lauantai 29. lokakuuta 2022

HALLITUS JA HÄRSKIYDEN TURBOVAIHDE

Niin kuin lukija tietää on hallitus hampaat irvessä sorvaamassa Suomeen EU:n vaatimaa ennallistamisprojektia ts. sitä että Suomea muutetaan jopa kolmasosaltaan EU:n omat metsänsä tuhonneiden valtioiden luontoreservaatiksi. Oppositiopuolueet, mukaan luettuna kokoomus (en tosin tiedä kuinka aidosti puolue ajattelee niin, mutta onpahan mukana kumminkin) ovat hoksanneet että täällä ihmisten tarvitsisi elääkin eikä uusien soiden tekeminen muutenkin hyvin soiseen maahan ole ihan järkevää. Niinpä asiasta on tehty välikysymys.

Ja siitäkös hallituksessa on päässyt poru. Erityisesti vihreitten ja kepulien keskuudessa. Nämä kaksi jallituspuoluetta ottavat käyttöön jo sanalla sanoen epätoivoiset keinot eli alkavat vedota isänmaallisuuteen. Otetaanpa otteita:

Maria Ohisalo:

- Olen syvästi pettynyt siihen, että kokoomus lähtee politikoimaan tässä ajassa tällaisella asialla. Kokoomuksella ei ole mielessään isänmaan etu eikä suomalaisen luonnon etu.

Ohisalo käy päivityksessään läpi perusteita luontokadon pysäyttämisen välttämättömyydelle. Nykyiset toimet eivät hänen mukaansa vielä riitä luontokadon pysäyttämiseen, ja tulevalle hallituskaudelle jää vielä paljon työtä tehtäväksi.

Ohisalo ja isänmaa? Tähän muuten voisi todeta että se luontokato on juuri niiden maiden ongelma jotka Suomea ympäristön ja ilmaston nimissä kyykyttävät. Ja Ohisalolle se termi ”luontokato” on loputtoman mainio keino hankkia lisää egoa ruokkivaa kyykyttämistä. Jatketaan.

Keskustan Eeva Kalli:

- Suomi elää maasta ja metsistä. Kokoomus lähti välikysymyksellä tekemään vaali- ja puoluepolitiikkaa, vaikka juuri nyt pitäisi yhdessä pitää Suomen puolta.

Ja Suomen puolta ovat siis ne toimenpiteet joiden seurauksena Suomi aina vähemmän elää maasta ja metsistä? Joku logiikka tässä kai on mutta eihän se tämmöselle raappahousuäijälle avaudu.

Ville Niinistön (vihr) mielestä kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo ja kansanedustaja Janne Heikkinen saisivat hävetä.

– Kokoomukseen olen eniten pettynyt ennallistamisen vastustuksessa. Suomen suurin velvoite laittaa vihdoin vesistömme kuntoon. Lupaukset pidettävä, Niinistö kirjoittaa Twitterissä.

– Perhokalastajat Orpo ja Heikkinen vaalikiimassaan torjuvat vesiensuojelua lietsoen väärin perustein EU-vastaisuutta. Saisivat hävetä.

Niin kenen tekemät lupaukset? Niinistön? Vihreiden? Eikö demokratiassa voi vastustaa jonkun toisen tekemiä lupauksia ja päätöksiä?

Vihreiden Mari Holopainen:

– Suomen etu ei ole ilmastotoimien peruminen. Perussuomalaiset eivät aja isänmaan etua, Holopainen kirjoittaa Twitterissä.

– Yllättävää, että kokoomus pitkälti tuki perussuomalaisten tiedevastaisia tavoitteita, hän jatkaa.

Jälleen vihreän toimesta huudettu isänmaa ja vielä ladottu mukaan klisee ”tiedevastaisuus” joka tarkoittaa nykyisessä keskustelussa vihervasemmistolaisen hurmiopolitiikan vastaisuutta.

Vaan mitäs se on oikeastaan ollut se vihreiden ja kepulien sekä muittenkin hallituspuolueitten isänmaallisuus? Jonka perään he nyt kuuluttavat?

- Menetetään jatkuvasti maan omaa toimivaltaa Brysseliin. Vapaaehtoisesti. Isänmaallisuutta?

- Tuhotaan suomalaista talouselämää ja suomalaisten elämän edellytyksiä Brysselistä vaaditun ilmastokiiman nimissä. Kiiman, jota hallitus on uskollisesti toteuttanut jopa turbovaihteella. Isänmaallisuutta?

- Hankitaan Suomeen jatkuvalla syötöllä lisää kehitysmaalaista haittamaahanmuuttoa joka on katastrofaalista Suomen talouselämälle ja jatkuvasti kasvava uhka suomalaisten turvallisuudelle. Isänmaallisuutta?

- Kiistetään, että kehitysmaalaiset olisivat minkäänlainen ongelma vaan heistä on puhuttava yhdistettynä velvollisuutena ja voimavarana. Isänmaallisuutta?

Siinä vaiheessa kun vihervasemmistolaiset ja niitten kiilatyttö kepu alkavat puhua isänmaasta ollaan saavutettu aivan uusi härskiyden turbovaihde. Varsinkin kun sillä isänmaallisuudella tarkoitetaan Suomen kaikenpuolista rapauttamista. Mutta älkää olko huolissanne. Tämä ei taatusti ole se absoluuttinen saavutus. Ehkä ensi viikolla pannaan jo paremmaksi.


43 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämän viimeisimmän sirkusesityksen seuraaminen on veret seisauttavaa; Ohisalo puhumassa asian yhteydessä isänmaallisuudesta! Jos Suomen luonto palautettaisiin 1950-luvulle, myös koko suomalainen yhteiskunta palautuisi tuolle vuosikymmenelle, sotien jälkeiseen aikaan, jolloin oli puutetta kaikesta. Koko hanke on mahdoton myös siksi, että siihen ei kerta kaikkiaan ole varaa! Laittaa myös ihmettelemään, ovatko tuhannet luonnonsuojelun virkamiehet, erilaiset asian parissa puuhastelevat säätiöt ja yksityiset yhdistykset vuosikymmenien ajan hoitaneet luontoa niin väärin, että sen parantamiseen täytyy satsata entisen lisäksi 1000 miljoonaa vuosittain lisää rahaa? Kun lähes kaikki mahdolliset verot on kohta jo käytössä, maailman puhtaimman ilman hengitysverokaan ei meitä enää pelastaisi, sillä valtion velkavuori jatkaa kasvamistaan; pelkkä vuosittainen korkokin taisi nousta jo tuohon 10000:een miljoonaan.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Tuo oli kerta kaikkiaan hyvin tiivistetty tämän viimeisen näytelmän tiimoilta. Kaameinta vaan on että uusia näytelmiä on taatusti luvassa. Vihervasemmistolainen hallitus ei anna utopiastaan tuumaakaan periksi.

JJR kirjoitti...

Käsittämätöntä, kuinka tällainen asioiden päälaelleen heittäminen menee täydestä läpi vasemmistolaisille.
Ehkei oikea isänmaallisuus internationalisteille olekaan tahtotila.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, JJR. Heidän isänmaansa pääkaupunki taitaa sijaita Brysselissä. Ja noille ”isänmaallisille” me edustamme kapinoivaa maakuntaa jonka separatistit täytyy saada aisoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, mutta aatelkaas itte. Jos palattaisiin sinne -50 luvulle niin mitä se tekisikään Suomelle? Ei olisi ensimmäistäkään haittamuuttajaa, neekeriä saisi sanoa neekeriksi ja jota tultaisiin matkojenkin takaa ihmettelemään. Moista outoutta ja näkyä. Se se vasta olisikin. Ei lie suvakit ajatelleet polun loppuun asti vaikutuksia vaatimuksilleen. Ei meillä eikä muualla. Esim. Hollannissakaan ei tarviisi tulppaanin viljelijöid4en traktorimarsseja järjestää, jos ja kun nekin mereltä vallatut tulppaanipellot ennallistetaan ja palautetaan meren syliin. Ja monta muutakin asiaa tuolla seksi, eiku keski-euroopassa olisi toisin. Ei joet tulivisi yli äyräidensä kun niitä ei olisi ahdettu liian kapeisiin uomiin. Ne kuvat niistä ns. nälkäkivistä näyttäät sen, että jos ja kun vesi ahdetaan illan ahtaalle, ja sitten sattuu pari vähäsateisenpaa vuotta (normaali vaihtelu) niin vesi ei enää riitä entisiin tulvahuippuihin!?
Hoh hoijaa ja meidän jälkeemme vedenpaisumus. Tai joku muu ktastrofi. Heinäsirkkaparvet ja silleen. Onneksi on tulossa leuto talvi, luulisin.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Kylmää on kyyti, sano.
Ja kun miettii, että ollaan maassa joka ei saa kiellettyä vieraan valtion kansalaisten kiinteistöjen osto-oikeutta sitten millään, niin ei tarvitse henkeä pidätellä, miten tässäkin taas tulee käymään.
T. Ymmi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Ymmille & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: No totta joo, mutta moni järkevä asia voitaisiin saada aikaan ilman että maan talous romahdutetaan hevospeleihin. Ja hei, ei sekään riitä. Hevosetkin piereskelevät ja röyhtäilevät. Ilmastouhka.

Ymmi: Toivon ja uskon että sotavaltiolla on sentään omat suunnitelmansa noiden kiinteistöjen suhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Semmoinenkin etu olisi, että sukupuolia olisi edelleen vain ne kaksi. Homppelit olisivat kaapeissaan ja lepakot "luolissaan" poissa jokapäiväisellä älämölöllään kiusamasta ns. tavan ihmisiä. jokinen tehköön edelleen makkareissaan tai missä nyt tekevätkin mitä tekevät, vaan ei siitä tarvitsisi lööppejä rakennella ja "kohu-uutisia.
Ka totta tuo, moni järkevä asia olisi helppo hoitaa kuntoon ilman moisia turhakkeita ja paluuta vihtasaverikon aikaan. Vaan kun se nyt vaan on niin väärin "oikeassa" olevien, esim. juurikin huti-maisan mukaan.
Ja juurikin oli uutisissa, ts. valtamediassa, että rinsessa sanna palkitaan kultaisella dildolla!! Sitten maailmalla voikin kehua, että on meillä ihana pää-ämmä oikein kullalla kullitettu!
Kaipa pian saadaan lukea kuinka sanna masturboi kultaisella tekokullillaan? Sitä odotellessa hyvää viikonloppua kaikille. Palataan asiaan jos ajatuksia herää lisää. Tai itse herään parempaan maailmaan.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisiköhän jonkun kirjoittaa jatko-osa Väinö Linnan romaanitrilogiaan "Täällä Pohjantähden alla."
Siinä voitaisiin kertoa vaikka, kuinka 1970-luvun alussa ne Jussin aikoinaan raivaamat suot pantiin "pakettiin" ja kylä autioitui. Ja kuinka sitten vielä toiset 50 vuotta myöhemmin ne pakettipellot EU:n määräyksestä "ennallistettiin" suoksi. Ja niin ympyrä sulkeutui. Romaani voisi vaikkapa päättyä toteamukseen, jossa viitataan siihen, miten se alkoikin:
"Alussa oli suo, kuokka ja Jussi, sitten oli pelto, talo ja Akseli, mutta lopussa olivat EU, direktiivi ja jälleen suo."

Anonyymi kirjoitti...

Korjaus edelliseen: vielä parempi loppukolmikko voisi olla: lopussa olivat Sanna, EU ja jälleen suo.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Normi-ihmisethän ajattelivat jo pitkään homppeleista että ihan sama. Niin kuin minäkin. Olkoot ja eläkööt. Ei se minulta pois ole. Mutta kun alkoi tuo pakkosyöttö ja sitten kun se meni tämän transhypetyksen pakkosyötöksi jota valtiokoneistokaan ei halua lopettaa niin palaahan siinä käämit. Se Marinille myönnetty kultainen penis on muuten käsittääkseni ihan puhdasta vittuilua ja sehän sopii minulle. Kyllä sille naiselle joutaa vittuillakin.

Ano: Piru vie, tuosta tulisi kyllä huikea kirjatrilogian neljäs osa. Ja se olisi vielä täyttä totta. Ei tippaakaan fiktiota.

Anonyymi kirjoitti...

Metsät pitää ennallistaa vuoteen 1950?

OK, osa Osaran aukeista pitää hakata uudelleen, Päästään taas jännittämään muuttuvatko ne tundraksi. No, eivät ja kasvavat nyt vauhdikkasti ja sitovat hiiltä. - Mutta ei auta, nurin vaan.

Pitää myös ennallistaa hervanta, kai ne nekrut voi asua metsässä. puiden alla tai jossain. Tapiola, Jakomäki ja mitä näitä metsälähiöitä nyt onkaan, nurin vaan. Maalaiset joutaa palaamaan metsän keskelle turvetta kuokkimaan ja nekrut joutaa puiden alle asumaan. Tai siirtomaihin takaisin.

Muuten, palauttaakohan ranska merentakaiset maakuntansa ennalleen vuoden 1950 tilaan? muukalaislegioona alkaa taas valvoa saharan reittejä. No, loppuu se välimereen hukkuilu, kun ei enää vaelleta saharan eteläpuolelta meren rantaan kyytiä odottamaan.

Muuten, kai metsästäjät saadaan talkoisiin, ampumaan karhut ja sudet vuoden 1950 tasolle, oulunjärven eteläpuolella 0 sutta. Kova tavoite mutta ei auta, ruutituulen viesti vaan soimaan, kyllä se siitä.

Vesistötkin pitää ennallistaa, pois puhdistamot paskaputkien suilta ja sellutehtailta, eiköhän se siitä. Kyllä me pääsemme tähän vihreään paratiisiin kun tarpeeksi yritämme.

Pyssymies

Joppos123 kirjoitti...

Vihreät ja isänmaallisuus samaan lauseeseen on jo niin härski vitsi, että meinaa itkettää.
Vihreät ovat vasureiden kanssa iskemässä sitä viimeistä naulaa konkurssin arkkuun. Sehän niillä molemmilla "isänmaallisilla" puolueilla on aina ollut tavoitteena.
Ennallistamistavoite on ihan niinku silleen laitettu vuoden 1950 tasolle.
Ei tartte niksmannien tehdä mitään kun ne metsät Swarstvalidia lukuunottamatta oli jo niitetty.
Ei tartte Hollantilaisten patojaan purkaa.
Kumma juttu kun pohjoismaiden metsät muuttuivat yhdessä yössä hiilinieluista hiililähteiksi. Haluaisn sen tutkimuksen taustadatan nähdä.
Taloutemme selkärangan muodotavat yhtiöt ovat jo asettelemassa lähtötelineitä paikalleen.
Tuohon yhtälöön kun laittaa vielä vihervasemmiston perkeleellinen hinku tuhota sisäinen turvallisuus niin kohta ollaankin ihka-aito kehitysmaa.
Mitään itsesuojeluvaistoa ei vihervasemmistolla ole tai sitten ne kuvittelevat olevansa aatelia jos vaikkapa idän rauhanvaltio lähtee joskus tänne rynnimään.
Raja on olevinaan kiinni mutta tälläkin hetkellä tänne on ujutettu 200-400 operaattoria ihan samalla tehtävällä kuin mitä oli Kiovan suhteen 24.2.
Ryssän operaattorit tapettiin , kaikki 500 parissa päivässä ja iso kiitos kuuluu CIA:lle.
Eli palataan alkuun. Kuka ja miksi on olevinaan "isänmaallinen"?
Ei ainakaan vihervasemmisto.
Vasemmisto halusi tuhota maanpuolustuksen jo siinä vaiheessa kun se liike irtautui SKDL:sta ja samaa rataa ne "isänmaalliset" jatkavat.
Saramo ja somalii olisivat etunenässä kyykyttämässä ja tuhoamassa omiaan jos ryssä saisi jalansijaa vaikkapa Kymijoen tasalta.

Anonyymi kirjoitti...

Vasara osui kohdalleen verratessaan ilmastohypeä uustahanovilaisuuteen jossa uhrataan itsensä yhteiseen hyvään. Ja ne yhteiset hyväthän jo tiedetään. Muistaakseni Stahanovin saavutuksiakin on myöhemmin ruvettu epäilemään. Jos olikin politrukki joka omi toisten työt itselleen ja keräsi kehut. Siinäkin nykyaika toistaisi vain historiaa.

Jotain konkreettisempaa pitäisi olla noissa ilmastotalkoissakin. Vaikka laskelma paljonko maapallon ilmasto kylmenee kun Suomessa nostetaan polttoaineveroja 20..30..40 senttiä litra jne. Uskottais paremmin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Joppos123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies & Joppos123: erittäin hyviä huomioita teillä molemmilla.

Ano: Stahanoviakin auttoi iso porukka ja vertaus sopii. Kas kun eivät vihervasemmistolaiset halua uhrata itseään ilmastohypen yhteiseen hyvään. Vaan meidät muurahaiskansalaiset. Vihervasemmisto kuvittelee, että heidän elantonsa on turvattu vaikkaa hypetyksen myötä tuhotaan koko maan elinkeinoelämä.

Trilisser kirjoitti...

Verratkaapa Ohisalon olemusta Star Trekin borgien kuningattaren. Olemus on ihan sama ja siinä kun borgien kuningatar kehuu borgien täydellisyyttä ja vastarinnan turhuutta, Ohisalo paasaa omaa propagandaansa sama hullunkiilto silmissä. Ja ne borgithan ovat vasemmiston unelmayhteisö.

Joppos123 kirjoitti...

En vaan jaksa olla nalkuttamatta tätä faktaa. Vihreä liike perustettiin DDR:ssa, KGB:n kätilöimänä tuhoamaan BRD:n sisäinen turvallisuus ja talous. Mukana oli itäpuolelle jääneitä vanhoja natseja.
Samaa paskaa ne tekevät nytkin ja ryssä rahoittaa.
Onko kukaan meikän lisäksi seurannut vaikkapa Greenpeacen tai eloapinoiden rahaliikennettä?
Ihan OSINT pohjalta niiden rahoitus tulee ullaripullari Moskovasta ja saudeilta. Miksiköhän?
Näiltä pohjilta aina kun joku vasuri tai vihreä alkaa kaakattamaan isänmaallisuudesta teen latausliikkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Hutisalosta ei saa isänmaallista ei sitten millään. Eikä oikein muistaakaan persujen ulkopuolisista poliitikoista. Rydmanissa oli jonkin verran aineksia, mutta hänestäkin tehtiin poliittinen ruumis. Kaikkein absurdeinta on kuitenkin se, että vuodenkin päästä sama meno jatkuu hyvin suurella todennäköisyydellä.

Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

Itänaapuri kun mainittu, kaipa hallitusta leikkivät tytöt ovat ottaneet sitten mallia sieltä.
Putlerin ja kumppaneiden puheissa kun kaikki käännetään liki sataprosenttisesti päälaelleen.

Toisaalta tämä antaa loistavan mahdollisuuden nähdä clausewitzilaisen "sodan sumun" läpi:
kaikki mitä Putler&Kumpp. sanovat sisältää totuuden, kunhan se käännetään täysin toisinpäin.

Harmi ettei Spede ole enää hengissä.
Hän saisi hallitusta leikkiviltä tytöiltä joka päivä ilmaisia "Naisen logiikka"-sketsejä.
Suomen kansa nauraisi väärällään Hannele Laurin laukoessa Manna Sariinin ja hilpeän Huti-Maisan älyttömyyksiä vakavalla naamalla, Speden yrittäessä aina vaan turhautuneempana selittää miten asia oikeasti on.

Vaan kaipa ne kiellettäisiin saman tien, koska Naisviha ja Patriarkaatin Salaliitto.
Lisäksi tytöille tulee Turvaton Olo.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Trilisserille, Joppos123:lle, Tapsalle vaan ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Trilisser: Joo, ymmärrän vertauksesi. Tosin tuo menee sen verran scifin puolelle etten ota enempää kantaa. Hullun kiillon silmissä kyllä allekirjoitan.

Joppos123: Siellähän se perustettiin. Omilla tarkoituksillaan. Mutta sanon ettei missään nimessä pidä unohtaa meidän länkkäreitten omaa typeryyttä. Sen, minkä CCCP aikanaan aloitti, osaavat nämä viimeistellä ihan itse.

Tapsa vaan: Rydman puhuu asiaa, mutta on väärässä puolueessa. Todennäköisesti sama meno jatkuu seuraavissa vaaleissa. Asiat eivät vaan ole tarpeeksi huonosti.

Qroquius Kad: Jos Spede olisi hengissä ja hän tekisi sketsejä niin wokeltajat pyrkisivät hiljentämään hänet täysin. Ja voi olla, että Spedellä ei olisi enää kanavaa, mitä kautta hän julkaisisi sketsinsä. Muuta kuin ikiomat youtube-tilit. Ei mitään valtamediaa.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Voidaan tietysti ajatella että noiden vihervasemmintotuholaisten viimeaikaisiin isänmaa lausahduksiin tulee ihan täysi tolkku ja logiikka kun muistetaan ettei heidän ja meidän isänmaamme ole sama asia. Meille se on Suomi ja he taas tarkoittavat Brysselin komissioita sun muita sillä isänmaallaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Thorvald Eskilinpoika. Kyllä. Nykytilanteessa näin on.

QroquiusKad kirjoitti...

On myös pidettävä aina mielessä, että "Oma kansa ensin" -ajattelu on vahingollista.
Kun joku sanoo tämän aivan suoraan näillä sanoilla, ei lie tarvis ihmetellä, jos hän päättävässä asemassa tekee tieten tahtoen tahallaan omalle kansalleen tuhoisia päätöksiä.

Toisaalta asiassa on lievähkö ristiriita, kun alustukseksi julistetaan etteihän sitä meidän omaa kansaamme ole olemassakaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, puhuit Tuppuraisesta ja hän on yksi vastenmielisimmistä ihmisistä joita tiedän.

QroquiusKad kirjoitti...

Noista "Naisen logiikka"-sketseistä ehkä voisi vielä mainita Hannele Laurin erään TV-haastattelun, jossa hän kertoi niiden alkuperän:

hän oli ollut kesken muuten niin tavallisen työpäivän lounastamassa Maikkarin ruokalassa, kun Spede ja Simo lähestyivät häntä jotenkin varovaisen oloisina.
He tarjosivat käsikirjoitusta saatesanoin, että olivat tässä viime aikoina kehitelleet tällaisia sketsejä joihin tarvittaisiin naishahmo, ja Hannele olisi juuri sopiva, joten lähtisikö hän mukaan?

Hannele luki käsikirjoituksen löytämättä sketseistä ensimmäistäkään vitsiä ja kysyi:
"Siis mikä näissä ny oli niinku hauskaa?"

Spede ja Simo nauraa hohottivat ja julistivat tuon olleen juuri sitä, mitä he olivat etsineet näihin sketseihin!
Niinpä Hannele lähti mukaan;
olihan hänellä rooli jo valmiina.

Mitähän Hannelelle tänä päivänä tehtäisiin, jos lähtisi mukaan samankaltaisiin sketseihin?

Anonyymi kirjoitti...

Eikait tämmöinen ennallistamisvaade ole mitään muuta kuin koepallo, että miten tyhmä se finskipoika oikein on. "Tämän jos se nielee, niin ei tulevaisuudessa ole äärtä eikä laitaa, mitä voidaan vaatia"

Ja nielleehän se...

T: Ymmi

Joppos123 kirjoitti...

Noi Tuppuraiset ovat niitä vittumaisia variksia joita pitäisi ihan vaikka riistanhoidollisesti harventaa.
Sekin kuikka on ilman duunia vaalien jälkeen.
Mikä tulosta tekevä firma palkaisi tuommoisen tyhjäpään?

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista, että nyt vihreä poliitikko arvostelee kokoomuslaisia EU-vastaisuudesta.
Vielä 1990-luvun alussa, muutamaa vuotta ennen kuin Suomi liittyi EU:hun, moinen oli tuskin kuviteltavissa. EU:hun liittyminenhän oli pitkään lähinnä Kokoomuksen tai ainakin joidenkuiden kokoomuslaisten poliitikkojen tavoitteena, tai ainakin haaveena. Vasemmisto ja varsinkin kommunistit vastustivat sitä kiivaasti, eivätkä vihreätkään olleet siitä ainakaan kovin innostuneita. Ovatko nyt molemmat, sekä kokoomus että vihreät ja demarit, kääntäneet takkinsa tässä asiassa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Ymmille, Joppos123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Kiitos taustoituksesta. Nykyisinhän kukaan ei uskalla tehdä lähellekään tuollaisia sketsejä.

Ymmi: Kyllä. Itsellenikin tulee aina vain enemmän mieleen että tässä on jossain koelaboratoriossa.

Joppos123: On vaan valitettavasti niin että kyseinen kuikka äänestetään seuraavissakin vaaleissa eduskuntaan ja hän on mitä todennäköisimmin ministeri.

Ano: Eiköhän tuo ole poliittista showta ja niin vihervasemmisto kuin kokoomus ovat federalisteja henkeen ja vereen.

E.H kirjoitti...

Niin se vihreä päättelyketju menee näin:
Maa ja metsätalous yms toimeliaisuus on täysin turhaa luonnon haaskausta, ruokaahan saa kaupasta,ja kaupunkien rakennuksiin tarpeet myös kaupasta ja rahaa niiden ostamiseksi pankista. Siksi maa ja metsåtalous on lopetettava ?

YMS järjetyöntä, joka näkyy olevan ihan totta eikä vitsi vaikka sitä vitsinä on heitelty.

Ei voi kun ihmetellä . Itse olen raivaajasukujen jälkeläinen Ylä-Savosta. Sukututkimuksesta tiedän esi-isieni raivanneen nämä seudut asumiskelpoisiksi muutaman sadan vuoden takaa 1600-1700 luvulta alkaen. Että rikollisia ko esi-isäni tämän uuden "paina nappia - ja elin/huvitarpeet tyydyttyy" sukupolven mielestä ovat?

Vaan uskon, että kyllä tätä menoa tulee ajat , jotka vielä opettaa, että luonto on loppujenlopuksi vihamielinen ympäristö, jonka armoille ei kannata jäädä jos aikoo pysyä hengissä, vaan on edelleen luonnon laki se että luonnonvarat ovat käyttöä varten ja niiden avulla se elämäkin on mahdollista !

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, E.H: Se vihreä päättelyketju valitettavasti taitaa mennä juuri noin. Se ei ole vitsi, vaan se otetaan todesta.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tuli muuten Helsingin Pravdasta sellainen kolumni, että voisivat ehkä kai mahdollisesti taas olla normi-ihmisiä: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009158416.html

Itse en ole yhtikäs vastaan työperäistä maahanmuuttoa koska sitä on tapahtunut omalla alallani jo 90-luvulta lähtien, ja kaikki tulijat ovat olleet hyvinkin asiallista ja osaavaa porukkaa ja heille on aina maksettu töistään tarpeeksi. Eli tykkään kyllä.

Sitten... Ne Muut(tm) Äläkää nyt antako mun alkaa avautua... Juntti ei vieläkään tajua, miksi ne ovat täällä...

--Madri

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Madri. Minusta tuo oli aika pelottava kirjoitus. Siinähän selkeästi sanotaan se, että nimenomaan meidän suomalaisten tulee sopeutua ihmisiin, jotka edustavat aivan erilaista kulttuuria kuin me itse. Ihmisiin, jotka eivät taatusti ole sellaisia joihin sinä olet törmännyt. Vaikken ammattiaisi tiedäkään. Eikä siinä otettu esille sitä vaihtoehtoa että entäs jos meidän suomalaisten lisääntymistä alettaisiin kannustamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeusvaltion irvikuva, ainakin kokoomusmepppien ja monen muunkin mielestä, Unkari, on ratkaissut oman maan kansalaisten lisääntymisongelman melko hyvin. Voitaisiin soveltaa Suomeenkin suoraan ilman vouhotusta ihmisoikeuksista, joita on vain ns. toisutetuilla ja muulla joutoväellä.
Mutta en pidätä hengitystä sitä odotellessa, toisaalta se olisi illmasoteko vailla vertaa jos on uskominen nykyhallituksen linjaa ja ajatuksia. Niin se mailma pelastuisi.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Tuo on täysin totta.

klova kirjoitti...

Unkarin syntyvyys on suht sama kuin muidenkin EU-maiden eli siinä 1,5. Ranska johtaa 1.8 ja Suomella 1.4. Näillä luvuillahan talous ei kasva ellei tuottavuus ei kasva todella merkittävästi.

Eurooppa on vanhenevien taantuva maanosa ja Suomihan on tässä joukossa ihan etujoukoissa. Jokaisen kannattaa huomioida tuo ainakin eläkesäästöissään ja miksei terveydessään, 2030-luvulla eläkkeet ovat paineen alla ja hoivakodeissa olot suht ikävät, ohan jo siksi ettei ole rahaa eikä henkilökuntaa.

Sinällään huomioitavaa on Turkin luku 1.88 eli sielläkin kansa ei uusiudu.

Anonyymi kirjoitti...

Olenko nyt ymmärtänyt tuon EUn idean oikein: ennallistetaan mm. Suomen metsät 1950-luvun tasolle? Vanhoja Suomi-filmejäkö ne siellä Bryselissä katsovat, vankat putipuhtoiset hongat humisevat ja silleen. 50-luvulla Suomea sotien jälkeen kiivaaseen tahtiin jälleenrakennettiin, eikä niitä rintamamiestaloja oljesta ja savesta rakennettu vaan ihan törkeästi metsän puita nuo itsekkäät veteraanit ei-motoroiduilla sahoilla kaatoivat näin tuhoten tulevien pikku ilmastoaktivistiemme tulevaisuuden.

Ja taas on keksitty uusi muotisana eli tuo "ennallistaminen" hämäämään lähinnä somessa puuhastelevia aivoja. Jos halutaan palauttaa ennalleen eli mennä kehityksessä 70 vuotta taaksepäin, sanottakoon se sitten suoraan. Ja miksi valita vain tämä yksi asia? Päästetään ääneen ja päättämään tämä "ennen kaikki oli paremmin"-sukupolvi. Meitähän on valtaisa enemmistö joka onkin jo syössyt valtion hirvittävään velkakierteeseen kun meitä aina vaan tulee lisää ja lisää. Itsekkäästi vanhenemme ja liian harva älyää delata alta pois.

Siis hetkinen, Ruotsihan tyssäsi heti kättelyssä tuon ennallistamisen - ei käy meille, typerä esitys, me pidetään meidän metsät ja piste. Eikös meidän kanssa nyt sitten diskuteeratakaan kuten Natosta? Ottaen huomioon mitä Suomi maksaa Pohjoismaiden Neuvostolle niin kai jonkun pienen palaverin edes asian tiimoilta olisi voinut järkätä. Mutta poliitikkomme ovat ehkä ennallistaneet suhteemme aikaan "Suomi - Ruotsin itäinen maakunta".

En tiennyt tästä Marinin saamasta kultainen penis-palkinnosta joten googlasin. Ihanan räväkkää, mutta en nyt oikein tajunnut mitä se penis-parka tässä kuviossa teki jos tämä huikea palkinto tuli kontillaan olevasta lattianytkytyksestä, parin kännisen pikkujulkkiksen tissikuvista pääministerin virallisissa tiloissa ja muutenkin nolosta käyttäytymisestä ihan kenelle tahansa yli 16-vuotiaalle. Ei pääministerin tarvitse pönöttää, pääministerin tehtävä on johtaa valtioneuvostoa. Tästä on varmaan joku lakikin?

Yhdellä sanalla Ohisalo ohitti isämaan kun oli kiirus puhua luontokadosta. Ei saisi puuttua henkilökohtaisuuksiin, mutta jos on naimisissa öljynmyyjän kanssa olisi parempi pitää se suu vähän supummalla.

Osaisiko joku kertoa: vihreitä on n. 9 %, mistä heille tällainen valta? RKP 4
%, pakkoruotsi ja joka virallinen paperi edelleen kahdella kielellä kalliisti.
Dekmokratiaa vai demokratsijaa?
tira´+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys klovalle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

klova: Kannattaisiko silti ehkä yrittää? Jos vaihtoehtona on suoraan eläkkeelle hankittuja kehitysmaalaisia jätkiä?

tira+. Hyviä huomioita.

QroquiusKad kirjoitti...

Eihän se hilpeän Huti-Maisan vihtori enää öljyä myykään, vaan joutui siirtymään kotoa tulleesta käskystä St1:n uusiutuvan energian liiketoimintayksikön johtajaksi, eli toivioenergiapomoksi.

klova kirjoitti...

Varmaan kannattaa, toinen vaihtoehto kun on hidas sukupuutto.

Tosin syntyvyyttä sen kerran lähdettyä laskuun on suht mahdotonta kääntää, onko tuo onnistunut missään?

Noh, Suomella on ihan tarpeeksi lähempänäkin olevia ongelmia kuin sukupuutto, vaikka tämä keskuudessamme oleva lama. Siinäkin piisaa ihan akuuttia kestämistä. Näyttäisi aika pahasti että saamme jatkaa elämää ilman reaalitalouskasvua vielä jonkun verran lisää.
Jonkinlainen ennätys tuokin.

Eikä tulevaisuuskaan nyt niin kauhean hyvältä näytä: ikääntyvä väestö, kankeat työmarkkinat, iso rakenteellinen vaje, liian suuri julkinen sektori ja olematon talouskasvu. Vaikea noilla korteilla on voittaa.

Anonyymi kirjoitti...


Mikä on vihtasaverikko? Harva tiennee. Huru-ukko käyttää karkeaa kieltä, mutta karkeaa on federalistien uho.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä karkeaa on minun kielessäni anomuumi?? Ja missä kohden lie federalistista uhoa? Kerro minulle tyhmälle kun en itse älyä.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, klovalle, Anolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Vai näin kävi. No, siinä huushollissa ei tartte sinänsä miettiä että paljonko ruokakori maksaa.

klova: No joo, kovat ajat ovat edessä. Sinänsä syntyvyyden laskuhan on historian vinkkelistä aika tuore asia että eihän siitäkään tiedä kuinka jatkossa käy.

Ano & Huru-ukko: Minusta Ano ei kyllä tarkoittanut federalisteilla Huru-ukkoa vaan, no, federalisteja.