tiistai 2. helmikuuta 2021

LISÄÄ RYÖMIMISTÄ VÄKIVALLAN EDESSÄ

Tässä aivan hiljattain tuli mainittua että BurnLootMurder-organisaatio ts. riehuva lauma on nimetty Nobelin rauhanpalkinnon ehdokkaaksi. Nyt Ruotsin puolelta tuli uutinen että tuo äärimmäisen edistyksellinen maa on sitten myöntänyt kyseiselle väkivaltaiselle lössille miljoonan Ruotsin kruunun arvoisen Olof Palme-palkinnon. Palkinnon jakamisperusteena on se, että palkinnon saaja ”on työskennellyt kansainvälisen ymmärryksen ja yhteisen turvallisuuden puolesta”. Yhdysvaltain kaduilla on saatu hyvä kuva siitä mitä tämä ymmärrys ja yhteinen turvallisuus tarkoittavat.

Hotellin respassa herää kysymys että mikäli nämä länsimaiset hyödylliset ja itselleen valehtelevat idiootit kumartavat etnisesti edistykselliselle riehumiselle vielä syvempään niin alkaako se näyttää siltä että ne itse asiassa yrittävät nostaa päätään?

Kyseinen Olof Palmehan oli henkilö joka hyvin suuresti vaikutti siihen että Ruotsi muuttui demarijohtoiseksi hyväuskoisten hölmöjen valtioksi joka ryömii monikulttuurisuuden ideologian edessä eikä ota enää vastaan mitään viestejä reaalimaailmasta. Nykyiset demarit ovat Palmen linjoilla parhaansa mukaan ja pääministeri Stefan Löfvén on tuoreeltaan todennut että demarit yhdessä vihreitten kanssa ovat tehneet Ruotsista paremman maan.

Nähtävästi se aikanaan turvallinen ja hyvinvoiva ruotsalainen kansankoti oli joku virhe ja häiriötila joka piti korjata. Ja luoja nähköön, on se korjattukin. Valitettavasti se vaan ei sijaitse jossain keskellä Atlanttia vaan Suomen naapurina.

Mitenkäs se Orwell aikanaan sanoi? Sota on rauhaa. Elämme siis alati kasvavan rauhan aikoja. Ainoa uhka rauhalle on se porukka joka avoimesti vastustaa etnistä väkivaltaa ja kaipaa rauhallisempia aikoja.

Muistutetaan että kyseisen väkivaltaisen BLM-lössin yksi avoin tukija on pääministerimme Sanna Marin.


21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vasemmistomädättäjät pelaavat joka ikisen pelin samalla taktiikalla. Tarkoittaen tässä yhteydessä, että refleksinä aivan kaikkeen kritiikkiin tulee: ai tarkoitatko että mustien elämä ei merkkaakkaan mitään. Moiseen pitää jättää vastaamatta ja ilmoittaa, että ei osallistuta näihin valtapeleihin. Mutta se vaatii rohkeutta. Ei muuta.

QroquiusKad kirjoitti...

Ruotsalaiset olivat reilu tuhat vuotta sitten viikinkejä, jotka pitivät Eurooppaa kauhun vallassa ja perustivat Venäjän. Heidän jälkeläistensä perustama Ruotsin kuningaskunta kehittyi suurvallaksi ja Euroopan pelätyimmäksi sotilasmahdiksi.

Valitettavasti viholliset vahvistuivat, ja Ruotsi kukistui suurehkoksi pikkuvaltioksi. Sodat jätettyään se alkoi keskittyä alati kehitettävään paremminvointiin, luoden lopulta pohjoismaisen hyvinvointivaltion.
Mutta heiltä unohtui wanha wiisaus:

ei makeaa mahan täydeltä.
Niinpä Ruotsi on nyt kuolemassa elintasosairauksiin. Osa on itse aiheutettuja liiallisella hyvinvoinnilla, loput ovat ulkopuolisia infektioita, joita vastaan Ruotsilla ei enää ole vastustuskykyä.

Sama odottaa meitä.

Anonyymi kirjoitti...

Olen jo pitkään ollut sitä ikäluokkaa, jolla on taatusti elämää takana enemmän kuin edessä. Se tuntuu joskus suorastaan lohduttavalta, koska huomaa niin selvästi, että tämä maa ei enää ole se Suomi, jota ennen rakastin. Maailmalta kantautuvat uutiset eivät ole monestikaan sen parempia, samaa hulluutta joka puolella. Onko sodista jo kulunut liian kauan aikaa vai mikä saa ihmisiä tuhlaamaan aikaansa täysin järjettömiin asioihin ja juoksemaan sopulilaumana kaikkein älyttömimmänkin pillipiiparin perässä?

Kiitos taas Ykälle ja kiitos kommentoijille; hyviä muisteloita!

Rouva Ano

Strix Senex kirjoitti...

Joskus muinoin bolsevikit rahoittivat toimintansa pankkiryöstöillä ja rahakuljetusten ryöstöillä. Se oli väkivaltaista mutta kannattavaa liiketoimintaa. Vaejopuolena oli se, että siinä oli omakin nahka vaarassa. Menetelmää on nyttemmin viilattu niin, että valtiokoneistoon soluttautuneet kaaderit rahoittavat toimintaa jakamalla julkista rahaa väkivallasta huolehtiville järjestöille.

Jurpo kirjoitti...

Hyvät dokumentit ylellä, varsinkin piikkilangan aika.
Toimittaja Janne josefsson on melko neutraali kysellessään asioista.
Taloyhtiössä on jämerä puheenjohtaja.
Lisäksi mummo on melko suorapuheinen ruotsalaiseksi.
Piikkilankaa tullaan näkemään pölhölassäkin ennen pitkää.

Piikkilangan aika

Varjojen maa

Anonyymi kirjoitti...

Länsimainen ihminen taitaa olla itsensä pahin vihollinen,koska hyväksyy tämän ja jopa kannattaa tätä touhua.Ei kaikki,mutta hyvin hiljaa on suurin osa.Afrot ja lähi-itäläiset ovat saaneet ison vaihteen päälle ja ne ei löysää kaasua.”Götterdämmerung” koittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hämmästelin miten Suomi on tarjonnut (sosiali)turvaa Liberialaiselle sotapäällikölle perheineen monet vuodet oikein lakisääteisesti mukamas todistajansuojelun nimellä. Nyt hänen tekosistaan Suomen pitää vielä käydä kallis oikeusprosessi. Miksi? Syytteiden perusteella mies on (tarvinnut kansainvälistä suojelua) Liberiasta. Eikö oikea paikka hänelle olisi Liberian oma oikeuslaitos. Nythän mies uhkaa palkkioksi suojelustaan murskata Suomen. Käärmeiden pitämisestä povella on aina ollut ikävät seuraukset.

Anonyymi kirjoitti...

Ohoh, kommenttini oli tarkoitettu edelliseen juttuun, mutta haitanneeko mitään...

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoija Jurpon linkistä Varjojen maa, tuli mieleeni ohjelma Simon Reeve Välimerellä ja varsinkin sen 4. osa Maahanmuuttajien unelmat.

Mielenkiintoisimpina lienevät kohdat:

3:45 - 9:40 Ceuta
25:30 - 33:45 Almerian kauppapuutarhat
33:45 - 35:26 Se eurooppalaisesta unelmasta

Toi siirtotyöläinen summasi kaiken lyhyesti ja ytimekkäästi, ei Euroopassa kasva raha puissa. Jos ja kun he joutuvat tuolla tavoin k*setetuksi täkäläisillä työmarkkinoilla, niin ei liene ihme jos joku heistä katkeroituu/radikalisoituu. Näin suoraan sanottuna toi mies on joutunut tavallaan ojasta allikkoon, kun lähti kotimaastansa parempien elinolosuhteiden perässä Välimeren yli.

Ja tavallaan Reeve eräässä kohdassa nillittää sitä että hän pääsee helposti Marokosta Espanjaan, koska hänellä on Ison-Britannian passi. Mieshän on eurooppalainen, ei afrikkalainen.

Niinno, tasan eivät mene nallekarkit....


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Qroquius Kadille, Rouva Anolle, Strix Senexille, Jurpolle, Ano2:lleAno3:lle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Juuri noin.

Qroquius Kad: Totta. Ja se ulkopuolinen infektio on otettu omasta halusta vastaan.

Rouva Ano: Ei haittaa. Ja minä tuumailen ihmeissäni samoja asioita kuin sinä.

Strix Senex: Näin on tilanne. Gangstas paradise…

Jurpo: Kiitos linkeistä.

Ano2: Valitettavasti tuohon ei ole lisättävää. Juuri noin.

Ano3: Et muuten ole ainoa joka tuota hämmästelee.

Soomepois Eestist: Afrikkalaisilla on varmasti käsitys Euroopasta jonkinlaisena ihmemaana. Herää kysymys, miksi sitä käsitystä ei muuteta siellä Afrikassa. Todennäköisesti siellä ollaan tyytyväisiä että ylijäämäväestö häipyy.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun tässä istuskelen iltaa niin tulipa vain mieleen, että black lives matter on kyllä tajuttoman hienosti keksitty nimi. Ei voi väittää etteikö vasemmisto osais tämän pelin. Varmaan täysin vastustamaton hyveellisyydestään vakuuttuneelle älyllisesti laiskalle mielelle. Eli idiootille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuo on kyllä täysin totta.

AaJii kirjoitti...

Jos olisi semmonen WLM-liike jonka nimissä porukkaa kulkisi kaduilla ja vetäisi erirotuisia turpiin, rikkoisi näyteikkunat, ryöstäisi kaupat ja pistäisi jäljelle jääneen palamaan, niin mahtaisiko kukaan ehdottaa mitään muuta palkintoa kuin mahdollisimman pitkää vankilatuomiota kaikille mellakointiin osallistuneille.

Ei sinänsä, ymmärrän kyllä mikä siinä BLM-liikkeessä syvimmillään on taustalla. Käsittääkseni Yhdysvalloissa yhä edelleen on vahvoja "ennakkoluuloja" ja löytyy niitä oikein vanhan liiton rasistejakin. Ja varmasti löytyy valkoisia poliiseja jolle pidätyksen ja pikkuisen pamputuksen syyksi riittää se että tyyppi on tarpeeksi tumma väriltään.
MUTTA en kyllä ymmärrä millä tavalla väkivaltaisuudet, ryöstely yms puuhastelu PARANTAA mustan väestönosan tilannetta.

Voin ihan rehellisesit myöntää, että olen aavistuksen huolissani ns. länsimaisen yhteiskunnan tulevaisuudesta. Vaikuttaa siltä, että jonkinasteinen aivottomuus on leviämässä yhä laajemmalle.

Joppos123 kirjoitti...

BLM oli nerokkaasti juuri oikeaan aikaan ajoitettu suuri kusetus ja "false flag" operaatio.
Räyhäsakin taustajoukot, joista ei oikein ole mitään tietoa keräsi pääosin lahjoituksina ympäri maailmaa noin 10 miljardia dollaria yhden vuoden perseilyllä.
Sen jälkeen liike hävisi kuin se kuuluisa pieru saharaan.
Kyseinen "liike" sai pissikset Euroopassa, mukaanlukien sisä-ja pääkanisterimme polvistumaan olemattomalle huutavalle vääryydelle.
On suorastaan kadehtittavaa kuinka jotkut osaavat vedättää näitä wannabepartisaaneja sun muita hörhöjä.
Samalla tunnen suurta myötähäpeää siitä kuinka löytyy miljoonia ihmisiä kusetettaviksi kerta toisensa jälkeen.
Jossain muodossa, kun aika on taas oikea niin jokin vastaava vedätys toimii taas samoille pissiksille.
Ilmiö on samanlainen kuin paljon puhutut "rakkaushuijaukset" joissa yhtä ja samaa lememmenkipeää tammaa voidaan huijata samalla metodilla useita kertoja peräkkäin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys AaJiille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

AaJii: Joo, WLM-aktivistit olisivat vankilassa tai vähintään työttömiä. Moni asia alkaa tietysti ns. hyvin tarkoitusperin mutta kyseinen BLM ei ole muuta kuin terroristijärjestö.

Joppos123: Lienee pakko todeta, että hyödylliset idiootit ovat uusiutuva ja loputon luonnonvara.

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuosta mitään uutista ollut, että Sanna Marin
on BLM tukemassa. Ei ole huudettu tästä.

Tästä miten kaikki on puolueellista, samoin PS
myrskyn siitä että on Trumpin puolella.

Ei ole BLM arvosteltu, mitä nyt jossain kommentissa
ylellä joku nimimerkki. Se on ainoa mitä lukenut.

Aiemmin riehuva rauhanenkeli,
Yhdysvallat muka yhtenäinen, tämä kannattaa
vaikka kirjastossa käydä lukemassa.

Länsi - Savo 23.1.
https://lansi-savo.fi/mielipide/debatti/c261e7e7-f3ab-42ef-93b4-99a3c9f12142

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kyllä siitä on kerrottu ihan valtamediassakin. Esmes tossa:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6cf63057-40b9-461d-b725-224990ebac60

Ehdin lukea tuon Länsi-Savon kirjoituksen sillä alussa se ei ollut maksumuurin takana. Erinomainen kirjoitus.

QroquiusKad kirjoitti...

Toiset nyt vaan ovat tasa-arvoisempia kuin toiset ja Hyvät Ihmiset saavat tehdä pahojakin asioita, mutta Pahat Ihmiset eivät hyviäkään.

Presidentti ja rouva Jenni Haukion vihtori Sauli Väinämö loihe lausui painavia sanoja:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007781586.html

Tiivitetysti hän peräänkuulutti suomalaisilta ryhmittymistä Järjestelmäpuolueen taakse sen sijaan, että kiihkoaisivat poliittisesti ja vihapuhuisivat.
Sauli Väinämö ei yksilöinyt ketään, mutta viittasi siihen puolueeseen, jonka puheenjohtaja ei ole soma Li Lystikäs, joka kiljaisi Ylenannon keskustelutilaisuudessa "Paskapuhetta!"

Se kun oli sellaista parempaa vihapuhetta, tai ainakin niin erilaista, että olikin oikeastaan kivapuhetta?

Viittasipa Sauli Väinämö USAnkin tapahtumiin, joista näyttää ottaneen mallia itseään POTUSta myöten:
Sauli Väinämö puhua paukutti painavia sanoja Suuressa salissa tyhjille seinille ja istuimille, aivan kuin Sleepy Joe Suuren Veden takana!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Totta. Federalisti kehotti luottamaan edelleenkin Järjestelmäpuolueeseen. Tuo Koskelan murhan esille nostaminen oli vastenmielistä koska sillä ei ollut mitään tekemistä politiikan kanssa.

Vasarahammer kirjoitti...

Black Lives Matter on valheelle perustettu järjestö. Sen kotimaa Yhdysvalloissa ei ole olemassa todistusaineistoa, että poliisi käyttäisi kuolettavaa väkivaltaa erityisesti mustia kansalaisia kohtaan.

Toisaalta näissä ympyröissä mitään todistusaineistoa ei tarvita vaan riittää, että ei-valkoisen väestön edustajasta täi tätä puolustavasta valkoisesta edistyksellisestä tuntuu siltä.

Tyhmille ihmisille Black Lives Matter -liikettä markkinoidaan jonkinlaisena mustien suojeluliikkeenä eikä liikkeen todellisesta taustasta ja poliittisista tavoitteista puhuta mitään.



Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vasara. Totta. Mutta vasemmistoliberaalihan suorastaan nauttii siitä kun se tulee höynäytetyksi. Noista mustien ampumisista on useitakin tapauksia joissa on jätetty sanomatta että kas, se ampunut poliisikin oli musta. Puhuttiin vain mustiin kohdistuneesta poliisiväkivallasta.