tiistai 16. toukokuuta 2023

30. EPISTOLA

Ja laitetaan taas vaihteeksi koottu epistola jonka aiheena on tällä kertaa se, mitä mainiota se suuresti mainostettu EU on saanut aikaan meille muurahaiskansalaisille. Itsenäisyyden menetys on tietysti tuttua samoin kuin euroon siirtyminen ja jos tekisin epistolan esmes tämän blogin koko ajalta niin siitähän tulisi pitkä kuin nälkävuosi. Laitetaan epistolaan siis vain tapahtumia parin viimeisen vuoden ajalta ja aloitetaan koronahysterian mukanaan tuomasta elvytyspaketista:

Eli tässähän pantiin matematiikka uusiksi. Suomi pakotettiin törsäämään 6,6 miljardia josta pääosa meni jonnekin eteläiseen Eurooppaan. Suomi sai sitten armosta käyttää pari miljardia niitä omia velkarahojaan itselleen ja niistäkin valtaosa meni siihen kuuluisaan Vihreään Siirtymään. Ja jollain matematiikalla me oltiin sitten tienattu ne pari miljardia.

Helmikuussa 2021 tehtiin päätös lyijyhaulikiellosta joka astui Suomessa voimaan helmikuussa 2023. Eli siinä määriteltiin että lyijyhauleja ei saa käyttää sataa metriä lähempänä kosteikkoa. Kun katsoo Suomen maastoa niin huomaa että sallittuja alueita etsiessä tarvitaan harppia ja millimetripaperia. Ja rajoitushan laajenee eli tarkoituksena on kieltää lyijyluodit muussa kuin viranomaiskäytössä ja sisäampumaradoilla. Tässähän on kyse siitä että pikkuhiljaa metsästys kielletään kokonaan ja myös tuomiojalaisesta linjasta jonka mukaan sivistysvaltiossa aseita on vain viranomaisilla. Ehkä – kas kun harppi tuli jo mainittua – tähän sopii kuvaksi muuan lippu. Maasta, joka ei ole suinkaan kuollut. Se vain vaihtoi pääkaupunkia. Sielläkään ei aseita ollut kuin viranomaisilla:

Joulukuussa 2021 EU määritteli vihapuhetta:

Euroopan unionin komissio haluaa tiukemman otteen vihapuheesta ja ehdottaa jäsenmaille, että vihapuhe voitaisiin säätää rangaistavaksi EU-laajuisesti.

Se vaatii jäsenmailta sitä, että ensin EU:n perussopimuksessa lueteltua listaa EU-rikoksista pidennetään kattamaan myös vihapuhe ja viharikokset.

Ja niin kuin tiedätte, vihapuhe on määriteltävä asia ja tärkeintä on se, kuka sen saa määritellä. Tällä hetkellä kaikki vastuullisen valehtelun ulkopuolinen puhe voidaan määritellä vihapuheeksi.

*

Tammikuussa 2022 EU:n ilmastohysteria iski myös suomalaisiin taksiautoihin. Tietysti polttoaineen hinta oli muutenkin taivaissa mutta lisäähän keksittiin, eli:

Taksialaa koskevat uudet EU-velvoitteet määräävät, että esimerkiksi julkisiin kyytien kilpailutuksiin osallistuvalla yhtiöllä pitää jatkossa olla jopa puolet tarjotusta ajokalustosta vähäpäästöistä.

Erään taksikuskin tiivistystä asiasta:

Ulkopuolelta pakotetun direktiivin mukaisesti taksiyrittäjät joutuvat hankkimaan kalliita ja Suomen oloissa epävarmoja sähköautoja. Asian tiivistää hyvin eräs taksikuski:

- Sitten kun akut oikeasti kestää niin, että voin ajaa tästä Inariin ja latausajat ovat kohtuullisia, niin voin miettiä asiaa.

Ja kuvassa taksikuskin tienestiä EU-Suomessa:

Helmikuussa 2022 EU sitten pläjäytti Suomen päälle oikein rypälepommin. Ettei suorastaan rybäripommin. Kuva ja kuvateksti kertonee siitä parhaiten:

Eli: EU-komission suunnitelman mukaan jopa kolmasosa Suomen pinta-alasta olisi saatettava luonnontilaiseksi. Luonnontilahan tarkoittaa sitä että alueella ei harjoiteta minkäänlaista maa- tai metsä- eikä muutakaan taloutta eikä myöskään asuta. Kolmasosa Suomesta on tommonen rapiat 112.000 neliökilometriä. Ei tarvitse suurta ennustajaa kertomaan että mitä tuo saisi aikaan Suomen elinkeinoelämälle.

EU:n luonteesta kertoo hyvin seuraava pätkä:

Asetus on aikanaan voimaan tullessaan suoraan jäsenmaita velvoittava, eikä se edellytä uutta kansallista lainsäädäntöä.

Hotellin respassa tuo mielletään lähinnä miehitystoimen ja taloudellisen sodankäynnin yhdistämiseksi. Tuo esitys kertoo siitä, että nimenomaan Suomesta on tulossa joku reservaatin ja näyteikkunan sekoitus. Kun täällä on vielä sitä metsää.

Ja toukokuussa 2022 EU-myllytys jatkui. Nyt mentiin metsistä ihmisten koteihin:

Euroopan komissio kaavailee mittavia pakkoremontteja suomalaisten koteihin.

Jos Euroopan komission ehdotus direktiivin muutoksesta menee läpi, Suomessa pitää korjata nopeasti 35 prosenttia rakennuskannasta. Remontit voivat olla mittavia vanhemmissa asuintalossa.

EU:n jäsenmaiden täytyisi korjata huonoimpiin energialuokkiin kuuluvat rakennukset noin kymmenen vuoden kuluessa.

Asuinrakennuksista halutaan mahdollisimman vähäpäästöisiä ja energiaa vähän kuluttavia.

VTT on arvioinut ympäristöministeriölle, että Suomessa ehdotus tarkoittaisi lähes puolta miljoonaa asuinrakennusta.

Eli EU:n ympäristökiima toteutuessaan – ja se toteutuu, jos Suomi ei pane hanttiin – tietää pankrotteja valtavalle määrälle suomalaisia koteja. Ja ei siksi, että remontteja tarvitsisi tehdä. Vaan siksi, että utopistit ovat niin päättäneet.

Samoin toukokuussa 2022 EU pisti biologiaakin uusiksi eli päätti että puu ei olekaan uusiutuva energialähde:

Euroopan parlamentin ympäristövaliokunta hyväksyi 16.-17.5. näkemyksensä Uusiutuvan energian direktiivin uudistamiseksi. Ympäristövaliokunnan näkemyksen mukaan metsäenergiaa ei jatkossa katsottaisi uusiutuvaksi energian lähteeksi. Suomen osalta tämä tarkoittaisi noin 20TWh poistumista uusiutuvasta fossiiliseksi, kun metsähaketta ei enää katsottaisi uusiutuvaksi. Määrä olisi suurempi kuin yli kahden Loviisan ydinvoimalaitoksen vuotuinen energiantuotantomäärä.

Nämä heput ne hinaa epäorgaanista ainetta. Tietysti se näyttää äkkikatsomalta tukkipuulta mutta ei pidä antaa katseen hämätä.

Ei tarvinnut mennä kuin saman vuoden kesäkuuhun kun Brysselin pirunkirnu keksi lisää:

Samaan aikaan kun moni suomalainen on pulassa elinkustannusten nousun seurauksena, Suomea ollaan ajamassa mukaan EU:n uuteen ”sosiaaliseen ilmastorahastoon”, josta rahoitetaan muiden EU-maiden sosiaaliturvaa – suomalaisten kustannuksella!

Sosiaalirahasto on puhdas tulonsiirtomekanismi ja tukipaketti, jolla osallistutaan jäsenvaltioiden sosiaaliturvan rahoittamiseen. Jäsenmaiden on tarkoitus luovuttaa neljäsosa uuden tieliikenteen ja rakennusten lämmityksen päästökaupan huutokauppatuloista EU:n omiksi varoiksi, jotka ohjataan sosiaalirahastolle.

Tulojen tasaus EU-tasolla jäsenmaiden suhteellisen vaurauden perusteella tarkoittaisi Suomelle valtavaa maksuosuutta ja siten myös muiden EU-maiden päästövähennysten kustantamista. Rahasto kasvattaisi Suomen maksuja unionille yhteensä 330 miljoonalla eurolla vuosina 2025–2027. Suomi puolestaan voisi saada enimmillään samalla aikajaksolla vain noin 109 miljoonaa.

Tässähän todennäköisesti päästään jo aikaisemmin sovellettuun demarilogiikkaan eli kun me maksamme 330 miljoonaa niin me olemme tienanneet 109 miljoonaa. Näinhän se on mennyt ennenkin.

Marraskuussa tuli sitten tietoon että jo valmiiksi älyttömäksi nousseisiin polttoaineitten hintoihin on vuoden 2024 alusta tulossa jopa 55 sentin korotus mikä taas alkaa tietää niskalaukausta suomalaiselle elinkeinoelämälle. Ja määräyshän tulee mistäs muualta kuin EU:sta ja sen jakeluvelvoitteesta jonka tarkoituksena on lisätä ”kestävien uusiutuvien polttoaineiden” käyttöä liikenteessä, jossa ne korvaavat moottoribensiiniä, dieselöljyä ja maakaasua. Taustalla on EU:n ilmastotavoite, jonka mukaan vuoteen 2030 mennessä uusiutuvista lähteistä peräisin olevan energian osuus on nostettava EU:ssa 14 prosenttiin liikenteen energian loppukulutuksesta. Tämähän tietysti antaa mahdollisuuden aivan uudenlaiseen yritystoimintaan:

Huitsinnevadan Paikallisdemokraatille haastattelun antanut intialainen taksialan yrittäjä Veerappan Pääräppän suunnittelee toimintansa laajentamista polttomoottoriautoista luopuvaan Suomeen. Hän näkee, että muuttuvassa tilanteessa hänen osaamistaan tarvitaan.

Laitetaan tähän väliin muistutus siitä, että koko juuttaan järjestelmäpuolue on edelleenkin täysin EU:n kannalla. Hyvänä esimerkkinä surullisenkuuluisa Liisa Jaakonsaari:

Pitkin vuotta 2022 EU oli kehittänyt ikiomia laskelmia joiden mukaan Euroopan metsäisin maa ei olekaan mikään hiilinielu (koska tuosta perkeleen termistä muuten päästään eroon) vaan suorastaan hiilipuhallin. Ja siitä esitettiin sitten arvioita että tämä vallitseva asiantila maksaa Suomelle parhaimmillaan 8 miljardia euroa. Maksaa mistä? No siitä, että Suomen pitäisi alkaa ostaa noita ”hiilinieluyksiköitä” maista joissa on huomattavasti vähemmän metsää kuin Suomessa.

Moni ajattelukykyinen voisi tässä vaiheessa kysyä että mitä helvettiä mutta selitys tosiaan löytyy Brysselin utopistiselta sylttytehtaalta:

Varsinaisesti kyse ei ole Suomen omasta hiilineutraaliustavoitteesta. EU on asettanut jokaiselle jäsenmaalle maakohtaiset, vuosittaiset tavoitteet lisätä nieluja vuosien 2016–2018 keskiarvoon verrattuna.

Eli Brysselin utopistit ovat päässeet määrittelemään neuvostotyyliin asioita joita niiden ei missään nimessä pitäisi päästä määrittelemään ja sehän iskee nimenomaan tänne EU:n kilttiin Takahikiän Perähikiään.

Muistutetaanpa tässä välissä eräästä biokapasiteettiin liittyvästä asiasta jota EU ei halua muistaa:

Kun asiaa on uutisoitu, on ilmoitettu että Suomi voisi ostaa tätä keinotekoista hiilinieluvaluuttaa mm. Italialta koska kyseinen maa on ylittämässä oman tavoitteensa. Vaan minkäslainen se olikaan se Italian biokapasiteetti verrattuna Suomeen:

Kusetus, everyone? Ja taas kertaalleen menee läpi.

Mennään tammikuuhun 2023 ja jatketaan sitä EU:n määräämää ennallistamisprojektia. Hinta vain kasvaa:

Lainsäädäntöehdotuksen mukaan turvepeltojen pinta-alasta tulisi ennallistaa vuoteen 2030 mennessä 30 prosenttia, josta neljäsosa tulisi vettää eli palauttaa kuivatettu alue kosteikoksi.

Vastaavat ennallistamistavoitteet olisivat 50 prosenttia vuodelle 2040 ja 70 prosenttia vuodelle 2050, joista puolet pitäisi vettää.

Luonnonvarakeskus laski että kyseinen ennallistaminen maksaisi suomalaisille pahimmillaan jopa 19 miljardia euroa.

Ehdottoman välttämätöntä. Sillä Suomihan on tunnetusti maa jossa ei ole suota kuin muutama hehtaari.

*

Samana vuonna ollaan alettu huomata että ilmastonmuutos ei uskonkappaleena oikein riitä joten sen lisäksi on kehitetty ”luontokato ja metsäkato”. Joka – EU:n määräyksestä naturligtvis – on pahimmassa tapauksessa nirhaamassa sekä naudanlihaa että suomalaista puu- ja paperiteollisuutta:

Euroopan Unionin alueella ei saa enää pian myydä tuotteita, jotka ovat aiheuttaneet metsäkatoa. Syynä on metsäkatoasetus, jonka hyväksymisen puolesta Euroopan parlamentti äänesti keskiviikkona.

EU:ssa saa jatkossa myydä vain tuotteita, joista on annettu huolellisuusvelvoitteen mukainen vakuutus. Huolellisuusvelvoite edellyttää, että tuote ei ole peräisin metsäkatoalueelta eikä se ole heikentänyt metsien tai korvaamattomien aarniometsien tilaa 31. joulukuuta 2020 jälkeen.

Uudet säännöt koskevat nautakarjaa, kaakaota, kahvia, palmuöljyä, soijaa, puuta, kumia, puuhiiltä ja painettuja paperituotteita.

Suomi ei ole torpannut yhtään tässä epistolassa esille tuotua esitystä. Ei ensimmäistäkään. Vaikka niitä tippuu koko ajan ja ne ovat nimenomaan Suomelle suorastaan maahan kohdistettua taloudellista sotaa. Suomi on kuin se sanonnan mukainen hitaasti elävältä kiehuva sammakko. Vapaaehtoisesti kiehuva.

Se, mitä valtaeliittimme on sanonut pitkin matkaa on, että ”Suomen täytyy päästä mukaan päättäviin pöytiin”. No, onhan se päässyt. Kuulemaan, mitä siellä päätetään.

En muista kuka se oli, joku kokoomuslainen poliitikko kuitenkin joka totesi että ”Suomi on EU:ssa itsenäisempi kuin koskaan”.

Haluaisin kuulla, että kuinka kyseinen tyyppi aukaisee tuon logiikan. Tässä tämä epistola tällä kertaa. Lisää varmasti tulee. Valitettavasti.

46 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Ehkäpä se KaKon ajatus meni jotenkin tähän tapaan:

aikoinaan Tawja Havofkan väitettiin sanoneen Suomen olevan todella itsenäinen vasta neuvostotasavaltana.
Kun Euroopan Unionista ollaan nyt tekemässä vauhdilla Euroopan Neuvostoliittoa eli Globalististen Eurostotasavaltojen Liittoa, jossa Suomelle varattu status ei ole edes eurostotasavalta vaan globlasti, on Suomi siis itsenäisempi kuin olisi ollut neuvostotasavaltana.

Kuten niin moneen kertaan sanottu, Paasikivi näki jo lokakuussa 1946 tämän tulevan voimatta estää.
Nykyinen eliitti ei yritäkään estää vaan nauttii touhusta.
Onhan siitä tullut se perinteinen väylä kohti palkintovirkoja.

Anonyymi kirjoitti...Ollaan nettomaksajia, näyttää
vain että ollaan maksajia kaikessa.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/katsastuksessa-aletaan-kerata-eulle-tietoja-voi-nostaa-hintaa/8aefd916-ec12-4d8f-b70a-efd4a9466493

Heikki kirjoitti...

EU päättää asioista, jotka eivät kuulu sen toimivaltaan. Esityksiin pitää puuttua kovalla asenteella jo valmistelu vaiheessa, silloin voi vielä vaikuttaa. Mutta meidän poliitikot ei tee juuri mitään ajoissa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomi-neito on EU:ssa kuin läheisriippuva vaimo väkivaltaisessa avioliitossa. Jokaisen iskun jälkeen vakuuttelee itselleen, että kyllä se on pohjimmiltaan hyvä tuo puoliso. En ymmärrä.

Nils. Aslak kirjoitti...

Liisa Jaakonsaari mainitsi rikkidirektiivin. Siitä kävi kova keskustelu aikoinaan, koska Itämerelle tuli erittäin kovat rajat, mutta Välimeri selvisi melkein ilman mitään. Vaikka nimenomaan Välimerellä ne rikkipäästöt olivat aivan valtavat

Sitten se tuli voimaan ja Suomelle paljastui miljardin kustannukset. "Meille ei tätä kerrottu", sanoivat silloin Suomen mepit ja taisi olla Liisa Mansikki Jaakonsaari mukna siinä joukossa.

Näitä on hyvä aina kerrata ja tällaiset hulluuden kokonaiskuvan esitykset ovat Ykältä esimerkillinen ihmisoikeusteko.

Loiri lauloi aikoinaan Bellmanin lauluja, joissa oli aina epistola se ja se? Hyvä otsikko.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka asiat ovat olleet suurin piirtein tiedossa, niin näin yhteen pötköön laitettuina saavat aikaan melkein sydänpysähdyksen. Kun Suomi ja suomalaiset aiotaan polkea maanrakoon, herää vain kysymys miksi ja miksi tämän annetaan tapahtua? Kuten sanaseppo Soini aikoinaan totesi, että sama lippalakki ei sovi omenalle ja melonille, sitä tämä kummajainen eli EU juuri tekee. Se puristaa maantieteeltään, ilmastoltaan ja elinkeinorakenteeltaan täysin poikkeavat maat samaan muottiin ja keksimällä keksii täysin utopistisia tavotteita sekä vaatii tekoja ja rahoja, joihin sillä ei pitäisi olla mitään oikeutta. Minun nupistani menee niin yli, ettei hilsekään pölähdä.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

On hyvä muistaa että virallisesti "harppi-saksa" oli monipuoluevaltio jossa muut puolueet tunnustivat SED:n hallitsevan aseman.

Die Partei, Die Partei, Die Partei.

Karuna Pettila

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia helvetin hyvästä yhteenvedosta EUn älyttömyyksistä. Jopa Ranskan Macroni on sanonut, että ilmastoasioissa pitäisi toppuutella.

Kalle Pelttari kirjoitti...

Oli mukava katsoa kun YLE:n ykkösaamussa Björn ”Nalle” Wahlroos jauhotti vihervasemmistolaisen toimittajan Vaherkummun 10-0 EU:n metsäasioissa ja kaikessa muussakin tähän Suomen hiilineutraaliuuteen liittyen. Jos Suomen metsät kasvavat 1.5 miljoonaa kuutiota enemmän kuin kulutetaan, niin miksi ihmeessä siitä pitäisi saada vielä rangaistus. Wahlroos kyllä osasi asiansa. En vieläkään käsitä, miksi tätä Nasan tutkimusta, jonka mukaan Suomi on hiilinielu, ei oteta tarkempaan tarkasteluun. Onko pelko perseen alla, että se voikin olla oikeassa, vaikka "asiantuntijat" ovat sen tyrmänneet siihen suuremmin tutustumatta. prosenttiOllikaisen tutkimukset ovat yhtä kuin Jumalan sana. Mikä möly siitä syntyikään vihervasemmiston keskuudessa, kun hallitustunnusteluihin otettiin asiantuntijaksi ilmastoasioissa kansainvälisesti tunnettu Taalas. Vois sitä parkua.

Gottihan Se kirjoitti...

Eipä asiat näytä muuttuneen viimeisempien 15+ vuoden aikana. Hallitukset näyttää olevan vain kumileimasimia WEF:lle... Anteeksi, siis EU:lle...

Suomalaisille päättäjillä on aina ollut oman elämäni aikana aivan älytön alemmuuskompleksi ja saada muun lännen hyväksynnän. Tämän takia ne ei voi laittaa yhtään suksia ristiin minkään asian kanssa mitä globalistit haluaa, vaikka se tekisi kuinka pahaa jälkeä Suomelle. Minä en anna näille päätäjille kunniaa ja sano että ne tekee tätä ihan ilkeyttään. Sehän tarkoittaisi että ne olisi edes hiukan älykkäitä. Kyllä ne näitä päätöksiä tekee ihan naiviuttaan ja tyhmyyttään. (Ja kyllä, olen sen verran nuori, että elämäni alkoi Koiviston ja Sorsan johdon aikoihin. Joten ei ole kosketuspohjaa sitä ennen.)

Tosin voin sanoa kokemuksesta, kun tullut parissakin EU-maassa asuttua näinä vuosina, että Suomi on vielä vähän jälkijunassa kuinka huonosti asiat on ja voi olla. Esim. Suomessa näköjään vielä voi metsästää ja kalastaa ilman että kuuluu noihin parempiin kasteihin. Ja myös talojen hinnat maalla on vielä hinnoissa joihin rahat riittää keskikastin edustajillakin (köyhäthän kaikki länsimaat on jo unohtanut aikapäiviä sitten). Suomi on varmaankin tuollaiset 10 tai ehkä jopa 20 vuotta jäljessä tätä muuta Länsi-Euroopan kehitystä.

Näistä syistä olisi nyt aikomus tulle takaisin kotiin ja mahdollisemman korpeen asumaan. Mieluusti elelen nuo vuodet metsästäen, kalastaen ja marjastaen. Varmasti tulee aika kun joku ikiviherkommari tulee ja ottaa nuokin mahdollisuudet pois, mutta ne on niitä tulevaisuuden ongelmia.

Kiitokset muuten bloginpitäjälle! En ole koskaan ennen kommentoinut, mutta olen lukenut blogia ihan alkuajoista asti. Blogi on aina ollut täynnä asiaa ja todella hyvin kirjoitettua tarinaa!

Ja viimeisenä, anteeksi kaikista kielioppivirheistä. Ei ole oikein suomea tullut kirjoiteltua tai puhuttua vuosiin, kun vaimokin on patonki, niin alkanut vähän katoamaan tämä kotimainen.

Anonyymi kirjoitti...

Noo nämähän on vaan näitä mutta oikeasti tärkeät asiat eli, joilla saadaan tuulipukukansa turuille ja toreille eivät tänä keväänä onnistuneetkaan eli Sätkänrullaaja tms ei voittanutkaan luvatusti eurohomoilun mm-kisoja, joten on tehty kansalaisaloite tämän asian eduskuntaan saattamista varten. Ko aloite on kerännyt jo toistakymmentä tuhatta allekirjoitusta ja otettaneen käsittelyyn vaikkei a) meille kuulu ja b) ei saavuttaisikaan vaadittua 50 tuhatta ääntä.
Toisekseen vituilleen menee myös Tampereen kiekkokarkelotkin, ja toinen perättäinen mm jää vain haaveeksi...

Nämä ovat asioita, jotka kansaa puhuttavat sekä saavat sen mieltään osoittamaan.

Game fucking Over.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Sotien jälkeen Suomi tuli kuuluisaksi kun maksoi velkansa. Taisi olla maailman ainoa. EU'ssa maksetaan toistenkin velat.

Anonyymi kirjoitti...

Jos mä annan vaimolle 300 euroa ja hän antaa myöhemmin mulle 50 euroa, niin hänen laskuoppinsa mukaan mä olen saanut häneltä 50 euroa, enkä menettänyt hänelle 250 euroa.
Liekö tyttöhallituksellamme ja laumasopuleillamme ollut sama logiikka EU:n suhteen?

Heikki kirjoitti...

Hyväuskoista kusetetaan jatkossakin. Nalle tuon sanoi, ei ne muualla eu:ssa niitä pykäliä niin tarkkaan noudata.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän nämä kaikki ympäristötoimenpiteet onnistuva kun niistä on kerran olemassa päätös. Jumalauta millaisen määrän tyhmyyttä ja narsismia täytyy ihmisen luonteessa olla, että kykenee osallistumaan moisiin pohdintoihin. Jos nyt unohdetaan koko hössötyksen mahdottomuus ja leikitään, että kaikki tuollainen olisi mahdollista niin minkälainen kusipää vaaditaan tekemään tämän kaltaisia linjanvetoja, joissa ihmisten yksityisomaisuudesta höylätään kymmeniä tai satojatuhansia tai jopa miljoonia euroja. Ja sitten juhlitaan moista lähimmäisten kuristamista jonain riemuvoittona. Ehkäpä tuollainen ihminen tosiaan tarvitsee ikuisesti paapottavia kehitysmaalaisia vaimentamaan omantunnon ääntä tuhansien kusetettujen johdosta.

Anonyymi kirjoitti...

Mietin: Onko Suomi todellakin jonkinlainen aivan erityinen maalitaulu ahneille ja tuhoaville voimille, vai onko tämä vain jonkinlaista ennakkoasennoitumista tai valikoivan lukemisen tuottamaa harhaa? Nimittäin tuo Ykän luettelo on todellakin (kuten joku edellä joku kommentaattori totesi) aivan sydäntä pysäyttävää kamaa. Onko todellakin niin, että Hölmölän Tarinat perustuvat tämän kansan sisimpään olemukseen? Vai mitä täällä tapahtuu?
Yhdestä olen varma: persut eivät mene hallitukseen. Ja jos menevät, on nimimerkkini myös mennyttä kamaa. Vuodet 2015 ja 2017 olivat sellainen kauhunäytelmä, että jos ne toistuvat, loppuu politiikka minun osaltani siihen. Tyhjän saa pyytämättäkin. Hommaforumilla sanovat useat tätä samaa. Toivotaan, että Säätytalolla se tajutaan.

PS-lehdenjakaja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Ano1:lle, Heikille, Ano2:lle, Nils. Aslakille, hepalle, Rouva Anolle, Karuna Pettilalle, Ano3:lle, Kalle Pelttarille, Gottihan Se:lle, Taisteluvälineupseerille, Ano4:lle, Ano5:lle, Ano6:lle ja PS-lehdenjakajalle & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistä.

Mielestäni nimimerkki Gottihan Se oli ns. jännän äärellä todetessaan näin:

*

”Suomalaisille päättäjillä on aina ollut oman elämäni aikana aivan älytön alemmuuskompleksi ja saada muun lännen hyväksynnän. Tämän takia ne ei voi laittaa yhtään suksia ristiin minkään asian kanssa mitä globalistit haluaa, vaikka se tekisi kuinka pahaa jälkeä Suomelle. Minä en anna näille päätäjille kunniaa ja sano että ne tekee tätä ihan ilkeyttään. Sehän tarkoittaisi että ne olisi edes hiukan älykkäitä. Kyllä ne näitä päätöksiä tekee ihan naiviuttaan ja tyhmyyttään.”

*

Minä olen hyvin pitkälti samoilla linjoilla. Suomessa on menossa jo ainakin toinen poliittinen sukupolvi joilla ei ole mitään omia ajatuksia ja sen vuoksi ne nielevät vallitsevan epistolan täysin pureksimatta. Tuo postauksessa mainittu Liisa Jaakonsaari on siitä vielä mainittava erikseen sillä kyseinen ämmä on ”uransa” aikana onnistunut kumartamaan sekä Moskovaan että Brysseliin.

Toivotan muuten nimimerkin Gottihan Se lämpimästi kommentoimaan ja kiitän kannustuksesta. Toivottavasti kommenttejasi tulee jatkossakin.

Anonyymi kirjoitti...

Aika mota suomalaista tuo eu:n direktiivikeräys ei koske syystä,että meillä suuri os autokannasta on niin vanhaa ettei niiden päästöt/kulutus kiinnosta eu:ta onneksi? Koska eihän missään muualla ajeta niin vanhoilla autoilla kuin suomessa ja direktiivien mukaan kiinostavinta on juurikin se enemmistö autoista, se suuri massa. Suurimman osan suomalaisista pelastaa juurikin se eu:n romutusikäinen autokanta. Tai museoikäinen. Meillä normiliiknteessä, eu:ssa museoajoneuvo:)
Omanikin, entisen lain edellisen lain mukaan juuri täysi-ikäisyyden saavuttanut ja juuri sivuuttanut aikuisuuteen astunut, 21 v, suteettisaksalainen nokivasara. Ei ainkann vielä kiinnosta ketään muita kuin itsesäni. Sillä kuitenkin pääsee paikasta toiseen ja takaisin eikä isommin nikottele pakkasaamuinakaan tai näissä ns. "tappohelteissä":))
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

Sotien jälkeen Suomi tuli kuuluisaksi kun maksoi velkansa. Taisi olla maailman ainoa. EU'ssa maksetaan toistenkin velat.

16. toukokuuta 2023 klo 12.11
Tässä se sanotaan, että miksi meille lankeaa se ikuisen maksajan osa. Suomi maksaa velkansa. Ne oikeat ja oletetut. Suomi maksaa!!! Aina. Kaiken.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

"Kustannustehokas ratkaisu" kehuu TeknOs/RVLE:sta tavoitettu Kurki itärajalle pilotoitua ja välittömästi parjattua sekä naurunalaista aitahanketta.

Kustannusarvio 1,9 miljoonaa euroa kilometriltä (joka ei varmasti ylity..)

Siviili saa samaa aitaa esim PuuIlosta 40€/m mutta valtio kilpailutuksen kautta saa vastaavaan kulumaan 1900 euroa metriltä! Hyvin on julkisen puolen talousosaaminen hallinnassa? Pistää epäilyttämään ettei vain samalla olisi em Kurjelle rakennettu talvehtimispaikkaa etelän lämpöön..?

Mutta eihän Suomessa ole korruptiota?!!

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni alla amerikkalainen, ensi vuonna 30 vuotisjuhliaan viettävä, dollarihymy.

Koskaan ei ole ollut, eikä koskaan tule olemaan varaa ostaa uutta autoa.
Näillä elakkeillä ja km-määrillä ei autoon kannata saati edes pysty "sijoittamaan" satasia - paria tonnia enempää, ja auto on pakollinen maaseudulla asuvalle.

Kiitos hyperinflaation, joka näkyy mm kauppalaskussa sekä etenkin sähkölaskuissa! ei rahaa jää senttiäkään säästöön. Euroopan kallein polttoaine vastineena vanhimmasta autokannasta. Korkein veroaste vastineena toimimattomasta julkisista palveluista.
En pidä Jaakonsaaria kumppaneineen tyhminä vaan psykopaattisen pahoina olentoina, joiden ainoa nautinto taitaa olla suomalaisten kurittaminen hengiltä.


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko:

Viesti1: Minä kyllä vähän luulen että sekä EU että kotimaiset virkakyöstimme ovat hyvin kiinnostuneita näistä parin tonnin kotteroistamme. Ja haluaisivat että me vaihtaisimme ne kymppitonnien sähköautoihin.

Viesti2: Mutta joo, nyt Suomi ottaa velkaa että voi maksaa toisten velat.

Tvälups:

Viesti1: Julkinen sektorihan on äärimmäisen lahjakas polttamaan rahaa. Mikäs on poltellessa kun ne eivät ole omia rahoja. ”Nyt säästetään! Maksoi mitä maksoi!”.

Viesti2: Oikeita havaintoja autoista. Onneksi muuten ei olla vielä siinä varsinaisessa hyperiinflaatiossa. Se söisi sitten kaikki säästöt. Minä puolestani pidän Jaakonsaarta ajatuksettomana idioottina joka ei osaa mitään muuta kuin seurata tuuliviirin asentoa. Meinaan, jos olisit suunnittelemassa salaliittoa, niin ottaisitko kyseisen naisen siihen mukaan?

Anonyymi kirjoitti...

Ja kansakin vaikuttaa olevan tyytyväinen eeuuhun...Kaikesta tästä huolimatta. Eli jaakonsaaret voivat hyvin jatkossakin.

Mutta miksi Suomi on eeuun keppostelun keskipisteessä? Onko se pelkästään kiva kiusata mallioppilasta vai onko taustalla jotain muutakin? Eikö brysselillä ole mitään positiivista tarjottavaa siksi, että se on pelkkä ontto, sisällyksetön byrokraattien keinotekoinen luomus?

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

1) Puolustusvoimat säästää kustannuksista tinkimättä, ja samaa tekee muukin julkinen puoli.

2) Häikäilemätön hännystelijä, joka kuuliaisesti noudattaa kulloinkin voimassa olevaa ylintä hallintoa? Kyllä. Näin toimittiin Itä- ja Länsi-Saksoissakin valtioiden hallintoja sekä sotakoneistoja rakennettaessa 1950-luvulla. Molemmissa valtioissa aiemmin Hitlerille valansa vannoneet upseerit jatkoivat keskeytynyttä uraansa "ansaittuihin" eläkepäiviinsä saakka. Ja kelpasivat ne alojensa huippunatsit niin idän kuin lännenkin korkeisiin virkoihin sodan päättymisen myötä. Nehän suorastaan tappelivat siitä kumpi puoli niitä riveihinsä saa enemmän lahjottua tai kaapattua! Rivimiehiä ei kaipaa kukaan, ne ovat vain tarpeellista tykinruokaa.


-Tvälups-

QroquiusKad kirjoitti...

Eihän Jaskaliisaari ole missään salaliitossa enempää kuin Rysselin Tuppu-Tiltukaan.
Molemmat ämmät kuten kaikki kumppaninsa niin täällä kuin muualla ovat aivan avoimesti ja julkisesti mukana tekemässä Euroopan Neuvostoliittoa, jonka osana Suomi on tuhottava.

Ei mitään salaista.
Kaikki tehdään täysin avoimesti mitään peittelemättä syvästä vihasta kumpuavan puhtaan pahuuden motivoimana.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti nämä mainiot kirjoituksesi Eurostoliiton pakkovallasta jäävät jälkipolvien nähtäviksi vielä silloinkin, kun me toksiset käppäukot olemme jo "six feet under", kuten mainiossa telkkarisarjassa asia ilmaistiin.

- Naapurin äijä -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, Taisteluvälineupseerille, Qroquius Kadille ja Naapurin äijälle & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Ja sitä kansan tyytyväisyyttä ihmettelen minäkin. Voisiko keppostelun keskipisteenä oleminen olla sitä etää EU parantaa niitä ilmastotilastolukujaan nimenomaan Suomen kustannuksella?

Tvälups: Hyviä huomioita molemmat.

Qroquius Kad: Ne ovat kuitenkin vain hännystelijöitä ja kumileimasimia. Suunnittelijat ovat muualla. Ne vaan eivät tajua että heidän haluamansa globalisaatio saa aikaan tuhon ja kaaoksen.

Naapurin äijä: Kiitokset. Ja toivottavasti. Sinänsä blogger ei ole vielä alkanut pahemmin sensuroimaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä minä uskon niiden tajuavan, mutta ne ovat vaikeasti luonnevikaisia piruämmiä ja kuvittelevat leijuvansa ylimaallisesti kaiken aiheuttamansa tuhon yläpuolella.

Lisäksi suomalaisnaisille on hyvin tyypillistä käyttäytyminen, että ensin VITTUillaan miehelle kaksi tuntia alati kiivaammalla koliikkihuudolla ja järkytytään suunniltaan kun saadaan nyrkki lopulta heilahtamaan.
Syy-seuraus -suhteet loistavat naisaivoista poissaolollaan;
kuvittelevat että voivat tehdä mitä tahansa siitä koitumatta mitään seuraamuksia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Totta. Ilmasto on muuttunut ajan myötä ennen kuin ensimmäistäkään polttomoottoria oli keksitty. Jääkarhuista tuli mieleen se lukemani eli eräs kanadalainen professori sai potkut työstään kun kertoi – todistetusti – että ei jääkarhujen määrä ole minnekään vähentynyt.

Qroquius Kad: Nykyinen ammattipolitiikka vetää puoleensa noita luonnevikaisia kuin paska kärpäsiä. Ja tuollaisia mainitsemiasi naisia olen minäkin matkan varrella nähnyt.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Jep, näin oli. Kiitos täsmennyksestä.

Liisa Jaakonsaari kirjoitti...

Tämäkin blogi on täynnä neuvostovastaisuutta eletään sentään 2000 lukua luulisi, että moisista puheista oltaisiin luovuttu ydenvertaisessa ja tasa-arvoisessa maassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Taisi olla niin että kommentin lähettäjä ei ollut Liisa Jaakonsaari.

-TR- kirjoitti...

Kyllähän suomalaispoliitikot EUn kammateissa ovat kuin maalsispojat suuressa kaupungissa. Haltioissaan kuinka suurta ja ihmeellistä kaikki onkaan ja täysin kusetettavissa.

Suomesta ei tulisi EUn silmissä mikään häirikkövaltio jos se pitäisi puoliaan kuten esim Suomen kokoinen Tanska tekee.

Gottihan Se kirjoitti...

Pariin pääkohtaan pikku kommentit mistä täällä on puhuttu:

1. Kun puhutaan Suomen päättäjistä (kaipa tuon liisan voi joukkoon laskea), niin pitää muistaa Suomalaisten perisynti, joka on kateus. Myös suurin osa politikoista on narsisteja. Tämä on totta joka maailman nurkassa. Kun yhdistää narsismin ja kateuden, niin johan alkaa pippalot. Narsisti haluaa myös vahvempiensa huomion ja hyväksynnän. Eli tähdään kaikki mitä vahvemmat sanoo ja vielä parempi, jos ihmiset alapuolella joilla voisi olla enemmän kuin minulla kärsii siitä.

Ja narsismi ei tarkoita, että henkilö olisi viisas. Tyhmät on ihan samalla tavalla hyödyllisiä idiootteja kuin hyvää tarkoittavat. Viisas narsisti onkin sitten aika pelottava yhdistelmä. Ne on niitä päättäjiä jotka todella tietää mitä tekevät ja pitävät langat käsissään.

Suomessa noita viisaita on kyllä todella vähän politiikassa. Enemmän ne pystyy vaikuttamaan taustoilta ja antaa noiden hyödyllisten idioottien tehdä hommat puolestaan.

Viimeisenä myös pitää muistaa, että narsistin ei aina tarvitse olla paha ihminen. Viisas narsisti pystyy tekemään paljon hyvää, jos ne vain haluaa. Esim. Trump nykypäivänä.

Tosin ajattelen tätä enemmän miesnäkökulmasta, en edes ottanut yhtä tärkeimmistä muuttujista huomioon... Naisten ja miehien erot. Ja näyttää siltä, että naiset on aikalailla vallanneet politiikan Lännessä. Jo se selittää paljon...

2. Tämä ilmastonmuutos agenda on lyömäase. Oikean tieteen kanssa sillä ei ole ollut mitään tekemistä ainakaan 90-luvun jälkeen. Ne "oikeat" päättäjät päättivät, että tämä tulee toimimaan parhaiten muuttaa maailma sellaiseksi kun he tahtovat. Ja mitä he tahtovat on Neo-Feodalismi. Ne vain ikävä kyllä onnistuivat tekemään siitä uskonnon, kuten Ruukinmatruuna sanoi "memeettinen tyhjiö täyttyy joillain asialla". Monella se nyt vain on tuo ilmastohysteeria.

Koomisintahan tässä on että esim. tämä 2035 hiilineutraalius Suomen kannalta olisi helppo saavuttaa, ilman että kansa kärsii ja samalla saataisiin taseet kuntoon:

- Kaikki tuet ja avut pois sähköfirmoilta. Annetaan 10 lupaa uusille ydinreaktoreille. Katsotaan silloin kuinka paljon firmat on kiinostuneita laittamaan rahaa kiinni muunlaiseen sähköntuotantoon... Meillä olisi sitten paljon ydinsähköä myydä Saksaan, kun olisi niin paljon ylituotantoa. Voidaan myydä vaikka sentin halvemmalla kuin ryssät kaasua.

- Kuunnellaan Suomalaisia ruuantuottajia, mitä he tarvitsevat jotta he voivat kasvattaa enemmän lähiruokaa ja että he eivät tarvitsisi maataloustukia. Spoiler: sääntöjä on liikaa ja tappaa innovaation. Hollanti ja Uusi-Seelanti oli ennen hyviä esimerkkejä tästä, kun antaa enemmän vapaita käsiä tuottajille tehdä työnsä. Ihme kyllä ihmiset innovoi kun antaa mahdollisuuden! Ja päästöt tippuu kun ei tarvitse kannella ruokaa toiselta puolelta maailmaa. Tämä myös rikkoisi Keskon and S-kaupan duopolin, että lihatalojen kartellin.

- Joskos lopetetaan haittamaahanmuutto. CO2-päästöt tuppaa pienenemään aika paljon, jos ei tarvitse asua tundralla. Tämä on hauska uskonto konflikti, kaksi kovaa vastakkain joiden sovittaminen on vaikeaa, jos aivoja käyttää. Imasto- vs Mamu-uskonto... Round 1 - Fight!

- Voipi pienentää tuon kehitysavun pienimpään mahdolliseen numeroon. Ei meidän tarvitse muille antaa rahaa CO2-päästöjen tekemiseen!

- Autovero kokonaan pois tai max 10%. Johan alkaa uusia autoja näkymään tiellä! Bensan ja dieselin kulutus laskee kummasti, kun autojen keskikulutus pienenee.

- Jos valtion ihmisten rahaa johonkin kaivoon pitää kaataa, niin voi laittaa miljoonia sitten synteettisien polttoaineiden kehittämiseen. Ydinvoima auttaa siinä myös kummasti!

- Voisi tuota kokonaisverotusta laskea jonkin verran ja perintövero kokonaan pois. Se on todistettu että mitä vauraampi kansa, sitä enemmän ne on kiinnostuneita tästä pallosta missä elämme.

- Viimeisenä nuo taseet lopullisesti kuntoon. Voisi myös noita tuhansia valtion suojatyöpaikkoja leikata pois. Eihän tämä tuohon 2035 agendaan kuulu, mutta jääpähän enemmän rahaa innovoitiin!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle ja Gottihan Se:lle & kiitos kommenteistanne.

TR: Täysin totta.

Gottihan Se: Kaiken kaikkiaan hyviä huomioita. Suorastaan traagista on se, että Suomihan itse asiassa on jo ei vain hiilineutraali vaan hiilinegatiivinen.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Mainos-Video epistolaa (ainakin) Iltalehti.fi sivustolla:

Wolt:in mainoksessa nuori valkoinen kauppias-mies kerää ostokset vielä nuoremman näköiselle valkoiselle elovena-tytölle (=Wolt-lähetti) joka valkoisella Jopolla vie ostokset nuorelle neekerimiehelle.

VMP, sanoisin Alexandru Stupidoa lainaten.

Gottihan Se kirjoitti...

Kyllä, muistini mukaan Suomi on aina ollut hiilinegatiivinen. Olisi pitänyt olla vähän tarkempi. Tarkoitin niiden omia hatusta vedettyjä 2035 agenda kriteereitä. Eli jopa niillä kriteereillä se olisi mahdollista tehdä kansaa kurittamatta, jos haluja oikeasti löytyisi.

Tosin koskaanhan mikään ei ole heille tarpeeksi, koska jos poliitikot oikeasti tekee ja korjaa jotain, niin niidenhän pitäs löytää jotain uutta mistä itkeä ja sehän tarkoittaa, että niiden pitäisi käyttää aivojaan ja taustavaikuttajat eivät olisi tyytyväisiä.

Sen takiahan esim tuo 2035 agenda tulee muuttumaan tarpeen mukaan mihin suuntaan on tarvis. Hiilineutraalista tulee hiilinegatiivinen, miten se virallisesti lasketaan muuttuu joka toinen vuosi, jotta kukaan ei onnistu tavoitteissaan jne.

Itse en kuulu kumpaankaan ääripäähän näissä ilmastonmuutoskeskusteluissa. Itse näen että CO2 vaikuttaa ilmastoon, mutta emme voi tietää kuinka paljon koska muuttujia on niin paljon tällä pallolla. Ja en ole nähnyt mitään varmoja todisteita, että lisä CO2 ilmakehässä olisi pahaksi. Aika paljon nuo kasvit tuntuu ruuasta tykkäävän. Eniten me ihmiset tunnutaan vaikuttavan negatiivisesti ilmastoon terraformoinnilla ja saastuttamalla. Itse en laske CO2:ta saasteksi, kuten en myös metaaniakaan. Esim. Kun aloimme hakkaamaan Borneon sademetsät pois niin johan alkoi paikalliset ja ei niin paikalliset säät muuttumaan siellä päin. Sama tapahtui Irlannissa joitakin satoja vuosia sitten. Myös pitää muistaa, että koko Etelä-Amerikka olisi lähempänä Saharan maisemia ilman Amazonin sademetsää.

Ja mitä Euroopassa tehdään, ei vaikuta pätkän vertaa näihin asioihin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Gottihan Se:lle & kiitos kommenteistanne.

VNV: Joo, tuota diversiteettipaskaa tulee nykyisin joka tuutista.

Gottihan Se: Hyviä huomioita ja ajattelen itse pitkälti samoin.

Anonyymi kirjoitti...

Paha saa palkkansa: näin tuli tunne kun Samarinia 'seppelöitiin' New Yorkissa tänään..
Toivottavasti tuo oli nyt SE "palkkiovirka" jonka pahanteostaan suomalaisille sai?
Eli ei saa komissaarin virkaa, ei pankinjohtajan paikkaa, NATO:n pomoudesta puhumattakaan...
Halvalla meni siis, varsinkin kun vertaa edeltäjiensä urakehityksiin!


-Tvälups-

Vanaha kyynikko kirjoitti...

Kiitos Ykä tästä pläjäyksestä.
Yks'viivasella aatoksella varustettu kun oon,minnuu ihmetyttää tää kohellus CO2-pitoisuuden vähentämisetä ilmakehästä,siis HALOOO!!!
Eihän sitä elämälle hyvin tärkeetä kaasua ole ilmakehässä kuin 0,04% ja jos sitä ihmisen toimesta saatais vähennettyä,mikä ei onnistu,(ONNEKSI)nin täällä maapallolla alkais kuolemaan KAIKKI.Kasvien yhteyttäminen menis fiduixi,sitte delais kasvinsyöjät ja sen perrään lihansyöjät,ELI MITÄ FIDDUA!!Ja kaik tää skeida on väsemman laidan opojen meidän nuorison ajatteluelimet pilannut.Eipä mulla muuta.KYR#II!!

QroquiusKad kirjoitti...

Manna Sariinista tehtiin vallan Ameriikan Kunnijatohtoorinna.
Mitä siitä?

Saman palkinnon on saanut mm. poplauleskelijatyttö Taylor Swift, lörpöttelylauleskelijamulatti Pharrell Williams, ballerinatyttö Misty Copeland ja action-leffatähti Alec Baldwin.
Viimemainittu on ammattikunnassaan sikälsi harvinaisuus, että hän on elokuvahahmona tappamiensa elokuvahahmojen lisäksi ampunut kuoliaaksi myös oikean ihmisen, joskin vahingossa.

Summa summarum, ei tuohon joukkoon pääsemiseen siis tarvita mitään erityisen säkenöivää älykkyyttä tai syvällistä viisautta.
Kunhan on saanut pärstänsä näkymään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Vanhalle kyynikolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Tvälups & Qroquius Kad: QK taitaa olla oikeassa. On vaan ollut vastenmielistä seurata kun valtamediamme on tehnyt tuonkin asian tiimoilta kyseisestä bimbosta Martin Luther Kingin.

Vanha kyynikko: Et ole ainoa joka ihmettelee.

Gottihan Se kirjoitti...

Soijapojastaan eronnut Sanna Margariinihan on lähes täydellinen poliitinen broileri Ameriikan "edistyneelle" eliitille. Ei omia ajatuksia, julistaa agendaa kuin Hoosiannaa kirkossa, tämänhetkinen sukupuoli kai on nainen, nuori, feministi, narsisti, "pahat ja naisvihaiset" ihmiset ovat kritisoineet häntä jne.

Joten ei ihme että eliitin mekassa kunniaa tulee...

Vielä kun vaihtaa itsensä sukupuolittomaksi, värilliseksi lesboksi niin täydellisyyttä aletaan hipomaan!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Gottihan Se. Pitää täysin paikkansa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuleepa erikoiset ajat, kun hyödykkeet, joiden valmistaminen on aiheuttanut metsäkatoa, kielletään.
Päällimmäisenä mielessäni on tuulisähkö.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuulisähköhän on pyhä. Eihän sitä toki kielletä. Se on se kuuluisa ”ihan eri asia”.