maanantai 8. helmikuuta 2021

PAKKOSYÖTTÄMISTÄ SYVÄLTÄ JA POIKITTAIN

Niin kuin tiedämme on valtamediallamme ja muilla sukkahousukoppeloilla pakkomielteenä jatkuva etnisen edistyksellisyyden pakkosyöttäminen tavalliselle suomalaiselle. Tässä yhtenä kirkkaimmista lipunkantajista on tietenkin Helsingin Pravda joka pistää jopa Aleksis Kiven Seitsemän Veljestä uuteen uskoon ja otsikoi:

Tyyliä kuin Otavassa.

Aleksis Kiven merkkiteos sai monta yhtäläisyyttä nykyajasta: Muotikuvien malleina poseeraa seitsemän veljestä joiden lapsuudenkoti sijaitsee Hämeenlinnan Jukolassa.

Ja tässäpä ne uudistetut Seitsemän Veljestä:

Helsingin Pravdassa varmaan ihan tosissaan uskotaan että tällainen jatkuva pakkotuputtaminen herättää lukijassaan ihastuneen ahaa-ilmiön tyyliin ”Tätä, just tätä se oikeaksi tulkittu uussuomalaisuus on. Tätä ihqua on kerta kaikkiaan pakko saada lisää”.

Tosiasiassa tämä pakkosyöttäminen herättää ihmisissä lähinnä väsyneen kyllästymisen. Ja kyllä, kun sitä tarpeeksi hierotaan vasten pärstää niin se herättää myös sen vihan, jonka vastustaminen on suvaitsevais-tiedostavissa piireissä niin kovin muodikasta.

Tosin ehkä toimittelijat tekevät nykyisin juttujaan vain toisille toimittelijoille.


39 kommenttia:

Ekku kirjoitti...

Jos noista jätkistä joku on lukenut sen kirjan ja siitä vielä jotain ymmärtänyt, niin olen kovin hämmästynyt.
Voisi jäädä uudistilan rakentaminen Impivaaraan myös tekemättä. Sehän toki ei ole ihonväristä kiinni, mutta osallistuminen tällaiseen hölmöilyyn pistää kyllä epäilyttämään.

Juha R kirjoitti...

Ehkä niiden tarkoitus onkin herättää sitä vihaa. Jos ei sitä vihaa olisi, niin toimittelijoilla ei olisi sitä vihaa paheksuttavaksi.
Minua ainakin pistää vihaksi.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Sataprosenttisen tahattomaksi jäävä huumori erottaa Hesarin Aleksis Kivestä, joka ei suinkaan ihannoinut veljeksiään, vaan höysti kertomuksensa hyvinkin osoittelevalla huumorilla. Toki varsinkin veljesten yhdessä miehin suorittama Venlan kosinta ehkä jotenkin kaukaisesti vihjailevalla tavalla muistutti muidenkin primitiivisten kansojen parinmuodostuskäytäntöjä.

Parodia todellakin on mahdotonta, Hesari tekee sen itse. Voimme vain juhlallisesti huudahtaa kunnon sotamies Svejkin tapaan: "Eläköön Helsingin Sanomat!"

Itse suorastaan hykertelisin sellaisesta kuvasta, jossa syvämietteinen ja tietoviisas presidenttimme kaikissa kimalteisissa valtakoristuksissaan ja muissa ruusukkeissaan poseeraisi jonkun niin ikään kultakettinkeihin ja käämeihin valjastetun ja muotimerkkivaatteisiin sonnistautuneen räppärin kanssa -- siinä sitä havainnollistuisivat ja loistaisivat kaikki ihanteet, ihmisen arvo ja oikeudet.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa pitäisi olla uskonnonvapaus mutta todellisuudessa ainoat punaisten fasistien hyväksymät ovat nekrunpalvonta ja islam.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Juuri luin tuon jutun ja totesin että siihen on Hesari käyttänyt yhteensä kahdeksan ihmisen töyaikaa. Pakko sen on siis olla ihan maailmanluokan uutinen.

Nyt harmittaa ettei ole Hesarin tilausta, olisi mukava perua se tämän jutun jälkeen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle, Juha R:lle, Seppo Oikkoselle, Anolle ja keski-ikäiselle pikkupojalle & kiitos kommenteistanne.

Ekku: Ja näittenkin erikoisosaaminen oli mannekiinina toimiminen mikä pistää tietysti maamme huikeaan nousuun. Sinänsä en syytä noita heppuja, vaan toimittajaa joka nostaa heidät jalustalle.

Juha R: Totta joo, tosin en usko että noilla toimittelijoilla riittää mielikuvitus niin pitkälle. Ne vaan uskovat sokeana epistolaansa ja ai että kuinka se ruokkiikaan egoa.

Seppo: Hesarin tahaton huumorihan on aikaa sitten painellut vanhasta Pahkasiasta vihervasemmalta ohi.

Ano: Tapaus Päivi Räsänen vahvistaa kommenttisi. Mutta lisätään joukkoon myös vihervasemmistolainen oman egon suunnaton palvonta.

keski-ikäinen pikkupoika: Eli siis myös kahdeksan ihmisen palkan. Jumala siunatkoon valtamediaa. Kun ihminen ei siihen oikein pysty.

Olavi Koskela kirjoitti...

Kiven loisteliaan ilmeikäs kieli ja humaani huumori nousevat tuollaisten mölötysten tavoittamattomiin. Minulle jää kovin epäselväksi, mitä näillä mustalla Mannerheimilla tai seitsemällä veljeksellä nyt yritetään viestiä. Mutta okei, istutetaanpa sitten vaikka Timo Soinin oloinen hahmo Idi Aminiksi tai Petteri Orpon hahmo Robert Mugabeksi, ja katotaan minkälaista vitsiä niistä saadaan reviteltyä. Menestys Afrikan maissa olisi varma!

MikkoK kirjoitti...

Mitenkäs sen kulttuurisen omimisen kanssa olikaan? Eihän valkoinen nainen saa edes täristää takamustaan, sillä se kuuluu mustien naisten kulttuuriin. Toisaalta suomalainen ei saa pitää edes saamelaisten neljän tuulen hattua, mutta jostain syystä afrikkalainen saa pitää lapinpukua. Auttakaa, säännöt ovat nyt liian mutkikkaat!

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä ja muut!

Olavi, se musta Mannerheim oli perusteltu siinä mielessä, että siinä joku Afrikan käppäukko kertoi kuulemansa perusteella Mannerheimista, ja totta kai Mannerheim oli sen elämänkokemuksen perusteella musta niin kuin kaikki muutkin ihmiset sen maailmassa. Tällaisen perustelun olen elokuvalle kuullut.

Ykä, Hesa meni siinä mielessä siitä missä aita oli matalin, koska todellinen kulttuuriteko olisi ollut seitsemänkymmentä veljestä. Silloin olisi ollut aitoa eksotiikkaa ja perintöasiat ja riiuureissut vielä dramaattisempia. Eri asia sitten, että olisiko klaanin miespuolinen väestö mahtunut kivelle härkiä karkuun, mutta ainakin Rajamäen rykmentti olisi ollut altavastaajana.

Yst. terv.
Ano Nyymi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Olavi Koskelalle, MikkoK:lle ja Ano Nyymille & kiitos kommenteistanne.

Olavi: Tuli kommentistasi elävästi mieleen tämä kuva:

https://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/gx/sxr/py8k/204003/1031411609.jpg

MikkoK: Perussääntö lienee se, että kaikenlaiset triggeröitymissäännöt koskevat vain valkoisia.

Ano Nyymi: Musta Mannerheimhan tehtiin melkein heti sen jälkeen kun Ylen rahoitus muuttui puhtaasti verorahoitteiseksi ja miellän että se oli keskisormen näyttöä tyyliin ”nyt me voidaan tehdä ihan mitä meitä huvittaa”. Ja nehän ovat todellakin tehneet. Ja vuonna 2015 näyteltiin tosielämän näytelmä ”35.000 veljestä”. Maltapas, kun tää koronasysteemi loppuu niin siihen tulee jatko-osa.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Tsattan, perkele, ettäs muka 7 veljestä ymmätäisivät / kuvaisivat :-(((
Minä oon sentään seiskan lukenut kannesta kanteen, enkä vain pakkolukuna!
Pärr...Terhomatti

QroquiusKad kirjoitti...

Kovasti kiinnostaisi myös nähdä, miltä näyttäisi nykyversio tästä aiheesta:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Seitsem%C3%A4n_veljeksen_morsiamet

Tuolla linkatulla hengentuotteella ei muuten ole mitään tekemistä Aleksis Kiven kanssa edes innoittajana.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Juu, YLE kun sai avoimen piikin veronmaksajien taskunpohjiin asti niin alkoi tapahtua. Itse kuitenkin pitäisin eniten keskisormen heilutteluna sitä taidepläjäystä, missä Mannerheim oli homotransvestiittimatkalaukku (jostain syystä vasemmisto aina muistuttaa olevansa vähemmistöjen puolella mutta ei keksi mitään loukkaavampaa kuin kutsua jotain homoksi). Siinä mielessä joku sai kyllä kohunsa kun muistettiin joka paikassa mainostaa, että Mannerheimia esittää musta ukko ja sitä kautta taas todisteltua, että Suomi on täynnä rasistifasistisadisteja kun se ei ollut kaikkien mieleen. Eli miten päin tahansa, suomalaiset olivat taas juntteja jotka eivät ymmärrä omaa parastaan.

Itse katson YLEltä nykyään lähinnä huumoriohjelmia, kuten vaalitenttejä ja erinäisten ex-persujen selittelytuokioita, kuten tänään aamulla.

Yst. terv. Ano Nyymi

Anonyymi kirjoitti...

Jospa nää toimittelijat luulevat jukijotaan yhtä tyhmiksi kuin he itse ovat? Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle, Qroquius Kadille, Ano Nyymille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Terho: Minä olen lukenut sen kirjan aikanaan ihan pakkolukuna. En tiedä, että luetetaanko oppilailla sitä enää. Ihan hyvä kirja se kyllä oli.

Qroquius Kad: Entäs sitten Seitsemän Samuraita? Meniskös se että ”Seitsemän transjotakin neekeriä opettaa japanilaista maalaiskylää monikultturismin ja seksuaalisen monimuotoisuuden autuudesta”?

Ano Nyymi: Tuosta animaatiosta kirjoitin itsekin jo vuonna 2008:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2008/02/ylennys-raskaansarjan.html

Kyseinen Katariina Lillqvist halusi ylennyksen raskaan sarjan kulttuuriperseeksi. Ei tainnut onnistua kun ei ämmästä ole aikoihin pahemmin kuulunut. Olet muuten sitkeä kaveri kun jaksat katsoa Yleä. Itsellä ei verenpaine kestä.

Huru-ukko: Onhan se mahdollista. Kertoo jotain toimittelijoista.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä tuossa jotakin kosketuspintaa on... Seuraavaksi voisi tehdä kuvan, jossa aikuiset miehet eksoottisissa vetimissään pakotettuina istuvat pänttäämässä ABC-kirjaa ja kuorossa huutavat kovaan ääneen aaa, pee, see. Löytyyhän Seitsemästä veljeksestä muitakin sopivia kohtia, kuten kännipäissään (tässä tapauksessa khatia pureskellen) pahnoilla jouluaattona rymyävät ja sytyttävät Jukolan talon tuleen; on ainakin ulkomailta lukuisia esimerkkejä. Ehkä parasta kuitenkin on se, että nuo kyseiset veljekset eivät ole niitä penaalin tervävimpiä kyniä.

Summa summarun, ehkä toimittajat haluavat ”rohkeasti” näyttää, mikä on tämän hypettämisen todellinen päämäärä: väestönvaihto. Joko otatte nämä tai itkette ja otatte. Olemmehan me suomalaiset niin tylsiä ja värittömiä, joten joudammekin katoamaan maailmankartalta. Näin muuten juuri ennen tämän blogin lukemista Iltalehdessä ilmoituksen, joka koski avoimia työpaikkoja; kuvassa poseerasi musliminainen musta huntu päässä...

Rouva Ano


Pinlaareni kirjoitti...

Kiitos vaan Ykälle tämänkin kaamean asian esille tuomisesta. Ja kommentoijille näkemyksistä. Piti oikein (virtuaalisesti) nipistää itseäni, jotta voisin todeta etten näe unta. Uskomatonta paskaa vastuullistakin vastuullisemman hesarin vastuulliset toimittelijat kehtaavat suoltaa.

Kiintiökuukeroinnin sisällyttäminen telkkarimainoksiin on ärsyttänyt meikäläistä ja pidemmän aikaa. Boikotoin mahdollisuuksien mukaan kaikkia etnisesti edistyksellistä mainontaa tuputtavia yrityksiä.

Kulttuurinen omiminen, sekä vihaiset ajatukset ja sanat ovat viherpunikkien perverssissä maailmankatsomuksessa ainoastaan valkoisten perisyntejä. Tuon hesarin paskajutun tarkoitus ei ole mielestäni muuta kuin vittuilu kuplan ulkopuolisille. Tai sitten tomittelijat uskovat psykoottisesti harhoihinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Kertasin tuon ja ei ole tosiaan tuosta kulttuurivaikuttajasta pahemmin kuulunut. Noillakin loppuu jossain kohtaa aiheet, musta Eloveena-tyttö oli ja meni eikä herättänyt kuin myötähäpeää.

YLEn antia on joskus seurattava siedätyshoidon muodossa, niinkuin Paracelsus asian muotoili, myrkyn ja lääkkeen ero on annostus. Kun hiukan katsoo verenpaineen uhalla sitä mitä YLE välillä tarjoilee hallintoalamaisille niin pysyy kärryillä siitä, että mitä seuraavaksi on luvassa. No, kaikesta huolimatta Mannerheimia ei ole saatu kuvainraastajien toimesta pois jalustaltaan ja titityyfiuublimblom-porukkakin mellastaa nykyään lähinnä keskenään. Kun eetteri on tarpeeksi täynnä propagandaa niin kukaan ei kiinnitä siihen enää mitään huomiota, oli se sitten Mussolinin sisisisisi-seinä tai ex-ruusuhuivien edistykselliset päähänpistot.

Yst. terv. Ano Nyymi

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Aleksis Kiven pääteos viittaa jo nimellään siihen, että aikoinaan suomalaistenkin keskuudessa syntyvyys oli paljon korkeampi kuin nykyisin. Kun se kuitenkin on alentunut, afrikkalaiset maahanmuuttajat alkavat olla jo ainoita, joiden keskuudessa tässäkin maassa yhä esiintyy seitsemän veljeksen ryhmiä.

Anonyymi kirjoitti...

Kuten MikkoK totesi:
"Toisaalta suomalainen ei saa pitää edes saamelaisten neljän tuulen hattua, mutta jostain syystä afrikkalainen saa pitää lapinpukua."

Eikö sellaisia, ainakin niitä neljän tuulen hattuja, vielä joitakin vuosia sitten myyty Lapissa turisteillekin matkamuistoksi? Varmuudella en tiedä, mutta oletin, että niiden valmistajat ja myyjät itsekin olivat saamelaisia, ja myivät niitä kenelle tahansa, joka vain halusi ostaa ja maksoi pyydetyn summan. Nyt he varmaankaan eivät voi niin enää tehdä, muutoin he saisivat osakseen joidenkuiden heimoveljiensä vihat.

Hitler-museo Tampereelle Tampereen valtuusto asialle kirjoitti...

Oksentakaamme yhdessä mokutukselle ja nimimerkki Yrjöperskeles ehdotus / neuvo jälleen: Muuta asetuksista blogger.com tilisi tämän blogin https:// muotoon niin ei ilmoita että sivustosi ei ole turvallinen
Seppo Lehto Hitler-museon johtaja
Tampere
Ohessa malli vinkkini mukaan
https://kansallismielisyys.blogspot.com
https://adolf-hitler-museo.blogspot.com/https://

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Pinlaarenille, Ano Nyymille, Ano1:lle, Ano2:lle ja Seppo Lehdolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Sitähän ne toimittelijat näyttävät. Heille kun on pakkomielteenä tuo etnisesti edistyksellisen värstönosan kasvattaminen.

Pinlaareni: Luulenpa että toimittelijat ihan oikeasti uskovat harhoihinsa. Tietysti mukana on vittuilua tyyliin ”mehän voidaan tehdä ihan mitä meitä huvittaa”.

Ano Nyymi: Tuo propagandan määrä tulee vaalien lisääntyessä vain lisääntymään ja muuttumaan härskimmäksi.

Ano1: Esiintyy niin ja valtio maksaa elatuksen.

Ano2: Kyllähän sitä Lapinkrääsää myydään edelleenkin. Ja sehän on siellä mukava tulonlisä.

Seppo: Minä olen vähän huono noissa tietokonehommissa. Täytyy katsoa.

Anonyymi kirjoitti...

Seitsemän veljestä vai Friikkilän veljekset- The Fabulous Freak Brothers?


Joo, tiedetään - kiinnitän huomioni ihan sivuseikkaan. Vai kiinnitänkö. Ja tiedän, että pravdan kuvaaja on valinnut asunsa. Mutta mitä ihmettä kuvaaja on oikein halunnut viestiä? Onko kuvassa seitsemän transua, naista vai miestä? Vai mopoautoa.

Vasemmalta oikealle:

Ylimielisen oloisesti poseeraava tyyppi. Syönyt juuri kilon paskaa.

Mitä tällä narukauppiaalla (?) on päällään? Housuhame? Nahkaa ja kangasta - mihin tarkoitukseen tuommoinen kostyymi sopii?

liituraitapuku muttei paitaa? MitVit? Ja mitä helevetin naruja siitä roikkuu? Toinen narukauppias? Kolmen sekunnin kulutua: Chimp out.

Venlako tämä? Naisten villapaita ja ihan helevetin liian iso. Ja vielä kaulakoru kaupan päälle.

Kasvunvaraa vaatteissa aika vöyräästi. Takki näyttää aika uudelta, olis luullut voitavan löytää pari takkia samalla hinnalla, sopiva ja kasvunvarainen.

Mekkoeinarilla on mekkonsa päällä joku kummallinen nahkaviritys. Ja alla, alaruumiin peittona myös liian iso nahkamikätin. Narukauppias lie tämäkin, erikoisuutena nahkanarut.

Ja elokuvasta Katupoikain laulu kostyyminsä, erikoisesti 16 mumeroa liian ison päähineensä kopsannut friikki. Ja MITÄ helvettiä sillä on jalassa? Pyyhe & farkku-yhdistelmä?

Vaatteet ei ole UFF:n kamaa tai pelastusarmeijan tarjoomuksia vaan uusia. Mutta kummallisia ja väärän kokoisia. Kenkiähän ei neekerit voi käyttää, tämänhän jo tiedämme.

Mamujen pukuihin olen joskus aiemminkin kiinnittänyt huomiota, kuljeskelevat jätesäkkiin sonnustautuneina tai kaapuihin - eivät ole kovin käytännöllisiä. Eivatkä paljoa edistä sopeutumista tai työllistymistä. Nassesetäily on toinen tyyli, esmes räyhän tae on pitänyt aika tyhmän näköistä sinistä ruututakkia ja siihen harvinaisen epäsopivan kuosista paitaa. Myös meidän intialaisvahvistus nassesetäilee - vaikka suomalainen vaimonsa yrittää ohjata. Sossuloiset sitten hommaa kalleita mitä löytyy, kolmas mamutyyli.

No, ehkä minä muutan Tahitille eläkepäiviksi. Pukeudun jatsareihin, saapashousuihin, harmaaseen pikkutakkiin ja karvalakkiin. Ja sitten valitan, kun paikalliset tuijottaa, rodullistaa, olettelee ja on muutenkin ikäviä. Mokomat rasistit.

Pyssymies

Pate kirjoitti...

Tuo kuvan suhteen ajattelin ensin, että joku vitsi tms. Mutta kyllähän hesari tiskiin tuollaisen p*kan läväytti. Kyllä ne ovat tosissaan kehittämässä " suurkaupunki " helsingistä multikultti ihanuutta. Mikäpä siinä. Mutta ongelmat. Ne ovatkin tabu. Paitsi sitten, kun klaanit hallitsevat tiettyjä kaupungin osia. Olipa peräti jossain valtamediassa juttuakin tästä. Ja kuten olemme saaneet ihan faktatietoa. Syntyvyys on kasvussa. Juu. Mutta keillä? Itse kutsun nykymenoa miehitykseksi. Ne lisääntyvät prkl:sti. Me emme. On nastaa, ja siihen kannustetaan, asumaan yksin. Suomalainen ydinperhe on vanhanaikaista. Kerrotaan. Eli missä on tavallinen mies ja nainen lapsineen. Tälläisen kuvan olen itse saanut. Mainokset ovat järjestään tumma mies, vaslea nainen. Ei siinä mitään. Mutta tuputtaminen, siedätys tai miksi sitä nyt kutsutaankaan, alkaa todella ärsyttämään. Suomalaisen/suomalaisuuden väheksyntä yms. Kun joku jenkki tms tekee tubeen videon suomalaisesta kulttuurista, se on usein kunnioittava. Mutta nämä yöntimot, raketti - insinöörit, kirurgit jne, ne perseilevät ajaen bemareillaan sekä hilluen tonnien vaatteissaan. Se ns vituttaa. Lenkillä käydessä kövelen usein leipäjonon ohi. Ja heitän juttua. Naapureita kun on siellä. Perheitä pienine lapsineen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle ja Patelle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Tuo oli kyllä aika hyvä muotikatsaus. Ja Friikkilän Pojat muistan minäkin.

Pate: Olet täysin oikeassa. Tällainen on aikamme henki. Sairas sellainen.

Strix Senex kirjoitti...

Hesari on sitten päässyt epätoivossaan siihen "suuttuisivat edes" -vaiheeseen.
Asiakassuhdekouluttajat opettavat perustarinan, miten käy, kun asiakas alkaa tulla tyytymättömäksi toimittajaan. Kaikki asiakassuhteiden kanssa tekemisissä olleet sen osaavat sen tarinan ulkoa.

Ensimmäisessä vaiheessa asiakas reklamoi, asialliseen sävyyn. Tässä vaiheessa anteeksipyyntö ja virheen korjaaminen jopa vahvistavat asiakassuhdetta.
Toisessa vaiheessa asiakas reklamoi kiukkuisesti. Tässäkin vaiheessa asiakassuhde on pelastettavissa anteeksipyynnöllä ja virheen korjaamisella.
Kolmannessa vaiheessa asiakas sanoo sopimuksen irti. Peli ei ole kuitenkaan vielä lopullisesti menetetty, sillä asiakas voidaan saada vielä takaisin.
Neljännessä vaiheessa toimittaja voi yrittää saada asiakkaan takaisin tarjoamalla hyvitystä, erityisehtoja, maksutonta kokeilua tai muuta vastaavaa. Asiakas voi suostua tarjoukseen, mutta jos hän taas kerran pettyy peli on lopullisesti menetetty. Asiakkaan kannalta toimittajaa ei enää ole olemassa.
Ja niin on päästy tähän viimeiseen vaiheeseen, jossa toimittaja voi yrittää saada asiakkaan huomaamaan edes olemassaolonsa, että saisi edes jonkilaisen kontaktin. "Kun se edes suuttuisi". Harvoinpa moinen enää onnistuu, kun on noin pitkälle päästy.

Ja Hesarin kohdalla meikäläinen on päässyt tuohon vaiheeseen. Kävelyreitin varrella on sellainen standi, jossa tyrkytetään ohikulkijoille ilmaisia Hesareita, mutta eipä viitsi moisen takia pysähtyä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Tuo oli kyllä oivallisesti määritelty. Omalla kohdalla valtamedian (Hesari & Maakuntalehti) loppui jo vuosia sitten oikeastaan ennen vaihetta yksi. Todettiin rouvan kanssa että pitäkää propagandanne.

Anonyymi kirjoitti...

Jonkun, jolla pokkaa riittää pitäis tehdä elokuva/näytelmä, jossa vitivalkoinen näyttelijä esittää Martin Luther Kingiä tai Muhammad Alias tai Barack Obamaa tai muuta mustaa sankaria. Sitten vaan istuttaisiin popparit sylissä sohvalle seuraamaan tästä seuraavaa, epäilemättä mitä värikkäitä performanssia: "miten sitä nyt noin toisten pyhiä instituutioita..."

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuo olis kieltämättä hyvä idea. Matti Nykästä ei sattuneesta syystä voi enää käyttää. Tosin nykyiset näyttelijät eivät taitaisi uskaltaa lähteä moiseen mukaan. Saattaisi olla ura hutoi sen jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Jospa Hesarissa on salanuivia toimittajia, jotka vetävät mokutuksen ja tuputuksen tahallaan överiksi. Sitä eivät huomaa moku-uskossa olevat kollegat ja esimiehet vaan ovat tyytyväisiä. Överiksi mokutuksen vetänyt toimittaja etenee urallaan ja saa immuneetin seuraavalle irtisanomiskierrokselle.

Tietysti toimittajan työtovereista ja esimiehistä jotkut huomaavat, että toimittaja tekeytyy mokuttajaksi. He pitävät suunsa kiinni, koska silloin itse paljastuisivat epäuskoisiksi.

Ehkä Hesarin toimituksessa on käynnissä näytelmä, jossa hyvin monet esittävät monikultuuriuskovaisia ja loput ovat sellaisia.

acc

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, acc. Näin voisi ajatella mutta uskon itse että nuo toimittelijat uskovat satasella epistolaansa.

Anonyymi kirjoitti...

tässähän sitä olisi suvakeille siedätyshoitoa ;)

https://www.is.fi/viihde/art-2000001260957.html

Pekkaa ja Pätkää lankkia naamassa.


Sepi

Anonyymi kirjoitti...

Muhamed Alia sopisi esittämään oikein hyvin Silu Seppälä, tietysti Matti Pellonpää olisi ollut paras vaihtoehto mutta kun ei ole sattunesta syystä enää käytettävissä. Marttin Luther Kingiä tietysti esittää Martti Suosalo. Kuvaukset käyntiin: Koivusalo hoi!

Rahaa YLEltä irtoaa monikulttuuriseen pljäykseen tietysti muutamama miljoona, pitäähän filmi tietysti kuvata oikeilla tapahtumapaikoilla.

Kolmas, suurfilmi, tulisi tietysti muhamedin elämästä ja urasta. Sen pääosaa esittämään itseoikeutettu on tietysti kaarina hazard, saara särmäkin käy, jos kaarinalla on muita puuhia.

Pyssymies

MikkoK kirjoitti...

Toimittelijat eivät usko epistolaansa kuitenkaan niin paljon, että esim. luovuttaisivat työpaikkansa moniosaajille vähentääkseen toksista valkoisuutta. Toksinen maskuliinisuushan onkin jo voitettu kanta mm. toimituksissa, vihreässä liikkeessä, kirkossa ja maan hallituksessa.

Idea: Mannerheim-elokuvaa voisi päivittää laittamalla pääosaan burka-isis-nainen ja venäläiset hyökkääjät voisivat puhua suomea. Pääosien näyttelijät on jo toimitettu Suomeen Knalli ja sateenvarjo-tyylisellä erikoisoperaatiolla paremmassa kuin ykkösluokassa, kuten filmitähdille kuuluukin.

Vakionimimerkistä Poiketen kirjoitti...

Mikä lie mikro-/muu-agressio tätä verenpainetta koko ajan nostattaa lisää.
Pitänee varmaan tarkistaa lääkityksen tasoa.

Fossiileista eroon!

Nuorissa on Tulevaisuus!

Voi V***u sanon mä.
Ja näitä s****nan kermap****itä varten pitää huoltovarmuustöitä painaa öisin/viikonloppuisin/juhlapyhinä.

Taidan riipaista kännit tänään.

SuiGeneris kirjoitti...

Eikös tuo ole vähän niinkuin kulttuurillista omimista? Kenelle tästä voi tehdä valituksen?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sepille, Pyssymiehelle, MikkoK:lle, Vakionimimerkistä Poikkeavalle ja SuiGenerikselle & kiitos kommenteistanne.

Sepi: Eikä tule myöskään unohtaa tiernapoikia.

Pyssymies & MikkoK: Näitä virnuilumahdollisuuksiahan olisi paljon mutta luvassa lienee edelleenkin etnisesti edistyksellisestä ohjelmaa joka saa kulttuuriperseiltä loistavat arvostelut.

Vakionimimerkistä Poikkeava: Joo. Siinä on kovasti muodissa mukana olevia typyköitä. Eivät vaan kyllä edusta koko nuorisoa.

SuiGeneris: Totta joo, mutta se kulttuurillinen apprjotakinhan koskee tietenkin vain valkoisia.

QroquiusKad kirjoitti...

No mutta kas, nytpä vasta hoksasin jotain oleellista!

Tuo mukailtu Toukolan poikain pilkkalaulu Jukolan veljeksille alkaa:

Tähtiä kuin Otavassa
Poikia on Jukolassa
Laiskanpulskeita jallii
Laiskanpulskeita jallii.

Ai ai, liittää nyt jotain tuollaisia mielleyhtymiä kunniakansalaisiimme!
Tulikohan toimittelijoille sellainen freudilainen lipsahdus tämän asian kanssa, vai voisiko siellä tosiaan sittenkin olla ollut mukana salanuiva sabotaattori?

Vai kuitenkin vain niin, ettei kukaan asianomaisista ole myöskään huomannut koko asiaa? Tai ei edes ymmärtäisi, vaikka se heille osoitettaisiin...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Piru vie, oliskos Aleksis Kivellä ollut etiäinen...