perjantai 19. toukokuuta 2023

PAHA SANA VIIKONVAIHTEEKSI

Vaikka postauksen otsikko olikin tuommonen niin se ei tarkoita että rupeaisin erityisesti kiroilemaan. Paha sana tulee mistäs muualta kuin EU:sta ja sen sisältö on, no, paha sana:

EU on menossa kohti yhteistä maahanmuuttopolitiikkaa. Jos yksittäiseen jäsenmaahan kohdistuu yhtäkkinen ja voimakas laittoman siirtolaisuuden sekä pakolaisuuden paine, jäsenmaat hoitavat taakanjaon yhdessä.

Ja tämänhän kiroili EU:n pääneuvottelija, ruotsalainen Tomas Tobé. Asia jatkuu:

Nyt käytävät keskustelut perustuvat europarlamentin 20. huhtikuuta hyväksymään ehdotukseen yhteisestä vastuusta tilanteessa, jäsenmaahan yhtäkkiä vyöryy luvattomia siirtolaisia tavaton määrä. Vastaavan kaltainen tilanne on parhaillaan käynnissä Italiassa ja Kreikassakin.

Ensihätään siirtolaisten ja pakolaisten vastaanottaminen on vapaaehtoista. Mutta jos halukkaita vastaanottomaita ei löydy kriisin keskellä riittävästi, komissio on saamassa vallan päättää ihmisten sijoittamisesta jäsenmaihin pakolla. Näin siis parlamentin ehdotuksen mukaan.

Huomattavaa on, että tässä ei suinkaan edes yritetä padota laitonta siirtolaisuutta vaan pakottaa EU:n jäsenmaat ottamaan sitä vastaan. Ja kyseessähän eivät todellakaan ole mitkään pakolaiset vaan turvapaikkasurffarit. Tulee myös huomata, että Suomihan on jo nyt EU:n alistusmannekiini ilmastohysterian suhteen. Mitä tuo tietää maallemme, jonka poliittinen eliitti ei koskaan sano ei Brysselille?

EU ei suinkaan ole muuttamassa itseään liittovaltioksi. Se on muuttamassa itsensä keskusjohtoiseksi, neuvostotyyppisen bolitbyroon ja byrokratiakoneiston johtamaksi valtioksi.


47 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Ännu bättre,(vai oliko se värre), sano` ruottalainen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Terho. Ruottalainen saattaisi sanoa myös että för helvete. Ja ihan syystä.

Anonyymi kirjoitti...

TAAKANJAKO. That's it.

Mihin se rikastus oikein sitten katosi ja unelmat? Miksi yhtäkkiä asioista aletaankin puhua niiden oikeilla nimillä?

Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

Jos Suomi lähtee tuohon mukaan, se on Suomen kansan tahto.
Visegrád-maihin nuo muslimi-invaasiot eivät tule, koska se ei ole unkarilaisten, tšekkiläisten, slovakialaisten ja puolalaisten äänestäjien tahto.
He valitsevat johtajikseen valtiomiehiä, jotka eivät tuollaiseen alistu, toisin kuin me.

Kun tuo mutiaistsunami tulvii Suomeen, se on vain ja ainoastaan meidän omaa syytämme.
Mitäs olemme tällaisia munattomia vätyksiä, emmekä miehiä ja isäntiä omassa talossamme?

Kansalla on niin hyvät johtajat kuin se ansaitsee, sanoi Vanha Testamentti.
Yhteiskunnalla on sellaiset rikolliset kuin se ansaitsee, sanoi Robert Kennedy.
Nautitaan siis näistä, kun emme kerran parempaa ansaitse.

Anonyymi kirjoitti...

Aasiaa ja eurooppaa uhkaa ja odottaa jo väestön romahdus (korkea kuolleisuus ja alhainen syntyvyys) mm Japanissa, Espanjassa ja Italiassa väestö puolittuu nykyisestä 2100 mennessä, joten elitti aloittaa uuden plebeiji-luokan maahantuonnin kehitysmaista.

Koko projekti kaatuu tulijoiden haluttomuuteen integroitua ja tehdä töitä.


-Tvälups-

Bogreol kirjoitti...

Olin käymässä Etelä-Italiassa, ja ihmettelin, että vastaan tuli niin vähän maahanmuuttajia, mustia tai Lähi-Idän asukkaita, Reggio Calabriassa ei juuri yhtään huivipäisiä naisia, muutama musta mies työssä, kaupassa siivoamassa, järjestelemässä tai ravintolassa keittiön puolella, ei vetelehtimässä kaduilla. Helsinkiin tullessa jo lentoasemalla suuri juliste syleilevästä mustasta isä-lapsi -parista Welcome Finland Welcome home -tekstillä. Miksi juuri mustien koti? Roihuvuoren kirsikkapuiston nurmikolla suuret muslimiperheet nauttivat piknikkiä, ja bussi Vantaalle täyttyi etnisesti vieraista.

Näyttää, että kunhan pääsevät Välimeren yli, lähtevät vyörymään pohjoiseen päin ja helpompaan elämään. Kalabriassa on keskitulo 1200 euroa, eikä vastikkeetonta elatusta ole saatavissa, joten Hölmölä on houkutteleva päämäärä. Helsinki niin keskustassa kuin lähiöissäkin täyttyy vähemmän haluttavasta moninaisuudesta. Hallitusneuvotteluiden toivoisi etenevän tiukempaan maahanmuuttopolitiikkaan turvallisuutemme ja kulttuurimme vuoksi.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Tuollainen täydellistä kyvyttömyyttä todistava ajattelu, jossa jokin totaalisesti nurinkurinen asiaintila otetaan lähtökohtaisena realiteettina, kertoo hyvin surullista kieltä siitä, miten pätemättömiä koko maanosan kohtalosta päättävät ihmiset ovat.

Tilanne vertautuu eurooppalaisessa mittakaavassa siihen oman nurkkakuntamme lainsäädäntöön joka koskee "kansanryhmää vastaan kiihottomista". Siinähän on otettu lähtökohtaisena realiteettina se, että on olemassa ryhmiä joiden loukkaaminen saattaa aiheuttaa väkivaltaisen vastareaktion, ja tästä ominaisuudesta on sitten tehty hyve, ja rangaistus koskee sitä joka sanoo jotain jota loukkaantuja tarvitsee loukaantuakseen.

Nämä täydelliset järjettömyydet panevat kaltaisemme ajattelevat ja kirjoittavat yksilöt pahan valinnan eteen. Onko järkipuheessa mitään mieltä, kannattaako jatkaa. Suuren humanismin käärinliinoihin kätkeytynyt kyvyttömyys voittaa nämä väännöt joka tapauksessa. En näe missään yhtään järkiintymisen merkkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi muuta kuin taas todeta että on se niin ihanaa kuulua länsimaiseen arvoyhteisöön. Suomi lähettää varmaan uudet hävittäjät noutamaan näitä tyyppejä. Eipähän tarvitse katua sotilaspassin polttamista sen jälkeen kun varusmiehet lähetettiin edellisen invaasion aikana kantamaan näiden matkalaukkuja, eikä karkoittamaan näitä takaisin Ruotsin puolelle, niinkuin olisi ollut heidän isänmaallinen velvollisuutensa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, Qroquius Kadille, Taisteluvälineupseerille, Bogreolille, Seppo Oikkoselle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Joo, nyt ei enää viitsitä edes valehdella. Ja mikä se taakka on? No, se että afrikkalaiset ja lähi-itäläiset lisääntyvät liikaa ja lähettävät ylijäämäväestönsä tänne. En vaan muista, että missä vaiheessa meille tuli se velvollisuus tuohon taakankantoon.

Qroquius Kad: Ymmärrän, että sinä taidat vihata omaa kansaasi enemmän kuin tuota EU-hirviötä. Vaan mitenkäs, saanko minä vielä yrittää tätä agitproppia vai mennäänkö porukalla häpelikköön ampumaan kuula kalloomme?

Tvälups: Niin kaatuu eikä projektin ylläpitäjät tajua sitä.

Bogreol: Jep, totta kai suunta on sinne, missä on automaattinen, varma ja pysyvä elatus.

Seppo: Erittäin hyvä kommentti.

Ano: Tuskin sentään hävittäjiä vaan matkustajakoneita. Minulla vielä sotilaspassi on. Vaikka eihän tämmöisellä vanhalla äijänkäppyrällä enää mitään teekään.

Gottihan Se kirjoitti...

Kaipa se EU:n liittovaltio kommentti pitää ottaa takaisin ja tyytyä toteamaan että väärässä olin. Totuus tulee olemaan varmaan liittovaltion, eurostoliiton ja feodalismin omituinen sekasikiö. Nimihän ei tule muuttumaan, unionina pysyy. Ellei tosin sitten nimetä hienosti Schwablandiksi.

QroquiusKad kirjoitti...

En minä Suomen kansaa vihaa vaan säälin sen kurjuutta.
Enkä voi ampua itseäni, koska en voi saada aselupaa enkä tiedä, mistä sellaisen voi laittomana hankkia.
Hamppukravatin tekemiseen menee aina niin kauan aikaa, ettei sitä saa vietyä loppuun asti.

Ei meidän tarvitse mitään tehdä.
Istutaan alas vaan niin kuin tähänkin asti ja annetaan tsunamin hukuttaa.
Eihän tälle mitään voi, kuten vaaleista nähtiin:
vain viidesosa Suomen kansasta ei halua nykymenoa.
Toinen viidennes nimenomaisesti haluaa sitä ja loput peesaavat.

Ne jotka ampuma-aseen omistavat ovat onnellisessa asemassa.
He voivat antaa rakkailleen armonlaukauksen ennen heidän hukkumistaan islamin tsunamiin ja lähteä perässä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Gottihan Se:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Gottihan Se: Lähinnä se tulee muistuttamaan Neuvostoliittoa. Jota tosin johtaa globaali kapitalismi.

Qroquius Kad: Sallinet silti, että minä jatkan propageeraamista? Enempään en pysty, mutta onhan se enemmän kuin ei mitään.

Anonyymi kirjoitti...


Tervehdys.
Yritin jo kerran mutta johonkin se sukelsi.

Ettäkö Qroquius Kadin kanssa puskahippasille. Kauhia paikka ,pois se meistä,edes symbolisesti.

Dien-Phien-Phussa sitä harrastettiin.
Annabellen linnakkeessa oli lauantaisin Quckuu-kilpailu.
Vedonlyönti oli kovaa..
Molemmille kilpailijoille yksi .45 patruuna revolveriin ja pimeään bunkkeriin.

Quckuu ja laukaus ääntä kohti,väistäminen oli taitolaji.
Linnakkeen lääkäri menetti huumorintajunsa kun peräkkäisinä iltoina tuli uhri luodinreikä keskellä otsaa. Quckuu loppui siihen.
Ei riittänyt selitykseksi että onnettomuus.

P S Nyt on tullut kuuluville se Storm-Shadow.
On siinä ruskipojalla tekemistä.
Taikka ei sen väliä.
Se on ryssän armeijan loppu.
Liikkuva kalusto tuhotaan ilman että tajuavat mitään.

Suomi ja Ruotsi on Ghz-taajuuksien käytössä maailman ykkösiä.
Jenkit ihmettelee lähtöviivoilla.
Siinä notkahtaa lorttojen tiedustelut.

Rgds


QroquiusKad kirjoitti...

Eihän sitä kukaan ole ollut kieltämässä.
Yritän jatkaa kommentointia vaikka se ei ole aina rakentavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos/kun taas pahin tapahtuu, tasataan sitten myös tulijoiden vastaanotto samalle tasolle joka maassa. Italia, Espanja, Kreikka ja entiset itäblokin maat voivat näyttää mallia. Samalla poistuu kertaheitolla suomalaisen yhtyeiskunnan suurin vetovoimatekijä eli ilmainen elämä. Täytyy olla pahemman luokan masokisti, jos vielä senkin jälkeen tänne pyrkii.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Mitenköhän tuo pakkosijoitus toimii kun sodan jälkeen Venäjä roudaa vaikkapa 50 000 ”pakolaista” Suomen rajoille.

Gottihan Se kirjoitti...

Qroquius Kad älä nyt ihan epätoivoon vaivu. Kun lähdin Suomesta kauan sitten nuorena sällinä maailmalle, niin ajattelin aikalailla samoin. Sen verran on nyt tätä maailmaa nähtyä ja koettua, että aika paljon paremmin moni asia Suomessa on paremmin kuin muualla. Ajattele positiivisti. Suomella on kovasti kiinniotettavaa mitä tulee tuohon tsunamiin, verrattuna mihinkään muuhun Länsi-Euroopan maahan taikka isoon Amerikkaankin. Maaseudut pysyy ihan hyvänä vielä jonkin aikaa. Esim. vasta nyt Ranskan maaseudut on alkaneet muuttua ja ne aloitti tuomaan tuontitavaraa aika paljon aikaisemmin kuin Suomi. Ei niitä myöskään Brittien tai jopa Hollannin maaseuduillakaan oikein näe. Kovasti ne haluaa gettoilla kylillä, koska maaseudulla joutuu jotain tekemään omalla tontillakin.

Tosin helppohan se olisi valtion lopettaa tämä vaikka EU pakottaisi lisää ottamaan. Valtio voisi vain lopettaa kaiken tuen annon näille surffareille. En ne Suomessa silloin kauaa viihtyisi, ennen kuin ihan omilla rahoilla lähtisivät lihavempia kirstuja etsimään. Saman voisi tehdä jo valmiiksi tulleille. Johan Suomen väkiluku lähtisi laskuun.

Pitää muistaa myös, että ne veroeurot jotka heitetään kankkulankaivoon näiden ylläpitämiseen, menisi johonkin muuhun yhtä idioottimaiseen kohteeseen jos surffareita ei olisi. Älä koskaan aliarvioi valtion tyhmyyttä veroeurojen hukkaan heittämisessä.

Todella haluasin hallituksen tai edes jonkun poliitikon sanovan, että ei voida ottaa enää ketään, koska "hiilineutraalisuus" 2035 agenda. Siinä ois hallitusneuvottelupöytään persuille ihan hyvä aloitus ja samalla muiden päät hajoaisi. Jos joku argumentoi vastaan tai puolesta, niin joutuvat sanomaan että toinen uskonnoista on tärkeämpi kuin toinen. Sitten vain vuotaa ne möläytykset lööpeihin ja skandaali on valmis.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Veli Qroquiukselle: Koita rauhoittua! Mailman pahuutta voi paheksua rauhallisemminkin.

KKi kirjoitti...

Taitaa olla historiaa jo koko hyvinvointi pohjola.

Kattelin tuossa Tanskasta tullessani Göteborgin lossin turistimatkustajia. Joko minulla on turhan voimakas ähläm/neekeri varoitusaisti tai sitten koko lossi oli täynnä limaisen oloisia lähinnä ählämpalleroita pullerot mukanaan ja maleskelulupa kitisemässä vahinkovankkureissa.

Kun katselin oikein näidem ananastukkien pyörimistä, niin ovat kyllä itsetietoisen oloisia pyöyhkeitä palleroita.

Saattaapi näiden nappisilmen kanssa pohjoimaisella pullerolla olla edessä vielä reippahahko sosiaalinen sopeutumisprosessi. Vaan ilmeisestikin ovat äänestäneet ja saaneet haluamansa.

Anonyymi kirjoitti...

No voi sen...Mikä ihme siinä on kun tuppaa verenpaine nousemaan kun lukee näitä Perskeleen kirjoituksia..?? Lukihäiriö?

KKi kirjoitti...

"
Qroquius Kad: Sallinet silti, että minä jatkan propageeraamista? Enempään en pysty, mutta onhan se enemmän kuin ei mitään.
"

Varmastikin sallii, uskoisin minä. Näissä ähläämis/neekeröinti asioissa kannattaa muistaa asioiden muutoksen alkamiseen menevän aikaa. Neekeröinnille/ähläämiselle yms. wokellukselle on antanut tilaa ja mahdollisuuden melkoisen pitkä hyvinvoinnin ja rauhan aika. Rauha ja hyvinvointi mahdollistaa naivin rosameriläis tyyppisen suvaitsevaisuuden.

Luulenpa kuitenkin vielä elinaikanamme näkevämme jos nyt ei heilurin toista ääripäätä, niin ainakin heilurin heilahduksen kääntymisen takaisin. Uskoisin wokeltamisen olevan ainakin lähellä käännöskohtaa. Käännöskohta tulee kun yhteikunnalla ei yksinkertaisesti ole enää rahaa elättää wokeltajia/hipstereitä/neekereitä/ählämeitä. Eikä kyllä muitakaan työstä kieltäytyjiä.

Niin mukava kesintö kuin hyvinvointivaltio onkin, se on rakennettu luottaen suurimman osan asukkaista haluavan elättää itsensä ja pitävän yhteiskunnan sosiaalipalveluita ikään kuin vakuutuksena jonka olemme yhdessä maksaneet.
Taisi olla se -90 luvun lama joka muutti kaiken. Sosiaalielättiydestä tuli uusi normaali, eikä tukien hakua enää pidetty nolona. Tällainen asennemuutos on hyvinvoinnin romuttamisen alku. Siihen kun sitten lisätään vaeltavat etniset heinäsirkat, on melkoisen selvää ettei mikään hyvinvointi kestä sitä vuosikymmeniä.

QroquiusKad kirjoitti...

Kiitoksia palautteesta.
En kyllä omasta mielestäni riehunut ole?
Neuvostoimperiumin kaatuminen osoitti, että valtavia asioita voi tapahtua kolmen vuoden aikaikkunassa.
Ehkäpä saamme vuonna 2026 olla mukana Visegrádin Liitossa tekemässä järkeviä päätöksiä, vaikka en olekaan kovin toiveikas.

Mutta jos kuolen tänään, en näe onko huominen parempi.
Eilistä ei kuitenkaan enää saa takaisin.
Cuiviénenille ei ole paluuta, sanoi haltia.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeni muuten, että saman kunniatohtoriuden kuin minkä samarin juuri sai, on annettu aiemmin mm vuonna 1986 Kermit The Frog -käsinukelle..!

Master of Puppets is pulling the strings!


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rgds:lle, Qroquius Kadille, Rouva Anolle, Ano1:lle, Gottihan Se:lle, Terho Hämeenkorvelle, KKi:lle, Ano2:lle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistänne. Joitain omia huomioita:

- Olen täysillä Ukrainan puolella mutta en lähde vielä ennustamaan mitään. Karhua ei kannata nylkeä ennen kuin se on kaadettu.

- Pelkään, että suomalaisten annetaan mieluummin nähdä nälkää kuin että taikaseinä poistetaan.

- Maaseutu yleensäkin saa olla varsin rauhassa rikastukselta. Se kun pyrkii ghettoutumaan kaupunkeihin.

- Jossain vaiheessa niin wokellukseen kuin rikastukseen pumpattava raha tulee loppumaan. Mitä sitten tapahtuu? Kaaos? Rikastuksen puolesta kyllä. Wokeltajat pystyvät vain väpättämään alaleukaansa.

- Hyvinvointivaltion idea on vääristynyt jo aikaa sitten. Sen piti olla turvaverkko. Ei automaatti.

- Qroquius Kad: Ei, et ole riehunut. Ja neuvostoimperiumin nopeasta romahtamisesta on hyvä aika ajoin muistuttaa. Se antaa toivoa nykypäiväänkin.

- Tvälups: Näin muuten on. Tässähän olisi Hesarille aihetta ”kuin kaksi marjaa”-kuvapariin.

QroquiusKad kirjoitti...

Se tuo Kermitin kunniatohtorius ei ollut samasta yliopistosta (New York University) kuin Manna Sariinin, vaan täältä:

https://en.wikipedia.org/wiki/Stony_Brook_Southampton

ja vuosikin oli 1996.

Sariinin kunniahattu on "Doctor of Humane Letters", joka myönnetään humanistisista ja sensellaisista ansioista.
Kermitin hattu puolestaan on juurikin tuosta irvailtu "Doctor of Amphibious Letters", joka tässä ainoassa tapauksessa myönnettiin vapaasti suomentaen sammakollisista ansioista.

Mutta yhtä hyvin tuo Kermitin "tohtorinhattu" olisi voitu myöntää NYUstakin, sen verran heppoisin perustein sitäkin on jaettu:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_New_York_University_honorary_degree_recipients

Tuo on vain osittainen lista, mutta silläkin on laulajaa, näyttelijää, kolumnistia ja sensellaista.
Ei se oikeasti ole mikään erityistä älykkyyttä, viisautta ja kyvykkyyttä vaativa tiedepalkinto, kuten valtavalemedia yrittää naama irvessä uskotella.

Valkoinen hetero kirjoitti...

Jos kansalla on hyvä johtaja kuten Putin ja Orban, miten kommentoit sitä? Esimerkiksi Pt - mediassa ?

Valkoinen hetero kirjoitti...

Homma Hatsan Blitz 6.35mm pcp-ilmakivääri.

Anonyymi kirjoitti...

Kiroile Yrjö vaan aivan rauhassa jos sltä tuntuu. Asiaahan se vain on. Johan se Simo Salminenkin lauloi aikoinaan, että sanotaan ruma sana niin kuin se on. Ja ymmärrän veli QK:n turhautumisenkin välillä, ei itsellänikään mieli mettä keitä näitä, nyt jo edesmenneen hallituksen ja sen hännystelijöiden toilailuja lukiessani. Enempi vain puristelen nyrkkiä taskussa, ja joksu siinä saattaa olla jotain, hmmmmm, arkaa välissä?:)
Se hyvä näissä Yrjon jutuissa ja niiden kommenteissa on, että näkee ja huomaa ettei ole yksin ajatustensa kanssa. Pahojenkaan ajatusten.
Sanotaan kuin se entinen alikessu alokastupaan tullessaan: JATKAKAA!!
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Valkoiselle heterolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Kiitos lisäyksestä. Totta. Sanoisin, että Kermitin ansiot ovat huomattavasti suuremmat. Hän (eli Jim Henson) kun ei ole pakottanut ketään mihinkään.

Valkoinen hetero: Kommenttisi jäi hiukka epäselväksi. Enkä minä ylläpidä PT-mediaa.

Huru-ukko: Kiitokset. Jatkakaa!

QroquiusKad kirjoitti...

Nimimerkki "Valkoinen hetero" on PT-mediassa osoittautunut Putlerin Persehuoraksi, kuten P.T.Kangas asian itsekin ilmaisee.
Siellä tuo on käyttänyt eri nimimerkkiä, mutta sama sonta haisee.
Älkää uskoko tuon olmin mitään puheita, ne on nähty ja läpivalaistu.
Turha tulla tännekään esittämään mitään muuta.
Tässä kaikki.

KKi kirjoitti...

"
- Pelkään, että suomalaisten annetaan mieluummin nähdä nälkää kuin että taikaseinä poistetaan.
"

Kokkareinen toimenpide ja hyvin mahdollinen. Suomalainen kun pystyy kyllä työhön elääkseen, eikä lähde helposti kapinoimaan ja ryöstelemään. ´Tyytyy lopulta siihen kokkareiseen kilpailukykyiseen 600€/kk miinus verot palkkaan ja muuttaa kimppakämppiin ja hellahuoneisiin. Paluu kepuliin kokkareiseen luokka yhteiskuntaan.

Neekreiltä ei auta taikaseinää poistaa. Ovat vaarallisia, eikä impulssikontrollia ollenkaan. Onhan se nähty maailmalla, jotta pistävät paikat paskaksi, enämpiä mietimättä. Koska eivät osaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Ilmaisin itseäni hieman äkkiväärästi edelliskommentissa.
Päätän asiani siis siten, että P.T.Kangas ei enää anna hänenlaisilleen kommenttitilaa PT-mediassa.
Ei mulla tän enempää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Kyseisen hepun kommentti oli sen verran epäselvä (promilleja?) että eipä tuosta just haittaakaan ollut.

KKi: Valitettavan mahdollista. Tosin täytyy muistaa se, että kun suomalaiselta sitten lopulta pinna palaa niin jälki on rumaa. Vuosi 1918. Ja me ollaan kuitenkin sen porukan jälkeläisiä.

QroquiusKad kirjoitti...

Täytyy muistaa, tai oikeammin ymmärtää Suuri Kuva vuodesta 1918:
kun puhutaan vapaus-, kansalais-, sisällis- tai luokkasodasta puhutaan aidanseipäistä.
Aitakin itse oli osa Saksan itärintaman strategiaa vuosina 19195-18.

Ei vuodessa 1918 ollut kyse suomalaisten pinnan palamisesta.
Se oli seuraus, ei syy:

kansallismieliset olivat luottaneet Saksaan ja vallankumoukselliset bolsevikkeihin.
Saksa oli alkuvuodesta 1915 ottanut itärintamansa strategian osaksi Suomen hiljaisen kypsyttelyn mahdolliseksi vasallivaltioksi.
Bolsevikit olivat Lokakuun Vallankumouksen jälkeen suorasanaisesti käskyttäneet suomalaisia tovereita ryhtymään vallanottoon.

Saksan voitettua bolsevikit jäivät Suomen vallankumoukselliset vaille liittolaista.
Loppu oli sen sanelema.
Tehtiin paljon vanhojen kaunojen ja katkeruuksien tuottamaa raakaa väkivaltaa, joka olisi jäänyt tekemättä ilman I maailmansotaa.

Anonyymi kirjoitti...


Tässä kohtaa voisi mainita että suomessa on metsästysaseita kuin myös muita
enemmän kuin missään maassa henkeä kohden

Että jos vittuiluksi menee niin tervetuloa ryssät tai mutiaiset ja ählyt.
Täällä osataan niitä myös käyttää.
Kun ennen laukausta ei tarvitse huutaa jallaahuu-snackbaar.

Varauksellisin terveisin maahantunkijoille.

Rgds

tira kirjoitti...

QK ekaan kommenttiisi: jaan avuttoman raivosi joskaan en suostu uskomaan että "tätähän kansa halusi". No ei halunnut ja nythän täällä hallitus tunnustelee eli haparoi sokeasti niitä kansansa tuntoja. Joilla ei poliitikoille vaalien jälkeen ole paskankaan merkitystä. Ainoastaan medialle. Niin on se jos siltä näyttää kiljuvat hesarikuorossa Jari Tervo ja uusi upea hesarin kolumnisti eli persuhysteerinen stand-up-"koomikko " Iikka Kivi. Ylävieska in my mind ja oululaisena medianomina tässä nyt taakkaa kannan. Kelpo lahkolaissaarnaaja ylen lauantai-iltojen iloksi.

Osaan hatarasti monia hyödyttömiä kieliä, bulgariaa, romaniaa, mutta sana taakka on niissä kaikissa määritelty joksikin negatiiviseksi. Kuten myös ns. sivistyskielissäkin. Suomen kielen sanakirjassakaan taakasta ei saa upeaa mustien invaasiota. Kirjat siis roviolle ettemme vieraitamme loukkaisi
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Rgds:lle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Mutta se pinnan palaminen kaikkine seurauksineen tapahtui joka tapauksessa. Eikä ollut pitkä aika ennen sitä kun tsuhnia pidettiin lammasmaisina ja typeränrehellisinä vätyksinä.

Rgds: Totta joo, mutta jos ryssistä ts. sen armeijasta on kyse niin ei metsästysaseilla sinänsä pitkälle pötkitä. Ja ne aseet ovat pääosin taajamien ulkopuolella. Rikastus keskittyy kaupunkeihin.

tira+: Hyviä huomioita. Minä muuten vieläkin uskon että tämä hallitusteatteri päättyy siihen että tuloksena on sinipunahallitus.

QroquiusKad kirjoitti...

En minä raivoa vaan olen alistunut, lyttyyn lyöty ja nujertunut.

KKi kirjoitti...

Hoijaa tätä pelituolisotureiden uhoamista. Minäpä luulen, johtuen juurikin pitkästä rauhanajasta, oikeaan väkivaltaan kykenevien kantakansalaisten olevan kokolailla vähissä. veikkaanpa nykyisistä hipsteriparta nutturatukista aika harvan kykenevän muuhun kuin alaleuan väpätykseen ganstaneekerin AK:n edessä. Enpä itsekään varmaan pystyisi kuin kusemaan housuun. Sellaiseksi tämä turvattu vaahtokarkki hyvinvointi on meidät tehnyt.

Ja se kapinointi. Kapina kansalta jonka suurimman osan suurin murhe tykätäänkö hänestä somessa ja eikai foodora ole myöhässä. Meidänköm pitäisi kyetä sotaan liipaisinherkkiä impulssikontrolloimattomia etnisiä erikoisuukisia vastaan. Tyyppejä joille väkivalta on viihdettä muutenkin kuin ruudulla. Jaa'a...

Ykän kanssa samaa mieltä hallituksesta. Sinipuna sieltä vielä tulee. Tira jos tarkoitti uudella lauantaiprogabdalla tätä sen sliipatun partahipsterin noin viikon vittuilua kansalle niin joo. On harvinaisen läpinäkyvää PS bashausta. Viihdyttävää sellaista toki. Oman lajinsa huumoria kuten suurin osa YLE politiikka ohjelmista. Vieraina ja panelisteina omasta mielestään hauskoja ns. koomikkoja ja toimittelija tyttösiä. Jopa oma inhokkini Eeva Vekki mukana. Vekki on vekki komiikan kankaassa.

Gottihan Se kirjoitti...

Siteeraan tässä toisella kotimaisellani G. Michael Hopfia: “Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.” Eiköhän se sykli ala kohta taas uudestaan, kun viimeinen osa on jo aluillaan. Mutta ne vahvat miehet tulevat takaisin meidän jälkipolvista, jos tulevat. Me kuulumme noihin vässykkä sukupolviin, jolla kaikki oli aivan liian hyvin. Niin hyvin, että on ollut aikaa ihan erikseen alkaa väittelemään kaikennäköisistä ilmastonmuutoksista ja transuista jne. Sisu on meidän käsissä muuttunut menstruoivaksi soijamaitosuklaaksi.

Sitten hallituksesta. Sinipuna on todellakin näyttää olevan lähempänä. Ja mikäs siinä, kun edellinen sellainen hallitus teki niin loistavaa työtä! Eiku?!?

Koomista, että Suomalainen "oikeistopuolue" löytää niin paljon samoja aatteita vassareiden kanssa, että voivat hallituksen yhdessä muodostaa... Tosin pitää muistaa, että Suomessa ei ole yhtään oikeistopuoluetta, jos ne polittisille akseleille laitetaan ihan läntisen maailman mittakaavassakin. Kokkarit on keskeltä vasemmalle ja Persut on vielä vasemmalle siitä.

Viimeisenä vielä täytyy vielä ihmetellä miten joku voi pitää Putinia hyvänä johtajana kuten toveri valkoinen hetero? Onko Putin antanut ryssille parhaat olosuhteet elää, mitä heillä koskaan on ollut? Kyllä, mutta ei siihen paljoa vaadittu. Olisiko tähän saamaan aikaan ja samassa paikassa onnistunut vaikka kärpässieni? Kyllä ja varmaan paremmin. Syy? Ryssillä oli aivan kauhea lama menossa kun tuli valtaan ja samaan aikaan, öljyn tarve maailmalla ja hinta pompsahti uusiin sfääreihin. Rahaa tuli ovista ja ikkunoista. Koomistahan se on, että kaikella tuolla rahalla jota ulkomailta tuli ei se pystynyt parempaan... Mutta mitä muuta niiltä yleensäkkään voi odottaa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, KKi:lle ja Gottihan Se:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Täysin ymmärrettäviä tunteita nykypäivänä.

KKi: Yleistit ne hipsterit koskemaan koko Suomea. Niitä kun on vähemmistö. Ajat voivat muuttua ja ihmiset siinä mukana. Vähempikin vittuilu riittää.

Gottihan Se: Hyviä huomioita. Ja me ollaan sen sanonnan viimeisessä lauseessa. Tosin niitä pahimpia aikoja ei olla vielä nähty. Venäläisistähän hyvin moni arvostaa edelleenkin Putinia mutta tulee muistaa että Venäjä on todellakin toista maata.

KKi kirjoitti...

Tarkoitukseni ei ole vittuilla. Yleistinkö? No voipi olla. Äänestystulosten perusteella niitä hintahtavia hipstereitä on yllättävän paljon.

Tai sitten oikeat ihmiset eivät vain vaivaudu äänestämään. Ääni kokkareille taikka demareille on aivan sama. Mokutus jatkuu pikkasen eri mausteilla. Kokkareilla nimenä vain on "työperäinen", demareilla höpistään humanismista. Lopputulos aivan sama, jonka voi näppärästi lukea rikos, erityisesti seksuaalirikos, tilastoista.

Niija tietystikin erona demareiden laukeavan pöksyihin kunhan yksikin edistyksellinen on saatu elatusautomaatille, kokkarilta taas tulee miljoona pientä kunhan saadaan edistyksellistä (halpaa) työvoimaa laskemaan yleistä palkkatasoa.

Osuipa taas silmääni jostain uutinen, ettei pääkaupunkissa edes bussikuski koulutukseen oteta valkoisia. Saatta hyvinkin pitää paikkansa, en aikoinaan päässyt minäkään D-kurssille. Oli suunnattu vain neekereille.

QroquiusKad kirjoitti...

Mutta sehän onkin kätevää näin mokutusteknisestä näkökulmasta:
ensin ei edes huolita valkonaamoja bussikuskeiksi ja sitten lällätellään, etteivät bussitkaan kulkisi ilman Afrikan kädellisiä, kun suomalaisia ei näköjään kuskin ammatti kiinnosta.
Suorastaan taiteellista veetuilua, etten sanoisi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. KKi yleisti. Turhankin paljon. Mutta hänen havintonsa pitävät kyllä paikkansa. Onkohan tuosta bussikoulutuksesta tarkempaa tietoa? Meinaan, jos näin on niin QK:n kommentti pitää ikävän hyvin paikkansa.

QroquiusKad kirjoitti...

Tättähäärien maailmankuva nyt muutenkin eroaa aika lailla sitä todellisuudesta, jossa me elämme:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009600654.html

Kun PS vaatii seksuaalirikosten rangaistuksia kovemmiksi, oikeusministeriön tättähäärät tyrmäävät sen nimenomaan kansan oikeustajun vastaisena!
Onkohan juurikin niin, että kansan oikeustaju kannattaa raiskauksista lieviä rangaistuksia?

Niin oikeusministeriö väittää tietävänsä.

Gottihan Se kirjoitti...

Tämä ei yllätä kyllä yhtään. Ihan samanlaisia hommia säädetään täällä vähän etelänpänäkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Qroquius Kadille ja Gottihan Se:lle & kiitos kommenteistanne.

KKi: En löydä minäkään mutta muistan tuosta lukeneeni. Ja johan ainakin Helsingin taksiliikenne on saatu vituralleen diversiteetillä.

Qroquius Kad: Mitähän oikeusministeriö oikein mieltää kansana? Oikeusministeriön henkilökunnan ja ”asiantuntijat”?

Gottihan Se: No, EU-maissa on pitkälti sama linja.