torstai 10. joulukuuta 2020

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CXXXI

Aloitetaanpa tämän kertaiset kaljupäiset uutishavainnot pienellä takaumalla viime kesään ja esitellään oikein arkkityypin olkiukko.

Olkiukkohan on argumentointivirhe jossa jostain ihmisestä / joistain ihmisistä / jostain ihmisryhmästä / jostain kuvitellusta ihmisryhmästä kehitetään oikein härski ja mehukas kauhukuva, sen jälkeen väitetään sitä pokkana totuudeksi ja kerrotaan sen avulla kuinka nimbaligauheita nuo ihmiset ovat ja perustellaan sillä kuinka oikeassa olkiukon esittäjä itse on. Viime kesänä hyvin tuntemamme Mikael Jungner pläjäytti oikein komean olkiukon arkkityypin:

Tässähän Jungner lähinnä esittelee vilkasta ja varsin väkivaltaista mielikuvitustaan jonka hän jakaa mm. tämän blogin lukijoiden kanssa. Mutta Jungnerhan on legendaarinen tyyppi muutenkin. Hänen edesottamuksiinsa epäilemättä palaamme tässäkin blogissa vielä jatkossakin. Ja hotellin respasta suositellaan hänelle vierailua reaalimaailmassa.

Siirrytään LGBTQTiiTyyhyn ja sen järkyttävän suureen vaikutusvaltaan suomalaisten elämässä. Kuinka monessa puolueessa uskotaan tai ainakin väitetään uskottavan biologiallekin vieraitten fiilissukupuolien olemassaoloon? No, aika monessa:

Hotellin respassa herää kysymys: Uskovatko nuo tuohon oikeasti, vai eivätkö vaan uskalla sanoa vastaan joukkorääkyjille joiden määrä on pieni mutta ääni kova ja komppaus valtamediassa vielä kovempi? Erityisesti asiaa voisi kysyä kokoomukselta. Kas kun vihreät, vasurit ja demarit ovat jo täysiä uususkovaispuolueita mutta kokkarit kuitenkin vielä rehellisiä rosvoja ja opportunisteja. Mitenkä on, kokkarit, hävettääkö kun joudutte ryömimään LGBTQTiiTyyn edessä?

Mitä tulee feministisiin joukkorääkyjiin niin hehän ovat mestareita löytämään aina uusia asioita joista loukkaantua. Sellaisia, joita tavallinen kansalainen ei koskaan hoksaisi. Ja feministisen puolueen puheenjohtaja Katju Aro on siinä taidossa enemmän kuin lahjakas:

Tässä blogissahan ei ole pahemmin hymiöitä käytetty sillä täällä luotetaan kirjoitetun tekstin voimaan mutta ehkä nyt on aika tehdä poikkeus:

Kyseinen Arohan kuuluu siihen etuoikeutettuun ja jalustalle nostettuun porukkaan joka voi valtamediassa puhua sujuvaa horinmummoa ilman että yksikään toimittaja panee hanttiin. Kai muistatte tämän:

Jos nyt lähdetään ihan faktoista liikkeelle niin arvatkaapas kysyikö toimittaja että sulla on varmaan tälle väitteelle joku lähde, linkki, peruste tjmv fakta? Vastaukset osoitteella poste restante.

Jatketaan sitten aika ajoin esille tulevalla poliittisella hokemalla. Taustaksi voidaan muistuttaa että EU-jäsenyyden myötä Suomelta on viety itsenäisyys täysin ja muutettu kokonainen maa maakunta-asemaan. Mutta hokemista se ei ole lopettanut. Tällä kertaa hokee Pertti Salolainen:


Muistutetaan lukijaa että kyseinen häiskä on ollut kansanedustaja, ulkoministeri ja kokoomuksen puheenjohtaja. Kyseinen heppu on tietysti jo kovin iäkäs mutta puhuu oikein hyvin nykyisen federalistisen kokoomuksen suulla edelleenkin. Josta voisi ajatella että onko kokoomuksen johtotehtäviin pääsyyn edellytyksenä aikuisiän dementoituminen ja hahmotushäiriö? Hotellin respassa ihmetellään tämän hokeman pohjalta mm. seuraavaa:

- Lisääkö itsenäisyyden menetys itsenäisyyttä?

- Lisääkä vapauden menetys vapautta?

- Lisääkö jalkojen menetys juoksunopeutta?

- Lisääkö käsien menetys puusepän taitoja?

Ja väliin sitten not so breaking news eli muuan Pekka Haaviston isis-seikkailun puiminen saatiin loppuun eikä korppi korpin silmää noki. Lakia on rikottu mutta ei aiheuta toimenpiteitä. Oliko kenellekään yllätys?

Jatketaan. Ulkomaalaisten seksuaalirikollisten kohdalla olisi tietysti viisainta käyttää lääkkeenä mahdollisimman kovia tuomioita ja sen jälkeen potkua perseeseen koko maasta. Mutta mitä onkaan tarjolla? No tommosta:

Nythän se etnisesti edistyksellinen raiskaaminen sitten loppuukin koko maasta. Ja samalla loppuvat nämä kaljupäiset uutishavainnot. Tällä kertaa. Jatkoa epäilemättä seuraa. Siitä pitää huolen mielenkiintoinen, joskaan ei miellyttävä nykyaikamme.


43 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Erikoista miten kriittisen kirjoituksen HS
oli ylen nenäpäivästä 24.11. Yleltä
ei tullut kommenttia.

Aika hyvä olikin avustusteollisuus, pienillä lahjoituksilla
ei ole merkitystä pitempiaikaisesti. Arvosteltiin kurjuuskuvastoksi
Afrikkka esiteltävän.

Vastapainoksi tiedettä, professori Kaarina Nikusen
johtma tutkimus Rasismit ja julkinen keskustelu hybridissä
mediaympäristössä. Päivän tiede uutinen HS 19.11.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Oliskos sulla linkkejä noihin antaa?

Jaska Brown kirjoitti...

En voi olla vieläkään hymähtämättä tuolle toteamukselle ”mielestäni sukupuolia on enemmän kuin kaksi”. Vähän sama kuin se klassikko Litteän Maan Yhdistyksen twiitissä, jossa totesivat ”meillä on kannattajia joka puolella maapalloa”.
Samaten tuohon Katju Aron toteamukseen ”...jos nyt lähdetään ihan faktoista liikkeelle” voi kuitata, että Aro on todellakin lähtenyt faktoista liikkeelle ja päätynyt niistä hyvinkin kauas.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Jaska. Totta tuo huomio. Samoin kuin se että Aro on lähtenyt faktoista ja jäänyt palaamatta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jaskalle vielä: Veikkaanpa että asiaan itsensä hurauttaneet yrittävät lähiaikoina newspeakia ja alkavat termin ”sukupuoli” sijasta puhua ”genderistä”. Ja niitähän voi olla vaikka kuinka monta.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Aloitetaanpa lopusta kun minulla on muisti kuin dementikolla eli mieleen tulee vain muidenkannalta ikäviä muistikuvia. Jos oikein muistelen niin oliko keväällä 2016 joku seksiterapeutti rouva Tarja Pölkki joka taisi organisoida priden Kangasniemelle kehui kuinka hän opettaa lähi-itäläisiä tumputtamaan pahimpaan hätään ettei tarvitse väkisin vongata naisen puolikkailta. Minä ja Katju ollaan sitten saatu erilainen opetus biologiassa ihmiskunnan sukupuolista. Minulle opetettiin että on kaksi kromosomia X ja Y jotka määräävät sukupuolen eli XX on nainen ja XY on mies, sitten saattaa olla mutaatioita mutta ne ovat harvassa. Nämä wannabeet ovat sitten enemmän lanttumaakariosastoa joihin voi suhtautua hyväntahtoisesti mutta se ei tarkoita yhden hullun takia kaikkien muiden pitää pomppia. Ja mitä Jungeriin tulee niin liekö luomupunkku liottanut loputkin siitä vähästä mitä lusikalla on annettu siitä on paha napolla kauhaista. Minä muistan kun "Jämäkkä" Pertsa oli kokoomuksen big boss, sitä miestä ei kannata laittaa hullujenhuoneen suljetun osaston liinavaatekomeroon saa sotkettua senkin. Haavisto, koska väki tajuaa mitä sadussa "Keisarin uudet vaatteet" kerrotaan.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Tuli vain nyt joulun aikaan mieleen että kun hyväntekeväisyysjärjestöt keräävät rahaa vuohien ostoon afrikkaan niin mahtavatko tietää että vuohi on luonnonkannalta yksi ellei pahin haittaeläin mitä ihminen laskee luontoon.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Anna Bajan ei jeppisläisenä kannata tuota sukupuolien määrää mainostaa kotikonnuilla sillä eteläpohjanmaan ruotsinkielinen rannikko on semmoista raamattuvyöhykettä että äänestävät helposti Kokkolalaisia kristillisiä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate. Joo se oli se Pölkki joka kehuskeli että hän opettaa geelitukat pitämään meisselin housussaan. Uho oli kova mutta siitä uhosta ei ole enää aikoihin kuultu. Tyypillinen esimerkki pohjoismaisesta naisesta joka kuvittelee että totta kai kaikki ottavat hänet vakavasti kun hän ottaa kerran itsekin.

Tää sukupuolihysteriahan on tiedostavaa muotia jossa vaaditaan että jokainen saa tuntea olevansa asiaa xyz ja sen tunteen mukaan pitää koko yhteiskunta uudelleenjärjestää vaikka niitä vaatijoita on murto-osan murto-osan murto-osa.

Afrikkaan kerätty raha on anerahaa länsimaisen ihmisen egon nostattamiseksi.

Tuo Anne Bajan on mulle ihan tuntematon suuruus. Viitsitkö valaista vähän?

Trilisser kirjoitti...

Ykä: Anna Baja=muuan Henriksson. Niin, tuo Pertti Salolainen. Tuskin kyseessä on vanhuudenhöperyys, vaan ihan synnynnäinen höperyys. Muistan näet kyseisen Herran Norjan EU-kansanäänestyksestä. Kun Norjan kansa sanoi ei, niin Salolainen julisti reteesti, että nyt on Norja liemessä ja sen talous tulee romahtamaan. Niin, nykyään Norjan bkt/nuppi taitaa ollut noin 60 % korkeampi kuin Suomessa. Ja työttömyys Norjassa tänä vuonna luokkaa 3,3 %. Että silleen, Herra Salolainen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Trilisser ja kiitos täsmennyksestä. Salolainenhan on tyypillinen YYA-ajan poliitikko joka oppi siihen että piti olla joku suunta johon kumartaa ja joka ei oppinut siitä koskaan pois. Sanotaan että kyseessä oli kokonaiselle sukupolvelle opetettu höperyys jota on sitten pakko-opetettu seuraaville sukupolville.

Qroquius Kad kirjoitti...

Jungnerista:
olikos tuo sellainen narsistinen projektio, jossa Mikael loihe lausui julki mitä haluaisi tehdä persuille, jos pääsisi valtaan?

Sukupuolista:
eiköhän aika turvallisesti voida todeta KaKon sanovan mitä tahansa, minkä uskovat kuulostavan hyvältä vihervasemmiston korvissa? Kepuleilla on sentään jäljellä vielä pieni pelko perusäänestäjien lopullista karkottamista kohtaan.

Katju Aron painostustoimista:
onhan tuohon jo olemassa hyväksi havaittu kaava, joka on toiminut niin Neekerinsuukkojen kuin Fazerin lakupötköjen ynnä muiden kohdalla. Eli ei kun saatanallinen rääkynä päälle vaan jatkaen vuodesta toiseen. - Mitä faktoihin tulee, senkin kåäsitteen merkitys on käännetty päinvastaiseksi verbin "kustantaa" tavoin:
miksi muuten valtamediassa olisi patologisia valehtelijoita "faktantarkistajina"?

Pertti Salolaisen itsenäisyyskäsitteestä:
ei se "1984" ollut manuaali. Kukaan ei vain ole kertonut sitä Pertille(kään).

Case Peppu Haavistosta:
Maaakuntalehden pääkirjoitus oli tänään otsikoitu "Perustuslakivaliokunnan politisoiminen typeryyttä".
Minulla on historiatiedoissani paha aukko, kun en tiedä milloin eduskunnan valiokunta EI ole ollut poliittinen elin ja milloin se oikein on politisoitu.

Seksuaalikasvattajasta:
näinhän se tietysti menee että kun raiskaamaan tulleille raiskauskulttuurin edustajille opetetaan ettei saa raiskata, he lakkaavat raiskaamasta.
Miksi ihmeessä tätä ei ole keksitty aiemmin? Suomessa ei enää tehtäisi minkäänlaisia rikoksia, jos jo itsenäisyyden alusta olisi kansakoulun ensimmäisellä luokalla opetettu, ettei saa tehdä rikoksia.

Anonyymi kirjoitti...

Jungnerilla on koko ajan suu päälaella, eikä puheissa järjen häivää. Demari siis.

Homo-pekka soitteli luikurin jenkkaa uutisissa. Eikä tietenkään toimittajalla ole selkärankaa kysyä "eroatko".

Marinin joukko narisee puolalle ja unkarille oikeusvaltiosta. Oikeusvaltiossa pekka olisi jo erotettu /eronnut ihan ite. Oikeusvaltiossa pekka lähtisi lusimaan.

Pyssymies

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Anna Maja ja baja maja elikkä hyyskä. Jeppisläinen on rantaruotsalainen kutsumanimi Pietarsaarelaisille.

Qroquius Kad kirjoitti...

Helsingin Totuuden yllättävän nuiva Nenäpäivä-kritiikki löytyy tuolta:

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000007635979.html

Vähemmän kriittinen tieteeksi itseään kutsuva pläjäys tuolta:

https://www.hs.fi/tiede/art-2000007626307.html

Mitä tulee Abdille kehitysapulahjana annettavaan vuoheen tai porakaivoon, eihän niistä ole mitään hyötyä:
Osman jengeineen vain porhaltaa Hiluxilla Abdin kylään, jossa nussivat vuohen kuoliaaksi ja paiskaavat raadon porakaivoon paskannettuaan sinne ensin.

Mutta kun Abdille lahjoitetaan AK-sukuinen ryntöpyssy, neljä lipasta ja 200 patruunaa, Abdi voi liittyä Issan jengiin ja alkaa kantaa paloveroa muilta alueen kyliltä ja hei! hänen elämänlaatunsa paranee vähintään tuhat prosenttia!

Älä siis ole paternaalinen kolonialistirasisti! Anna tänä jouluna lahja, josta on oikeasti hyötyä!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, vihreät olisivat ikionnellisia, jos sukupuolia olisi oikeasti 30. Siinä siitä olisi vihreillä parranpärinää, kun kaikille sukupuolille pitäisi saada omanlaisensa oikeudet. Kirkon vihkikaavojakin pitäisi jonkin verran viilata.

Anonyymi kirjoitti...

Erään vanhan, luultavasti teekkarien keksimän vitsin mukaan ero miesten ja naisten välillä on tämä: miehillä on munat rinnakkain, naisilla sarjassa. Ainakin tämän kriteerin mukaan minä olen selvästi mies.

Tai niin ainakin luulisin olevani. Tosin, onhan ennenkin joskus sanottu, että "ei se ole mies eikä mikään, joka ei" ole tehnyt sitä ja sitä. On niin taidettu joskus jostakin syystä sanoa minustakin. Mutta eiköhän se ole pelkkä arvostelevassa mielessä käytetty sanonta, joka tarkoittaa lähinnä sitä, että miehen pitäisi tehdä sitä ja sitä.
Mutta jos jotkut väittävät, että sukupuolia onkin 30, mistä minäkään voin tietää, olenko itse (heidän käsityksensä mukaan) mies vai jotakin muuta sukupuolta? Olenko kenties muunsukupuolinen sillä perusteella, että lapsena minulla tosiaankin oli myös joitakin yleensä pikemminkin tytöille ominaisia kiinnostuksen kohteita?
Vai voiko kukaan sellainen itse edes olla, ellei itse koe ja ilmoita sellainen olevansa? Vai onko olemassa objektiivisia, kyseisen henkilön omasta ilmoituksesta riippumattomia kriteerejä, joiden perusteella ulkopuolinenkin, esimerkiksi lääkäri voi todeta, onko joku sellainen vai eikö?

Unknown kirjoitti...

Juu tuohon sukupuoli asiaan liittyen, sukupuolia on kaksi(2),mies ja nainen. Erilaisia mielenterveysongelmia voi sitten olla vaikka kuinka monta mutta ei se biologiaa muuta vaikka kuinka tuntisi olevansa kultakala, saksanhirvi tai vaikka paloposti. Ja kakkos-pekan tapaukseen, käsi pystyyn yllättyneet...jaa,ei siellä montaa kättä näyttänyt nousevan... Ja loppuun vielä vanha ja perinteinen natsitervehdys, ������
-Tavallinen Virtanen-

Tinahattu kirjoitti...

Ihmettelin mitä Pate Pankavaarasta höpöttää vuohista. Vuohi tosiaankin esiintyy järjestöjen kuvissa.
Se “vuohi” saattaa tosin olla suomalainen jolta lypsetään rahaa, jollei ole se jonka kanssa paritellaan kuin kuuluisissa NATO-videoissa.

Tiedättekö muuten että vuohella on vain kaksi tissiä, toisin kuin lehmällä.
__________________

Kirkon Ulkomaanapu
19.3.2014
Tuloja vuohien myynnistä
https://www.kirkonulkomaanapu.fi/tyomme-tulokset/afrikka/zimbabwe/tuloja-vuohien-myynnista/
Zimbabwelaisen Virginia Ncuben elämä sai uudenlaisen käänteen, kun hän pääsi osalliseksi Kirkon Ulkomaanavun tukemaan hankkeeseen ja hänelle lahjoitettiin kaksi vuohta. Hänen iloksi vuohet ovat lisääntyneet hyvin. Virginia kertoo, että elämä on nyt aikaisempaa turvallisempaa, koska hänellä on rahaa säästössä. Virginia pystyy maksamaan lapsenlastensa koulujen lukukausimaksut vuohien myynnistä saaduilla rahoilla. Ennen se ei olisi ollut mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

"Nythän se etnisesti edistyksellinen raiskaaminen sitten loppuukin koko maasta."-kohtaan pieni kommentti. Ton hökötyksen tarkoituksena ei suinkaan edes ole lopettaa raiskauksia, vaan se kuuluu osastoon: hei, me tienataan tällä. Miettikääpä miten sairas tämä yhteiskunta on. Tossakin raiskauksen uhrilla tehdään vielä rahaa ja niinkun tossa hakuilmoituksessakin lukee, ei ole tarkoituskaan lopettaa niitä raiskauksia, vaan ehkäistä, eli käytännössä vatvoa ja hoitaa niitä ajan tappiin saakka.

Ironmistress kirjoitti...

Joku sanoi joskus aika hyvin, että sukupuolia on täsmälleen neljä: miehet, naiset, mutantit ja sekoboltsit. Tuo on ruukinmatruunan mielestä hyvin sanottu.

Tuumailija kirjoitti...

Itsenäistyminen suurvalloista oli joskus muotia. Nyt itsenäistyminen on last season, ja muotia onkin yhtenäistyminen. Eiköhän sekin päivä tule, kun 6.12. poistetaan liputuspäivien joukosta ja uudeksi juhla- ja liputuspäiväksi tulee 9.5. eli Eurooppa-päivä. Toki lippuhan on siinä vaiheessa keltainen tähtiympyrä sinisellä pohjalla, ja vanhojen kansallislippujen käyttö kielletty. Tietysti on mahdollisuus ottaa mallia Britannian entisten siirtomaiden lipuista, eli jokaisen kansallislipun vasempaan nurkkaan tulee EU:n lippu muistuttamaan siitä kuka on herra ja hidalgo. Tai sitten otetaan mallia neuvostotasavaltojen lipuista, eli kaikilla on sama punalippu johon sitten vähän roiskitaan jotain paikallista väriä tasavallasta riippuen.

Hotelli Yrjöperskeleen tiloissa voisi viettää ensi toukokuussa oikein mahtavat yhtenäisyyspäiväjuhlat. Tarjolle voisi asettaa tofua ja pakurikääpäteetä. Paikallinen bändi voisi tulla soittamaan elävää musiikkia, listalla mm. Kumbayaa, Maksamme velkaa, John Lennonin Imagine... Ihan sigamageet bileet!

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista, että tuota rasismia löydetään nykyään joka puolelta. Itselleni ei olisi tullut mieleenkään, että
joku hymiö voisi olla rasistinen.
Itse kävin äskettäin vessassa synnyttämässä (mieskin voi kuulemma nykyään synnyttää) mutta pönttöön syntyikin
tummanruskea pitkulainen jööti. Vedin sen raa'asti vessasta alas ja nyt se varmaankin kelluu jossain Itämerellä.
Taidan olla oikein äärirasisti, kun tuollaista menin tekemään.
Samoin huomasin itsessäni lisää rasistisia piirteitä, kun kahvin, alunperin mustan kahvin sekaan laitoin
hieman maitoa, niin hups sehän muuttuikin vaaleaksi. Näin sitä itseään tarkkailemalla huomaan kuinka
tuo rasismi on oikein sisäänrakennettu ominaisuus, ihan huomaamatta.

-Luca

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Sukupuolista vielä ettei ruunasta tule tammaa vaikka kuinka korean röijyn laittaa päälle se kun perhana ei varso.

KLS kirjoitti...

Unknown kirjoitti:
"Erilaisia mielenterveysongelmia voi sitten olla vaikka kuinka monta mutta ei se biologiaa muuta vaikka kuinka tuntisi olevansa kultakala, saksanhirvi tai vaikka paloposti."

Tämä ei suoranaisesti liity kysymykseen sukupuolten lukumäärästä, mutta tuli auttamattomasti mieleeni jonkinlaisena vertailukohteena:
Bertrand Russell kirjoitti joskus toisen maailmansodan aikoihin tunnetun teoksensa Länsimaisen filosofian historia. Siinä hän ei suinkaan tyytynyt vain esittelemään, mitä kukin filosofi oli aikoinaan väittänyt, vaan esitti myös monenlaisia omia, usein varsin kriittisiäkin kommenttejaan. Ja joskus hän esitti varsin kärjistettyjä esimerkkejä siitä, mitä kenenkin väitteistä seuraisi, jos niistä tehtäisiin sinänsä loogiset mutta usein varsin kummallisiin tuloksiin johtavat päätelmät. Esimerkiksi David Humen totuus- ja tietoteoriasta näyttäisi Russellin mukaan seuraavan, että jos joku mielenvikainen uskoisi ja väittäisi olevansa hyydytetty muna, muut tuskin voisivat väittää hänen olevan väärässä millään muulla perusteella kuin sillä, että muiden mielestä hän ei sellainen ole. Tai jos maassa ei vallitse demokratia, peruste olisi käytännössä pikemminkin se, että hallituksen käsityksen mukaan hän ei sellainen ole.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Pyssymiehelle, Patelle Pankavaarasta, Ano1:lle, Ano2:lle, Tavalliselle Virtaselle, Tinahatulle, Ano3:lle, Ruukinmatruunalle, Tuumailijalle, Lucalle ja KLS:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Erittäin hyvin tiivistetty.

Pyssymies: Demari eli pohjoismaiden niljakkain otus. Suomalaisten kannattaisi olla hyvin hiljaa sinne Puolan ja Unkarin suuntaan.

Pate: Jep, selkis. Ja ruunasta ei tule tammaa.

Qroquius Kad, viesti2: Kiitos linkeistä. Tuli muuten tuossa mieleen että joskus, kauan sitten, tutkija oli arvostettu ammatti. Nythän tilanne on ns. päivitetty.

Qroquius Kad & Tinahattu: Niin kuin Tinahatun kommentissa näkyi, niin jollekin tuosta on ollut oikeasti hyötyä. Noin muuten kehitysapu eli länsimainen aneraha menee pitkälti niin kuin Qroquius Kad totesi.

Ano1: Ja erilaiseen asiaan liittyvään hallintoon ja kirjaamiseen saataisiin palkattua huomattava määrä akateemisia suojatyöläisiä.

Ano2: Ehkä meidän ei edes tarvitse pähkäillä tuota. Haistatetaan asialle pitkät ja ollaan niin kuin ennenkin.

Tavallinen Virtanen: Mielenterveysongelmistahan tuossa on kyse ja sellaiseksi lasken myös nykyisen ajattelun ”kun mä haluun ja musta tuntuu niin mun täytyy saada”.

Ano3: Olet täysin oikeassa.

Ruukinmatruuna: Tuo oli varsin osuvasti sanottu.

Tuumailija: Luulenpa muuten että integraation edetessä tuota tullaan yrittämään. Ja Suomihan suostuu ensimmäisenä.

Luca: Rasismin löytäminenhän on varsin monelle nykyisin ammatti. Ei kai omaa leipäpuutaan sahata poikki, vaan löydetään rasismia aina vain uusista paikoista.

KLS: Mehän ollaan nopeasti etenemässä kohti tuota hyydytetyn munan tilannetta.

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä kommentteja ollut. Ei paljon lisättävää. Sukupuolesta puheenollen, vien kohta koiran iltakuselle. Nostaa koipea kun urea lentää. Siinäpä olisi mietittävää näille 30 sukupuolen kannattajille, että kumpi sukupuoli. Ykä teki taas hyvän mietinnän kirjoituksellaan.. T. Oloneuvos

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Oloneuvos ja kiitokset. Ja koirathan ovat tunnetusti viisaita eläimiä. Eivät mene mukaan ihmisten vouhotuksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuttavapiiriini kuului muunsukupuolinen koira. Seksistisen näkemyksen mukaan oli narttu. Piti herrakoirien lähentelyjä loukkauksena jonka vain kuolema voi sovittaa - eikä pahemmin välittänyt narttujenkaan tuttavuudesta. Voi tietysti olla, ettei tuntenut itseään koiraksi lainkaan. Piti myyristä - ehkä tunsi itsensä helmipöllöksi? Sinänsä harmi, hyväsukuinen ja riistaverinen. Mutta pentuja ei tehnyt.

Pyssymies

Qroquius Kad kirjoitti...

Tämäpä mielenkiintoista:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1104777#p1104777

Jos tämä pitää paikkansa, sietoraja näyttää lopultakin alkavan lähestyä.
Toisaalta tämä saattaa olla yhtä hyvin "demokratianvastaisten ainesten vastaisen lain" valmistelua.

Odotellaan ja katsotaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä kommentteja Ykän hyvään blogiin, lisäyksenä vanha tosiasia, että jos tädillä olisi munat, niin se olisi setä. Nykyään kaikki asiat täytyy vääntää raiteiltaan, tehdä päivänselvistä asioista väitöskirjoja ja tutkimuksia sekä tulkita ja selittää hienoilla termeillä yksinkertaisia asioita. Nais- ja sukupuolentutkimuksessa riittää apurahoja jaettavaksi, mutta jos aiheet on jo loppuun kaluttu, niin siirrytäänpä sitten paheksumaan kansallista ikonia eli Mannerheimia, joka on sata vuotta sitten ampunut tiikereitä Intiassa. Arvostukseni tämän sortin tutkijoita ja tohtorikoulutettavia (etupäässä naisia) kohtaan on nollan ja olemattoman välissä ja heidän antinsa yhteiskunnalle samaa tasoa. Miksi rahaa tuhlataan näihin joutavanpäiväisyyksiin, kun ns. kovissa (lue oikeissa) tieteissä on pulaa rahasta ja resursseista?

Oulussahan kehitettiin valtion ruhtinaallisella avustuksella valmis resepti, jolla raiskaukset loppuvat. Juttu ansaitsi sen räkänauruhymiön ja sen rinnalla kalpeni jopa Ylen avaintenkilisyttelyvideokin. Vastuun ottaminen veronmaksajien rahojen holtittomasta käytöstä ei kuulu asiaan kuten vastuun ottaminen muutenkaan kuten viime päivien perustuslakivaliokunnan toiminta osoittaa. Vuoden vatvomisen jälkeen täysi pannukakku, asialla hallituspuolueet ja Demlan juristit. Ei ole kyllä yhtään varaa kuittailla Puolalle ja Unkarille.

Rouva AnoAnonyymi kirjoitti...

Syyttäjälaitos:
Toisinkuin tänään on uutisoitu, poliisirikosten tutkinnanjohtajalla Heikki Steniuksella ei ole tutkinnassa rikosepäilyä, joka kohdistuisi valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaiseen tai sisäministeri Maria Ohisaloon.

Lähde Syyttäjälaitoksen virallinen some-kanava.

-että sellaista varmaa, objektiivista yms uutisointia taas kerran..!


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Qroquius Kadille, Rouva Anolle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Jospa se oli vaan ronkeli miesten suhteen ja toisiaanhan naiset eivät siedä muutenkaan.

Qroquius Kad & Tvälups: Tällä hetkellä ei voi välttyä vaikutelmalta että kyseessä on epätoivoinen yritys saada aikaan lööppiuutinen jolla saadaan tapaus Haavisto lakaistua maton alle.

Rouva Ano: Kyllä joo. Suomesta on kaikenlaisten tyhjäntutkijoitten toimesta tehty ylianalysoitu kermaperseitten maa. Mutta niin kuin tapaus Haavisto osoittaa, sama linja jatkuu. Vihervasemmisto pyrkii saamaan hallitusvaltansa aikana voimaan kaikki mielettömimmätkin ideansa.

Joppos123 kirjoitti...

Tässä nyt aika tiiviisti Haaviston tapausta seuranneena olen aikalailla vakuuttunut siitä mistä olen jauhanut ennenkin.
Vihreillä on agenda ja ei ne sitä tyhmyyttään noudata vaan päämäärä on selkeä.
Suomen sisäinen turvallisuus ja talous on yksinkertaisesti tuhottava.
Miettikääpäs nyt vaikka tuota turvetilannetta.
Vihreille on tärkeää ajaa tuotanto ja tuottajat alas ja samaan aikaan saastuttavilla paateilla tuodaan märkää haketta ulkomailta tilalle.
Hakkeen seassa on ihan takuulla hyönteisiä jotka ovat vaaraksi meidän metsille mutta hei, se on tarkoituskin.
Korona on toistaiseksi ainakin osittain pelastanut meidät uudelta geelipäiden invaasiolta mutta ei kokonaan.
Näin jossain tilaston jonka mukaan tänne olisi paukkinut 17000 uutta työintoista koronan aikanakin, en tiedä pitääkö paikkaansa.
En tiedä mitä ihmettä Rinteellä aikoinaan päässä virtasi kun antoi vihreille kaikki valtit matutuksen toteuttamiseen ja avaimet kansanvaihtoon.
Aikanaan kun pöly laskeutuu niin voi olla lautaseinälle muutakin käyttöä kuin graffitit.
Tätä Suomen "oikeusvaltio" pelleilyä katsoessa on vituttanut jo useamman päivän niin ettei veri kierrä.

Joppos123 kirjoitti...

Kannattaa alkaa varautumaan ensi kesään ja seuraavaan luonnovoiman tavoin rantautuvaan matu-aaltoon.
Sisäkanisterimme mätäsalo on jo virkkaamassa vittujen lisäksi mallia missä jokainen uusi ja vanha geelipää on oikeutettu ilmaiseen perseilyyn ikuisesti.
Aletaan mennä Ruotsin malliin missä karkoitus on mahdotonta.
Raiskareille sommitellaan sukupuolikursseja etteivät enää harrastaisi geeneissä olevaa kansanurheilua nimeltään pilluvarkaus.
Väittäisin, että jo 10 vuoden päästä nähdään tuleeko meistä osa kalifaattia vai ollanko kengitty kutsumattomat vieraat joko multiin tai sinne mistä tulivatkin.
Tämä päätös on ihan meidän oma, siihen ei kukaan tule puuttumaan päätettiin mitä hyvänsä.
Jos päätetään kenkiä perseilijät pihalle niin entäs sitten? Ei EU mahda sille mitään, laittaako ne armeijansa tänne? No ei laita koska sellaista ei ole ja vaikka olisikin niin saisivat päihinsä.
Pistäävät rahahanat kiinni? No ihan sama, olemme nettomaksajia.
Kauppasaarto?
Onhan noita muitakin maita joiden kanssa voidaan tehdä kauppaa. Kiina, jenkit, Venäjä, Britit ja muut EU natsismin ulkopuolella olevat maat.
Veikkasin vuonna 1985 erään vannoutuneen SKDL:n kannattajan kanssa kupitellessa, että NL tulee romahtamaan omaan mahdottomuuteensa seuraavan 5 vuoden aikana. Lyötiin jopa kossupullo vetoa. Voitin vedon.
Nyt ennustan, että EU tulee romahtamaan omaan mahdottomuuteensa 10 vuoden kuluessa.Niin romahtaa myös yhteisvaluutta Euro.
Romahdus tulee kuten neukkalan tapauksessa talouden kautta ja siitä,että nettomaksajia alkaa vituttamaan ainaiset rahanvinkujat.
Ennustan myös ei valtioiden vaan kulttuurien veristä yhteenottoa.
Joko alistutaan tai ajetaan jälleen kerran islam pois Euroopasta ja siitä ei tule nättiä kuten ei ollut aikaisemminkaan.
Noin 500 vuoden välein tähän ollaan tultu ja taitaa taas olla aika.

Juha Kivela kirjoitti...

Rouva Ano otti kantaa perustuslakivaliokunnan toimintaan ja lopputulemaan. Kertauksena todettakoon vielä, että lopputulos oli varsin selvä jo tutkimaan lähdettäessä. Tehtiinhän rajaus onnistuneesti. Olennainen jätettiin tutkinnan ulkopuolelle. Sitten olikin helppo saada jo ennalta päätetty lopputulos aikaan.

Toki lopputuloksen aikaansaamiseksi tuli käyttää aikaa lähes vuosi ja veronmaksajan veroeuroja piti käyttää maksimaalisen paljon. Ovatko nämä DEMLA-tuomarit niitä yrittäjiä, joita Suomeen on huudettu ja houkuteltu viime vuosina entistä kovemmalla äänellä ja tarmolla. Jakamalla veroeuroja ja tukia... Nyt toki tuomareille palkkioita valiokuntakuulemisista.

Varmaan nyt on viimeistään selvää, että Suomi ehdottomasti tarvitsee välittömästi Perustuslakituomioistuimen.

Varsin härskiä ja ala-arvoista jälleen kerran tuo Haaviston peittely-yritys "äärioikeistoon" näyttävästi vetoamalla. Surullista kuinka alas Suomessa on moraali ja toiminta onnistuttu valuttamaan. Valtamedia kuittasi jälleen itselleen kyseenalaisen sulan hattuunsa tuosta(kin) uutisoinnista. Puolueetonta?

Onko tosiaan niin, että nykyiset suomalaiset todellakin aikuisinakin hyväksyvät tämän poliittisen (ja mikä lie) teatterin? Luulisi edes hävettävän eräitä...

Joppos123 kirjoitti...

Olen Juha sinun kannsasi täysin samaa mieltä.
Emme me ole oikeusvaltio jos tämä meno jatkuu. Voidaan kyllä uskollisena rakkikoirana muille räkyttää mutta samaan aikaan ministerit käskyttävät virkamiehiä tekemään aika rankkojiakin rikoksia.
Näillä samoilla spekseillä alettiin aikoinaan rakentamaan kolmatta valtakuntaa ja neukkulaa.
Itse olen valtion virkamies ja en todellakaan lähtisi noudattamaan ihan mitä käskyä hyvänsä jos se olisi laiton tai sotisi omaa moraalia vastaan.
Työt tehdään töinä ja jos siihen kuuluu paskoja piirteitä niin kuulukoot.
Ei meille silti joku Kaikkonen tai kuka hyvänsä voi käskeä ihan mitä vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta perustuslakituomioistuimen perustamisesta en pysty maallikkona kovin vahvaa mielipidettä antamaan, mutta Halla Jussin pohdinta siitä, että Suomessa on melko piene piirit.. joten saattaisi se demlalaisuus siitäkin huolimatta jyllätä.

Juristit muutenkin ovat mulkvisteja, ei ainakaan omalle kohdalle ole yhtään sellaista sattunut jonka kanssa voisi olla vapaa-aikanakin jotain yhteistä. Eipä silti, onneksi ei ole tarvinnut kyseisten olioiden palveluja lakiasioissa juurikaan käyttää.

Tämä kepulaisten aisurina toimiminen vituttaa ihan yhtä paljon kuin hutisalojen ja samariinien toilailut. Tulishan siihen edes pieni tauko maan tuhoamisessa kun kepu nostaisi kytkintä. Se on kyllä turhaa optimismia, onhan tää nykyinen kepun pää-ämmä
demari ukon kanssa yksissä.

enpä tiedä, alkoholi vitutukseen ei ole lääke, mutta kyllä yksi brandy täytyy kumminkin
yömyssyksi että edes vähän rauhottuisi.

hölökyn kölökyn
Sepi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Juha Kivelälle ja Sepille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123:

Viesti1: Minä näen asian niin että vihreät ovat liian helpoksi menneen yhteiskunnan irvokas lopputulos. Ihmisryhmä, jonka hyväuskoinen typeryys ylittää kaiken inhimillisen käsityskyvyn. Yhtä kaikki, ne saavat aikaan juuri sen mitä kirjoitit. Ja itse lasken vihreisiin myös vasurit ja demarit. Samaa todellisuudesta vieraantunutta sakkia kaikki.

Viesti2: Tulee aika jolloin veri punnitaan emmekä me sitä aloita. Aina kun islamilaisten määrä ylittää tietyn rajan, alkaa ampuminen. Silloin joko pannaan hanttiin tai alistutaan. Ja EU ei laita tänne armeijaansa kun ei sillä käytännössä sellaista edes ole. Naton eurooppalainen siipi on ulkoistanut puolustuksensa jenkeille ja sitten itkeä vollottaa kun jenkit asiasta huomauttivat. Ennustit muuten 1985 paremmin kuin minä. Minä uskoin silloin että ei NL häviä minnekään. EU tulee romahtamaan mutta jos se ehtii saavuttaa sen liittovaltiotason niin romahdus viipyy ja on sitten aikanaan kahta pahempi.

Viesti3: Ajattelen virkamiehen toiminnasta samoin kuin sinä. Olen vaan matkan varrella huomannut että – varsinkin johtotehtävissä – on hemmetin paljon täysin ajatuksettomia virkamiehiä jotka eivät kyseenalaista mitään käskyjä. Toivottavasti niitä on sotavaltiolla mahdollisimman vähän.

Juha & Sepi: Se perustuslakituomioistuin olisi tietysti pitänyt perustaa jo silloin kun Suomi itsenäistyi. Toisaalta eihän silloin Ståhlberg & kumppanit osanneet millään ennustaa minkälainen Suomi sadan vuoden päästä olisi. Nyt lähinnä mietin että löytyisikö maastamme enää tarpeeksi suoraselkäisiä lakimiehiä siihen perustuslakituomioistuimeen. Ja tuo uutisointi äärioikeiston salaliitosta oli kyllä vuoden uutisankka. Taitavat valtamediassakin tajuta sen kun se alkaa hävitä suurimmista otsikoista. Mitä ehdin pääuutislähetyksestä äkkiä huomata niin sen salaliiton todisteena oli mm. paperilappu jossa oli poliitikkojen nimiä ja otsikkona ”päärosvot”. Tuosta jos linnaan laitetaan niin johan linnassa alkaa olla tungosta ja aletaan tarvita Tammisaaren leirejä kun tyrmästä loppuu tila. Ja otetaan porukalla ne yömyssyt. Minä taidan ottaa Highland Birdia.

Anonyymi kirjoitti...

Joppos123: "Itse olen valtion virkamies ja en todellakaan lähtisi noudattamaan ihan mitä käskyä hyvänsä jos se olisi laiton tai sotisi omaa moraalia vastaan. "

Eeveepeenä voin kertoa omakohtaisen esimerkin: RVLE antoi käskyn toimittaa kaikki ei-virka-aseet KuoAseV:n kautta sulatettaviksi. En noudattanut ko. määräystä vaan toimitin em. aseet PsV:lle huutokaupattavaksi. (Huuto)kauppahinta -10& komissio tilitettiin vartioston käyttötilille, jossa se aiheutti kummastusta ja koska tilitys osui vuoden loppuun niin se aiheutti käskyn hankkia tvälmateriaalia ko. rahasummalla. Näin SLMV oli ensimmäinen vartiosto, jossa kaikki kurvarit saatiin varustettua asianmukaisin suoja- ja voimankäyttövälinein.

Toiminko siis väärin? Kyllä. Rikoin tuottamuksellisesti sekä tietoisen törkeästi annettua kirjallista määräystä mutta itselläni ohjesääntö ei ole koskaan korvannut järjenkäyttöä (ja siksipä lienenkin evp).


-Tvälups-

Joppos123 kirjoitti...

Tuosta äärioikeiston salaliitosta paistoi lähinnä läpi epätoivo. Kaikissa uutisissa paistatettiin valtakunnankalkkunan Toiviaisen ja sisäkanisteri mätäsalon kuvaa ja sammalla korostettiin,että he EIVÄT olleet kyseisellä listalla. Miksi helvetissä ne kaksi piti sitten erikseen mainita, en minäkään ilmeisesti sillä listalla ollut.
Jostain syystä näitä kahta kalkkunaa piti ihan erikseen nostaa esiin.
Taisi koko keissi olla mätäsalon tilaustyö, kuntavaalit lähestyvät ja kaikki julkisuus, varsinkin uhrina on hyväksi.
Vihreät kyllä pystyvät tällaiseen ja mätäsalosta uskon aina kaikkein pahimman vaihtoehdon olevan totta.
Se eukko on psykopaatti.

Joppos123 kirjoitti...

Savuisten viskien ystäville vinkkinä. Talisker Dark Storm. En tiedä saako Suomesta muualta kuin lentokentältä. Ostin viimeksi kesällä Riikasta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Tuo oli erittäin järkevästi toimittu. Valitettavasti mitä ylemmäs virkakoneistossa mennään, sen vähemmän on järjen käyttö ja oma-aloitteisuus suotavaa.

Joppos123: Joo, tuo oli niin kertakaikkisen tilaustyö. Siitä vaan tuli uutisankka. Minä laitan itsekin asiasta pian postauksen.