torstai 3. joulukuuta 2020

HERRAKERHO ELI OPPITUNTI RUIKUTUSVALLASTA

Mikäs olisi rentouttavampaa ja parempaa mielenterapiaa kuin miesporukan keskinäinen saunomis- ja ryyppäämisviikonloppu jollain mukavalla mökillä. Tätä mielenterapiaa oli päättänyt taas kertaalleen harrastaa eräs huitsinnevadalainen herraseurue eli herrat Perskeles, Lötjönen, Kutvonen, Pöntinen ja Pätinen. Kyseinen herrakerho oli kokoontunut Äkkölämäkölän kunnassa Hääränlärpättämänjärvellä sijaitsevalle mökille joka oli vuokrattu paikalliselta maatalous- ja genitaalihiekkayrittäjältä Son Lönsöniltä asevelihintaan.

Ensimmäisenä paikalle saapunut Kutvonen olikin jo laittanut saunan lämpiämään ja kaljan kylmään. Puolen tunnin sisällä koko plutoona oli saapunut paikalle ja viikonloppu aloitettiin mukillisella Äkkölämäkölän bönjakkia. Nautinnollisen ähkäisyn jälkeen herraseurue päätti ajan vaatimusten vuoksi hetkeksi siirtyä poikkeuspäiväjärjestykseen ja pitää pienen kokouksen. Olihan valtakunnallinen prop… anteeks valistuskanava Yle todennut koko valtakunnalle että herrakerhot ovat Herrasta Perkeleestä. Uutisessa käsiteltiin kyllä teekkareita mutta kun tässä herrakerho oltiin itsekin niin jonkunlaisen julkilausuman paikkahan tässä oli. Kokouslista alkoi prop… siis uutiseen perustuen:

- Somevaikuttaja Natalia Salmela on nostanut Instagramissa esiin miesteekkareiden sopimattoman käytöksen naisia kohtaan.

Herrakerho toteaa: Kuka tuo kokovartalotatuoitu tättähäärä yleensä on, mikä perkeleen valtakunnallinen auktoriteetti se Ylen mielestä on ja miksi meidän tulisi ottaa se millään lailla vakavasti?

- Yliopistojen salaseurat ovat ehdolla vuoden naisvihamielisimmäksi paikaksi viikonloppuna järjestettävässä Naisvihagaalassa. Naisvihagaalan takana on feministinen taideaktivistiryhmä Cult Cunth, jonka mukaan yliopistojen herrainkerhot pitävät yllä naisvihaa.

- Herrakerho toteaa: Notta ihan salaseurat? Vaan minkäs helvetin takia me ei olla päästy naisvihamielisten listalle? Siksikö ettei me olla käyty yliopistoa? Mitäs vikaa meidän naisvihassa ja patriarkaalisessa sortovallassa on, hä? Me ei olla edes mikään salaseura vaan täysin avoimesti ja julkisesti käppäukkojen ja setämiesten löyhä yhteenliittymä. Ja hei, ”feministinen taideaktivistiryhmittymä Cult Cunth”. Jos meidän pitää ottaa tuo pimulössi tosiaankin vakavasti niin ne tekee sen kyllä ihan helkkarin vaikeeksi.

Ensimmäisenä opiskeluvuotenaan Tampereen teknillisessä yliopistossa tuolloin 19-vuotias Salmela sai kutsun salaisiin bileisiin.

Paikan päällä paljastui, että muutkin kutsutut olivat "hyvännäköisiä fuksityttöjä". Kutsujat olivat teekkarikerho Blebeijien miesjäseniä. Bileet alkoivat fuksityttöjen ja blebeijien välisellä jalkapallo-ottelulla.

– Aina kun tuli maali, piti avata skumppapullo ja juoda se tyhjäksi ennen kuin sai jatkaa peliä. Pelin aikana kävi ilmeiseksi, että tarkoitus oli vain juottaa tytöt mahdollisimman humalaan. Kukaan heistä ei kehdannut kieltäytyä ryhmäpaineen alla.

- Herrakerho toteaa: Ja Herran vuonna 2020 paljastui ensimmäisen kerran ihmiskunnan historiassa että nuoret jannut vonkhaa pillua. Tätä ei ole koskaan ennen sattunut. Vaan helvettiäkö pysyit siellä  paikalla? Olisit lähtenyt pois. Kannettiinko sinut sinne väkisin? Pidettiinkö siellä väkisin? Juotettiinko niitä pimuja väkisin? Opiskelijapimut ei kyllä lasiin sylje omin päinkään.

- Kun useampi laatikko oli juotu, porukka ohjattiin saunatiloihin ja tytöt kannettiin ja heitettiin vaatteet päällä uima-altaaseen. Koska oli syksy, eikä kenelläkään ollut vaihtovaatteita, sen jälkeen piti riisua vaatteet ja mennä kuivattelemaan saunaan, Salmela kirjoittaa.

Tapauksesta on 13 vuotta.

Herrakerho toteaa: Oliskos asia niin että 13 vuotta sitten on menty bileisiin ja nyt sitten hoksattiin että siitähän voikin uhriutua mahdollisimman julkisesti? Saatiinpa sentään pärstä telkkariin.

- Ylioppilaskuntien yhdistyessä eniten keskustelua ja harmitusta herätti se, että osaan opiskelijakerhoista pääsee mukaan vain kutsusta ja jäsenyys on rajattu vain toiselle sukupuolelle.

Herrakerho toteaa: No merkelettäkö se kenellekään kuuluu minkälaisessa ja minkäsukupuolisessa porukassa aikaa vietetään? Jos naiset perustaa ”vain naisille”-yhdistyksiä niin ei siitä kukaan mutise. Siinähän perustatte. Mutta antakaa miesten olla omissa porukoissaan silloin kun niitä huvittaa. Kun ne ei vaan ihan joka hetki jaksa kuunnella teidän kitinää.

Herrakerho totesi myös että onhan toki selvää että on olemassa tietty ihmisryhmä joka ei tunne olevansa elossa ellei se saa uhriutua ja ruikuttaa mahdollisimman julkisesti. Ja vaikka se pääseekin käyttämään ruikuttamisvaltaansa Ylessä niin tavallisen kansalaisen ei tarvitse siitä välittää. Jos ammatti- ja taparuikuttaja olisi oikeasti huolestunut naisten seksuaalisesta ahdistelusta niin se saattaisi huomauttaa tietyn etnisen & uskonnollisen vähemmistön edesottamuksista. Sieltä löytyisi kyllä huomauttamista. Mutta sitähän se ei tee koska kyseinen vähemmistö ei välitä noitten naisten ruikutusvallasta sitäkään vähää mitä Hääränlärpättämänjärvellä saunaanlähtöä puuhaava herraseurue.

Herrakerho päätti jatkaa toimintansa samanlaisena kuin ennenkin. Vain miesjäsenillä ja samanlaisella rasistiseksi, sovinistiseksi ja herratiesmiksi tulkittavalla asenteella. Helvettiäkös se kenellekään kuuluu mitä ukot saunassa keskenään pulisevat?

Tiivistelmä:

Jos mies vonkhaa, se on sika.

Jos se ei vonkhaa, se on homo.

Jos se todistetusti ei ole homo, eikä se silti vonkhaa, niin sitten se vasta sika onkin.

Jos se ei julkisesti kiellä itseään feministien edessä niin se on sikaakin pahempi. Se on käppäukko.


24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä laissakin (ainakin vielä toistaiseksi) sallitaan sellaisten yhdistysten perustaminen ja olemassaolo, joiden jäseniksi hyväksytään vain miehiä tai vain naisia. Näin sanotaan laissa miesten ja naisten tasa-arvosta, sen 9 §:ssä sanotaan:
"Tässä laissa tarkoitettuna sukupuoleen perustuvana syrjintänä ei ole pidettävä:
… 3) vain joko naisten tai miesten hyväksymistä muun yhdistyksen kuin varsinaisen työmarkkinajärjestön jäseniksi, jos tämä perustuu yhdistyksen säännöissä olevaan nimenomaiseen määräykseen;"
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1986/19860609
Eivätkä ne ylioppilaiden "herrakerhot" ole työmarkkinajärjestöjä.
Vai onko tämänkin kohdan poistamista laista jo vaadittu?

Voisi muuten kysyä joltakulta feministiltä: Onko itsestään selvää, että jos jokin asia on sukupuolittunut, tämä asiantila on aina yksinomaan paha? Vai voiko se joskus olla myös hyvä tai ainakin hyväksyttävä asia, tai voiko sillä ainakin olla myös hyviä puolia? Edes siinä tapauksessa, että asiantila ei johdu mistään pakosta tai jonkun sulkemisesta pois jostakin, vaan pelkästään miesten ja naisten omista valinnoista?



Anonyymi kirjoitti...

Tuollaista tyttöjen heittäminen vaatteet päällä uima-altaaseen ei tietenkään pidä hyväksyä, ainakaan ilman heidän nimenomaista lupaansa. Kenties se voitaisiin rikosoikeudellisestikin katsoa jonkin laatuiseksi pahoinpitelyksi. Ehkä siitä olisi voinut tehdä rikosilmoituksen. Mutta kun siitä on kulunut jo 13 vuotta, niin ellei se ole toistunut, syyteoikeus siihen on rikoslakimme mukaan jo vanhentunut.

QroquiusKad kirjoitti...

Katsotaanpa kuka tämä Natalia Salmela on:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Natalia_Salmela

No onhan hän sitä ja tätä, mutta ratkaiseva painoarvo saattaapi piillä tässä lauseessa:

"Salmela on opiskellut sähkötekniikkaa ja tuotantotaloutta Tampereen teknillisessä yliopistossa, mutta ei kuitenkaan ole valmistunut koulusta."

Nataliasta piti tulla dippainssi, mutta ei tullutkaan; tuli somevaikuttaja.
Miten sellaiseksi päästään, mitkä ovat määritelmät?

Tätä blogia kommentteineen lukee Polpon lisäksi todistettavasti myös Yle ja epäilemättä varsin moni muu taho. Tekeekö se minustakin somevaikuttajan?
Ellei, paljonko jää puuttumaan?

Eipä se Nataliakaan ole minun elämääni somen kautta vaikuttanut millään tavalla, koska nimi tuli nyt ensi kertaa vastaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Hyviä huomioita. Nythän on niin että nykyiset feministit haluavat itselleen vallan siitä kuinka olla, toimia, puhua ja jopa ajatella. Ja siihenhän ei perkele ole pakko suostua. Varsinkin kun pääosa noista feministeistä elää niiden ihmisten elättämänä joita he haluavat komentaa.

Ano2: Ja tarinahan ei kerro että tehtiinkö noissakaan bileissä mitään väkisin. Jos oltaisiin tehty niin jo vuonna 2007 asiasta olisi noussut pirunmoinen meteli. Jutussa annetaan ymmärtää että viattomia opiskelijatyttöjä vietiin kuin litran mittaa. No, minun opiskeluaikani oli jo 1980-luvulla ja jo silloin opiskelijatyttöset hallitsivat ryyppäämisen ja irstailun ihan hyvin omin neuvoinkin.

Qroquius Kad: Puuttumaan jää se, että niin sinun kuin minun ns. somevaikuttamista ei Yle tue niin että se muuttuisi elinkeinoksi. Kyseisen ihmisen kanssa on toisin ja Ylelle hän kelpaa auktoriteetiksi. Muistutetaan että jokaisen aikuisen suomalaisen täytyy maksaa Ylen ylläpidosta.

Anonyymi kirjoitti...

Muistutetaan että jokaisen aikuisen suomalaisen täytyy maksaa Ylen ylläpidosta. Valitettavsti kuten muinoinen pressa sanoi.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Apråpoo; liikuttavan yksimielisesti on Suomen mediakenttä ollut hiljaa tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=GXmVUY7sP9w

Ei ole jenkkien vaalit vielä taputeltu vaikka meille niin onkin vakuuteltu ja sale 1:kin meni bideniä jo onnittelemaan.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Noita kukkaisteekkareita kuuluu useampikin tuttaviini. Yllättäen eivät pahemmin valmistuile. Yksi oikea tekkari-tyttönenkin kuuluu. Nykyään on tekniikan tohtori.

Pitkä matikka erottaa teekkarin ja kukkaisteekkarin. On se made vaan etevä kala.

Ja kyllä, kyllä kukkaisteekkarikin voi valmistua, se vaatii yritystä ja älyä. Ja kanttia. Mitä vaatii lopettaa se kukkaisteekarointi ja hakeutua muihin hommiin? Muutama totesi aika pian, ettei hommasta tule mitään, lähti sitten universtaalle tietojenkäsittelyä opiskelemaan. Valmistui aikanaan. Ja osa opiskeli muita juttuja, valmistui ja on nyt töissä. Eikä somevaikuttele.

Ruikuttaa nyt osaa ihan kuka vaan, varsinkin vuosikausia jälkeenpäin. Ajatella - kehtasivat juottaa ilmaista kuohuviiniäkin! On ne teekkarit sitten kamalia.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka tämä meni ylenannolta lävitse?

https://yle.fi/uutiset/3-11680542

Kultamunien kuoriutumista odotellessa...


-Tvälups-

QroquiusKad kirjoitti...

Miksikö meni läpi? Sehän sanotaan siinä suoraan:

"Kelan mukaan maahanmuuttajien heikompi työllisyys ja pienituloisuus lisäävät etuuksien tarvetta."

Ja mistä se työttömyys ja pienituloisuus johtuu? No tästä:

https://yle.fi/uutiset/3-11668828

Siinäs kuulimme me perkeleet! Se on meidän rasismimme syytä kaikki tyynni!

Tinahattu kirjoitti...

Reippaasti päivän aiheen vierestä.
Trumpseli puhui vaalivilpistä. Miksi suomalaiset vihaavat trumpselia sellaisella kiihkolla? Johtuuko siitä että hän oli leikannut ISIS-rahoitusta? Pakistanin kautta oli kanavoitu aika monta miljoonaa.

Vonkaako trumpseli Melanialta?

Donald Trump
This may be the most important speech I've ever made....

5,040,066 views
• Dec 2, 2020
46 minutes: https://www.youtube.com/watch?v=720O_yBLrTs

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Taisteluvälineupseerille, Pyssymiehelle, Qroquius Kadille ja Tinahatulle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Valitettavasti todellakin.

Tvälups & Tinahattu: Video on tuttu, samoin kuin tilanne. Tuolla Oikean Median puolella on ollut asiasta varsin hyviä postauksia. Se suomalaisten Trump-viha on puhtaasti valtamedian manipulaatiota.

Pyssymies: Yleensäkin tätä väkisin kehitettyä kaplakkaa on uutisoitu voimakkaasti. Kertoo median tasosta.

Tvälups & Qroquius Kad: Luulenpa että Qroquius Kad on kommentissaan asian ytimissä. Kultamunat ovat kultamunia ja jos ne eivät kuoriudukaan ja tuo Suomelle uutta Sampoa niin se on tietty vain ja ainoastaan suomalaisten vika.

Strix Senex kirjoitti...

Mulla on tuolla Natalialle yksi sopiva laulu. Eiköhän tämä vanhempi polvi sen yleisemminkin tunne. Ensimmäinen säkeistö, näin muistinvaraisesti:
Elämämme yksi puol / on tuska vaiva murhe huol / jos niille annat aatokseis oot aina toivoton / kas elämässä tulee nääs / humoorin olla etupääs / se ruikutusten runsahitten parhain lääke on / Jos harmin huolen sattumukset on sun edessäis / niin humoori vaatii näin / ota vastaan ne viheltäin / < ja vihellysosuus>

Eipä tässä aihetta enempään, kun ei nuo kireäpieruiset närhet kuitenkaan opi opettamalla (jotkut tosin järkiintyvät ihan itsekseen oman kokemuksen ja havainnoinnin kautta) vaan elävät elämänsä linolihappona (momityydyttämätön rasvahappo) elleivät kehity transrasvahapoiksi ja maailmassa taas on onneksi varsin runsaasti täysjärkisiä naisimhisiä, joten on aivan oma valinta jos ei osaa pysyä moisista erossa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Taitaa olla tosiaan niin että noille kireäpieruisille närhille (aika osuva termi) huumori on varsin vierasta. Kun on ihmistyyppi jolla ei ole hyvä olla ellei sillä ole sopivan paha olla. Valitettavasti ne lukuisat täysjärkiset naiset eivät saa ääntään julkisesti kuuluville.

Ekku kirjoitti...

Voi myös olla, että niillä selväjärkisillä naisilla ei ole mitään pyrkyä julkisuuteen toisin kuin näillä "kireäpieruisilla närhillä". Mahtava termi. On meillä vaan hieno kieli monipuolisilla käyttömahdollisuuksilla.
Ylen uutisoinnissa vähemmistö on aina enemmistö.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ekku. Niin kuin ei ole pahemmin selväjärkisillä miehilläkään. Väitän, että broileripoliitikkojen koneisto huokuttelee riveihinsä huomattavan paljon sosiopaatteja. Persut eivät kuulu siihen joukkoon ja siksi heitä erityisesti inhotaan. Ja se valtamedian suosima vähemmistö haluaisi määritellä sen, kuinka toimitaan, puhutaan, kirjoitetaan ja jopa ajatellaan. Se tekee niin valtamedian suurella tuella ja avustuksella. Ei ole ihme että kusi nousee päähän.

QroquiusKad kirjoitti...

Niinhän Paasikivi tuskitteli YYA:n tiimoilta päiväkirjalleen tämän olevan pakon sanelema hirmuisuus, joka on tehtävä koska vaihtoehtoja ei ole, mutta mitenkähän Suomen kansan moraalinen selkäranka kestää tämän?

Me tiedämme nyt, ettei se kestänyt.
YYA-Suomi ja Kekkoslovakia edellyttivät jatkuvaa valehtelemista asiassa, jonka todellisen laidan kaikki normaalijärkiset suomalaiset tiesivät, mutta vaihtoehtoja ei ollut.
Georgehrnroothit pelattiin paitsioon; veikkovennamot sallittiin pelleinä.

Olisihan tuo ollut tuhannen ihme, elleivät poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliitti olisi alkaneet näyttää aina vain houkuttelevimmilta patologisille valehtelijoille?
Koska kyseinen ilmiö esiintyy psykopatian ja narsistisen persoonallisuushäiriön keskeisenä oireena, miten he olisivat voineet ola tuomatta muuta oirepakettia mukanaan?

Mitä enemmän vaikeasti persoonallisuushäiriöisiä pääsi ja päästettiin vallan ytimeen, sitä vähemmän se veti puoleensa normaalisti kehittyneitä ihmisiä.
Viimeksi asian sai huomata maalaistyttö Katri, jonka elämänlaatu parani vähintään tuhat prosenttia hänen päästyään pakoon hallituksesta.

Strix Senex kirjoitti...

Sattuipa tähän Nataliaan liittyvä pieni huvittava ja kuvaavakin jatkoepisodi. Yle oli antanut hänelle runsaasti lisää mainostilaa otsikolla: Natalia Salmela ja moni Ylen haastattelema teekkarinainen pelkää puhua häirinnästä nimellään: "Opiskeluaikana pärjää, jos on hyvä jätkä"

Joku oli kirjoittanut kommentin:
”Kyllä se harjoittelu- ja työpaikan saaminen voi olla vaikeaa miehillekin”.
johon vastasin suunnilleen seuraavasti:
”Kyllä työelämässäkin pärjää, jos on hyvä jätkä, eikä se ole sukupuolesta kiinni. Turhasta niuhottajien kanssa sitten ei välttämättä niinkään hyvin”.

Miten ollakaan, jokusen ajan kuluttua kommentti oli poistettu, mutta sille oli ilmestynyt vastakommentti:
neversurrender
@ceterum censeo Eli vain miehillä on oikeus työelämään? Niinhän sinä juuri sanoit. Kuules, juttu on nyt niin että meillä naisilla on oikeus työelämään naisina. Juuri sinun tyylisesi miehet ovat se ongelma. Te ette enää saa määritellä pelin henkeä.

Lieneekö tuo neversurrender sen ilmiantanut. No, tämä sensuurin, vääristelyn ja aggressiivisuuden yhdistelmä ei taida tämän pidempiä analyysejä kaivata. Käynee kuitenkin tietyn näistyypin luonnekuvasta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Näin on. Aikansa se kesti, mutta joskus 1960-luvulla se napsahti ja aivan liian monelle teeskentely muuttui totuudeksi. Eikä teeskentelystä osattu enää luopua. Pelikenttä oli valmis sosiopaateille.

Strix Senex: Tuo neversurrender muuten tunnetaan työpaikoilla yleisnimellä ”työpaikkasäätäjä” joka onnistuu saamaan toimivankin työyhteisön täyteen kaaokseen.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Veikkaanpa että tämäkin avautuja oli teekkariaikoinaan oikein tyytyväinen kun sai huomiota vastakkaiselta sukupuolelta. Nyt kun aika on tehnyt tehtävänsä huomaakin äkkiä että kukaan ei katsele joten ainoa keinoa saada taas huomiota on avautua Ylellä.

Ja vaikka itse katsonkin itseni pikkupojaksi niin kroppa on kuitenkin jo yliaikuisen ja Yle-veroa ei silti tarvitse maksaa. Tosin tämä vaatii muita uhrauksia, mutta noin yleisesti olen sitä mieltä että verojen maksu Suomeen nykyisellään on maanpetos ja siitä pitäisi tuomita ankarimmaan mukaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, keski-ikäinen pikkupoika. En tiedä, onko kyseiseen henkilöön vaikuttanut aika. Ehkä ennemminkin feminismi. Minähän julkaisin aikanaan kalenterin aiheesta naiset ennen ja jälkeen feminismin:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2018/12/hotelli-yrjoperskeleen-kalenteri-2019.html

Toi toinen asiasi oli kyllä aika paksua. Ei tavallisella suomalaisella ole veronmaksuun vaihtoehtoa eikä hänen mielipidettään kysytä. Sekö tekee hänestä maanpetturin?

Ironmistress kirjoitti...

Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Tytöt kyspyvät henkisesti nopeammin kuin pojat, ja tuonikäisen tytön pitäisi jo tietää, mistä on kyse.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ruukinmatruuna. Totta joo. Mutta kun ruikutusvaltaa voidaan käyttää niin sitähän käytetään.

Tuumailija kirjoitti...

Tampereella teekkarina vuonna 2007. No mutta, nythän puhutaan minun ajastani! Tiedän ihan kohtuullisesti mistä puhutaan. Tosin kyseisissä bileissä en ole ollut, kun en Blebeijeihin kuulunut koskaan.

Ensinnäkin, jo tuolloin mm. teekkarisaunalla oli aivan ehdoton sääntö: vaikka ollaan alasti saunassa porukalla jossa on miehiä ja naisia, niin ketään ei kourita eikä lähennellä. Eräs tapaus ei uskonut, joten hänet potkittiin kiltatoiminnasta. Teekkarilakin ynnä haalareiden saanti viivästyi vuodella. Seksuaalinen häirintä oli tuomittavaa ja kusipäistä.

Äkkiä luettuna tuo uima-altaaseen heittäminen on ehkä vähän mauton juttu, ja siinä tapahtuu myös fyysinen kosketus. En tiedä mitä täsmälleen on tapahtunut ja miten, mutta olisi kyllä hyvä kuulla vähän muidenkin osallistujien näkemystä aiheesta. Myönnän että omana fuksivuonnakin oli vähän alastomuusjuttua eräällä rastilla, mutta siinäkin tilanteessa enemmän miehet olivat munasillaan kuin naiset (jotka pitivät yleensä alusvaatteet päällään tilanteessa). Ei siitä minulle traumoja jäänyt. Toisaalta en voi puhua kaikkien puolesta.

Tärkeintä on huomata tämä: kukaan ei ole tehnyt rikosilmoitusta eikä haastanut kyseisiä Blebeijejä oikeuteen. Eikä näköjään ole tämäkään, vaikka nyt jostain syystä kiinnostaa uhriutua mediassa. Miksi? Voisiko olla, ettei siellä oikeasti mitään pahaa ole tapahtunutkaan, ja että asianosaisilla oli jopa hauskaa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tuumailija ja kiitos viestistä suoraan sylttytehtaalta. Minä olen tuuminut aivan samaa kuin sinäkin.