perjantai 4. joulukuuta 2020

OHISALON PYHÄ MISSIO

Kerrataanpa tässä hieman perusasioita. Ilman oleskelulupaa eli laittomasti maassa oleva ulkomaalainen on maassa laittomasti. Hänet tulisi karkoittaa maasta huuthelvettiin ja jos hän ei suostu, niin hänet on lyötävä lukkojen taakse säilöön sopparuualle niin kauan aikaa kunnes vapaaehtoinen poistuminen alkaa kiinnostaa. Todennäköisesti se alkaa kiinnostaa hyvin nopeasti.

Reaalimaailmassa Suomen sisäministeri ymmärtäisi mitä laittomasti maassa oleskeleva ulkomaalainen tarkoittaa. Epäilemättä sen ymmärtää myös nykyinen sisäministeri Maria Ohisalo mutta hän tekee omassa maailmankaikkeudessaan asiasta toisenlaiset johtopäätökset. Jaa minkälaiset. No:

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) sanoo perjantaina julkaisemassaan blogikirjoituksessaan, että ilman oleskelulupaa eli laittomasti maassa oleville rakennettava palomuuri helpottaisi asiointia viranomaisten kanssa.

– Monet eri tahot ovat jo vuosia pitäneet esillä palomuurin tarpeellisuutta. Palomuuri tarkoittaa tässä tapauksessa menettelyjä, joiden avulla oleskeluluvaton voi asioida viranomaisten luona ilman pelkoa välittömästä palauttamisesta.


Eli toisin sanoen Ohisalolle on pääasia että maahan saadaan mahdollisimman paljon laittomasti notkuvia kehitysmaalaisia ja kun ne on saatu tänne niin ne on pidettävä täällä kaikin mahdollisin keinoin.

Palomuurin toimintaa ei ole vielä selkeästi määritelty, mutta se voisi liittyä esimerkiksi rikosilmoituksen tai oleskelulupahakemuksen tekemiseen tai sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttämiseen.

Sisäministeri Ohisalo tietää oikein hyvin että rikosilmoituksia joudutaan enempi tekemään näiden laittomien maassanotkujien väkivaltaisten edesottamusten vuoksi. Ja ainoa niille kuuluva sosiaali- ja terveyspalvelu on maasta poistaminen. Ohisalo toteaa vielä:

Yhteiskuntamme vahvuuden mitta on se, kuinka hyvin se huolehtii heikoimmistaan.

Kyseistä lausetta voi pitää äärimmäisenä vittuiluna suomalaisia heikko-osaisia kohtaan. Hotellin respasta todetaan että käypäs Ohisalo katsomassa vaikkapa laitoksissa paskavaipoissa makaavia suomalaisia vanhuksia tai leipäjonoissa jonottavia suomalaisia. Siinä näkisit niitä heikoimpia. Mutta kiinnostaako sinua heidän asemansa? Ei sinua kiinnosta. Sinua kiinnostaa vain pyhä missiosi hankkia yhteiskuntaamme kuulumattomia väkivaltaisia jätkiä suomalaisten maksaman elatusautomaatin piiriin. 

Muistutetaan lukijoita että Ohisalolla on aikaa toteuttaa pyhää missiotaan vähintään kevääseen 2023 saakka.43 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ohisalon ymmärtäisi vielä jonain höpöhöpö-valtuutettuna, mutta sisäministerinä... ei saatana, ei sisäministeri edes voi olla tuota mieltä.

Valtsu

Anonyymi kirjoitti...

Politikoilla tuntuu olevan kova tarve korjata sellaista mikä ei ole rikki ja jättää korjaamatta mikä on rikki. Mitä ihmeen vikaa oli aikaisemmassa liikkumisessa maasta toiseen. Rajalla esitetään paperit, kuka olet, mistä tulet ja miksi tulet. Ja samalla vakuutus siitä että pystyy itsensä ylläpitämään oleskelunsa ajan. Jos ei näitä ehtoja täytä, siirretään sivuun odottamaan päätöstä milloin lähetetään takaisin. Näin toimivat monet maat nykyäänkin.

Nyt riittää taikasana "asylum" ja rajat aukeavat, oli papereita tai ei. Voi kertoa satuja viranomaisille niin paljon kuin sielu sietää. Kaikki palvelut pannaan heti toimimaan.

On ikävä vanhaa Suomen sinikantista passia ennen tätä ns "vapaata liikkuvuutta". Maahantuloviranomaiset yleensä vinkkasivat peukalolla jo kaukaa että mene siitä. Tuskin koskaan edes katsoivat. Kun saatiin tämä Neuvostoliiton värinen EU-passi, se skannataan joka paikassa. Tavalliset matkustajat ovat entistä tiukemmassa kontrollissa. Asylum matkustajille tarjotaan lisää erivapauksia koko ajan.

Catilina kirjoitti...

Tästä voitte kiittää Keskustapuoluetta. Mikään muu ei pidä Ohisaloa ministerinä.

Anonyymi kirjoitti...

No, onneksi hallitus katuu eläkeputkeen. Oli jo aikakin.

Pyssymies

Pauli Vahtera kirjoitti...

Paperittomat ovat sotilaskarkureita ja rikollisia omassa maassaan. Monet ISIS-murhaajia. Eivät he tietenkään halua mennä takaisin kotimaahansa, koska siellä odottaisi vankila. Sitä paitsi, ennemmin tai myöhemmin he kuitenkin saavat oleskeluluvan ja Suomen kansalaisuuden. Onhan sitä kivaa odottaa ja ketkuilla suomalaisten naisten hyysättävinä ja sossun elätettävinä.

Anonyymi kirjoitti...

Yhteiskunnan vahvuudesta puhuminen on pelkkää piupalipaupalia tällaisessa yhteydessä.

Kysehän on siitä, että uhrirooleihin samaistuminen on voimaannuttavinta mitä tajunnallamme on meille tarjota. Mitä narsistisempi yksilö, sitä enemmän häntä puhuttelee uhrirooleihin samaistuminen. Ja kun eletään kulttuurisen narsismin maailmassa, tällaisesta uhriajattelusta tulee poliittinen voima.

Eikä näillä ohisaloilla itsellään ole minkäänlaista sairaudentuntoa, saati että he itse kyseenalaistaisivat oikeutensa ruhjoa väkivalloin läpi lakeja, jotka eivät koskaan tulisi hyväksytyiksi ellei niitä runnattaisi nimenomaan narsistisen uhriajattelun ryhmävahvistautumisen keinoilla.

Yhteiskunnan todellista vahvuutta mittaa vain se miten sisäisesti eheä se on. Eikä se tarkoita sitä että yhteiskunnan pitäisi muuttua "yksiarvoiseksi" saati "totalitaristiseksi" -- itse asiassa täysin päinvastoin.

Totalitarismi on oman sosiaalisen lajimme ikiaikainen mekanismi, jossa yhteisö taantuu takaisin sosiaalisen sitovuuden tilaan jos sitä on uhannut kahtiajakautuminen. Juuri sellaiseen olemme nyt tämän massamittaisen kansainvaelluksen vaikutuksesta hajoamassa. Ja totalitarismiin todellakin voidaan päätyä minkä tahansa aatteen tai opin nimissä -- nyt se on tapahtumassa nimenomaan "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" nimissä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Aivan.

Hilpeä Huti-Maisa haluaa Suomeen mahdollisimman paljon arabi-, afro- ja afgaanijätkiä.
He tulevat ryöstämään, raiskaamaan, tappamaan ja terrorisoimaan.
Hilpeä Huti-Maisa tietää tämän.

Häneltä kysytään eduskunnassa yhä uudestaan, miksi hän tekee tämän?
Hän ei vastaa koskaan, vaan löröttää liirumlaarumia asian vierestä.
Kun häneltä kysytään uudestaan, hän ärtyy ja toistaa liitumlaarumin.

Kolmannella vastauspyynnöllä hän jo pidättelee raivoaan:
Hänen Feministisen Korkeutensa Pyhää Missiota estetään. Sitä hän ei aio eikä voi sallia.

Hän haluaa ja hän hankkii Suomeen mahdollisimman paljon ryösteleviä, raiskaavia, tappavia ja terrorisoivia afro-, arabi-ja afgaanijätkiä, jotka tämän kaiken päälle vaativat suomalaisen yhteiskunnan muuttuvan samanlaiseksi paskastaniaksi mistä he tulivat, poikkeuksena tietysti taikaseinä ja käsittämättömän lepsu rangaistuskäytäntö.

Hän tietää tämän kaiken.
Hän haluaa tätä ja sen seurauksia.

Ei kai tässä vaiheessa hyvä tavaton enää kukaan voi vakavissaan selitellä tuota parhain päin, ettei Huti-Maisa muka ymmärtäisi ja että hän toimisi vain reaalimaailmasta irrallaan?

Hän on paha.
Paha.
Paha.

Heikki Välimäki kirjoitti...

Kiinnostava idea tuo palomuuri. Kannatan sitä täysillä näin jonkinlaisen ATK-inssin näkökulmasta. Tehdään siis standardiratkaisu jossa ensimmäinen palomuuri estää mahdollisimman tehokkaasti tunkeutumisen alueelle. Niitä varten jotka siitä pääsevät läpi on muodostettu DMZ-vyöhyke jossa sijaitsevat erilaiset julkiset palvelut kuten rakennus jossa voi istua ja odottaa päätöstä hakemukseen. Tämän alueen suojana on uusi palomuuri joka suojaa varsinaista Suomea, se voi esimerkiksi toimia niin että käsittelee valitukset hylätystä turvapaikasta. Käsittelyn ajan odotetaan DMZ-vyöhykkeellä. Vasta sitten jos hakemukset katsotaan aiheelliseksi pääsee Suomen alueelle. Sitten vain riittävän tiukat palomuurisäännöt ja homma toimii aivan loistavasti.
Tosin nyt kun luin artikkelin uudestaan mieleeni hiipi aavistus että en välttämättä ollut ohisalon kanssa samoilla linjoilla. Tästä voidaan siis päätellä että ohisalolla ei ole minkäänlaista kontaktia reaalimaailmaan jota joskus on insinööritodellisuudeksikin mainittu.

Anonyymi kirjoitti...

Jos turvapaikanhakija on saanut kielteisen (tai useampia) päätöksen turvapaikkaanomukseensa ja jää silti maahan, hän on maassa laittomasti. Jos ministeri ei tunnusta tätä viranomaisten päätöstä oikeaksi ja lailliseksi, niin eikö siinä jompikumpi, viranomainen tai ministeri tee virkavirheen? Ja siitä olisi tuomittava asiaan kuuluva, lainmukainen rangaistus virheen tekijälle?
T. Muuan mies

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaneeko olla kovinkaan tasa-arvoista tämä? Meinaan perus-päihdeongelmaisella on ihan sama ongelma esim. rikosilmoitusta tehdessään, jos on sopiva haku päällä niin päädyt pahnoille. Tai ihan tavallinen henkilö voi päätyä lupapuolelta sumppuun odottamaan että saadaan pari vuotta vanha sakko annettua tiedoksi.

Terveydenhuoltoa tämä ei koske, ilmoitusvelvollisuutta ei ole paitsi ns. ylitörkeissä rikoksissa. Viisaammat korjatkoon jos jossain tilanteissa potilas jää ilman hoitoa ilman "palomuuria".

Suomalaiselle spugelle voi aina sanoa että tee netissä ilmoituksesi jos poliisia pelkäät. No, parin viikon kirjaamisjonossa asiat jalostuu... nettisivuja ei ole kaikilla kielillä sanoo kukkahattu. No periaatteessa kirjekin käy, pollarihan kääntää sen suomeksi tarvittaessa. Asiamieskin voi ilmoituksen tehdä. Että sellainen ongelma, tänään. Ratkaisuun meni minuutti. Jos vaan olisivat kysyneet minulta eikä siltä kaverilta joka kyseli politisoituneiden poliisin perään. Ei siinä mitään, jotkut ei vaan löydä,vastauksia tai edes itseään.

Vääräleukana sitä miettii että osuva on nimi, palomuuri. Sillähän pidetään haitalliset bitit poissa saastuttamasta puhdasta konetta. Analogiahan ei onnu eikä ota harha-askelia koska haitallinen virkamies, kuten se paikallinen Reinikainen, pidetään kaukana uhrista. Siitä joka kaikesta huolimatta ei voi tehdä ilmoitusta netissä, kirjeitse, asiamiehen välityksellä tai oikein muutenkaan.

Toki asiat ontuu muutoin monessakin mieless mutta niistä toiste, ehkä.

-Aapeli Taapeli-

Ihmettelijä kirjoitti...

Joko hutisalo petaa massiivista vaalitappiota kunta-ja eduskuntavaaleissa tai sitten kansa todellakin ansaitsee hallitsijansa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä meinaa pää räjähtää tuon hullun touhuja seuratessa. Joka helvetin päivä tämä mielipuoli sanoo jotain aivan päätöntä ja absurdia. Meillä on todellakin sisäministeri, jonka toiminta tähtää siihen, että maassa laittomasti oleville järjestetään veronmaksajien kustannuksella ylläpito, terveydenhoito ja turva viranomaisia vastaan. Eikö tuon nilviäisen estämiseksi löydy mitään lakia! Eikö tässä maassa ole enää ketään järkensä säilyttänyttä toimijaa, joka voisi jotenkin estää tuon tuholaisen touhut.

Joppos123 kirjoitti...

Pitää ymmärtää se, että ei ole ollenkaan saattumaa kun meillä on sisäkanisterina ja ulkokanisterina vihreän, Suomen tuhoa vaativan liikkeen edustajat. Se on sitävastoin ihmeellisempää miksi "hyppää kyytiin" Rinne suostui antamaan nämä avaintehtävät näille ihmisperseille.
Jos nyt mietimme seuraavan invaasion kohdalla niin nämä kaksi korvallista kusirööriä ovat juuri niitä avainkanistereita.
Ei kumpikaan ole tyhmä vaan toteuttaa visiotaan järkähtämättömästi tietäen tarkkaan seuraukset.
Molemmat saavat häärätä just mitä haluaa koska Marin haluaa pitää hallituksensa kasassa hinnalla millä hyvänsä, ihan sama kunhan Marin Jong Un the Sanna pysyy vallassa.
Mätisalo laskee sen varaan, että kun korona on ohi niin matutaivaan portit aukeavat apposen selälleen,siihen asti nykyisistä geelipäistä on pidettävä kiinni kynsin hampain.
Osviittaa tulevasta antaa viimeaikaiset tapahtumat Kanarian Saarilta, voitte vain kuvitella kuinka paljon sakkia on tulossa myös tuolta Lähi-Idän suunnalta.
Vihreillä on todennäköisesti ainutkertainen mahdollisuus tuhota niin paljon kuin vain pystyvät ja sen he tekevät. He eivät varmaankaan ihan heti tule olemaan missään hallituksessa.
Tähän liittyy mm turvetuotannon alasajo reilusti etuajassa,ihan sama mitä alalle aikanaan luvattiin ja paljonko tulee työttömiä puhumattakaan siitä kuinka järjetöntä on korvata turve ulkomailta tuodulla puuhakkeella. Kunhan asia palvelee talouden tuhoamista niin so fucking what. Se, että huoltovarmuus kärsii on vain plusmerkkinen kuriositeetti suunnitelman huomiosarakkeessa.
Mätäsalo siis vaatii ja tekee kaikkea muuta kuin mitä sisäministerin tehtäviin kuulluu koska se vittu voi. Muutoin vihreät lähtevät hallituksesta.
Pikku eriskummalisuutena voidaan pitää tapausta missä joku maalitti mätiksen.
Missään mediassa (pl. Suomen uutiset) ei missään vaiheessa kerrottu, että 5 kuukauden ehdollisen tuomion saanut uhkailija olikin yllättäen Elokapinan fanaattinen kannattaja. Omat koirat siis purivat.
Leikitäänpäs ajatuksella, että uhkailija olisikin ollut vittuuntunut persuja kannattava persvakojätkä. Olisiko asia tuotu julki mediassa? Olisiko selvinnyt 5 kuukaudella päänsilittelyä?
Väitänpä, että vihervasemmisto olisi kitapurjeet suorana vaatinut persujen lakkauttamista ja itse uhkailija olisi löytänyt itsensä, parin vuoden kakku kainalossa Riihimäen vankilan varmuusosastolta.
Hyvää näissä muutamassa päivässä on ollut se,että Marinin gloria alkaa hiipua ja persut ovat nousseet ykköseksi. Ottaen huomioon gallupin tilaajan eli YLE:n niin veikkaan kannatuksen olevan ilmoitettua suuremman ja se yllätti tilaajankin.
Sannan pitää seuraavaan naistenlehden haastatteluun riisua taas pikkasen enemmän ja esiintyä rukoilijasirkkana selkokielellä useammin jos meinaa ettei ihan tuo kannatus sakkaa.
Ei näköjään BBC:lta ostettu ylistysdokkarikaan auttanut, siitä alkoi ihan oikeasti haisemaan P-K. Mitä olen Brittien kanssa jutellut niin BBC on heidän YLE, läpimädätetty sontaläjä.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt kun tämä korona on päällänsä olen ihmetellyt varsinkin yhtä asiaa.
Kuinka ihmeessä vaikkapa Helsingissä 40 prosenttia tartunnoista on matuilla vaikka osuus väestöstä on paljon paljon pienempi.
Siihen on saatu vastaus.
Nämä esimerkiksi Itä-Helsingin aivokirurgit asuvat ahtaammin, tekevät töitä missä altistuu, syrjäytyminen ja silkka rasismi.
Nyt pitää Itä-Helsingin suunnittelijoiden mennä rähmälleen Senaatintorille ja pyytää julkisesti anteeksi sitä, että eivät aikoinaan asuntoja suunnitellessaan olleet ottaneet huomioon suurperheitä( ilman isiä) joita sinne majoitetaan.
Muutoinkin on aika mennä mukaan näiden päänkuorentuntijoiden lämpimään itkuun.
Onhan silkkaa välinpitämättömyyttä lähettää jokin teksiviesti vain virallisilla kielillä ja enkuksi. Eihän niillä poloisilla ole aikaa ollut oppia mitään näistä. 30 vuotta on galaktisessa historiassa aika lyhyt aika.
Helsinki, tuo koronalinko on onneksi alkanut toimenpiteisiin. Lisännyt rahaa tiedottamiseen(nyt pettää pokka) . Geelipäät haistattaa paskat, sinne vaan käskyttämään, hajaantukaa perkele.

Anonyymi kirjoitti...

Palomuurista win/win ratkaisu kaikille. Ohjataan reipas tulija palomuurin taakse. Tehdään hänelle ehdotus (josta ei jne).Korvataan esim suhteella 1/3 vapaaehtoinen suomalainen, yli (esim) 53 vuotias työntekijä uuteen, intoa uhkuvaan nuoreen urooseen.
Huoltosuhde käännetään ympäri. Marokonpojat elättävät ryskätyöllä itsensä ja valtio maksaa koko ikänsä veroja selkärangastaan repineen suomalaisen loppuelämän- joka ei ole enää pitkä.
Ei tarvita mitään eläkeputkien poistoja. Vapaaehtoisuus riittää.
Halpatyövoima kukoistaa. Lopulta kaikki taas kukkii ja kimaltaa.
Kuume nousee. Lopetan...

Juha Kivela kirjoitti...

Onko Vihreät ja islamistit yhdistyneet ja liittoutuneet Suomessa?!

Jälleen Anter Yasalta kenties hyvinkin mielenkiintoinen havainto. Selvittämättä toki jäi, että mistä islamisti-yhdistyksestä on kyse, sillä niitä lienee Suomessa jo jokunen toinenkin...

https://mvlehti.net/2020/12/04/paivan-twiitti-miksi-vihreiden-puoluetoimisto-ja-islam-seurakunta-ovat-samassa-osoitteessa-anter-yasa/

Vasarahammer kirjoitti...

Eiköhän tässä vaiheessa ole jo useimmille selvää, että Ohisalo menee asioihin ideologia edellä ja koska ideologia on huono, myös politiikan tulokset ovat huonoja erityisesti tavallisille suomalaisille.

Toisaalta pari edellistäkin sisäministeriä on saanut pahoja asioita aikaiseksi, vaikka he eivät ole olleet yhtä ideologisesti sitoutuneita kuin Ohisalo.

Eli ei Ohisalo ole tuhoisampi kuin Petteri Orpo, koska juuri nyt tänne ei ole tulossa vuoden 2015 tulijamääriä.

Ohisalo edustaa vähän samaa kuin Astrid Thors aikanaan eli hänen työnsä tulokset näkyvät vasta myöhemmin, kun tilanne tulee eteen.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä Ohisalo ei ole ehtinyt lukea Suomen perustuslakia? Siellä ei ulkomaalaisista ole muuta mainintaa (kun se nyt sattuu olemaan nimenomaan Suomen perustuslaki) kuin kohdassa Liikkumisvapaus § 9 eli tämä vapaus on Suomen kansalaisella ja maassa LAILLISESTI olevalla ulkomaalaisella. Eiköhän tästä voi kevyesti vetää sen johtopäätöksen, että tällainen naurettava palomuuri-esitys on perustuslain vastainen. Mutta kerrankos sitä lakia voi muuttaa kun siellä PL-valiokunnassa istuu sellaisia sielunsiskoja kuin Outi Alanko-Kahiluoto, Bella "rasismia kokenut feministi" Forsgren, Anna Kontula ja varanaisina Veronika Honkasalo ja Eva Biaudet.

Miten tuo palomuuri auttaisi oleskelulupien hakemiseen, saahan niitä nytkin tehdä lähes rajattomasti kunhan keksaisee uuden sydäntäriipaisevan tarinan tai valittaa epiksestä tulkista. Monennenko haun jälkeen migri ilmoittaa että tämä oli nyt sitten tässä? Ja mitä terveyspalveluihin tulee, pk-seudulla jonotetaan terveyskeskukseen pääsyä n. 3 kk, laittomat pääsevät lähes heti paperittomien klinikalle. Tai Diakonissalaitoksen hellään huomaan.

"Yhteiskuntamme vahvuuden mitta on se, kuinka hyvin se huolehtii heikoimmistaan." Niin, heikoimmistaan eli omista heikoimmistaan. Jos maassa olevat tuntevat olevansa heikoilla, sen pitäisi olla ihan heidän omien valintojensa seurausta.

Joppos 123, eikö vaan olekin Suomi maailman tasa-arvoisin ja yhdenvertaisin (ja orwellilaisin) maa? Lokakuussa Ohisalo sai ikäviä nettiuhkailuja ja jo marraskuussa roisto oli saanut tuomion. Miksi törkeänkin väkivaltarikoksen rikoksen uhri joutuu odottamaan vuosikaupalla oikeudenkäyntiä? Miksi case Haavistoa ei ole vieläkään käsitelty? Miksi 20 vuotta sitten tapahtunut fillarivarkauteni on edelleen selvittämättä?
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Niin,eikös tässä uhkausjutussa käynyt niin,että Ohiksen harmiksi ns.omat koirat purivat.
Ei ollut persu tai äärioikeistolainen,vaan ihan ehta elokapina liikkeen fanaatikko.En viitsi kaivaa linkkejä,mutta etsivä kyllä löytää.

Anonyymi kirjoitti...

Häh häh hää! Mitäs täällä kapinoidaan? Meillähän oli demokraattiset vaalit ja kyllä kansa tietää mikä sille on parasta.Pulinat pois ,mehän teimme historiaa antamalla vallan naisjohtoisille puolueille!

Joppos123 kirjoitti...

Taisin tira tuossa ylipitkässä postauksessa kertoa miksi. Ohisalo suojelee omiaan ja kieltää tietyt tutkinnat.Tämä voidaan aikanaan todistaa mutta siinä vaiheessa se kuikka on jo häipynyt.
Lain koura on pitkä. Pakoilijalla on kello, meillä on aika.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Valtsulle, Ano1:lle, Catilinalle, Pyssymiehelle, Pauli Vahteralle, Ano2:lle, Qroquius Kadille, Heikki Välimäelle, Muuan miehelle, Aapeli Taapelille, Ihmettelijälle, Ano3:lle, Joppos123:lle, Ano4:lle, Juha Kivelälle, Vasarahammerille, tira+:lle, Ano5:lle ja Ano6:lle kiitos kommenteistanne. Miettikääpä muuten jos Ohisalolla olisi diktaattorin valta.

Valtsu: Valitettavasti vaan on ja sitä myötä koko hallitus on tuota mieltä.

Ano1: Totta. Sitä sinikantista kaipaan minäkin. Ja sellaista jota ei jaettaisi kuin ämpäreitä ostoskeskuksen avajaisissa niin kuin nykyisin.

Catilina: Totta. Se, että keskusta suostui kiilapojan asemaan mahdollisti tämän.

Pyssymies: Minä vaan veikkaan ettei kaadu. Tuo hallitus pidetään hampaat irvessä kasassa vuoteen 2023.

Pauli Vahtera: Täysin totta ja oikeastaan ymmärrän heitä. Meinaan, eihän se ole tyhmä joka pyytää jne…

Ano2: Se uhriutumisen arvojärjestelmähän on nimenomaan sen intersektionaalisen feminismin pääpylväs. Ja ohisalot todellakin onnistuvat siinä mikä tuntui vielä joku aika sitten mahdottomalta eli hajottamaan yhteiskunnan eheyden.

Qroquius Kad: Minä kallistun silti sinisilmäisen typeryyden suuntaan. Jotenkin kuvittelen että äärimmäisen paha ihminen olisi ovelampi ja kierompi toimissaan eikä myllyttäisi niin suoraan kuin Ohisalo. Sinänsä, oli syy mikä tahansa niin seurauksista olemme täysin samaa mieltä.

Heiklki Välimäki: Tuollaista palomuuria kutsutaan myös termillä toimiva ulkomaalaispolitiikka. Ja Ohisalo on todellakin vapauttanut itsensä kaikista reaalimaailman asioista.

Muuan mies: Jompikumpi. Tosin voi olla että viranomaisillakin on varsin tiukat määräykset käsitellä hakemuksia lepsusti. Kaikkein typerintä on se, että kielteisen päätöksen voi riitauttaa kerta toisensa jälkeen uudelleen. Suomalaisten kustannuksella.

Aapeli Taapeli: Hyvä huomio. Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.

Ihmettelijä: Se tärkein asia joka pitää suomalaiset hallintolampaina on valtamedia.

Ano3: Taitaa olla niin että tällä hetkellä sellaista toimijaa ei ole.

jatkuu seuraavassa kommentissa...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Joppos123:

Viesti1: Se seuraava invaasio on taatusti tulossa ja valitettavasti se ehtii tapahtua vielä tämän hallituksen aikaan. Ja kauas etelään on kyllä kiirinyt viesti että Suomen hallitus on vieläkin enemmän höynäytettävä kuin oli vuonna 2015. Ja tämä ei ole tosiaan ainoa asia jolla ne tuhoavat Suomea. Ilmastohysteria on toinen. Suomella olisi turpeessa valtavat energiavarat. Ja tosiaan, jos Ohisalon uhkailija olisi ollut kansallismielinen niin tuomio olisi ollut skaalan ankarimmasta päästä ja lööpit ei kuukauteen muuta kirkuisikaan.

Viesti2: Täysin samoja huomioita minulla. Ei lisättävää.

Viesti3: Veikkaanpa, että olet oikeassa.

Ano4: Ei vaan taida olla etelän pojat kovin vapaaehtoisia niihin ryskätöihin.

Juha Kivelä: Veikkaan että eivät ole. Kas kun liittoutuma on tasavertainen. Vihreät puolestaan ovat islamilaisten hyödyllisiä idiootteja. Tai paskansyöjiä, niin kuin KGB:n termi aikanaan oli.

Vasarahammer: Näin Ohisalo tekee. Realismi on pakotettava ideologian muottiin. Vuonna 2015 Orpo oli täysin väärä mies väärässä paikassa väärään aikaan. Mutta se seuraava invaasiohan alkaa kunhan koronasta päästään eroon. Sitten Ohisalo lyö turbovaihteen päälle.

tira+: Hyvä huomio perustuslaista. Mutta sanotaan näin että tällä hetkellä vihervasemmiston tahto on perustuslaki. Tämä ”palomuuri” olisi kai se lopullinen sisäänheittotuote. Tai toiseksi lopullisin. Viimeisin on sitten se että myönnetään Suomen kansalaisuus kaikille tänne tulleille. Noista tuomioista voin todeta – sattuneesta syystä kun ne ovat suht tuttuja – että tavallisten ihmisten kohdalla oikeusprosessi venyy automaattisesti hyvinkin pariin vuoteen. Mutta vihervasemmistolaista eliittiä tämä ei koske. Veikkaan muuten että Haavisto pääsee pälkähästä ja samaan aikaan kun siitä uutisoidaan (hyvin minimaalisesti) suoltaa valtamedia samaan aikaan valtavina lööppinä jotain koronauutista tai vastaavaa.

Ano5: No niin on. Ja harrastaa vielä amatöörihomopornon tekemistä. Oikein roolimalli.

Ano6: Periaatteessa kyllä. Mutta käytännössä nyt mennään täysin vihervasemmistolaisten ehdolla ja ne eivät kyllä vaaleissa mitään enemmistöä saaneet.

Anonyymi kirjoitti...

Juha Kivelä ihmetteli, miksi vihreiden puoluetoimisto ja islam-seurakunta ovat samassa osoitteessa.

Voi vain arvailla, miksi vihreiden puoluetoimisto on juuri siinä talossa, jonka osoite löytyi hänen viestissään olevasta linkistä: Fredrikinkatu 33 (Uudenmaankadun kulmassa). Mutta kyseessä on Suomen Islam-seurakunta -nimisen yhteisön kiinteistö. (Lisätietoa täältä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Islam-seurakunta)
Nimestään huolimatta siihen eivät kuulu läheskään kaikki Suomen muslimit vaan ainoastaan Suomen tataarit. He ovat jo 1800-luvulla tai 1900-luvun alussa Venäjältä Suomeen muuttaneiden jälkeläisiä, jotka pitkät ajat olivat Suomen lähes ainoita muslimeja. Muita sen seurakunnan jäseniksi ei otetakaan. Mitään yhteistä kattojärjestöä kaikilla Suomen muslimeilla ei olekaan.
Tataareja Suomeen ei kuitenkaan ole tulossa jatkuvasti lisää. Eikä heistä ole muille juuri harmia koitunut, toisin kuin viimeaikaisista maahantulijoista.
Se talo muuten on aika lailla tavanomaisen liiketalon näköinen, ja sen alakerrassa on useita liikkeitä, muun muassa mattokauppoja, jotka arvatenkin ovat juuri joidenkuiden Suomen tataarien omistamia. Mutta siinä on myös seurakunnan rukoushuone. (Moskeijaksi he eivät sitä kutsu, koska siinä ei ole minareettia.) Ja tarkemmin katsottuna voi huomata, että talon katolle on kiinnitetty puolikuu, ja seinässäkin on reliefinä arabiankielistä tekstiä (islamin uskontunnustus?)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano ja kiitos lisäselvityksestä. Tuo jäi minulta huomaamatta. Suomen tataareillahan ei ole osaa eikä arpaa nykypäivän sekoiluun. Ovat ihan asiallista väkeä. Vihreät ovat todennäköisesti siinä talossa vaan ihan normaalisti vuokralla.

Anonyymi kirjoitti...

Palomuuri-sanaa on aivan järjenvastaista käyttää Ohisalon tarkoittamassa yhteydessä. ”Itkumuuri” sopisi paremmin. Sen juurella voisivat maahanpyrkijät käydä tirauttamassa kyyneleen, kun vielä neljännelläkään kerralla ei onnistanut ja ihan konkreettisesti sen muurin sisäpuolella, josta olisi vapaa pääsy vain sinne, mistä on tullutkin. Kallispalkkaiset asianajajat ja oikeuslaitos pyörittävät vuodesta toiseen nonstopina sirkusta näiden venkuloiden kanssa ja Ohisalon kaltaiset poliitikot lisäävät vain pökköä pesään. Sitä paitsi sana ”paperiton” kertoo hymistelystä ja tahallisesta harhaanjohtamisesta; kyllä näillä paperittomilla on paperit; oikeudesta saatu asiakirja kertoo, että ei ole mitään oikeutta olla maassa.

Kaikesta huolimatta Ykälle ja kaikille kommentoijille hyvää huomista Itsenäisyyspäivää! Ehkä siitä on vielä jäljellä jotakin muutakin kuin muistot.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Palomuuri sanana on väärä,sen sanan takana pitäisi olla haittojen pitäminen muurin toisella puolella.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Itkumuuri kävisi sinänsä hyvin. Troijan Hevonen ehkä vieläkin paremmin. Sana ”paperiton” on orwellislaista uuskieltä pahimmillaan ja sehän sysää oikeastaan vastuun suomalaiselle yhteiskunnalle. Se kun perhana ei ole antanut notkujalle oleskelua sallivaa paperia. Mutta hyvää itsenäisyyden muistopäivää sinullekin. Kun ei siitä valitettavasti ole enää muuta kuin muistot jäljellä.

Ano: Totta. Tämä palomuuri pitää haitat muurin sisäpuolella ja imee lisää haittoja ulkopuolelta.

Strix Senex kirjoitti...

Meillä on muutamia pieniä ongelmia, kuten nopeasti kasvava huumerikollisuus, lisäaantyvä katuväkivalta ja vankiloiden vartijoiden turvallisuuden heikkeneminen. Mutta mitkä ovat turvallisuudesta vastaavan ministerin suurimmat huolenaiheet. Etuuksien lisääminen maassa laittomasti oleskeleville, heidän jakuvan maassaolona turvaaminen ja terroristijärjestöihin läheisessä yhteydessä olevien saaminen Suomeen. On se harmi, että se Otto Ville Kuusinen ei enää elä. Siitä saisi Ohisalo arvoisensa päämsterin.

Juha Kivela kirjoitti...

Nimetön kirjoitti vastauksessaan "5. joulukuuta 2020 klo 1.22", että kyseisessä osoitteessa toimii tataarien islamilainen yhdistys. Niin oli muistaakseni vastattu myös Twitterin puolella Anter Yasallekin. Ja kuten Ykä nimettömälle vastasikin niin tietääkseni tataarit ovat osoittaneet eroavansa viime aikoina maahantunkeutuneista islamisteista olennaisella tavoin.

Strix Senexiltä tärkeitä havaintoja. Juu, siinähän meillä olisikin silloin varsinainen trio! Ohisalo, Otto Ville Kuusinen ja Viqdun Quisling kuten nyt näyttäisi ainakin invaasiosta 2015 lähtien olleen faktisesti! Ja Puolustusvoimat, jotka toimivat maahantunkeutumisen - maanpetoksen - aktiivisina osatoimijoina. Toimijoina, joita on sitten tapana suomalaisena maanpetoksen muistopäivänä tapana palkita...

Hyvää itsenäisyyden muistojuhlaa!

Joppos123 kirjoitti...

Nyt kun huominen itsenäsyyspäivä vietetään viraalisesti niin voin lyödä vaikka vetoa siitä, että jos mätis saa kertoa terveisensä niin se akka tulee korostamaan kutsua kaikille ohiammutuille paskiaisille puheessaan. Jos häviän niin joskus järjetettävissä käppäukkojen kokoontumisajoissa lupaan tehdä koko sakille maakuopassa haudutettua rosvopaistia. Jos voitan teen sen rosvopaistin kuitenkin.

Joppos123 kirjoitti...

Hyysäri "Helsingin Pravda" ja jopa Iltalehti julkaisi ensimmäisen tilaston siitä ketkä nappaa työttömyyskorvauksia. 6 prosentin sakki vie näistä rahoista 30 prosenttia. Pauli Vahtera huomautti hyvin ettei tässä ole kaikki vaan se loisten elättämiseen menevä summa on moninkertainen.
Mitäs me tuolta paskasakilta saadaan vastineeksi?
Ryöstöjä, raiskauksia, murhia ja pahoinpitelyitä.
Olisin toivonut tästä meitä nyt uudelta matutulvalta suojaavasta koronasta pikkuisen enemmän munaa.
Nyt se paskakasojen harvennus jää tulevaisuudessa meidän hoidettavaksi.
Jossain vaiheessa se on kuitenkin edessä tai onhan vaihtoehtona täydellinen alistuminen ja teuraaksi suostuminen.
Islam on tullut omasta mielestään jäädäkseen ja jos joku kuvittelee sen maallistuvan tai intekroituvan luulee väärin.
Maailman suurin uhka ei ole nykyinen Covid-19 eikä sen jälkeen tulevat samankaltaiset virukset vaan Islam.
Itse aion tapella jälkimmäistä tautia vastaan niin pitkään kuin henki pihisee.
Ei ole vaihtoehtoa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, Juha Kivelälle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Olet oikeassa. Lisätään tähän vielä lastensuojelulaitosten henkilökunnan kohtaama väkivalta. Otto Ville saattaisi ihmetellä että kuinka nykyisillä hallituksilla onnistui se, mikä ei hänellä onnistunut edes puna-armeijan asevoimalla.

Juha: Suomen tataarit ovat joo aivan eri porukkaa kuin tämä nykyinen tuontitavara. Mutta puolustusvoimista olen eri mieltä. Ei PV ole keksinyt tätä mielettömyyttä. Sen on ollut pakko noudattaa siviilihallinnon käskyjä sillä jos se ei niitä noudata sen tulkitaan nousseen kapinaan. Uskon että PV:llä on kyllä olemassa suunnitelmat sitä varten jos tilanne muuttuu.

Joppos123:

Viesti1: Toivotaan, että tällaiset käppäukkojen kokoontumisajot saadaaan joskus järjestettyä. Ja rosvonpaisteja olen tehnyt muutaman minäkin. Ykkösevästä.

Viesti2: Ja tuohon tilastoon eivät vielä kuulu ne tyypit, jotka ovat saaneet Suomen kansalaisuuden. Joita on jaettu kuin ämpäreitä ostoskeskuksien avajaisissa. Maallistuva islam on länsimaisten hyödyllisten idioottien kuvitelmaa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Luultavammin Otto Vilgelmovitš harmittelisi, että hänellä oli niin paljon taitamattomampi orjaisäntä kuin hilpeällä Huti-Maisalla:
Stalinin strategia vallata ja tuhota Suomi asevoimalla jyräämällä sai suomalaiset liittymään yhteen ja taistelemaan tuhoajaa vastaan.

Huti-Maisan orjaisäntä Bryssel sen sijaan keittää meitä hitaasti elävältä ja hyvin sujuu:
suurin osa kansasta vain nautiskelee olostaan padassa, jota pitää miellyttävänä lämpimänä kylpynä ja kiittelee kylvettäjiään Huti-Maisaa, Manna Sariinia ja tyttökavereita ja ennen kaikkea sen padan omistajaa ja lämmittäjää EU:ta!

Että voikin olla hyvä hallitus ja mikä riemu saada kuulua EU:hun, joka suo meille tämän autuuden!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Olet, piru vie, varmaankin oikeassa. Ja pataanhan heittää mausteet suomalainen valtamedia. Ylistetään porukalla EU:ta. Niin kuin orjakin ylistää isäntäänsä.

Tuhka kirjoitti...

Tuhkan täytyy se että Sisämisteri Ohisalolla on ainakin vakaamusta, tämä ehdotus nostaa melkoisesti näkemyksiä. Silti hän on valmis ajamaan tätä eteenpäin. Ei voi väittää ettei hän aja puolueensa tai äänestäjiensä näkemystä.
Tuhka olettaa että Vihreiden vaalikarja ja äänestäjät haluavat tätä.
Poliitikko joka tekee sen mitä äänestäjät haluavat ja saa sitä läpi on harvinaista?

Katsotaan miten käy?


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tuhka. Kieltämättä Ohisalo on rehellinen vakaumuksessaan. Hän ei teeskentele mitään. Tätä vihreä vaalikarja on halunnut. Ja sitähän se saa.

Anonyymi kirjoitti...

"...huolehtii heikoimmistaan." Eihän nuo laittomasti maahan tunkeutuvat kuulu tähän yhteiskuntaan. Olivat sitten kuinka heikkoja tahansa. Mutta eiväthän he heikkoja ole. Kuten Ykäkin totesi on suomalaiset syrjäyyyneet paljon heikommassa asemassa. Oikea media kyllä haastaisi tällaista suomalaisia halventavista lausunnoista.

Anonyymi kirjoitti...

2020-12-05 uusisuomi.fi

Ohisalon siteeraus:
“Suomessa asuu ilman oleskelulupaa esimerkiksi perheitä, joiden lapset ovat syntyneet Suomessa ja käyvät täällä koulua. YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen mukaisesti lapsen edun ensisijaisuuden periaate on otettava huomioon kaikessa lapsia koskevassa päätöksenteossa.”
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/maria-ohisalo-puolustaa-jarjettomana-tyrmattya-palomuuri-ehdotustaan-ihmisarvoisen-elaman-edellytykset-on-turvattava-ihan-jokaiselle/87475cce-7860-4bb5-84f6-d1fa21fbdc47

Siis Suomessa asuu Ohisalon mukaan perheitä, joiden lapset ovat syntyneet Suomessa ja käyvät täällä koulua. Miten näin on päässyt käymään. Mitä virkaa on oleskeluluvalla, jos sen puuttumisesta ei seuraa mitään.

Tämähän on täydellinen rappiotila. Tunnustaakin vielä sen.

Jossa järkevässä rinnakkaistodellisuudessa luvatta Suomessa oleskeleva otetaan talteen ja palautetaan lähtömaahansa. Hänen lapsensa seuraavat tietysti vanhempaansa. Jatkan hieman haaveilua.... rajalla paperiton tulija tai turvapaikan hakija otetaan aina säilöön. Sieltä ei ole kaksi tietä ulos. Palautus tai oleskeluluvalla Suomeen.

Suomen asukkaan asemaa tulisi hakea maan rajojen ulkopuolelta käsin ja hakija maksaa sen itse. Tällaista soveltaa Kanada siirtolaiseksi pyrkiviin. Saahan sitä haaveilla. Pitäisi saada myös itsenäisyys takaisin.

Toivotan kaikille hyvää itsenäisyyden palautuspäivää 6.12.

Acc

Joppos123 kirjoitti...

Se mikä vihreistä tekee vaarallisia on se, että ne ei ilmeisesti hurmostilassaan välitä edes itsestään. Miksi siis muistakaan?
Ei niitä huoleta jos kähtävä tulee ja nyppii kuupan irti. Tämän huomaa jo suhtatumisessa viimeaikojen päänkatkomisiin vaikkapa Ransakassa. Ei ne vihreitä vaivaa, päivastoin.
Hehän mitätöivät tällaiset teot.
Kun aika koittaa ja täällä alkaa nupit irtoilemaan niin ei tarvitse yhdenkään vihreän tulla ulisemaan apuja.
Sitä saa mitä tilaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Acc:lle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Olet täysin oikeassa.

Acc: Täysin totta. Suomi ei ole maailman sosiaalitoimisto. Ja se, että on saanut hilattua saappaansa Suomen kamaralle ei voi olla peruste ikuiseen elatusautomaattiin. Mutta Ohisalolle ja kumppaneille kyseessä on jo pakkomielle, josta ei pääse eroon eikä sen mielettömyyttä voida tunnustaa. Ja toivotaan, että se itsenäisyys joskus palautetaan.

Joppos123: Totta. Eivät tunnu välittävän. Kyse lienee siitä että ne ovat niin helvetin hyviä valehtelemaan itselleen. Mutta selvää on että jos tilanne muuttuu niin ne rääkyvät ensimmäisenä apua juuri meiltä valkoisilta lihaa syöviltä heteromiehiltä. Siinä vaiheessa voidaan kyllä kysyä että ettekös te tätä juuri halunneet?

Tinahattu kirjoitti...

Maria Ohisalo:
“oleskelulupahakemuksen”

Tuo sana on aikamoinen kaunokainen, hehhehhee, pärsk, pröts!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tinahattu. Ja tuo taitaa olla myös täysin mahdoton ulkomaalaisen lausua.