lauantai 20. helmikuuta 2021

AMMOIN LIISA, EDELLEEN LIISA

Aikaisemmassa postauksessa kerrottiin siitä että interperspiraationaalisen feministinen hallituksemme haluaa utopistinaiset erityiseen lainsuojeluun. Ideahan on se, että kyseiset naiset saisivat jatkossa esittää aivan kuinka levotonta settiä hyvänsä ilman minkäänlaista arvostelun pelkoa. Laitetaanpa tähän pieni, mutta kuvaava esimerkki siitä levottomasta setistä ja senhän esittää meidän kaikkien suuresti arvostama ammatti- ja tapademari Liisa Jaakonsaari:

Eli: Kouluissa osa opettajista esittää avointa perussuomalaisten vastaista propagandaa. Perussuomalaiset – joka on siis täysin laillinen puolue – toteaa että eikös tällainen pitäisi loppua ja samantien. Eikös kouluopetuksen tulisi olla puolueetonta?

Liisailtu tulkinta asiasta: Ne ovatkin perussuomalaiset jotka ovat pykäämässä pystyyn Stasia.

Liisa Jaakonsaari varmasti itse ajatteli että nyt tuli keksittyä niin oivaltava pläjäys että kyllä kansallismielisiltä menee kerralla jauhot suuhun.

Tavallinen ajattelukykyinen ihminen puolestaan ajattelee että tässä epätoivoinen idioottimaisuus on viety sille tasolle, että se lähentelee jo taidetta.

Mutta.

Interperspiraationaalisen feministisessä yhteiskunnassa tässä tarinassa ei ollutkaan törppöä naista joka latelee levottomia twitterissä, vaan miespuolinen roisto ja naispuolinen uhri. Roistohan olin minä, koska suoritin selvän maalituksen naissukupuolta edustavaa uhria kohtaan. Sillä ei ole merkitystä että uhri käytti äärimmäisen idioottimaista Stasi-vertausta. Ainoastaan sillä on, että hän on vihervasemmistolainen nainen.

Mahtaakohan muuten kukaan muistaa että kyseinen Liisa Jaakonsaari olisi koskaan, kertaakaan, milloinkaan arvostellut niin DDR:ää kuin Neuvostoliittoa silloin kun ne vielä olivat olemassa?

Tuossa aikaisemman jutun kommenttiosiossa todettiin useampaan kertaan että pieni fanaattisten ämmien joukko vie suomalaisia kuin pässiä narussa. Ja muistutetaanpas siitä, että ketkäs keksivätkään tämän ajatuksen siitä että rikos on tulkittava kovemmaksi jos se kohdistuu naiseen? Ajatuksen ja vaatimuksen joka on nyt tulossa laiksi. Jep, ne vitunvirkkaajat eli Rosa Meriläinen, Saara Särmä ja Johanna Vehkoo vuonna 2017.

Kyllä Suomi on hyvissä käsissä… 

31 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Ihminen on nisäkäs, vaikka tietynlaiset ihmiset vaikuttavatkin kokevansa asian jotenkin muuten, kuten siten ettei ihmisellä ole vain kahta vaan 72 sukupuolta.

Sukupuolia kuitenkin on vain kaksi, ja ne ovat erilaisia:

mies on metsästäjä, taistelija ja suojelija. Nainen on synnyttäjä ja hoivaaja.

Miehen aivot ja kommunikointi ovat kehittyneet tarkkaan, täsmälliseen ja tehokkaaseen viestintään, joka on välttämätöntä miehelle kuuluvissa tehtävissä yhteisön säilymiseksi.
Naisen aivot ovat puolestaan kehittyneet tulkitsemaan puhekyvyttömän lapsen tarpeita tämän ilmeistä, eleistä ja äänteistä.

Mies sanoo mitä tarkoittaa ja kuuntelee mitä hänelle puhutaan.
Nainen tulkitsee kuulemaansa puhetta ja vastaa siihen tavalla, jonka on tulkinnut puhujan perimmäiseksi tavoitteeksi.

Tästä syystä miesten ja naisten tuloksellinen keskinäinen kommunikointi edellyttää naiselta miestyyppisiä aivoja.
Tämän blogin kommentaattorisisaret on varustettu sellaisilla.
Vihreiden soijapoikien korvien välissä sen sijaan on naistyypppiset aivot.

Kun Liisa meidän näkökulmastamme pölisee älyttömyyksiä kääntäen asetelman päinvastaiseksi todellisuuteen nähden, hän ei tee sitä välttämättä pahuuttaan:
on hyvin todennäköistä, että hänen aivonsa kertovat hänelle asian olevan juuri niin, kuin hän sen loihe lausui olevan.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Kyllä nämä jaakonsaaret, tuomiojat ja haloset ja onhan niitä, ovat vuosikymmeniä ja edelleen edistyksen eturintamassa, mutta vasta nyt näyttävät he päässeen oikein kukkaansa. Ja jälkipolvi on turvattu - vitunvirkkaajat painavat täysillä kunnioitettujen esikuviensa viitoittamaa tietä hourulaan.

Olavi Koskela kirjoitti...

"pieni fanaattisten ämmien joukko vie suomalaisia kuin pässiä narussa." Ja taitaa se tosiaan olla niin, että tolkullisten tavallisten kansalaisten enemmistö ei voi tilanteelle yhtään mitään. Perustuslaissa (2§) todetaan, että "Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta." Todellisuudessa valtiovalta Suomessa kyllä kuuluu puoluekuria käyttävien puoluetoimistojen politrukeille, täysin huolimatta PeL:n 29§:n muotoiluista. Puoluekuri näytti voimansa taas männä viikolla käydyssä välikysymysäänestyksessä. Ja niin kauan kuin tilanne on tämä, ei mitään todellisia muutoksia PeL 2§:n tarkoittamaan suuntaan tulla näkemään. Puoluetoimistot eivät tule parlamentaarisesti luopumaan hitusestakaan vallastaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Terho Hämeenkorvelle ja Olavi Koskelalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Saatoit todeta Liisan ajatuksenjuoksun varsin kohdalleen. Idea vihervasemmistolaisilla naisillahan on tämä: ”Me emme pärjää teille asiakysymyksissä ollenkaan. Mutta se loukkaa meitä, koska haluamme päteä. Siksi me haluamme suojellun erityisaseman ettei meille tulisi paha mieli”.

Terho: Tulee tästä mieleen Otto Kivivuoren sanoma joka meni jotenkin niin että ”Ei sen väliä kuinka moni niitä on valtaa kaappaamassa vaan sillä kuinka moni panee hanttiin”. Ja tällä hetkellä meitä se pieni porukka vie kuin kuoriämpäriä.

Olavi: Olet täysin oikeassa ja itse näen että eduskunnassa kaikki äänestykset tulisi olla suljettuja lippuäänestyksiä.

intrigööri kirjoitti...

Joillekin naisille näyttää riittävän se, että he alkavat inttämään mistä tahansa asiasta, sillä silloin he ovat omasta mielestään ilman muuta oikeassa. Väitäpä siinä vastaan, pian on poliisikoira jalassa kiinni tai sen muijan äksy ukko puristaa pillistä.

Minä en oikeesti suutu helpolla, mutta taannoin mulla keitteli pyykkituvalla, koska en nielaissut minulle tuntemattoman naisen tulkintaa ajanvarauksesta. Koirajuttukin kävi melkein toteen, sillä pyykiltä pois lähtiessä ulko-oven takana seisoi outo ukko ja piteli lyhyessä hihnassa Akitaa, se on täällä harvinaisuus.

Akita on semmoinen jytky japanilainen pystykorva, kuten mm. Putinilla. Pyykkiakkaa saattoi ottaa pattiin, kuuntelihan se jossain kuitenkin, kun me vain juteltiin sen ukon kanssa ihan iisisti. Läksin siitä menemään ilman mitään agressioita.

Tää Nato-Liisakin taitaa ratsastella sotaliitolla vain koska hän hyvin tietää, ettei Suomi liity Natoon ilman Venäjän hyökkäystä. Silloin Natokiima olisikin myöhäistä. Jäis nyt Liisakin pois politiikasta, rauhassa kuittaamaan suurta eläkettään!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Intrigööri. Tällaisiin naisiin olen törmännyt itsekin. Samaa naistyyppiä edustavat ne, jotka mieltävät että he humalassa voivat lyödä miestä eikä heitä saa lyödä silti takaisin. Liisahan on jo jäänyt pois politiikasta mutta ei malta silti olla mainostamatta omaa naurettavuuttaan. Sallitaan se hänelle, mutta kai siinä pitäisi sallia kuittailu takaisinkin.

Trilisser kirjoitti...

Ykä: Tuo suljettu lippuäänestys olisi loistoidea. Mutta todennäköisesti jos sitä ehdotettaisiin tosissaan, politrukit marssittaisivat esiin lauman "asiantuntijoita", jotka väittäisivät moisen murentavan "parlamentarismin" ja "demokratian". Ihan kuin samat "asiantuntijat" saivat myytyä idean vallan siirtämisestä kansan valitsemalta presidentiltä politrukkien valitsemalle pääministerille "demokratian vahvistamisena". Juuri siitä samasta syystä vastustetaan kiivaasti sitovia kansanäänestyksiä. Ja juuri siitä syystä IKL:lää haukutaan vaikka miksi, sillä IKL:län poliittinen päätavoitehan oli puolueisiin sidottujen ammattipoliitikkojen vallan vähentäminen. IKL esitti mm. sitovien kansanäänestysten käyttöönottoa, silti puolue oli muka "diktatorinen".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Trilisser. Olet täysin oikeassa. Eduskunnan äänestyksethän ovat lähinnä näytelmä joiden käsikirjoitus on päätetty kabineteissa. Ja sitovat kansanäänestykset ovat valtakoneistolle myrkkyä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Näiden inttämisen takia vastaaninttävien naisten toiseksi epämiellyttävin alaryhmä on se, joka vastaa perustelulla, joka ei ole perustelu yhtään mihinkään.
Kun yrittää viedä keskustelua eteenpäin, nainen toistaa epäperustelunsa kovempaa.
Kun asian yrittää saada selvitetyksi, nainen vain huutaa alati kovemmalla äänellä epäperusteluaan yhä uudestaan tajuamatta, ettei se liity asiaan mitenkään mutta raivostuu alati lisää, kun ei mene puhe perille!

Ykköspaikkaa pitää se, joka kuuntelee puhetta ja tokaisee keskeyttäen:
"Ei se noin ole!"
Kun kysytään, että miten sitten, tämä nainen vain tuijottaa vihaisesti sanomatta mitään.

Kun yrittää sitten jatkaa asiaa, nainen tokaisee kovemmalla äänellä, ettei se noin ole! Kun häneltä vaatii jo itsekin lujempaan äänensävyyn, että vastaperusteluja nyt tiskiin, hän tuijottaa taas mykkänä mutta entistä vihaisempana. Kun asiaa yrittää jatkaa, nainen keskeyttää jo huutaen!

Olen ollut kahdesti tällaisessa tilanteessa, joista minun oli pakko lähteä pois etten olisi tehnyt jotain epäherrasmiesmäistä. Saatoin silloin ja nytkin hyvin ymmärtää sellaisia miehiä, joilla tässä tilanteessa raivo kiehahtaa yli.
Nainen puolestaan sen jälkeen on vain ja ainoastaan miesten kauhian naisiin kohdistuvan väkivallan täysin syytön uhriparka, joita Suomessa on enemmän kuin muualla maailmassa.

Tajusin vasta edelisvuosikymmenen loppupuolella, mitä noissa oikein tapahtui:
eräällä nettifoorumilla nainen rätkytti miehensä tolkutonta tyhmyyttä, kun taas oli ostanut kaupasta kaikkea muuta kuin piti.

Nainen oli ajatellut aivan selvästi, mitä kaupasta piti ostaa sanomatta ääneen mitään. Mies oli tyhmä, kun ei osannut lukea hänen ajatuksiaan.

Niin noissa "väittelyissäkin" kävi. Nainen, huudettuaan ettei asia ole noin ajatteli tarkasti ja selkeästi, miten asia on.
Minun vikani, että minulla on tämä kelju kehityshäiriö eli Y-kromosomi, joka estää minua lukemasta ajatuksia.

Nimetön kirjoitti...

Ketkä valvovat opettajia paremmin kuin oppilaat? Kuvalehden juttu Jaakonsaaresta oli huvittava. Liisa tarvitsee aina mörkönsä. Saattaa kuitenkin Liisan salatusta CVstä löytyä myös Suomi-DDR-seuran jäsenyys ja jokin luottamustoimi.

Catilina kirjoitti...

Oliko se Liisa Jaakonsaari, joka kertoi islamin olevan hänen mielestään "hyvin lähellä pohjoismaista sosialidemokratiaa"?

Nimetön kirjoitti...

Noista sitovista kansanäänestyksistä. Millhän ilveellä sveitsiläiset on tulleet toimeen niinkin hyvin kuin on tuleet, kun niillä on ne sitovat äänestykset eikä suhmuroidut kuten meillä?
Huru-ukko

Nimetön kirjoitti...

Tottahan sitovat kansanäänestykset on demokratian tuho. Näkeehän se Sveitsin esimerkistäkin, tuosta pahuuden valtakunnasta. Ainakin jos seuraa valtamediaa.

DDR-liisa ei sitten osaa päättää onko stasi hyvä vai huono asia. Onko hyvä vai huono juttu ilmiantaa trumpin / persun äänestäjä? Entäs olikos stalin hyvä jätkä? Kuinkas hrutsevin laita? Kumpi kivempi römer vai aatu? Oliko trotski oikeammasa kuin stalin, mitä mieltä lenin oli tästä kysymyksestä?

Muistatkos lissu miten neuvostovastaisuutta etsittiin 70-luvulla? etsinnäss oli suurena apuna teiniliitto, joka peräti löysykin neuvostovastaisia opettajia ja listasi niitä - ai niin, tämähän on ihan eri asia.

Muuten lissu, mikäs puolue on aloittanut aseellisen kapinan suomessa, mikä puolue teloitutti siviilelä kuolemanpartioiden voimalla?

Pyssymies

Nimetön kirjoitti...

Vaikka oma naisen logiikkani saattaa joskus ontua, niin Liisalla se heittää sellaista häränpyllyä, että ei voi lakata ihmettelemästä, millä eväillä on onnistunut pääsemään jopa EU-parlamenttiin! Tästä ehkä voi vetää suoraan sen johtopäätöksen, että ei siellä muutkaan niitä penaalin tervävimpiä kyniä ole. Huvittavaa seurata, kuinka mepit, joista ei kuulu yhtään mitään valinnan jälkeen, yrittävä kilvan päästä kotimaan kuntien valtuustoihin. Tässäkin mielessä kunnallisvaalit ovat tärkeät ja niillä on kauaskantoisempi vaikutus kuin yleensä kuvitellaan.

Rouva Ano

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Sen enempää asioista viisastelematta haluaisin vain kiittää jälleen kerran hyvästä tekstistä, joka pienoiskuvana omasta paikallisesta ajastamme fokusoi silmän linssiin yhden ihmemaan Liisan. Toivottavasti moni oivaltaa myös kirjoituksen otsikkoon sisältyvän elokuvaviittauksen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Anolle, Catilinalle, Huru-ukolle, Pyssymiehelle, Rouva Anolle ja Seppo Oikkoselle & kiitos kommenteistanne. Kiitos myös Joppos123:lle viestistä jonka tulkitsin yv:ksi.

Qroquius Kad: Kokemuksia tämänlaisesta on. Tähän voin lisätä myös sen naistyypin joka huutaa että ”sinä et oikeasti voi ajatella tuolla tavalla”.

Ano: Saattaapa hyvinkin olla. Samoin myös SNS-seura.

Catilina: Ei kun se oli se toimittaja Elina Grundström.

Huru-ukko & Pyssymies: Jep. Ei voi millään matematiikalla sanoa, että sveitsiläisillä menisi huonosti. Sveitsissä muuten on lähes joka ukolla sotavaltion rynkky kotona.

Pyssymies: Olipa muuten hyviä kysymyksiä Liisalle. Ja Liisahan ei vastaa, vaan närkästyy vihakysymyksistä.

Rouva Ano: Liisan menestys urallaan johtunee siitä että hän ajattelematta ja kyseenalaistamatta pystyy suoltamaan vallitsevaa epistolaa. Kunnallisvaaleilla on nyt suuri merkitys. Jos ei muuten niin protestina ainakin ja kyllähän kunnissa päätetään paljon olennaisia asioita.

Seppo: Kiitokset.

Nimetön kirjoitti...

Osaa naiset sekoilla muissakin kuin hallituspuolueissa, siitä osoituksena esim. Kirsi Piha, jonka Kokoomus valitsi Helsingin pormestariehdokkaaksi. Piha ylistää multikultin ihanuutta, esittää maahanmuuttajat huippuosaajina ja Helsingissä vallitsevan ahdistava tunnelma, koska ikkunan alla kulkee natsikulkue. Logiikan (?) mukaan Suomeen ei kuitenkaan tule näitä huippuosaajia, koska suomalaiset ovat ahdasmielisiä rasisteja. Mikä erottaa nykypäivän oikeistolaisen naispoliitikon vihervasemmistolaisesta sisarestaan? Ei mikään, samanlaisia Ellun kanoja.

Rouva Ano

Nimetön kirjoitti...

Järjestelmäpuolue, kulttuurieliitti, media ja älymystö elävät mukavassa symbioosissa. Eikö se ole vähän kuin DDR:ässä. Ai niin, ei tietenkään. Koska Persut. Minä niin pidän näistä, joten tässä tulee taas: https://m.youtube.com/watch?v=CRO2I3leKQw

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Jep. Jos jotkut menneisyyden kokoomuslaiset olisivat kuulleet aikakoneella Pihan juttuja niin kyllä ne ihmettelisivät. Ja kokoomus on enää oikeastaan vain näennäisoikeistolainen pyydys joka kerää ääniä vihervasemmistolle itseään oikeistolaisiksi mieltäviltä jotka eivät uskalla tunnustaa itselleen että heitä on vedätetty jo pitkän aikaa.

Ano: Kyllä se sitä kovasti muistuttaa. Kiitos linkistä. Heppu heittää asiaa.

Nimetön kirjoitti...

Rouva Ano. Kirsihän on ihan pihalla aivan kuin ellun kanat. Siksipä hän niin hyvin näkekin sen natsikulkueen.
Huru-ukko

nimellitön kirjoitti...

JuLus Lonkkan blogissa oli aikoinaan kommentti jonka kirjoittaja oli ollut 70-luvulla samassa pubipöydässä Jaakonsaaren kanssa. Kommentin biiffi oli, että "Jaakonsaari on oikeasti tyhmä. Miten joku voikin olla niin tyhmä".Tai jotain tuohon suuntaan. En jaksanut etsiä ko. blogipostausta. Olen taipuvainen uskomaan tuohon.

En pidä Jaakonsaarta erityisen älykkään oloisena, mutta varmaa en voi sanoa, koska en tiedä hänen älykkyysosamääräänsä, akka on kuitenkin suorittanut ainakin kansakoulun eli oppinut luku- ja kirjoitustaidon sekä aritmetiikkaa.1960-70-luvuilla ura urkeni kun sai keskikoulun käytyä tai kirjoitti jopa ylioppilaaksi. Näitä tuolloisia on edelleen samassa virassa johon ylioppilas joskus nimettiin. Fakta nyt kuitenkin on, että myös älykäs ihminen voi olla äärettömän tyhmä. Jaakonsaari lukeutuu tuohon joukkoon. Samoin siihen kuuluu Jeja-Pekka Roos, joka jossain paperissaan väitti, että bushmannit ovat autiomaassa paljon älykkäämpiä kuin valkoihoiset, koska löytävät vettä helpommin. No, mitäpä tuohon muuta kuin että tuollainen on opittua tietoa ja jaettu sukupolvelta toiselle eikä mitään älykkyyttä vaativaa ongelmanratkaisua.

Miten kaikki paska ajattelu kasaantuu ns. vasemmistolaisiin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja nimellittömälle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Ja mietipä sitä että joko hän tai Anni Sinnemäki on Helsingin seuraava pormestari. Jumala siunakkoon helsinkiläisiä.

nimellitön: Minä näkisin että Jaakonsaari on arkkityyppi ihmisestä jolla ei ole omia ajatuksia eikä omia mielipiteitä mutta silti hirvittävä pätemisen halu, joten hän kannattaa silloisen muodin mukaista poliittista epistolaa riemurinnoin. Ja kun epistola muuttuu, niin hän kannattaa sitä seuraavaa. Tajuamatta että ne epistolat saattoivat heittää keskenään häränpyllyä.

Lisään kommenttiisi että yliopistokoulutettu voi olla järkyttävän tyhmä. Ja yhteiskunnallinen yliopistollinen koulutushan on selkeän vasemmistolaista.

Nimetön kirjoitti...

No joo. Kirsi on ihan pihalla ja Anni säntäilee sinnetänne mäkiä pitkin. Ja on kuin se Pikku_kallen raamtunlauseeseen liittyvä piirustus jota pyhäkoulun ope ei hyväksynyt. Piti piirtää kuva sellaisesta lauseesta: Eikä hän tiennyt minne menee ja kusta tulee. Kallen kuvassa mies seisoi risteyksessä ja lorotteli kaikessa rauhassa. Hmmm, suutua ny mokomasta
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Joka tapauksessa jompikumpi heistä tulee käyttämään suurta valtaa Helsingissä. Sääli helsinkiläisiä.

Nimetön kirjoitti...

Sääli että Iltalehden blogisto lopetettiin, Jaakonsaaren blogit olivat siellä ehdotonta aatelia tahattomassa koomisuudessaan. Yhdistelmä suurta sydäntä ja täydellistä realiteettien ja faktojen puutetta. Tai sitten kieron huumorintajun omaava alipalkattu/ylityöllistetty avustaja kirjoitti ne?

Jaakonsaari on yo. ja ilmeisesti palo työelämän pariin oli suuri. Tai sitten hän jo nuorena sisäisti tämän Ykän näkemyksen yliopistokoulutettujen älynlahjoista. Työuransa hän aloitti Oulun ylioppilaslehden päätoimittajana ja siirtyi sieltä demarilehti Pohjolan Työn toimittajaksi. Tämä tausta varmaankin meritoi hänet peräti työministeriksi asti, ja toimittajuushan nyt on ylipäänsä se meriiteistä suurin. Noin henk.koht. pidän häntä vain puolueelle hyödyllisenä hyväksikäytettynä hölmönä. Luotiin rempseän likan imago, kun kaikki rasvanahat eivät oikein tykänneet noista Liikasista sun muista nuorista rusettipelleistä jotka nopeasti olivat valtaamassa puolueen. Ahteen duunaritaustan hypen arvatenkin torppasi hänen vaimonsa liian ilmeinen nousukkuus.

Tuon yhdeksän vuoden aikana jonka Itä-Berliinissä asuin, tuli nähtyä yks jos toinenkin delegaatio, paljon muitakin demareita kuin Jaakonsaari. Itse asiassa jokainen puolue oli aika hyvin edustettuna ettei vaan menisi tuo ihana läheinen ja luottamuksellinen yhteistyö sivu suun, koska Kekkonenkin kävi tämän paikan päällä siunaamassa jo -77. Upea maa, ja stasista olisi Supokin voinut ottaa oppia, niin hienosti stasi turvasi jokaisen kansalaisen mielipiteenvapauden. Vähän siinä kyllä aina roikkui mukana se sana tai... Ja no joo, olihan se hieman hämmentävää että kun oli pumagat allekirjoitettu, maljat nostettu, kätelty ja halailtu isännät, niin ei edes vessassa ehditty käydä kun poliitikoilla oli jo kiire länsipuolelle, arvatenkin paheksumaan läntisen maailman rietasta menoa ja ostosparatiseja.

Kiitos Ykä, mutta minä en juuri Jumalan siunauksista piittaa. Aneillahan noista on ennenkin selvitty. Mutta Sinnemäestä ei helsinkiläinen veronmaksaja selviä. Pihalla ei tule olemaan mitään mahiksia koska hänellä on vain yksi ideologia eli raha. Muilla sitten sen lisäksi valta. Jos nyt jotain positiivista pitää kokoomuksen valinnasta etsimällä etsiä, niin olisivathan voineet pistää koko puoluetukipotin likoon ja suostutella Stubbin. Tai Martin Scheininin jos kokoomus nyt välttämättä haluaa lisää monikulttuurisuutta ja ihmisoikeuksia niille "kaikkein haavoittuvimmille". - Tuolla Ellun Kamoissa on muutama miespuolinenkin, mutta ilmeisesti kukaan näistäkään ei ole perehtynyt tilastoihin maahanmuuttajien todellisista korkeakoulutaustoista.

Helsingissä jo nyt kaikki ap.pormestarit naisia, siihen päälle sitten naispormestari. Jan on tehnyt tehtävänsä, Jan saa mennä. Mitäs meni torppaamaan suurmoskeijan. Kohta alkaa tekemisen meininki ja se ininä Eteläsatamasta loppuu just ja heti. Mikä olisikaan sen edustavampi ja kunnioitettavampi paikka monikulttuuriselle palatsille. Ja älkää luulkokaan että sinne yhtään kirottua shiiaa päästetään!
tira+


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Iltalehden blogeissa oli myös erinomaiset Pauli Vanhteran blogit. Ja kiitos hyvästä historian katsauksesta. Samoin kuin nykypäivän katsauksesta. Helsinkiläisillä ei ole kuin huonoja, hyvin huonoja ja katastrofaalisia vaihtoehtoja. Veikkaan, että ne valitsevat sen katastrofaalisen. Onneksi asun itse huuthemmetissä.

Nimetön kirjoitti...

Ykä, Pauli on onnistunut nappaamaan talteen ainakin osan noista blogeistaan. Kannattaa seurata faceaan.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Paulilla on myös oma sivusto. Löytyy tuolta sivupalkista.

Qroquius Kad kirjoitti...

Kyllä minusta Kriisipihalla on varsin selkeä vihervasemmistolainen ideologia.

Nimetön kirjoitti...

Päätellen tuosta ilmiantojupakasta nousseesta korviahuumaavasta kirkunasta, ajatus on loistava!

Kirkujat itsekin varsin hyvin tietävät, että osa opettajakunnasta paasaa kommunistista soopaa oppilailleen - tästä todistuksena on myös allekirjoittaneen henkilökohtaiset kokemukset kouluajoilta.

Kyseiset tapaukset pitäisi nauhoittaa ja nauhoitteet julkaista ettei kenellekään jää epäselväksi mistä on kyse.

Lisäksi ilmiannoista pitäisi julistaa palkkio nauhoittajille, vaikka pleikkari ja kasa pelejä :-)


t: Vittuuntunut Stadilainen

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Vittuuntuneelle Stadilaiselle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Niin kuin kokoomuksella yleensäkin. Sehän on ollut nykyisen verotus-, virkakoneisto- ja valvontavaltion yksi pääarkkitehdeistä.

Vittuuntunut Stadilainen: Joo. Onhan oppilaalla oltava oikeus puolueettomaan opetukseen. Tosin silloin aikanaan se YYA-propaganda annettiin monen opettajan toimesta siten, että tyhmempikin oivalsi opettajan lausuvan sanomansa pakotettuna.