torstai 22. joulukuuta 2022

MIELETÖN HIILEN NIELU

Oli tarkoitus etten julkaise enää ennen joulua postauksia kun tuli tuo joulutarinakin jo julkaistua. Mutta näyttää siltä että hysteria ei pidä jouluvapaita eikä tunne joulun rauhaa. Nythän nimittäin uutisoitiin että kun Suomen metsien ne paljon puhutut ja jollain laskukaavalla määritellyt hiilinielut eivät EU:n mielestä riitä, niin Suomi joutuisi sitten siitä hyvästä pulittamaan EU:lle 2-7 miljardia euroa.

2-7 miljardia euroa.

Suomihan on Euroopan metsäisin maa joka on hoitanut ilmasto- ja ympäristöasiansa mallikelpoisesti. Suomi on valitettavsti myös se EU:n kiltein ja alistuvin maa joten se hyväksyy ilmastokyykyttämisen sellaisten maiden taholta jotka ovat onnistuneet hävittämään omat metsänsä.

Muuan professori Suomen ympäristökeskuksesta totesi että ”kyllähän tämä on suorastaan kansallinen hätätila”. Jep. Epäilemättä onkin. Tosin aivan eri mielessä kuin mitä kyseinen häiskä ajattelee.

Hätätila on se, että Suomi on typeryyttään muuttamassa itsensä EU:n luontoreservaatiksi ja vielä maksaa – tai siis laittaa kansalaisensa maksamaan – siitä ilosta itsensä kipeäksi.

Ja kun katsoo viimeisiä puoluegallupeja niin voi todeta että sama linja jatkuu vuosina 2023-2027.

Seuraavaa anekauppaa ja itseruoskintaa odotellessa.


40 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Seuraava kiusanteko näin joulun ajalle saattaa olla körinähysterian uudelleen lietsominen:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009283231.html

Täytyyhän nyt porsimislomalta palanneen Tanhupalloministeri Kiukun saada näyttää kenellä se valta on ja pistää taas Suomen kiinni ilman todellista syytä.
Tai onhan hänellä ja alaisillaan ärsyttävillä pikku paskoilla toki paras mahdollinen syy:
vaatia kunnioitusta heidän jumalaiselle suurenmoisudelleen!

Täytyy vain toivoa, että malttaisivat ensi vuoden puolelle, vaikka tähänastisen valossa pahalta näyttää.
Anteeksi pahan mielen purkamiseni näin joulun alla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Kyllä tällaisesta asiasta voi purkautua joulunkin alla. Näinköhän me kohta kuljetaan taas pakkorätti naamalla.

Anonyymi kirjoitti...

Joulu tekisi hyvää terroristillekin. Tai ainakin se joulurauha. Onnea vaan Porilaisille kun ette kiurun liverryksiin sortuneet. Paha meille muille suomalaisille, vaikka ei se tuuraanjansakaan mikä enkeli ollut. Tai no, ehkä tuonen enkeli?
Huru-ukko
PS. Pimeeltä näyttää sano suutari kun saappaaseen kurkisti.

Anonyymi kirjoitti...

Ne laskukaavat kiinnostaisivat joilla saatiin hiilinielut muutamassa vuodessa päästölähteiksi. Ei luonto taida aivan noin nopeasti ehtiä. Olisiko vain härski rahastus kyseessä?

Anonyymi kirjoitti...

Käärmeöljykauppiaat ennen vanhaan villissä lännessä olivat rehellisiä aloittelijoita kun vertaa nykyajan päästökaupan ammattilaisiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Kiuru näyttää kärsivän pahasta pakkomielteestä.

Ano1: Kallistun härskin rahastuksen puolelle. Miten se tilisiirto ilmastoa parantaa?

Ano2: Jep.

Anonyymi kirjoitti...

Otetaan Ruotsista mallia ja lopetetaan ympäristön tuhoamiskeskus.

Kiuru opintomatkalle Osloon. Kuulema kriisi päällä, porukkaa keijaa kolmessa vuorossa.

kt

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Kiurusta olis enemmänkin kerrottavaa, koska "jotakin ehkä tietäisin, ...," Mutta olkoon nyt. Voin vain onnitella porilaisia, etteivät kiurun liverryksiin langenneet !

Vasarahammer kirjoitti...

Kunhan ehtisivät jossain vaiheessa selvittää, mikä on ylikuolleisuuden takana. Näyttää vahvasti siltä, että palavaa halua tähän ei ole, joten kuolleet lakaistaan maton alle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys kt:lle ja Terho Hämeenkorvelle & kiitos kommenteistanne. Laitetaanpa Kiurusta megamix:

https://www.youtube.com/watch?v=wTXcUWcNh3Y

Kiurulle en suosittelisi opintomatkaa Osloon vaan siirtymistä baariapulaiseksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös Vasarahammerille. Meni kommentit ristiin. Mutta joo, siltä kyllä vaikuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Näin äkkiseltään maallikkona sanoisin tuohon ylikuolleisuuteen,että se alkoi melko pian koronarokotusten jälkeen. Ja muualta maailmalta on saatu tietoja, valemedian salaamatta, että niiden kuolleiden verisuonista on löydetty tulppia joita ei ennen rokotuksia ole esiintynyt. Henkilöt jotka näitä ovat esiintuoneet on jatkuvasti bannattu twiittöönaamt ym. ns. "sosiaalisen median" toimesta ja sivuilta.. Meillä THL = terveydenhävittämislaitos, STM = suomalaisten tappamisministeriö, kumpikin on huuli pyöreänä että mikähän niitä ihmisiä sillain tappaa?
Saa minua sanoa salalliittolaiseksikin, mutta sitä ihmettelen, että jos ja kun, jos vaikka että, asia olsi syytä tutkia. Siis reilusti tutkia ja tuoda ne tulokset julki ilman tuollaista arpomista. Ja, jos ja kun on tehty moka nostaa reilusti käsi pystyyn virheen merkiksi. Eikä selitellä kuten sentti-sanna selttäjä sähköalehöpöjään. Että joo, jo syksyllä alettiin valmistella, ministeriön virkamies että elä höpäjä, vasta viikko sitten tuli ohjeet valmistella asiaa.
No, tämä menee jo henkilöpalvonnan puolelle: Mutku se sanna on niiiin ihqu ja quuuuul ja...
Phi saa.ana
Huru-ukko
Ai niin. Ruåtsissa ne panee paremmaksi, lenkkimakkarakin on rasismia. Onhan se tietty, falukorv....

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Tällaisia havaintoja minullakin on. Mutta nyt kommentit näyttävät menevän hiilinielusta koronaan. Vaan mikä tuo ruotsalainen lenkkimakkarajuttu on?

Anonyymi kirjoitti...

Joku ruåtsalainen tomittelijatar siellä kirjoitti siitä, että sikäläinen kepu, jota se kahjo ei saanut tapettua viime kesänä, niin kepujen mielestä lenkki on ok tai jotain. Vaan tän toimittelijatteren mielstä se on rasismia, falukorv kun sisältää SIANLIHAA jota ei voi oikeauskoiset syödä. Siksi se on rasismia. Suomen uutisissa oli juttu. Linkkiä en ossaa laittaa vaan löytynee Suomen uutisten sivuilta. Ja joo, meni hieman ohi aiheen se edellinen kuolemajuttu. Sori siitä kuten joku exministeri sanoi.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Joo, löytyi:

https://www.suomenuutiset.fi/tata-et-ehka-tiennytkaan-lenkkimakkara-on-rasismia/

Todellisuus on tarua ihmeellisempää.

Joppos123 kirjoitti...

Silvoi Worth, Sklipknot. Jos haluaa itsään ruoskia ja onpas omalla tavallaan aika hyvä biisi.
Tässä nyt kaiknlaisia polkuja rampattuna.

Nils. Aslak kirjoitti...

Koko Ruotsissa oloni aikana minä ostin yhden (1) ainoan kerran Falu- korvia ja se oli täyttä moskaa. Suomessa ei taida olla yhtään niin huonoa makkaraa. Minäkin luin nuo uutiset siitä rasismikohusta ja ihmettelin: VIELÄKÖ NE PERKELEET SYÖVÄT SITÄ MOSKAA!

Anonyymi kirjoitti...

Kenties pitäisi saattaa maanpetturimeppejä vastuuseen tekosistaan. Kommari ämmät sarvamaa ja pietikäinen ja suomensyöjä niinistö noin ekaksi. Hiilinielumatikka on kyllä merkillistä. näyttää muuten siltä, että hiilinielu on supistunut hyvän käpyvuoden takia.

Voi olla, ainakin sain kerättyä hyvän käpysaliin viime vuonna. Mökillä kun on kamiinoita ja kävyt syttyy ja palaa hyvin, polttaa niitä kahmalollisen tai ämpärillisen. palaa ne nuotiossakin ja vaikka kokossa. Poluilta haravoimalla niitä kertyy ja on kivempi kävellä paljain jaloin - joo, ollaan mettäläisiä - kun ei kävyt pistele.

Tarvii vielä käydä aamulla työpaikalla, ihmeellisen kiireinen syksy, vaikken ole oikeastaan mitään saanut aikaan. Enkä tänäänkään muistanut tuoda bensaa lumilinkoon - ja hehkuviinikin on hankkimatta, rommia sentään on. On se kumma miten alkaa hommat jäädä vaiheeseen, takavuosia tein punaviinistä, appelsiineistä, neilikoista ja muista mausteista ämpärillisen tai pari hehkuviiniä. Nyt tyydyn ostopulloon.

Hyvää Joulua! Ja Meeri Kuramasu! Kuulemma menee noin japaniksi.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha. Eli lisää maksettavaa. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että kun 8000 - 10 000 miljoonaa leikataan yms seuraavien 8 vuoden aikana, niin tämä vaikkapa 7000 miljoonaa lisätään tuohon summaan? Ilmaston nimissä. Ja maailmanparantamisen. No. Eipä se tässä konkurssipesässä enää missään tunnu.

Anonyymi kirjoitti...

On maailma merkilliseksi mennyt, kun itsenäisen valtion ulkopuolelta satelee jatkuvalla syötöllä vaatimuksia, että pitäisi tehdä sitä, tätä ja tuota ja hintalappu on joka kerta miljardeja euroja! Mitä ne meidän mepitkin siellä EU:ssa oikein tekevät, riitelevät kai keskenään kun pitäisi lyödä nyrkki pöytään ja sanoa, että nyt riittää tämä kansanryöstö! Ei ole kauan siitä, kun lehdissä kirjoitettiin, että Suomen metsät kasvavat kohisten. Nyt ne ovatkin hiilinielut muuttuneet päästölähteiksi. Arvallako on vedetty, kuten kävi turpeen kanssa?

Ilmasto on muuttunut aina, kylmät ja lämpimät kaudet seuraavat toisiaan, mutta luontainen vaihtelu ohitetaan kokonaan, kun tehdään ilmastonmuutoksella politiikkaa, jossa on aina mukana iso raha. Se tätä maailmaa pyörittää.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Tuolta Suomen Uutisten sivustolta löytyy tällainenkin artikkeli, joka ilmeisellä tavalla liittyy tämänkertaisen blogikirjoituksesi aiheeseen:

https://www.suomenuutiset.fi/forbes-vasemmisto-pitaa-ydinvoimaa-ongelmana-koska-se-ei-edellyta-yhteiskunnan-radikaalia-uudelleenjarjestelya-eika-tarjoa-miljardikaupalla-rahaa-vasemmistolaisille-eturyhmille/.

Tarvittaisiinko hiilinieluja lainkaan, jos loputkin hiilivoimalat korvattaisiin ydinvoimaloilla?

Ja tämäkin liittyy toiseen aiheeseen, josta myös olet melko usein kirjoittanut:
https://www.suomenuutiset.fi/paivanpolttava-kysymys-norjassa-voivatko-miehet-olla-lesboja/.
Tällaisen postauksen vuoksi, joka kuulemma on vihapuhetta, voi Norjassa (ja muutaman vuoden kuluttua ehkä Suomessakin?) joutua jopa kolmeksi vuodeksi vankilaan.
Onko se edes vihapuhetta vai pikemminkin vain tosiasian toteamista?
Saman uutisen mukaan Norjaa pidetään tietyissä asioissa yhtenä Euroopan liberaaleimmista maista. Sananvapautta ei ilmeisesti ainakaan ole pidetty liberaalisuuden keskeisimpänä mittapuuna.

Anonyymi kirjoitti...

Ehtiikö Vihreät klousata tämänkin keissin ennen seuraavaa hallitusta? Taitaapi ehtiä ja haluta tehdä niin paljon tuhoa kuin mahdollista. Eikä tosiaan se seuraavakaan hallitus taida juuri kummoisempi olla.

Joku jenkki kun tuotaisiin vaikka Nykin seudulta Hölmölään ja vietäisiin taksilla Stadista Saarijärvelle, niin varmaan toteaisi, että eihän täällä muuta olekaan kuin metsää.

Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

"Hyvää joulua" on japaniksi "Merii kurisumasu".
Lainailmaisu mikä lainailmaisu.

Japanilaisilla on muutenkin ollut ja on melkoisia vaikeuksia yrittäessään omaksua länsimaisia juhlaperinteitä.
Eräänäkin jouluna siellä oli tutkittu pitkään ja hartaasti joulun syntysyitä ja perinteitä, ja lopputuloksena oli erään tavaratalon näyteikkunaan sijoitettu ristiinnaulittu joulupukki.

Anonyymi kirjoitti...


Tervehdys teille.

Viittaisi että tuo hiilinielujuttu piti tuoda ennen joulutaukoa esille.
Kun tyttelihallituksella on hallituskautena kaikki mennyt vituksi ja laskua kertynyt.

Niin siirretään huomiota muualle kovin polttavaan ongelmaan.
Njet problem,normal katastrof.

Youtubessa Paavo puuntuottaja esittää faktaa todellisuudesta.
Katsokaa ja hämmästykää.Suosittelen.
Hän on nimimerkistään huolimatta hieman lukeneempaa sorttia.

Regards Josef




Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Nils-Aslakille, Pyssymiehelle, Ano1:lle, Rouva Anolle, Ano2:lle, Tapsalle vaan, Qroquius Kadille ja Josefille & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistänne. Nuo Ano2:n linkit muuten kannattaa ehdottomasti lukea.

QroquiusKad kirjoitti...

Lukemisen arvoisia nuo Ano klo 10.25:n linkkaukset totisesti ovat.

Ensimmäinen osoittaa ratakiskosta vääntäen kulttuurimarxismin olemuksen läpikotaisena valehteluna.
Toisesta näemme, ettei lesbouskaan enää riitä suojakilveksi järjen puhumiseen, kun on puhuttava järkeä wokeltajien psykoottisia harhoja vastaan.

Lesboudessakin on jopa samassa paketissa sekä naissukupuoli että seksuaalinen kieroutuma, mutta Menstruoivien Miesten ja Peniksellisten Naisten kombinaatio näyttää olevan intersektipyramidissa heti toisella tasolla ylhäältä laskien.

Pyramidin huipulla on tietysti intersektifempsa itse.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Totta. Tuossa saavutetaan jo jotain, jota en osaa edes sanoilla kuvailla.

Anonyymi kirjoitti...

Hah... Olisivatko nämä oikeat lepakot (lesbot) kikkelikateellisia näille ns. oletetuille lepakoille (tarnshybrid jne)? Mie taidan ilmoittautua munattomaksi sahapukiksi jolla on kumminkin mulukku tallelle vaikka tolokku onkin jäätyny sillon talvisovan aikaan.....
Huru-ukko
PS. Ja niin sitä pimpukkaa tai simpukkaa mulla ei ole koskaan ollut kun en sitä syntymässä saanut.
Vainse surkastuma tuolla korvien välissä. Mutta silti, hiilinielu jyrää...Vai oliko se Heinola jossa jyrää??

Anonyymi kirjoitti...

Tervepä, Y, hyvää aattopäivää ja joulua tietenkin! Hiillostamisesta en viitsi edes alkaa keskustella,samasta syystä kuin jätän kyselytunnit, nykyään uutisetkin väliin; ei ole sedatiiveja! Mutta,tuosta maahantahtomisesta, tunnen muutamankin henkilön,jotka (hulluuttaan kai) haluaisivat tänne töihin. Mutta kun uskonto -katolisuus, kielitaito -englanti, on väärä, niin eihän tänne mitenkään voi päästää hoitoalan työntekijää, tarkoitus täällä avioitua (minun kanssani) hänen vävyään , autoteknikko, nykyään tekninen johtaja leipomossa, eikä vaimoaan, kauneudenhoitoalalla... naisten hömpötyksiä,mutta maksetaanhan siitäkin. Siis tällaisilla henkilöillä on vaikeuksia, miltei mahdotonta päästä tänne, kun samaan aikaan yritetään mahdollistaa sekä muhammet-, että afrikkajengin pääsyä tänne, missä maito ja hunaja virtaavat, kaikin keinoin... No,jospa itse häipyisin, täällähän moniosaajat tulevat tekemään halvemmalla kaiken. Mutta riittääköhän aavikko-osaajan osaaminen supertankkerin kuljettamiseen?

Anonyymi kirjoitti...

Ilmasto ei kun lämpenee vaan, nyt on kanadassa -53 astetta lämpötila. Ikirouta ja jäät jääkarhujen alta sulaa pois. Äkkiä lisää veroa, että karhut pelastuu!

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää että USA ja Kanada ovat onnistuneet ilmaston lämpenemisen torjunnassa. Ovat varmaan ostaneet jo liikaakin hiilidioksiidinieluja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Ano1:lle, Pyssymiehelle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Perversiot ovat määritelty uudelleen eli me käppäukot ollaan nykyisin niitä pervessejä.

Ano1: Sehän se linja on. Osaaja ei kelpaa. Elätti kelpaa.

Pyssymies & Ano2: Pakkaslukemista en osaa sanoa mutta pirunmoinen lumimyrsky siellä Pohjois-Amerikassa näyttää olevan menossa.

Anonyymi kirjoitti...

Yle uutiset jatkoi tätä vielä torstaina.
Päästöt vähentynyt vuodesta 2003
Kuinka tälläistä uutisoidaan..
https://yle.fi/a/74-20007672

On kova hurmos ilmastopäästöistä.
Kuvitellaanko pelastavamme jotakin.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kurvisen-versio-ilmastoruokaohjelmasta-lahti-hallituskumppanien-hyvaksyttavaksi-konkreettinen-tavoite-lihankulutuksen-vahentamisesta-katosi/8598046

Kuten tämäkin.
https://yle.fi/a/74-20010293

Mutta itse en käy joulusaunassa,
se ei liity millään tavalla sähkön
säästöön. En vain pidä sähkösaunasta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano ja kiitos linkeistä. En tiedä, mitä kuvitellaan pelastettavan mutta Suomelle ja suomalaisille ilmastohysterian kuuliaisimpana orjana oleminen on tuhoisaa. Esmes se hiilivoimaloiden räjäyttäminen oli täysi hölmön tölväys.

QroquiusKad kirjoitti...

Puusaunalla ja sähkösaunalla on eroa kuin puutuolilla ja sähkötuolilla.
Yrittäisin keksiä jotain savusaunasta, mutta silloin joku saattaisi ehkä arvella minun tarvitsevan selkäsaunaa.

Anonyymi kirjoitti...

No nyt on joulusta selvitty. Monellako meni sähköt tms. Koronaa taas pukkaa Kiinasta. Sekä kovia pakkasia Amerikassa. Kirkkokin on poltettu. Sota jatkuu. Pariisissa jollain meni hermot. Sanoisiko vääräuskoisella/väärän mielipiteen omaavalla. Ja eikun paikat paskaksi. Mikä tietenkin olikin sivuseikka. Olenkin tässä miettinyt. Muistamme erään henkilön raamatun heittämisen. Pitäisikö kerätä joukot, kokoontua ja lähteä laittamaan vaikkapa grillimakkarat tulille kauppatorille. Ja pari olutta. Kustaan protestina sinne mereen. Näin kärjistäen. Me olemme rauhallista kansaa. Mutta ne eräät eivät ole.

Joppos123 kirjoitti...

Hyvää joulua kaikille. 4 työpäivää vielä. Myös Ukranalaisille hyvää joulua. Kyllä me teitä tuetaan ja kuorma 10 on lähtemäisillään. Se ei ole mikään yksi kuorma kuten ei ole ollut aikaisemmatkaan.

Joppos123 kirjoitti...

Qk. Hyvää joulua ja jätä nyt ainakin se selkäsauna väliin.

QroquiusKad kirjoitti...

Kiitos samoin, veli Joppos.
En ajatellutkaan sitä antaa itselleni, eikä kukaan sitä tännekään antamaan tule.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Anolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad & Joppos123: Kyllähän puusauna on paras. Savusaunassa olen päässyt käymään joskus 30 vuotta sitten. Sähkösaunoista parhaita ovat ne aina valmiit. Niissä kun on se kivipesä vähän toisenlainen. Selkäsaunojakin olen saanut mutta niistä en ole oikein nauttinut.

Ano: Joo, joka tapauksessa on selvää että ensi vuonna syöksykierre jatkuu.

Joppos123: Hyvää joulun jatkoa sinullekin. Ja toivottavasti ukrainalaiset kestävät. On niillä kuluneen vuoden aikana piru vie ollut kestämistäkin. Ja YV:stä toivotan edelleenkin voimia ja jaksamista.