perjantai 12. helmikuuta 2021

IKUISUUSONGELMA TUONTITAVARANA

Iltalehden toimittelija Kreeta Karvala oli kovasti huolissaan maahanmuuttajanaisten työllistymisestä. Hän totesi lehden pääkirjoituksessa ”Suomessa asuvien maahanmuuttajanaisten heikko työllisyys on ongelma, jolla on pitkälle kantavia negatiivisia vaikutuksia sekä yksilöille että yhteiskunnalle”. Ja oikeassahan hän on, ei siinä mitään. Hänellä ei vain uskaltanut sanoa erästä taikasanaa vaikka hän sitä sivusikin mainitsemalla valtiot Afganistan, Somalia ja Irak.

Se taikasana on islam.

Taikasana, jota ei saa arvostella, koska meillä Suomessa pakolla ylläpidetään valhetta että islamilaiset ovat aivan samanlaisia pohjoismaisia lällydemareita kuin me suomalaisetkin.

Tosiasiassa islam eli kokonaisvaltainen kulttuuri joka vaikuttaa islamilaisten kaikkeen elämään pitää huolen siitä että islamilainen nainen pysyy kielitaidottomana synnytyskoneena kotonaan ja pukeutuu ulkona ollessaan enemmän tai vähemmän Säkkivälineen tuotteisiin. Suomalaisilla on ollut jo useamman kymmentä vuotta aikaa hoksata se, että ei näistä maista tulla integroitumaan vaan siksi, että typerät suomalaiset tarjoavat heille varman ja pysyvän elatuksen.

Siinä ei auta Karvalan peräänkuuluttamat  ”äitejä työllistävät kotouttamistoimet ja palkkatuki”. Se on vain samaa jatkumoa jossa johonkin –  joka ei tunnetusti toimi – upotetaan aina vain lisää suomalaisten rahoja ja toivotaan että jos se tällä kertaa alkaisi toimia.

Islamilaisten naisten työttömyys ei ole pääongelma. Pääongelma on se, että tänne on viimeiset kymmenet vuodet haalittu tätä islamilaista haittamaahanmuuttoa ja pidetään sitä edelleenkin kyseenalaistamattomana itseisarvona.

Tätä todellista ongelmaa voidaan alkaa ratkaista vain kahdella tavalla:

a) Lopetetaan välittömästi kyseinen haittamaahanmuutto.

b) Aletaan poistamaan tänne pelkälle elatukselle tulleet.

Mutta sehän olisikin jo niitä kaikkia maailman karmeimpia ismejä. Sillä täällä elätettävät islamilaiset ovat suvaitsevais-tiedustavaiston käveleviä solidaarisuuspokaaleja joilla he pönkittävät egoaan hyvinä ihmisiä.


41 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tekee ne maar törkeen siistii safkaa sentään.

Lisäksi kivoja leikki ja pelihetkiä.

V***u, kun pääsis johonkin isoon taloon sonniksi.

T. Ymmi

QroquiusKad kirjoitti...

Karva-Reetta tyttökavereineen on tehnyt tämän niin monta kertaa ennenkin ja tekee vastakin:

todetaan, että meillä on Ongelma. Ongelman ratkaisemisesta pitää keskustella, mutta vain tietyllä tavalla:
Ongelmaan ratkaisua tuovat tahot täytyy sulkea ulos keskustelusta, koska he tuovat Ongelmaan ratkaisun. Ongelman ongelma on tässä kohta siis se, että se ratkaisu on väärä, koska se on oikea ratkaisu, mutta sitä ei saa sanoa, koska se ei sovi Viralliseen Totuuteen!

Niin kehä sen kun pyörii aina vaan. – Sitä ihmettelen, miksi Karva-Reeta tyttökavereineen ylipäänsä ottaa Ongelman esiin, kun hyvin tietää siitä seuraavan niiden väärien ratkaisujen tuominen jälleen kerran esiin, vaikka niin ei saisi tehdä, koska niin ei saisi tehdä.

Kas, ne ratkaisut ovat vääriä, koska ne ovat oikeita ratkaisuja Ongelmaan, jota oikeastaan ei saisi olla, koska Virallisen Totuuden mukaan sitä ei olekaan, vaikka on.
Ikiliikkuja on sittenkin keksitty!

Anonyymi kirjoitti...

Kuka yksityisen puolen firmoista palkkaa säkkivälineen käyttäjää joka ei edes puhu suomen kieltä ja ei näy kun silmät kaavun alta jos niitäkään. Islamilaisessa kulttuurissa harvemmin naiset käy töissä, tietääkseni. Tuskinpa edes haluavat työelämään ja sopeutua Suomeen. Ehkäpä joku somalijärjestö saattaa palkata kahvinkeittäjäksi jos uskonto sallii kahvinjuonnin, rahasta tuskin on kiinni kun katsoo vuosittaisia veronmaksajien antamia avustussumma. T. Oloneuvos

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ymmille, Qroquius Kadille ja Oloneuvokselle & kiitos kommenteistanne.

Ymmi: Ja tuossahan tulikin ne legendaariset Sannikan perustelut monikultturismille.

Qroquius Kad: Tiivistit - piru vie - asian erittäin osuvasti. Ehkä valtamediassa osa ihmisistä alkaa tajuta että homma on kussut perseestään jo alusta alkaen ja yksi suurimmista syyllisistä siihen on nimenomaan valtamedia itse , mutta koko asian ääneen tunnustaminen on mahdotonta. Siksi tuota ikiliikkujaa pyöritetään loputtomiin.

Oloneuvos: Ei yksikään yksityinen firma. Julkinen sektori palkkaa muutaman ylistetyksi monikulttuurimannekiiniksi.

Juha Kivela kirjoitti...

QK osui erittäin tarkasti Ongelman ytimeen kommentoidessaan Ykän esiintuomaa yhteiskunnallista probleemaamme. Ongelmaa ja probleemaa, josta ei pitäisi julkisesti puhua.

Ongelmaa ei pitäisi myöskään valtamedian ja vallitsevan poliittisen eliitin mukaisesti ratkaista, vaan pahentaa entisestään.

Löytyykö ratkaisua Ongelmaan enää poliittisesti? Voimme yrittää äänestämällä puuttua Ongelman ratkaisemiseen. Jotain rajaa on syytä vetää jo kunnallisvaaleissa, joten otetaan Suomi takaisin kuntavaaleissa 2021. Sen jälkeen Ongelman ratkaisu voi käydä - jos ei mahdottomaksi - niin ainakin huomattavasti vaikeammaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Valtamedia ilmeisesti uskoo loputtomiin ja yrittää saada lukijansakin uskomaan, että kultamunat kuoriutuvat, kunhan vain vielä lisää hyysätään ja varsinkin syydetään rahaa näiden tuontitavaroiden työllistämishankkeisiin. Valtiovarainministeriön männäviikon talousraporttikin saatiin valtamediassa väännettyä tuontitavaran lisähaalimisvaatimukseksi, vaikka mitään suoraa ehdotusta siinä ei esitetty, toki maahanmuutto mainittiin verrokkimaiden yhteydessä. Yhdessä verrokkimaassa Ruotsissakin on jo kuultu ulostuloja, ettei kehitysmaamaahanmuutto ole osoittautunut maalle hyödylliseksi, ja Moderaatitkin jo peesaavat Ruotsidemokraatteja halpatyövoiman tuonnin vastustamisessa. Kun miespuoliset tuontihalpatyöläisetkin ovat käytännössä nettosaajia, niin miten näistä säkkivälinemannekiineista saadaan nettoveronmaksajia? Mutta ei kai se ole tarkoituskaan, kunhan tempputyöllistetään suomalaisten rahoilla vaikka valtion perustaman yhtiön avulla (tällaiseenkin suunnitelmaan törmäsin, liekö totta ja toteutumassa?)

Kaikesta huolimatta mukavaa viikonloppua!

Ikätoveritar

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Tästä oli myös ylenannon eilisissä uutisissa, jopa vieläpä näin toimittelijattaren loihelausumana: "Maahanmuuttajanaisissa on paljon korkeasti koulutettuja, joilta Suomi voi oppia"! Siis todellakin, eivät ainoastaan lapsimiehet ole raketti-insinöörejä, aivokirurgeja ja tekniikan tohtoreita, vaan myös säkkivälineen mannekiinit!!!
Tuo oli taas minulle ns. viimeinen pisara, joka sai maljan vuotamaan yli. Eipähän tarvitse enää kuunnella radiotakaan, vaikka maksut pitääkin maksaa.

Pinlaareni kirjoitti...

"Jotain rajaa on syytä vetää jo kunnallisvaaleissa, joten otetaan Suomi takaisin kuntavaaleissa 2021. Sen jälkeen Ongelman ratkaisu voi käydä - jos ei mahdottomaksi - niin ainakin huomattavasti vaikeammaksi."

Kyllä. Kiitos Ykälle, ja veli QK.lle, sekä muille kommenteista. Pitää yrittää ottaa Suomi takaisin kuntavaaleissa. Yrittänyttä ei laiteta, paitsi ehkä viherpunikkien indoktriotionaatio-leireille - tai pitäisikö sanoa mielipiteen-/ajatustenkorjaamisleireille.

Anonyymi kirjoitti...

Jos Karvala löytäis musliminaisille sellaisen työn jossa ei tarvitse puhua vieraille miehille, koska ilman aviomiehen lupaa sitä ei saa tehdä. Ei myöskään mennä ulos (töihin) ilman avio- tai sukulaismiehen seuraa. Tulisihan siinä työllistettyä kaksi ihmistä samalla kertaa kun aviomies olisi vaimon työpaikalla aina mukana. Maksettaisiinko hänellekin palkkaa vaimon vahtimisesta? Tuskinpa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa on 1800-luvulta asti asunut muslimeja, eivät ole asuiltaan poikenneet kanta-asujista. Hevosmakkaran suosinta ollut kai näkyvin ero suomalaisiin. Merkittävin anti kulttuurille on pärämäts. Ja suomalaiseen korvaan hassun kuuloiset nimet. Toinen aalto koostui oikeasti työperäisistä, tämän aallon näkyvin tuote on toinen manselaisruoka - kebap.

1990-luvulla vasta alkoi ilmestyä säkkivälineen mannekiinejä, islamismi on avainsana. Toki takana islam, sen tiukkapipoinen tulkinta - iranin pappisvalta sen aloitti. Tuomiojan kaverit. Merkittävin anti kulttuurille taitaa olla joukkotaiskaukset.

Yliopiston apteekissa alkoi näkyä huivipäisiä kassoja -90luvulla. Näyttivät harjoittelijoilta, keskiaasialaisia tms. - samaan aikaan näkyi venäläisiäkin ja virolaisia - nyt niitä on enemmän.

Islamismia vastaan pitää ja voi taistella. Kaavut ja huivit eivät ole suomessa hyväksyttäviä, eivätkä edes toimivia vaatteita. Niinpä niiden pitää olla hyväksyttävä syy työsuhteen purkuun. Samoin työajalla perseilyn ts. "rukoilun". Samaa tulkintaa sopii käyttää "perinnehameisiin" - ei näitä näkynyt kovin laajasti ennen 70-lukua. Olivat paljon pienempiä vielä 60-luvulla.

Parantaisi kummasti työllistäytymismahdollisuuksia. Kun ei työantajan tarvitsisi pelätä Fatiman, Mehmetin tai Hagertin ilmestyvän yhtenä kauniina aamuna töihin pellenvaatteissa, vaatteissa jotka eivät sovi työntekoon.

Pyssymies

Pate kirjoitti...

Koska olen eräässä yrityksessä työskennessäni toiminut ns mentorina, koskien asianomaisia n. 16 sitten, kommentoin sen verran ( varovaisesti ) , että siitä ei tullut yhtään mitään. Lopulta otettiin kyseiseen kohteeseen ns ammattilaiset, jotka tekivät, eivätkä viettäneet rukoushetkiä. Ja ihan tosi. Valituksia tuli niin paljon. Enkä usko, että se on muuttunut miksikään.

Anonyymi kirjoitti...

Sitä sanotaan, että näkeehän sen sokea-reettakin. Vaan ei näe sokea kreetta. Vaan hätä on jo kuultu ja toimiin ryhdytty. Joku tullin joutilas syöttiläs kiusaa nyt kaikkia ja on keksinyt uudelleen pyörän turhakeministeri Haataisen toimeksiannosta. Perustetaan valtionyhtiö joka palkkaa nämä säkkivälineen mannekiinit ym. somput ja maksaa heille ei mistään täyttä taulukkopalkkaa, tai vähän yli. Kun ruåtsissakin niin meilläkin on haataisen perustelu.
Huru-ukko

Joppos123 kirjoitti...

Karvala ei toimittelijana ole ilmeisesti vaivautunut tutustumaan maahan lampsineitten kotiseutujen heimokulttuureihin.
Meille on läpsinyt , sotaa ja vainoa paeten sakkia mm Pakistanin ja Afganistanin rajaseuduilta.
Heillä naisen asema on vähintäänkin mielenkiintoinen.
Siinä vaiheessa kun 10v tyttölapsi naitetaan paikalliselle hefelle 40v niin se on viimeinen kerta kun se friidu astuu asuntonsa ulkopuolelle.
Sielläpäin on tapana jos se friidu vaikkapa tulee kipeäksi niin se 40v hefe menee lääkäriin ja hefen kuvailun perusteella määrittää sairauden ja lääkkeet. Jos friidu delaa niin otetaan uusi.
Samaan aikaan mediapersoona Karvala kuvittelee, että tilannne jotenkin muuttuisi kun ja jos hefe muuttaisi härmään sen 10v morsiammensa kanssa ja heistä tulisi samantien niitä lällydemareita. Ei tule.
Tätä piirileikkiä on jo käyty somppujen kanssa. Tytöt lähetetään somppulaan sivottaviksi ja sille ei yksikään feministi tee yhtään mitään koska haram.
Femakot raakkuvat koska me sovinistisiat sen mahdollisuuden heille suomme. Jos heidän unelmansa toteutuisi niin ne samat femakot eivät koskaan enää astuisi pirttinsä ulkopuolelle.
Partasuinen mulkku on eksoottinen ja jännä. Me ollaan tutun turvallisia ja siksi meille voi vittuilla ihan miten paljon siulu sietää. Partasuinen mulkku joko hakkaa femakolta paskat pihalle tai tappaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ainoa mahdollinen rauhanomainen ratkaisu muslimiongelmaan on taloudellinen houkutin.
Ennakkoehtona on tietenkin rajojen täydellinen sulkeminen. Rahamäärän pitää olla erittäin merkittävä, vähintään 20000 €/ lärvi. Tuollaiselle 7-8 hengen somaliperheelle lyödään 150000 euroa tassuun ja menoliput Mogadishuun, jossa tuon rahan arvo lienee kymmenkertainen. Jo vuodessa sijoitettu pääoma alkaa tuottaa hyvää suomalaiselle veronmaksajalle ja yhteiskuntarauhalle. Terv. Acetracking

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin tuo "nainen vaietkoon seurakunnassa", on alkanut viime vuosina tuntumaan yhä järkevämmältä raamatun lauseelta. Ja vanhan testamentin parjattu väkivaltaisuus asettuu ihan uuteen valoon, kun seuraa islamin väkivaltaisuutta juutalaisia ja kristittyjä kohtaan. Islam on nykyajan filistealaiset.

Joppos123 kirjoitti...

A, mikä lienee on joko trolli tai lapsi mieleltään. Ideahan on ikiliikuja välillä Suomi-Mogadishu.
Kuinkahan paljon sille somaliperheelle pitäisi lyödä paalua ennekuin se muuttaisi takaisin soppulandiaan? 100 miljardia?
Nehän tulee aina takaisin ja sama uudestaan, eri papereilla.
Tämä on jo keksitty.
Samat kasipallot hakevat tukia Ruotsista, Suomesta, Tanskasta ja Norjasta.
Sama neekeri siis saa tuet kaikista maista eri henkilöllisyyden turvin ja kaikissa maissa on eri perhe.
Mä rupeen muslimiksi jahka pääsen eläkkeelle. Paras rahavedätys ikinä ja laillinen.
Kukaan ei tsekkaa oletko muslimi mutta tuet juoksee tekaistujen avioliittojen ja ihmiskaupan kautta. SAMPO.

Juha Kivela kirjoitti...

Komppaan Jopposta tuossa klo 22.55 viestissä. Itse tulkitsin myös joko trollaukseksi tai joksikin vedätykseksi. Kuten Joppos asian mainitsi, niin rahalla ulosostaminen ei ole ratkaisu, vaan entistä suuremman ongelman ja vedätyksen lähde. Alkaisi varsinainen ralli Suomi-Mogadishu -akselilla tuolla ratkaisulla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle, Ikätoverittarelle, Terho Hämeenkorvelle, Pinlaarenille, Ano1:lle, Pyssymiehelle, Patelle, Huru-ukolle, Joppos123:lle, Acetrackingille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne. Niissä oli sen verran paljon toisiaan sivuavaa sisältöä etten erikseen kommentoi kaikkiin.

Tuota rahalla ostamista en suosittelisi minäkään vaikka uskon että kyseinen kommentoija esitti sitä ihan vilpittömässä mielessä. Se vaatisi lukkovarman rajavartioinnin ja sitähän ei tässä lällymaassa näillä maailmanajoilla saada aikaiseksi. Kun ei saada edes perinteistä rajavartiointia.

Joppos123 kirjoitti...

Tätähän voisi kokeilla kun jää eläkkeelle. Tulee somppuna himaan ja jos ei etnisesti siltä näytä niin karmea rasismirääky päälle.
Suomen kodittomille suosittelen.
Ovat meinaan aika tuuliajolla jos vertaa laittomiin geelipäihin.
Täytyypä laittaa vinkki.
Kaikki ovat somppuja ja etnistä karsintaa ei saa tehdä.
Onpahan suomen kodittomilla katto pään päällä.
Tässähän on oiva tapa vittuilla vihervasemmistolle ja samalla tehdä jotain hyvää.
Tähän vielä palataan.

Joppos123 kirjoitti...

Vilpittömässä mielessä tanskalaiset päästivät sotaa ja vainoa pakenevat maahansa ja nyt tutkitaan terrorismin valmistelusta.
Me kaivetaan verta kärsästä kun sallimme paskasakin olemassaolon härmässä.
Mätäsalo haluaa luoda niille paskoille "palomuurin".
Ottaakohan se akka vastuun kun kojahtaa?
Kyllähän jossain vaiheessa kojahtaa.
Jos minulla olisi kaikki valta niin potentiaaliset terot olisivat matkalla kotiinsa tai mullissa.
Mikä tässä on vaikeaa?
Samaan kuljetukseen lähtisivät jo linnoissa lihovat geelipäät.
Mikään laki maailmassa ei estä noiden karkoittamista. Paitsi DeGröna laki hallituksessa.
Onhan noita geelipäitä aika paljon kadonnut vuosien aikana.
Liekkö kotiinsa mennyt rasismia pakoon. Tiedä noista.
Liikkuvaista porukkaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123.

Viesti1: Veikeä idea, mutta jos suomalainen VHM sellaista yrittäisi niin tulisi välittömästi hilut kinttuun kavallus- tai oikeastaan vihakavallusyrityksestä. Ja tosi on, että vihervasemmisto ei välitä suomalaisista kodittomista paskan vertaa. Niillä on aivan omat lemmikkinsä.

Viesti2: Korutonta tekstiä mutta tottahan tuo on. Ohisalo ei edes kuvittele joutuvansa vastuuseen mistään sillä hänelle itselleenvalehtelu on normaalitila.

QroquiusKad kirjoitti...

Mikä tässä on niin vaikeaa, kysyi veli Joppos?
No se, ettei meillä ole sitä valtaa.
Miksei ole?
No kun me emme äänestä.
Äänestämmehän me?!
Joo, mutta kun suurin osa niistä, jotka ovat kanssamme samaa mieltä äänestävät Järjestelmäpuoluetta.
Miten heidät sitten saataisiin äänestämään meidän kanssamme sen mukaisesti, mitä he politiikasta todellisuudessa ajattelevat?

Se se vasta vaikeaa onkin...pelkäänpä pahoin, että kenties mahdotonta...?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tähänhän on kaksi syytä.

Ensinnäkin suomalaisten itäsaksalainen hallintoalamaisen luonne. Joka oli ihan hyvä asia silloin kun elettiin monokulttuurisessa maassa jossa maan johtokin oli kiinnostunut maan hyvinvoinnista. Sillä saatiin hyvinvoiva maa aikaiseksi.

Ja toiseksi valtamedia joka muuttuu propagandassaan päivä päivältä härskimmäksi. Kun vaalit 2023 lähestyvät niin odotettavissa on silloin kaikkien aikojen haisunäädän kusimyrsky. Ja vielä silloinkin suurin osa ihmisistä lukee vain valtamediaa. Ja uskoo perussuomalaisiin kohdistuvan demonisoinnin vaikka olisikin niitten kanssa aivan samaa mieltä.

Mutta toisaalta, niin kuin itse olet monesti sanonut: Neuvostoliiton hajoaminen tuntui aivan mahdottomalta vielä vuonna 1987.

klova kirjoitti...

Suurin syy miksi ihmiset eivät äänestä perussuomalaisia on,että he eivät koe maahanmuuttoa sellaisena ongelmana että se ratkaisisi ketä äänestää.

Jos demarit valitsisivat nuivemman suhtautumisen humanitääriseen maahanmuuttoon,niin puolueen kannatus olis päälle 30% ja reilusti ja perussuomalaista puoluetta ei nykymuodossa olisi edes olemassa.Suomalaiset kun erityisesti tukkäävät riskittömästä elämästä ja turvatuista eduista jotka yhteiskunta tarjoaa ”ilmaiseksi”.

Suomihan on suurelle osalle kansasta vielä hyvä maa asua ja lähes kaikille helppo maa elää,hengissä pidetään yhteiskunnan puolesta ja töillä tai edes ajattelulla ei tarvitse päätään vaivata.
Mitä tulevaisuuteen tulee,niin suurin osa ei sillä päätään vaivaa.Elintaso minkä täällä jokainen saavuttaa tekemättä mitään on sellainen,että ainakin 5 miljardia ihmistä maailmassa voi vain haaveilla.

Suomihan muuttuu jo ihan lähitulevaisuudessa,kymmenen vuoden sisään,ihan erilaiseksi maaksi,hyvinvointivaltiota ei ainakaan omalla työllä voida ylläpitää ja epäilen muidenkaan halukkuutta osallistua kustannuksiin.

Eli yhteiskunnan tarkoamat edut tulevat kaikenvärisillä heikkenemään ihan tässä muutaman hallituskauden kuluessa.

Ja minusta ihan hyvä niin,mikään yhteiskunta ei kestä nykyisenkaltaista julkistasektoria yhdistettynä krooniseen vaintotaseen alijäämään ja Kreikan kanssa ainoana Eu-maana bkt ei ole kehittynyt mihinkään vuodesta 2007 ynnä työn tuottavuuden kehitys länsimaiden alinta pohjasakkaa.Työllistenkin määrä Eun alinpia ja se tehty työkin tuottaa heikosti,no selvähän tuo kun kohta puolet työvoimasta työskentelee julkisella.

Anonyymi kirjoitti...

Enkö minä selkeästi sanonut, että tämä rahahoukutin edellyttää rajojen sulkemista.
Herra Joppokselle tiedoksi. Malli ei sisällä ikiliikkujaa välillä Suomi-Mogadishu.
Jokainen täysjärkinen tajuaa, että humanitaarinen maahanmuutto on tässä mallissa
tietenkin lopetettava kokonaan. Eri asia on, että nykyisen kaltaisessa Euroopassa malli on mahdoton.

Mutta toisaalta, jos oletetaan, ettei mikään poliittinen mannerlaatta liikahda
tulevaisuudessakaan Euroopassa, niin eikö kaikki keskustelu muslimimaahanmuuton
haittojen rajoittamisesta ole ajanhaaskuuta. Terv. Acetracking

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Nythän on ennusteesi perusteella saatu jo aikaan tällekin päivälle muutamakin raflaava otsikko:
- persaukisia ja tyhmiä ja kouluttamattomia persuja äänestävätkin telkkaridemarien silmissä ökyrikkaat eli koulutettu keskiluokka. Harmittaa taatusti julkisen puolen elättejä joille ehdittiin pikauutisoida viikolla, että kohta joka kolmas kunnantyöntekijä pääsee/joutuu eläkkeelle eli kilpailu on kovaa siitä, että jos optimoidaan niin kuka jää syömään jatkossa kampaviinerit ja kenen puolesta
- vihreiden vaalikampanjaan sisältyy "15 minuutin" kunta missä mihin tahansa palveluihin ja työpaikalle pääsisi jatkossa vartissa metrolla tai ratikalla eikä tarvitse omaa autoa. Tämä toimii taatusti kun pakkomuutetaan kaikki suomalaiset Kallioon ja köyhät voivat asua sitten Hakaniemessä tai Sörnäisissä.

Niin ja ihmismafialle tarvitaan ilmaiset majoitustilat, että kerjäämisbisnes pyörii talvellakin.

Linkkejä en näihin nyt laita, löytyy hakemattakin mutta jos joku sellaisia kaipaa niin tottakai laitan ne.

Itse aiheeseen on todettava, että koska Suomessa ei ole tarpeeksi maahanmuuttajia (töihin tulleita inssejä ja tutkijoita ja sen sellaisia ei lasketa) niin tarvitaan lisää maahanmuuttajia. Ikiliikkuja kun on sellainen, että se liikkuu ikuisesti. Jos Suomeen tulee 10 maahanmuuttajaa niin miksei saman tien 100, ja jos 100 niin miksei tuhat? Numeroita ne vaan on... ja hyviä suojatyöpaikkoja niille jotka setvivät niiden ongelmia. Vähän kuin radio Jerevanin vitsissä ulkomuistista:
- mitä on sosialismi?
- se on sitä, että ongelmat, jotka on äärettömän helppo voittaa lisääntyvät äärettömästi

Ystävällisin terveisin,
Ano Nyymi

QroquiusKad kirjoitti...

Toistamani aikamääre on ollut ja on toki vastakin uudenvuodenaatto 1988, jolloin neuvostovalta näytti betonoidulta ja Rautaesirippu Muureineen ikuiselta, ja kolmen seuraavan vuoden aikana kaikki murtui ilman III maailmansotaa ja hämmästyttävän vähällä verenvuodatuksella.

Saapa näkyä, mitä kaikkea hauskaa meille keksitään seuraavien kolmen vuoden aikana. Tämä on pieni vihje:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007801333.html

Eli tuhotyttöjen hallitus suunnnittelee panevansa puolet Suomesta ulkonaliikkumiskieltoon. Siis lähes kolme miljoonaa suomalaista suljettaisiin koteihinsa, ja tätä kieltoa valvomassa on teoriassakaan max. 7 000 poliisia, käytännössä vain noin puolet.

Mitenkähän tuo onnistunee? Pelkäänpä pahoin, että varsin hyvin juurikin yllämainitusta syystä:
me itäsaksalaissuomalaiset teemme niinkuin käsketään.

Vai teemmekö aina? Miten kävi aikoinaan kieltolaille ja sen kunnioitukselle?

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista, kuinkahan kauan asaa olla usarissa, ja kun vielläpä on perussuomalaisiin liittynyt ?
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/sdp-omaksui-kriittisen-rotuopin-ja-hylkasi-meidat-tavalliset-ihmiset/

"on Mittler #3347764 13.2.2021 10:40
Vastaus kommenttiin: #3347708

Nyt kun on väärän puolueen nimikin kyljessä, bannin todennäköisyys on vähintään kaksinkertainen"

-jpt-

Tinahattu kirjoitti...

Seppo Lehto on vähän harhaileva mieleltään, käy jopa nussimassa betonipossuja. Jotakin järkeä sillä silti on — ei muuta kuin äänestämään siellä Tampereella. Vaihtoehdot ovat huonompia.

Seppo Lehto
Saturday, December 30, 2006
https://kansallismielisyys.blogspot.com/
“Pieni vittuilu lehtineekereille: "kolme oululaista miestä" = Michael Andrew Lofo, Gak Willyang Mogdam ja Muawia Abuzaid Tutu Atiya eivät todellakaan ole oululaisia tai koululaisia.”

Huomatkaamme että viittaus oululaisiin on vuodelta 2006. Oulun riemu nousi huippuun vuoden 2015 jälkeen. Oulun herrasväen into ja röyhkeys olivat kasvaneet sen yhdeksän vuoden aikana.


Tässä verkkoasiaa: https://tampereen-kunnallisvaalit-2021.blogspot.com/2020/10/kuntavaaleissa-tampereella-2021.html

MikkoK kirjoitti...

Järjestelmäpuolueelle on elintärkeää, että se saa riittävästi ääniä tavalla tai toisella. Tyylipisteitä ei ole jaossa. Tarvittaessa voimme nähdä ääntenlaskennassa samanlaisia yllättäviä kannatushyppäyksiä kuin Ruotsin ja Amerikan viime vaaleissa. Valtamedia meillä onkin jo samanlaisessa iskussa kuin noissa maissa.

Sanotaan, että kansa saa sellaiset päättäjät kuin se ansaitsee (=äänestää). Tämä ei välttämättä pidä paikkaansa meilläkään. Vai onko muka Suomessa rehellisyyttä enemmän vaaleissa kuin hallituksessa tai valtamediassa?

Anonyymi kirjoitti...

Oli tuossa iltalehdessä pitkä juttu kuinka ovat nämä "ssuren matuaallon" tulijat, eli 2015 saapumiserä kotoutuneet Suomeen. Muutam esimerkki, jotka olivat pärjänneet, parhaana esiteltiin muuan irkiaano, oli käynyt kouluja ja opetellut kielen ja päässyt/lukenut hammashoitajaksi ja saanut alan työpaikan. Tarinan mukaan oli ollut kotona mosulissa aikomus lukea öljyinsinööriksi. Nyt aikaa valmistautua hammalääketieteellisen pääsykokeisiin työ ohella.
Onhan se hienoa että pärjää, että kunpa loputkin tekisivät niin. Vaan maahantunkutumisvirastossa ollaan sitä mieltä, että liian vähän tehdään, kielikoulutusta järjestetään, vaan siitä ei tule peneltia jos ei opinnot suju. Ja eihän ne suju jos ja kun siitä ei ole seuraamuksia, pitäs laittaa KelaGold jäähylle, että lukuhaluja tulisi.
Piti lopettaa lukeminen, rupes ahistaan:(
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys klovalle, Acetrackingille, Ano Nyymille, Qroquius Kadille, jpt:lle, Tinahatulle, MikkoK:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

klova: Äänestyskäyttäytymiseen yksi syy mainitsemasi lisäksi on valtamedian jatkuva persudemonisointi. Ja mikäli demarit olisivat aikanaan toimineet noin, niin asia olisi varmasti niin kuin totesit. Mutta nythän se on enää akateemisten utopistinaisten puolue. Mitä tulee tuohon talousasiaan niin olet oikeassa. Kupla puhkeaa ja silloin kusessa oleminen määritellään aivan uusilla mittareilla. Pelkään kyllä että siinäkin tilanteessa valtio karsii vasta viimeisenä julkisen sektorin suojatyöpöhöstä ja maahanmuuttoteollisesta kompleksista.

Acetracking: Keskustelu ei ole ajanhaaskuuta mutta täytyy hyväksyä se, että jotkut ovat eri mieltä. Niitten mannerlaattojen liikkuminen on hidasta mutta yritetään kumminkin.

Ano Nyymi: Persujen äänestäjät demonisoidaan yhteiskuntaluokkaan katsomatta. Täydellistä tasa-arvoa. Ja sekä ikiliikkujan että sosialismin kuvasit osuvasti.

Qroquius Kad: Saattaapa hyvinkin onnistua. Tämä korona vaikuttaa hallitukselle siinä mielessä taivaan lahjalta että kun se tarmolla paneutuu siihen niin se antaa pontevan ja osaavan vaikutelman ikävän monelle. Vaikka kuolleisuus ei ole Suomessa edes noussut. Kieltolaki on hyvä esimerkki siitä että aina ei totellakaan. Toisaalta Suomi ei ollut silloin vielä läheskään näin itäsaksalaistunut.

jpt: Paunio taitaa olla Suomen viimeinen järkevä demari.

Tinahattu: Laitoin tuon mainoksesi mutta ensi kerralla sitten kohteliaammin ja ilman törkeyksiä tai se lentää saman tien roskakoriin.

MikkoK: Sama ilmiö on vielä vahvempana Ruotsissa jossa demarit saavat haittamaahanmuuttajien äänet lähes kokonaisuudessaan. Suomen vaaleja on sinänsä paljon vaikeampi hässiä kuin esmes jenkkien.

Huru-ukko: Tyypillistä valtamediaa. Etsitään yksi onnistunut esimerkki ja annetaan sitten ymmärtää että ilman tätä huippuosaamista me ei Suomessa pärjätä.

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin, Huru-ukko, yli 30.000 tullut ja nyt sitten nostetaan kansakunnan kaapin päälle se yksi joka ei ole tietenkään somali tai afgaani vaan babylonialaisen kulttuurin ilmentymä. Valtaisa määrä fotoja ja kehuja, ihan on hammashoitaja. Ja heti kertoo tietenkin tuntevansa itsensä suomalaiseksi. Samaan aikaan kun suomalaiset tuntevat omassa maassaan olevansa ihan jotain muuta.

Aivan järkyttävää tämä että kansalaisuuden saa jo neljässä vuodessa kun jaksaa jyystää hommaa juristien kanssa. Vaatimukset kielitaidosta ovat ehdottomat, mutta Suomen kansalaisille on jo 30 vuotta ollut tulkkipalvelut. Somalien ei tarvitse oppia suomea eikä ruotsia, suomalaisten koulujen täytyy opettaa somaliaa "koska se auttaa kohdetta integroitumaan". Ja hittoon ne inkluusiot, me jäbät kerrotaan huoraopettajille miten homma menee.

Sylettää koko touhu. Ei me tollaisia tänne ole haluttu mutta eipä meiltä ole kysyttykään. Halonen ja Tuomioja ottivat massamurhaajan jollain hämäräperäisellä sopparilla. Nyt sitten oikeuslaahus matkaa aurinkoiseen Monroviaan todistamaan että ihan on kiva jäbä tämä G.ja uhrit vaan valehtelee. Kun ei Haagin tuomioistuin kelvannut, niin mistäs lähtien Suomeen on perustettu Afrikka-tuomioistuin?

Kerron vielä lisää. hesarilta lipsahti netissä ikävä sana iranilainen joka siivottiin heti pois. Rasistinen pressamme armahti naisen joka oli puukottanut miestään joka oli vuosia pahoinpidellyt vaimoaan ja lapsiaan, ja ollut tästä linnastakin. KKO oli sitä mieltä, että naisen olisi pitänyt olla kivempi ja puukottaa vähemmän, joten vain kolme vuotta vankeutta naiselle. Kiitos Sale.

Mitä tuohon alkuperäiseen testiin tulee: ei kai nyt kukaan luule että näistä miesten alistamista kantturoista mitään tulee. Mutta nuorista tulee. Bussissa 23 (lähihoitajakoulu) ei juuri muita näe kuin somalinaisia, huivit päässä mutta uhmkkaita. Niissä se somppujen tulevaisuuus on. Äijät loikoilee himassa, märsyäää khatia ja sitten baanalle notkumaan. Mutta jossain vaiheessa se systeri ei enää olekaan se alistettu nainen vaan turpaan tuota turhaketta lätkäisvä naispuolinen sukulainen. Kun nuo naiset ottavat sen äijien lapsellisen kunniaksitteen käsiinsä, niin saattaa jotain parempaa tapahtua. Tai sitten ei.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Näitä Suomen kansalaisuuksiahan on jaettu kuin ämpäreitä marketin avajaisissa ja se ei ole mielestäni mitään muuta kuin rikollista toimintaa. Ja Halosen sekä Tuomiojan toiminta pohjautui vain siihen että jos tyypillä on tumma orvaskesi niin ei kun tänne vaan. Minä vaan luulen että ei sitä islamilaisten naisten vastaiskua tule. Miehet kun ovat kuitenkin voimakkaampia ja siinä kulttuurissa naisten pieksäminen ei ole vika vaan enempi ominaisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Jpt:lle:
Ehdin kyllä lukea tuon Mikko Paunion kirjoituksen. Mutta kun yritin lukea sen uudestaan palauttaakseni mieleeni joitakin seikkoja siitä, mitä hän oli kirjoittanut, jouduin toteamaan, että se oli jo poistettu.

Anonyymi kirjoitti...

Paunio loikkasi perussuomalaisiin

eli järkeviä demukoita ei ole olemassakaan.


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Uusi Suoli oli odotetun nopea sensuroinnissaan. Kyseinen kirjoitus kuitenkin löytyy Oikea Media-sivustolta:

https://oikeamedia.com/o1-154200

Tvälups: Joo, näin kävi. Taisi mennä se viimeinen ajattelukykyinen demari siitä puolueesta. Kyseinen akateemisten utopistinaisten puolue tarvitsisi lähinnä saattohoitoa. Mutta valtamedia on sen takana pitämällä yllä mielikuvaa Sanna Marinista jumalattarena.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Menee asian vierestä, mutta kun tuossa yllä mainittiin eka pressan suorittama armahdus pitkään aikaa niin jotenkin minusta sopii asiaan että Sale armahti selkäänpuukottajan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, keski-ikäinen pikkupoika. Käsittääkseni se heppu sai ihan sitä mitä tilasikin. Koko tapaushan oli sinänsä tuontitavaraa jota ilman me suomalaiset oltaisiin ihan hyvin pärjätty.

vieras kirjoitti...

Mitä Ykä veikkaa valitaanko Paunio persujen listalta Helsingin valtuustoon?

Paunio-ketju Hommalla:
https://hommaforum.org/index.php/topic,131688.0.html

Kunnallisvaaleista sanotaan että vaalitulos riippuu siitä että miten monessa kunnassa on saanut täydet listat.

Huomasitko että Junes ja Tiina etsivät heidän listalleen sopivia ehdokkaita?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. En osaa sanoa. Hän tuli vähän myöhäisessä vaiheessa mukaan.