sunnuntai 13. joulukuuta 2020

ANTERO LÄRVÄNEN JA GENDERIT

 

- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradion ylimääräisessä uutislähetyksessä Olemme saaneet tietoomme, että suomen kieleen on tulossa suuri ja edistyksellinen uudistus. Mutta mikä se tarkalleen ottaen on? Sitä emme tiedä vielä itsekään mutta siitä on saapunut meille kertomaan vanha tuttavamme, saneleva ja ihmisten asioihin kärsänsä työntävä korkea-arvoinen virkahenkilö Lennipirkitta Löröttät-Sixteen. Tervetuloa suoraan lähetykseen, Lennipirkitta. Ja pidemmittä puheitta pyydän sinua selvittämään että minkälaisesta kielenhuollollisesta uudistuksesta oikein on kysymys?

- Kiitos, Antero, ja terveiset asenteiltaan pahasti rajoittuneille pinnanmaalaisille kuuntelijoille. Tämä kielenhuollon uudistus on välttämätön ja se olisi pitänyt toteuttaa jo aikaa sitten. Inhimillinen kehitys ja edistys suorastaan huutavat sen perään. Onneksi meillä on tällä hetkellä vallassa feministinen hallitus joka urheasti katkoo patriarkaalisen reaalimaailman sortavat kahleet. Ja yksi katkottu kahle on se, että sana ”sukupuoli” poistetaan suomen kielestä kokonaan ja korvataan lainasanalla ”genderi”.

- Jaahah, kyse ei siis ollutkaan kielenhuollosta vaan kielenhässimisestä. Ymmärtäisin tämän uudistuksen taustalla olevan sen, että termi ”sukupuoli” ja LGBTQTiiTyyn vaatimukset xyz määrästä sukupuolia eivät oikein kielellisesti saundanneet keskenään ja nyt tästä halutaan päästä eroon?

- Juuri näin. Onhan selvää, että termissä ”sukupuoli” on jo itsessään viesti että olemassa on vain kaksi sukupuolta. Mutta kun käyttöön otetaan ”genderi” niin niitähän voi olla aivan rajaton määrä. Ja sitä myötä loppuu se rajoittuneitten ja reaalimaailmaansa jämähtäneitten muinaisjäänteitten jatkuva vittuilu. Se, joka hallitsee kieltä, hallitsee maailmaa.

- Onhan kuitenkin selvää, että kyseisten muinaisjäänteiden keskinäiseen kielenkäyttöön tuo uudistus ei vaikuta sitä eikä tätä. Missä kaikkialla tätä genderi-termiä sitten tullaan käyttämään?

- Genderi otetaan käyttöön kaikessa virallisessa kielenkäytössä ja koululaitoksessa. Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus. Muinaisjäänteet kuolevat onneksi pian pois mutta nykyiset peruskoulun ekaluokkalaiset eivät aikuisena edes muista, että mitä ihmettä sukupuoli tarkoittaa. He ovat unohtaneet kyseisen termin kokonaan ja elävät onnellisena lukemattomien gendereitten täyttämässä maailmassa. Lisäksi valtamedia on ilmoittanut toimivansa vastuullisesti ja ottavansa kyseisen termin välittömästi ja suurella myllytyksellä käyttöön. Ja sosiaalisessa mediassa otetaan puolestaan käyttöön The Polite Type-korjausalgoritmi joka automaattisesti muuntaa termin sukupuoli termiksi genderi. Joten katoavaa vanhakieltä ei tältä osin voi käyttää vaikka haluaisikin.

- Tämä nyt on kumminkin aika iso muutos ja tavallinen kansalainen ei siihen kyllä herkkään sopeudu. Kai tähän on sentään jonkinlainen siirtymäaika varattu?

- Johan nyt toki.

- No, kuinka pitkä.

- Kolme viikkoa.

- No onhan se hyvä ettei sentään toimita kiireessä ja hätiköiden. Ja juu, yleensä kun me olemme tavanneet niin sinulla on varsinaisen asian lisäksi ollut takataskussa aina joku toinenkin. Vähän niin kuin kauhuelokuvan tuplaloppu. Onko tälläkin kertaa näin?

- Voi kyllä, Antero, voi kyllä. Kas onhan niin että samalla kun termi genderi otetaan pakkokäyttöön, häviävät myös termit heteroseksuaalinen mies ja nainen. Ja tilalle tulee cis-yksilö. Ja kun ne menevät naimisiin, ne ovat cis-puolisoja. Ja luonnollisesti he ovat perheessä cis-vanhempia joten vanha patriarkaalinen ja ällöttävästi sukupuolittunut perheinstituutio korvautuu ajan myötä edistyksellisemmällä ajattelutavalla ja käytännöllä. Ei ole enää isää ja äitiä. Ne termit ovat loukkaus kaikkia muita gendervanhemmuuden muotoja kohtaan.

- Eli sama suomeksi: normaali muutetaan epänormaaliksi ja epänormaalista tehdään normi.

- Juuri niin. Sillä tuleehan meidän kaikkien pyrkiä täydelliseen tasa-arvoon.

- Oletan, että kyseiset ns. uudistukset vaativat myös tiettyjä työvoimapoliittisia toimenpiteitä?

- Ilman muuta. Tässähän tarvitaan paljon valvontaa, valistusta ja oppimateriaalin päättäväistä uusimista. Sitä varten on luonnollisesti perustettava erillinen virasto johon palkataan vähintään kolmesataa yhteiskuntatanhuamisen akateemista ammattilaista sekä tietysti tarvittava hallinto päälle. Eihän mikään asia ole olemassa ennen kuin se on virallinen asia.

- Ja kaikki tämä vain sen takia että se ohuissa yläpilvissä leijuva murto-osan murto-osan murto-osa joka uskoo että vahva tunnekokemus peittoaa fysiikan laitkin pääsee määrittelemään sen kuinka kaikki muut joutuvat toimimaan, puhumaan ja ajattelemaankin.

- Juuri niin, Antero! Ja tässähän se asian kauneus onkin. Tilannetta voi verrata siihen että satiainen viskoo aikuista miestä munakarvoista pitkin seiniä ja se mies suostuu siihen ettei vaan satiaiselle tulisi henkinen pipi. Henkinen pipi, joka määrittelee maassamme kaiken ja on kaiken yläpuolella. Suomi, muutaman muun länsimaan ohella on oikea laboratorio jossa voidaan testata sitä, kuinka paljon tavallista muurahaiskansalaista oikein pystytäänkään kyykyttämään. Ja vielä kyykyttämään ilman mitään aseellista uhkaa niin kuin aikaisemmissa totalitaristisissa valtioissa. Meillä se onnistuu pelkästään vaatimalla, kiukuttelemalla ja ruikuttamalla. Kuule, Antero, tää nykyaika on silkkaa juhlaa.

- Josta juhlasta yksi on joukosta poissa eli tavallisella terveellä järjellä varustettu kansalainen. Saneleva ja ihmisten asioihin kärsänsä työntävä korkea-arvoinen virkahenkilö Lennipirkitta Löröttät-Sixteen, kiitän teitä haastattelustanne. Laittakaapas pojat siellä rution puolella soimaan jotain tunnelmaan liittyvää. Vaikka vähän muunnettuna se vanha tangokappale eli ”Cis oon mä suruinen”.


20 kommenttia:

Juha Kivela kirjoitti...

"Eli sama suomeksi: normaali muutetaan epänormaaliksi ja epänormaalista tehdään normi."

No niin.. tuossahan kirjoituksen yksi tärkeimmistä ja olennaisimmista havainnoista, liittyen nykyiseen edistykselliseen yhteiskuntaamme, tulikin lyhyesti ja selkeästi ilmaistua.

Saman voisi muotoilla koskien eduskuntaamme ja hallitusta sekä ylimpiä laillisuusvalvojia seuraavasti: laittomuus (lakien rikkominen) muutetaan laiksi ja laki määritellään tapauskohtaisesti uudelleen. Huomionarvoista toki on, että aina sitä ei tarvitse edes perustella laista käsin. Ministereiltä ei näköjään voi odottaa edes vastausta selvään ja yksinkertaiseen kysymykseen Eduskunnan kyselytunnilla. Puhumattakaan, että ministerit ymmärtäisivät ministerinvastuun..

"... [y]ksi on joukosta poissa eli tavallisella terveellä järjellä varustettu kansalainen."

Ilmeisesti tavallisella terveellä järjellä varustettuja kansalaisia edelleen on Suomessa olemassa. Lukumääräisesti he kylläkin loistavat poissaolollaan muualtakin kuin parlamentaarisesta Eduskunnastamme.

Rohkeutta Suomessa nyt tarvitaan!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Juha. Asiahan menee niin kuin totesit. Ja se satiainen viskoo täysijärkistä aikamiestä pitkin seiniä. Eikä aikamies sille voi mitään. Vaikka se aikamies pitää tätä yhteiskuntaa pystyssä eikä satiainen eläisi ilman aikamiestä viikkoakaan.

Nojatuoliasiantuntija Eli täydellisen tietämättömyyden tuomalla varmuudella. kirjoitti...

Tässä työ/metsästys kiireiden takia ei ole tullut luettua uutisia.
Tämä juttu taitaa olla nyt pop.
FB:ssä tuli heti vastaan tälläinen:
------------------------------------
Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta


„Voihan taivaan vallat“ - saksalaisissa kirkkopiireissä on alettu soveltaa gender-ajattelua nyt myös Jumalaan ja Jeesukseen, Bild-lehti raportoi.
Katolinen opiskelijaliitto lisää Jumalan perään tähden (Gott*) merkiksi siitä, ettei Jumala ole välttämättä vanha harmaapartainen mies vaan voi edustaa mitä tahansa sukupuolta.
Berliiniläinen evankelinen seurakunta on alkanut lisätä gender-tähden Jeesuksen nimeen (Jesus*) idealla; “yksi Jeesus kaikille“ („ein Jesus* für alle“).
Jutussa haastateltu kristillisdemokraattinen poliitikko syyttää evankelistä seurakuntaa hurahtamisesta mukaan „vasemmistolaiseen gender-ajatteluun“ ja suosittelee sitä pidättäytymään Raamatun tekstissä, jonka mukaan Marian synnytti Betlehemissä pojan.
Bild-lehti kysyy, että eikö kirkoilla ole juuri näinä aikoina suurempia huolia ja viittaa myös jäsenkatoon. Viime vuonna erosi Saksassa kirkosta yli puoli miljoonaa ihmistä.

https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/du-lieber-himmel-jetzt-auch-genderstern-fuer-gott-und-jesus-74423634.bild.html
________________________________________

Onko maailma valmis, kun nämä asiat ovat muka tärkeitä?
Ei voi kuin ihmetellä ihmisten typeryydelle.
Toki, sitä on tehnyt muutkin.
“Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.” Albert EinsteinQroquius Kad kirjoitti...

Tällaisen edessä sitä ei oikein osaa enää muuta kuin siteerata itse itseään 24.3.2017 klo 22.23:

"Nämä ovat vakavia asioita, todellakin. Niinpä käsitteiden uudelleenmuodostuksen laajentamisen on läpäistävä yhä laajempia ihmiselämän osa-alueita. Lasten pakosta käymän peruskoulun pakollisen cis-seksuaalikasvatuksen vahvistamiseksi on Fazerin Parhaat -makeissekoituspussin Kis-Kis -karamellit muutettava sokerittomiksi. Alkuperäiset säilyvät toki valmistuksessa uudella nimellä Cis-Cis -karamellit.

Lasten varttuessa musiikkimaku alkaa suosia raskaampaa musiikkia, jota esitti ansiokkaasti aikoinaan Hurriganes. Cis-kasvatuksen nimissä yhtye onkin muodostettava uudelleen bassonkaulassa Cisse Xuaali. Kun kaikesta HLBQT- ym. -aakkoskasvatuksesta huolimatta vastakkainen sukupuoli alkaa kiinnostaa, mutta sukupuolisuuden lajista ei voi enää olla varma, ei nuorilla cis-neitosilla ole enää varaa näyhkäistä tuttavuutta tekevälle cis-nuorukaiselle "Kiss my ass!", vaan hänen on tultava tekemään cis-mieheksi olettamalleen lupaavanoloiselle nuorukaiselle ehdotus: "Would You cis my ass?"

Ja kun tähän asti ollaan pohdittu, mitä kappaleen "Banaania poskeen" kertosäkeessä oikein lauletaan, kuuluu se cis-kehityksen loppuvaiheisiin päästyä tietysti: "Cis our well, Un!" Lauseeseen on kryptattu useampia merkityksiä, joista tässä kehityksen vaiheessa saa puhua enää vain kiertoilmauksin. Niinpä "well", eli kaivo viittaa ikuisen elämän lähteeseen, joka sijaitsee tunnetusti cis-naisen jalkojen välissä. "Un" puolestaan on lyhennys sanasta "uncle", joka pitää sisällään vanhan viisauden "mitä vanhempi pukki, sitä kovempi sarvi"; tässä tapauksessa kyse on siis nuorten cis-neitosten kääntymisestä varttuneempien, oikeaoppisesta sukumoniokasvatuksesta paitsi jääneiden miesten puoleen pyytäen heitä tekemään sitä, mitä aiemmin kutsuttiin heteroseksiksi.

Tähän loppuun pitäisi vielä keksiä kevennykseksi jotain hauskaa, mutta ei pysty enää. Liekö sillä väliäkään; voisi sanoa suorastaan: 'Cis saakin kiinnostaa!'"

Ainoa valopilkku asiassa on, että jatkuvasta jyräämisestä huolimatta asia ei ole edennyt kolmessa ja puolessa vuodessa juuri mihinkään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Nojatuoliasiantuntijalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Nojatuoliasiantuntija: Maailma taitaa olla liian valmis. Jos olisin uskovainen niin sanoisin että Herra päästä pahasta.

Qroquius Kad: Tällä menolla muutaman vuoden päästä mainio kieli poskessa heitetty kommenttisi ei ole enää mainio kieli poskessa heitetty kommentti vaan dokumentti jota ei saa kyseenalaistaa.

Strix Senex kirjoitti...

Minä olen pitkään tykönäni pohtinut tätä gendauri -kysymystä ja päässyt nyt tulokseen.
Saatuani innoitusta Ylen ruskeiden tyttöjen sukkahousun värikoodiprobleeman kommentista ja yhdestä työaikoina käytössä olleesta vimpaimesta palaset alkoivat loksahdella kohdalleen.

Ylen ruskeat tytöt olivat nähneet vakavan rasismiprobleeman siinä, että jotakin sukkahousujen vaaleaa väriä oli nimitetty ihonväriseksi. Siinä sitten pitkään ja hartaasti pohdittiin, että miten niitä sukkahousuja pitäisi olla tarjolla ja värejä nimittää, ettei vaan sitä kauheaa rasismia pääsisi kauppoihin. Joku viisas sitten (ehkä piruillaan) ehdotti, että pitää käyttää Pantone värikoodeja, siellähän niitä standardoituja koodeja riittää. Nyt täytyy siiten vain rakentaa vastaava gendauri-koodisto.

Työaikoinani meillä oli yhteen aikaan käytössä sellainen satunnaisia VPN-avainlukuja generoivat vimpain, joka kertoi, minkälainen VPN-avain täytyy syöttää, että yhteyden saisi auki. Kun nyt otetaan vielä käyttöön rintapieleen kiinnitettävä pieni näyttötaulu, joka arpoo käyttäjänsä kunkin hetkisen satunnaisen genderin näkyville, meillä alkaakin olla systeemin valmiina.

Jätän vapaasti käytettäväksi ilman vaatimuksia tekijänoikeuskorvauksista.

Qroquius Kad kirjoitti...

Tähän mennessä on siis tullut selväksi, ettei ihminen ole nisäkäs eikä rotuja ole olemassakaan.
Niinpä luonnollinen, korjaan luonnoton, jatkumo luonnollisuuden kieltämiseen on ettei sukupuoliakaan ole olemassa;
ne on korvattava gendereillä.

Vanhastaan on tunnettu käsite nimeltä

https://en.wikipedia.org/wiki/Gender_bender

Tämä ei enää riitä, jatkossa tarvitaan genderblender:
kaikki genderit mitä olemassa on (ja niitähän on olemassa niin monta kuin mielikuvitus kykenee tuottamaan) heitetään blenderiin ja miksataan. Lopputuloksesta voi ottaa kaikkea yhtäaikaisesti, koska kuka tahansa voi olla mitä genderiä milloinkin kokee olevansa.

Feminiittoja tähän asti hirvittävästi raivostuttaneen käsitteen

https://en.wikipedia.org/wiki/Womanizer

innoittamia womanizaattoreitakaan ei ehkä enää tarvita.

Kyseessähän on imuletkun päässä oleva suppilomainen laite, jonka sisältämät terät viiltävät vastasyntyneen poikavauvan sukuelimet irti ja imaisevat ne blenderiin, samalla kun haavanhoito-osat kääntävät reunat sisään ja tyrehdyttävät verenvuodon.

Lopuksi laite pruuttaa leikkaushaavaan rutkasti pitkäkestoista kipulääkettä sekä elimistöön sellaisen tammanpotkun estrogeeniä, että vauvalle pumpsahtavat samantien pikku rinnannupukat pikkuisine mansikkoineen!

Womanizaattorit käyvät siis tarpeettomiksi niiden alkuperäiseen tarkoitukseen synnytysosastoilla, koska cis-vanhempioletetut koulutetaan toki riittävän hyvin ymmärtämään vauvallaan olevan sukupuolen sijasta gender, joita on niin monta kuin jne.

Eivät ne täysin tarpeettomiksi silti jää:
womanizaattoreita jaetaan toki korvauksetta jokaiseen kotiin, jossa lapsi osoittaa halua genderöityä cis-naaras-genderelimellikseksi cis-uros-genderelimellisyyden sijasta.
Näin on meneteltävä, sillä ovathan cis-uros-genderelimet toki toksisen maskuliinisuden alku ja juuri, ja siksi niistä eroon pääseminen on mitä suositeltavinta.

Joissakin tapauksissa se on ehkä välttämätön toimenpide, joka on suoritettava esim. kouluterveydenhoidon yhteydessä tahdonvastaisesti;
mieluimmin jo ensimmäisessä terveystarkastuksessa.

Näin hävitämme maailmasta toksisen maskuliinisuuden - ja Maailma Pelastuu!

Tinahattu kirjoitti...

Että oikein genderi. On se menoa, kaikkea sitä opitaan kun käydään yliopistoa.
Suomi vain amerikkalaistuu täyttä vauhtia.

Kuultua helsinkiläisessä kuppilassa:
Kyllä on ihanaa että Kamala Harris on pian varapresidenttimme. Niin tumma ja oikein Dindoo-Hindoo ja vielä naaraspuolinen. Kamalan hienoo!


Kuultua Hölsinkin poliisilaitoksella:
Siis minkä näköinen se sanavaras oikein oli? Oliko uros vai naaras?
Ehkä oli uros. Parta sillä ainakin oli.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun elämme kaiken toimivan rikkirepimisen ja paremminmäärittely etsikkoaikaa, olisi myös jollain pienpuolueella-ei niin ideologiafanaattisella-loistava sauma repiä kansansuosiotaan ylöspäin.
Ruvetaan päivittämään vanhoja kansantajuisia sanontoja tälle vuosikymmentuhat kvarttaalille. (Tähtäin heti tarpeeksi kaukana.)
Pari esimerkkiä: "Lapio ja kanki. Ei niillä mitään hanki. Käytä kirvestä ja sahaa. Niillä tulee rahaa."
Päivitys: Kirves ja saha hävinneet työmailta jo vuosikymmen sitten. Vaarallisia.Kiellettävä.
"Jos lehmällä olis pyörät, se olisi maitoauto."
Päivitys:Lehmä.Sukupuolittava-jopa loukkaava-metaanipommi.Ammuttava.Pyörä.Vanha keksintö.Korvattava jollain mob.apilla.Maito.Korvattava kaurajuomalla.Auto.Todennäköisesti diesel.Kiellettävä.
Ai niin.
Ne lapio ja kanki. Ei niillä edelleenkään mitään hanki.
voijumala###

Anonyymi kirjoitti...

Hm - uusi termi: gendertauti, gendertautien poliklinikka.

Tuli mieleen, kun hassutin viime vuosituhannella yhtä tuttua toimittajaa. Olin töissä sairaalassa ja kävin fixsaamassa yhtä konetta sukupuolitautien poliklinikalla. Juttelin baarissa asiasta ja lausuin:"Et ikinä arvaa kuka oli kuppaklinikalla!". Lopputulema oli pari ilmaista isoa tuoppia. Eikä arvannut. Enkä tiedä kuka oli klinikalla, joku random urpo, en tuntenut.

Ehkä tämäkin vouhotus menee ohi, eihän enää kukaan muista neuvostovastaisuuttakaan. Transfobinen = nykyajan neuvostovastainen.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Oikeinko tuo Antero pitää itseään toimittajana? Ei ole tainnut lähellä Tampereen yliopiston viestintäteknologian laitosta käydäkään. Oikea toimittaja on ehdottoman puolueeton ja selvittää tarkasti taustat ja faktat, vaikka faktojahan kyllä saa niiltä uusilta mainioilta median palkkaamilta "faktantarkastajilta". Mieluisia faktoja ja ihan pikkurahalla. Ja jos ei ole edes sitä pikkurahaa, voi aina kääntyä ihan ilmaiseksi JSN:n puoleen eikä aina vaan kiusata Lennipirkittaa joka sentään kantaa vastuuta. Nainen kun on.

Ei ole Antero taustoja vaivautunut selvittämään, joten tämäkin taas naisen tehtävä. Jo jokainen oikeastiopetettu pikkutyttökin tietää, että on olemassa sanat gender ja sex. Sex on se ruma sana (vähän kuin namusetä) eli sukupuoli, gender on sosiaalinen sukupuoli ja niitä on ihanan monta ja jokainen voi valita omansa, ihan kuin Candy Kingin laarista. Montakos sinistä ja montakos pinkkiä karkkia siellä tasa-arvoisesti on? Niinpä. Ne sinisethän ovat toxic kuten syaniidi.

Pahoittelen että olen käyttänyt tässä sanoja nainen ja tyttö, mutta ihan tietoisesti koska saattaa olla viimeinen mahdollisuus. Sana mieshän onkin jo demonisoitu. Mutta yhtä asiaa ihmettelen: Suomessa on suurin piirtein yhtä paljon äänestysikäisiä miehiä ja naisia, samoin ehdokkaita. Vanhemmat naiset usein äänestävät vanhasta muistista miehiä, mutta miksi miehet äänestävät näitä naisia joiden ainoa agenda on feministinen vallanhimo ja kostonhimoinen miesten lyttääminen? Nuo naispäättäjät ovat niin nuoria, että heillä ei edes voi olla minkäänlaista omakohtaista kokemusta "patriarkaatin alle alistumisesta". Oikeaa työkokemusta heillä ei juuri näytä olevan, mutta ehkä siellä poliittisessa broiskuhautomossa joku Jarska on joskus katsonut takuulla "silleen" tai vetänyt punakynällä ihanan utopian yli kun se maksaa liikaa. Unelmilla kun ei ole hintaa.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tulee sellaista herkkua että..!

lainaus: "Onneksi pääministeri Sanna Marin jatkoi kesän väännöissä Jutta Urpilaisen ja Alexander Stubbin viitoittamaa taktiikkaa erinomaisesti"

- Ei j-lauta s-tana prkl -ttu!!!

https://seura.fi/blogit-ja-kolumnit/joonas-nordman/miksi-lapioida-rahaa-eurooppaan-joonas-nordman-kysyy/


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...


Uutinen Ruotsista:
Kesäkuussa julkaistiin Poliisin twitter-tilillä artikkeli "Alexista", poliisista, joka väittää olevansa "ei-binääri" eikä kuulu kumpaankaan sukupuoleen. (Muunsukupuolinen, sukupuoleton, ei-binääri tai ei-binäärinen, transsukupuolinen.)
https://twitter.com/polisen_sverige/status/1275420158245380099

Tommy Hansson kirjoitti sinne kommentin tästä poliisista, joka kertoo, että "ei ole poika eikä tyttö ". "Mielisairaus ei ilmeisesti ole enää este poliisiksi pääsyyn." Hän sai siitä kovat sakot (n. 1560,- €) "kiihottamisesta kansanryhmää vastaan".
https://www.friatider.se/sd-profil-far-bota-16000-kronor-inlagg-om-icke-binar-polis

Tuolla Setan määrittelyt aiheesta: https://seta.fi/2020/07/14/eibinaarienpaiva2020/

Itse olen aina yhdistänyt binäärin matematiikkaan!

Johan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, Qroquius Kadille, Tinahatulle, Ano:lle, Pyssymiehelle, tira+:lle, Taisteluvälineupseerille ja Johanille & kiitos kommenteistanne. Kaiken kaikkiaan voi todeta, että täysjärkiset joutuvat hyppäämään muutamien sekopäitten pillin mukaan ja se kertoo yhteiskunnan sairaudesta. Ruotsihan on tietysti meitä askeleen edellä niin kuin Johanin kommentti kertoo. Lukekaa muuten se Tvälupsin antama linkki. Jos kirjoituksessa ei olisi ollut nimeä ja valokuvaa niin olisin ollut varma että Keijo Kaarisade iski jälleen.

Strix Senex kirjoitti...

"Kaiken kaikkiaan voi todeta, että täysjärkiset joutuvat hyppäämään muutamien sekopäitten pillin mukaan ja se kertoo yhteiskunnan sairaudesta".
Eihän ne joudu. Millä lihaksilla ne sekopäät muka pystyisivät hyppyyttämään. Ei riitä määrä eikä riitä muskeli. Jostakin syystä kuitenkin tuntuvat hyppäävän ja se on minulle täydellinen mysteeri. Jonkinlaisesta sairaudesta se epäilemättä kertoo, olisiko sitten lammasmaista laumasieluisuutta tai jotakin sen tapaista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Voit uskoa, että tätä minäkin olen pähkäillyt. Miten ihmeessä tähän on päädytty? Sitä ei kai voi kysyä että milloin, sillä tähän on päädytty pikku hiljaa. Tulee vaan mieleen se Leninin suuhun laitettu lause: ”Vaatikaa mahdottomia. Kun saatte sen, vaatikaa enemmän”.

Anonyymi kirjoitti...

Jos muuten lainaukseni Joonakselta kuulosti tutulta?

"Onneksi pääministeri Sanna Marin jatkoi kesän väännöissä Jutta Urpilaisen ja Alexander Stubbin viitoittamaa taktiikkaa erinomaisesti"

niin muistat ajan entisen ja huomaat, että retoriikka säilyy, vain nimet muuttuvat!

http://www.tyovaenliike.fi/tyovaenliikkeen-vaiheita/alasivu-7/eteenpain-o-w-kuusisen-viitoittamaa-tieta-taistolaiset/

Vastustajamme on se vanha tuttu; ulkoisesti väri sekä idoli on vaihtunut mutta sisältö ei...


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Tuo on täysin totta. Kuusinen & kumpp. vaan pidettiin maan rajojen ulkopuolella. Nämä ovat maamme johdossa.

Anonyymi kirjoitti...

On erittäin irvokasta, suorastaan paradoksaalisen sairaalloista, miten mediamme ilkkuu P-Korean ja Venäjän henkilökultteja sekä poliitikkomme jaksavat lässyttää jostain "oikeusvaltio"-periaatteesta Visegrad-maille vs. oma todellisuutemme.


esim: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4ebc5651-797b-4554-8a4b-2c5949bbce1a

Pata kattilaa soimaa...


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Täysin totta. Ja tuo henkilökultti johtuu ainoastaan siitä, että kyseessä on nainen. Jos samaan aikaan pääministerinä olisi ollut mies, niin ei moista olis syntynyt. Mutta valtamediallemme riittää perusteeksi pelkkä värkin malli.