torstai 18. toukokuuta 2023

KÄPPÄUKOT JA MAANPETTURIT

Nykypäivä, Taempi Hyijärvi, Uusi Hyisiana, Pinnanmaa…

Taemman Hyijärven eräässä lahdukassa sijaitsi pieni, askeettinen mutta juuri siksi viihtyisä lautamökki joka miellytti erityisesti kaikenlaisia käppäukkoja niin kuin tässä tapauksessa Perskeleen Ykää ja Lötjösen Eelistä jotka olivat saunomassa hyvin pienessä mutta yhtä lailla viihtyisässä noin kahden ja puolen perseen rantasaunassa. Käppäukot olivat jälleen kerran pyytämässä pinnanmaalaista erittäin maukasta sätkärapua ja pyyntimiehet olivat olleet myös saantimiehiä joten saalista oli jo parikymmentä kiloa.

Setärumat käppäukot tulivat löylyistä höyryävänä tauolle. Lötjönen aukaisi Tsuhnan Koston ja laillisuuden rajat ylittävän maskuliiniröyhtäisyn – jota feministit kutsuisivat termillä burbrape –  päästettyään totesi:

- Niin, sinä Ykä väsäsit sitten semmoisen EU-epistolan.

- Joo, niinhän minä väsäsin. Semmosta kun tekee, niin sekä itse että myös toiset huomaavat että Suomi on ollut jo kymmeniä vuosia kusetuksen, kyykytyksen ja suoranaisen taloudellisen sodankäynnin kohteena. Ja se vielä kiittää ja pyytää lisää raippaa persuuksiin.

Lötjönen sytytti siinä sivussa voimasavuke Bostonin ja sanoi sitten:

- Niin… kun miettii niitä kymmeniä vuosia niin siinähän yhtään liioittelematta päätyy tiettyihin johtopäätöksiin. Kas kun se koko EU-hirvitys myytiin suomalaisille itsenäisten kansojen välisenä kauppaliittona jonka seurauksena tavara liikkuu sujuvasti ja suomalaiset saavat halpaa ruokaa, halpaa viinaa, halpaa bensaa ja halpoja autoja. Vaan kuinkas kävi?

Ykä puolestaan otti hörpyn Tsuhnan Kostosta, sytytti voimasavukkeen ja totesi:

- Jaa kuinkas kävi? Itsenäisyys meni aivan täydellisesti ja Suomi on alistunut sellaisen hirviön käskyvaltaan joka on täysin tietoisesti tuhoamassa suomalaisen elinkeinoelämän. Repii aina yhden naulan seinästä kerrallaan kunnes koko torppa romahtaa. Ja se tapahtuu poliittisen eliitin täydellä suostumuksella ja siunauksella. Kun ne eivät älyä, uskalla tai halua panna hanttiin.

- Niinpä tapahtuu. Röyhkeästi ja häpeämättä. Mitenkäs se meni se laki törkeästä maanpetoksesta? Tota noin… jotenkin sinne päin että… törkeä maanpetos on maanpetoksen törkeä tekomuoto, josta tuomitaan vankeutta vähintään neljä vuotta ja enintään elinkautinen vankeusrangaistus… maanpetoksen tekee törkeäksi se, että siinä aiheutetaan vaara valtakunnan tai sen osan joutumisesta vieraan vallan alaiseksi taikka muutoin aiheutetaan Suomelle erityisen suurta vahinkoa… mitäs tuosta sanoisit?

- Sanoisin että molemmat törkeän maanpetoksen kohdat toteutuvat täydellisesti koko Järjestelmäpuolueessa. On saatu aikaan koko valtakunnan alueen joutuminen vieraan vallan alaiseksi ja aiheutettu Suomelle erityisen suurta vahinkoa. Aikanaan noista teoista oltaisiin rangaistu ankarimman jälkeen. Jopa nappituomiolla. Nykyisin noille maanpettureille jaetaan kunniamerkkejä. Mutta mitäs kuvittelisit että Järjestelmäpuolueen broileri vastaisi syytökseen?

- Hähää, joo… sehän sanoisi että ei Suomea olla suinkaan saatettu vieraan vallan alaiseksi koska Suomi on vapaaehtoisesti liittynyt osaksi kyseistä vierasta valtaa. Se vieras valta ei ole enää vieras valta vaan meidän ikioma valtiomme vaikkei se suomea ehkä puhukaan. Meidän tulee olla uskollisia tuolle vallalle. Näin ollen nimenomaan vain ja ainoastaan separatistiset vaatimukset Suomen itsenäisyyden palauttamisesta kuuluvat törkeän maanpetoksen piiriin.

Ykä sytytti uuden voimasavukkeen ja totesi:

- Olisko jopa niin että Eurooppaan, ainakin Länsi- ja Pohjois-Eurooppaan on syntynyt uusi valtio. Ei EU. Vaan valtio nimeltä Poliittis-Byrokraattinen Utopististen Neuvostojen Liitto. Jolle vanhat valtiot ja niissä asuvat kansat ovat vain ikävää kitkaa täydellisyyden rattaissa. Suomalaisetkin broilerit vannovat uskollisuutta nimenomaan tuolle uudelle valtiolle.

- Hyvin paljon mahdollista. Asian syitä voi fundeerata, sondeerata, analyseerata ja spekuleerata vaikka tuomiopäivän tappiin. Mutta seuraukset ovat joka tapauksessa suomalaisille selviä ihan ilman fundeeraamista. Maata ovat johtaneet pitkään maanpetturit jotka ovat tehneet maanpetoksesta dogmin, jota ei saa arvostella koska se on pyhä. Me synnyttiin maahan jossa itsenäisyyttä pidettiin itseisarvona. Ja nyt me eletään maassa itsenäisyyden menettäminen on itseisarvo.

- Totta. Eikä tilanne tule muuttumaan kuin täyden romahduksen kautta. Onneks on tuota sätkärapua ny kumminkin.

- Niin aina. Eiköhän mennä vihalöylyihin?

- Näin tapahtuu. Me separatistiset maanpetturit.

Pinnanmaalainen sätkärapu

18 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Just jetsulleeen, sano´ Armas Pulla. Ikävä kyllä, sano´ Terho Hämeenkorpi

Anonyymi kirjoitti...

Vanhaan hyvään aikaan vassareita lukuunottamatta naurettiin venäläiselle kommunismille ja ehkä vähän säälittiinkin tavallisia venäläisiä, jotka olivat joutuneet ensin vallankumouksen ja sitten toisen maailmansodan jälkeen sellaiseen maanpäälliseen helvettiin, että sen kuvaamiselle on vaikea löytää sanoja.

Venäjä/NL on kurittanut myös suomalaisia useaan otteeseen, mutta itsenäisyyttä se ei ole pystynyt enää viemään. Sen sijaan EU:lle itsenäisyys luovutettiin kuin hopealautasella ja petos huomattiin vasta paljon myöhemmin. Jos ei pidetä kiinni edes itse värkätyistä ja kaikkien osapuolten hyväksymistä sopimuksista, koko hökkeli on kypsä kaatumaan omaan mahdottomuuteensa kuten NL ja sen alusmaat n. 30 vuotta sitten. EU paljastuikin sudeksi lammasten vaatteissa ja olisi pitänyt muistaa, että se mikä tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, ei koskaan ole sitä.

Tänä päivänä ei naurata venäläisten kohtalo itse aiheuttamassaan sodassa, mutta ei naurata myöskään EU-kansalaista Suomessa. Tyhmimmän eväät syödään aina ensin ja kohta on meillä leivän kivikova kantapala enää jäljellä vai onko se se jäätynyt nauris, jota maakuopassa järsitään?

Rouva Ano

QroquiusKad kirjoitti...

Mikä maanpetos se sellainen, jossa suurin osa kansasta on ilomielin mukana, siunaten vaaleista toiseen asiantilan pysyvyyden ja jatkuvuuden?
Kansan tahdolta se minusta kuulostaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle, Rouva Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Terho: Jees ja just, sanoivat Ryhmy & Romppainen.

Rouva Ano: Erittäin hyvin tiivistetty taas kertaalleen.

Qroquius Kad: Sinänsä näitä järjettömimpiä asioita ei kansalta ole edes kysytty. Ne ovat hivutettu pikkuhiljaa. Eikä EU-äänestyksessä ollut itsenäisyyden menettämisestä mitään puhetta. Hyvin monen kansalaisen vaalikooma on itsellenikin mysteeri. Tottumuksen voima? Valtamedian vaikutus?

-TR- kirjoitti...

Täytyy kuitenkin ottaa huomioon että ihmiset jotka muistavat ajan ennen EU-jäsenyyttä ovat nyt vähintään keski-ikäisiä.

Nuoremmalle sukupolvelle ajatus EU-erosta on kuin kertoisi kalalle että nyt järvi kuivatetaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TR. Valitettavan totta. Ja valtamedia ruokkii tuota ajatusta.

QroquiusKad kirjoitti...

Onnistuihan YYAstakin irtautuminen, vaikka suuri osa suomalaisista oli syntynyt ja kasvanut sen orjaikeen alla.
Se onnistui toki vain siksi, että Suuri ja Mahtava hajosi YYAn ympäriltä.
Samalla tavalla Euroopan Neuvostoliitonkin pitää hajota ja ennen kaikkea jotain tervettä tulla tilalle, ennen kuin Suomi voi siitä erota.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Näin on. Suomi ei siitä ensimmäisenä irtoa.

Gottihan Se kirjoitti...

Brittien munaukset Brexitin yhteydessä varmisti, että muut maat ei tule kokeilemaan EU:sta irrottautumista. Jos joku maa yrittää kansanäänestystä, niin EU:n propagandakoneistolla on liikaa rahaa ja ammuksia muuttaa kansan mielipide haluamakseen.

Jos Britit olisi hoitanut asiat kunnolla, niin asia olisi varmaankin toisin.

Muut Länsi-Euroopan maat eivät juuri eroa Suomesta, tehdään mitä Saksa ja WEF tahtoo loppujen lopuksi. Itä-Euroopan maat tarvitsevat niitä EU:n tukimiljoonia pitääkseen itsensä pinnalla, joten ei ne pysty lähtemään.

Nyt kysymys nyt vain on että kuinka pahaksi asiat muuttuu, ennen kuin EU hajoaa ja milloin. Seuraava pankkikriisi on alkanut jo, EU tulee käyttämään tätä hyväkseen. En olisi yllättynyt jos liittovaltio virallistetaan seuraavan parin vuoden aikana. Myös Ukraina tullaan liittämään EU:n, tai ainakin se osa mikä siitä on jälellä kun sota loppuu.

Veikkaisin Rooman valtakunnan tyylistä tuhoutumista EU:lle, sitten kun se alkaa. Eka jakautuvat kahtia ja pyristelevät jonkin aikaa ennen kuin lopullisesti hajoavat. Mutta eiköhän me olla jo mullan alla ennen kuin tämä tapahtuu, ikävä kyllä.

Asiasta toiseen, pieni kysymys porukalle täällä. Onko Suomessa nykyisin mitään hyvää vastarannan kiiski mediaa, jota voisi jopa lukea? Olisi mukavaa tietää vähän mitä siellä tapahtuu ja pravda-koneiston kirjoituksia en tahdo verkkokalvoilleni poltaa. Samaan syssyyn voisi kysyä että onkos meillä päin mitään Timo Uima-Altaan tai Lootustensyöjien tapaisia podcasteja Suomen asioista joita kannattaisi katsella taikka kuunnella?

Anonyymi kirjoitti...


Tervehdys

Tuo EU n kurssin oikaisuun varmaan menee vuosia.
Mutta.Sitten kun AfD,SD.Persut ja muut samanhenkiset saavat riittävän sananvallan.
Niin siellä Brusselin palatsissa käy uudet tuulet.

Ne entiset kaupan kassatytöt voivat jäädä vaikkapa Indianan yliopistoon lukemaan lorujaan.
Jenkit on luonnostaan uskomattoman tyhmiä,suotakoon heille anteeksi.

Kilpajuoksu NWO,WEF,WHO...
Kiirettä pitelee.

Rgds Josef


Anonyymi kirjoitti...

Gottihan Se: Suomen uutiset on ihan ok. Youtubessa esim. Ivan Puopolo. Olen itsekin ihmetellyt ja täällä Ykän palstallakin jokin aika sitten hieman ihmeteltiin, ettei ole suurempaa vastamediapoolia.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Tadaa

Oikein virkistävää kun on uusia kommentoijia.
Jos joku meinaa että Wall-Streetillä on erehdytty niin ei ole.

Maalaillaan uhkakuvia,uskomatonta potaskaa.Kuppaavathan ne nyt jo.

Langalle hyppelehtii variksia joita ei kaivattaisi.
Kova on kiima näköjään.

Terveisiä Pirkanmaalle.

Rgds

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Gottihan Se:lle, Josefille, Tapsalle vaan ja Anolle & kiitos kommenteistanne. EU:n mahdollinen hajoaminen voi käydä niin kuin tuumailitte mutta mieleeni nousee kysymys: Jos vanha valta tuntee asemansa uhatuksi, niin mihin se on valmis?

Tapsa vaan heittikin jo pari linkkiä. Lisätään Oikea Media:

https://oikeamedia.com/

QroquiusKad kirjoitti...

Varoitus:

Oikean Median pitkäaikainen kirjoittaja Petteri Hiienkoski on alkanut suoltaa putleristipropagandaa isolla suuttimella.

Teksti on samanlaista psykoosipaasausta kuin eduskunnasta pudotetulla toveri Turtapäällä.
Ilmeisesti vaalitulos järkytti molemmat pois tasapainosta näyttämäessään, miten olematon putleristien kannatus Suomessa todellisuudessa on.

Muista Oikean Median kirjoittajista ei moitteen sanaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad ja kiitos täsmennyksestä.

Gottihan Se kirjoitti...

Kiitoksia kaikille avusta!

Aika vähissä näyttäisi olevan "vastuullisen" median vaihtoehdot Suomen kamaralla.

Itse toivoisin kyllä että olisi mediaa jotka päivittäin kirjoittelisi mitä Suomessa, pienemmilläkin kunnilla oikeasti tapahtuu. Hyvät ja huonot uutiset ilman mielipiteitä, puolitotuuksia tai värikynää.

Hieman ihmetyttää että Suomessa ei kansalaisjournalismi ole noussut Youtuben ja Podcastien aika kaudella. Niiden aloittaminen, kun on nykyisin varsin halpaa ja helppoa puuhaa. Sääli sinänsä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Sebastian Tynkkysellä ja Tomas Malisella on hyviä youtube-pätkiä. En valitettavasti osaa neuvoa enempää koska seuraan youtubea varsin vähän. Mutta joo, valtamedia on täällä täysin vihervasemmistolainen.

Gottihan Se kirjoitti...

Kiitoksia, pitää katsastaa!