maanantai 22. helmikuuta 2021

ANTERO, KIRSI, NATSIT JA MENETETYT HUIPPUOSAAJAT

- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradiosta. Minulla on ikävä velvollisuus kertoa kuuntelijoille äärimmäisen huono uutinen. Onhan nimittäin niin, että Suomeen oli aivan hiljattain saapumassa tuhansia eri alojen huippuosaajia ja kansainvälisiä kokeneita ammattilaisia kehittyneistä länsimaista auttaakseen suomalaista yhteiskuntaa mutta he muuttivat mielensä Helsinki-Vantaan lentokentällä koska kokoomuksen pormestariehdokas Kirsi Piha – kiitos hänelle avarakatseisuudestaan – kertoi heille että Suomi ei ole suinkaan sellainen maa mihin he haluaisivat tulla. Huippuosaajat ottivat lentokentällä välittömät uukkarit eli ugandalaiset ja poistuivat maasta. Kiirehdittyäni ehdin saada kuitenkin lyhyen lausunnon ranskalaiselta monen alan huippuosaajalta Jean-Claude Hoeroebleaulta ja tässä se on kokonaisuudessaan. Rutio, pankaapas nauha pyörimään:

- Ei pidä kuvitella että me kansainväliset monialojen huippuosaajat olisimme olleet tulossa Suomeen oman uramme, hyvinvointimme ja perheemme turvallisuuden sekä viihtyvyyden vuoksi. Me halusimme tulla nimenomaan korkean verotuksen ja korkean sosiaaliturvan maahan auttaaksemme internationaalista humanitaarista missiota. Nimenomaan tämä kehitysmaalainen väestönosa ja siihen kohdistuva pyyteetön rakkaus olisi ollut se syy, miksi halusimme tulla auttamaan Suomea osaamisellamme. Onneksi Kirsi Piha kertoi, että olimme tulleet väärään maahan. Meitä oli petetty.

- Me olimme siinä käsityksessä että Suomessa on sataprosenttinen yksimielisyys siitä, että maan täytyy ottaa jatkuvasti lisää kehitysmaalaisia veronmaksajien kustantamalle pysyvälle elatukselle. Olimme siinä käsityksessä että koko kansakunta mieltää sen pyhänä internationalistisena velvollisuutena eikä kaihtaisi mitään ponnisteluja että se toteutuisi. Mutta Kirsi Piha selitti meille, että maassa onkin syvä, voimakas ja taantumuksellinen epäily tätä velvollisuutta kohtaan.

- Olimme myös siinä käsityksessä että suomalaiset sataprosenttisesti olivat sitä mieltä että kyseisen kehitysmaalaisen väestönosan kantaväestöön kohdistamat sekä väkivalta- ja seksuaalirikokset ovat se kehityksen hinta joka on maksettava suuremman solidaarisen kokonaisuuden nimissä. Vähän niin kuin mausteet ruuassa. Nehän tekevät ruuan vain entistä makeammaksi. Mutta Kirsi Piha kertoi meille, että asiasta ei ole lähellekään sataprosenttista hyväksyvää ymmärrystä. Onpa jopa katkeraa vastustusta. Väitetään jopa, että etninen väkivalta ei johdukaan siitä että suomalaiset eivät ole onnistuneet kotouttamaan etnisiä tarpeeksi hyvin vaan syy olisi niissä etnisissä itsessään. Käsittämättömän raaka ja julma ajattelutapa.

- Ennen kaikkea me kuvittelimme, että Suomi on kansana saavuttanut sellaisen inhimillisen edistyksen ja kehityksen tason että se pystyy sataprosenttisesti vastuulliseen valehteluun. Niin itselleen kuin julkisestikin. Sillä vain vastuullisella valehtelulla voidaan saada aikaiseksi edistynyt, kehittynyt ja humanistinen yhteiskunta. Mutta Kirsi Piha selvitti meille että maassanne on vastenmielisen suuri faktistien leegio. Vastenmieliset tosiasioihin takertujat. Ja Kirsi teki myös selväksi, että että täällä on muutenkin epämiellyttävää olla, täällä on ennakkoluuloja, täällä on tosi ahdasmielinen tunnelma ja ikkunan alla saattaa kulkea natsikulkue.

- Näin ollen näemme, että emme ole halukkaita tarjoamaan maallenne osaamistamme. Tarjoamme sen jollekin avarakatseisemmalle maalle. Te olette takapajuisten, häijyjen ja tosiasioihin liikaa tuijottavien ja takertuvien ihmisten maa. Pitäkää tunkkainen kansallismielinen tunkkinne.

- Näin totesi Jean-Claude Hoeroebleau ja meni sen jälkeen viimeiseen huippuosaajien lentokoneeseen joka lähti Helsinki-Vantaalta niin että perävalot vaan näky. Nyt meillä suomalaisilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin hävetä. Ahdasmielisyytemme ja piileskelevien mutta aivan varmasti olemassa olevien natsileegioitten vuoksi me menetimme suuren määrän kansainvälistä osaamista. Voi meitä. Voi meitä pölkkypäisiä suomalaisia. Täällä Antero Lärvänen, siirto rutioon. No niin, äänimiehet. Sitten jätkät Ransittiin ja suunta kohti Lällävettä katumussaunaan.

Hösse: Joo, Ykä soitti kun olit lähetyksessä. Se on pannut saunan jo lämpiämään ja oli pajukossa tekemässä meille raippoja.

Pertta: Ja niitähän tarvitaan. Ei nyt normaali koivuvasta kelpaa. Nyt on aika ruoskia itseään. Kun eihän me perkeleet osata edes valehdella vastuullisesti.

Hotellin respassa mietitään että kuka auttaisi Kirsiä löytämään ne piilossa olevat, mutta ihan varmasti olemassa olevat natsileegiot.

Ja sekä hotellin respa että Huitsinnevadan paikallisradio kiittävät Rouva Anoa inspiraatiosta kirjoitukseen

19 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Pistää miettimään, että kumpikohan meistä on pihalla? Kirsi vai minä. Jakummastako näkisi paremmin ne marssivat natsit, pihallako vai sisältä ikkunasta. Tuossa yritin kurkkia ikkunasta, mutta ei siellä nakynyt kuin lumisadetta. Vai olikohan ne lumisateeksi naamioituneita natseja? Nyt en viiti ulos lähteä, mutta jospa mie aamusella kävisin katsomassa josko niiltä natseilta jäi jälkiä lumeen.
Huru-ukko

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Kui "Pihalla" ton Kirsin täytyy olla, ja hänen ,myötänsä kokkarien johdon, kun eivät ymmärrä: "Pihallaolija" ei näillä puheilla pääse lähellekään kaipaamaansa hilloholppaa Hesassa ellei sitten Nazi-Ratzin ja/tai sinnetännemäen kanssa sumplimalla. Joku näistä, ja helsinki uppoaa kolera-altaaseen.
Sitten toiseksi: Vaikka kokkareissa onkin joku harva järkimies (Rydman!), niin vanhatkin ovat menettäneet järkensä "Pihalle" (Zysse, jonka Halla-aho - kammo hipoo
"Pihallaolijan" lukemia.
No, kokkarit ei enää tämän valinnan jälkeen ole helsingin suurin puolue! Tätä en jää suremaan, kysehän on vain järjestelmäpuolueen sisällä tapahtuvista siirtymistä.

Nimetön kirjoitti...

Naisia on saatava johtaville paikoille: Kirsi Piha pormestariksi ja avustajakseen anarkisti Suvi Auvinen. Oikea arvopohja ! Saadaan jatkoa Anni Sinnemäen ja Sanna Vesikansan viitoittamalle Helsingin tuhoamiselle. Mottona: haittamatuja saatava mahdollisimman paljon elätettäviksi, mieluummin paperittomia ja laittomia, koska "se ei ole keneltäkään pois". Liikenneväylät tukitaan tavoitteena yritysten ja autoilijoiden (eli veronmaksajien) elämän hankaloittaminen mahdollisimman paljon. Esikuvana Anne Berner!

Nimetön kirjoitti...

Kirsillä näyttäisi olevan sama suunta erään entisen bussikuskin kanssa. Ei muutakun kaasu pohjaan ja tervemenoa!

SuiGeneris kirjoitti...

Surullista tuo Pihan viestittely. Luulisi hänen nyt tietävän ettei busseja keksitty vuonna 1990. Vaikken kokoomusta äänestänytkään on todettava että sen nykytila on todella surullista katsottavaa.

Pinlaareni kirjoitti...

Surullista, mutta totta. Itse kyllä tykkään katsoa naisten syöksylaskua (siis sitä alppilajia), mutten poliittista syöksylaskua - se kun vie katsojatkin mukanaan rotkoon.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Terho Hämeenkorvelle, Ano1:lle, Ano2:lle, SuiGenerikselle ja Pinlaarenille & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Jalanjäljet sen kertovat. Jos ei ole jalanjälkiä niin natsit majailevat vain korvien välissä. Jos on jalanjälkiä niin natsit ovat käyneet ikkunan takana vaklaamassa.

Terho: Tuosta Zyssestähän voi todeta että heppu on aika ajoin puhunut ihan järkeviäkin mutta kun on aika painaa eduskunnassa nappia niin silloin järki kaikkoaa kangasmaille. Helsingin vaalituloksesta en osaa oikein ennustaa. Siinä paikassa kun eivät normijärjen lait vaikuta. Mutta Järjestelmäpuolue siellä jyrää taatusti edelleenkin.

Ano1: Siinäpä tiivistit vihervasemmistolaisen linjan osuvasti.

Ano2: Ja laitetaan muistutuksena video bussikuskista nykyisinä järjettöminä aikoina:

https://www.youtube.com/watch?v=S6zmRDY-4XQ

Ja sitten vielä se bussikuski järkevämmiltä ajoilta:

https://www.youtube.com/watch?v=nmS0JMHJWYU

SuiGeneris: Surullista ja vaarallista.

Pinlaareni: Jep. Syöksylaskussa kun vain suorittaja voi mennä turvalleen. Poliittisessa syöksylaskussa suorittaja on pystyssä ja koko kansakunta menee turvalleen.

Nimetön kirjoitti...

En tiedä meneekö tämä ohi aiheen, mutta kuitenkin. Luin juuri Mikko Paunion jutun oikeasta mediasta, siinä hän ruotii energiantuotantoa ja siihen liittyvää. Ja sen perusteella tuli ajatus, että mitä vihreä ekohippi kuplassaan vastaa siihen, kun kysytään että mistä sähkö tulee? Töpselsitä, ookkonää vähä. Vaan sitten mahtaa ituhipillä mennä sormi ja pavunverso sieraimeen jatkokysymyksestä, että mistäp aattelit sen sähkön tulevan siihen töpseliin?
Luulisin, että ihan pihalla. Tai siellä tai täällä mäellä kuten moni muukin. Inkoon voimalat muuteks laitto kiinni pankkiiri Olli. Ja vassarit sulkee Salmisaaren ja Vuosaaren. ai miksi? No kun niissä poltetaan kivihiiltä...
Huru-ukko

Nimetön kirjoitti...

Tere Yrjö. Ei ne mun ikkunan takana käy. Ja jos käy ne ei oo natseja vaan enkeleitä, asun nääs kolmannessa kerroksessa ja eikä kyl pihallakaan näkynyt jälkiä ku kauppaan läksin. Lunta vaan.
Huru-ukko

Tinahattu kirjoitti...

Tuo siis vuodelta 1973. En uskoisi ellen näkisi selvää todistetta. Vähäsen nolottaa.
Samaa laulua laulavat vieläkin, kapellimestari on vain vaihtunut Brysseliin ja Washingtoniin.

lauantai 20. helmikuuta 2021
AMMOIN LIISA, EDELLEEN LIISA
http://yrjoperskeles.blogspot.com/2021/02/ammoin-liisa-edelleen-liisa.html
Viestin vastaanottanut Oulun nuorisolautakunnan puheenjohtaja Liisa Jaakonsaari (sd) oli juhlasta huolimatta apeana, sillä hänen mukaansa todellisuudessa neuvostovastaisuus oli lisääntynyt ja oikeistovoimat olivat aktivoituneet.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Tinahatulle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko:

Viesti1: Sillä vihreällä kuplassaan asuvalla hipillä jää tosiaan hoksaamatta muutama olennainen kysymys:

1. Kuinka sitä sähköä oikein tehdään?

2. Mistä ne verorahat oikein tulevat?

3. Mitä näillä leveysasteilla elämiseen vaaditaan?

Viesti2: Vaan entäs jos ne ovatkin siivekkäitä natsienkeleitä? Mihin me vielä joudutaan?

Tinahattu: Saattaa olla niin, että nykyinen EU:n kannattaja Liisa oli aikanaan henkeen ja vereen EEC:n (eli siis EU:n edeltäjän) vastustaja. Tiedä vaikka olisi kannattanut SEV:n jäsenyyttä? Times they are changing mutta liisat tarvitsevat aina jonkun jolle kumartaa ja nostaa sitä myötä omaa asemaansa.

Nimetön kirjoitti...

Nimeni mainittu ihan turhaan, mutta kiitos kuitenkin.

Kirsi Piha selvästi olettaa, että kaikki huippuosaajat ovat valtaväestöstä selvästi erottuvia rodullistettuja ja ainoa syy, jonka vuoksi Suomeen ei tulla, on rasismi ja ahdasmielisyys. Voisikohan ilmastolla, kalliilla elinkustannuksilla ja kuoliaaksi verottamisella olla mitään vaikutusta? Ja ne, jotka tänne syystä tai toisesta ovat asettuneet, tuskin asuvat niiden reittien varrella, joiden kautta Itsenäisyyspäivän kulkueet, korjaan natsikulkueet, marssivat. Heidän asuntonsa sijaitsevat eliitin suosimilla alueilla, joilla ei myöskään vastaantulevia ryöstelevät ja pahoipitelevät alaikäiset mamuporukat, korjaan nuorisojoukot, riehu. Alueilta puuttuu myös se tavoiteltu kansainvälisyys, kun katukuvaa ei väritä islamilaisen elämäntavan mannekiinit lapsilaumoineen. Raaka totuus taitaa kuitenkin olla se, että Suomen alati kurjistuvasta taloustilanteesta huolimatta ainoa vetovoima on sosiaaliturva, joka tuo tänne ihan vääränlaista ihmisiä ja hulluinta on vielä se, että heistä yritetään kynsin hampain pitää kiinni!

Rouva Ano

KLS kirjoitti...

Kun Liisa puhui natsikulkueesta, hänellä oli tietysti mielessään se Suomen Vastarintaliikkeen itsenäisyyspäivänä 2018 järjestämä kulkue, jossa joku tosiaan kantoi Natsi-Saksan lippua. Ei kuitenkaan ole toistunut.

Qroquius Kad kirjoitti...

Mikäli näitä natsikulkueita on ollut joskus muuallakin kuin Kriisipihan korvien välissä, hän saattanee tarkoittaa PVL:ää eli Pelleilijöiden Veljeys-Liittoa?
Mutta sehän on lakkautettu vallan tuomioistuimen päätöksellä, joten sitä ei siis voi olla enää olemassakaan! Why worry, kysyi Mark Knopfler.

Vaikeampi ajatella, että Kriisipihaa kriisiyttäisivät pihalla käyskentelevät Soldiers of Odin. Heidän kun odottaisi tuottavan täysin päinvastaisen, hellyttävän tuttavallisen mielleyhtymän:
joutoväki lonnii ryhdittömänä vetelästi ympäriinsä mustissa huppareissa ja kädet syvällä löysien farkkujen taskuissa.

Tai oikeastaan ei:
tottapa Antifalla on omassa menossaan paljon enemmän ryhtiä ja dynaamisuutta kuin tällä nimeäkin myöten pellejengillä, jolle oikeampi nimi olisi Keskivartalon Keskioluella Kerhotalolla Kehittämiseen Keskittyvät yr. (=yritetty rekisteröidä).

Jos jotain pelottavampia natsikulkueita on näkynyt ikkunan alla, silloin kai pitäisi Kriisipihaa kehottaa vähentämään Ylenannon jatkuvasti suoltamien Kolmatta Valtakuntaa kauhistelevien ohjelmien katsomista.
Johan sitä vähemmälläkin toistolla menee vaikutuksille alttiin Nuoren Älykkään Naisen pääppy sekaisin, niin että lopulta näkee kauhut kaikkialla kuin mikäkin syntymässä säikähtänyt!

KKi kirjoitti...

Nyt on blogeissasi ollut kirsit, tiinat ja muutkin vitunvirkkaajat. Oikeassahan tasan olet.
Jännää on sekin, että vittua virkkaamalla ja ellun kanana pystyy elämään! Vittua virkkaamalla siis pärjää paremmin kuin ihmiset leipäjonoissa. Jotenkin ei sovi oikeustajuuni.

Vaan pihalla olevien ellun kanojen menestys vaaleissa tulee olemaan valtaisa. Leipäjono muurahaiset eivät jaksa äänestää, vaan vitun virkkaajat vaivautuvat lattensa ääreltä ellun kanojen vallan varmistamaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, KLS:lle, Qroquius Kadille ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Inspiraatiosta kannattaa aina kiittää. Lienee muuten niin että niille ihan oikeille osaajille ainoa vetovoimatekijä Suomessa olisi ollut rauhallinen ja turvallinen yhteiskunta mutta valtakoneistomme on jo kauan pyrkinyt tuhoamaan senkin. Monikulttuurisen unelmansa nimissä.

KLS & Qroquius Kad: Minä luulen, että Kirsi ja kaltaisensa ihan oikeasti uskovat piilossa oleviin natsileegioihin. Ja siks toiseks, Suomessahan aletaan tulkita äärioikeistolaiseksi kaikki ne, jotka eivät kannata vihervasemmistolaista unelmaa.

KKi: Tämä ei sovi minunkaan oikeustajuuni. Ja veikkauksesi vaaleista pitää todennäköisesti paikkansa.

Mr. White kirjoitti...

Faktathan ovat rassssissmia...

Nimetön kirjoitti...

No joo, nyt on mietinnässä myös ulkonaliikkumiskielto!! Siihen pitäisi kytkeä myös pakolinen somepaasto. Ja koskemaan vain ja ainoastaan tätä viisikkoa ja sen hang around klubia. Mahtaisi ainakin hieman syöksykierre oieta. Jos ja kun ulkonaliikkumiskielto tulee voidaan sen varjolla siirtää vaalitkin hamaan maailman tappiin.
Huru-ukko
PS. Tampereella kokkari siirtyi persuihin viime syksynä. Nyt Van taalla kaksi kokomuslaista teki saman. Perusteena kaikilla: Kokoomus on unohtanut entiset juurensa, koti, uskonto ja isänmaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Mr. Whitelle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Mr. White: Joo, mielipiteet ovat sallittuja. Faktoihin perustuvat mielipiteet eivät.

Huru-ukko: Saas nähdä mihin tuon koronahomman kanssa vielä mennään. Sinänsä en oikein usko että hallituspuolueet haluavat vaalien siirtoa koska niitten koronanoste vähenee koko ajan. Ja luulen, että nuo kokoomuslaiset ovat tehneet johtopäätöksen että kokoomusta ei enää voi millään keinoin siirtää järkevämpään suuntaan. On siis aika nostaa kytkintä.