keskiviikko 19. lokakuuta 2022

YLIVOIMAINEN ALIVOIMA

Eli ymmärrysharjoitus haittamaahanmuuttajien itsesuojeluvaiston puutteesta ja siitä, miksi siihen ei ole tarvetta.

Miksi niin pieni tuontitavarana hankittu vähemmistö perseilee sekä omassa maassamme että muualla Euroopassa niin paljon? Kun ajattelen asiaa omalla maalaisjärkisellä logiikalla niin se ihmetyttää. Mietin sitä, että jos olisi omalla logiikallani ajattelevia haittamaahanmuuttajia niin he ajattelisivat jotenkin näin:

- Meitä on täällä Suomessa vain muutamia kymmeniä tuhansia ja suomalaisia viisi miljoonaa.

- Jostain kumman syystä nuo suomalaiset elättävät meitä elintasolla joka on huomattavasti suurempi kuin lähtömaassamme ja he tekevät sen, vaikka meistä ei ole heille yhtään mitään hyötyä.

- Kun vähänkin ottaa asioista selvää, niin huomaa että näillä kyseisillä suomalaisilla joita on huomattavasti paljon enemmän kuin meitä muutenkin on erittäin voimakas armeija. Satojen tuhansien miesten aseistettu reservi ja asekoulutettuja heppuja toinen mokoma päälle. Ne pystyisivät halutessaan liiskaamaan meidät muutamassa päivässä. Ei niiden tarvitsisi kuin lopettaa taikaseinä, katkaista sähkö ja vesi lähiöistämme ja alkaa sitten puhdistamaan lähiöitämme talo talolta. Me emme mahtaisi yhtään mitään.

Johtopäätös: Kannattaa olla tyytyväinen tilanteeseen ja elää hissukseen kuin kusi sukassa. Jos tämän maan asioissa joku ei miellytä, niin siitä kannattaa mutista vain kotona neljän seinän sisällä. Ja ennen kaikkea jättää kantaväestön ihmiset täysin rauhaan. Ehkä fiksuimmat ajattelisivat niin että nuo suomalaiset ihmiset ovat saaneet näin hyvinvoivan valtion aikaan nimenomaan itselleen ja yhdessä. Ne suomalaiset ovat tämän valtion salaisuus. Me emme. Me emme kuulu tänne. Me romutamme sen, mitä he ovat saaneet aikaiseksi. Itselleen. Ei meille.

Mutta eihän sitä maalaisjärkeä haittamaahanmuuttajista löydy, vaan ne toimivat varsinkin suurimmissa kaupungeissa kuin miehittäjäarmeija.

Ja  kun ajatellaan taas heidän logiikkaansa niin miksi eivät toimisi? Heidän logiikallaan tullaan aivan toisiin johtopäätöksiin:

- Tämä on heikkojen ja alistuvien ihmisten maa. Lampaitten maa. Se ei pysty suojelemaan itseään eikä varsinkaan naisiaan. Se ei edes halua sitä.

- Siispä nuo ihmiset ansaitsevat sen, mitä me heille teemme. Se, että he elättävät meitä teoistamme huolimatta johtuu Allahin armosta. Meidän on kiittäminen Allahia, ei suomalaisia.

Ja voiko heitä syyttää tuosta asenteesta? Kas kun niin valtakoneistomme kuin valtamediamme pitää heistä jatkuvasti yllä virallista epistolaa jonka mukaan heidän aiheuttamansa ongelma ei ole ongelma vaan se on yhdistetty velvollisuus, voimavara ja mahdollisuus. Joten miksi he muuttaisivat toimintaansa? He ovat jalustalle nostettuja, joskaan he ehkä eivät tajua että miksi näin on. Ei silti, ei sitä tajua tavallinen suomalainenkaan. Mutta joka tapauksessa he alivoimaisina edustavat tässä maassa ylivoimaa. Jolle ei mahda mitään, kun sille ei saa tehdä mitään.

Ruotsissahan tilanne on vielä pahempi. Jossain vaiheessa siellä alkaa vaikuttaa se suuri D eli demografia. Ja siinä vaiheessa haittamaahanmuuttajat tajuavat että hei, meitä on jo sen verran paljon ja kun nuo svenssonit vain kumartelevat meitä niin mehän voimme saada koko maan omaan, islamilais-gangsteristiseen komentoon. Libanon-kynnys ylittyy. Ja – piru vie – he saattavat jopa onnistua. Kas kun kyse ei ole siitä, kuinka moni yrittää, vaan siitä, kuinka moni panee tosissaan hanttiin. Tai edes ymmärtää, että nyt, juuri nyt on se viimeinen hetki panna hanttiin. Nyt eivät enää selitykset auta.

Tietysti, jos siinä porukassa on sitä maalaisjärkeä käyttävää sakkia niin he saattaisivat sanoa että tota noin, mitäs sitten kun meillä on valta? Kun me ollaan saatu tämä maa samanlaiseen kaaokseen kuin lähtömaamme? Kuinkas ruotsalaiset enää meitä elättävät? Tehdäänkö me niistä orjia?

Ja joku toinen saattaa sanoa: No, miksei tehtäisi? Ovathan ne suostuneet kaikkeen muuhunkin. Ins´Allah.

Totuus

Virallinen totuus

39 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Juuri näin asiat ovat.

Maahantunkeutujien näkemys Suomen kansakunnan ja valtakunnan tilasta on täysin oikea.
Se vahvistetaan taas ensi keväänä äänestämällä viherkommunistit huorapuolueineen valtaan jatkamaan tätä touhua.

Ruotsi puolestaan on menetetty maa.
200 vuotta rauhaa ja hyvinvointia on veltostuttanut ja naisistanut ruotsalaiset niin, etteivät he enää kerta kaikkiaan kykene puolustamaan itseään.
He tulevat lähivuosikymmeninä alistetuiksi omassa maassaan orjiksi ja ilmaisiksi huoriksi.
Sukupuoleen katsomatta.

Sama odottaa meitä, koska emmehän me tee mitään.

Ihmettelijä kirjoitti...

Sympaattinen paradoksi, eikös eliöillä ole sympaattinen hermosto? Jos ei happi kulje loppuu muukin toiminta. Homma pelaa kun niilinahvenella Victorialakella.

Anonyymi kirjoitti...

Well.

Anonyymi kirjoitti...

Asiaan liittyen, äskettäin vietettiin asunnottomien yötä. Suomessa on muutama tuhat asunnotonta kantasuomalaista. Toimittelijat voisivat yrittää löytää asunnottoman musulmaanin. Siitä saisi shokkiuutisen.

Asunnottomuushan on näin että, jos musulmaani on asunnoton, se on meidän syy. Jos kantasuomalainen on asunnoton, se on oma syy.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Ihmettelijälle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Haluaisin sanoa, että olet väärässä eikä näin käy. Mutta millä perusteella minä niin sanoisin?

Ihmettelijä: Taisin jotenkuten ymmärtää vertauksen.

Ano1: Well what?

Ano2: Totta. Ja Suomessa tuskin on yhtään asunnotonta musulmaania.

JJR kirjoitti...

Ruåtsissa on uudessa hallituksessa siviilipuolustusministeri. Kuuluisipa hänen tehtäviinsä kantaruotsalaisten puolustaminen vai mihinkähän sekin yritys taas lässähtää?

Mito Islam kirjoitti...

Pussinperähän ei liiemmin kiinnostanut spontaania läpsyttelijää ennenkuin tänne saatiin istutettua riittävä siemen joka kykeni rakentamaan pesän jossa tutia perseilyn välillä, somput saivat pesän aikaan 90 luvulla ja aavikon pojat-15.
Jokainen läpsy alkaa hommansa samantien kun sandaali kamaraa koskettaa ja se duuni jatkuu 24/7/365. Työnkuvaus on suomalaisen yhteiskunnan yhtenäisyyden murentaminen sekä omalla kulttuurillaan että kantasuomalaisten välirikolla (suvakit vs.rassistit). Bonuksena saatiin ylen määrin pelkoa ja vihaa.
Kuinka paljon huomiota tuontitavara sitoo suhteessa siihen kuinka vähän se suurimman osan arjessa näkyy, kertoo myös siitä miten huomiota suuremmista asioista saadaan siirrettyä vähäpätöisempiin.
Koko hoito on täällä vielä helppo ratkaista, jos tahtoa löytyisi ja koko lössi laitettaisiin samalle viivalle kantiaisten kanssa ei poistumista tarvitsisi edes auttaa, lähtisivät aivan omin avuin.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Onhan tuo Elina Grundströmin islam-sitaatti tosiaankin aika ylittämätön alistumisuskonnon ylistys, ja kertoo jokseenkin kaiken oman yhteiskuntamme tilasta se, että tällainen tunnustuksellinen Vihreän langan tomittelija on joskus valittu Julkisen Sanan neuvoston puheenjohtajaksi.

Kun islamilaiset terroristit taannoin tammikuussa 2015 hyökkäsivät Charlie Hebdo -pilalehden toimitukseen ja tappoivat konetuliaseilla toimittajat, hekin huusivat alistumisuskonnon pyhää tunnuslausetta. Itse asiassa tuo "InsAllah" tarkoittaa samaa, alistumista jumalalliseen tahtoon, kohtaloon, tms -- syvyyspsykologisestihan kyse on uhrirooliin samaistumisesta ja itsensä uhraamisesta kaikkialliselle ja kaikkivaltaiselle jumaluudelle.

Uhriajattelu on todellakin -- tässähän vihreät ja muut monikulttuurisuusmannekiinit ovat tietämättättään ihan oikeassa -- ihan sama alitajunnallinen koukku tietyistä tunnustuksellisista uskonnoista marxilaispohjaisen uhrisamaistumisen kautta vihreisiin maailmanlopun eskatologioihin.

Alistuminen, uhriutuminen, uhriroolien alitajunnasta ammentama voimaannuttava vaikutus, johon myös omankädenoikeus kuuluu -- tämä meidän pitäisi nähdä niiden yleiskäsitteellisten diipadaapa-opillisten pintojen läpi, joita tietoinen mielemme rakentelee pitääkseen alitajunnalliset yllykkeet itseltämmekin piilossa.

Traaginen sattuma oli, että samana päivänä, jolloin hyökkäys Charlie Hebdo -lehden toimitukseen tehtiin, lehden kannessa komeili ranskalaiskirjailija Michel Houellebecqin kuva ja hänen silloin uusimman kirjansa "Alistuminen" nimi. Sattumaa ei ole se, etteivät esimerkiksi meikäläiset kirjakaupat tätä teosta juurikaan uskaltaneet näyteikkunoihinsa nostaa -- taisivat jopa pitää tarjollakin vain kirjan sähköistä versiota.

Mainio kirja, reaalitodellisuuteen ankkuroituva eskatologia siitä, kuinka Ranskassa käy, kun islamilainen puolue saa tarpeeksi ääniä noustakseen poliittiseen vaa'ankieliasemaan. Olen kirjoittanut teemasta blogitekstin, johon pääsee nimeäni klikkaamalla.

Pauli Vahtera kirjoitti...

Humanitaarista maahanmuuttoa ei voi ajatella järjellä.
Tulijoiden älykkyysosamäärä on niin alhainen, ettei heillä ole mahdollisuuksia menestyä länsimaisissa yhteiskunnissa. Eivätkä he itse kykene sitä edes ajattelemaan.
Minulla meni monta reppumatkaa ennen kuin aloin tajuta, millä tavalla alhaisen ÄO:n ihminen ajattelee. Hän pystyy toimimaan omissa silmissämme ihan normaalisti kun kyse on ruoan ostamisesta, asumisesta ja kännykän käytöstä. Luku- ja kirjoitustaidoton osaa käyttää rahaa ja kännykkää, koska hän hahmottaa numerot ja tekstit kuvina.
Alhainen ÄO johtaa länsimaisittain ajatellen valehteluun. Kun ystäväperheeni halusi rahaa, se esitti isoäidin kuolleen kolme kertaa ja kännykän varastetun neljä kertaa, vaikka äiti soitti joka kerta samasta puhelinnumerosta.
Tämä olisi iso asia esimerkiksi Suomen Akatemian tutkia. Paljon tärkeämpää kuin tutkia afrikkalaisten pskaa. Suomi hyötyisi, jos se johtaisi oikeaan suhtautumiseen maahanmuuttoon. Turha toivo. Vihervasemmisto voi lukea pskatutkimuksen tulokset, mutta ei mitään joka vaarantaisi heidän ajattelunsa.

Anonyymi kirjoitti...

"Suomessa tuskin on yhtään asunnotonta musulmaania."
Ellei sitten joku kantasuomalainen ole kääntynyt musulmaaniksi ja jäänyt jostain syystä asunnotta.

Anonyymi kirjoitti...

QK:n viestiin jatkoksi, että Ruotsissahan alkaa nyt olla yritystä tilanteen setvimiseksi, mutta taitaa olla valitettavasti jo liian myöhäistä. Vielä kaameampi on se, että Suomessa asia tiedostetaan, mutta käytännössä mitään ei tehdä. Seisotaan tumput suorina hoomoilasina ja toivotaan parasta. Diskuteerataan vaan jostain kotouttamisen määrärahojen puutteesta. Tuumataan kuin Hiskia pyhässä kirjassa, että eipä tule onnettomuus vielä minun aikanani.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Paavo kyseli jutussaan kuka edes kaipaa kaukaisia vieraita tänne. Kirjoitin kommenttikenttään kuka meilläpäin kaipaa. "Ainakin kepulainen ELY-keskusen johtaja kaipaa. Paikallisessa yrittäjälehdessä palstaa pitävä ylijohtaja kirjoittelee joka toisessa jutussaan seireenilaulujaan, joutomiehiä lisää seisomaan torille. Ja tulosta syntyy. Iisalmeen ja Kuopioon lisätään vastaanottopaikkoja heti miten, yht. 100 kennoa". Täysin lyhytnäköistä ja vastuutonta toimintaa. Vastailin tälle hepulle sähköpostilla ja lähetin muutaman Pauli Vahteran kirjoituksen saatteena. Kohta soitti poliisi ja kertoi, että häiritsen virkamiehen arvokasta työtä ja olisi syytä häiriköinti. Lopetin ja samalla erosin Suomen yrittäjistä. Suomen yrittäjät alkoivat samoihin aikoihin "kouluttaa" tulijoita yrittäjiksi. Kirjoitin Penttilälle ja kysyin miksi. Tuli vastaukseksi tuttu liturgia: ahlströmmit, fatzerit, pauligit, etc, etc, ...

Anonyymi kirjoitti...

Varsin analyyttinen kirjoitus taas Ykältä. Samaa olen ihmetelly ittekkin, useasti. Ja keskustellu. Viimeseksi taksikuskin kanssa n. 9 km matkalla. Molemmat oltiin hyvin v*tuneita. On kaksi vaihtoehtoa, muuttaa politiikka äänestämällä ja painostuksella tai sitten sisällissodalla. Viides kolonna pitää tuhota.

Anonyymi kirjoitti...

Seppo Oikkoselle:
Mikä Elina Grundströmin sitaatti?
Mistä se löytyy?

Bogreol kirjoitti...

Euroopassa joukkoraiskataan ja tapetaan nuoria tyttöjä, eivätkä poliitikot välitä omien kansalaistensa ihmisoikeuksista, vaikka muuta eivät juuri tee kuin ajavat ihmisoikeuksia. Ranskassa on taas tapahtunut viattomien valkoisten tyttöjen raiskauksia ja murhia, usein syyllisiä ovat laittomasti maassa olevat, mutta onhan näitä tekoja tehneet myös kiintiöpakolaiset, joita Suomesakin lentokonelasteittain tänne lennätetään.

Miksi haetaan pakolaisia islamilaisista maista, joissa kulttuuri ja uskontokäsitys poikkeaa täysin kristitystä. Uskonnon mukaan vääräuskoiset koetaan hyväksikäytettäviksi, mistä ei edes moraalista katumusta tunnneta, antaahan Muhammed esikuvallaan vapaat kädet. Tytötkin naitetaan monissa maissa jo lapsina eli lapsi nähdään seksuaalisesti houkuttelevana erityisesti huivittomana.

Kansallismieliset ovat jo kauan julistaneet, että lapset ja naiset on uhrattu massamaahanmuutolle. Niin kauan kun me äänestämme kansallisista eduista piittaamattomia globalisteja, GCM-sopimuksen allekirjoittajia ja WRF:n young global leaders -verkostoa, haittamaahanmuutto jatkuu, ja lapsia raiskataan.

Anonyymi kirjoitti...

Yllä olevat kommentit ovat, niin täyttä totta. Ongelma tässä mädättämisessä löytyy vihervasemmiston miehittämissä virkamies kunnissa. Eli ne jotka todellisuudessa päättävät asioista. Kansanedustajat vain säätävät lait. Yhtään väheksymättä. Se ns " suvakkius " on juurrutettu syvälle eri instituutioihin.

QroquiusKad kirjoitti...

Ylempänä kun kysyttiin mitä se Ruotsin uuden hallituksen "siviilipuolustusministeri" tekee, suojeleeko kenties kantakirjaruotsalaisia, on vastaus kyllä ja ei.
Kyseessä on väestonsuojeluministeri eli puolustusministeriön toinen ministeri.

Kantakirjaruotsalaisten sisäinen turvallisuus on tässä hallituksessa lapsipuolen asemassa, sillä hallituksessa ei ole sisäministeriä, joka on ollut oikeusministeriön toinen ministeri.
Ei, vaan oikeusministeriön toisena ministerinä on nyt maahanmuuttoministeri!

Se kertookin tämän hallituksen todelliset tavoitteet.
Pelkäänpä pahoin, että kaikki SD:lle ennen vaaleja luvattu jätetään toteuttamatta. ja nauretaan päälle.

Anonyymi kirjoitti...

Taattua mikosta: Raja-aitaan pitää jättää aukkoja eläinten kulkea. Kuten hanhipelloille ohjaavia viittoja hanhille, että tänne syömään.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys JJR:lle, Mito Islamille, Seppo Oikkoselle, Pauli Vahteralle, Ano1:lle, Tapsalle vaan, Ano2:lle, Ano3:lle, Ano4:lle, Bogreolille, Ano5:lle, Qroquius Kadille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistänne. Se Elina Grunströmin islam-sitaatti on tuossa kuvassa. Ja varsinainen teksti tässä linkissä:

https://www.vihrealanka.fi/blogit/islam-on-hieno-uskonto

Anonyymi kirjoitti...

islam on hieno uskonto ja helsingin "lähi-itäkeskus" on samoin hieno paikka.ainakin
jos uskomme aiemmin ministerin virassa ollutta Pepsodent ministeri Stubeloa.(kirotus virheet
johtuvat sivistymättömyydestä ja alkoholin vaikutuksesta)

Oikeasti tämä nykyinen meno nostaa verenpainetta ja vitusta aivan tappiin.

koitetaan jaksaa.. tai Ykän sanoin: voimia eloon

Sepi

Dena kirjoitti...

Maahanmuuttoa on ollut niin kauan kun on ollut ihmisiä ja eliötä. Ensimmäinen maahanmuutto tapahtui jo kun elämä siirtyi maalle noin 400 miljoona vuotta sitten. Ihminen ei vaikuta, eikä edes voi vaikuttaa mitenkään globaaliin maahan muutto ilmiöön jo jääkauden aikaankin oli maanmuutto korkeammalla tasolla suhteessa käytössä olleisiin autoihin ja väkimäärään. Ihmisen aiheuttaman kiistäjät suljetaan tiedeyhteisöiden ulkopuolelle ja deepstate juutalaiset väittävät, että ihmiset voisivat siihen vaikuttaa tarkoitus on pitää juutalaisten hallitsemien setelipainojen passien hinta korkealla.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen vihreillä näyttää olevan kaksi tavoitetta. Rajaton maahanmuutto ja maapallon ilmaston säätäminen. Tuo ensimmäinen saattaa onnistua hallituskumppaneiden ja osin oppositionkin myötävaikutuksella. Toisen onnistumista epäilen. Meidän resurssit eivät siihen riitä.

Rajattomassa maahanmuutossa nähdään työperäistä. Sitähän se ei ole vielä ollut. Siksi katsellaan nyt Aasiaan päin. Jos sieltä saataisiin. Suomeenhan on ilmestynyt jostain syystä töitä joita ei voi enää rahalla teettää. Siksi ilmaisesta työvoimasta on huutava pula. Tosin ilmaisen työvoiman joutuu valtio pitämään hengissä. Mistä valtio sitten rahansa ottaa ei kerrota.

Molemmille tavoitteille yhteistä on välinpitämättömyys suomalaisten toimeentulosta ja turvallisuudesta. Varsinkin turvallisuuspuoli on jäänyt vähälle huomiolle. Aitojen rakentaminen ei auta jos turvattomuus on jo maassa sisällä. Eikä tässä kohtapuoliin tulla enää toimeenkaan. Kylmässä kärvistellään ja ruokatarjouksia luetaan. Tämäkö on kehitystä? Muualla näyttävät vihreät häipyvän pikkuhiljaa horisonttiin.

Vihreästä uskonnosta pitää jo luopua. Ennen elettiin vihreämmin ja paremmin. Elettäisiin edelleen ilman vihreitä. Uskonnoissahan yleensä pitää uskoa parempaan jota ei näe. Vihreissä pitää uskoa parempaan vaikka näkee että se ei ole.

Anonyymi kirjoitti...

Poliitikkojen nerokkaista päätöksistä me tässä nyt kärsitään. Mikään luonnonvoima ei näitä selitä. Maapallo olisi paratiisi asustella jos täällä olisi vähänkään viisautta. Aikaakin olisi muutama miljardi vuotta. Miljardi on tuhat miljoonaa, mikä saattaa joskus unohtua kun "ekonomisteja" kuuntelee. Miljoonakin on tavikselle paljon. Ihmisen tunnettu historiakin on vasta parituhatta vuotta ja olemme onnistuneet ryssimään kaiken mihin olemme koskeneet.

Jälkikasvuni esitti taannoin yllättävän kysymyksen. Miksi vesi on vielä suhteellisen halpaa. Mietin siinä, kaunistelenko asiaa. Päätin sanoa suoraan. Johtuu siitä, että poliitikot eivät ole pystyneet vielä vedenjakelua yksityistämään ja pistämään sinne laumaa kavereitaan johtamaan sadantuhannen euron kuukausipalkoilla. Lähellä se on ollut, muistaakseni mm Hyväskylän seudulla, mutta kansa sai torpattua hankkeen. Vesivarat ovat pysyneet vielä julkisessa hallinnassa. Vesivaroja ei ole päästy vielä ryöstämään niin kuin energiaa se kaikissa muodoissaan. Julkinen omistuskaan ei poista korruptiota, esimerkkejä on, mutta pysyy jotenkin hallinnassa. Hän ymmärsi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sepille, Denalle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Sepi: Ja sama Stubbhan muistutti että ”Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta”. Voimia eloon.

Dena: Kalojen evoluutio ja ZOG samassa viestissä. Harmittaa vähä kun ei tiedä että oliko vitsi vai tosissaan.

Ano1: Kaiken kaikkiaan hyviä huomioita. Tosin en ole varma pyrkivätkö vihreät muuttamaan ilmastoa mitenkään. Ehkä niille riittää oman egon ruokkiminen suomalaisia kyykyttämällä.

Ano2: Hyviä havaintoja sinullakin. Ja niitä Suomen vesivaroja kytätään useallakin taholla aivan varmasti.

Anonyymi kirjoitti...

On käsittämätöntä, että kun on päästy maahan, joka tarjoaa vainotuille paitsi turvan, niin useinmiten ilmaiseksi sellaisen elintason, josta ei lähtömaassa osattu uneksiakaan, siitä ei osata olla kiitollisia. Päinvastoin. Siitä tulee väistämättä tunne, että mitään todellista hätää ei koskaan ole ollutkaan. Epärehellisyydestä, taikauskosta ja shariasta ei luovuta, kun on nähty, kuinka helposti huijattavaa ja naiivia väkeä täällä asuu. Näillä vanhoilla eväillähän pärjää hyvin; suvut ja klaanit kukoistaa ja lisääntyy!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitit: "Tosin en ole varma pyrkivätkö vihreät muuttamaan ilmastoa mitenkään."
No, eivät todellakaan. Päinvastoin, hehän pyrkivät siihen, että ilmasto EI muuttuisi. Tai ellei se enää ole mahdollista, niin edes siihen, että se muuttuisi mahdollisimman vähän.

Anonyymi kirjoitti...

Olennainen tässä onkin "se ei edes halua sitä" Eli Suomalainen nainen ei halua tulla suojelluksi. Suomalainen ei halua hyvinvoinnin jatkuvan seuraavalle sukupolvelle ja paras todiste siitä on ettei seuraavaa sukupolvea viitsitä tehdä. Tähänkin syynä on enimmäkseen naisten haluttomuus lasten saamiseen. Lasten ja perheen sijasta halutaan bilettää ja pyörittää kymmenien vaihtuvien poikaystävien laumaa.
Siksipä moni poika ja mies on huomannut ettei suomalaisen naisen kanssa ole mahdollista perustaa perhettä. Jos perheen haluaa perustaa pitää vaimo roudata toiselta puolen maailmaa. Tai muuttaa toiselle puoelle maailmaa.

Tätähän sinä Ykä ja sinun sukupolvesi tahdoitte. Tätä te äänestitte.

T BETONI

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

"On käsittämätöntä, että kun on päästy maahan, joka tarjoaa vainotuille paitsi turvan, niin useinmiten ilmaiseksi sellaisen elintason, josta ei lähtömaassa osattu uneksiakaan, siitä ei osata olla kiitollisia."

Eihän se ole mitenkään käsittämätöntä kun ymmärtää etteivät nuo tulijat ole olleet mitenkään vainottuja ja turvapaikan tarpeessa tänne tullessaan. Elintasoa ilman omaa ponnistelua he ovat tulleet hakemaan ja sen saaneet.

Vapaa-aika, jota heillä on täällä(kin) runsain mitoin, täyttyy sitten sillä mitä he ovat tehneet kotonaankin ja saaneet niistä aikaan vain köyhiä persläpiä, eli perseilyllä ja väkivallalla. Ei ne maat ole sellaisia minkään maasäteilyn tuloksena, vaan ihan sen siellä aivan porukan itse aikaansaamana.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Anolle, Betonille ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano & Thorvald: Olette oikeassa. Suvaitsevais-tiedostavaistohan on julistanut jo kolmisenkymmentä vuotta että kaikki kansat, kulttuurit ja ihmiset ovat samanlaisia ja saman arvoisia. Suomalaisillekin on tullut rautaisannos siitä että se on paskapuhetta.

Ano: Vihreät pyrkivät ruokkimaan lähinnä omaa egoaan.

Betoni: En tahtonut enkä äänestänyt.

KKi kirjoitti...

Onhan näitä asioita vatvottu. -90 luvun alusta saakka. Kyllä kaikki suvakitkin tietää ja ymmärtää rättipäiden ja rullahuulten sun muiden muslimien röyhkeyden ja hillittömän seksuaalisen hätätilan.

Asialle nyt vain ei voi tehdä mitään. Maahanmuutto kun on välttämättömyys. Se on välttämätöntä kepuleille kokkareille koska hyvä ja varma biznes. Kas kun maksajina veronmaksajat. Vokkivuokrat rullaa ja kaikenmaailman asianajajilla riittää puuhasteltavaa.

Vihervasemmiston itkusimmuiset naivit pikkulikat taasen saavat tuntea olevansa niin pahuksen hyviä ihmisiä. Siinä hyvyyden runsaudessa ei muutama raiskattu pimu merkkaa mitään. Miehethän ne raiskaavat, värillä niin väliä, olisi raSSismi.

Pullahalaus pullerot kun taas eivät voi elää ilman palleroitaan. Se kun on se Ahmed niin ihanan miehekäs ja lutuinen.

Katotaas taas kevään vaalit. Muutama möhömaha Arkadian suojatyöhoitolassa vaihtuu mutta maahanmuutto senkun kiihtyy.

Tässä joitakin kymmeniä vuosia yritetty puhua järkeä. Muutosta vain ei tunnu tapahtuvan. äänestämällä toki tapahtuisikin. Vaan kun vaalipäivänä sataa, töllöttimestä tulee lätkää ja on krapulakin. Eikä äänestämällä voi vaikuttaa, sanoo netin viisaimmatkin.

Ei oikein jaksa enää. Suomalaiset ilmeisesti ihan tosissaan haluavat maahanmuuttajien muuttavan maan. Koska niinhän siinä käy. Kehitysaalaiset saavat verraten vähinkin voimin maan muutettua kehitysmaaksi. Katso Ruotsia, tutkippa Suomen PISA tuloksia. Virolaisetkin menevät ohitse ja katsovat meitä huvittuneen säälivästi.

QroquiusKad kirjoitti...

Tuli tähän päivään kuitenkin edes yksi hyvä uudin.

Vielä vähän aikaa sitten hihkuttiin onnesta, kun Britanniaan saatiin Maailman Pätevin Hallitus:
ei yhtään valkoista miestä!
Kyllä nyt lähtee Saarivaltakunta nousuun!!

Puolitoista kuukautta siellä vain katseltiin epäpätevää tyttöjengiä, kunnes Rassi-Lissulle tyttö- ja mutiaiskavereineen annettiin potkut.
Hänen edeltäjänsä, valkoinen heteromies Boris Johnson oli savustettu paikaltaan kansainvälisen riekkunan kuorolla:

että tuo saastainen miesmiesmies kehtasi ja julkesi pitää juhlat!
Taisipa jopa tanssia!!

Kun meidän tyttöjengi pitää pääministerin virallisessa asunnossa huumejuhlat ja käyttää virallista lehdistötilaa lesbopornon tekemiseen, asiaa ihastellaan:
ai kuinka edistyksellistä!

Parasta mitä Briteissä voi nyt tapahtua on, että Boris tulee takaisin sanomaan koko maailmalle:
"Mitäs minä sanoin?"

Onneksi edes jossain päin läntistä Eurooppaa on vielä järki tallella.
Ehkä se Konservatiivinen Kurinpalautus kuitenkin voidaan saada aikaan?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

KKi: Niin. Maukka Perusjätkä lauloi aikanaan että Sota Apatiaa Vastaan. Nyt sitä kyseistä sotaa vasta tarvittaisiin.

Qroquius Kad: Joo, taisi se Lissu tehdä maailmanennätyksen pestinsä lyhyydessä. Mutta sitähän emme tiedä, että kuinka briteissä jatketaan.

Anonyymi kirjoitti...

T BETONI, aika erikoinen näkemys. Miksi suomalaisten naisten pitäisi alistua synnytyskoneiksi, vaikka juurisyy nykyisiin ongelmiin on holtiton väestökasvu. Länsimaiset naiset pääsääntöisesti synnyttävät lapsia lapsien, eivät itsekkäästi oman vanhuudenturvansa takia mikä sekin tuntuu omituiselta jos ajattelee sitä kakkuvertausta. Mutta tämä lienee sitä afrikkalaista logiikkaa: kun kakun jakaa isällä, äidillä ja kahdella lapsella, se kakku vaan kasvaa kun sen jakaakin vielä kuudella lisälapsella. Ai niin, tässä astuukin kehitysapu - anteeksi, kehitysyhteistyö - kehiin. Onnetonta pyristelyä: olisko kiva jos olisi kaivo omassa pihassa? Joo, upeeta! No hei, tässä on lapio, kaiva se kaivo ja siinä se, vettä tulee. Täh, minäkö? Kehitysapu alkaessaan 60-luvulla nitisti sen viimeisenkin oma-aloitteisuuden nuppuunsa.

Pauli V. tuossa nosti sen kielletyn katin pöydälle: se nyt vaan on selvää että alkeellisissa oloissa laiskotelleen, naisten ja tyttöjen passaaman Savanni-Sambon ÄO ei voi olla sama kuin länsimaisten ihmisten jotka ovat joutuneet tekemään jotain muutakin. Kuten ponnistelemaan elantonsa eteen. Tästä siis maksamme velkaa samboille ja annamme heidän käyttäytyä täälläkin ihan samalla tavalla. Eli se siitä maalaislogiikasta. Menee myös yli oman ymmärrykseni miksi tämä sallitaan eli mitä nämä (nais)poliitikot tästä hyötyvät. Vanhat ihmiset ovat innokkaimpia äänestäjiä, mutta eivät välttämättä tyhmimpiä. (Veikkaisin, että yli 80-vuotiaista 100 % kannatti Natoa.)

Ykä, ei tämä ole lampaitten maa, en suostu uskomaan. Yleisin fiilis taitaa olla avuton raivo ja saattaa siinä vaiheessa eskaloitua kun vaalivankkurit lähtevät taas liikkeelle ja jokaisen kyljessä lukee maireasti: vain äänestämällä voi vaikuttaa.

Haittamaahanmuuttaja on ruma sana. Olen pari kuukautta ollut vieraalla maalla nettomamuna, haittamaastamuuttajana Suomelle (alvit jää saamatta). Ihan koht'puoliin sitten taas nettomuuttajana Suomelle. Sekö on ihmisen osa kansalaisena? Sisäänpäin liikkuva rahasäkki? Jossain vaiheessa varmaan keksitään köyhemmillekin Ausreisevisum: saat lähteä mutta alvit jätät tänne. Onhan tämä suljettu sivusto? Turha syöttää mitään ideoita lapaan.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Vielä pari pikku uutista o.t. Sisäministeri Mikkosen mielestä Suomessa ei ole katujengejä, samaan aikaan poliisihallinto kertoo että katujengeistä 95 % on taustaltaan mamuja. Mutta mitäpä nuo miliisit ja santarmit tietäisivät, Mikkonen on sentään biologiaa opiskellut fil.maist. joten turvat tukkoon. Rahaa palaa kun pikkugangstoja istutetaan oikeudessa, 10-vuoden murhayritystuomiot jo luettu mutta nyt media kohdisti huomionsa rakenteellisiin ongelmiin. Kun oikeudessa oli tauko, nämä apinat karjuivat kostoa toisilleen naapuriselleissä ja nyt Vantaa pahoittelee että sellien seinät ovat niin ohuet koska ovat tilapäisesti väistötiloissa. How low can you go Vantaa?

Tämä Ahtisaaren CMI-puljun (very international and global Sitra) lemmikki, irakilainen Hussein al-Taee joka uhosi murhaavansa saudiperheen ja ajavansa juutalaiset mereen - tosin kärähdettyään katui nöyrästi ja riiputti päätään, vain inri otsaltaan puuttui - kirjoitti blogin usariin kv. tyttöjen päivänä. Hän oli tosi tosi huolissaan tyttöjen asemasta poliittisen islamin alla. Ai jaa, ja mä kun olen kuvitellut että se on kylläkin ihan tavallinen muslimimies joka alistaa ilman poliittista agendaa.

Kiva, tai, no, pikkutieto joka sattui silmään: stadin suomenkielisissä kouluissa mamuja 24 %, ruotsinkielisissä 3 %. Ja syy tähän, ei kai vaan rasismi? Jos Ykä toimisit täällä, montakohan natiivia asiakasta sulla mahtaisi olla?

Kun Sanna Marin töppää, hän käyttää mieluusti sanoja "mutku se vastuuministeri". Jospa nyt joku kertoisi meillekin, kuka on se joka on vastuussa tästä miljardien kuluista ja turvallisuuden ripisemisestä.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Viestisi muille välitetty. Minulle osoitetuista:

- Niin ne lampaat. Suomalaisethan ovat historian aikana osoittaneet voivansa pystyä hirmutekoihin. Nyt sellaista ei ole näkyvissä. En tiedä raivostakaan vai oliskos se vain apatiaa. Se raivon eskaloitumista vaalivankkureihin toivon minäkin mutta hyvin moni näyttää äänestävän vanhasta tottumuksesta sitä mitä ennenkin. Ja vaalien lähestyessähän valtamedia aloittaa haisunäädän kusimyrskyn perussuomalaisia kohtaan.

- Mikkonen on hyvä esimerkki ihmisestä joka elää päänsä sisäisessä maailmassa eikä anna reaalimaailman häiritä sitä millään muotoa.

- Tiedän itse henkilöitä jotka ovat panneet lapsensa ruotsinkieliseen kouluun ihan vaan taatakseen heille oppimisrauhan.

- Itse asiassa en tiedä, että onko Suomessa montakaan laitosta jossa olisi enää vain natiiveja.

- Sanna Marin on hyvin pitkälle valtamedian tuote jota tuetaan, teki hän mitä tahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi asia on aivan varma: mikäli venäjä saisi päähänsä hyökätä suomeen, ei suomi kykenisi puolustamaan itseään.
Miksi?
Eihän tämä läskiperseiden luvattu maa kykene puolustautumaan edes neekeri/muslimi maahantunkeutumista vastaan, ja SEN torjuminen olisi ollut alun alkaen helvetin yksinkertaista. Mutta kun ei käy niin ei sitten.

Tässä maassa kuulee monasti hekumoitavan sillä että "kun siloin talvisodassakin.."
Juu, ne vaan oli aivan eri kaliberin äijiä ne siihen aikaan.
Katsokaa ympärillenne, väitän, että jokaisen työ ja lähipiirin täyttää liki nollakuntoisten, pehmeäkätisten ja oluen enemmän tai vähemmän pöhöttämien "miesten" joukko. Kuinka moni täällä kirjoittavista kykenee edes kelvolliseen cooper-tulokseen? (Minä en, koska polvi on ollut paska kauan, kiitos sen autoilijan joka tuli kolmion takaa moottoripyöräni päälle)
Ja näillä eväillä sitten uhotaan että "juu kyllä me vastataan ainakin kymmentä ryssää.."
Vaan kun ei vastaa, ei edes viittä ja vieläpä maatuskaa, se on ihan varma se.
Todistakaa minut vääräksi JOS kykenette.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. En näe asiaa aivan noin. Sinänsä Suomella on varsin hyvä puolustusvalmius idän suuntaan. Sitä toista maahantunkeutumista taas ei edes pyritä torjumaan. Miesaines ei taatusti ole niin kuin sodissa mutta toisaalta kun katsoo venäläisten tämän hetkistä materiaalia niin ei se kovin kummoinen ole sielläkään.

Anonyymi kirjoitti...

Tosin kuin yrjöperskeles uskoo ja kuvittelee, ei suomen puolustus ole kunnollisisissa kantimissa. Olen anon kanssa samaa mieltä ettei tällä käytetävissä olevalla mies aineksella, jota maassa on, saada aikann oikeastaan muuta kuin valkoisen lipun heiluttelua.
Tiedät itsekkin että tässä maassa syödään mielialalääkkeitä kuin leipää, ylipaino ja kehno kunto on suurimman osan riesana. Aseet eivät ratkaise mitään kun miehistö on umpisurkeaa. Eikä armeija ole joku jossain, vaan armeija olemme me, suomalaiset miehet. Eikä sitä ainesta ole testattu vuosikymmeniin yhtään missään. Pari ukkoa golanilla tms käyneenä ei tee kesää tässä, hupiukkojhan nekin tosipaikassa ovat. Kysyn saman kuin ano, jaksatko edes kävellä, juoksemisesta puhumattakaan 20 kg kuorman kanssa edes 10 km? Entä edes kilometri? Aivan...
Siitä se armeija todellisuudessa lähtee tai siihen se kaatuu, veikkaan nykymiesten kohdalla jälkimmäistä.
A. koskinen

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, A. Koskinen. Sinullakin oli vain veikkaus jonka yleistit koskemaan jokaista suomalaista miestä. En lähde asiasta inttämään. Joku sanoo että totta kai pärjätään. Joku sanoo että mitään toivoa eli ole. Kai se totuus on jossain siinä puolenvälin kieppeillä. Ja niin kuin sanoin, on tuo venäläisten aines heikentynyt kyllä samassa suhteessa suomalaisten kanssa. Toivotaan vaan, ettei asiaa tarvitse koskaan testata.