tiistai 16. helmikuuta 2021

VALTAKUNNAN FEMINIININEN TUKIPÖNKKÄ?

Laitetaan poikkeuksellisesti toinen postaus saman vuorokauden aikana. Meinaten, muuan Sanna Marin opetti meille muurahaiskansalaisille yhteiskunnan toimintaperiaatteita ja totesi näin:

”Naisvaltaiset alat pitävät tämän maan pystyssä niin poikkeusoloissa kuin normaaliaikana.”

Ja näillä hän tarkoitti erityisesti palvelu-, sosiaali- ja terveys- sekä opetusaloja. Eikä siinä mitään. Nuo kaikki alat ovat tärkeitä ja ansaitsevat kaiken arvostuksen. Mutta erityisesti sosiaali-, terveys- ja opetusaloilla on yksi yhteinen piirre. Ne kaikki toimivat pelkästään verorahoituksella. Ja ilman sitä verorahoitusta ne pysähtyvät välittömästi.

Ja se verorahoitus kerätään, no, pääosin niiltä miesvaltaisilta aloilta.

Ja minä vähän pelkään että pääministeri Sanna Marin ei tajua tätä. Postauksen kuvaksi sopii varsin hyvin kuva, jonka löysin Henry Laasasen twitteristä:


32 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Voihan saatanan helvetti - mikä urakiito: Kassatytöstä pressaksi!!!

Juha Kivela kirjoitti...

Ymmärsin kyllä postauksesi Ykä, mutta kaikilla noilla aloilla, kuitenkin erityisesti yksityisellä sotella (yksityiset lääkäriasemat) asiakkaan maksama osuus on merkittävä.

Siis etenkin jälkimmäisellä, jonka ovat toki haistaneet ja ymmärtäneet yksityiset vakuutusyhtiöt, jotka kyseinen pääministeri Sanna Marin (sd) muuten "pelasti" koronaan vedoten veronmaksajien rahoilla joutumasta korvaamaan vakuutusehtojen mukaiset velvollisuutensa!

Aika härskiä selkeiden vakuutusehtojen yli kävelemistä veronmaksajan tappioksi. Tämä hallitus puhuu kauniisti oikeusvaltioperiaatteesta ja sen sekä laillisuusperiaatteen noudattamisesta, asioista, joita se itse ei kuitenkaan kykene noudattamaan!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle ja Juha Kivelälle & kiitos kommenteistanne.

Terho: Sinänsä siellä kassalla ollessaan Marin on ollut edes hetken tekemisissä reaalimaailman kanssa.

Juha: Vientiverorahaa nuokaan eivät tuo. Ja sinänsä tuolla yksityisellä sektorilla nimenomaan vanhustenhuollossa ja nykyisin lastensuojelussakin kierrätetään niitä toisten kertaalleen maksamia veromarkkoja.

QroquiusKad kirjoitti...

Älkäämme olko Manna Sariinille niin ankaria. Hänhän on taas vain lukenut paperista mitä hänen on käsketty lukea.

Olkaamme vihaisia kulttuurimarxisteille, joiden johdolla viiden miljoonan asukkaan maahan piti pystyttää kolmattakymmenettä yliopistoa, jotka miehitettiin ja naisitettiin änkyräkommunisteilla.
Heidän tehtävänsä oli mädättää suomalainen yhteiskunta opettamalla erityisesti oikeus-, kasvatus- ja yhteiskuntatieteellisissä tiedekunnissa Manna Sariinin lukeman kaltaisia höpötyksiä täytenä totuutena.

Prosessi on saatu nyt valmiiksi, joskin se jatkaa etenemistään omalla massallaan pysäyttämättömästi, kunnes islam on Euroopan hävittävä.

We are the Dead. Short days ago
We lived, felt dawn, saw sunset glow,
Loved and were loved, and now we lie
In Flanders fields,
sanoi John McCrae.

Meille löytyy paikka lähempää, vaikka nykyhetken pääsyylliset löytyvät puolestaan lähempää Flanderia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Minä vaan luulen, että Sanna uskoo täysin siihen mitä sanoo. Tulee muistaa että niin Marinin, Ohisalon kuin Anderssonin poliittinen henkinen koti on feministisessä puolueessa:

https://1.bp.blogspot.com/-tdAgfxJlbzM/XoogQhXWM7I/AAAAAAAAJko/SbW4Ym-jvEYsmRJL0WTz5IhwM6a-w1-bQCLcBGAsYHQ/s1600/19e01b.jpg

öyhöttäjä kirjoitti...

On kuitenkin rauhoittava fakta, ettei tarvitse ikinä enää miesten työskennellä. Naisvaltaisilta aloilta kotiin palattuaan niitä voi komennella sohvalta käsin. Tuos feministi kaljaa. Sulla on tuloja, joten kai ymmärsit ostaa sitä?

Poikkeusolot menevät siinä sivussa. Naisjalkapallo telkkarista kaljaa lipittäen riittää panokseksi, rintamalla meistä olisi pelkkää haittaa, aina ***tana jonkun tiellä.

Näin on hyvä, feminismi ihan jees aate.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, öyhöttäjä. Ymmärsin pointin noin vitsimielessä.

Anonyymi kirjoitti...

"Sinänsä siellä kassalla ollessaan Marin on ollut edes hetken tekemisissä reaalimaailman kanssa." Toki, mutta jo sielläköhän oppi kohtelemaan asiakkaita yhtä alentuvasti ja ylimielisesti kuin nykyisiä alamaisiaan?

Kansanedustajat muuten pitävät tiukasti kiinni siitä palkkio- eikä rahvaanomaisesta palkka-sanasta. Palkkaahan useille - nimenomaan julkisella sektorilla - maksetaan itse asiassa pelkästä paikallaolosta (poikkeuksena se VTVn tyyppi joka sai liksaa nimenomaan poissaolosta), palkkioita lähinnä hyvistä suorituksista. Niitä odotellessa...

Miehet ovat valittaneet, kun vaimot ovat pitäneet mykkäkoulua. Ihan oma vikansa, mitäs eivät valinneet vaimokseen feministiä. Niiden suu se ei ikinä sulkeudu! Ikävä kyllä tässäkin mennään määrä eikä laatu edellä. Miksiköhän feminismi on aina linkittynyt juuri vasemmistolaisuuteen? Suffrageteissa tosin saattoivat olla vähemmistönä.

Tämä ihan o.t. mutta pelottavaa: hesarin mukaan nyt on 3 juristia ja komisario Elfgren Liberiassa tutkimassa tämän sierraleonelaisen pikku mokia. Samassa uutisessa mainittiin Liberian rajalla havaitun ebolaa. Kuvassa kenelläkään ei maskeja. - Tämä Elfgrenhän tuli tunnetuksi siitä, kun tutkiessaan Ruandassa pastorin rikkeitä toi palatessaan mukanaan kuusi nuorta ruandalaispoikaa ja adoptoi heidät. Kukaan ei ihmetellyt, miten helppoa multiadoptointi voi olla miespuolisellekin yksinhuoltajalle kunhan vaan aate on oikea eli humanismi.

Mutta oliskohan ollut järkeä ennen matkaa perehtyä niihin matkustussuosituksiin ja tautitilanteisiin?
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Liittyy naisiin ja lastensuojeluun jossa olet ammattimies. Mitä sanot tästä. Professori Terttu Utriainen laakaisi ilmoille seuraavaa koskien Koskelassa murhattuun nuoreen mieheen. Lainaus Iltasanomista. Toivottavasti ei toimittelijan muokkaama.

"Minusta tässä on oleellista ehdolliseen vapauteen päästäminen, joka voi tapahtua hyvin aikaisin, eli kun on kärsitty yksi kolmasosa. Aikaisemmin ei oikeastaan ajateltu, että alaikäiset syyllistyisivät murhiin – ei siihen mielikuvitus silloin oikein riittänyt. Jos tällaisia törkeitä rikoksia alkaa olla enemmän, tähän täytyy palata ja miettiä sanktiojärjestelmää uudelleen, Utriainen arvioi."

Arvaa vaan vituttiko. Siis odotellaan paljonko tulee lisää ja mietitään sitten rangaistuksia uudelleen. Mikähän olisi sopiva määrä, kymmenen, sata murhaa? Jos olisivat kajonneet minun perheeseeni, heidän ensimmäinen päivänsä vapaudessa olisi elokuun viimeinen päivä.

Anonyymi kirjoitti...

Sanna Marinin jalat taitaa kohta irrota maankamarasta kokonaan, kun Time-lehti on valinnut hänet kansikuvatytökseen kategoriassa maailman vaikutusvaltaisimmat johtajat ja kehunut hänen toimiaan koronan nitistämisessä. Eipä taida kyseisen lehden toimittelijat olla asioista kovin hyvin perillä. Tästä ei puutu enää muuta kuin Pekka Haaviston ehdokkuus Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi; hänhän kävi rohkeasti Venäjällä sanomassa suorat sanat, ei kyllä Suomen vaan EU:n lähettiläänä. Tokihan selusta piti turvata. Vierailusta tuskin seuraa yhtään mitään, mutta jo nyt tuosta tempusta ihastuneet ihmiset meillä tekevät hänestä uudestaan presidenttiä ja valitettavasti vaaliuurnilla tulee esille poliittinen muisti, joka on joidenkin tietojen mukaan neljä kuukautta.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Rouva Ano. Itse mietin tuon timen jutusta lukiessani, että paljonko on pöydän alta taaloja liikuteltu, että samariini pääsi lehdykän kanteen? Tuskin jenkeissä, joka lie lehdykän kotipaikka, paljoakaan tietävät meikälisestä politiikasta tai sen saavutuksista ilman meikäläisiä syväkurkkuja.
Huru-ukko
PS. isot pojat kertoo, että syväkurkku on hyvä eräässä toiminnassa....

QroquiusKad kirjoitti...

Lasu kun mainittu, niin mitäpä kommentoisit tähän uutimeen:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kukaan-ei-tieda-millaisia-lastensuojelulaitoksia-suomessa-on-yksi-ongelma-nousee-ylitse-muiden/8066140

Tuossa siis väitetään, ettei kukaan tiedä montako ja millaista lastensuojelulaitosta maassamme on!
Voiko tuo pitää paikkansa? Voiko näitä taloja todellakin pistää pystyyn ilman monenkertaista lupaviidakkoa, jossa totisesti selvitetään monin kappalein mikä talo toimii missä ja miten?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle, Anolle, Rouva Anolle, Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

tira+: Olisiko tuo kohtelu opittu yliopistossa ja poliittisessa koneistossa? Vai olisiko kyseessä ihan luonteenpiirre? Varsin yleinen poliitikoilla. Sitä Elfgrenin adoptiojuttua – ja kuinka se oli yleensä onnistunut – en ole koskaan ymmärtänyt. Ebolahan sinänsä tarttuu vain ruumiineritteistä. Mutta yleensäkin kyseisen tuomioprosessin olisi rauhassa voinut luovuttaa sierra leonelaisille.

Ano: Olet oikeassa ja lisätään se, että sitä ehdollista jaetaan ehdollisen perään.

Rouva Ano & Huru-ukko: Tuo kansikuva varmaan liittyy yleiseen länsimaiseen naishypetykseen. Joka alkaa olla kieltämättä aika väsyttävää. Haavistoa hypetetään myös. Rouva Ano on oikeassa siitä poliittisesta muistista ja sen pituudesta.

Qroquius Kad: Kyllähän lastensuojelulaitosten määrä on kirjoissa ja kansissa mutta niiden valvonta on resurssipulan takia hyvin vaikeaa. Laitoslupien saaminen ei ole sinänsä pelkkä ilmoitusasia. Mutta tuossa jutussa oli hyvin totta se, että nykyisillä laitoksilla ei ole resursseja hoitaa päihde- ja mielenterveysongelmaisia. Mitkä menevät vielä hyvin usein käsi kädessä. Tarvittaisiin näihin erikoistuneita laitoksia joita ei juuri ole. Ei ainakaan pitkäaikaishoitoa antavia.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä näyte nykyfeminismistä: riidanhaluista, vastakkainasettelevaa ja taatusti vain yhteen suuntaan toimivaa. Näin päin tämän on loistavan voimaannuttavaa, jos töräyttäisi toisin päin vastaavaa, se olisi suursortoa. Oikeastihan se on molemmin päin helvetin typerää.

Valtsu

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Valtsu. Juuri näin.

Pinlaareni kirjoitti...

”Naisvaltaiset alat pitävät tämän maan pystyssä niin poikkeusoloissa kuin normaaliaikana.”

Niin kauan kuin Suomen vaarallisimmat ämmät keikkuvat vallassa, ovat tuollaiset harhat mahdollisia. Ja tosiaan, mitäs sitten kun yksityinen sektori on ilmastoa tuhoavan, ja suorastaan rikollisen teollisuuden kanssa ajettu alas? Otetaan lisää lainaa, jota ei tarvitse maksaa takaisin? Ja tehdään hyviä diilejä? "Me saadaan rahaa".

Pinlaareni kirjoitti...

Tätä odotellessa: https://www.youtube.com/watch?v=lSmOFYoS2S0&ab_channel=Armfeldt

Juha Kivela kirjoitti...

Tosiaan lasu mainittu, joten osallistun itsekin aiheeseen:

[https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000007809218.html?share=012c27b3581656c91ceb96695876a44d]

Itse lapsuutta ja nuoruutta 1990-luvun lamassa ja ajassa eläneenä muistan tuon ajan tapahtumia asian tiimoilta. Kuinka moni nuori päätyi hyväksikäytön seurauksena päihde- ja mielenterveysongelmaiseksi ENNEN laitoshoitoon ajautumistaan tai joutumistaan? Onko tätä edes tahdottu selvittää, vai syyllistää ainoastaan hyväksikäytön uhrit?

Lohduttomalta, mutta niin realistiselta, kuulostaakin Hesarin artikkelin päättävä virke: "Ikään kuin suomalaisessa lastensuojelussa mikään ei olisi lähes 30 vuotta laman jälkeen muuttunut paremmaksi".

Anonyymi kirjoitti...

Menee ehkä hieman ohi aiheen, mutta tästä kirjoituksesta tuli kuitenkin mieleen sellainen asia kuin elinajanodote, joka
tällä hetkellä on suomalaisilla miehillä n. 79v. ja vastaavasti naisilla n. 84v. (muun sukupuolisista en nyt tilastoja löytänyt)
Mutta tasa-arvon nimissä naisten tulisi siis työskennellä keskimäärin 5 vuotta pidenpään
kuin miesten, jolloin molemmille jäisi yhtä paljon aikaa nauttia eläkkeellä olosta.
Tämä myös osaltaan korjaisi naisten pienenpää työeläkettä, kun olisivat viisi vuotta pidenpään työelämässä eläkettä tienaamassa.

-Luca

Anonyymi kirjoitti...

Ohisalokos se tässä valitti että naisia ei ole politiikassa kuin yksi joka loistaa ja sitä, että miehiä on aina monta.
Suomeksi sitä sanotaan pillukateudeksi. Eli ei siellä saa/voi loistaa kuin yksi. Heit on toiset nokkimassa. Miehet ei oo niin kateellisia toisilleen, siksi niitä on ollut enemmän tuolla huipullakin. Nyt soma lii täräytti ilmoille mitä kaikkea kivaa vassari kuntiin haluaa. Vaan se unohuti, että millä ne persaukiset kunnat sen maksaa. Eli ne kiusatut ja parjatut nettomaksajat ei juurikin ne mersupersut.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykälle! Teet tärkeätä työtä - ja tarkoitan molempia niistä!

Tässä erään toisen pikkukansan kansallisrunoilijan wanha kiteytys samantapaisesta toteumasta - imperiumi kuin imperiumi...

https://www.youtube.com/watch?v=Js7x3u2GHYs


+ULFBERHT+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pinlaarenille, Juha Kivelälle, Lucalle, Huru-ukolle ja ULFBERHTille & kiitos kommenteistanne.

Pinalaareni:

Viesti1: Minä kun tosiaan pelkään että hallituksemme ei tajua mistä verorahat tulevat ja kuinka infrastruktuuri pidetään läjässä. Tai no, kepussa tajutaan mutta ei välitetä koska siellähän huorataan vaikka ittensä perkeleen kanssa.

Viesti2: Komea video mutta tosihan on että pohjoismaiden armeijat - erityisesti Ruotsin - ovat nykyisin pahasti retuperällä.

Juha: En ota kantaa Röyhkän kirjaan mutta hyväksikäytettyjä lastensuojelussa on. Ja lastensuojelun - erityisesti laitoksien - toimintamahdollisuudet on nykyisin nollan ja olemattoman puolessavälissä.

Luca: Tuo on kyllä totta.

Huru-ukko: Puhut mehiläiskuningatar-ilmiöstä joka naisten keskuudessa pitää kyllä paikkansa. Vihervasemmistolla ei yleensäkään ole mitään hajua millä asiat kustannetaan.

ULFBERHT: Suuret kiitokset.

Anonyymi kirjoitti...

Pidelkää kiinni hatuistanne kun kohta alkaa tapahtua:

https://yle.fi/uutiset/3-11797574

Kuten Neuvostoliitto niin samoin eurostoliitto kitkee sananvapauden sekä kritiikin.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Jari Leino listasi Sanna Marinin kaikki saavutukset Suomen pääministerinä:
- pääsi Voguen kanteen
- vilautti paljasta pintaa Trendi-lehdessä
- pääsi Timen kanteen.

Timppa

MikkoK kirjoitti...

Sanna Marin on ihanteellinen henkilö pääministerin paikalle. Ei kuitenkaan Suomen kansan ja sen veronmaksajien kannalta, vaan mm. Saksan ja Ranskan suurten pankkiirien kannalta. Kun näiden tahojen taustavoimien valitsemana Marin laitetaan kansainvälisen lehden kanteen, saadaan kyseisen pääministerin kautta kyseiseltä kansalta vedätettyä miljardeja euroja. Todellakin voi sanoa lehden tapaan, että Marin on vaikutusvaltainen nainen. Ei kovin moni voi ottaa yhdeltä taholta tuhansia miljoonia euroja ja lahjoittaa ne toiselle taholle.

Marin on nuorille naisille roolimalli. Ennen pyrittiin missiksi tai filmitähdeksi, jotta päästään ihailun kohteeksi. Nyt tavoitellaan valtionjohtajien virkoja, vaikka sitten bulvaanin (Antti Rinne) kautta.

Miksi muuten ministereillämme on jopa lähes miljoonan euron asuntovelat ja vihreilläkin satojen neliöiden lukaalit kallilla alueilla? Eiköhän EU ja harmaat pukumiehet ole hoitaneet palkanmaksut ministerien palveluksista samoihin paikkoihin, mihin terveydenhoitojättienkin verolähtöiset voitot päätyvät.

Strix Senex kirjoitti...

Terveiset Tvälupsille.
Tiedote vihreiden ja ilömeisesti muutamienmuidenkin puolueiden ilmoitustaululla:

"Muistutamme vielä kerran noottien tilaajia siitä, että nootit tilataan nykyisin Brysselistä, ei Moskovasta. Palvelu on sekä edullista, että nopeaa. Laatimanne nootit tulevat tilauksen jälkeen yllättäen ja pyytämättä, huomiota herättäen ja toisella lähettäjänimellä".

Anonyymi kirjoitti...

Maailman kallein kuntavaalimainos: Sanna Marin Timen kannessa. Kyllä ny on manselaiset tyytyväisiä:)
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Timpalle, MikkoK:lle, Strix Senexille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Ja lisätäänpä tuohon että hallituksen mukaan eri sukupuolien ei tulisi olla tasa-arvoisia lain edessä vaikka perustuslaki sanoo hieman toista:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/eb26bb46-1f23-44e3-bd34-35bf3575ecae

Timppa: Lisätään vielä listalle sujuva sisälukutaito.

MikkoK: Nuo kaikki ovat kyllä ikävän hyviä ja osuvia huomioita.

Strix Senex: Tuo oli aika ässä.

Huru-ukko: Ja valitettavan monelle naiselle se vaalimainos menee läpi.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi vain tamperelaiset saa sitä äänestää. Vaan toivottavasti muuallakin pöljät haksahtaa..
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Tampereen yliopisto kyllä tuottaa sopivia äänestettäviä. Kyseistä yliopistoa ympäröivä kymmenen kilometrin harppiympyrä takaa sinänsä Marinille ääniharavan aseman. Valitettavasti.

Joppos123 kirjoitti...

Antaa vaan Sannan ja kummpaneiden jatkossa hoitaa nämä meikän hommat. Itse istuskelen Phon Phen:n FCC:n terassilla ja nauran vatsa kippurassa. Jaksaa jaksaa Sanna.
Älä välitä jos siinä vieressä sakkia kylmenee, se on se hinta mitä pitää diktatuurista maksaa.
Mekong on muuten kaikessa kaottisuudessaan kaunis joki.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Taitais jäädä Sannalta ja kumppaneilta PV:n hommat tekemättä. Eihän sitä tiedä, että tarvitaanko PV:tä aikanaan korjaamaan sitä, minkä utopistit onnistuivat hävittämään.