keskiviikko 31. toukokuuta 2023

AJAN HENKI OSA XII

Ajan henkeen kuuluu tietysti se, että vihervasemmisto pyrkii ottamaan itselleen oikeuden siitä, ketkä saavat ajatella ja mitä. Vähän asiassa kuin asiassa. Hiljattain on ollut pari tuoretta esimerkkiä. Ensimmäinen oli se että se Pride-pervoporukka ilmoitti että keskusta ja kokoomus eivät saa osallistua Pride-kulkueeseen. Oletettavasti persuilta tämä on kielletty jo aikaisemmin. Kas kun noiden puolueiden edustajat eivät kannattaneet translakia ja siinähän tämä pervoporukka sanoo suoraan että demokratia ei ole sallittua jos se ei miellytä heitä.

No, sinänsähän asia on ihan yksmonta sillä mainitun pervoilun voi aivan rauhassa jättää vihervasemmistolle. Ehkä kepu ja kokkarit ovat olleet mukana vain siksi että se on nykyisin uskonnon tasolle noussutta muotia joten siitä ei uskalla olla poissa ettei ala tiedostava joukkorääkyminen. Netistä löytyi asiaan liittyvä varsin osuva kuva:

Mutta se toinen asia on sinänsä vakavampi. Kas kun tämä Oikeutta Eläimille-järjestö puolestaan kieltää samat kepun ja kokoomuksen osallistumasta järjestämälleen eläinoikeusmarssille. Sinänsä voi todeta että pitäkööt marssinsa, mutta eläinten suojelu on itsessään niin tärkeä asia että ei sitä voi jättää tietyn porukan, varsinkaan vihervasemmiston päätettäväksi. Ja mitä on tämä Oikeutta Eläimille-järjestö? No:

Järjestö ajaa eläinten oikeuksia ja pyrkii lopettamaan kaiken eläinten käyttämisen ihmisten hyväksi niin ruoka- kuin viihdetuotannossakin sekä kehottaa kaikkia ryhtymään vegaaneiksi.

Vegaaneiksi niin. Kaikki. Tulee mieleen pätkä vanhasta Uuno Turhapuro-leffasta eli ”Me Rauhanmiehet hyväksymme vain Rauhanmiesten rauhan emmekä missään nimessä Rauhanturvaajien rauhaa”. Kas kyllähän me lihaa syövät ja metsästystä harrastavat miehet teemme omaa eläinsuojeluamme mm. riistanhoidon muodossa (ovatko kyseisen järjestön ihmiset tehneet sitä koskaan) emmekä eläimiä rääkkää muutenkaan. Me ollaan ihan oikeasti jopa nähty niitä villieläimiä enkä ole varma kuinka moni kyseisen järjestön edustaja voi sanoa samoin. Tosin metsästystäkään kyseinen järjestö ei hyväksy enkä ole varma että luuleeko se eläinten luonnossa kuolevan vanhuuttaan.

Mutta en ole koskaan kuullut, että kyseinen järjestö olisi tuominnut islamilaisten Suomessakin harjoittaman halal-teurastuksen, mikä tekee heidän näkemyksensä eläinsuojelusta puhtaasti poliittiseksi. Itse asiassa vihervasemmistolaisen tekopyhäksi. Ja jos järjestön vastustama turkistarhaus muuten lopetetaan Suomesta niin se siirtyy muualle (kysyntä ja tarjonta) esmes Kiinaan ja muihin sellaisiin maihin jossa turkiseläinten olot eivät taatusti ainakaan parane.

Yleensä ja erikseen voi todeta että erilaisia näkymyksiä eläinsuojelusta voi olla. Toki. Mutta tuo porukka hyväksyy vain omat vegaaniset näkemyksensä ja jos kaikki suomalaiset muuten ryhtyisivät vegaaneiksi niin se tietäisi sukupuuttoon kuolemista kaikille suomalaisille karjaeläimille. Kas kun niitä ei sattuneesta syystä voi laskea luontoon pesimään.

Ikävintä on, että tuollaiset vihervasemmistolaiset viritelmät otetaan Suomessa vielä erittäin vakavasti. Vaan suojellaan porukalla eläimiä eikä kysellä vihervasemmistolaisilta vegaaneilta että kuinka se tehdään.36 kommenttia:

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Sain aikoinaan eräiden parin viherpiiperö rouvan tulikiven ja rikinktkuiset vihat päälleni kun kerroin elävästi miten vanha hirvi kuolee luonnossa. No, taisin käyttää aika värikästä kieltä kuvatessani miten sudet pointtaavat laumasta vanhan ja muista eroavasti käyttäytyvän ja liikkuvan vanhan hirvinaaraan ja miten ne alkavat ahdistella sitä tietäen että se on helpoin saalis siinä laumassa, ja miten siihen isketään kerta toisensa jälkeen jne. Olivat selittäneet minulle tuota eläinten lajityypillisen elämän ihanuutta sormi pystyssä jo hyvän aikaa kunnes sain tarpeekseni ja aloin myötäillä heitä ja kerroin miten ihanaa se onkaan kuolla kauniissa luonnossa susi kaulavaltimoissa roikkuen... 🤣

Kalle Pelttari kirjoitti...

Tuo kokoomuksen ja keskustan poissulkeminen pride-kulkueesta ei todellisuudessa hetkauta ketään eli pitäkää tunkkinne. Mutta tässä paistaa selvästi läpi Sanna Marinin Amerikan puheen henki, missä hän ylisti sateenkaariajattelua, totta kai, koska on itse sateenkaariperheestä. Tärkeimpänä kuitenkin Marinin julistama "laki": Jos et ole meidän puolella, olet meitä vastaan, keskitietä ei ole. Kuten taistolaiskommunistit 1070-luvulla. Ja tämän julistuksen pride-intoilijat ottivat riemuiten vastaan ja toivottavasti noudattavat sitä hamaan tappiin asti. Se on aina etu meille muille kuin sateenkaari porukalle.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun aisankannattajat on heitetty ulos makuuhuoneesta, käyttääkseni mielestäni osuvaa kielikuvaa "oikeisto" puolueistamme, niin oliskohan aika ottaa itseään niskasta kiinni ja ruveta toimimaan näitä pervoja ja muita sairaita vastaan? Tämä siis ihan retorisena kysymyksenä kaikille kokoomuksen ja kepun äänestäjille.

Anonyymi kirjoitti...

Pelttarille:
Tietääkseni kumpikaan Sanna Marinin vanhemmista ei kuitenkaan ole trans, eikä ole uuden lain voimaantultuakaan ilmoittanut sellainen olevansa.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Nyt kannattaa anon edellä pistää jäitä hattuun. Mihinkään toimintaan "pervoja ja sairaita" vastaan ei pidä ryhtyä. Siis niitä aivan tavallisia ihmisiä joilla on erilaiset sukupuoliset halut kuin valtaosalla meistä. Tunnen heitä ja kaikki tuntemani ovat tätä pride yms. hillumista vastaan, hakluavat vain elää elämäänsä ihan kuten me muutkin omista asioistaan numeroa tekemättä. Se ketä vastaan tulee toimia on nämä fanaattiset kellokkaat jotka haluavat tunkea omat ajatuksensa alas meidän muiden kurkusta ja julistavat omat ideansa ja uskonsa ja uskontonsa ainoiksi oikeiksi ja lisäävät yhteiskunnan vastakkain asettelua näillä puheillaan joko heidän puolellaan tai heitä vastaan olemisesta. Näitä sivistymättömiä vastaan tulee toimia. Tässä ollaan noilla puheilla menossa juuri siihen mitä pelkäsinkin aikoinaan kun nämä hullut kiihkoilijat halusivat tunkea aviolittolain kristittyjen uskovaisten kurkusta alas vain sen takia että kykenivät sen tekemään. Mikään kompromissi ei tälle porukalle käynyt vaikka se olisi ollut aivan "tasa-arvoinen" käytännössä. Piti ottaa toisten oma itselle. Toisen osapuolen nöyryyttäminen kun ei ole koskaan yhteiskunnassa hyvä idea, se lyö aina takaisin ennemmin tai myöhemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Olenko ymmärtänyt oikein, että tämä pimpelipom järjestö on saanut rahoitusta sellaiset 800 miljoonaa euroa? Osa yrityksiltä, osa valtiolta. Valtion osuus pitää leikata kokonaan pois.

Juha R kirjoitti...

Minua jotenkin huvitti, kun luin lehdestä, että tämä prideporukka ei hyväksy kokoomusta mukaan tukijakseen. Olisipa ollut toisin päin: Kokoomus ilmoitti, että eivät suostu enää tukemaan prideä. Voisin ehkä joskus harkita heitä äänestävänikin, jos vielä muutaman muun asian hienosäätäisivät samaan suuntaan.
Pridehän on ihan selkeä cancel-kulttuurin ilmentymä. Ellei Oy Isofirma Ab tue meitä, niin voipi olla, että rupeamme tuhrimaan heidän mainettaan. Ja niinpä Oy Isofirma Ab:n johtoporras päättää, että ehkä niille kannattaa antaa vähän helyjä, niin ei tartte käyttää aikaa jälkisiivoukseen. Vai luuleeko joku, että oikeasti jossakin isossa firmassa johtokunta hyppii riemusta, kun pääsee tukemaan tätä pervoparaatia. Oikeasti toivovat siitä saadun näkyvyyden häipyvän unholaan mahdollisimman nopeasti.

Anonyymi kirjoitti...

Historioitsija ja tuore kansanedustaja Teemu Keskisarja on kirjoittanut Suomen Uutisiin mainion kolumnin "Yhteistyötarjous Ylpeydelle". Hän toteaa mm. näin: "Kunnes toisin todistetaan, Suomi on historiallisesti homovälinpitämätön maa. Täällä homoja ja lesboja nimenomaan EI OLE vainottu. Siinä meillä on todellinen Ylpeyden aihe."

Mutta kun suomalaiset valaistuneet ovat sopulilauma, joka juoksee milloin minkin aatteen tai ismin perässä, oli se sitten miten älytön tahansa. Halutaan olla kansainvälisiä ja eletään ajan aallon harjalla ja impivaaralaisia halveksien. Taistolaisuus oli osoittautua kohtalokkaaksi, mutta mitä ovat nämä uudemmat; vihreä liike, BLM ja Pride? Kaikki ulkomailta apinoituja, vaikka meillä ei näiden kanssa ongelmia olekaan ja kun ongelmia ei ole, ne tehdään, että päästään vouhottamaan. Vähän sama juttu kuin jalkapallohuliganismissa, jolla ei ole mitään tekemistä jalkapallon kanssa.

Rouva Ano

Strix Senex kirjoitti...

Demokratia on vaikea laji. Sen toimivuus perustuu siihen, että asioista voi olla eriäviä mielipiteitä, mutta siitä huolimatta kyetään yhteistyöhön. Totalitäärinen malli perustuu siihen, että kaikki ovat samaa mieltä ja tarkemmin sanottuna, samaa mieltä kuin lauman kellokas ja hänen lähipiirinsä.

Kun Neuvostoliitto romahti, taistolaiset eli totalitäärinen vasemmistoporukka menetti henkisen kotinsa ja on sitten etsinyt sieltä sun täältä uutta ideologista pakkopaitaa, jolle voisi vannoa uskollisuutta. Sitä on sitten etsitty islamista, aakkospuuro-seksuaalisuudesta, luonnonsuojelusta, veganismista, ilmaston suojelusta ja herra ties mistä. Kai ne kohta kaivavat esiin sen homeopatiankin. Yhteistä näille kaikille on se, että täytyy olla ehdottomat dogmit, joiden nimiin vannotaan ja joista ei saa poiketa. Ne dogmit vapauttavat ajattelun, asioihin perehtymisen ja asioiden arvioinnin tuskasta. Dogmaattisten väitteiden paikkansapitävyyden ei tarvitse olla todennettavissa. Ne voivat olla ristiriidassa todennettavissa olevien tosiasioiden kanssa. Dogmien mukaisen toiminnan seuraukset voivat aivan hyvin olla jopa vastakkaiset julistettujen päämäärien ja arvojen kanssa. Tärkeää on vain totalitäärinen ehdottomuus. Tärkeää on myös se, että on dogmeista poikkeavia harhaoppisia syntisiä, jotka ovat pahoja, jotka pitää tuomita ja joiden kanssa ei saa olla missään tekemisissä.

Lienee niin, että väestössä on aina sellainen osa, jolle totalitäärinen systeemi on ainoa luontainen ympäristö. He etsivät sen laumansa, vaikka kiven silmästä. On lähes samantekevää, mikä lauma se on. Mutta minkä takia joku kokoomus tai keskusta haluavat kulkea tuollaisessa porukassa joukon jatkona, sitä minä en ymmärrä. Taitaa olla niin, että ne perässähiihtäjäksi haluavat ovat, Huovisen termiä käyttääkseni, sellaista lullukkaväkeä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, arki muuttuu yhä enemmän tosikkomaisemmaksi. Oli naurussa pitelemistä kun uutisissa näytettiin pridekukueesta pätkää jossa helzzingin pormestari, katutappelija ja rattijuoppo, kuorma-auton lavalla makeili pervojen seassa. Tämäkin hupi meiltä vietiin. Kaikkea se perseen nuolenta teetättää "aikuisella miehellä". Ei taida auttaa presidentti kisassa. Enoni aina tokaisi vastaavaa nähdessään "hullu torveen tohottaa, mielipuoli perseeseen".

kt

Vanha kyynikko kirjoitti...

On se kumma,kun Suomessa,"demokratian kotimaassa" edelleen jotkut luulevat vähemmistöjen määräävän,mitä enemmistö tekee.Senverran muistan armeija aikaisista opetuksista:"Ääntä ei saa pelätä".Eli viittaan kinthaalla näiden uusnormaaleiden vahtoamisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Vihervasemmisto vaatii että oikeisto astuu kolme askelta taaksepäin ja oikeisto "uhmaa" heitä astumalla taaksepäin vain kaksi askelta ja kutsuu tätä "torjuntavoitoksi" tai kompromissiksi". Seuraavalla kerralla esitetään sama vaatimus ja taas toistuu sama kaava ja sen seurauksena me olemme nyt siinä tilanteessa, missä me olemme. "Pitkä marssi instituutioiden läpi" alkaa olla lopuillaan.
Tässä on se ongelma oikeistoon pesiytyneen liberalismin kanssa. Liberalismi on häviäjien ja aisankannattajien aate. Liberalismi on poliittinen versio vanhasta sotataktiikasta "hajoita ja hallitse". Pienempi armeija pystyy kyllä päihittämään isomman armeijan, jos se onnistuu hajoittamaan isomman armeijan sopivan kokoisiksi "suupaloiksi" ja pysyy itse yhtenäisenä.
Liberalismi on hajoittamisen äärimmäinen muoto. Se atomisoi koko yhteiskunnan ja uskottelee ihmisille että "minä" on tärkein pronomini. Ei suku, Ei kyläyhteisö, eikä kansallisvaltio, vaan se mitä ihminen tuntee omien korviensa välissä.
Liberaali oikeistolainen ei voi koskaan muodostaa uskottavaa vastarintaa maahanmuutolle tai pervoparaateille, koska "jokaisen oma asiahan se on". No, nyt me ollaan tilanteessa, jossa se ei enään olekkaan jokaisen oma asia, vaan nyt joko suvaitset tai itket ja suvaitset. Pienempi, mutta yhtenäisempi armeija voitti.
Oikeisto on aina uskonut liikaa lakeihin ja sääntöihin, kun taas vasemmisto on aina tiennyt että valta on ainoa asia mikä merkitsee. Liberalismin harha on siinä että laki on jonkinlainen yksilön suojamuuri valtaa vastaan, mutta he unohtavat että lakien kirjoittaminen, toimeenpaneminen ja tulkitseminen on niiden käsissä, joilla on valta. (Pari räikeää esimerkkiä: Homoseksuaalia uimahallien salakuvaajaa ei tuomita, koska poliisi pitää juttua niin pitkään pöydällään juttu vanhenee, pohjoismainen vastarintaliike lopetetaan "hyvien tapojen vastaisena" kun taas elokapina saa jatkaa toimintaansa, vaikka se täysin avoimesti kehoittaa aktivistejaan rikkomaan lakia ja aiheuttamaan häiriötä)
Toinen liberalismin harha on siinä että he uskovat että "koska he itse suvaitsevat muita ja muiden mielipiteitä, niin heitäkin tullaan aikanaan suvaitsemaan, jos ja kun he ovat vähemmistössä." No, tähän ei varmaan tarvitse kommentoida yhtään mitään, koska alamme elää aikoja, jolloin vastapuolen suvaitsevaisuus on lopussa. (Kysykää vaikka kokoomukselta tai kepulta, joita ei suvaita edes nöyristelemisestään huolimatta)
Vastapuoli huijasi meitä ja me lankesimme siihen. Vasemmisto huusi suvaitsevaisuutta silloin kun se halusi hajoittaa kaikki meidän instituutiomme ja murtaa meidän valta-asemamme, mutta kun liberalismi on tehnyt tämän hajoitus tehtävänsä, niin sen jälkeen se heitetään romukoppaan.
Sinänsä huvittavaa lukea vanhojen oikeistolaisten kauhukuvia siitä miten kommunismi tuhoaa perheen, hävittää kristinuskon ja kansallisen kulttuurin (mitä se toki tekeekin), samaan aikaan kun he olivat täysin sokeita sille että liberalismi lännessä on hajoittanut kaikki nämä instituutiot paljon tehokkaammin kuin kommunismi. Huumeiden kohdalla puhutaan aina porttiteoriasta, mutta ehdotan samaa teoriaa otettavaksi käyttöön politiikassa muodossa "liberalismi on portti kommunismiin."
Tulipa pitkä vuodatus. Saa olla erimieltä, mutta kehoitan ns. "oikeistoa" hyvin hartaasti pohtimaan että "mikä meni pieleen?" ja ennen kaikkea että "mitenkäs tästä eteenpäin?"

Joppos123 kirjoitti...

Tuo Pride on asia joka vituttaa jopa homoja sun muita enemmän kuin heteroita. Juuri kun uskalsivat astua kaapista ulos niin aloitetaan ralli jonka lopputuloksena on pakko kömpiä takaisin komeroon.
Noilla marsseilla valtaosa on heteroita joille vaan on avautunut uusi syy mekastaa ja ryypätä.

"Eläinten suojelijat" ovat taas sellaista porukkaa joilla ei luonnosta ole mitään käryä ja eivät sinne koskaan uskalla mennä.
Olen ennenkin tämän todennut mutta totetan taas. Näiden ituhippien ultimate luontokokemus on kun ne istuvat kirvanpaskasateessa espanpuistossa lipittämässä halpaa valkkaria.
Itse aion tänään märsytä pitkään haudutettua karitsanpataa eli "kleftikoa".
Lokaatio Kypros.
Uudellamaalla on jo näkyvissä mitä tapahtuu kun vaikkapa valkohäntäpeurakantaa ei saada edes metsästyksellä kuriin ja ilman ankaraa metsästystä tilanne kajahtaisi käsiin.
Näiden "eläintenystävien" mielestä olisi vissiin parempi antaa kannan yhä kasvaa ja antaa elukoiden kuolla autojen alle ja tauteihin. Sadistejahan ne ovat.
Joppos123.

Anonyymi kirjoitti...

Anolla hyviä pointteja pitkässä kirjoituksessaan.

Tähän voisi lisätä, että Lenin kuulemma varoitteli, että pitää pelätä laihoja pappeja. Hölmölän kansankirkko on lihottanut itseään liberalismillaan ja pyrkinyt pitämään kansansuosionsa sillä. Seuraus:laiva vuotaa entistä kiivaammin, kun jäsenet kaikkoavat, kun samaa epistolaa julistetaan kaikkialla muuallakin. Suola on menettänyt makunsa.

Sekoomuskin lisäisi selvästi vielä kansansuosiotaan, kun palaisi takaisin koti,uskonto ja isänmaa-linjalle ja heivaisivat orvot, mykkäset ja vartiaiset yli laidan.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Tuli vastaan erinomainen esitys siitä mitä on WOKE. On englantia, mutta hyvää sellaista. Noin 28 minuuttia.

https://www.youtube.com/watch?v=OVZPYQS1dFA

maallikko

Anonyymi kirjoitti...

Tämä läntinen "liberalismi" (avarakatseisuuden vastakohta), ei ole mitään muuta kuin kulttuurimarksismia eli kommunistista sosialismia.

Ottaa päähän tämä käsitteiden tietoinen sotkeminen, mikä muuten on kulttuurimarksismia puhtaimmillaan, sillä kuvailin ennen itseäni kansallislibertaariksi eli kannatan erittäin suuria yksilönoikeuksia ja samalla vahvaa puolustusta ulkoista uhkaa vastaan.
Kaikessa on menty vikasuuntaan samalla muuta vakuutellen. EU on osoittautunut suuryritysten etuja ajavaksi byrokratiahelvetiksi eli on oikeastaan ulkoisesti fasismia (suurkorporaatioiden ja valtion liitto) ja sisäisesti kansalaisiaan kyykyttäväksi, keskusjohtoiseksi, totalitarismia kohti johtavksi organisaatioksi kuten kansallisSOSIALISMI ja/tai kommunismi ikään.

Ja samaan kastiin lasken kaikki ylikansalliset instituutiot, olipa sitten kyseessä YK tahi NATO. Päälle vielä salaseuramaiset CFR:t, WEF:t, Bilderbergit ynnä muut Club of Rome:t, joissa miljardöörit ja poliitikot sopivat meitä muurahaiskansalaisia koskevista rajoituksista sekä vapauksia kaventavista määräyksistä vailla valvontaa.

Ja s-tana kun puhutaan demokratiasta! Kun kaksi sutta ja lammas äänestävät siitä kenet syödään kolmikosta illalliseksi... Sitä on demokratia, määräenemmiston valtaa eli poliittisia lehmänkauppoja sekä suhmurointeja hyvä veli kerhoineen.
It's a Big Club and you ain't in it!

Suomi OLI Tasavalta. Vanhan perustuslain (jolla on pyyhitty -settä jo yli 40 vuotta) mukaan suurissa kysymyksissä eduskunnan piti saavuttaa 5/6 kannatus kahdella erillisellä vaalikaudella mennäkseen lävitse. Nykyään riittää 50,1% kertakannatus tai jopa koko systeemin ohitus kuten mm euroon liittymisen osalta tehtiin.

Paskaa kaikki tyynni, ja älkää ollenkaan hämmästykö havaitessanne Purran PS:n hyppiessä RKP:n pillin tahdissa samalla syöden kaikki vaalilupauksensa (jälleen kerran) sillä koko tuo "hallitusneuvottelut kynnyskysymyksineen" on puhdasta teatteria..!

Kyyninen pessimisti? Kyllä. Kun kerran näkee verhon taakse, ei ole paluuta entiseen.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

På tiderpahas har man levat.

Kaikenmaailman oikeutta hyppyhäntäisille ry:t on päässet valtion eläteiksi ja erityissuojeluun. Oikeutta sinne, tänne ja joka puolille, valtio maksaa. Onhan meillä varaa. Ötökkäoikeus on jakamaton tai jotain.

Kummallisia aikoja elämme, olis ollu vaikea uskoa 1970 luvulla, että edistys edistyy ihan näin paljon. Yksi asia: mansessa on koiranroikale hyökkäillyt kulkijoiden kimppuun, espanjalainen omistajansa ei pidä kiinni ja ämpyilee, ettei tarvikaan. Poliisi kirjaa vain rikosilmoituksia.

60-luvulla olisi volkkarilla paikalle saapunut vanhempi ja nuorempi konsta, vanhempi olis kaivanut takataskustaan prouningin ja laskenut rakkia otsaan. Nuorempi povitaskustaan sakkovihon ja kirjoittanut sakon ja kysellyt miksikäs ukko on suomessa ja tarjonnut kyytiä asemalle asiaa selvittämään.

70-luvulla olisi kaivettu saabin takapoksista haulikko ja laskettu rakista läpi, jos ei olisi ukko saanut rakkiaan kiinni käskystä. Ukko hilut ranteissa saabin kyytiin ja kohti asemaa. Olis voinu kompastua aseman portaissa semmonen hippi…

Vielä hurjalla 80-luvullakin olisi koira pitänyt pitää kiinni metsässä – jos ei lupaa metsästysoikeuden haltijalta pitää irti, luvallisena aikana. Jos ei olisi saatu kiinni, niin olisi pysäytetty lyijyllä. Ja ei olisi edes yritetty saada kiinni jos olisi ajanut riistaa, luvattomana aikana. Aika lyhyt laki olisi luettu myös lenkkeilijöiden kimppuun käyneelle koiralle, kiinni ja piikille, raato tutkimuksiin ja lasku omistajalle. Tai ruutituulen viestiä kylkeen ja raato tutkimuksin, onko vesikauhu vai mikä vikana.

Näiltä ylpistelijöiltä ja oikeutta sinne & tänne, paitti ei porvareille -yhdistyksiltä voi valtionavut ja verohelpotukset leikata poies. Ihan vaan vinkki säätytalolle.

OT: Huhtikuu on kuukausista julmin. Iski aivoinfarkti. Saikulla kunnes eläke alkaa. Opettelen hissukseen käveleen, Menestys ei kovin mainittavaa. Vitutus kohtalainen tai navakka. Joku pentele piilottaa näppäimiäkin.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Thorvald Eskilinpojalle, Kalle Pelttarille, Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Juha R:lle, Rouva Anolle, Strix Senexille, kt:lle, Vanhalle kyynikolle, Ano4:lle, Joppos123:lle, Tapsalle vaan, Maallikolle, Taisteluvälineupseerille ja Pyssymiehelle & kiitos hyvistä kommenteistanne ja lisäyksistä. Näitä tuli sen verran paljon, etten itse lähde niitä purkamaan. Mutta toivotan Pyssymiehelle äärimmäisen paljon voimia ja jaksamista. Elämä on välillä tosi syvältä.

Anonyymi kirjoitti...

Kuten niin moni muukin asia suomalaisen vihervasemmiston toiminnassa, mikään tämän postauksen aiheistakaan ei ole sen itse keksimää vaan ulkomailta sellaisenaan omaksuttua ja siellä organisoitua systemaattista vaikuttamistoimintaa. He ovat laumasopuleita eivätkä varsinaisesti mitään älyn jättiläisiä. Tuskin on yhteensattumaa, että vain muutamaa päivää ennen kokoomukselle ja keskustalle Suomessa julistettua boikottia täysin samanlainen boikotti julistettiin kristillisdemokraateille (jotka ovat Keski-Euroopassa hyvin laajaa kannatusta nauttiva keskustaoikeistolainen poliittinen liike samaan tapaan kuin keskusta ja kokoomus Suomessa) Saksassa, mistä Suomen johtava hinuri- ja sateenkaaripervoilumedia nimeltä Qx-lehti uutisoi:

https://www.qx.fi/yhteiskunta/maailma/255001/kristillisdemokraatit-eivat-saa-osallistua-baijerin-prideen-kritisoivat-dragqueenien-satutunteja/

Persuja ja Suomen kristillisdemokraatteja ei ole koskaan tarvinnut Prideillä kieltääkään, koska näiden puolueiden edustajat eivät ole Prideen koskaan edes yrittäneet Pridelle täysin vastakkaisen maailmankuvan vuoksi.

Lisäksi samaiselta sivustolta selviää sellainenkin asia, että poliisin virallinen osallistuminen New Yorkin pervoiluparaatiin kiellettiin jo vuonna 2021, koska se uhkaisi jotenkin pervoiluparaatin "turvallista tilaa" eli on pelkällä läsnäolollaan uhkaava ja sen tilalle pitäisi keksiä jotain korvaavaa järjestyksenvalvojaa, mitä se sitten ikinä onkin.

Mielestäni tämä oli erittäin hyvä uutinen. Mitä radikaalimpaan puhdasoppisuuteen Pride-liike siirtyy ja mitä enemmän se sulkee ulkopuolelleen kaikki ne, jotka eivät osoita sille täysin sataprosenttista uskollisuutta, sitä pienempään marginaaliin se itsensä ajaa. Tämän on tajunnut jopa se yksi Hesariin haastateltu sukupuolensutkimuksen tutkijaprofessori, joka kauhisteli sitä, miten tämä sekoilu on "voimaannuttanut" eli naurattanut Priden vastustajia somessa. Lol

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano ja kiitos erittäin hyvästä kommentista ja lisäyksistä. Voimaannutaan tai oikeastaan vastavoimaannutaan porukalla.

Anonyymi kirjoitti...

Pyssymiehelle voimia eloon. Itselläni samoja kokemuksia ko. tapauksen takia/johdosta. Näppiksestä osa kirjaimista tuppaa välillä katoamaan, mutta ei anneta sen haitata tahtia.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Ettäpä tuollainen kaverifoto: toisen äiti venakko, toinen Ruotsista kokoomukselaisena palautettu ex-demari. Molemmat arvatenkin heteroita mutta siitä ei nykyään pisteitä saa. Rouva Ano oli taas niin oikeassa. Tämä tavoiteltava kansainvälisyys ja toisaalta sitten poliitikkojen alistuva tshunamentliteetti. Kaikki ulkomaalainen nyt vaan on niin fiiniä. Noloa.

Ei suomalaiset noin ylipäänsä kiinnitä huomiota tuntemattomiin, ehkä hyvin pieniä kyläyhteisöjä lukuunottamatta ja niissäkin saa kai miehet ja naiset kulkea käsikädessä, niitä ei noteerata ja jos niin mitä lie. Ihmiset elävät omaa elämäänsä eivätkä rakenna sitä toisten sukupuolisten mieltymysten mukaan. Voiskos toi pridesakki vihdoinkin tajuta että meitä ei vaan kiinnosta joten please, lopettakaa toi tunkkainen tuputtaminen.

Ilmastosopparit sallivat Kiinan rakentaa yli 400 hiilivoimalaa lisää, mutta maailma kaatuu jollei Hanasaarta suljeta. Ja sehän suljetaan koska se sama soppari niin vaatii. Suomi - tuo joustinvaltio.

Olen sitä boomeriluokkaa, että olen käytännössä päässyt tekemisiin ihan oikean luonnon kanssa. Puita en ole halannut, ne ovat vain puita eivätkä henkilökohtaisia frendejäni joista voimaannun. Metsoja ja teeriä olen ampunut, njam. Marjoja olen poiminut hehtokaupalla ja kiljunut maamehiläisten pistoja. Kyitä heitellyt kauemmaksi, tällaista kutsutaan tavalliseksi lapsuuden kesäksi. Kitkenyt ja kastellut kun järki sanoi että vesi tekee kasveille hyvää ja sateella ei kastella. Ihan tommosta normaalia. Maalaistaloissa oli erilaisia elikoita ja niitä kohdeltiin aina hyvin, jopa rakastavasti. Jokaisella oli oma nimi ja teurasauton tulo oli aina suuri murhe. Eläimiä kunnioitettiin vaikka niitä syötiinkin. Mitäs muuta tuolloin olisi ollut tarjolla ennen soijanakkoja?
tira+


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Qroquius Kadille ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Viesti välitetty. Täysillä mukana täälläkin. Monista syistä.

Qroquius Kad: Valitettavasti tilanne on pitkälti juuri noin. Tuollaiset toimittelija elävät nyt prime-timeaan.

tira+: Erittäin hyviä huomioita taas kerran.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa linkitetyssä Aino Vasankarin mielipidetekstissä alkaa jo haiskahtaa hienoinen paniikki, sillä vaikka siinä ei suoraan mihinkään rapakontakaisiin tapahtumiin viitatakaan, niin viimeisen vuoden aikana LGBTQtitityy-vallankumous on herättänyt siellä sellaisen vastareaktion, ettei vastaavaa olla ennen nähty. Nyt hyvin lyhyessä ajassa jo 20 osavaltiota on kieltänyt kaikki alaikäisten hormoni- ja sukupuolisilvonta"hoidot" täysin, ja sen lisäksi vastaavanlaisia kieltoja on suunnitteilla jo useassa muussa osavaltiossa. Kuluneen vuoden aikana Yhdysvaltojen eri osavaltioissa on pantu vireille monta sataa eri lakialoitetta, joiden tavoitteena on mm. kieltää lasten drag-satutuokioita, biologisten miesten osallistumista naisten urheiluun sun muuta vastaavaa. Vielä pari vuotta sitten tällaisista kielloista ja lakialoitteista tuskin oli missään tietoakaan.

Lisäksi monien täysillä pridetykseen mukaan lähteneiden amerikkalaisten brändien myyntitulot ovat rommanneet lyhyessä ajassa useita miljardeja dollareita välittömästi pride-aiheisten tuotteiden markkinoille lanseeraamisen jälkeen, esim. halpakaljamerkki Bud Lightin ja halpamarkettiketju Targetin tapauksessa. Yhdysvalloissa ei ole enää mikään selviö, että LGBTQ-hysteerikkojen kaikkien älyttömimpien vaatimusten läpimeno on enää pelkkä ajan kysymys, niin kuin se on melko pitkälti tähän asti ollut, vaan siellä puhutaan jo avoimesti kulttuurisodasta.

Vaikka suomalaiset uutisvälineet eivät näistä harmillisista takaiskuista ole täysin vaienneetkaan, on niiden raportoinnissa kuitenkin noudatettu melko matalaa profiilia. Ilmeisesti Vasankari ja hänen henkiset sisaruksensa tuumivat, että tärkeintä on vielä tässä vaiheessa pitää yllä onnistumisen illuusiota suomalaiselle tietonsa lammasmaisesti valtamediasta laiduntavalle tuulipukukansalle, niin ehkä tämä amerikkalainen takaisku menee ohi ja unohtuu yhtä nopeasti alkoikin. Olisihan se auttamattoman noloa, jos ei olisikaan historian voittajien puolella... Alkaa jopa näyttää siltä, että fanaattiset LGBT-aktivistit ovat vouhotuksellaan tuottaneet enemmän haittaa kuin hyötyä niille vähemmistöille, joiden ihmisoikeuksia he väittävät ajavansa, sillä en usko, että ilman maailmanlaajuista LGBT-liikettä Yhdysvalloissakaan kukaan olisi älynnyt alkaa säätämään lakeja, jotka erikseen kieltävät lasten drag queen-satutuokiot tai joissa erikseen säädetään, ettei kenenkään yksittäisen henkilön pronomineja ole pakko kunnioittaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano ja kiitos hyvästä lisäyksestä. Tulee tosiaan muistaa että vaikka Yhdysvallat on monilta osiltaan hyvin vihervasemmistolainen niin se on myös yhtä monilta osiltaan hyvin konservatiivinen. On ennustettu jopa Yhdysvaltain hajoamista eikä se aivan mahdotonta ole.

KKi kirjoitti...

Onkohan kokkareilla tosiaan niin suuri hintahtava hipsteriwokeltaja sektori, jotta jonkun perverssikerhon mielipiteellä olisi merkitystä.

Muurtenkin alkaa olla hiljakseen vaikuttaa ihmisten saaneen hiljakseen tappiinsa homottavasta hipsteriasta.

Ei siinä pitäköön karvanaamat nutturapervot kavereitaan kikkeleistä, ei siinä. Se vaan, että kun sitä vastenmielistä hinttailua pitäisi pitää kovastikin kivana.

Homowokeltajille kun ei tunnu menevän ymmärrykseen homottamisen tyrkyttämisen tekevän heistä vastenmielisiä.

Kitisevät olevansa tosi kivoja kavereita. No ...ttu eivät ole kun jo ulkonäöllään halaluavat ärsyttää.

Gottihan Se kirjoitti...

Ei näköjään mitään uutta taivaan alla. Onkohan tuo kuolemansynti kuukausi ensi vuonna jo kaksi kuukautta kestävä? Olen alkuajoista asti ihmetellyt että minkä takia on nimeksi valitty Ylpeys. Tosin kyllähän niiden käyttäytyminen rastii aika monta noista kuolemansynneistä... Itseäni ei ole koskaan kiinnostanut mitä petipuuhia porukat kotonaan tykkää tehdä, jos pitävät turpansa kiinni niistä. Seksuaalisuus ei kerro mitään siitä että oletko hyvä vai huono ihminen. Narsistisesti huutaen sitä kaikille ja pakottaen muut siihen mukaan tosin kertoo todellakin että et ole hyvä ihminen.

Sitten noista viherpiipertäjistä. Se on tieteellisesti todistettu että jos lapsi ei ole luonnossa käynyt ja nähnyt tasaisin väliajoin, niin he eivät tule ymmärtämään miten se toimii edes aikuisena (pieni yleistys). He eivät pysty hahmottamaan elämän kiertokulkua, koska ne ei ole sitä koskaan nähneet tai kokeneet. Tämä on vielä pahemmassa jamassa täällä maailmalla.

Esimerkkinä, jotkin työkavereista tarvitsi kriisiapua sinä päivänä kun ikkunan edessä merilokki tappoi ja söi pulun. Tuli sanottua niille "that's nature for you". Itse asiassa nauroin äänen niiden reaktioille, josta sain vähän noottia. Näillä ihmisillä ei ole koskaan ollut mitään kosketuspintaa luontoon, muuta kuin kaupunkien viheralueet, jos niitäkään. Yksi näistä kriisiapua tarvinneista väitteli minun kanssa kerran lihansyönnistä ja hänen pointtinsa oli että mitä minä teen on sama kuin jos hän tappaisi ja söisi minut. Tosin sen jälkeen kun se sano tuon ääneen, niin tuli aika pitkä hiljaisuus.

Maallikko - Tuo on paras video tuosta woketuksesta ja mitä se todella on, mitä on tullut vastaan. Itsekkin ajattelin että pitäskö linkkiä laittaa tänne siitä jossain välissä. James Lindsay on kyllä näissä ihan hemmetin hyvä. Woke todellakin on "Maoismia höystettynä amerikkalaisia piirteillä".

QroquiusKad kirjoitti...

Niin sitähän toi Petturi Urpo juur tarkotti.
Että KaKon sulkeminen pois pervokarnevaalista loukkasi pahasti puolueen hipsteriwokeltaja-sektoria, joka on Pääkaupunkiseudulla kohtalaisen ellei peräti melkoisen suuri.
Kyllä perverssikerhon mielipiteellä on sille merkitystä.

Että sellanen oikeistopuolue se KaKo.
Mainio hallituskumppani pääministeripuolueena?
Tanhupalloministeri Kiukku ehtikin jo kiekaista terveisensä Rasistiselle Kielipuolueelle:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009624795.html

Että tulkaa pois sieltä persujen kiusaajaringin keskeltä ja antakaa meidän tehdä Urpon kanssa Pimpsallitus KaKonen!
Kohtapuoleen sitä alkaa jo toivoa, kun Meidän Riikka jo myöntelee antavansa periksi keskeisissä kysymyksissä:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009554249.html

Simo Grönroos sai jo tarpeekseen ja lähti neuvotteluista, kun alkoi näyttää siltä että rajat ja raajat aiotaan pitää auki.
Kunpa lähtisivät loputkin.
Ei persuilla ole todellakaan varaa lähteä tuollaiseen hallitukseen!

Joppos123 kirjoitti...

Pyssymiehelle voimia ja taistelutahtoa.
Majuri evp. Joppos 123

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Gottihan Se:lle, Qroquius Kadille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Lienee vaan niin että kokkareet eivät yksinkertaisesti uskalla toimia poliittista muotia vastaan vaikka koko touhu ällöttäisi heitä just yhtä paljon kuin sinua ja minua.

Gottihan Se: Erittäin hyviä huomioita ja eihän siitä kovin kauan ole kun vihreä apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki sai trauman kun kanahaukka söi variksen:

https://www.verkkouutiset.fi/a/anni-sinnemaki-jarkyttyi-kanahaukka-soi-variksen-valtioneuvoston-katolla/#98bd9452

Qroquius Kad: Se RKP muuten saattaa tehdä sen likaisen työn mitä kokoomus ei itse ilkeä tehdä. En ole kovin toiveikas mutta en lähde vielä tuomitsemaan kun eihän mitään varsinaista tietoa ole.

Joppos123: Viesti välitetty. Sitä samaa toivotan minäkin ja täysillä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuon tämänkertaisessa postauksessa esiintyvän ns. meemikuvan on tehnyt Pakolliset meemit -niminen vihervasemmistolainen Twitter-tili, joka tuottaa mielestäni umpisurkeaa ja cringeä sisältöä ja on tunnettu tylsistä ja saarnaavista meemeistään, joissa on liikaa tekstiä. Tiedättehän, "niin surkeaa että se alkaa olla jo hiukan tahattomasti viihdyttävää". En tajua, miten kukaan ns. voiman pimeällä puolella viitsii antaa sen huonoille postauksille yhtikäs mitään näkyvyyttä.

QroquiusKad kirjoitti...

Ai jaa...Vaikka mitä se haittaa vaikka meemissä oliski jotain rinkee.
Mutta kaiken ne siellä somessa opettaa.
Ei totakaan olis täällä kukaan tienny. – Kyllä Ranlunti tietäs, kun se on Vaspuukin armeijassa ollu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Ei minullakaan ollut hajua kuvan alkuperästä. Poimin sen twitteristä. Seuraan kyseistä sivustoa hyvin vähän. Ja kyllähän tuo kuva tähän nimenomaiseen postaukseen kävi.

Anonyymi kirjoitti...

Sopiihan se, jos ei parempaakaan tarjolla ole... Keijo Kaarisade on tehnyt aiheesta muutamia mielestäni ihan hauskoja twiittejä:

https://twitter.com/keijomedia?lang=en

Pari nostoa:

"Kokoomus:

Pride meidän joka olet Helsingissä

pyhitetty olkoon sinun nimesi

tulkoon sinun marssisi

tapahtukoon sinun tahtosi

niin kaduilla kuin kabineteissakin.

Anna meidän puolueemme synnit anteeksi

niin kuin mekin anteeksi annamme sille

joka ei marssille osallistunut."

"Helsinki Pride ei ole kokoomukselle mitään velkaa siitä että ovat tukeneet liikkeen poliittista agendaa.

Jumalakaan ei ole kristityille mitään velkaa siitä että he noudattavat kymmentä käskyä ja rukoilevat Herran armoa. Aamen."

Castor kirjoitti...

Ei Kokoomus äänestänyt translakia vastaan, vaan nimenomaan sen äänillä laki tuli voimaan. Kymmenkunta Kokoomuksen kansanedustajaa kyllä äänesti lakia vastaan, ja siitä tuo pipi tuli.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Castorille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Keijohan on legenda.

Castor. Näin oli. Muutama soraääni riitti tuomioon.