maanantai 22. toukokuuta 2023

KAKSI KUNNIATOHTORIA

No joo, postaus kuuluu osastolle ”ei voinut mieltäänsä malttaa” ja sellaisestahan on ollut joskus lakipykäläkin. Mutta asiaan. Mitä yhteistä on Sanna Marinilla ja The Muppet Shown Kermit-sammakolla? No, molemmat ovat kunniatohtoreita. Eri yliopistosta tosin: 

Ja siihenhän ne yhteneväisyydet loppuvatkin. Kermit on naurattanut ja huvittanut ihmisiä vuosikymmeniä ja he ovat seuranneet Kermitiä vapaaehtoisesti. Marin puolestaan on ansiokkaasti ollut tuhoamassa kokonaista valtiota ja siinä ei ihmisten vapaaehtoisuutta ole pahemmin kyselty.

Samoin ero on suomalaisessa valtamediassa. Kermitin kunniatohtoriutta ei ole pahemmin kommentoitu. Marinista taas ollaan nyt mediassa laukeamassa housuihin ja tekemässä kyseisestä vahingossa asemaansa päässeestä bimbosta naispuolista Jeesus Kristusta. Ja mikä ettei, sillä kyseisestä yliopistosta ovat saaneet kunniatohtorin lätsän mm. laulaja Aretha Franklin, ohjaaja Oliver Stone, koomikko Billy Crystal ja laulaja Taylor Swift.

Pisti vaan silmään siinä Marinin puheessa yksi lause:

Näissä kysymyksissä on kyse arvoista. Jokaisen on valittava puolensa, sillä keskitietä ei ole.

Jotenkin tuli vaan mieleen se 1970-luvun lause:

Jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan.

Joka tapauksessa hotellin respassa ollaan sitä mieltä että Kermit-sammakko olisi ollut Suomelle huomattavasti parempi pääministeri.

Kiitos Taisteluvälineupseerille ja Qroquius Kadille inspiraatiosta.


46 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lieneekö Muppet-show enää nykyään laillinen, kaikkine epäkorrektisuuksineen? Siinähän esiintyi mm. narsistinen, kehopositiivinen naishahmo Miss Piggy.

Olavi Koskela kirjoitti...

Olisi tosiaan edes näin jälkeenpäin kiintoisaa tietää, kenen etua sillä ajettiin, että silloisen suurimman puolueen (nippa nappa) puheenjohtajana pääministeriksi noussut Antti Rinne vaihdettiin silloin vielä valtakunnallisesti tuntemattomaan nääsvillen vinkuyliopiston maisteriin. No, maisterihan keräsi sitten tuekseen kyvyiltään kaltaisensa johtopoppoon, ja tässä ollaan, miljardeja myöhemmin. Koko tämä maan tapa, että vaaleissa eniten paikkoja saaneella puolueella on käytännössä kaikki valta hallitusta muodostettaessa, tulisi ehdottomasti romuttaa - ettei tulisi uusia sannamariineja.

Tupla-J kirjoitti...

Kyseinen 1970-luvun lause on lähtöisin Jeesukselta, ja paikkansa pitää: globohomo on valinnut puolensa selvästi kaikkea kristillistä vastaan, me nationalistit puolestaan sen puolesta, olimme itse jeesusjengiä tai emme.

Toisen puun hedelmä on helvetti maan päällä, toisen hyvinvointi siihen asti, että taas saadaan uunotettua suurin osa ihmisistä luomaan seuraavaa helvettiä maan päälle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Olavi Koskelalle ja Tupöa-J:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Epäilemättä siitäkin tulisi wokeltavaa alaleuan väpätystä.

Olavi: Totta. Se nousukiito on mysteeri. Joka tapauksessa se tuli Suomelle kalliiksi.

Tupla-J: Ja ne uunottajathan uskovat saavansa aikaan täydellisyyden. Täydellisyyden tavoittelijat saavat yleensä aikaan vain tuhoa.

Kalle Pelttari kirjoitti...

Esim. Pöllöraadissa vitunvirkkaaja Roosa Meriläinen oli niin kliimaksissa Marinin puheesta, että varmasti nalli paloi lahkeeseen, jos käyttäisin miehistä vertausta. Iltalehdessä joku asiantuntija ylisti maasta taivaaseen. Ei tosiaan valtamedian puolella ole muuta kuin ylistystä. Herää kysymys, miten Suomi tulee pärjäämään ilman Instragtammin tähteä?

Kääpä kirjoitti...

En ole ikinä perustanut kunniatohtori arvoisista henkilöistä, en ainakaan sen jälkeen kun aikoinaan yhteen tuollaiseen tutustuin. Henkilö ei oikein itsekään perustnut tuosta arvosta joka isojen herrojen toimesta hälle oli suotu, vitsili jopa että ei hän oikein kunnilla päässyt kansakouluakaan läpi vaan kertasi pari kertaa muutamat luokat eikä oikein aikuisiällä ollut oikeita töitä tullut tehtyä, mutta hän oli paras ystävini sillä minulle tärkeintä on ihmiset rehellisyys ja sitä edes mennyt rakas ystäväni todella oli. Marinista ei sitä voi sanoa yhdellä solullakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ei varmaan kelpaa enää Muppet show lastenohjelmaksi. Liikaa arveluttavaa materiaalia. Tulee mieleen mm. yksi musavideo, missä Animals kuolaa sangen huonosti nykyaikaan sopivasti Rita Morenoa.
Sammakoita puheenollen, käykää katsomassa juutuubista "Saku Sammakko terveessä ja nimenomaan se jostain lastenohjelmasta otettu pätkä, missä on uutistenlukijan juonti kappaleeseen.
Oikein hauska, mutta ei tätä päivää.

KKi kirjoitti...

Hohhoijaa Sanna siellä, Sanna täällä, Sanna wokeltajien kaapin päällä.

Wokeltajat tarvitsee pääwokeltajan. Suomessa pääwokeltaja oli pitkään se autistinen pikkutyttö Greta. Gretaha oli vanhempiensa rahantekokone. Wokellustuote... no juu, ei kuulu tähän.

Sannasta voisi hyvinkin tulla uusi pääwokeltaja. Finglish vain pitäisi saada Englanniksi. Muutenhan Sanna on sopiva pääwokeltaja. Rikkoo kaikkea sitä vastaan joka valkoiselle konsertaviiville on tärkeää. Ainoa mikä puuttuu on kehopositiivisuus ja sininen tukka.

No, voimaannuttava, rajoja rikkova toiminta julkisuudessa korvannee nämä epäkohdat.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Kouluinstituutiosta yleensä ja korkeakoulutuksesta erityisesti kannattaisi olla näinä aikoina hyvin huolissaan. Omassa peruskoulussamme, joka on varsinkin peruskoulu-uudistuksen jälkeen keskittynyt sisäänlämpiävästi puuhastelemaan kaikenlaisten näennäisuudistusten kanssa, ollaan nyt suunnilleen siinä pisteessä että kyhätään käsitehirviöiden pohjalta uusia käytäntöjä, joiden tosiasialliseksi tarkoitukseksi taitaa jäädä se ettei kokonaiskuvan kauhistuttavuutta enää huomattaisi.

Ilmiöoppimista on kai viimeksi hehkutettu, kun ei enää ole oppimisilmiötä.

En kantaisi suurta huolta siitä, että amerikkalaisyliopisto jakelee kunniatohtorin lippuja menestyneille julkkiksille. Todellista huolta pitäisi kantaa siitä, että ne ihan oikeita oppiarvoja saaneet eivät ymmärrä maailman menosta tuon taivaallista. Esimerkiksi naishallituksen sisäministerinä toiminut tohtori Maria Ohisalo omasi täysin todellisuudentajuttomia käsityksiä siitä, miten islamilaisterroristit saadaan sopeutumaan suomalaisyhteiskuntaan.

Heikki kirjoitti...

Marin voisi hakea vasemmistoliiton puolejohtajaksi. Olisi siellä paremmin omiensa parissa.

QroquiusKad kirjoitti...

Olin siinä käsityksessä, että bussikuski Rinteeltä loppui terveys, ja ministeripakasta nykäistiin sitten se puolueen nätti tyttö keulakuvaksi.
Sitten se ei tyytynytkään olemaan keulakuva.

Gottihan Se kirjoitti...

Ano: Onhan ne uudet Muppet-Show:t ja elokuvat ihan laillista wokettelua, mutta ne vanhat hyvät Jim Hensonin tekeleet sai vähän sensuurisaksista ja itkupotkuraivari-varoitukset striimausplatformilla.

Ja kyllähän Kermit hakkaisi kaikki nämä nykyiset poliittiset broilerit mennen tullen. Se sentään aina ymmärti että yleisölle tässä asioita tehdään, eikä itselle ja kavereille.

Muuten nyt Espanjan hallitus ilmoitti, että koska miehet ei kotona tee tarpeeksi kotitöitä, niin niillä on nyt kännykkäsovellus valmiina kaikille miehille joka monitoroi että tehdäänkö niitä kotihommia nyt! Siitä sitten kyyläämään, että tekeekö kaveri tarpeeksi kotihommia vai ei. Ja kyllä, tämäkin on tietysti maksettu verovaroilla, joten osataan sitä muuallakin!

Kohta Ranskalaiset Katolliset papitkin + muut kirkontyöntekijät joutuu pitämään mukanaan QR-koodeja joita voi sitten skannailla että onkos tää tyyppi p-karhu tai muuten epäilyttävä. Punainen värikoodi kertoo, että kannattaa lasten juosta karkuun aikaisemmin kuin heti. Oranssi värikoodi kertoo, että lasten kannattaa juosta karkuun samantien. Viimeisenä vihreä värikoodi kertoo, että lasten kannattaa juosta karkuun ihan varmuuden vuoksi.

Tuli vain mieleen noista parista esimerkistä, että voidaanko me saada jotain tuollaista keksintöä politiikoille, jotta äänestäjät voi helpolla nähdä mitäs se äänensaanut poliitikko oikein on puuhastellut? Eli kuinka paljon sitä itseään on tullut puheltua ja paikalla oltua?

Mutta vitsit sikseen. Aika mielenkiintoisesti on taas rajattu nuo aloitukset näille hommille. Miehet ja kristityt, koska pahempia ihmisiähän ja joukkioitahan ei mistään löydy. 1984 ja Brave New World ajat lähenee todella kovaa vauhtia, puolittainhan ja joissain asioissahan me ollaa jo siellä.

Kalle Pelttari kirjoitti...

"Näissä kysymyksissä on kyse arvoista. Jokaisen on valittava puolensa, sillä keskitietä ei ole." Juuri näin on hallituskin toiminut. Esim. ilmastoasioissa ei eriävää mielipidettä sallita, vaikka se maksaisi sitten vaikka sen kuuluisan hyvinvoinnin. Samoin koulutuksen uudet virtaukset ajetaan vaikka väkisin läpi pisa sijoituksesta huolimatta. Pöllöraadissa Rosa Meriläiseltä meinasi palaa nalli lahkeeseen, jos näin miehisesti sanotaan, kun ihaili Sanna Marinin häkellyttävää puhetta amerikoissa. Se oli niin ihanaa, että olisi kuin hunajaa olisi kustu. Voihan sitä tietysti olla toistakin mieltä. Marinin vappupuhe taas oli kuin kouluainetta olisi lukenut.

Anonyymi kirjoitti...

Kulunut vuosituhat olisi mennyt paljon paremmin ja etenkin tullut halvemmaksi meille kansalaisille jos meillä olisi ollut pelkkä toimitusministeriö...

Joka kierroksella (nelivuotis-välein) olemme uponneet vain syvemmälle, ja epäilen noustaanko täältä enää pinnalle sillä runko on puristunut kasaan ja koneistot ovat rikki.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Tavallaan Marin on oikeassa enää ei ole vuosiin ollut mitään keskitietä on vain he ja me. Minä olen puoleni valinnut ja se on Marinia ja kumppaneita vastaan. Olen valinnut puoleni täysin tietoisena siitä ettemme me voi tätä voittaa. Olemme ne jotka häviävät mutta en vain voi en kykene enää sammuttamaan sitä jotain moraalista selkärankaa jonka itsestäni löysin. On olemassa eettisiä ja moraalisia arvoja joista en suostu antamaan enää milliäkään periksi.
Tiedän jo muutenkin että olen ollut koko ikäni suvaitsevaiston vihaama henkilö ihan lapsesta asti. Tai oliko se suvaitsevaistoa vai ihan vain sitä etten koskaan ole erityisesti ollut pidetty tai suosittu ihminen missään piireissä. Olipa se mitä tahansa voin vakuuttaa ettei siihen vihattavana olemiseen koskaan täysin totu, siihen tottuu kuitenkin osittain. Siksikään se ei enää juurikaan tunnu missään kun on valinnut puolensa.
Harmillista sinällään koska kyllähän minkäkin haluaisin tuntea kuuluvani johonkin ja haluaisin hengittää raitista ilmaa.

T labrotta

Anonyymi kirjoitti...

Blogger KKi sanoi...

Hohhoijaa Sanna siellä, Sanna täällä, Sanna wokeltajien kaapin päällä.

Tämä ja moni muukin arvio sannasta pitänee melkoisen totuuden sisällään. Vaan entäpä nämä toimittajaoletetut, nämä jotka näitä kirjoittavat?
Pitävätkö he lukijoita niin tyminä, että kaikki se kehu ja ylistys jota he suoltavat uppoaa kansaan? Poisluettuna ne äänekkäimmät hörhöt joille annetaan palstatilaa rajattomasti ihastella mokomaa turhaketta.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kalle Pelttarille, Kääpälle, Ano1:lle, KKi:lle, Seppo Oikkoselle, Heikille, Qroquius Kadille, Gottihan Se:lle, Taisteluvälineupseerille, labrotalle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistänne. Toistan niistä vielä tämän labrotan sanoman:

”Minä olen puoleni valinnut ja se on Marinia ja kumppaneita vastaan. Olen valinnut puoleni täysin tietoisena siitä ettemme me voi tätä voittaa. Olemme ne jotka häviävät mutta en vain voi en kykene enää sammuttamaan sitä jotain moraalista selkärankaa jonka itsestäni löysin. On olemassa eettisiä ja moraalisia arvoja joista en suostu antamaan enää milliäkään periksi.”

Pitkälle näin ajattelen itsekin. Tosin toivon, että me lopulta voitamme.

Anonyymi kirjoitti...

Minä eppäilen että tällaisia huomionosoituksia saa kun tekee palveluksia globaalikapitalismille valtion piikkiin. Se piikki on rajaton kun valtio ei mene konkurssiin koska sillä on verotusoikeus. Kansat ovat jo köyhtyneet (köyhdytetty) eikä heistä saada enää paljon irti. Siksi valtio.

Epäilin jo silloin kun "hänet" kutsuttiin WEF nuorten päättäjien oppisopimuskoulutukseen. Klasun talliin. Sitten Bildebergin kokoukseen. Se on jo aika varma merkki että pysyy valkoisessa leivässä maailman tappiin. Mentorinansa hääräili Erkki Liikanen, kokenut Bilderberg kävijä. Onhan tämäkin Erkki esimerkki demari ja meille aika vahingollinen aikanansa kun oli "nuori ja vaikustusvaltainen". Hyvin meni Erkillä. Meillä huonommin.

Anonyymi kirjoitti...

Lisään vielä hallitusneuvotteluista. Siellä eivät ole vastakkain ainoastaan Perussuomalaiset vastaan muut puolueet vaan globaalikapitalismi myötäjuoksijoineen vastaan Perussuomalaiset. Kansallinen itsenäisyys on myrkkyä federalisteille ja siksi hallitusneuvottelut näyttävät kuin Persut taistelisivat tuulimyllyjä vastaan. Nyt ei saa tehdä kompromisseja kansallisesta itsemääräämisoikeudesta. Jos tehdään, niin peli on menetetty.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja kiitos hyvistä kommenteista.

Isä Nicolae kirjoitti...

Hejsan kaikki me pimeäläiset!

Kirjoitan lyhyesti täältä Odessasta käsin.

Onhan se kieltämättä surkuhupaisaa, että julkisuudella - millaisella tahansa - saadaan kunniatohtoriuksia. Mutta kuten Oikkos-Seppo osuvasti huomautti, vielä tragikoomisempaa on se varsinaisen koulutuksen, niin perus- kuin tohtorikoulun, mitättömyys: ensimmäinen on romahtanut lehmän häntää äkimmin, jälkimmäisessä kaikkein suosiollisimmin arvioidaan puhtaasti vain kirjallisuusviitteitä viliseviä tekeleitä vailla omaa tulkintaa saati analyysiä.

Labrottalle pisteitä&kannustusta: eihän se yksin olo/jäänti automaagisesti ole huono asia. Parempi harvan aidosti pitämä kuin kymmenien valheellisesti imartelema?

Anonyymi kirjoitti...

Samariinin tohtorius on yhtä naurettava kuin se taannoinen ruotsalaisen ilmastolapsen tohtorius stadin yliopistossa. Ei tiedä itkeäkö vai nauraa. Yliopistomaailma tekee itsestään täydellisen pellen.

p.s eloapinalaiset tekivät tänään atakin stadin ulkopuolella. Bravoo. Poliisi tietenkin vain diskuteerasi joutoväen kanssa.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on noiden huomionosoitusten arvo, on arvo sinänsä ja voihan niitä vertailla, mutta tärkeämpää on katsella niiden taakse. Millä teoilla ne saavutetaan. Ne vaikuttavat muurahaiskansalaisten elämään. Saiko Alexander Stubb EU-yliopistosta tai Euroopan Investointipankista vakanssit saavutuksillaan vaiko asenteellaan? Entä Katainen? Esimerkkejä olisi liikaa yhteen kommenttiin.

Antti Rinne mainittu. Hän sekaantui "työmarkkinoihin", entinen ay-jyrä kun on. Postinkantajien palkan puolitus oli meneillään ja siinä olivat vastakkain Suomen hallitus ja Postin hallitus. Postin hallitus voitti. Työmarkkinoihin ja markkinoihin yleensä saa sekaantua vain kokoomus ja kepu. Ei demarit tai vasemmistoliitto, jos niillä nyt on enää haluakaan sekaantua. On tärkeämpää tekemistä. Herrojen kanssa marjaan on kovempi hinku.

Seuraukset näkee jos ei käytä mustia laseja. Johtajat tienaavat miljoonia, duunari ei mitään. Osinkokeväät ovat "ilotulitusta", verottomat osingot varsinkin. Ruoka maksaa maltaita, alkutuottajalle jää luu käteen. Valtiojohdosta riippuu paljon miten maa makaa. Yksin Suomessa ei suuntaus ole ollut tämä. Se on "globaalia".

Jos joku vielä kuvittelee kokoomuksen olevan se kypäräpäinen pappi joka ajaa suomalaisten etua on hukanteillä. Kyllä siellä annetaan nykyisin vaikka viimeiset siemnperunat "kansainvälisille sijoittajille" jos kaveri pääsee bulvaaniksi johtajaksi. Ja pääseehän se. Eikä ärkoopeellä ole mitään vastaan jos siemenperunat annetaan Ruotsiin.

Silmiin pisti Ilveslinna Jämsänkoskella joka on myytävänä. Sen rakennutti Yhtyneiden Paperitehtaiden perustaja Rudolf Walden. Aikansa patruuna. Mitä tekevät nykyiset patruunat henkilökuntansa hyväksi (pahaksi).

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa on jonkun tilaston mukaan 5000 työtöntä tohtoria. Peruskoulusta pääsee läpi, vaikka ei osaisi kunnolla lukea ja tuutin toisesta ääripäästä pullahtaa liikaa tohtoreita, joiden osaamiselle ei ole kysyntää. Näitä pitäisi kuitenkin vain saada lisää, vaikka pelkkä tohtoriuden kunnia ei ketään elätä. Miten koko suomalainen koulujärjestelmä on onnistuttukin näin perusteellisesti ryssimään?

Rouva Ano

Unknown kirjoitti...

"Näissä kysymyksissä on kyse arvoista. Jokaisen on valittava puolensa, sillä keskitietä ei ole." Tällä Marin ilmeisesti viittaa siihen, että jokaisen on valittava ollako kehopositiivinen vai kehonegatiivinen.

Anonyymi kirjoitti...

Sannan viesti: heterosuhteessa syntyvät lapset abortoidaan eli murhataan, homoliittoja suositaan. Siinä meni NATOn pääsihteerin paikka.

QroquiusKad kirjoitti...

Manna Sariinin NATOn pääsihteerin paikka ei ole koskaan ollut missään muualla kuin suomalaisten toimittajiksi itseään kutsuvien höperötyttöjen fantasioissa.
Asia on sanottu Suuren Maailman medioissa suoraan:
seuraavan NATOn pääsihteerin on oltava Ryssän silmissä uskottava, joten jauhojuhlia viettävä instatähtönen ei ole edes harkintalistalla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Isä Nicolaelle, Tapsalle vaan, Ano1:lle, Rouva Anolle, Unknownille, Ano2:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistänne. Koulutus menee niin kuin Isä Nicolae ja Rouva Ano totesi. Ano2 liioitteli. Pääsihteeriasiasta olen Qroquius Kadin kanssa samaa mieltä.

vihervassarihörhö kirjoitti...

Sanna sai kovan kilpailijan.

Lady Hot Lamotte lukee satuja.

kt

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vihervassarihörhö. Tämä oli minulle ihan uusi ihan uusi ja outo tuttavuus.

-TR- kirjoitti...

Minusta näitä väkilukutilastoja hieman liioitellaan.

Ruotsin 10 miljoonan väkiluvusta sentään 7 miljoonaa on edelleen kantaruotsalaisia.

30% ulkomaalaisuusaste on toki korkea mutta onhan virolaisiakin Virossa alle 70% mutta silti sitä pidetään jonain turvasatamana jos Suomessa tilanne käy kuumaksi.

Itselleni toki jäänyt epäselväksi miksi virolaisten pitäisi suomalaisia maahansa haluta.

Miten tämä liittyy postauksen aiheeseen? Ei taida mitenkään. Jostain kommentista sain vain tämän ajatukseni.

Pahoitteluni.

QroquiusKad kirjoitti...

Ehkäpä ne Viron muunetniset eivät ole valloittajina maahan kutsuttuja muslimeja vaan entisiä neuvostoherroja ja heidän jälkeläisiään, joiden ei annetakaan herrastella enää.
Toisin on Suomessa ja Ruotsissa, jossa molempien sukupuolten tarpeitaan varten kutsumat muslimit saavat kaikessa rauhassa herrastella ja niitä kumarretaan.

Voisko mitenkään olla mahdollinen tällainen pieni pikantti ero?

Anonyymi kirjoitti...

https://ukotkokkaa.blogspot.com/2014/07/savuhauki.html

Siinä pieni reseptivinkki Ykälle ja muillekin. En ole maistanut, mutta veikkaan että ihan hyvää voi olla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle, Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

TR & Qroquius Kad: Kyllä se Ruotsin lukema on katastrofaalinen. En ymmärrä TR:n kommenttia.

Ano: Kiitos vinkistä.

Gottihan Se kirjoitti...

Ruotsin 30% on todellakin katastrofi ja tuo tulee muuttumaan huononpaan suuntaan varsin nopeasti nyt vaikka rajat täysin kiinni pistäisivät. Ja verrata sitä maahan mikä oli neukkulan alaisuudessa vielä noin 30v sitten. Neukkulan oli tosissaan mieltynyt heittämään kansoja juurineen pois kotikonnuiltaan ja uudisasuttamaan seudut. Niistäkin hienouksista on Itä-Ukraina tälläkin hetkellä tunnettu.

Euroopassakin on nyt jonkin verran noita isoja kaupunkeja joissa kansalaiset on etnisesti ja kansallisesti vähimmistössä. Voin kertoa, että se tuntuu ja näkyy ei niin positiivisessa valossa. Itsekkin asun sellaisessa kaupungissa, joten jonkin verran on tuota kosketuspohjaa.

vihervassarihörhö kirjoitti...

Elisestä Lady Hot Lamotte kommentista jäi osoite
https://pbs.twimg.com/media/FwmOUE7WYAAdDsc?format=jpg&name=4096x4096

kt

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Gottihan Se:lle ja vihervassarihörhölle & kiitos kommenteistanne.

Gottihan Se: Titta. Tuo luku on katastrofaalinen varsinkin kun kyseessä on kaksi toisilleen täysin sopimatonta kulttuuria. Neukkula oli tosiaan kunnostautunut tuossa toiminnassa.

vihervassarihörhö: Kiitos linkistä. Ei tullut uutta suosikkia.

Anonyymi kirjoitti...

Yrjö, oli tarkoitettu kevennykseksi tuo Lady Hot Lamotte. Tuli hyvä mieli kun koko päiväksi kun näin ton jutun tiistai aamuna. "Kaikkea perkelettä", olisi ukkini sanonut jos olisi näkemässä. Tuo vihervassarihörhö nimimerkki on toisella koneellani kun miekkailen tosikko vihervassareiden kanssa. Täytyy poistaa kun asioin täällä.

kt

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, kt. Jep, ymmärsin kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan esille tuotava kolmaskin tuore kunniatohtori: liikuntatieteiden kandi Jukka Jalonen, joka mm-otteluiden välissä piipahti Jyväskylän opinahjossaan pokkamassa hatun ja miekan! Ansioistaan!

Anox

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Anox. Totta joo. No, Jalosella on jonkinlaisia ansioitakin.

Anonyymi kirjoitti...

Siis Jukkahan on liikuntatieteiden MAISTERI, my bad!
Anox

QroquiusKad kirjoitti...

Post hoc ergo propter hoc:
ensin Jukka Jaloselle annettiin kunnijatohtoorin hattu ja miekka, sitten Leijonat jullahtivat pois mitalipeleistä.
Onneksi Manna Sariinille myönnettiin Kermit-hattu vasta nyt eikä pari vuotta sitten;
Suomen tasavalta on sentään peleissä mukana vielä jonkinasteisesti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anoxille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Jos nyt pysytään hetki puhtaassa lätkässä niin Suomi kyllä putosi mutta niin putosi Ruotsikin. Ja vielä Latvialle. Lyckaa Latvialle ja kyllä vahingonilo on joskus ihan paikallaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Nyt en osaa päättää pitäisikö toivoa Canadan voittavan kultaa, koska on kaikista paras vai sittenkin häviävän lilliputti-Latvijalle kirvelevällä jatkoaikamaalilla, koska kehtasi pudottaa Leijonat?
Vaan eivätpä hannuhanhet ole tänä vuonna kaakattamassa vahingoniloaan Suomelle, kun tulivat itse juuri sen lilliputin pudottamiksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Minä olen ilman muuta Latvian puolella. Ihan vaan vaihtelun vuoksi. Mitä tulee Suomeen niin eihän tämä mikään katastrofi ollut. Ei aina voi voittaa. Ja osaavat ne muutkin pelata kiekkoa.