perjantai 14. lokakuuta 2022

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CLX

1. Voi meitä suomalaisia

Maailman ehkä turhin järjestö YK on sitten antanut suomalaisille pyyhkeitä näiden Pekka Haaviston lemmikkien takia. Uutinen kertoo:

Suomen epäonnistuminen kotiuttaa suomalaislapset Syyrian leireiltä rikkoi lasten oikeuksia, toteaa YK:n lapsen oikeuksien komitea CRC päätöksessään.

Lapset joutuivat olemaan hengenvaarallisissa oloissa vuosia, mikä rikkoi heidän oikeuttaan elämään sekä oikeutta olla vapaa epäinhimillisestä tai ihmisarvoa alentavasta kohtelusta.

Komitean päätös perustuu kuuden suomalaislapsen kohteluun al-Holin leirillä Pohjois-Syyriassa. Kolme lapsista on päässyt äitiensä kanssa Suomeen. Kolme 5–6-vuotiasta lasta on edelleen leirillä sota-alueeseen verrattavissa olosuhteissa.

Komitean mukaan Suomella on vastuu ja valta suojella suomalaislapsia heitä uhkaavalta välittömältä hengenvaaralta.

Joitain huomioita näiden pyyhkeiden tiimoilta:

- Kuinka moni näistä ”suomalaislapsista” oli oikeasti suomalaisia? Oliko ensimmäistäkään?

- Oliskos vastuu ollut niiden ”suomalaisilla” äideillä jotka menivät sinne Syyriaan ja lisääntyivät ISIS-jätkien kanssa?

- Kun Syyriassa on vaaralliset olosuhteet niin eikös pyyhkeiden kohde ole Syyria eikä Suomi?

- Kuinka se ”kotiuttaminen” olisi väkisin tapahtunut? Erikoisjääkäreiden hyökkäyksellä?

- Milloinkas Suomi saa pyyhkeitä siitä että Suomi kuskaa jatkuvasti maahan kehitysmaalaisia jotka kohdistavat suomalaisiin niin väkivalta- kuin seksuaalirikoksia eivätkä suomalaiset saa siitä edes valittaa koska se olisi vihapuhetta?

Hommaforumilla kysyttiin varsin osuvasti että ”voiko Suomi olla vastuussa ihmisestä, jonka syntymästä ja olemassaolosta sillä ei ole tietoa?”

Niitä suomalaisia äitejä.

2. Trans-sikiöt

Käydään vaihteeksi rapakon takana. Bostonilaisesta sairaalasta on nimittäin sanottu että jo sikiö saattaa tietää olevansa transseksuaali. Oikeastaan tästä ei sen enempää. Asiahan menisi muuten ihan vitsinä mutta pian meilläkin joku ottaa asian tosissaan. Herää vain kysymys että kuinka pitkälle tämä wokellus ja transhypetys menee? Kyseessähän on käsistä lähtenyt muoti. Tämänkin meinaan sanoi palkattu ja koulutettu psykologi.

3. Leikkipartisaanit jälleen

Tästähän blogikollegani Professori ehti jo eilen kirjoittaa blogissaan mutta asiasta kannattaa muistuttaa täälläkin. Eli nämä Elokapinan leikkipartisaanit kävivät osoittamassa mieltään metsäfirmojen konttoreissa. Ja annettiinpa julkilausumakin:

”Ilmastokriisin ja luontokadon kiihtyminen uhkaavat kaikkien turvallisuutta ja tulevaisuutta. Etenkin syrjäisempien seutujen ja pienempien kaupunkien asukkailla on oikeus parempiin töihin, joissa he eivät joudu toimimaan omien arvojensa vastaisesti", mielenosoitukseen UPM:n pääkonttorilla osallistuva Elokapinan aktiivi Olli Jalonen sanoo tiedotteessa.”

Eli tässähän työstä täysin tietämätön puhuu työstä ja hän puhuu myös sellaisten ihmisten arvoista joita hän ei tunne pätkääkään mutta on kuitenkin varma että hän tietää ne niitä ihmisiä paremmin. Ei motokuski tunne itseään rikolliseksi eikä kaipaa leikkipartisaanilta vapautusta työstään. Ja mahtoikohan leikkipartisaani osata sanoa että mistä niitä ”parempia töitä” kehitellään? Sitä hän tuskin tajuaa että se metsäteollisuus omalta osaltaan elättää myös hänet.

Eikä hän myöskään tajua, että nimenomaan tämän Elokapinan edustama ilmastohysteria maassa jossa sitä ei tarvita uhkaa kaikkien suomalaisten turvallisuutta ja tulevaisuutta.

Mistä tietää, että ilmat ovat kylmenneet? Leikkipartisaanit siirtyvät sisätiloihin. Ja muistakaa, että tämä porukka on niin hallituksemme kuin valtamedian lemmikki.

Ja tässähän näitä havaintoja muutamia. Hyvää viikonloppua joka tapauksessa kaikille.

42 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nämä kirjoituksesi ja huomiosi ovat erinomaisia. On tämä Masked Singer, jossa käsittääkseni arvuutellaan, kuka on hahmon takana. Keijo Kaarisade on joko J- Ha tai sinä. Tässä valistunein veikkaukseni.

JJR kirjoitti...

Onpa poikkeuksellisesti kehaistava, että Hesarissa oli viime sunnuntaina hyvä juttu narsismista.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsissa ja varsinkin Saksassa al- Holista palanneet ovat saaneet pitkiä vankeustuomioita sosiaalitukien väärinkäytöksistä, asiakirjaväärennöksistä, yms. Meillä niitä ei ole edes tutkittu! Miksi olisikaan, koska tappotöistäkin muslimit selviävät Suomessa ilman tuomiota.

Nils- Aslak Näkkäläjärvi

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa. Suomikin maksoi 2019 YK:lle jäsenmaksua yli 10 miljoonaa euroa. Ja vastineeksi saa lähinnä tällaista pashaa. EU:lle maksetaan rutkasti enemmän ja saadaan vastineeksi rutkasti enemmän pashaa. Millon saadaan ruksia veroilmoitukseen, että en halua rahoittaa pashaa. Enkä myöskään halua kaapuämmiä tänne enkä infanttiterroristeja. Kuuleeko kukaan?

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, JJR:lle, Nils-Aslakille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kiitos kannustuksesta. Minä en ole Keijo, enkä usko että Jussikaan on. Hän on ihan oma henkilönsä jolle nostan hattua korkealle.

JJR: Oliskos linkkiä vai onko maksumuurin takana?

Nils-Aslak: Tämä on täysin totta. Alennustilasta voisi puhua.

Tapsa vaan: Et ole varmasti ainoa joka haluaisi veroilmoitukseen kohdan ”näihin asioihin en suostu veromarkkojani käyttämään”.

Anonyymi kirjoitti...

1.)
Saahan sitä lauseskella komiteoissa. Ainoastaan hyvä puoli tässä julkitulossa on, että tuon YK:n lapsen oikeuksien komitean päätöksestä ei seuraa Suomelle sanktiota. Komitealla kun ei ole toimivaltaa antaa mitään euromääräistä hyvitysvelvollisuutta. Näin sanoo ihmisoikeustuomioistuin- ja -sopimusasioiden yksikön päällikkö Krista Oinonen ulkoministeriöstä, joten ainostaan tuuli huulia siellä YK:ssa heiluttaa.

Lisäksi kun kuulin ja luin komitean ulostulon, ihmettelin itsekin että miksihän ihmeessä ja millä perusteilla se olisi Suomen velvollisuus tässäkin tapauksessa? Eikö näillä äideillä ole mitään omaa vastuuta asiassa, kun kerran ovat lastensa huoltajia? Vanhemmat vastaavat alaikäisistä kakaroistaan muutenkin.

Samoin Ulkoministeriön oma näkemys on, että ovat tehneet kaiken, mikä on valtiolle mahdollista loppujen "suomalaislasten" kotiuttamiseksi. Eivät voi kotiuttaa ketään vasten tahtoaan. Tätä perusfaktaa komitean ratkaisu ei voi muuksi muuttaa, Tanner sanoo (kerrankin järkevästi). Tosin kuskattuaan ensin pekan-konsulikyydillä ja veronmaksajien rahoilla kymmeniä kaapuakkoja kakaroineen sieltä Al-holista Suomeen.

Ihme hommaa.

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Tässä uutishavainto. Ollut myös Helsingin Sanomissa ja Aamulehdessä.

Jukka Hankamäen blogissa oli 8.10.2022 päivätty kirjoitus Suomen Akatemian apurahoista. Ohessa poiminta Akatemian sivuilta. Kirjoitusvirhe on Akatemian.


Tutkimusaihe:
Julktehdyn ulosteen politiikka kaupunkikuvassa, taiteessa ja bioetiikassa
Hakija / Yhteyshenkilö Rajala, Anna
Rahoituskausi 01.09.2022 - 31.08.2025
Rahoitus (€) 254 465

https://akareport.aka.fi/ibi_apps/WFServlet?IBIF_ex=x_hakkuvaus2&CLICKED_ON=&HAKNRO1=350247&UILANG=fi&TULOSTE=HTML


Vero.fi sivulla on tieto:
Apuraha on verovapaata ilman ylärajaa, jos sen maksaja on julkisyhteisö eli esimerkiksi valtio, kunta, taiteen keskustoimikunta, alueellinen taidetoimikunta, Suomen Akatemia tai Pohjoismaiden neuvosto.
https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot/ansiotulot/apurahat/


Jos raha menee suoraan yhdelle tutkijalle, niin hän saa puhtaana käteen 7068 euroa kuussa.

Tässä vielä linkki Aamulehden juttuun.


acc

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys hepalle ja acc:lle & kiitos kommenteistanne.

heppa: Voi olla, että – kun asiat YK:ssakin etenevät hitaasti – johtaa jäki sylttytehtaalle eli vihreisiin. Tässä tapauksessa Turun yliopiston akatemiaprofessoriin Johanna Niemeen:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006159261.html

acc: Voi hyvä luoja. Tuo taitaa olla erillisen postauksen paikka. Siitä Aamulehden linkkiä ei muuten kommentissasi ollut.

QroquiusKad kirjoitti...

Uudin 1:
Suomella on vastuu ja valta suojella näitä suomalaisista suomalaisimpia pikku pilttejä, sanoo YyKoo.
YyKoo unohti vain kertoa, missä se valta luuraa.

Uudin 2:
Onneksi tuo oli vain psykologi, joka päästeli ilmoille aivopierujaan muka tieteellisinä faktoina.
Vaan eipä tässä taida mennä kauan, ennen kuin löydetään lääkäreitä julistamaan samaa.

Uudin 3:
EgoApinat ovat osa hallitusta leikkivien tyttöjen Vihreän Siirtymän politiikkaa.
Eipä siinä sen kummempaa.
Valitettavasti, sanoi Sahtivaari.

Anonyymi kirjoitti...

Aktivistit heittivät tomaattikeittoa van Goghin maailmankuululle maalaukselle: https://yle.fi/uutiset/3-12659525

Jaa että tuollaista, ja amatöörimäistäkin. Tosiammattilaiset olisivat heittäneet vaikka tinneriä tai heiluneet mattoveitsen kanssa.

Anonyymi kirjoitti...


Tässä linkki Aamulehden uutiseen.

https://www.aamulehti.fi/tiedejateknologia/art-2000008996101.html
15.8.2022
Tiede ja teknologia
Tutkija Anna Rajala ihmettelee, miksi ulosteesta ei Suomessa puhuta vakavasti, sillä ulostamiseen liittyy paljon epätasa-arvoa


Ote Suomen Akatemian päätöksestä:
... kehittämällä intestinaalisen (suolellisen) ja viskeraalisen (sisäelimellisen) kansalaisuuden käsitteitä, sekä analysoimalla vessaan pääsemiseen liittyviä epäkohtia ja julkisen ulostamisen yhteiskuntaluokkaan liittyviä ennakkoluuloja

https://akareport.aka.fi/ibi_apps/WFServlet?IBIF_ex=x_hakkuvaus2&CLICKED_ON=&HAKNRO1=350247&UILANG=fi&TULOSTE=HTML



acc

Strix Senex kirjoitti...

"Maailman ehkä turhin järjestö YK on sitten antanut suomalaisille pyyhkeitä näiden Pekka Haaviston lemmikkien takia". Minä vai ihmettelen, että keneen tämä huijaus vielä uppoaa. On varsin yleistä tietoa, että nämä julkilausumat tehtaillaan Suomessa ja tehtailijana ovat vihreissä vaikuttavat entiset taistolaiset, heidän perillisensä ja lähipiirinsä. Tätä menetelmää he käyttivät jo neuvostoaikoina, jolloin nimimerkki mustan volgan kuljettaja ja Tiedonantajan toimittajat senttasivat ilmiantojuttujaan Pravdaan, joka tietysti mielihyvin ne julkaisi. Medialta voisi odottaa sen verran vastuullisuutta, että tämä asia myös kerrottaisiin. No, odottaa voi, mutta uskomisen suhteen on jo paljon huonommin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Anolle, acc:lle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad:

1: Missä luurannee? Vaan YK on jo pitkään ollut täysin turha järjestö.

2. Hyvin todennäköistä. Vaikka fiksut lääkärit sanovat että tervettä kudosta ei tule leikata.

3. Valitettavasti juuri näin.

Ano: Mitähän ne kuvittelivat saavansa tuolla aikaiseksi? Saada naamansa näkyville ja saada leikkipartisaanin kicksejä?

acc: Kiitokset linkistä.

Strix Senex: Valtamediasta ja vastuullisuudesta ei voi puhua edes saman viikon aikana.

Anonyymi kirjoitti...

YK on yksi maailman suuria korruption keskuksia, ellei suurin. Katselin areenasta äskettäin dokumentin jossa puhuttiin kyllä enemmän seksuaalisesta häirinnästä YK'ssa kuin korruptiosta ja rahojen hukkaamisesta, vaikka siitä saisi monen tunnin dokkarin. En muista kuka tai mikä oli dokkarin tehnyt, mutta YLE'lle kehut kun ostaa sentään hyviä dokkareita. Sen oma tuotanto kun on enemmän humbuugia.

Anonyymi kirjoitti...

Asiasta toiseen. Takuueläke paukahti tilille kuun vaihteessa. Pitää lähettää Pauli Vahteralle femma kun maksaa laskuja ennen kuin Fortum vie loput rahat. Ilman Paulia tässä luulisi että Fortum on helvetin hyvin johdettu firma jossa johtajalle pitää maksaa 125 000 kuunkierrossa ja poonukset päälle. Toivon monen muunkin tekevät samoin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: En ole nähnyt dokumenttia kun en Yleä paljon katsele mutta en epäile.

Ano2: Pauli Vahtera on kaiken kaikkiaan järkevä ja asiallinen mies.

Anonyymi kirjoitti...

Vihreiltä ja ""elokapinalta" tulee jo niin paljon horinmummoa että vaihdan kanavaa ja uutista ennen kuin olen lukenut tai kuullut ensimmäistäkään sanaa loppuun saakka. Maailmassa parhaillaan ruuti palaa, rautaa ruostuu, ihmisiä kuolee ja nämä ovat hirveän huolissaan "ilmastonmuutoksesta". Jos joskus vanhempana ymmärrys tulee niin voi olla että hävettää.

Kävin iltalenkillä. Lämmintä 14 ja tyyntä. Ilmat niin hyvät kuin tähän vuodenaikaan olla voi. Jos tämä on ilmastohätätila niin antaa olla vaan.

Anonyymi kirjoitti...

YK dokkaria vilkaisin vielä, näyttää olevan BBC'n tekemä Whistler Blowers. Siksi siinä jäi talouden väärinkäytökset vähemmälle huomiolle. Hyvä alku kuitenkin. Toivottavasti YK-kupla vielä puhkaistaan.

Toinen professori kirjoitti...

Kuulemma Al-Holin lapsien hakeminen Suomeen edellyttää, että äidit tulevat mukana, kun äidit eivät salli lasten tuomista ilman, että he pääsevät itse mukaan. Ymmärtääkseni Suomessa on mahdollista ottaa lapset huostaan, jos vanhemmat kohtelevat heitä huonosti. Lasten vieminen ehdoin tahdoin sotatoimialueelle on aivan varmasti kohtelua, jonka perusteella huostaanotto olisi mahdollista, jos halua tähän vain olisi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Toiselle professorille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kyseinen leikkipartisaaniporukka on muodikas aikamme ilmiö. Täysin tarpeeton ja haitallinen.

Ano2: Oliskos linkkiä?

Toinen professori: Minun käsittääkseni lastensuojelulaki ei yksinkertaisesti tunne tällaisia tapauksia joten asiat menevät vain tulkinnanvaraisiksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Pitipä selata Lastensuojelulaki läpi, mitä se sanoo huostaanottamisesta ulkomailta.
Olisin tietysti voinut säästää vaivojani:
ei kai se sano mitään, koska eihän suomalaisella viranomaisella ole toimintavaltuuksia muualla kuin Suomessa.

Entistä enemmän sitä kaipaa YyKoolta selvitystä siitä suomalaisesta ylikansallisesta superviranomaisesta, joka voi ko. puljun mielestä toimia valtaisin valtuuksin Suomen ulkopuolella.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Jep. Suomalaisella lastensuojelun viranomaisella ei ole toimintavaltuuksia Suomen ulkopuolella. Valitettavasti ylikansallisilla toimijoilla (mm. EU) on toimintavaltuuksia Suomen sisäpuolella.

Anonyymi kirjoitti...

Siis mistä ihmeen lähteestä tällainen uutinen on tullut? Vihreiden ajatuspajasta? Onhan se nyt ihan naurettavaa kuvitella että kun maailmassa on parisataa miljoonaa oikeaa pakolaista niin se YKn nyyhky alajärjestö kiinnittäisi muka huomiota muutamaan al-Holin suomensomaliin. Ja kun tuossa nyt tuli Syyriakin mainituksi, sota ja lapsiraukat ja äidit ja leirit sun muut, niin koska YK on - kuten sanoitkin - turhista turhin - niin justhan siellä oli kiva äänestys. Hyväksytäänkö neukkujen sota? Viisi maata piti tätä hyvänä idiksenä, kenellekään tuskin tuli yllätyksenä että maat olivat Venäjä, Pohjois-Korea, Syyria, Valko-Venäjä ja Nicaragua. Mielenkiintoinen combo, YK siis on sitä mieltä että Suomen pitää ottaa vastaan nimenomaan näitä Syyriasta, neukkujen puolella olevia somaleita maahamme. Jos joku näkee tässä jotain järkeä niin se en ole minä.

Kansainyhteisöllä taisi aikoinaan olla ihan oikea ja hyvä tarkoitus sodan jälkeen, mutta äkkiäkös shakaalit haaskan haistaa. 42.000 hyväpalkkaista virkaa.

Älä nyt Ykä nipota, mitäs sulle muiden sikiöt kuuluu. Siellä nyt lapsivedessä rauhassa kelluvat, viattomat. Ne rääkykiljuvat onkin sitten ihan eri asia. Mutta niitä ei vissiin saa lähdettää?

Pidän itseäni kutakuinkin rationaalisena ihmisenä kuten useimmat meistä ovatkin. Mutta ja juuri siksi on vaikea nähdä miten luonto tulee suojelluksi sillä että joku maan pääkaupungissa istuu bitumin päällä blokkaamassa liikenteen. Jossa, tässä maan edelleen pääkaupungissa, rakennetaan puistot täyteen sosialismin parhainta arkkitehtuuria kunnioittaen karseita betonimöttejä. Jossa kaadetaan puut oikeilta bulevardeilta (Hesari, Meklu ja Mäkelänkatu) ja rakennetaan sitten tilalle Sinnemäki-avenuet.- Ja ihan pikku vinkki teille huomionhakuisille ipanoille: heittäkää kybä WWFlle tai Luontoliitolle, sillä on enemmän vaikutusta. Ja ne rasistiset, fasistiset ja väkivaltaiset poliisit, miliiisit ja santamrmit sais sitten mennä tekemään sitä mihin on tarve. Ykköstarve ei totisesti ole kanniskella ideologiaa edustavia velttoja penskoja joiden ns. vakaumus tulee kuulustelutilanteessa "mutku".

Sinä toivotit "joka tapauksessa", mä toivotan "kaikesta huolimatta". Lienee sama asia.
tira+

Joppos123 kirjoitti...

YK:n voisi lakkauttaa. Ihan pellejärjestö ja siksi en koskaan ole sen porukan sinistä pottaa päähäni laittanut. Jos on kyty lähteä ulkomaanhommiin noin se on sitten NATO-johtoinen operaatio. Ei hypi paskavarvaat silmille.
Nyt kun on saatu noinkin vitun arvovaltaiselta taholta kuin YK moitteita niin kyllähän hutimaisan ja persepanopekekan pitää laittaa liikkeelle ne erikoisjääkärit ja tuoda vastentahtoiset terroristit kotiin.
Taisi tuokin yk:n nitinä tulla sopivasti tilauksesta ennen vaaleja. Mitäs se paskajärjestö on tehnyt Ukrainan eteen?
Eloapinat ovat putlerin kätyreitä ja ne pikkukusipäät eivät sitä edes tiedä. Follow the money voisi olla niille ihan hyvä ohje mutta kun nuorten pää on sekoitettu huumeilla ja pillulla. Ihan kuten -70-80 luvun kakaroilla kun KGB masinoi "rauhanmarsseja" ympäri Eurooppaa.
Eloapinat ovat 100% putlerin työkalu vittuilla myös Suomelle. Siitä on todisteet.
Sen vuoksi se paskasakki voitaisiin jatkossa hajoittaa ihan vaan ensin kaasuttamalla ja laskemalla koirat irti.
Jos joku vitun putenkätyri liimaa itsensä seinään kiinni kuten männäviikolla niin siitä vaan.
Raaputellaan nahkat irti sitten keväällä tai parin vuoden päästä.

Joppos123 kirjoitti...

Meikäläistä ottaa päähän kun sekä SUPO että oman organisaation "viitta-ja tikariosasto" hyssyttelee näiden eloapinoiden kanssa. Tulisivat rehdisti ulos ja kertoisivat koko kansalle suuren "salaisuuden" jonka jo aika moni tietää.
Elokapina on 100% ryssän masinoima ja rahoittama SRV:n operaatio.
Tämä on faktaa, vituttaa kun sitä hyssytellään.
Hyssyttelyn taustalla on poliittinen tahto= vihreät ja heidän vajaan 10%:n tuoma mandaatti.
Kyllä mutusalo ja perspekka tietää mistä on kysymys mutta aate oma maan tuhoamisesta ajaa kaiken edelle.
Ukrainan sodan aikana maahan on päästetty tuhansia uinuvia SRV:n ja FSB:n agentteja ihan tahallaan.
Mutusaloa ja suolipekkaa ei hätkähdytä edes se, että he itse ovat sen porukan tappolistan kärjessä,ideologia voittaa itsesuojeluvaiston.
Meinaan vaan ettei meillä PV:ssa ole valtuuksia ampua ensimmäistäkään ryssän agenttia muutoin kuin suojellaksemme itseämme. Siihen mandaattiin ei, kiitos hallituksemme politiikot kuulu.
Ehkä ihan hyvä näin.

Joppos123 kirjoitti...

Mitä tulee noihin Al-Holista tänne rahdaittuin ämmiin ja "lapsiin" niin siellä seassa on valtaosin yli 15v "lapsia" aika paljon.
Ne työllistävät jo nyt lähes yhden osaston KRP:ssa.
Se mistä munaton turha YK nitisi on vielä 3 "lasta". Nekin ovat jo yli 13v.
Siellä ne pelailee fudista ihmispäillä ja ovat onnellisia.
YK saa haistaa pitkän paskan. Ne vittuilee meille kun ei haeta paskiaisia pois ja samaan aikaan ottaa putelta suihin ja sallii kansanmurhan Ukrainassa.
Koko järjestö pitäisi lakkauttaa.
Mätämaisahan sanoi jossain kohti ettei meillä ole eikä tule katujengiongelmaa. Nyt on jo ja akka marinoituu mehuissaan.
Yksi tavoite saavutettu eli sisäisen turvallisuuden tuhoaminen.
Olen peruskiltti, niin eläimille kuin lajitovereille mutta sen ämmän kohdalla toivon, että matutus osuu joskus ihan omalle kohdalle. Joko suoraan tai välillisesti.
Kyllähän se muuten tällä tahdilla osuu, se on väistämätöntä.
Kuplassa elävät eivät tajua ennenkuin se kupla puhkeaa ja hutimaisa ei ymmärrä ettei poliisit aina suojaa sitä ja hänen perhettään.
Matutus osuu jossain vaiheessa myös hutimaisaan.
Asuvat rikkaalla alueella ja rikkaus näkyy päälle. Kyllä arabikangstat sen jossain vaiheessa älyää.
Ei oikein käy edes sääliksi. Sitä saa mitä tilaa.

Anonyymi kirjoitti...

Whistleblowers https://areena.yle.fi/1-62900832

Toinen professori kirjoitti...

Joo, epäilemättä Suomen viranomaisilla ei ole toimintavaltuuksia Suomen ulkopuolella. Kaikenlaisia mahdollisuuksia voi kuitenkin esittää. Asuvatko nämä muslimiäidit virallisesti Suomen ulkopuolella, vai ovatko he siellä vain käymässä? Edellyttääkö siellä asuminen virallisen muuttoilmoituksen tekemistä? Jos voidaan tulkita, että he eivät virallisesti asu siellä vaan Suomessa, voidaanko huostaanotto käynnistää ulkomailla tapahtuvasta tilapäisestä oleskelusta riippumatta?

Epäilen, että viranomaisilla olisi erilaisia mahdollisuuksia, jos niitä haluttaisiin käyttää. Tosin tämän varmistaminen vaatisi melkoista perehtymistä lakiin ja säännöksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kun hallitus suunnitteli al Holin "suomalaisäitien ja -lasten" pelastamista "kotimaahan", lait ja asetukset tutkittiin täikammalla, että löydettiin lopulta pykälistä sopivat porsaanreiät. Olisi muuten mielenkiintoista tietää senkin operaation hinta veronmaksajille, mutta kuten edellisistä kommenteista on luettavissa, p-skalla on nykyään kova hinta. Itärajan sulkemista sen sijaan vetkuteltiin viimeiseen asti, käytiin EU:sta kysymässä lupaa ja piilouduttiin omien virkamiesten selän taakse. Kiirettä ei ollut, koska kysymyksessähän oli/on vain omien kansalaisten ja oman maan turvallisuus. Lopputulos kaiken väännön jälkeen on -yllätys, yllätys - se raja vuotaa edelleen!

Nythän vihreät suunnittelee asettavansa Haaviston ehdolle presidentinvaaliin. Onneksi vihreitten kannatus keikkuu vain kymmenen prosentin tuntumassa, mutta valitettavaa on se, että Haavisto tulee takuulla saamaan taakseen unelmahötön puolustajia ja nimenomaan naisia muistakin puolueista. Nyt olisi paikka mustalle hevoselle, mutta kuka se voisi olla?

Rouva Ano

Toinen professori kirjoitti...

Lisäyksenä vielä: Ulkomaille paennut henkilö voidaan kaiketi tuomita Suomessa poissaolevana ja voidaan pyytää luovutettavaksi Suomeen tuomiotaan kärsimään. Ehkä isis-naisten lasten suhteen voitaisiin menetellä tähän verrattavalla tavalla. Kukapa tietää.

Joppos123 kirjoitti...

On satavarmaa, että Al-Holin leirissä ihan omasta tahdosta piileskeleviä narttuja kakaroineen laitetaan jossain vaiheessa meidän erkkarit hakemaan.
Toivottavasti matkanvarrella tulee "muuttujia" ja yksikään ei tänne asti pääse.
Kuulostaa varmaan tunteettomalta puheelta mutta käsi pystyyn jos haluaa sen sakin naapuriksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Meillähän on muuten ennakkotapaus:
case Ilja Janitskin!
Siinä ei suomalaisilla viranomaisilla ollut suuriakaan vaikeuksia hakea syöpään kuoleva mies Espanjasta Suomeen rangaistavaksi the Järjestelmän™ haastamisesta.

Tätähän voisi soveltaa al-Holisteihin...jos haluttaisiin.
Kumma kun ei ole haluttu?
Sieltähän saataisiin oivaa uutta verta pääkaupunkiseudun etnojengeihin, kokenutta ja osaavaa;
jalkapalloa on pelattu ihmispäillä varmaan jo kuusivuotiaasta.

Ikäkään ei tee tiukkaa, määritteleehän Lastensuojelulaki lapseksi alle 18-vuotiaan.
Niinpä 190-senttinen, 85 kg painoinen jorkki, jolla on tuuhea parta ja kidassaan täysin kehittyneet viisaudenhampaat todetaan vain varhaiskypsäksi 17-vuotiaaksi lapsukaiseksi ja sillä siisti.

Anonyymi kirjoitti...

Meneeköhän se niin että transsiittiön hedelmöittäessä munasolun, on tuloksena transsikiö? Ja samoin siittiön ja transmunasolun tapauksessa. Transsiittiön ja transmunasolun kanssa tapahtuu muunnos kahdesti, eli tuloksena on normaali antitranssikiö ... ;)
-puskarossi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle, Joppos123:lle, Anolle, Toiselle professorille, Rouva Anolle, Qroquius Kadille ja Puskarossille & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistä. Ja kiitos Joppos123:lle yv:stä ja kaikkea lyckaa asian tiimoilta.

Anonyymi kirjoitti...

Sortuneen kalifaatin huorien äpärät – ovatko irakin, iranin, syyrian, kratsenian vai suomen vastuulla? Vai onko isis tai mutsis kenties vastuussa?

Mukuloita, mukuloiden kansallisuutta koskee paikallinen laki, ei suomen laki, siis syyrian tai kalifaatin. Syyrian ja islamilaisen lain mukaan lapsi on isän omaisuutta tai ainakin perii isän kansalaisuuden. Äidin kansalaisuudella tai tahdolla ei ole merkitystä. Ihanko totta YK:n lapsen oikeuksien komitea CRC ei tätä tiedä? Oikeasti.

Komitean mukaan Suomella on vastuu ja valta suojella suomalaislapsia heitä uhkaavalta välittömältä hengenvaaralta. Miten niin vastuu? Mistä suomi semmoisen vallan on saanut? Oikeasti. Mitähän tuumisi asiasta turkki, venäjä, syyria tai iran? Nämä kaikki olivat / ovat sotimassa alueella.

Trans-sikiö, onko lupa vai kielto abortoida? Kuinkahan on, onko abortti syy abortoida väärään kehoon päätynyt mukula vai onko abortti kielletty transfobisena viha-aborttina? Haloo - kuuleko SETA?

E-apinat mölisevät sisälläkin. Mutta miksi tämä on uutinen, että kylähullut mölisevät jossain. Ainahan niitä on ollut, milloin mitäkin ovat selittäneet. Milloin on ollut tukiasemia talojen katoilla, asemia jotka ovat työntäneet päähän outoja ajatuksia, vakoilleet ajatuksia tai ”ne” on vieneet vääryydellä ja viekkaudella isoisän talon ja maat. Kumpaakin asiaa on mulle selittänyt paikallinen taajama-originelli kunnes on päätynyt hoitoon toviksi. Mielisairaaloiden alasajo ja avohoito päästi nämä kadulle taannoin. Nyt sitten lisää samaa sakkia ilmestyy jo sisätiloihin. Miksi umuten näiden harhoja pitää uutisoida? miksi niitä pitää levittää? Oikeasti.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Ihan hyviä huomioita. Mutta miksikö niiden harhoja pitää uutisoida? No siksi, kun ne ovat yhteiskunnallista muotia. Ja muodilla vs. järjellä ei ole mitään tekemistä keskenään.

Trilisser kirjoitti...

Noita Keloapinallisia kun katsoo, samaten niitä maalaustöhrijöitä, niin kuinkahan moni niistäkin olisi kuollut aliravitsemukseen, tauteihin tms. ennen ensimmäisen elinvuoden täyttymistä ilman öljyn mahdollistamaa yhteiskunnan kehitystasoa...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Trilisser. Veikkaan, että joka ainoa heistä.

Anonyymi kirjoitti...

Eloapinat...
https://mctsuhna.blogspot.com/2021/07/se-typo-tiesi-paikkansa.html

Anonyymi kirjoitti...

Päänsärky herättelee jo turhan usein. Syynä varmaan tämä maailman meno josta ei löydy enää järjen hiventäkään. Kahvit kun keittää ja lukee näitä blogeja unohtuu päänsärkykin. Huomaa että et ole huolissasi yksin.

PT-media tarjosi hyvän idean. Ruotsissa oli somalinainen uhkaillut lähtevänsä takaisin Somaliaan jos häntä vaaditaan riisumaan huivinsa. Eikun vaatimaan huivit pois kaikilta ja tervemenoa. Enpä olisi arvannut että heistä pääsee noin helposti eroon.

"Kotouttaminen" pitää lopettaa välittömästi. Sehän on onnistunut heti kun osaa hakea kaikki tuet eikä tarvitse mennä töihin. Sitten vaan miettimään sivupisneksiä. Ei oikea pakolainen tai mamu tarvitse kotouttamista. Hän osaa tehdä sen itse. Integroituminen suomalaiseen yhteiskuntaan onkin vaikeampi juttu. Onhan meillä ollut romanejakin viisisataa vuotta, kotoutuneet, mutta eivät integroituneet. Musulmaanit eivät integroidu koskaan minnekään. Pysykööt kotimaissaan.

-TR- kirjoitti...

Jos ihmisillä ei ole oikeita ongelmia niin niitä pitää keksiä. Nämä transtouhut ja korrektit pronominit yms ovat malliesimerkki keksityistä ongelmista.

Se miltä asiat nyt näyttävät vaikuttaa että kohta meillä on ihan oikeitakin ongelmia. Silloin ei paljon enää translait ja pronominit jaksa hetkauttaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja TR:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Joo, siinä typo tiesi paikkansa.

Ano2: Totta. Ei juuri lisättävää.

TR: Totta tämäkin. Ja niitä oikeita ongelmia on jo nyt. Lisää on varmasti tulossa.