos seuraavassa hallituksessa on edelleen viher tai vasemmiston edustustusta, velkaa otetaan entiseen malliin.
Ja sitten alkaa valtion lainojen luottoluokituslaitokset kyselemään talouskurin perään sekä laskevat luottoluokitusta, jolloin valtion lainojen korot taas nousevat.
Se taas johtaa yhä suurempiin korkomenoihin ja hetken päästä karsitaan menoja ihan oikeesti. Tämän jopa vihervasemmisto ymmärtää niin nyt täytyy jakaa sitä velkarahaa kun vielä pystyy.

Hetken päästä ei pysty. Ei varsinkaan jos suomalaiset äänestää ensi keväänä isolla joukolla ja äänestävät oikein.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Veikolle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Joo, kyllähän noitten prenikoitten kohdalla on käynyt melkoinen inflaatio.

Veikko & Ano2: Teidän kummankin ennusteet ovat hyvin mahdollisia.

Ano1: En osaa sanoa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä. Tämä on ärsyttänyt aina. Palkitsevat toisiaan. Luultavasti seuraavaksi saamme lukea, että ansioitunut pääministerimme saa eu:lta huippuviran koska, esimerkillään on korostanut ideologiaansa, mikä sopii komissaarin virkaan. Tms.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Olen samaa mieltä. Sinänsä onhan se ollut maailman sivu niin, että valtaapitävät saavat prenikoita. Eivät ansioistaan, vaan asemastaan.

Qroquius Kad kirjoitti...

Muuan Saksan Adolf kieltäytyi kaikista alaistensa hänelle tarjoilemista kunniamerkeistä viitaten 1. luokan Rautaristiinsä, jota kantoi Führerin univormusssa ainoana I maailmansodassa tositoimissa ansaitsemistaan.
Se olikin epätavallisen korkea kunniamerkki keisarillisissa asevoimissa miehistöarvoiselle, joten ei se Adolf pelkkä esikuntaelätti ollut, kuten on kovasti yritetty todistella.

Setä Josif puolestaan myönsi itselleen kaikki olemassaolleet kunniamerkit ja perusti niitä lisää.
Samoin Leonid Kulmakarva oli kovasti kiiltävän perään vieläpä Neuvostoliiton marsalkan sotilasarvoa myöten.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, kyllähän Aatu oli ihan etulinjan rivisotilas jaa epäilemättä kunniamerkkinsä ansainnut. Neuvostoliitossahan niitä kunniamerkkejä jaettiin oikein urakalla. Eikä muuta oikein ollut tarjollakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Poissa/Persut:
- Elomaa Ritva (Kike)
- Laakso Sheikki
- Ranne Lulu
- Reijonen Minna
- Slunga-Poutsalo Riikka

Unknown kirjoitti...

Tuo mitä Ykä kirjoitti noista ansiomerkeistä pitää aika hyvin kutinsa. Politiikot saavat automaattisesti tietyt hilut ja kalut.
Toista se on meidän konsernissa.
Meidän hommissa esmes SAM:n saa vaikkapa satunnainen kausiduunari ennenkuin kuin sotilas. Olen sen merkin saanut "vanhaan aikaan" ja silloin kriteerit olivat erilaisia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Unknownille & kiitos lisäyksistä. Tv. täysin prenikaton mies. Mitä nyt intin ensimmäisen luokan ampumamerkki on.

Joppos123 kirjoitti...

Noista ollaan Ykä onneksi päästy pikkuhiljaa pois. Ammunnat ovat makuulta jälkeen enemmän tilanteen mukaisia. Liikutaan ja aina taisteluvarustus päällä ja ampumaan joutuu epämukavista asennoista.
Ollaan älytty se mitä varten niitä junnuja koulutetaan. Ei niistä haluta kaikista tarkka-ampujia vaan riittävän hyviä hommaansa.
Tarkka-ampujat poimitaan noista killeista sitten erikseen ja vain harva niistä loppuun asti koulutetaan. Se seula on aika kova.
Tarkka-ampujat ovat yleensä pikkasen introverttejä tyyppejä mutta se seula on kova jos sellaiseksi haluaa.
Ei riitä pelkkä ampumataito.
Ainakin maavoimissa leijuu aika vahva Simo Häyhän haamu.
Pitää siis ehdokkaalla olla myös muutakin osaamista.
Yhden olen kouluttanut aikoinaan alkuun, ei 6 kuukaudessa parempaan ehdi.
Vastuu kehittymisestä jää siis koulutettavalle.
Kyllä se aika hyvin alkoi osumaan jopa 700:n päästä ja eri tuuliolosuhteissa.
Siitä on aikaa 34 vuotta.
Aika moni luulee, että tarkka-ampujat osuvat leffamaisesti aina just siihen mihin haluavat. Ei se niin mene.
Kun ammutaan yli 400m maaleihin alkaa vaikuttamaan olosuhteiden lisäksi ihan pienet asiat.
Kesäaikaan kärpäset, hyttyset ja vaikkapa oma hikoilu.
Kun ja jos käy niin tapauksesta riippuen. Talvella taas kylmä ja oma paljastuminen.
Siihen itse Häyhä antoi hyvän neuvon. Pidä lunta suussasi. Se muuten toimii.

tira kirjoitti...

Kunniamerkkejä kunniattomille, maan tapa. Muistan kun aikoinaan Buntta Wahlroos sai DDRn korkeimman kunniamerkin, Lenin-Ordenin. Jatkoilla sitten Moskva-yökerhossa sitä turhaan kontillaan etsi lattialta. Seuraavana päivänä rehellinen siivooja oli löytänyt ja toimittanut eteenpäin. En edes halua tietää mitä tälle siivoojalle tapahtui.

Kunniamerkit ovat naurettavaa pönötystä, samoin kaikki ansio-, vuosi- sun muut mitalit. Voi noita rusetteja laittaa rotulehmille tai koirille jos ne niistä tykkää - hieman epäilen - mutta noloa ihmisille. Teot puhuu, ei mitskut. Mutta mitä ihmettä mitskutoimikunta: ei vielä yhtään Pro Finlandiaa mustalle räppärille? No, ensi vuonna sitten.

Mitä blogin varsinaiseen aiheeseen tulee, en ole edes huomannut että tästä olisi ollut eduskuntaäänestys, luulin että stadissa vaan vouhkataan. Eihän tuommoinen täysi laittomuus nyt noin vaan voi mennä läpi. Kallion terveyskeskus täyttyi inkkumummoista aikoinaan ja tukki jonot. Sitten se ja muutama muukin suljettiin, ja avattiin huisin upea Kalasatama, vain 200.000 "asiakkaalle". Jossa etusijalla perseilee ne sinne kuulumattomat, ja nyt ihan laillisesti vai?

Kuten Ykä käsitteen selvensikin, paperiton on laittomasti maassa oleskeleva. Laiton toiminta on rikos. Kun laiton eli rikollinen menee terveydenhoitoon, soitto poliisille ja rikollinen kiinni. Mikä tässä on niin vaikeaa tajuta? Ai niin, se korvat ja silmät pyörimään saava "kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevat". Tosin niitä on jo niin paljon suomalaisissakin (köyhät lapsiperheet! opiskelijat! työttömät akateemiset!) että äkkiäkös samaistuvat. Uhreja olemme, kaikki.

Miltähän mahtaa tuntua niistä suomalaisista, jotka odottelevat leikkauksiaan, hoitsun takaisinsoittoa, syöpäkuvauksiaan, kipsauksiaan päivystyksessä tuntitolkulla kun samaan aikaan Samirin (tai uhkailevan mannesuvun päämiehen puuukkonirhamaa) pikkupipiä on kolme hoitsua puhaltelemassa. Voin henk.koht. kertoa että ei kivalta. Mutta toki vain yksittäistapaus. - Poliisia en tajua, eihän ne kaikki taposia voi olla. Miksi ei noita oteta kiinni ja palauteta? Jaa että ei ole resursseja? Vai oliskohan sisäministereillä puutteita paitsi tahtotilasta myös järjestä. Eivät ne laittomat ole lutuisia uhreja.
Jatkan vielä.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin tänään 1. osan sarjasta Suomalaiset huijarit, käsitteli syyrialaista lelusalakuljettajaa (ei Laitinen) Ramia. Ihan asiallinen dokkari, paitsi että toki softattu naispsyykarilla puolustelemassa traumaa sun muuta. Syyriassa ei tuolloin ollut sotaa. Rami itse kertoi, että 17-vuotiaana halusi jotain globaalimpaa, ja tuli sitten Suomeen ja Sallaan. Tosi globaalia verrattuna esim. Damaskuseen. Ihana kaverin huij suosittelema perhe asutti ja antoi metsäduunia, perheen tytärkin tuli naitua. Ja kaikki tämä vain kahden viikon viisumilla! Kun avioero oli hoidettu ja matka jatkui minnekäs muualle kuin stadiin, se globaali maailma oli Ramille auki. Basaarimies tykkää olla yrittäjä ja bossi mutta voi, kaikki yritelmät meni pieleen. Mutta sitten syttyi lamppu: suomalaiset ovat luottavaisia eli huijattavia ja loppu onkin legendaa. Vuosi ja 9 kk ehdotonta. Vaikka oikeuslaitoksemme onkin melko mätä, ei sekään sentään sulattanut sitä että syyrialainen "hyväntekijä" sananmukaisesti repii leivän syyrialaislasten suusta. Suosittelen katsomaan tuon ohjelman koska näitä basaarimiehiä alkaa olla täällä kylliksi ja liikaakin. Ja tottahan toki, meni otsikon "suomalaiset huijarit" alle. Kuten niin monet muutkin ikävät asiat. Kaksi suomalaista Erasmus-opiskelijaa pidätetty Turkissa seteleiden repimisestä. Ai jaa, syntyneet Mogadishussa. Mitä helvettiä jotkut somalit tekevät suomalaisessa Erasmusvaihdossa jos ei äly riitä edes muslimimaassa eli omassa kulttuurissa käyttäytymiseen? Ei ihan halvaksi tule kun lähetystöstä Ankarasta lennetään (haluttomasti) paikalle, juristit palkataan ja sitten paluu Suomeen eikä millään Turkish- halpislennolla koska "olemme suomalaisia ja tottuneet finskiin". Masentavinta tässä on, että media ei tule tätä seuraamaan koska rasismi. Somalit ovat Suomessa koskemattomia enkä vieläkään tajua miksi, nämä afrikkalaistenkin pahnanpohjimmaisina pitämät. Tämän Johanna Suurpään eli itse itseään Jeanne d'Arcina pitämän ideologiset harhat ovat tulleet todella kalliiksi Suomelle.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja tira+:lle & kiitos erittäin hyvistä kommenteista ja lisäyksistä.